♨️ آیا جهانگیری رد صلاحیت شده است؟!!
پستهای کانال تلگرامیِ منتسب به "اسحاق جهانگیری" نشانه چیست؟!
آیا نامزدِ ضربهگیر ۹۶، از ۱۴۰۰ باز میماند؟!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 «هویت»یابی نافرجام لاریجانی
علی لاریجانی در گفت وگوی ۴ ساعته در کلابهاوس نه موفق شد رابطه اش با حزب اللهیها را ترمیم کند، نه باب دل اصلاحطلبان حرف زد
📍 واکنشهای منفی کاربران فضای مجازی به گفتوگوی لاریجانی در این دو روز نشان میدهد که مردم هنوز هم لاریجانی را نه با سخنانش در کلابهاوس که با 6سال همراهیاش با دولت روحانی میسنجند. او اگر قصد حضور جدی دارد، باید این مرزها را پررنگتر کند و امیدوار به پاکشدن حافظه تاریخی مردم باشد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
✔️ ادامه...
🔸جلوس تقریبا بیدردسر بر صندلی ریاست مجلس آنهم در رقابت با فردی که 4سال ریاست مجلس پیشین را برعهده داشت؛ مدیریت 3مجلس با شیوه دلخواه و هدایت آن به مسیر دلخواه، نطقهای مکتوب حسابشده و حتی پاسخهای فیالبداههاش، همهوهمه حکایت از شخصیت پیچیده سومین فرزند میرزا هاشمیآملی داشت.
🔹او مرموزترین و سیاستمدارترین میان برادران لاریجانی است و اگر صادق، فاضل و محمدجواد نبودند، سیاستورزی او چهرهای بهمراتب بهتر از علی لاریجانی در افکارعمومی نقش میبست. شاید بتوان پذیرفت اعمال صادق، فاضل و محمدجواد ارتباطی به علی لاریجانی ندارد اما قماری که او با تمام حیثیتش برسر حسن روحانی کرد، جای هر توجیهی را روی لاریجانی میبندد.
🔸این شخصیت پیچیده و مرموز را، پنجشنبهشب یک برنامه شبکه اجتماعی که بر پایه گفتوگوی صوتی است، از بین برد. لاریجانی 64ساله دو شب پیش در کلابهاوس حاضر شد تا به سوالات دهها خبرنگار و کارشناس در موضوعات مختلف پاسخ دهد. تصور از این گفتوگوی لاریجانی-صرفنظر از ایراداتش- محتوایی در سطح نطق پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری و یا حداقل در اندازه توئیتهایی معنادارش بود اما چنین نبود تا رفتهرفته نقاطضعف علی لاریجانی به نمایش درآید.
💢 او اگرچه 12سال بدون هیچ مانع قابلتوجهی رئیس مجلس بود اما جنس سیاستورزی در مجلس مبتنیبر لابی است و او یک لابیباز کارکشته است اما زمین انتخابات ریاستجمهوری، فرصت لابی را به او نمیدهد و لاریجانی باید بتواند با مردم صریح سخن بگوید. این دقیقا پاشنهآشیلی است که لاریجانی در 12سالی که مجلس را نیز دراختیار داشت، نتوانست راهی برای آن پیدا کند و تقریبا جز در درون ساختار قدرت، حرفی برای گفتن نداشت.
🔗 برای مطالعه کامل یادداشت، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔰 کلوزآپ
گفت و گوی کلاب هاوسی لاریجانی را باید یک کلوزآپ از زندگی سیاسی او دانست که اکنون در فصل انتخابات گویا وارد مرحله جدیدی شده است.... این یادداشت به دنبال پاسخ به این پرسشهاست:
❓ هدف اصلی لاریجانی مواجهه با تخریبها و کم کردن از آرای منفی بود. آیا او موفق شد؟
❓چرا اصلاحطلبان بار اصلی حمله به لاریجانی را به دوش کشیدند؟
❓لاریجانی توانست با خانواده لاریجانی و دولت روحانی مرزبندی کند؟
❓لاریجانی در تلاش برای همراه کردن طبقه متوسط موفق خواهد شد؟
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
✔️ ادامه...
