🔰 روش حکیمانه امام در برابر بنی صدر
🔷 در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔷 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔷 در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔷 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
(۴ آذر ۱۳۷۰) بيانات رهبری در ديدار با جمعى از هنرمندان
#مثل_بنی_صدر
#فتنه۹۸
#نهضت_تبیین
⚜ @gharar_a
⚜ @lotfi74
🔰طبقه بندی فعلی علوم، مانع ظهور است!/ آیا بدون تغییر در ذهنیت ها نسبت به جایگاه امام، ظهور محقق می شود؟!
✍ حجت الاسلام علی کشوری
🔸انتظار ظهور بدون تغییر در طبقه بندی علوم بسیار مشکل است؛ زیرا علوم موجود هر کدام به شکلی محوریت امام در نظامات اجتماعی را نادیده می گیرند و انتظار ظهور؛ انتظارِ محوریت یافتن امام در نظامات اجتماعی است.
🔹چطور هم منتظریم و هم به مواجهه با هجوم نرم علوم به نقش امام نمی رویم؟ همه ابعاد طبقه بندی فعلی علوم نقش امام را انکار می کنند. به عنوان مثال علوم انسانی ارتباط جامعه، فرد، سیاست و... با امام را تبیین نمی کند و علوم تجربی هم نقش امام در تنزیل رزق و تصرف در خاصیت های تکوینی امور را نمی فهمد و علوم پایه هم -خصوصاً فیزیک- پر از فرضیه های توضیح دهنده و البته غیر اثبات شده -حتی از حیث تجربی- است!
🔸امام علیه اسلام، مدیر کائنات و توصیف کننده آن، مدیر رزق و ارتقاء دهنده خاصیت اشیاء و امور و صد البته محور نظام اجتماعی است. طبقه بندی فقهی علوم می تواند در راستای تبیین و انتظار این حقیقت ایفای نقش کند...
🔹گمان حقیر این است؛ که فهم سطحی از انتظار و ظهور، مانعی بزرگ برای تنظیم تکاملی روابط انسانی حول وجود بی خطا و پر از رفق امام علیه السلام و در واقع عامل اصلی تأخیر در دستیابی به دوران پر از بهجت ظهور است.
🔻پ.ن: نقش ناکارآمدی های علوم موجود در حل مشکلات بشر؛ در زمینه سازی ظهور مفروض است.
#طبقه_بندی_فقهی_علوم
#فرانسیس_بیکن
⚜ @olgou4
⚜ @lotfi74
🔰تقدیم به استاد امام که شذراتالمعارفش، منشأ نظریه #اقتصاد_مقاومتی است...
🗓سالروز درگذشت مجتهد مجاهد استادعرفان حضرت امام خمینی
آیةالله شیخ محمدعلی شاهآبادی
🔸آقایان روحانیون نباید خود را از سیاست دور نگه دارند. از همه عارفتر، امام بود. چه کسی در کشور به حدّ عرفان امام میرسید؟ دیدید چگونه وارد میدان شد؟ مثل شیر. امام درباره استاد بزرگوارشان مرحوم آقای شاه آبادی گفته بودند که ایشان اهل مسائل سیاسی بودند. از امام شنیدم که مرحوم آقای شاهآبادی روی منبر گفته بودند که اگر کسی دور و بر من بود، قیام میکردم. بنابراین عرفان موجب نمیشود که انسان برود در گوشهیی بنشیند. ۷۷/۱/۲۴
🔸انصافاً امام فقیه برجستهای بود، در عرفان نظری هم ایشان یک مجتهد به تمام معنا بود. یا استاد ایشان مرحوم شاهآبادی نیز همینطور؛ امام یک وقتی به خود بنده فرمودند «شما خیال نکنید که آقای شاهآبادی در کار مبارزات نبود؛ چرا، ایشان مبارزه میکرد، ایشان میگفت اگر من یاوری داشتم، خروج میکردم»! ۹۸/۲/۱۸
رهبر معظم انقلاب اسلامی
⚜️ @Jahade_tabeini
⚜️ @lotfi74
🔰 پشت پرده های بهت آور از فتنه ۹۸
سردار آبنوش ، فرمانده عملیات بسیج :
🔺️ این فتنه ، فتنه دیگری بود ؛ فقط خدا ما را نجات داد.
