هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 فراخوان رئیس قوه قضاییه درباره فضای مجازی
🔹۲۵ خرداد ۹۸| آیت الله رئیسی:امروزه با گسترش دسترسیهای ارتباطاتی، فارغ از چارچوبهای سنتیِ خشک و دیوانسالارانه، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی به فرصتی بزرگ برای کم کردن فاصلههای زمانی و مکانی در ارتباطات و به اشتراکگذاری نظرات تبدیل شده است.
🔸از این فرصت باید برای دریافت نظرات مردم و نخبگان از «ایده تا بازخورد» به بهترین نحو استفاده کرد.
🔹آسیبهای فضای مجازی -که در جای خود باید به طور جدی دنبال و رفع شود- نباید ما مسئولان را دچار خطای محاسباتی کند و موجب شود که خود را از فرصت کمنظیر ارتباط با مردم در این بستر محروم نماییم. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید از فرصت با ارزش فضای مجازی استفاده کرد و با اطلاع از نظرات و سؤالهای افکار عمومی، یک حضور مؤثر و جریانساز را به نفع مردم رقم زد.
🔸نیل به «قوه قضائیه تراز انقلاب اسلامی» در گام دوم، بدون مشارکت و نقشآفرینی مردم، نخبگان و دلسوزان انقلاب ممکن نیست. در مدت کوتاهی که از مسئولیتم در قوه قضائیه میگذرد، و پیش از آن نیز خصوصاً در دوره خدمت در آستان قدس رضوی، از نظرات ارزشمند کاربران رسانههای اجتماعی استفاده کردهام و از این پس نیز امیدوارم خادمان ملت را در ساخت قوه قضائیهای مردمی، انقلابی و ضد فساد یاری کنید.
🔹بر این اساس اعلام میکنم تا زمانی که سامانه اختصاصی دستگاه قضایی برای ارتباط دو سویه با مردم و نخبگان در دسترس قرار بگیرد، صفحات متعلق به اینجانب در رسانههای اجتماعی، یکی از مسیرهای دریافت نظرات مردم و نخبگان خواهد بود.
🔸علاوه بر اینکه مردم عزیزمان میتوانند رأساً نظرات خود را از این مسیر منتقل کنند، اینجانب نیز حسب مورد، فراخوانهایی جهت دریافت نظرات در خصوص ایجاد، اصلاح یا تکمیل برخی رویهها، رویکردها، دستورالعملها و آئیننامهها اعلام خواهم کرد و در انتظار نظرات راهگشای صاحبنظران و متخصصان این امر خواهم بود.
🔹امید است این رویکرد مورد رضای خداوند متعال از باب عمل به کریمهی «و شاورهم فی الامر» و موجب اعتماد و دلگرمی عموم انسانهای حقطلب و عدالتخواه باشد. توفیق روزافزون ملت رشید ایران را خواستارم.
🆔 @voinews
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌍 #بین_الملل
🔹 درخواست مقتدی صدر از آلسعود برای بازسازی قبرستان بقیع
🔸 رهبر جریان «صدر» عراق از مقامات عربستان خواسته، با هدف کاهش اختلافات مذهبی و قومی در منطقه، قبرستان بقیع را بازسازی کنند.
«مقتدی صدر» در توییتی نوشته: «هشتم شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع در عربستان توسط یک گروه تندرو، منحرف و مدعی اسلام است. دهها سال از این اتفاق میگذرد و عربستان تحت فشار افراد تندرو، نسبت به این مسئله (هنوز هم) بیتوجه است.»
«مقتدی صدر» در ادامه، از «محمد بن سلمان» ولیعهد این کشور، خواست که برای رضای خداوند و پایان بخشیدن به اختلافات فرقهای در منطقه، زمینه بازسازی قبور ائمه معصومین (ع) در قبرستان بقیع را فراهم کنند.
وهابی ها دو بار در سال های ۱۲۲۰ و ۱۳۴۴ قمری و طبق فتاوای ۱۵ مفتی مدینه، مبنی بر ممنوعیت ساخت بنا روی قبور و لزوم تخریب آنها، اماکن بقیع را ویران کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/162413
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از اندیشکده فقه حکومتی
🔹عناوین مجلدات کتاب چهار جلدی مبادی و اصول فقه حکومت
✅جلد اول: خاستگاه و مشروعیت احکام
https://eitaa.com/andishkade_f_h/11
✅جلد دوم: ماهیت و مناسبات احکام الهی و احکام حکومتی
https://eitaa.com/andishkade_f_h/13
✅جلد سوم: نسبت احکام و قوانین حکومتی
https://eitaa.com/andishkade_f_h/17
✅جلد چهارم: ضوابط احکام حکومتی
https://eitaa.com/andishkade_f_h/19
نشر کتاب فردا
https://bookroom.ir/book/74953/
@andishkade_f_h
🌷🇮🇷 اندیشکده فقه حکومتی 🇮🇷 🌷
هدایت شده از اندیشکده فقه حکومتی
مبادی و اصول فقه حکومتی - جلد اول: خاستگاه و مشروعیت احکام حکومتی
مولف : ذبیح الله نعیمیان
ناشر کتاب : کتاب فردا
سال نشر : 1397
تعداد صفحات : 354
قیمت: 350,000
با تخفیف 315,000 ریال
هدایت شده از اندیشکده فقه حکومتی
مبادی و اصول فقه حکومتی -
جلد دوم: ماهیت و مناسبات احکام الهی و احکام حکومتی
مولف : ذبیح الله نعیمیان
ناشر کتاب : کتاب فردا
سال نشر : 1397
تعداد صفحات : 448
قیمت: 440,000
با تخفیف 396,000 ریال
خرید از طریق سایت پاتوق کتاب فردا
هدایت شده از اندیشکده فقه حکومتی
🔻بازشناسی «شیوهی رهبری حضرت آقا»1🔻
💠رهبری: «مدیریت کلان ارزشی»؛ نه «مدیریت اجرائی»💠
✅ «رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست.
✅ این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی،
✅مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوهی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوهی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوهی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.
✅✅در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است.
✅ همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد.
✅این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست.
✅مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند.
✅در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد.
✅خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند.
✅بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
✅ در قضیهی هستهای، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای رهبری است؛ این یک چیزی است که از اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در نظام اسلامی.
✅ دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
✅ مسئلهی روابط با آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست».
💚 ✅ بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان کرمانشاه: 24/7/1390ش.
@andishkade_f_h
اندیشکده فقه حکومتی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آیتالله اراکی:
🔹«آقا» گفتند راه برای بازرسی از همه بخشهای زیرمجموعه من باز است.
🔹مجلس خبرگان «دم به دم» در جریان عملکرد رهبری است.
🔹فقط ۳ نفر از گزینههای رهبری اطّلاع دارند.
🔹رهبر انقلاب در جریان جزئیترین نقدها به خود هستند.
🔹دفتر رهبر انقلاب، شدیدترین نظارت را بر زیرمجموعههای رهبری دارد.
🔹نهادی را به پاکی دفتر رهبر انقلاب سراغ ندارم.
✍️مشروح گفتوگو را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/da636v
@Farsna
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️۷اشکال قانونی لايحه «اعطای تابعيت به فرزند مادران ايراني با همسر غیر ایرانی»
🔸لايحه «اصلاح قانون تعيين تكليف تابعيت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي» که اردیبهشت امسال پس از ارسال از سوی دولت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید از نگاه منتقدان حاوی اشکالات اساسی است.
▫لايحه « اصلاح قانون تعيين تكليف تابعيت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي» که این روزها پس از تنظیم در دولت و تصویب در مجلس در حال بررسی توسط شورای نگهبان است، ضمن اینکه با ایرادات این شورا به ویژه از بعد امنیتی مواجه شده است، انتقاد بسیاری از کارشناسان امر را نیز در پی داشته است.
این لایحه اگرچه با هدف ايجاد علقه به سرزمين مادري و سروسامان بخشيدن به وضعيت تابعيت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي و موضوع بيهويتي اين كودكان تهيه شده با اين حال به دليل حذف تمامي شروط مندرج در قانون سال ۱۳۸۵ و وسعت بخشيدن به جامعه مخاطب داراي چندين چالش اساسي است که به بخشی از آنها می پردازیم.