🔸در میان کنش گری داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، سکنات علی لاریجانی بیش از سایرین توجهات را به خود جلب کرده است. این جلب توجه شاید بیشتر به این خاطر باشد که لاریجانیِ این روزها سعی دارد در مقایسه با آنچه از او و خانوادهاش پیشتر سراغ داشتیم، تا حدی متفاوت جلوه کند.
🔹 توجه به حقوق عامه و آزادی های مدنی، فاصله گذاری با دولت و همذاتپنداری محتاطانه با اصلاح طلبان از جمله وجوهی هستند که علی لاریجانی برای شخصیت سازی از خود در جلوه گاه مردم، به آنها دست یازیده است. تلاش های لاریجانی، مدافعین و منتقدانی دارد. اعلام نامزدی علی لاریجانی در مقایسه با سایر داوطلبان کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، سر و صدای بیشتری به پا کرد.
🔸این هجمه ها عمدتا به این خاطر بودند که لاریجانی با وجود نقش پر رنگش در همراهی با دولت روحانی سعی کرد در وزارت کشور، چهره ای فاصله دار با دولت از خود بروز دهد. همچنین عبارت «نه کلید، نه چکش» که توسط تیم رسانه ای او در فضای مجازی بازتاب یافت، تلاش دیگری بود که نشان می داد لاریجانی علاوه بر مرزبندی با جریان اصول گرا، قصد فاصله گذاری هوشمندانه سیاسی با دولت را نیز در دستور کار خود دارد.
💢 علی لاریجانی در گفتوگوی عمومی دو روز پیش در کلاب هاوس تلاش کرد به انتقادها نسبت به خود صریح تر پاسخ گوید. او در این گفتوگو، سعی کرد با دولت فاصله گذاری کرد، در ادامه مسیر توجه به آزادی های مدنی فیلترینگ را تقبیح کرد، با اعلام بی خبری از پخش برنامه «هویت» و نقد نسبت به طولانی شدن حصر در پی جلب نظر اصلاح طلبان برآمد و نهایتا با انتقاد از مشی برادرانش، در مقام واکنش به کلیدواژه «اشرافیت خانوادگی» برآمد. با این وجود، بسیاری از نیروها اظهارات او را برنتابیدند و صرفا با هدف تصویرسازی غیر واقعی تفسیر کردند.
🔗 برای مطالعه کامل یادداشت، اینجا کلیک کنید.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
✔️ ادامه...
🔘 بخش دوم
👇👇👇 بسیار مهم!
🔸واقعیت این است که تکیه بر عدالت در جامعهای میتواند به واقعیت نزدیک باشد که در آن تولید ثروت وجود دارد. در جامعهای که تولید ثروت وجود ندارد و کار، محور اصلی مناسبات اقتصادی نیست بلکه دلالی و رانت شیوه اصلی درآمدزایی است، صحبت از عدالت بهمعنی توزیع فقر است. نمیتوان گفت بهدلیل اینکه نظام جهانی سرمایهداری است و سیاستهای نئولیبرالی دارد و در ایران هم سیاستهای نئولیبرالی دنبال میشود لذا نمیتوان درمورد عدالت صحبت جدی کنیم.
🔹بهنظرم در وضعیت خاص جامعه ایران که یک نوع وضعیت تحریمی در جهان پساجدید است، باید این را لحاظ کنیم که ما بهصورت کژواره با نظام سرمایهداری ارتباط داریم. در چنین وضعیتی دولتی که بخواهد صحبت از عدالت کند، صرفا صحبت کرده است. پیشتر از آن باید بنیانهای فلسفی و متاتئوریک مورد توجه اندیشمندان و سیاستگذاران و سیاستمداران قرار گیرد و این به این معنی است که جایگاه کار و تولید در جامعه ایران باید بازسازی شود.