🔺️ با بازجویی ها اطلاعات زیادی به دست آورده ایم
🔺️ ️از اسرائیل تا آمریکا و عربستان معجون درهمی شکل گرفته بود ؛ منتظر یک جرقه بودند تا کشور را نابود کنند.
🔺️️ اینترنت با تاخیر قطع شد ، اما باز هم کمک کرد تا ساماندهی پیچیده این گروه به هم بریزد.
⚠️️ ️کشتار نصف ایران را در نظر گرفته بودند.
🔺️ کیف هایی داشتند که وسایل آن ها را تا به حال ندیده بودیم ؛ هوا برش ها و قیچی هایی که سخت ترین قفل ها را می بریدند.
🔺️️ هر جا که وارد می شدند بلافاصله آتش زده و غارت می کردند.
⚜ @lotfi74
🔸چطور دولت را نقد کنیم که منجر به هرج و مرج نشود؟
حجتالاسلام #ایزدهی در گفتگو با #وسائل:
🔹نخبگان و فرهیختگان جامعه چند وظیفه همزمان دارند: ۱- تعیین خطمشی برای دولت، بدین معنا که پیشنهادهایی ارائه کنند که بتواند دولت را به جلو هدایت کند، چراکه اینان افراد متفکر و اهل اندیشه هستند.
🔹اگر دولت مسیری خلاف ضوابط را پیش گرفت، بازهم اینان باید دولت را نقد کنند؛ همانطور که رویکرد ایجابی داشتند، رویکرد فردی هم داشته باشند. البته نقد به معنای مخالفت نیست؛ بلکه به معنای تعیین معیار حق از باطل است.
🔹آنها باید فضای عمومی را شفاف و آشکار سازند تا در این فضا حق از باطل جدا شود. فضای جامعه را با آگاهیبخشی و رفع شبهات تلطیف کنند؛ مثلاً اگر کارگزاری ناشایست و ناکارآمد است، مردم باید متوجه شوند و دفعه بعد به او رأی ندهند و تمکین نکنند.
🔹لذا بحث مقابله با دولت نیست، بحث خیرخواهی و نقد منصفانه است، رویکرد ایجابی در قالب پیشنهادهای روبهجلو، نقد و نصیحت در قبال عملکردهای نامناسب و درعینحال شفافسازی فضا و آگاهیبخشی برای مردم برای شناخت حق از باطل و مطالبهگری از حاکمان است.
🔘ادامه در سایت ذیل
🌐 vasael.ir/0003ut
⚜ @vasael_ir
⚜ @lotfi74
🔰اتاق فکر اغتشاشات اخیر کجاست؟
✍️ محمد عبداللهی
🔸"سعید حجاریان" چندی پیش تهدید به آشوب را چنین بر زبان آورده بود که حذف احزاب و جنبش ها باعث می شود آنان از کنترل و مدیریت و به تعبیری از جوی و جدول خارج شده و همچون سیل بدون چارچوب به خیابان بیایند.
وی در اظهاراتی عجیب گفته بود: «تاکتیک اصلی #اصلاحات سازمان دهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج توده ای و انواع سازمان های مردم نهاد متجلی می شود و حتی بعضی مواقع می توان به #نافرمانی_مدنی فکر کرد. اساسا معتقدم فشار از پایین با #انتخابات پدید نمی آید. پس باید گفت پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است. زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است... نافرمانی مدنی در خلاء شکل نمی گیرد. پیش از آن، ابتدا باید تجمع سلولی داشت واقداماتی مانند کتاب خوانی، جزوه خوانی و... صورت داد و سپس تجمع های سراسری انجام شود. بعد از این هاست که نوبت نافرمانی می رسد.»!
🔹"محمدرضا تاجیک" مشاور ارشد #خاتمی در دوران اصلاحات نیز اظهار داشته در شرایط کنونی هیچ دلیلی برای افزون تر شدن سعه ی صدر و آستانه تحمل مردم نمی بینم.
🔸"علی ربیعی " سخنگوی #اصلاحطلب دولت گفته بود: فکر می کنم اگر بر همین سیاق سال ۹۸ را ادامه دهیم، چشم انداز روشنی در پیش نخواهیم داشت و برای جامعه امکان بروز تحرکات اجتماعی و انتقال ناآرامی های ذهنی به ناآرامی های فیزیکی را کاملا متصورم.
🔹همچنین "بهزاد نبوی" عنصر فعال در فتنه ۸۸ نیز هشدار داده بود در صورت برگزاری کم رونق انتخابات زمینه برای تکرار حوادث دی ماه ۹۶ فراهم می شود.
🔸"علیرضا علوی تبار" نیز در مقاله ای تحت عنوان اعتراض اصلاح طلبانه درواقع شیوه نامه اغتشاش را نوشته و ضمن برشمردن ۴ سطح برای اعتراض، به معرفی این ۴ سطح اقدام کرده و گفته:
«محدوده سوم. این سطح از اعتراض در برگیرنده "اقدامهای غیرقانونی" اما غیر خشونتآمیز در فعالیتهای سیاسی است. اقدامهایی نظیر اعتصابهای غیررسمی و اشغال مسالمتآمیز یک مکان در این سطح قرار میگیرند.»
به جهت طولانیتری نشدن متن از قید باقی اظهارات در این موضوع از جمله اظهارات "مصطفی تاجزاده" و دیگران خودداری میکنم.
🔹شاید تاکنون عدهای برداشت میکردند که این اظهارات پیشبینیهایی بود که این افراد با دیدن نشانه ها به آن رسیدند و نمی توان این امر را #تئوریزه کردن اغتشاش نامید. البته با توجه به سابقه #اصلاح_طلبان در فتنه های ۷۸، ۸۸ و ۹۶، اظهارات این افراد کاملا مشکوک به نظر می رسید. اما اینک و بعد از چند روز تولید #اغتشاش در کشور با خسارتی بالغ بر حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان که حمایت توامان #آمریکا و #اسرائیل و کشورهای اروپایی و همراهی #سلطنت طلبان منحوس و #منافقین جنایتکار را به همراه داشت نمی توان به سادگی از کنار این مساله گذشت.
❌اما بهترین دلیل برای اثبات نقش این افراد، 👈بیانیه ای است که چند روز پیش با امضای ۷۷ نفر از اصلاح طلبان صادر شد که طی آن نظام اسلامی را متهم به پاسخ #خشونت بار به تجمعات مردمی کرده و این اتفاقات را خروش مردم علیه حاکمیت توصیف نموده اند. حال آنکه هر عقل سلیمی میداند ماجرا، سواستفاده #اشرار و مزدوران #سازمان_یافته از هر نوع #اعتراض مردمی از جمله اعتراضات بنزینی است که تخریب و حمله خشونت آمیز و مسلحانه به اماکن دولتی و عمومی در آن عیان است و هیچ حکومتی در هیچ کجای دنیا، در برابر اعتراض خشونت آمیز، گل تقدیم نمی کند.
🔵 اصلاح طلبان به خاطر بن بست مقبولیت و #ناکارآمدی که پس از 6 سال قدرت در #دولت و #مجلس و #شورا و.. اینک عیان تر شده، به اظهارات رادیکال و مقابله صریح با نظام روی آورده اند. اما به نظر می رسد این انتحار آخرین میخ ها بر تابوت اصلاح طلبی باشد. آنها با ساختارشکنی و ژست #براندازی، خود را تطهیر نمی سازند، دستانشان را آلوده تر و روی شان را سیاه تر می کنند.
نکته تامل برانگیز آخر اینکه ضدانقلاب گفتند از سه سال پیش، برای #آشوب های امروز برنامه ریزی کرده اند. آیا هشدارها و به اصطلاح پیش بینی های اصلاح طلبان با این آمادگی ضدانقلاب هیچ ارتباطی ندارد؟
ادامه متن در خبرگزاری فارس:
🌐 http://fna.ir/ddo46s
⚜️ @lotfi74
🔰اتاق فکر اغتشاشات اخیر کجاست؟
🔸"سعید حجاریان" چندی پیش تهدید به آشوب را چنین بر زبان آورده بود که حذف احزاب و جنبش ها باعث می شود آنان از کنترل و مدیریت و به تعبیری از جوی و جدول خارج شده و همچون سیل بدون چارچوب به خیابان بیایند.
