May 11
💯 درباره پيامبر گرامی و اهل بیت و مومنین
در حدیثى که امام موسى بن جعفر (ع) از پدران گرامى اش نقل مى کند آمده است: «کانَ رَسُولُ اللهِ مُکَفَّراً لا یُشْکَرُ مَعْرُوفُهُ وَ لَقَدْ کانَ مَعْرُوفُهُ عَلَى الْقُرَشِىَّ وَ الْعَرَبِىِّ وَ الْعَجَمِىِّ وَ مَنْ کانَ أعْظَمَ مِنْ رَسُولِ اللهِ مَعْروفاً عَلى هذَا الْخَلْق؟ وَ کَذلِکَ نَحْنُ أهْلَ الْبَیْتِ مُکَفَّرُونَ لا یُشْکَرُ مَعْرُوفُنا وَ خِیارُ الْمُؤْمِنینَ مُکَفَّرُونَ لا یُشْکَرُ مَعْرُوفُهُمْ؛ رسول خدا(صلى الله علیه وآله) در برابر نیکى ها و خدماتى که داشت ناسپاسى مى شد، خیر و نیکى آن حضرت نه تنها به قریش مى رسید، بلکه تمام عرب و عجم از آن بهره مند مى شدند، آیا کسى پیدا مى شود که نیکى و کار خیرش از رسول خدا نسبت به این مردم بیشتر باشد؟ و همچنین ما اهل بیت در برابر ناسپاسى ها قرار داریم، نیکى ها و خدمات ما شکرگزارى نمى شود و نیکان اهل ایمان نیز مورد ناسپاسى قرار مى گیرند و از نیکى آنها تشکر نمى شود».
بنابراین نباید این گونه ناسپاسى ها ما را در انجام کار خیر سست و بى رغبت کند. افراد زیادى هستند که حتى کارهاى خیر ما شامل آنها نمى شود؛ ولى آنها قدردانى مى کنند و بالاتر از همه، خدا و پیامبر و ائمه قدردان و سپاسگزارند.
وسائل الشیعه، ج 16، ص 308
https://b2n.ir/b38365
💢 تسبیح خدا و استغفار بعد از فتح و پیروزی
به نظر من این دوگانهها[در مواجهه با حوادث] سؤالات [مهم] است؛ ما از خودمان باید سؤال کنیم که در این دوگانهها چه جوری باید عمل کنیم. البتّه پاسخ دادنِ زبانی به اینها آسان است امّا پاسخ دادن عملی و ملتزم شدن، به این آسانی نیست. به نظر من پاسخ اینها در منابع اسلامی ما روشن است. [مثلاً] در مواجههی با پیروزیها قرآن به ما درس میدهد: اِذا جاءَ نَصرُ اللهِ وَ الفَتحُ، وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجًا، فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّکَ وَ استَغفِرهُ اِنَّه کانَ تَوّابًا؛ نمیگوید خوشحالی کن، مثلاً برو وسط میدان شعار بده؛ فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّک؛ [میگوید] برو تسبیح کن؛ این مربوط به تو نیست، مربوط به خدا است؛ استغفار کن. در خلال این حرکت ممکن است یک غفلتی از تو سر زده باشد، از خدای متعال طلب مغفرت کن؛ در برخورد با حوادث مثبت این جوری باید برخورد کرد: دچار غرور نشدن، و از خدا دانستن که «وَ ما رَمَیتَ اِذ رَمَیتَ وَلکِنَّ اللهَ رَمىٰ»این اغترار به نفْس و اغترار [نسبت] به خدا که انسان غرّه بشود، [درست نیست]؛ «فَحَقُّ لَکَ اَن لا یَغتَرَّ بِکَ الصِّدّیقون»در دعای صحیفهی سجّادیّه [آمده] که صدّیقون هم نبایستی اغترار پیدا کنند به تو که بگویند «ما که دیگر با خدا وضعمان روشن است و ...»؛ نخیر، خدای متعال با صدّیقون هم رودربایستی ندارد؛ [اگر] یک وقت خطائی بکنند، ضربه را خواهند خورد. کاری که انجام میگیرد، کار خوبی را که انجام گرفته، از خودمان ندانیم، از خدا بدانیم. واقع قضیّه هم همین است.
رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان
۱۳۹۷/۱۲/۲۳
هدایت شده از عطر قرآن و عترت
امام حسن عسکری❤️
https://eitaa.com/tabyeen98/4344
هدایت شده از عطر قرآن و عترت
🔸علائم ظهور
نشانههایی که در احادیث برای ظهور امام عصر (عجل الله فرجه) ذکر شده، هیچ کدام قطعیالوقوع نیستند. یعنی از آن جهت که این علائم بداءپذیر هستند، ممکن است ظهور آن حضرت بدون ظهور هیچ یک از آن علائم واقع شود یعنی تا قبل از وقوعشان احتمال تغییر یا حذف در مورد آنها منتفی نیست. حتی در مورد خروج سفیانی نیز با اینکه حتمی نامیده شده، اما در روایات به بداءپذیر بودن آن تصریح شده است.
ابوهاشم جعفری از حضرت جوادالائمه علیهالسلام سوال میکند که با توجه به حتمی بودن خروج سفیانی در روایات، آیا ممکن است خداوند در آن بداء کند؟ (هَلْ يَبْدُو لِلَّهِ فِي الْمَحْتُوم) حضرت میفرمایند: «بله»، بعد ابوهاشم اضافه میکند: پس میترسیم در اصل قیام قائم نیز بداء شود!
حضرت میفرمایند:
إِنَّ الْقَائِمَ مِنَ الْمِيعَادِ وَ اللَّهُ لا يُخْلِفُ الْمِيعاد
همانا قیام قائم از وعدههای خداست و خداوند خُلف وعده نمیکند.
#فرهنگ_انتظار #امام_زمان علیهالسلام
📘غیبت (نعمانی)، ص۳۰۳
@shobeiryzanjani
عطر قرآن و عترت
🔸علائم ظهور نشانههایی که در احادیث برای ظهور امام عصر (عجل الله فرجه) ذکر شده، هیچ کدام قطعیالوقو
👆
✅ درباره بَداء و علائم ظهور👇
✅ بداء در مذهب شیعه
https://fa.wikishia.net/view/%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%A1
👈 بزرگان شیعه میگویند نسبت بداء به خدا به این معناست که او از روی قدرت و با اختیار خود، آنچه مورد انتظار بوده را محو و امر جدیدی را اثبات میکند و او به هر دو حادثه آگاه است. در روایات، برای اعتقاد به بداء آثاری همچون ایجاد امید به خدا در دلهای مؤمنان، اهتمام به اعمالی همچون دعا و توسل و تقویت باور به پذیرش توبه و آمرزش گناهان بیان شده است.
👈 به بیان شیخ مفید، #بداء آشکارشدن چیزی از خداوند است، برخلاف آنچه عادتاً انتظارش را داشتهایم.
👈 به گفته کاشفالغطاء در کتاب اصل الشیعه و اصولها، همانگونه که خدا بنا به برخی اسرار و مصالح، حکمی شرعی را نسخ و حکم جدیدی به جای آن وضع میکند، در عالم تکوین نیز گاهی یک حقیقت تکوینی را اراده و آشکار میکند و چهبسا برخی ملائکهٔ مقرب یا پیامبری از پیامبران الهی را از وقوع آن حادثه در آینده مطلع کند و آن پیامبر نیز به امتش وقوع آن حادثه را خبر دهد؛ اما بعد با توجه به مصالح و عواملی که کسی از آن آگاه نیست، آن حادثه واقع نمیشود یا حادثه دیگری آشکار میگردد و این همان بداء است.
👈 کلینی در کتاب کافی، باب مستقلی را با عنوان «باب البداء» با۱۶ روایت آورده است. شیخ صدوق نیز در کتاب التوحید باب مستقلی با ۱۱ روایت به مسئله بداء اختصاص داده است. علامه مجلسی در کتاب بحار الانوار ۷۰ روایت در این باب ذکر کرده و علاوه بر روایاتی که درباره بداء آمده و به لفظ آن تصریح شده، روایاتی را نیز در باب استجابت دعا و ارزش صدقه ذیل همین باب جمع کرده است که برای اثبات بداء به آنها استناد میشود.
💢 علامت های ظهور
❇️ وَ بِهَذَا اَلْإِسْنَادِ عَنِ اَلْحُسَيْنِ بْنِ سَعِيدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ عُمَرَ بْنِ حَنْظَلَةَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ: قَبْلَ قِيَامِ اَلْقَائِمِ خَمْسُ عَلاَمَاتٍ مَحْتُومَاتٍ اَلْيَمَانِيُّ وَ اَلسُّفْيَانِيُّ وَ اَلصَّيْحَةُ وَ قَتْلُ اَلنَّفْسِ اَلزَّكِيَّةِ وَ اَلْخَسْفُ بِالْبَيْدَاءِ.
📚 کمال الدين و تمام النعمة، جلد۲، صفحه۶۵۰
🔶 امام صادق علیه السلام: قبل از قیام قائم پنج علامت حتمی هست؛ یمانی، سفیانی، صیحه و ندای آسمانی، قتل نفس زکیه و فرورفتن در بیداء
💯 روایت بالا با تعابیر مشابه دیگر هم نقل شده است: ... عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ أَبِي أَيُّوبَ اَلْخَزَّازِ عَنْ عُمَرَ بْنِ حَنْظَلَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَنَّهُ قَالَ: 👈 لِلْقَائِمِ خَمْسُ عَلاَمَاتٍ ظُهُورُ اَلسُّفْيَانِيِّ وَ اَلْيَمَانِيِّ وَ اَلصَّيْحَةُ مِنَ اَلسَّمَاءِ وَ قَتْلُ اَلنَّفْسِ اَلزَّكِيَّةِ وَ اَلْخَسْفُ بِالْبَيْدَاءِ(الغيبة للنعمانی، جلد۱، صفحه۲۵۲).
✅ اینجا https://B2n.ir/y50757 می توان درباره این علائم خواند.
عطر قرآن و عترت
💢 روایتی در منابع اهل سنت ✅ در روایتی از بخاری آمده است که حضرت زهرا به شدت از دست ابوبکر و عمر ن
صحیح بخاری از معتبرترین منابع اهل سنت، علت دفن شبانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را چنین بیان میکند: فاطمه از ابوبکر خشمگین شد و با او حرف نزد تا اینکه از دنیا رفت و همسرش علی او را شبانه دفن کرد و ابوبکر را خبر نکرد.
✍ خداوند از خشم حضرت فاطمه(سلام الله علیها) به خشم میآید. این، گواه عصمت آن حضرت است.
«برای بيان عصمت حضرت زهرا(سلام الله علیها)، بهتر از این تعبیر - که فريقين نقل کردهاند - ممکن نيست: «إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى يَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ يَرْضَى لِرِضَاهَا» (خداوند متعال از خشم فاطمه(سلام الله علیها) به خشم میآید و از خشنودیاش خوشنود میشود).
بعضي فرمودهاند که اين تعبير، لطيفتر از اين است که گفته بشود: «إنّ فاطمة تَغضِبُ لِغَضبِ الرّب و ترضی لِرِضاه». این هم، عصمت را میفهماند ولی آن تعبير [تعبیر روایت]، از این هم لطيفتر است».
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 آیتالله میرباقری:
«توسل دائم به حضرت زهرا سلام الله علیها، زیارت حضرت، صلوات بر حضرت، بکاء بر مصائب آن حضرت و... اکسیری است که مس وجود انسان را طلا میکند.
#صلوات_حضرت_زهرا سلام الله علیها که از امام عسکری علیهالسلام نقل شده است را وِرد خودمان قرار دهیم و بر آن مداومت داشته باشیم.»
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6228
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از عطر قرآن و عترت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ناحلة الجسم یعنی ...
🔻أنَّهَا مَا زَالَتْ بَعْدَ أَبِيهَا مُعَصَّبَةَ اَلرَّأْسِ نَاحِلَةَ اَلْجِسْمِ مُنْهَدَّةَ اَلرُّكْنِ بَاكِيَةَ اَلْعَيْنِ مُحْتَرِقَةَ اَلْقَلْبِ يُغْشَى عَلَيْهَا سَاعَةً بَعْدَ سَاعَةٍ.
📚 مناقب آل ابیطالب، ج ۳، ص ۳۶۲
🔺حضرت زهرا سلام الله علیها پس از پدرش همواره سر خود را [از شدت درد] بسته بود و بدنش نحيفتر و شكستهتر ميشد، تکیهگاهش ویران، چشمش گریان و دلش سوزان بود و گاه گاه از حال ميرفت.
#فاطمة_الزهراء
@tabyeen98
صلوات خاصهٔ حضرت زهرا سلاماللهعلیها.mp3
2.57M
📜 صلوات خاصهٔ حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
🎙حاج علیاصغر انصاریان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ، حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ، وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيائِكَ، الَّتِي انْتَجَبْتَها وَ فَضَّلْتَها وَ اخْتَرْتَها عَلَىٰ نِساءِ الْعالَمِينَ. اللّٰهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّها، وَ كُنِ الثَّائِرَ اللّٰهُمَّ بِدَمِ أَوْلادِها. اللّٰهُمَّ وَ كَما جَعَلْتَها أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدىٰ، وَ حَلِيلَةَ صاحِبِ اللِّواءِ، وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلىٰ، فَصَلِّ عَلَيْها وَ عَلَىٰ أُمِّها [خَدیجَةَ الْکُبْریٰ] صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ أَبِيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِها أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها، وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هٰذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلامِ.
📚 مفاتیحالجنان
🆔 @allame_tehrani
💢 لا إله إلاّ الله
دانشمندان اخلاق، در ميان اذكار برای ذكر شريف «لا إله إلاّ الله» مقام برجسته ای قائلند؛ زيرا حروف آن هيچ يك از لب ادا نمی شود (شفوی نيست) بنابراين، می تواند از هرگونه ريا و تظاهر دور باشد. پيامبر (صلی الله عليه و آله و سلم) در حديثی چند ويژگی برای ذكر «لا إله إلّا الله» بر می شمارد: يك اين كه كردار انسان بدون «لا إله إلاّ الله» پذيرفته نمی شود؛ اگر #وحدانيت_خدا از عمل انسان گرفته شود آن عمل پوچ می شود. ديگر اين كه كلمه تقواست. سوم اين كه سبب سنگينی اعمال انسان در روز قيامت است: عن الحسن بن علىّ بن أبى طالب (عليهماالسلام) عن النّبىّ (صلي الله عليه و آله و سلم) حديث طويل فى تفسير «سبحان الله و الحمد لله و لا إله إلاّ الله و الله أكبر» وفيه قال النّبىّ (صلي الله عليه و آله و سلم): «و قوله لا إله إلاّ الله يعنى بوحدانيّته لا يقبل الله الأعمال إلاّ بها، و هى كلمة التقوي يثقّل الله بها الموازين يوم القيامة».[۱]
[١]نورالثقلین ج۵ ص۶۵۹
معاد در قرآن ج۵ ص۲۰۶
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
💢 رهبر انقلاب: حضرت فاطمه زهرا (س) برترین الگوی زن مسلمان در همه ابعاد زندگی است
🔶 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران سراسر کشور:
✏️ فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در سختیها، غمگسار پیغمبر، در جهاد، همراه امیرالمومنین، در عبادت، خیرهکنندهی چشم فرشتگان، در سیاست، سرایندهی آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین [است]. خطبههای فاطمه زهرا -چه آنچه که در مسجد بیان کردند در مقابل مهاجر و انصار، چه آنچه که با زنان مدینه در میان گذاشتند، هم سیاست در آن هست، هم معرفت در آن هست، هم شکایت در آن هست، هم منقبت، همه چیز؛ یک چیز فوقالعادهای است، آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ! شبیه خطبههای نهجالبلاغه.
✏️ تربیتکنندهی امام حسن، تربیتکنندهی حسینبنعلی، تربیتکنندهی زینب؛ ببینید این خصوصیات کنار هم که قرار میگیرد حقاً و انصافاً یک شگفتی عظیم عالم وجود را به انسان نشان میدهد. کودکی او الگوست، جوانی او الگوست، ازدواج او الگوست، سیرهی زندگی او الگوست. همهی اینها برترین الگوهایی هستند که نشاندهندهی قلهی زن مسلمان محسوب میشوند. این قله است. اسلام زنان را به سمت این قله دعوت میکند. درست است که همه نمیتوانند برسند. لکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از عطر قرآن و عترت
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
| إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ |
ما به تو کوثر دادیم...
🔰کوثر_آیه١
https://eitaa.com/tabyeen98/4507
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ روسرم همیشه مهر دستاته؛ مادر بهشت زیر پاهاته
👆 مداحی آقای مهدی ترکاشوند به زبان لری در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع) با رهبر انقلاب به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س). ۱۴۰۳/۱۰/۲
💻 https://eitaa.com/khamenei_ir