🔸شما اگر در دهه 40 و 50 به گفتمانهای اسلامگرایی نگاه کنید، بسیاری از اسلامگراها مانند آیتالله طالقانی، شریعتی، حبیبالله پیمان و... به انحای گوناگون تلاش میکردند بگویند اساسا این کار است که تولید را رونق میدهد و جوهر جامعه و هستی اجتماعی را شکل و قوام میدهد. اما امروز میبینیم در فضای عمومی کشور اصلا کار جایی ندارد و در جامعهای که کار نقشی نداشته باشد و رانت و رابطه و خویشاوندسالاری حرف اول را برای درآمدزایی بزند، صحبت از عدالت، یعنی توزیع فقر بنیادین.
💢 آنچه امروز جامعه -بهمثابه یک واحد سیاسی- بهشدت نیاز دارد، نوعی الهیات اجتماعی در عصر پساجدید است. بحث بر سر این است که در این الهیات اجتماعی عصر پساجدید، انسان بهمثابه یک موجود مسئول شناخته میشود و این گزاره یک تبعاتی دارد. وقتی ما انسان را مسئول میانگاریم، مسئولیت او ایجاب میکند که حاکمان را به پاسخگویی وادارد و این شرایط ممکن نخواهد شد، مگر انسانهای مسئول دارای «تشکل» شوند یعنی حاکمیت اگر بخواهد تداوم داشته باشد و از درون آن یک دولت مقتدری بیرون بیاید که بتواند سازوکار امور به زمین مانده و مغفول جامعه را تعبیه کند و بتواند حرکت بنیادینی برای عبور از مشکلات و سنگلاخهای پیش رو تعبیه کن
⚜️ @Taammolat74
♨️بررسی ایسپا از نگرش مردم نسبت به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
رئیسی محبوبترین کاندیدای انتخابات در سه ماه گذشته
🔹عوامل موثر بر شرکت در انتخابات
از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند پرسیده شده است «هر یک از مواردی که برایتان میخوانم تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟» نتایج نشان میدهد بیشترین عامل ترغیب کننده افرادی که هنوز تصمیم قاطع برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند «وجود برنامه جدی برای مبارزه با فساد مالی و اداری است که ۵۶.۸ درصد گفتهاند تأثیر زیادی بر تصمیمشان خواهد داشت.»
🔹 محبوب ترین کاندیدا؛ رئیسی در صدر
با توجه به نتایج طرح نظرسنجی، ۴۱.۲ درصد کل افراد نمونه، به غیر از کسانی که قطعاً در انتخابات شرکت نمیکنند، گفتهاند در صورت کاندیدا شدن ابراهیم رئیسی، احتمال زیادی دارد که به ایشان رأی دهند. محمدجواد ظریف ۱۲.۳ درصد، محسن رضایی ۹.۲ درصد، علی لاریجانی ۷.۲ درصد، سعید محمد ۷ درصد، محسن هاشمی ۶.۳ درصد، سعید جلیلی ۵ درصد، اسحاق جهانگیری ۳.۷ درصد، مسعود پزشکیان و محمدرضا عارف هر کدام ۳ درصد، عزتاله ضرغامی ۲.۸ درصد و حسین دهقان ۱.۶ درصد است.
