✍️ یکی از دلائلی که تو #اقتصاد فَشَلِ ما، #کارگر و #کارمندِ بیچاره [خصوصا کارگرها] حقوق شون اضافه نمیشه می دونید چیه؟ [در عوض ۴ درصدی ها و بالا نشین ها خوب پول درمیارن]
چون میگن: اگه حقوق کارگرها بره بالا، مردم هجوم می برن و کالا می خرن، از سوی دیگه کالا به قدر پولی که دستِ مردمه تو بازار پیدا نمیشه، لذا قیمت ها افزایش پیدا می کنه [تورم] تا بازار متعادل بشه. [اصطلاح اقتصادیش میشه فشار تقاضا]، ولی بی خود می گن و می تونن متناسب با شرائط تورمی دَستِ کم کارگر و کارمند رو به گونه ای حقوق بدن که چنین وضعی پیش نیاد.
پ.ن: نسخه های سرمایه دارانه و جریان قدرتی که چمبره زده رو اقتصاد ایران، متاسفانه چنین اجازه ای رو نمی ده. جنگ اصلی تو جمهوری اسلامی، جنگ با نسخه های غربی و سرمایه داران و الیگارشیِ زالو صفته...
🆔️ @taammolatenazari
✍️ بچه انقلابی ای که مسأله ی اولش #عدالت و #مطالبه_گری اون هم خاصتا در حوزه ی مباحثِ #اقتصادی نباشه، این بچه انقلابی؛ قطعا و حتما اولویت هاش رو گم کرده. جمهوری اسلامی؛ پاشنه آشیلش اقتصاده...فهموندن این مساله به یه عده، انصافا کار سختیه😪
🆔️ @taammolatenazari
🔰 قال الامام الحسین علیه السلام: "فَلَعَمْري، ما الإمامُ إلّا الحاكمُ بالكِتابِ، القائمُ بالقِسْطِ، الدّائنُ بِدِينِ الحَقِّ، الحابِسُ نَفْسَهُ على ذاتِ اللّه" [الارشاد، ج۲، ص ۳۹]
امام حسین علیه السلام تو نامه شون خطاب به کوفی ها می فرمان: "به جان خودم سوگند، امام کسی نیست جُز اینکه بر اساس کتابِ خدا حکومت کنه، برپادارنده ی #عدل باشه، پایبند دین حق باشه و خودش رو وقف در راه خدا کنه."
شاهد مثال من اون جایی هستش که یکی از ویژگی ها و وظائف امام، اقامه ی #عدل تو جامعه است. حالا که عدل این همه اهمیت داره، چرا ما به عنوان شیعه ی امام حسین علیه السلام بایستی اولویت هامون رو گم کنیم و به اقامه ی عدل تو جامعه، نسبت به مسائل دیگه کمتر توجه کنیم و بها بدیم؟!؟!؟
جالب این جاست: تو روایتی از وجود نازنین اميرالمؤمنين علیه السلام داریم: "العدل حیاة الاحکام"؛ يعني اگه عدالت تو جامعه تحقق پیدا کنه [خاصتا عدالت اقتصادی و نفیِ تبعیض] قطعا سایر احکام و فروعاتِ فقهیِ دیگه هم در سطح جامعه، جاری و ساری میشه. حالا اون وقت ما هی بیایم دوگانه های کاذب تو جامعه درست کنیم و وقت خودمون و جامعه رو بگیریم و سرمایه دارِ زالوصفتِ رانت بده و رانت خوار رو به حال خودش رها کنیم! دوستِ من! مسأله ی اول ما باید #عدالت باشه و تمام. [نمی خوام قلمبه سلمبه حرف بزنم؛ خیلی ساده و خودمونی گفتم و ساده سازی کردم]
💢 کانالِ "تأمّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
📚 #معرفی_کتاب [ادبیات پسامدرن؛ صید قزل آلا در آمریکا اثر ریچارد براتیگان]
✍️ آخرین صورتِ ادبیاتِ غرب مدرن، ادبیاتِ #پسامدرن است. پسامدرنیته به لحاظِ تاریخی-فرهنگی، مرحله ای از بسط مدرنیته است. مرحله ای که می توان آن را دورانِ انحطاطیِ غرب مدرن و رسیدن به گونه ای خودآگاهیِ تاریخی نسبت به این بحران انحطاطی دانست.
قلمروِ تفکر فلسفیِ پسامدرنیته با نیهیلیسمِ خود ویرانگرِ #نیچه در غرب آغاز می شود و در قرن ۲۰ در هیئتِ جنبش ها، رویکردها و گرایش های فکریِ مختلف تداوم و بسط می یابد. ادبیات پسامدرن از اواخرِ دوران ۱۹۶۰ م و بیشتر در دهه های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ م ظهور کرده است. اجمالا اهمِّ ویژگی های #ادبیات_پست_مدرن را به سمع و نظر خواهیم رساند که بدین قرار است:
۱) سیطره ذهنیتِ شیزوفرنیک بر داستان
۲) وجودِ چند نوع پایان برای یک داستان
۳) در نظر گرفتنِ تبعات و احتمالات مختلف برای یک حادثه در داستان
۴) نگارش به شیوه #کُلاژ
۵) به هم ریختنِ تعمّدیِ ساختارِ منسجم متن به گونه ای کاملا خودآگاه
۶) سیطره ی اوهام بر واقعیت
۷) داستان های پسامدرن بیانگرِ حقیقتی یا امری بیرون از خود و به تعبیر دیگر دارای واقع نمایی یا محاکات یک امر حقیقی نیستند؛ زیرا در پسامدرنیسم اساسا اعتقادی به وجود حقیقت ثابت یا درکی روشن از واقعیتِ بیرونی دیده نمی شود.