وی در اظهاراتی عجیب گفته بود: «تاکتیک اصلی #اصلاحات سازمان دهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج توده ای و انواع سازمان های مردم نهاد متجلی می شود و حتی بعضی مواقع می توان به #نافرمانی_مدنی فکر کرد. اساسا معتقدم فشار از پایین با #انتخابات پدید نمی آید. پس باید گفت پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است. زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است... نافرمانی مدنی در خلاء شکل نمی گیرد. پیش از آن، ابتدا باید تجمع سلولی داشت واقداماتی مانند کتاب خوانی، جزوه خوانی و... صورت داد و سپس تجمع های سراسری انجام شود. بعد از این هاست که نوبت نافرمانی می رسد.»!
🔹"محمدرضا تاجیک" مشاور ارشد #خاتمی در دوران اصلاحات نیز اظهار داشته در شرایط کنونی هیچ دلیلی برای افزون تر شدن سعه ی صدر و آستانه تحمل مردم نمی بینم.
🔸"علی ربیعی " سخنگوی #اصلاحطلب دولت گفته بود: فکر می کنم اگر بر همین سیاق سال ۹۸ را ادامه دهیم، چشم انداز روشنی در پیش نخواهیم داشت و برای جامعه امکان بروز تحرکات اجتماعی و انتقال ناآرامی های ذهنی به ناآرامی های فیزیکی را کاملا متصورم.
🔹همچنین "بهزاد نبوی" عنصر فعال در فتنه ۸۸ نیز هشدار داده بود در صورت برگزاری کم رونق انتخابات زمینه برای تکرار حوادث دی ماه ۹۶ فراهم می شود.
🔸"علیرضا علوی تبار" نیز در مقاله ای تحت عنوان اعتراض اصلاح طلبانه درواقع شیوه نامه اغتشاش را نوشته و ضمن برشمردن ۴ سطح برای اعتراض، به معرفی این ۴ سطح اقدام کرده و گفته:
«محدوده سوم. این سطح از اعتراض در برگیرنده "اقدامهای غیرقانونی" اما غیر خشونتآمیز در فعالیتهای سیاسی است. اقدامهایی نظیر اعتصابهای غیررسمی و اشغال مسالمتآمیز یک مکان در این سطح قرار میگیرند.»
به جهت طولانیتری نشدن متن از قید باقی اظهارات در این موضوع از جمله اظهارات "مصطفی تاجزاده" و دیگران خودداری میکنم.
🔹شاید تاکنون عدهای برداشت میکردند که این اظهارات پیشبینیهایی بود که این افراد با دیدن نشانه ها به آن رسیدند و نمی توان این امر را #تئوریزه کردن اغتشاش نامید. البته با توجه به سابقه #اصلاح_طلبان در فتنه های ۷۸، ۸۸ و ۹۶، اظهارات این افراد کاملا مشکوک به نظر می رسید. اما اینک و بعد از چند روز تولید #اغتشاش در کشور با خسارتی بالغ بر حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان که حمایت توامان #آمریکا و #اسرائیل و کشورهای اروپایی و همراهی #سلطنت طلبان منحوس و #منافقین جنایتکار را به همراه داشت نمی توان به سادگی از کنار این مساله گذشت.
❌اما بهترین دلیل برای اثبات نقش این افراد، 👈بیانیه ای است که چند روز پیش با امضای ۷۷ نفر از اصلاح طلبان صادر شد که طی آن نظام اسلامی را متهم به پاسخ #خشونت بار به تجمعات مردمی کرده و این اتفاقات را خروش مردم علیه حاکمیت توصیف نموده اند. حال آنکه هر عقل سلیمی میداند ماجرا، سواستفاده #اشرار و مزدوران #سازمان_یافته از هر نوع #اعتراض مردمی از جمله اعتراضات بنزینی است که تخریب و حمله خشونت آمیز و مسلحانه به اماکن دولتی و عمومی در آن عیان است و هیچ حکومتی در هیچ کجای دنیا، در برابر اعتراض خشونت آمیز، گل تقدیم نمی کند.