۱. در نظر گرفتن «ازدواج شرعی» به جای «ازدواج قانونی»
در ماده واحده لایحه مذکور، اعطای تابعیت به فرزندان ناشی از ازدواج شرعی صورت میگیرد این در حالی است که قانونگذار در ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی، ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی را منوط به اجازه از دولت و استعلام وضعیت واقعی مرد خارجی میداند. در واقع در ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی، حکومت برای حفظ شان و کرامت زن چارچوبی مشخص نموده که علاوه بر شرعی بودن ازدواج رعایت این چارچوبها لازم است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162621
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹سردار رحیمی:
پلیس با تبلیغات مبتذل سایتها برخورد قاطع خواهد کرد
🔸رئیس پلیس پایتخت با ابراز تأسف از برخی آگهیها و تبلیغات مبتذل سایتهایی همچون «دیوار» گفت: از سوی پلیس برخورد جدیتری با مسئولان این سایتها خواهد شد.
▫سردار حسین رحیمی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، درخصوص تبلیغات «همخانه خانم» در سایت «دیوار» گفت: واقعاً متاسفیم که برخی از سایتها مانند دیوار به بهانههای واهی، جری شدهاند و هر نوع تبلیغات و آگهی را منتشر میکنند، انشاءالله از سوی پلیس برخورد جدیتری با مسئولان این سایتها
خواهد شد.
رحیمی ادامه داد: قطعا افراد و سایتهایی که تبلیغات میکنند و آگهیهایی مانند همین مسئلهای کهاشاره شد را میگذارند باید کنترل شوند و هیچگونه بهانهای برای فرار از قانون ندارند، پلیس در این خصوص به زودی تصمیمگیری خواهد کرد. وی با اشاره به اعمال قانون در مورد این دسته از خانهها تصریح کرد: قطعا ما در رابطه با افرادی که تبلیغاتی را در فضای مجازی منتشر میکنند و شئونات در آن رعایت نمیشود و حتی میتوان گفت بیشتر به ترویج ابتذال و فساد میپردازند برخورد قاطع خواهیم کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/162586
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹در اولین جلسه محاکمه مطرح شد
۱۴ متهم ارزی برای رد گم کردن به یورو «یونجه» میگفتند!
http://kayhan.ir/fa/news/162585
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹روحانی در اجلاس سیکا:
ایران به صورت یکطرفه نمیتواند در برجام باقی بماند
http://kayhan.ir/fa/news/162609
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
بسمه تعالی
حضرت حجت الاسلام رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
احتراما باستحضار عالی می رساند سازمان حفاظت محیط زیست، در اقدامی برخلاف قانون اساسی و در حالیکه تا به امروز فرآیند حقوقی الحاق جمهوری اسلامی ایران به #توافق_پاریس طی نشده، متن تعهدات ایران در این توافق را در تاریخ بیستم آبانماه 1394 به تصویب هیئت دولت رسانده و معاون اول رئیس جمهور این تعهدات را در قالب «برنامه مشارکت ملی در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانهای» برای اجرا به دستگاهها ابلاغ کرده است. به عبارت دقیق تر، ایران بدون طی فرآیند مصرح در قانون اساسی، و بدون الحاق رسمی به توافق پاریس، در حال اجرای این توافقنامه از آبانماه 1394 است.
شواهد متقنی در دست است که اجرای توافق پاریس در افزایش نیافتن ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوخت های فسیلی موثر بوده و بخشی از این شواهد تابستان سال گذشته طی مقالاتی توسط این جانب در رسانه های کشور منتشر شد که در فضای مجازی قابل دسترسی است.
سال گذشته، خسارت های فراوانی از ناحیه خاموشی های کم سابقه به مردم ایران تحمیل شد اما جریان طرفدار الحاق به این توافق، در اقدامی غیراخلاقی سعی کرد خاموشی ها را به کم آبی و خالی بودن سدها نسبت دهد. امروز که بحمدلله نزولات آسمانی بی سابقه بوده، خط فریب افکار عمومی درباره خاموشی ها رسوا شده است.
جناب آقای رئیس جمهور سال گذشته فرمودند که این توافق ها، برای عقب نگه داشتن صنایع ماست و قلب مخالفان الحاق به این توافق را شاد کردند، اما مع الاسف ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور برای اجرای تعهدات ایران در این موافقتنامه، لغو نشد.
از حضرتعالی تقاضا دارم با توجه به اینکه در سال جاری نیز شاهد آغاز خاموشی ها و وارد آمدن خسارت به صنایع کشور هستیم، و نظر به اینکه بارها فرموده اید با هر فعل و ترک فعلی که به منافع ملت آسیب بزند، برخورد خواهید کرد، دستور رسیدگی سریع به موضوع، توقف اجرای تصویب نامه شماره ۱۱۲۴۱۱/ت۵۲۵۱۳هـ و برخورد با متخلفان را صادر فرمائید.