۸) در پسامدرنیسمِ ادبی، گرایشی به توصیفِ پوچی و هجو و عجائب و غرایب [گروتسک] دیده می شود که ریشه در تباهیِ تفکر و تمدن غرب در دوره ی پسامدرن است.
💢 کانالِ "تأمّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
wpiea2022181-print-pdf.pdf
4.04M
این فایل ۳۵ صفحهای، برنامه مهار تورم دولت مردمی سیزدهم است. مننهی صندوق بینالمللی پول زحمت تدوینش را کشیده است. مو به مو در حال اجراست. ارز ۴۲۰۰ حذف شد، نرخ بهره بانکی افزایش یافت، افزایش قیمت حاملهای انرژی هم در دستور کار است!
انشاءالله مفصل درباره این نسخه خانمانسوز سخن خواهم گفت.
@syjebraily
26.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ناگفته های هلال احمر از حادثه ی تروریستیِ ۱۳ دی ماه کرمان [آه آه آه 😥]
#روایت_سرخ
#کرمان_تسلیت
🆔️ @taammolatenazari
✍️ تا جایی که بررسی شده، دو گونه #عدالتخواهی تو سطح کشور وجود داره:
۱) یک دسته عدالتخواهی و مطالبه گری می کنند و مبارزه با فساد هم دغدغه شونه، لکن نحوه ی عدالتخواهی شون به گونه ای که، با رفتار و گفتارشون دارن #مبانی_انقلاب رو دچار سُستی و تزلزل می کنند. در واقع؛ منتقدِ وضع موجودِ اقتصادی و حتی سیاسی و اجتماعی هستند، اما معتقد به اصول و مبانی نیستند. حالا اینکه عامدانه یا غیرعامدانه است رو کاری نداریم. به هر حال از نحوه ی عملکردِ این جماعت میشه چنین اسمی روشون گذاشت: #نئومارکسیست_های_مسلمان [با لیبرال های مسلمان فعلا کاری نداریم که تو حوزه سیاسی و اجتماعی مواضع شون مشخصه و بر #تساهل و #تسامح می دمند]
۲) دسته ی دیگه کسانی هستند که معتقد به مبانیِ انقلاب اسلامی هستند، لکن منتقدِ وضعِ موجود اقتصادی و اجتماعی و نقاط ضعف و ترک فعل ها و برخی نواقص ساختاری و اینجور چیزهان. این ها سعی می کنند مبتنی بر مبانی انقلابی و اسلامی عدالتخواهی کنند، لکن خیلی لاک پُشتی و ضعیف داره حرکت صورت می گیره.
علی ای حال، به نظر لازم میاد جریان انقلابی، بجای پرداختن به دوگانه ی #حجاب_اجباری یا #حجاب_اختیاری، جبهه ی واحدی رو تشکیل بده و تو بحث #عدالتخواهی و مبارزه با #تبعیض و #فساد_اقتصادی و البته رفع نواقص ساختاری، ورود جدی تری داشته باشند.
پ.ن: عامدانه با این شکل ادبیات قلم می زنم. بنا ندارم "قلمم" سنگین و سرد باشه. به اندازه کافی این مباحث سرد و سنگین هستند، لازمه کمی قلم گرم و خودمونی باشه.
💢 کانالِ "تأمّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
May 11
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ دلیل گرانی لوازم خانگی از زبان آقای عباس هاشمی رئیس انجمن لوازم خانگی
♦️دلیل گرانی؛ تورم ناشی از افزایش هزینه تولید آن هم به دلیل دلاری و جهانی شدن قیمت مواد اولیه صنایع
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
✍️ به استحضار می رسونیم؛ تو برنامه های کانال بنا شده هر هفته یا هر دو هفته #شنبه ها، یک کتاب تو حوزه های مختلفی چون: #ادبیات، #شعر، #تاریخ، و یا برخی رشته های #علوم_انسانی رو خدمتتون معرفی کنیم و در موردِ موضوع و محتواش با هم گپ و گفتی داشته باشیم. سعی میشه معرفیِ کتاب ها طوری باشه که کسل نشیم. در واقع تنوع داره موضوعِ کتاب ها. به تدریج ممکنه یه موضوعی رو انتخاب کنیم و بصورت منسجم دربارش صحبت کنیم.
پ.ن ۱: معرفیِ کتاب، محور اصلی بحث های کاناله، و در کنارش موضوعاتِ دیگه مثلِ مسائلِ روز تو حوزه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی رو تقدیم حضور می کنیم.
پ.ن ۲: تصویر مزبور، کتابخونه ی خودمه؛ چند سالی طول کشیده تا جمعشون کنم. [کتابای دست اولی هستند تو عرصه ی علوم انسانی؛ واسم ارزشمندن]
💢 کانالِ "تأمّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
May 11
هدایت شده از همهپرسی
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا