✍ روز جمعه و فضیلت برخی اعمال
💥 رُوِيَ عَنِ النَّبِيِّ ص أَنَّ الْخَيْرَ وَ الشَّرَّ يُضَاعَفَانِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ(📚مصباح المتهجد؛ ج1، ص: 285)👈 از #پیامبر(ص) روایت شده است که خیر و شر [ = خوب و بد] در روز جمعه مضاعف می شود.
💥 عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنْ حَرِيزٍ عَنْ زُرَارَةَ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ 👈 لَا تَدَعِ الْغُسْلَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ فَإِنَّهُ سُنَّةٌ(📚الکافی، ۳/۴۱۷)👈 امام محمد باقر علیه السّلام: غسل را در روز جمعه ترک مکن که سنّت است.
💠 پی نوشت:
♈️ #شیخ_طوسی: از سنت های موکد در این روز، غسل است و وقت آن از بعد از طلوع فجر (اذان صبح) تا ظهر شرعی است و هر چه به ظهر شرعی نزدیکتر باشد بهتر است و هنگامی که خواست غسل کند بگوید:
🌹 أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي مِنَ التَّوَّابِينَ وَ اجْعَلْنِي مِنَ الْمُتَطَهِّرِينَ وَ الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
⚡️ و مستحب است که از ناخن هایش بگیرد و در این هنگام بگوید:
بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ عَلَى سُنَّةِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ بَعْدِهِ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ.
⚡️ و سبیلش را کوتاه کند و بگوید:
بِسْمِ اللَّهِ وَ عَلَى مِلَّةِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ مِلَّةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَوْصِيَاءِ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ.
⚡️ و شایسته است مقداری عطر و بوی خوش به بدنش بزند و پاکترین لباسهایش را بپوشد.
#روز_جمعه
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍️ اهمیت غسل روز جمعه در وصیت پیامبر(ص) به امیر المومنین(ع)
📚 جمالُ الأُسبوع بكمال العمل المشروع، ص366(سید بن طاووس: 664)
⚡️فمِنَ الرِّوَايَاتِ فِي فَضْلِ غُسْلِ يَوْمِ الْجُمُعَةِ زِيَادَةً عَلَى مَا قَدَّمْنَاهُ مَا نَقَلْنَاهُ عَنْ خَطِّ أَبِي الْفَرَجِ بْنِ أَبِي قُرَّةَ قَالَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ الْجُنْدِيِّ قَالَ حَدَّثَنَا عُثْمَانُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ السِّمَاكِ قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو نَصْرٍ السَّمَرْقَنْدِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا حُسَيْنُ بْنُ حُمَيْدٍ بِمِصْرَ قَالَ حَدَّثَنَا زُهَيْرُ بْنُ عَبَّادٍ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَبَّادٍ عَنْ أَبِي الْبَخْتَرِيِّ عَنْ جَعْفَرٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ ع عَنِ النَّبِيِّ ص أَنَّهُ قَالَ لِعَلِيٍّ فِي وَصِيَّتِهِ لَهُ:
↩️ يا عَلِيُّ! عَلَى النَّاسِ فِي كُلِّ يَوْمٍ مِنْ سَبْعَةِ أَيَّامٍ الْغُسْلُ فَاغْتَسِلْ فِي كُلِّ جُمُعَةٍ وَ لَوْ أَنَّكَ تَشْتَرِي الْمَاءَ بِقُوتِ يَوْمِكَ وَ تَطْوِيهِ فَإِنَّهُ لَيْسَ شَيْءٌ مِنَ التَّطَوُّعِ أَعْظَمَ مِنْهُ.
💥 #پیامبر(ص): ای علی! مردم باید در یک روز از هفته غسل کنند، بنابر این در هر جمعه غسل کن هرچند آب [غسل] را با قوت روزت بخری و گرسنه بمانی؛ چرا که هیچ عمل داوطلبانه و مستحبی ای بزرگ تر از آن وجود ندارد.
💠 پی نوشت:
1️⃣ این روایت به خاطر وجود ابوالبَختری وهب بن وهب ضعیف است.
2️⃣ و الطَوَى: الجُوع، يقال: طوي بالكسر يطوى طوى فهو طاو و طيان أي خالي البطن جائع لم يأكل( مجمع البحرين؛ ج1، ص: 279).
#غسل_روز_جمعه
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍️ زمان انجام غسل جمعه
♈️ آیات عظام امام خمینی، مقام معظم رهبری، فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی، بهجت، وحيد خراسانی، خوئي، اراکی، نوری همدانی(غالب مراجع)👈 از اذان صبح روز جمعه تا اذان ظهر است و بهتر است نزدیک اذان ظهر بجا آورده شود و اگر تا ظهر انجام نداد بهتر است كه بدون نيّت اداء و قضا(به نیت ما فی الذمّه) تا عصر جمعه به جا آورد.
♈️ آیت الله مکارم شیرازی: وقت غسل جمعه از اذان صبح روز جمعه است تا ظهر، اگر در این زمان انجام نشود می توان در روز شنبه (به قصد قضا) یا در روز پنجشنبه (عصر پنج شنبه یا بعد از غروب آفتاب در صورتی که احتمال قابل توجهی بدهد روز جمعه موفق به غسل کردن نمی شود) آن را بجا آورد؛ البته شب جمعه یا بعد از اذان ظهر روز جمعه تا روز شنبه نیز می توان غسل جمعه را به نیت ما فی الذمه بجا آورد.
http://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=45191&mid=256985
♈️آیت الله سیستانی: در شرع مقدس اسلام غسلهای مستحب زیاد است، و از آن جمله است: غسل جمعه و وقت آن بعد از اذان صبح است تا غروب آفتاب، و بهتر آن است که نزدیک ظهر بجا آورده شود، و اگر تا ظهر انجام ندهد بهتر آن است که بدون نیت اداء و قضاء تا غروب بجا آورد، و اگر در روز جمعه غسل نکند مستحب است از صبح شنبه تا غروب قضای آن را بجا آورد. و کسی که میداند در روز جمعه آب پیدا نخواهد کرد میتواند روز پنجشنبه، یا شب جمعه غسل را رجاءً انجام دهد. و مستحب است انسان در موقع غسل جمعه بگوید: «اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ إلاّ الله وَحْدَهُ لا شرِیک لَهُ و اَنّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُه، اللهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْنِی مِنَ التَّوّابِینَ وَاجْعَلْنِی مِنَ المُتَطَهّرِینَ»(مسأله ۶۳۳).
http://www.sistani.org/persian/book/50/28/
#غسل_روز_جمعه
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍️ نماز خواندن با غسل روز جمعه
💥 عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنْ حَرِيزٍ عَنْ زُرَارَةَ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ 👈 لَا تَدَعِ الْغُسْلَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ فَإِنَّهُ سُنَّةٌ(📚الکافی، ۳/۴۱۷)👈 امام محمد باقر علیه السّلام: غسل را در روز جمعه ترک مکن که سنّت است.
💠 توضيح و بيان فتوا👇
📌 انجام غسل یکی از دستورات دین اسلام است که در مواردی واجب و در مواردی مستحب می باشد(1). یکی از غسل های مستحبی، غسل جمعه می باشد که از صبح تا ظهر جمعه زمان انجام این عمل مستحب می باشد(2). #سوال این است که آیا می شود با این غسل مستحب، نماز واجب هم خواند؟ یا اینکه فقط با غسل های واجب می شود نماز واجب خواند؟
🔹 آیت الله خامنه ای[ و آیات عظام امام خمینی، بهجت، صافی، فاضل]: غير از غسل جنابت، بقيه غسلها از وضو کفايت نمى کنند.(3)
🔹 آیت الله سیستانی [ و آیت الله نوری، وحید خراسانی، مکارم شیرازی، تبریزی]: می توان با غسل جمعه [و سایر غسلهای مستحب] نماز خواند.(4)
🔹آیت الله مکارم شیرازی: چنانچه غسل جمعه در وقت خود بجا آورده شود(اذان صبح جمعه تا ظهر) کفایت از وضو نیز می کند. همچنین اگر در روز شنبه (به قصد قضا) و یا در روز پنجشنبه (در صورتی که احتمال قابل توجهی بدهد روز جمعه موفق به غسل کردن نمی شود) بجا آورد. ولی اگر شب جمعه یا بعد از اذان ظهر تا روز شنبه، بجا آورد، کفایت از وضو نمی کند؛ هرچند غسل در این دو زمان، به نیت ما فی الذمه صحیح است(5)
🔹آیت الله وحید خراسانی: اگر غسل جمعه را از اذان صبح تا ظهر به جا آورد و یا از ظهر تا غروب بدون نیّت ادا و قضا آن را انجام دهد و یا در صورتیکه در جمعه غسل نکند و از صبح شنبه تا غروب قضا نماید، مجزی از وضو میباشد(6)
💠 پی نوشت:
[1] رساله 13مرجع، دفتر انتشارات اسلامی، مسئله 644
[2] رساله 13مرجع، دفتر انتشارات اسلامی، مسئله 644
[3] اجوبه الاستفتاات، مسئله 188
[4] برگرفته از سایت آیت الله سیستانی
[5] برگرفته از سایت آِیت الله مکارم شیرازی
[6] برگرفته از سایت حضرت آیت الله وحید خراسانی
http://www.welayatnet.com/fa/news/38903
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍ استجابت دعا در روز جمعه
📚 مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول؛ ج15، ص: 340؛ علامه محمدباقر مجلسی
💥وَ عَنْهُ عَنِ النَّضْرِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ 👈 السَّاعَةُ الَّتِي يُسْتَجَابُ فِيهَا الدُّعَاءُ يَوْمَ الْجُمُعَةِ مَا بَيْنَ فَرَاغِ الْإِمَامِ مِنَ الْخُطْبَةِ إِلَى أَنْ يَسْتَوِيَ النَّاسُ فِي الصُّفُوفِ وَ سَاعَةٌ أُخْرَى مِنْ آخِرِ النَّهَارِ إِلَى غُرُوبِ الشَّمْسِ(صحيح السند).
♈️ #امام_صادق علیه السلام: ساعتی که در روز جمعه دعا در آن مستجاب است عبارت است از حین تمام شدن خطبه امام جمعه تا زمانی که صفوف مردم برای اقامه نماز منظم میشود و ساعت دیگر [ی که دعا مستجاب است] آخر روز جمعه تا غروب آفتاب است.
#جمعه
#غروب
#دعا
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍ قيامت خواهد آمد!
🍃 إِنَّ السَّاعَةَ لَآتِيَةٌ لَا رَيْبَ فِيهَا وَ لَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يُؤْمِنُونَ(غافر: ٥٩)
🌹 #قيامت قطعا خواهد آمد، شكي در آن نيست، ولي #بيشتر مردم ايمان نمي آورند.
#ايمان
@tabyeen98
۱۰ آبان ۱۳۹۸
✍ فراموش نکردن نصیب دنیایی
🍃 و ابْتَغِ فِيما آتاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَ لا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيا وَ أَحْسِنْ كَما أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ (قَصص؛ ۷۷).
🌹 [ قوم قارون خطاب به او] و در آنچه خدا به تو داده سراى آخرت را برگزین و بهره ات را از دنيا فراموش مکن، و همانگونه كه خدا به تو نيكى كرده است نيكى كن و به دنبال فساد در زمين نباش كه خدا مفسدین را دوست ندارد.
💠 یک روایت خواندنی👇
💥 عنِ الْحَسَنِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الْعَسْكَرِيِّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ الْقُشَيْرِيِّ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ عِيسَى الْكُوفِيِّ عَنْ مُوسَى بْنِ إِسْمَاعِيلَ بْنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ عَنْ آبَائِهِ عَنْ عَلِيٍّ فِي قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ 👈 و لا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيا قالَ 👈 لا تَنْسَ صِحَّتَكَ وَ قُوَّتَكَ وَ فَرَاغَكَ وَ شَبَابَكَ وَ نَشَاطَكَ أَنْ تَطْلُبَ بِهَا الْآخِرَةَ(📚 وسائل الشيعة؛ ج16، ص: 83؛ محمد بن حسن حر عاملی).
♈️ #امیرالمومنین علیه السلام: منظور آیه این است که تندرستى و قدرت جسمانی و فراغت و جوانى و نشاطت را فراموش مكن و بوسيله اينها به دنبال آخرت باش!
💥 #قارون نماد ثروت اندوزی است. قرآن می گوید به قدری به قارون ثروت #دادیم که یک گروه قوی هم به سختی کلیدهای آن را جابجا میکردند {إِنَّ قَارُونَ كَانَ مِنْ قَوْمِ مُوسَىٰ فَبَغَىٰ عَلَيْهِمْ ۖ وَ آتَيْنَاهُ مِنَ الْكُنُوزِ مَا إِنَّ مَفَاتِحَهُ لَتَنُوءُ بِالْعُصْبَةِ أُولِي الْقُوَّةِ ...} و دیگران آرزو میکردند جای او بودند{وَ أَصْبَحَ الَّذِينَ تَمَنَّوْا مَكَانَهُ بِالْأَمْسِ يَقُولُونَ وَيْكَأَنَّ اللَّهَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ}.
💢 جالب است که قارون در جواب نصیحت قومش(قَصص؛ ۷۷)، مدعی است آنچه دارد نتیجه علم اوست{قَالَ إِنَّمَا أُوتِيتُهُ عَلَىٰ عِلْمٍ عِنْدِي ۚ }!! این می شود فکر قارونی.
💢 نهایتا خدا این شخص ثروت اندوز باغی را با خانه اش به درون زمین فرو برد(فَخَسَفْنَا بِهِ وَبِدَارِهِ الْأَرْضَ).
#دنیا
#آخرت
#قارون
@tabyeen98
۱۱ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
✅مادام كه ما خود را با اصحاب حسين مقايسه نكنيم و...
🔶استاد #علی_صفایی_حائری :
حرف من امشب اين است كه ما چه مىخواهيم و براى اين خواسته تا چه قدر غرامت مىدهيم و بار برمىداريم.
حرف من اين است كه اگر ما به ضرورت دين رسيدهايم و از مذهب حداقل گذشتهايم و دين را تنها راه مىدانيم و حكومت را جز براى خدا نمىشناسيم كه «إِنِ الْحُكْمُ إِلاّ لِلّهِ»، ١ اگر ما به حكومت محمد و على و حكومت اسلام معتقديم آيا اين اعتقاد، صف و قتال با شرق و غرب و اژدهاى زرد را به دنبال نمىآورد؟ و آيا اين درگيرى تهيه مقدمات و تحمل تبعاتش را نمىخواهد؟ مىخواهند كه مرا راه بدهند و مىخواهند كه مرا بپذيرند. من از چه كسى دستور گرفتهام و با چه اعتقادى گره خوردهام؟ آيا مىتوانم به خاطر دروغ،به خاطر ضعف،به خاطر انحراف و گرفتارىهاى مسؤولان و غيرمسؤولان از راه چشم بپوشم و آيا مىتوانم به خاطر شكست اينها،به زمين بچسبم و از مكر آمريكا و قدرت او از ولى بمانم و حتى در برابر او صف بكشم.
مادام كه ما نگاه تطبيقى برخويش نداشته باشيم، حقايقى تاريخى هرچند كه احساس ما را سرشار كند و يا ما را مشغول كند و سرگرم نمايد،براى ما عبرت و آموزگار نخواهد بود. مادام كه ما خود را با اصحاب حسين مقايسه نكنيم و رنجهاى حقير و ترسهاى حقير و آرزوهاى حقير و عذرهاى بدتر از گناه و توجيههاى حقير خود را با آنها نقادى نكرده باشيم و از آن حجتها درس نگرفته باشيم، نه آنها و عظمت شان را مىشناسيم و نه خود و حقارتمان را.
📚 #وارثان_عاشورا ، صفحه 140
🌿 @einsad
۱۲ آبان ۱۳۹۸
#اهل_بیت
💥 لی خمسةٌ أُطفِی بِهِم حَرّ الجحیم الحاطمة // المصطفی و المرتضی و ابناهُما و الفاطمة
🌺 پنج نفر دارم که با آنها گرمای جهنم ویرانگر را خاموش میکنم: پیامبر و امیرالمومنین و فرزندانشان و حضرت زهرا
#شجره_طیبه
@tabyeen98
۱۲ آبان ۱۳۹۸
✍ از عوامل دین گریزی
🔹 آیت الله جوادی آملی
⚡️مرگ فوت نیست، وفات است!
🌀 تفسير و برداشت ناروا از بعضي مسائل ديني، عامل گريز از دين است؛ مثلاً عدّه اي با مخدّر دانستن مرگ و ياد مرگ مي گويند: ياد مرگ و زيارت قبور اموات، انسان ها را از كار و زندگي باز مي دارد؛ در حالي كه اين تفسير نارواست؛ بلكه اين گونه دستورهاي ديني از بهترين راه هاي فعّال كردن انسان است؛ چون مرگ به معناي نابود شدن نيست، بلكه مرگ، هجرت و انتقال از عالمي محدود به جهان وسيع تر است. از اين رو، در تعابير ديني از مرگ به توفّي و وفات ياد شده است، نه فوت؛ فوت يعني از دست رفتن، ولي توفّي به معناي دريافت كامل است.
🌀 انساني كه اين چنين بينديشد، به كوشش صحيح وادار مي شود؛ زيرا پس از مرگ، نخستين سؤال از انسان اين است كه عمر خود را در چه مسيري صرف كرده اي؟ انسان بايد پاسخ مثبت داده، بگويد: من كار سودمند انجام داده ام تا بتواند از نتايج آن استفاده كند؛ و گرنه در رنج خواهد بود؛ يعني انسان زنده👈 اولا سعي و كوشش دارد و ثانياً كار او براي جامعه سودمند است و ثالثاً كار نافع را براي رضاي خدا انجام مي دهد؛ به گونه اي كه در حدوث و بقا آن را از آسيب ريا و گزند سُمْعه مصون دارد. چنين انساني، واقعاً به ياد مرگ است؛ ولي انسان بيكار يا داراي كار زيان بار يا فردي كه كار سودمند را براي ريا و سُمْعه انجام مي دهد، مرگ را فراموش كرده است.
🌀 همچنين تفسير ناروايي كه از قضا و قدر، صبر، زهد، انتظار فرج و مانند آن ها مي شود، احياناً دستاويزي در دست ناآگاهان يا مغرضان براي گريز از دين است؛ در حالي كه #دين با جميع عناوين آن 👈براي تنظيم صحيح زندگي انسان و ايجاد تحرّك و پويايي و رشد و تكامل فرد و جامعه مي باشد. همهي موضوعات يادشده بايد به گونه اي تفسير و تبيين شود كه هم از بُعد انديشهي علمي و اعتقادي و هم از بُعد انگيزهي عملي، جايگاه آن ها روشن شود.
📚 {منبع: دین شناسی صفحه57}
@tabyeen98
۱۳ آبان ۱۳۹۸
✍ از میوه های انصاف؛ عزت
🔹 امیر المومنین:
💥 عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْإِبْرَاهِيمَ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلثَّقَفِيِّ عَنْ عَلِيِّ بْنِ اَلْمُعَلَّى عَنْ يَحْيَى بْنِ أَحْمَدَ عَنْ أَبِي مُحَمَّدٍ اَلْمِيثَمِيِّ عَنْ رُومِيِّ بْنِ زُرَارَةَ عَنْأَبِيهِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي كَلاَمٍ لَهُ: 👈 أَلاَ إِنَّهُ مَنْ يُنْصِفِ اَلنَّاسَ مِنْ نَفْسِهِ لَمْ يَزِدْهُ اَللَّهُ إِلاَّ عِزّاً.
🌀 بدانيد كه هركس از خودش به مردم انصاف دهد، #خداوند جز بر عزّت او نيفزايد.
📚 كافی، ج۴، ص۱۴۴
#انصاف
#افزایش
#عزت
@tabyeen98
۱۴ آبان ۱۳۹۸
✍ از میوه های انصاف؛ عزت
🔹 امیر المومنین:
💥 عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْإِبْرَاهِيمَ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلثَّقَفِيِّ عَنْ عَلِيِّ بْنِ اَلْمُعَلَّى عَنْ يَحْيَى بْنِ أَحْمَدَ عَنْ أَبِي مُحَمَّدٍ اَلْمِيثَمِيِّ عَنْ رُومِيِّ بْنِ زُرَارَةَ عَنْأَبِيهِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي كَلاَمٍ لَهُ: 👈 أَلاَ إِنَّهُ مَنْ يُنْصِفِ اَلنَّاسَ مِنْ نَفْسِهِ لَمْ يَزِدْهُ اَللَّهُ إِلاَّ عِزّاً.
🌀 بدانيد كه هركس از خودش به مردم انصاف دهد، #خداوند جز بر عزّت او نيفزايد.
📚 كافی، ج۴، ص۱۴۴
#انصاف
#افزایش
#عزت
@tabyeen98
۱۴ آبان ۱۳۹۸