💢 گزارش ایسپا از وضعیت فرهنگی اجتماعی دانشجویان
🔻 دانشجویان بیشتر از تلگرام استفاده میکنند، بیشتر پاپ گوش میدهند و غالبا اوقات فراغتشان را باگشتوگذار در شبکههای اجتماعی، شنیدن موسیقی و معاشرت با دوستان سپری میکنند.
🔻 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طرح نظرسنجی وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاههای دولتی را با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری اجرا کرده است.
🔻 این نظرسنجی حکایت از ناکارآمدی و شکست سنگین دستگاه ها و قرارگاه های عریض و طویل فرهنگی در تربیت و هدایت نسل های جدید دارد. ذهن و فکر دانشجوی مملکت ما در سکوهای های اطلاعاتی دشمن مانند تلگرام و اینستاگرام و شبکه های منحط نمایش خانگی اسیر شده است.
@StrategicNews_ir
📌این، یکی از بهترین کتاب ها در حوزه ی فلسفه ی علوم اجتماعی است که در ترم جاری، بخش هایی از آن را برای طلاب سطح۴ یکی از مدارس تهران، ارائه می کنم.
🔹غیر از محتوای اصلی کتاب که تشریح مفصل اما ساده ای از پارادایم های اصلی علوم اجتماعی (مانند اثبات گرایی، تفسیرگرایی، هرمنوتیک، فمینیستی و .....) دارد، مقدمه ی نسبتا مفصلی آن به قلم مترجمان نیز منبع بسیار خوبی برای درک فضای فلسفه ی علوم اجتماعی است.
در مقدمه ی آن مباحثی چون فلسفه ی علم، علیت، استقرا، روش تحقیق، معنا و.... در علوم اجتماعی بحث شده که هر چند در برگیرنده ی همه ی مباحث بنیانی این رشته نیست، اما دورنمایی از این فضا را عرضه می کند.
🔹نکته ی مهم آنست که علوم اسلامی در تمامی این سرفصل ها حرف های جدی دارد و بسیاری از سرفصل های دیگر که شاید در فضای متعارف این رشته در جهان سابقه ای نداشته باشد.
ختم کلام آنکه در فضای علوم اسلامی ظرفیت فراوان و کافی برای تولید علوم انسانی اسلامی وجود دارد که تجربیات تاریخی عرضه شده در مقدمه و متن این کتاب یکی از مستندات آن می باشد.
#علوم_انسانی_اسلامی
@taamollat