🔵 اصلاح طلبان به خاطر بن بست مقبولیت و #ناکارآمدی که پس از 6 سال قدرت در #دولت و #مجلس و #شورا و.. اینک عیان تر شده، به اظهارات رادیکال و مقابله صریح با نظام روی آورده اند. اما به نظر می رسد این انتحار آخرین میخ ها بر تابوت اصلاح طلبی باشد. آنها با ساختارشکنی و ژست #براندازی، خود را تطهیر نمی سازند، دستانشان را آلوده تر و روی شان را سیاه تر می کنند.
نکته تامل برانگیز آخر اینکه ضدانقلاب گفتند از سه سال پیش، برای #آشوب های امروز برنامه ریزی کرده اند. آیا هشدارها و به اصطلاح پیش بینی های اصلاح طلبان با این آمادگی ضدانقلاب هیچ ارتباطی ندارد؟
ادامه متن در خبرگزاری فارس:
🌐 http://fna.ir/ddo46s
⚜️ @lotfi74
🔰کمدین آمریکایی:رسانههای آمریکا «امپریالیسم ایدئولوژیک» هستند.
«ساچا بارون کوهن» کمدین مشهور هالیوودی:
🔹شبکههای اجتماعی بزرگترین ماشین پروپگاندای تاریخ هستند.
🔹در مورد انتشار دروغ بین مردم توسط شبکههای اجتماعی هشدار میدهم.
🔹در اینترنت هر چیزی میتواند کاملا قانونی و مشروع به نظر برسد.
🔹روسای «فیسبوک»،«توئیتر» و «یوتیوب» پادشاهان دزد فنآوری پیشرفته و مسئول گسترش بسیاری از نفرت و تعصبات در اینترنت هستند.
🔹آنها «امپریالیسم ایدئولوژیک» هستند.
⚜ @lotfi74
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان جنجالی حجت الاسلام پناهیان در رابطه با بی تدبیری مسئولان در جمع جوانان!
⚜️ @lotfi74
37.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺برنامه پگاه تحول در شبکه چهار سیما
💠 موضوع این برنامه: تاثیر فلسفه اسلامی در علم و فناوری
🔸حجت الاسلام سوزنچی
⏰ ۱ آذر ۱۳۹۸
⚜ @lotfi74
🔴چرا این همه بی توجهی و کم لطفی به پیام رسان داخلی؟!
👌♦️برای پیام رسان خارجی آنهم صهیونیستی و وابسته به باندهای امنیتی در آمریکا و انگلیس مانند تلگرام و اینستاگرام، دولت پهنای باند بالا قرار میدهد، امکانات ویژه برای رشد و فراگیر شدن استفاده از آن بکار میبرد و هزاران حمایت پنهان و پیدای دیگر.....
🔥👈اما به پیام رسان داخلی که میرسند، قضیه فرق میکند انگار ....میگویند بخش خصوصی هستند و خود باید کارشان را توسعه بدهند، گاهی کمکهایی قطره چکانی برای فرار از پاسخگویی انجام میدهند...
❌☹️چرا باید پیام رسانهای داخلی سرمایه گذاری ده ها میلیاری بکنند و با وامهای میلیاری خود را مقروض بکنند که وقتی دولت به یک مشکل امنیتی برخورد، 30 میلیون نفر را یک هفته ای بیاورند پیام رسانهای داخلی و بعد یک هفته هم دوباره برخی کاربران برگردند به پیام رسانهای خارجی...؟
👌🔶🔸آقایان دولت! برادران سابقاً امنیتی! به نظرتان باز کردن دوباره پیامرسانهای وابسته به شبکه اطلاعاتی دشمن رواست...؟!
💠👈بعضی از روی جهالت و یا روی غرض ورزی و علاقه به پیام رسانهای خارجی صحبتهای ناروایی می کنند؛
آیا در صنعت موشکهای بالستیک شرکتهای خصوصی سرمایه گذاری کردند و موفق شدند؟ پیامرسانها اهمیتش کمتر از موشک است؟
✅☹️ متاسفانه وظیفه اصلی دولت در فضای مجازی را گذاشته اند به عهده پیام رسانهای داخلی و همه اش هم توقع دارند یک هفته ای و یک شبه پیام رسانهای داخلی معجزه بکنند/ بیداری ملت با اندکی تغییر و ویرایش
⚜ @SchoolofEconomics
⚜ @lotfi74