و من الله التوفیق
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
دعوت رئیس قوه قضائیه برای مشارکت مردم و نخبگان در بنای «قوه قضائیه تراز انقلاب اسلامی» :
« از ایده تا بازخورد» با فرصت فضای مجازی
۲۵ خرداد ۹۸
امروزه با گسترش دسترسیهای ارتباطاتی، فارغ از چارچوبهای سنتیِ خشک و دیوانسالارانه، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی به فرصتی بزرگ برای کم کردن فاصلههای زمانی و مکانی در ارتباطات و به اشتراکگذاری نظرات تبدیل شده است.
🔸از این فرصت باید برای دریافت نظرات مردم و نخبگان از «ایده تا بازخورد» به بهترین نحو استفاده کرد.
🔹آسیبهای فضای مجازی -که در جای خود باید به طور جدی دنبال و رفع شود- نباید ما مسئولان را دچار خطای محاسباتی کند و موجب شود که خود را از فرصت کمنظیر ارتباط با مردم در این بستر محروم نماییم. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید از فرصت با ارزش فضای مجازی استفاده کرد و با اطلاع از نظرات و سؤالهای افکار عمومی، یک حضور مؤثر و جریانساز را به نفع مردم رقم زد.
🔸نیل به «قوه قضائیه تراز انقلاب اسلامی» در گام دوم، بدون مشارکت و نقشآفرینی مردم، نخبگان و دلسوزان انقلاب ممکن نیست. در مدت کوتاهی که از مسئولیتم در قوه قضائیه میگذرد، و پیش از آن نیز خصوصاً در دوره خدمت در آستان قدس رضوی، از نظرات ارزشمند کاربران رسانههای اجتماعی استفاده کردهام و از این پس نیز امیدوارم خادمان ملت را در ساخت قوه قضائیهای مردمی، انقلابی و ضد فساد یاری کنید.
🔹بر این اساس اعلام میکنم تا زمانی که سامانه اختصاصی دستگاه قضایی برای ارتباط دو سویه با مردم و نخبگان در دسترس قرار بگیرد، صفحات متعلق به اینجانب در رسانههای اجتماعی، یکی از مسیرهای دریافت نظرات مردم و نخبگان خواهد بود.
🔸علاوه بر اینکه مردم عزیزمان میتوانند رأساً نظرات خود را از این مسیر منتقل کنند، اینجانب نیز حسب مورد، فراخوانهایی جهت دریافت نظرات در خصوص ایجاد، اصلاح یا تکمیل برخی رویهها، رویکردها، دستورالعملها و آئیننامهها اعلام خواهم کرد و در انتظار نظرات راهگشای صاحبنظران و متخصصان این امر خواهم بود.
🔹امید است این رویکرد مورد رضای خداوند متعال از باب عمل به کریمهی «و شاورهم فی الامر» و موجب اعتماد و دلگرمی عموم انسانهای حقطلب و عدالتخواه باشد. توفیق روزافزون ملت رشید ایران را خواستارم.
سید ابراهیم رئیسی
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔆علامه #مصباح یزدی: دشمن از «فقه نجاسات و مطهرات» هراس ندارد؛آنان از «ولایت،امر به معروف و نهی از منکر و استکبارستیزی» هراس دارند،آنان از برائت از شیطان بزرگ می ترسند
🌀 @mesbahbasir_com
هدایت شده از تاملات حقوقی
گزارش خبری نشست دانشگاه امام صادق در خصوص انحصار در بازار وکالت تیتر یک سایت الف شده است.
https://www.alef.ir/news/3980220098.html
این نشست علمی با حضور حاجی دلیگانی و حجت الاسلام و المسلمین نوروزی نمایندگان مردم اصفهان و دامغان در مجلس شورای اسلامی و دکتر اصلانی دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران و دکتر باقرزاده در دانشگاه امام صادق علیه السلام تشکیل شد.
دکتر اصلانی ضمن اشاره به متضایف بودن حق و تکلیف گفت اگر مردم طبق اصل 35 قانون اساسی حق دسترسی به وکیل دارند، از سوی دیگر حکومت اسلامی مکلف به ایجاد این دسترسی از طریق افزایش تعداد وکلا است.