🔹دوگانه رئیسی - جهانگیری
در صورت حضور آقای رئیسی و جهانگیری در انتخابات، ۶۴.۷ درصد از افرادی که گفتهاند قطعا یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند به آقای رئیسی رأی میدهند و ۵.۴ درصد آنها نیز اظهار داشتهاند به آقای جهانگیری رأی میدهند. ۲۱.۹ درصد این افراد نیز گفتهاند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و ۸ درصد دیگر نیز به هیچکدام رأی نمیدهند. از کل پاسخگویان نیز (بجز افرادی که به هیچ وجه در انتخابات شرکت نمیکنند) ۵۹.۸ درصد گفتهند به آقای رئیسی و ۵.۲ درصد به آقای جهانگیری رأی میدهند. از کل این پاسخگویان، ۱۹.۵ درصد گفتهاند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و ۱۵.۵ درصد دیگر نیز به هیچکدام رأی نمیدهند.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ رابطهی معاهده پاریس و قطعی برق چیست؟
〽️ از بی ارزشی پول ملی، نابودی اقتصاد ایران تا بی رحمی به برق ایران با توافق های پنهانی و نساختن نیروگاه های برقی جدید نسبت به دولت دهم
🔸معاهده پاریس به دست معصومه ابتکار امضا شد ذیل پیماننامه سازمان ملل درتغییر اقلیم (UNFCCC) در رابطه با کاستن از انتشار گازهای گلخانهای است که ازسال ۲۰۲۰ شروع میشود. متن توافق از سوی نمایندگان ۱۹۵ کشور در کنفرانس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل در پاریس مذاکره و با اجماع در ۱۲ دسامبر ۲۰۱۵ تصویب شد.
🔹یکی از 8 سند محرمانه که در کنار برجام ایران باید امضا میکرد و کرد، پیمان آبوهوایی پاریس است. بر اساس این سند استفاده از سوختهای فسیلی در صنایع کشور به خصوص صنعت برق کاهش شدید پیدا کند که خسارت آن برای ایران، علاوه بر قطعیهای مکرر برق امروز خانههایتان، 52 میلیارد برآورد میشود.
⚠️ این سند، با محوریت دولت و خانم ابتکار و نیز با رای بسیار بالا در مجلس لاریجانی تصویب شد!
نتایج #معاهده_ننگین_پاریس برای ما:
۱.عدم ایجاد زیرساختهای مورد نیاز برای توسعه
۲.از دست دادن مزیت توسعه صادرات انرژی و صنایع
۳.وابستگی به فناوریهای وارداتی از غرب
۴.از دست دادن فرصت تولید و صادرات تولیدات صنعتی
۵.ایجاد بستر حقوقی جهت مداخله اقتصادی و سیاسی با نام اجماع جهانی
⚜️ @Taammolat74
4_5859647070461233559.pdf
3.53M
📘دانلود pdf | توافق پاریس و تبعات آن برای کشور
✍️ یاسر جبرائیلی
🔹عناوین اصلی:
مروری کوتاه بر توافق پاریس
روند غیرقانونی تصویب و اجرای توافق
هزینهها و خسارت اجرای توافق
#معاهده_ننگین
#توافق_پاریس
#قطعی_برق
#ابتکار
#لاریجانی
#خسارت_محض
🔻 پ.ن:
در دولتهای نهم و دهم، ظرفیت نامی نیروگاههای کشور حدود ۳۰ هزار مگاوات افزایش یافت. اما در دولت آقای روحانی، افزایش ظرفیت تولید برق کشور نصف این رقم یعنی ۱۵ هزار مگاوات بود. برای اطلاع از اینکه چگونه اجرای غیرقانونی یک توافق خارجی چراغ خانه و صنعت ما را خاموش کرد، این فایل را مطالعه فرمایید.
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @syjebraily
♨️ یک ردپای آشنا در ستاد لاریجانی
نقش عنصر امنیتی دولت روحانی در کاندیداتوری علی لاریجانی چیست؟
سکوت انتخاباتی وزارت اطلاعات در پرونده سرقت فایل صوتی ظریف
🔸دستاندرکاران پروژه فایل صوتی ظریف مشخص هستند از این رو شناسایی اینکه فایل توسط چه کسی و به چه نحوی به بیرون از مجموعه درز داده شده، کار چندان سختی نیست، اما انگار وزارت اطلاعات تا پس از انتخابات قصدی برای اطلاعرسانی در این زمینه ندارد.
🔹چرا کسی که به این فایلها دسترسی داشته است، از میان 33 گفتوگوی قابل دسترسی، تنها گفتوگوی محمدجواد ظریف را سرقت کرده است؟
🔸گزینه دولت روحانی و مشخصا حزب اعتدال و توسعه به محوریت واعظی، از ابتدا علی لاریجانی بود نه ظریف.
🔹واکنش منفی خاتمی به کاندیداتوری علی لاریجانی و رایزنیهای خاتمی و سیدحسن خمینی برای کاندیداتوری ظریف، زمینهساز انتشار فایل صوتی محمدجواد ظریف و خلع سلاح کردن وی در انتخابات شد.
🔸جهانگیری درحالی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری 1400 است که افکارعمومی امروز او را نماد تمام ناتوانیها و ناکارآمدیهای دولت روحانی میداند.
🔹از کنار رفتن ظریف و حضور جهانگیری که بیشترین رای منفی در سبد اوست، بیشترین منفعت را علی لاریجانی میبرد.
🔸بهعبارت سادهتر، افشای فایل صوتی ظریف، دنباله رقابت شدیدی بود که در دفتر رئیسجمهور با اصلاحطلبان وجود داشت. اگر اصلاحطلبان حاضر به همراهی با دولت سوم حسن روحانی به ریاست علی لاریجانی میشدند، شاید این فایل همچون 32 فایل دیگر، در امنیت کامل حفظ و نگهداری میشد
📚 فرهیختگان
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ پرویز امینی علی لاریجانی را به مناظره با احمدینژاد دعوت کرد.
📮 #لاریجانی برای پیروزی در انتخابات 1400 اولا نیاز به موضوعیت یافتن برای مردم را دارد و ثانیا باید بتواند توانایی و برتریهای خود را نسبت به دیگران اثبات کند و اینها با کارهای فانتزی کنونی شدنی نیست. پلتفرمی که این دو هدف را توامان میتواند محقق کند، مناظره او با #احمدی_نژاد است.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ محمد در صدر محبوبیت؛ رییسی در صدر حجم محتوا
افکار عمومی چه احساسی به کاندیداهای احتمالی ۱۴۰۰ دارد؟
📆هفته چهارم اردیبهشتماه
📊برآیند آنالیز مبتنی بر هوش مصنوعی دیتاک از واکنش کاربران اینستاگرام بعنوان افکار عمومی جامعه نسبت به کاندیداهای احتمالی ۱۴۰۰، حکایت از محبوبیت بالای محمد و سپس جلیلی با اختلاف زیاد از دیگر افراد لیست دارد.
🔹رییسی که بر اساس تحلیل هفته سوم اردیبهشت، محبوبترین کاندیدا نزد رسانهها بود، اکنون سومین چهره محبوب از نگاه افکار عمومی در هفته آخر این ماه است. این در حالیست که رییسی در بازه زمانی یاد شده بیشترین توجه شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است.
🔹جهانگیری که از دیدگاه رسانهها از محبوبیت بسیار کمی برخوردار بود در نگاه افکار عمومی نیز موفق به جلب احساسات مثبت نشده و کمترین میزان محبوبیت را داراست. پس از جهانگیری، مطهری، لاریجانی، هاشمی، رضایی و قاسمی کمترین محبوبیت را به خود اختصاص دادهاند. این در حالیست که در این میان، اسامی افرادی به چشم میخورند که در رسانهها بیشترین محبوبیت را داشتهاند.
#دیتاریپورت
#دیتاپولیتیک
#انتخابات_۱۴۰۰
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ سردار افشار به نفع آیت الله رئیسی از حضور در انتخابات انصراف داد
🔹 سردار عليرضا افشار، رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی و کاندیدای انتخابات رياست جمهوری، به نفع آیت الله رئيسی از حضور در انتخابات انصراف داد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ لاریجانی رد میشود؟
💥 گفته میشود؛ یکی از دلایل این تاخیر در روند بررسی صلاحیتهای شورای نگهبان، بحث و بررسی وضعیت اقامت فرزند یکی از کاندیداهای مشهور در آمریکا از نظر اقامت و تابعیت است و مساله مورد بحث دیگر مربوط به احراز سلامت جسمی یک کاندیدای باسابقه است.