وی اعلام کرد که پذیرش وکیل توسط کانون وکلا و کانون وکلا و مشاوران هردو از طریق آزمون و توسط سازمان سنجش و آموزش کشور انجام میشود. لذا وارد کردن تهمت بیسوادی به یکی از آنان مصداق یک بام و دو هوا خواهد بود. چون معیار ها و سازوکارها در فرایند پذیرش هردو کانون یکی است.
وی در ادامه راه ساده و آسان ایجاد اشتغال برای انبوه فارغ التحصیلان بیکار حقوق را تصویب "ماده واحده ای مبنی بر حذف سقف ظرفیت از پذیرش وکیل با تاکید بر آزمون علمی" دانست.
⚠️ سر چشمه همه مصیبتهای یک ملت!
🔻سر چشمه همه مصیبتهایی که ملتها میکشند این است که #متصدیان امورشان از قشر #مرفه و از اشراف و اعیان- به اصطلاح خودشان- از آنها باشد.
🔹و اینها وضع روحیشان این طور بود که چون قدرت را، تمام ارزشها را به قدرت میدانستند، تمام ارزشها را به قدرت مالی میدانستند، به قدرتهای دیگر میدانستند، در مقابل قدرت بالاتر از خودشان خاضع و #عبد بودند، در مقابل ضعفایی که قدرت ندارند، #فرمانفرما و حکومت بودند.
🔺مقابل آنها [دولتهای خارجی]، از باب اینکه میدیدند آنها قدرتشان بیشتر است، #خاضع بودند. هر جایی که توهّم میکردند که به قدرتشان یک قدرت بالاتری یک صدمهای بزند، مقابل او لُنگ میانداختند و همه جور تواضعی میکردند؛ برای اینکه آنجا را به دست داشته باشند. به مردم هر چه گذشت، گذشت و هر چه خواستند، بکنند با مردم.
امام خمینی (ره) ۰۷ شهریور ۱۳۶۱
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از «صـــراط مستقیـــم»
🔰 #حضرت_آیتاللهبهجت (ره) :
🔴 برای رسیدن به درجات کمال و یقین، قطعا تنها دوری از محرمات کفایت نمیکند؛ نه تنها گناهان کبیره بلکه حتی یک نگاه تند که سبب اذیت شدن یک مومن و یا هتک حرمت او بشود، حرام است!
⚠ همچنین یک تبسم به اهل معصیت که موجب تشویق او بر گناه باشد، حرام است!
👈 بنابراین کسی که میخواهد به درجات کمال و یقین برسد، باید از اینگونه گناهان هم پرهیز کند..!
📚 در محضر بهجت/ج۲/ص۷
➖➖➖➖➖➖➖
✨ الصـــراط المستقیـــم :
✅ eitaa.com/joinchat/597819392C8bb160ffb1
هدایت شده از اندیشکده فقه حکومتی
✅نظامسازی به مثابهی امری مستمر
🌷امام خامنهای:
🔹نظامسازی - که گفتیم امام بزرگوار ما بر اساس مبانی فقهی، نظامسازی کرد - یک امر دفعی و یکباره نیست؛ معنایش این نیست که ما یک نظامی را بر اساس فقه کشف کردیم و استدلال کردیم و این را گذاشتیم وسط، و این تمام شد؛ نه، اینجوری نیست.
🔹نظامسازی یک امر جاری است؛ روزبهروز بایستی تکمیل شود، تتمیم شود. ممکن است یک جائی اشتباه کرده باشیم اما مهم این است که ما بر اساس این اشتباه، خودمان را تصحیح کنیم، خودمان را اصلاح کنیم؛ این جزو متمم نظامسازی است. نه اینکه گذشته را خراب کنیم.
🔹اینکه ما میگوئیم نظامسازی جریان دارد، معنایش این نیست که هرچه را ساختیم و بنا کردیم، خراب کنیم؛ قانون اساسیمان را خراب کنیم، نظام حکومتی و دولتیمان را ضایع کنیم؛ نه، آنچه را که ساختیم، حفظ کنیم، نواقصش را برطرف کنیم، آن را تکمیل کنیم. این کار، یک کار لازمی است.
🌐بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری: 17/6/1390ش.
@andishkade_f_h
🌷🇮🇷 اندیشکده فقه حکومتی 🇮🇷 🌷