🔹رجانیوز، رسانه نزدیک به جبهه پایداری از احتمال ردصلاحیت دو کاندیدای نزدیک به دولت -که بر اساس قرائن خبر، جهانگیری و لاریجانی هستند- خبر داد. رجانیوز مدعی شده است که احراز صلاحیت دو تن از کاندیداهای اصلی جریان نزدیک به دولت با مشکلات جدی مواجه شده است. به گفته این منبع خبری یکی از این کاندیداها به جهت پروندههای متعدد که از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به شورای نگهبان ارسال شده، با مشکل جدی تایید صلاحیت روبرو شده است. مشکل دیگر کاندیدای نزدیک به دولت نیز به حضور و اقامت فرزندان وی در خارج از کشور بازمیگردد که با مصوبه یک شورای عالی بالادستی در خصوص احراز مقامات عالی اجرایی مغایرت دارد.
🔻پ.ن:
اخبار ضد و نقیض دراینباره زیاد است و باید منتظر تأیید نهایی شورای نگهبان شد اما آنچه که از برخی افراد مطلع استعلام شده، شورای نگهبان لاریجانی را رد صلاحیت نکرده است، هرچند بحث و گفتگو در اینباره وجود دارد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
4_5861785191080531141.ogg
167.4K
🔉 فرید مدرسی از نزدیکان علی لاریجانی
اینها که تا روزهای گذشته در برابر مواضع شورای نگهبان ساکت بودند از امروز مواضع تند علیه شورای نگهبان اتخاذ می کنند.
گویا احتمال رد صلاحیت لاریجانی جدی است، این چند ثانیه از صحبتهای فرید مدرسی سمپات رسانه ای خاندان لاریجانی هاست.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حسین کچوییان: انتخابات امسال بی گفتمانترین انتخابات ایران است!
💬 حسین کچوییان در برنامه «جهان آرا» با انتقاد از عدم وجود جریانهای گفتمانی در ایران گفت:
🔹 انتخابات خرداد امسال بیگفتمانترین انتخابات در تاریخ کشورمان است، همه به شدت معطوف به لحظهها و مسائل روزمره هستند و گفتمان خاصی دیده نمیشود.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
✔️ ادامه...
💬 دکتر حسین کچوییان استاد دانشگاه:
🔸از حدود 200 سال پیش تاکنون، علائم عینی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی افول غرب مشاهده میشود.
نامه به رهبری مبنی بر نوشیدن دومین جام زهر، نشانه نداشتن این عمق نگاه راهبردی است.
🔹 در کشور ما برخی جریانهای گفتمانی تا یک نفر به کفر نیفتد او را کنار نمیگذارند، چون پدرش روحانی بوده است!
روابط گفتمانی در ایران به شدت شخصی شده است و انتخابات امسال هم یکی از بی گفتمانترین انتخابات است و این خطاست.
🔸 مرحوم هاشمی فردی عملگرا و تا حدی تکنوکرات بود که به صورت روزمره عمل میکرد، امروز اما جریان گفتمانی در انتخابات امسال وجود ندارد.
برخی اصلا فکر نمیکنند که آیا زمینه اجتماعی برای به دست گرفتن قدرت دارند یا نه ولی وارد میدان میشوند.
🔹 کسانی که ادعای تقلب در انتخابات داشتند، همان افرادی بودند که ظرفیت نخبگی هم نداشتند.
یک نفر هر جا رفته چند نفر دورش جمع شدهاند و برایش شعار دادهاند حالا میگوید من زمینه اجتماعی بالایی دارم!
باید ببینیم کی زمینه اجتماعی پذیرش ایدههایمان وجود دارد سپس وارد شویم.
🔸 سیاستمدار بودن صرفا به انجام کارهای کلان نیست، بیشتر افرادی هم که امروز وارد میدان شدهاند سیاستمدار نیستند.
اوج نفهمیدن سیاست این است که برای آن، باید مدرک دانشگاهی ارائه داد.
سیاستمدار نیاز به قدرت اجرایی ندارد، باید توان راهبری یک مجموعه کلان را داشته باشد.
🔹 دولت موجود، گفتمان انقلاب را داغان کرده است.
یک روزی حتی در دهه هفتاد، دعوا بین انقلابی و غیر انقلابی بود ولی الان مسئله معیشت مطرح است.
خود آقای ظریف گفت تابوی راه رفتن با مقامات آمریکایی شکسته شده، برای اینها از جمله آقای هاشمی، همین مهم بود.
🔸 موافق این حرف نیستم که اگر مشارکت بالا برود، جریان اصولگرایی و انقلابی رأی نمیآورد؛ این حرف، تفسیر اشتباهی از فضای اجتماعی انتخابات 76 است. البته هر موقع کار را خراب کنند، معلوم است، مردم نمیآیند رأی بدهند مثل انتخابات قبلی مجلس!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ احتمال عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی
🔹خبرگزاری فارس در خبری مدعی شد:
یکی از دلایل تاخیر اعلام کاندیداهای انتخابات، بررسی وضعیت اقامت فرزند یکی از کاندیداهای مشهور در آمریکا از نظر اقامت و تابعیت است و مساله دیگر مربوط به احراز سلامت جسمانی یک کاندیدای باسابقه است. پیشبینی میشود نظر نهایی شورا با گمانهزنیها فاصله زیادی داشته باشد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ جریان اصلاحات برای حضور در انتخابات چه طرحی دارد؟!
🔸جناح اصلاح طلب و افراد نزدیک به این جناح و دولت که با تعداد بالا در زمان ثبتنام وارد عرصه شدند، حالا برای مناظرات و مرحله نهایی رقابت، چند سناریو را بررسی میکنند. ترکیب لاریجانی، جهانگیری، پزشکیان و شریعتمداری بهترین، ترکیب مورد نظر این جریان سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری است.
⚠️جریان اصلاحات در صورت عدم احراز صلاحیت جهانگیری با مشکل جدی در مناظرات مواجه خواهد شد و سناریو جایگزینی تا کنون ارائه نکرده است. یکی از سناریوها حضور جهانگیری در فضای غیررسمی مانند کلابهاوس و برگزاری مناظرات در این بسترهاست که هنوز درباره آن جمع بندی صورت نگرفته است.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |انتخابات و مهندسی تئوریک عدالت و توسعه
🎙 استاد حسن رحیمپور ازغدی
انجمن علمی علوم اجتماعی اسلامی
و جنبش عدالتخواه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
⏰سال 1397
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
entkhabtat_2578333.mp3
24.53M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#انتخابات و مهندسی تئوریک #عدالت و #توسعه
🎙 استاد #حسن_رحیمپور_ازغدی
انجمن علمی علوم اجتماعی اسلامی
و جنبش عدالتخواه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
🔹 (شعارهای #انتخاباتی را نقد کنیم)
⚜️ @Taammolat74
⚜️@rahimpoor_azghadi
Questions_from_presidential_candidates_by_think_tanks_and_thinkers.pdf
1.1M
📘دانلود pdf | سوالات اندیشکدهها و اندیشهورزان از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
🔹 به گزارش گروه خبر جامعه اندیشکدهها؛ «طرح اندیشکدهها و نقشآفرینی در انتخابات ۱۴۰۰» با نهایی شدن سوالات اندیشکدهها از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، به مرحله اجرا رسید.
🔶 نظام مسائل شناسایی شده در این طرح که بالغ بر 300 سوال با مشارکت بیش از 40 اندیشکده بوده است، بر اساس درخواستهای جداگانه اداره کل آموزش و پژوهش سیما و اداره کل برنامهریزی و نظارت معاونت سیما، برای بهرهبرداری در برنامههای انتخاباتی صداوسیما در اختیار این دو اداره قرار داده شده است.
🔷 جامعه اندیشکدهها در صدد است با دعوت از نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در چهار حوزه «آموزش، فرهنگ و امور اجتماعی»، «حکمرانی و سیاست خارجی»، «اقتصاد، تولید و تجارت» و «صنعت، انرژی و امور زیربنایی» با طرح پرسش از سوی اندیشکدهها و اعلام برنامه از سوی نمایندگان نامزدها، بحث و بررسی کارشناسی پیرامون مسائل اساسی کشور رقم بخورد.
🔗 مشاهده کل سوالات در دستهبندیهای موضوعی:
🌐 iranthinktanks.com/itt122
🔗 اطلاعات بیشتر:
🌐 iranthinktanks.com/news247
⚜️ @Taammolat74
🔰 درآمدی بر جامعهشناسی جنگ
✍️علیرضا شایان مهر
📍سالروز فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ جنگ تحمیلی است، نقطهای که نشان دهنده به ثمر نشستن روح جمعی ایرانیان است که بر دشمن کارگر میافتد. پرداختن به چگونگی شکلگیری «مای ایرانیان» در جنگ و کارکرد آن در ادوار بعدی از دیگر موضوعاتی است که میتوانسته در جامعه شناسی جنگ مورد سوال قرار گیرد.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
✔️ ادامه...
🔸جنگ اصولاً ادامه سیاست طبقاتی است به این معنی که یک گروه، طبقه، قشر و ... میخواهد اتوریته (قدرت) خود را بر طبقات دیگر تحمیل کند. پس جنگ یک امر سیاسی و ادامه سیاست است و اساسا ما آن را در کالبد سیاسی جستجو میکنیم. درست است که امر سیاسی ادامه اتوریته طبقاتی است اما گروههای شرکت کننده در جنگ و حوامع درگیر جنگ مسائلی دارند که به علوم اجتماعی مرتبط میشود. از آنجایی که سیاستمداران علاقهمندند همه چیز را زیر چتر خود بیاورند بحثهای تخصصی درباره جامعهشناسی جنگ مغفول مانده است.
🔹گاهی به نظر میرسد به دلیل غلبه مسائل سیاسی حتی قداست زدایی هم از مفهوم جنگ تحمیلی و شهید میشود. خوزستان، آبادان و خرمشهر بخشی از این سرزمین هستند و ما باید آنها را در غالب یک هویت ملی ببینیم. حتی اگر هزار سال هم از جنگ بگذرد باز هم حوادث رخ داده در خرمشهر و فداکاریهای مردم سرزمین ایران در آن برهه زمانی نباید فراموش شوند.
🔸در محاصره آبادان که دشمن به شکل یک نعل اسب از اروند رود تا بندر امام را گرفته بود، مردم از پیرزن و پیرمرد و جوان با هر وسیلهای که داشتهاند در برابر دشمن از خود دفاع کردند. در خرمشهر هم همین اتفاق رخ میدهد بدین معنی که ایرانیان با هر ابزار و امکانی مقاومت میکنند. گروههای داوطلب در جنگ عموما نادیده گرفته شدند. چه بسا افرادی را در جنگ و فتح خرمشهر داشتیم که از روستاها داوطلبانه به جنگ آمدند، شهید شدند و برخی هم بعد از اتمام جنگ به مناطق خود بازگشتند.
🔹اینها در سکوت خبری مقاومت کردند. شما ممکن است افرادی مانند رسول کلانتری جوان 20 سالهای که داوطلبانه در جنگ شرکت کرد و شهید شد را نشناسید ! این کنش جمعی است! یعنی فرد بدون هیچ چشمداشتی وارد شود. باید جنگ را معتلق به خودمان بدانیم و برای حضور در جنگ امتیاز ملی بگیریم نه فردی! کنش جمعی یعنی برای ما پرچم مهم باشد نه خانواده! بنابراین کنش جمعی از آن مفاهیمی است که باید در جامعه شناسی جنگ مورد توجه قرار گیرد.
⚜️ @Taammolat74
📸 به زودی:
قاسم نبودی ببینی قدس آزاد گشته...🌸
#سوم_خرداد
#پیروزی_قدس
#قدس_شریف
#خرمشهرها_در_پیش_است....
⚜️ @Taammolat74