فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#مقام_معظم_رهبری:
⁉️چرا اسناد لانه جاسوسی، در کتب مدارس و دانشگاهها جایی ندارند⁉️
⁉️شما این کتابها را خواندهاید؟
❇️ بعد از آنکه جوانهای ما رفتند و این مرکز [سفارت امریکا]را تسخیر کردند و با زحمت زیاد توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود، مدارکی را که در کاغذخردکن ریخته شده بود، گردآوری کنند، جمع کنند، بههم بچسبانند و بهصورت کتاب دربیاورند، آنوقت معلوم شد که چه توطئههایی هم در طول این مدّت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته.
⁉️این کتابها حدود هفتاد جلد است؛ شماها خواندهاید اینها را؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیدهی این کتابها در مجموعهی مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟ چرا؟
‼️این یکی از اعتراضهای من است. ... چرا اینها را داخل کتابهای درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید نسل جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده است و چه توطئههایی زیر سر داشته؟
۱۳۹۵/۰۸/۱۲
#سیزده_آبان
#تسخیر_لانهی_جاسوسی
🆔 eitaa.com/tabyien
#انتظار_فرج
✅ این، آیندهى قطعى شماست
ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت الهى، با کمکهاى معنوى غیبى و با ادعیهى زاکیه و هدایتهاى معنوى ولىاللهالاعظم ارواحنافداه خواهد توانست تمدن اسلامى را بار دیگر در عالم سربلند کند و کاخ با عظمت تمدن اسلامى را برافراشته نماید. این، آیندهى قطعى شماست. جوانان، خودشان را براى این حرکت عظیم آماده کنند. نیروهاى مؤمن و مخلص، این را هدف قرار دهند. ۱۳۷۶/۵/۲۹
🆔 eitaa.com/tabyien
#امامشناسی
#شرحزیارتجامعهکبیره
🔅«و مهبط الوحی؛
و جایگاه نزول وحی الهی»🔅
«مهبط» اسم مکان از مصدر «هبوط» است. برخی گفتهاند: هبوط به معنای قرار گرفتن است. هر چیزی که از مکانی عالی پایین می آید و در جایی قرار میگیرد از آن جهت که از محل اولی خودش جدا میشود میگویند: نزول کرد یا نازل شد و از آن جهت که در محل ثانوی استقرار پیدا میکند میگویند: «هبوط» کرد. لیکن حق این است که: هبوط همان نزول است. قرآن کریم نیز این واژه را در همین معنا استعمال کرده است:« فاهبط منها ».
فرق آن با نزول این است که در نزول جدا شدن از مبدأ، مورد نظر است و به استقرار آن در محل دیگر توجّهی نیست، در حالی که در هبوط، افزون بر جدا شدن از مبدأ به استقرار آن نیز توجه می شود.
بنابراین، «مهبط الوحى» به معنای محلی است که وحی بعد از نزول از مبدأ، در آن محل استقرار پیدا میکند (قرارگاه و جایگاه وحی).
🔸وحی و تعلیم انسان کامل
ممکن است گفته شود: ما معتقدیم که ائمه (ع) معلم ملائکه هستند در حالی که لازمه نزول وحی این است که آنان تحت تعلیم فرشتگان باشند. عین این سؤال درباره رسول اکرم (ص) نیز مطرح است. پاسخ چنین است که:
🔹 اول: نزول وحی بر کسی به معنای تحت تعلیم آورنده وحی و شاگرد او بودن نیست؛ زیرا نقش جبرئیل و همراهان او صِرفاً انتقال یک سلسله حقایق از مرحله ای به مرحله دیگر است. مَثَلِ آنان در نزول وحی، مثل خبرنگار یا گزارشگری است که با مشاهده حادثهای گزارش، عکس یا فیلم تهیه میکند و آنها را در اختیار تحلیل گری قرار میدهد. آن تحلیلگر با مشاهده و مطالعه مجموع اینها از زوایای گوناگون آن حادثه، آگاهی پیدا میکند یا به تحلیل هایی دست مییابد که خود آن گزارشگر به آنها توجّه نداشته است. هر چند دست یابی آن تحلیل گر سیاسی به این تحلیل ها و اطلاعات تازه به واسطه گزارش آن گزارشگر بوده است ولی در عین حال نمیتوان گفت: این تحلیل گر شاگرد آن خبرنگار است.
به بیان دیگر: معلمِ واقعیِ انبیا و اولیا، ذات اقدس باری تعالی است اما جبرئیل و سایر فرشتگان تحت امر او واسطه در نزول یا واسطه در تعلیم هستند، نه معلم حقیقی. همان طور که همراهی موسی (ع) با خضر (ع) برای استفاده از علوم رشدآور او به معنای برتری حضرت خضر (ع) نیست؛ زیرا حضرت موسی (ع) از پیامبران اولواالعزم بوده است ولی حضرت خضر (ع) از چنین مقامی برخوردار نبود. چنان که خبر دادن هدهد به حضرت سلیمان (ع) از سرزمین ملکه سبا و نیز پندهای عبرت آموز مورچه به آن حضرت به معنای برتری آن موجودات نیست.
🔹 دوم: هر فیضی که از جانب ذات اقدس باری تعالی به ممکنات میرسد به وساطت ائمه اطهار (ع) که انسان های کامل هستند نازل می شود و در این جهت فرقی بین انسان، فرشته، جن، حیوان و... نیست، چنان که فرقی بین انواع فیوضات نیست. بنابراین، وحی الهی نیز که از فیوضات ویژه پروردگار متعال است به واسطه آن ذوات مقدس تنزل پیدا میکند و فرشته وحی از جنبه «لاهوت» آنان کسب فیض می کند و به جنبه دیگر آنان (جنبه ناسوت) تحویل میدهد. پس باید گفت: در حقیقت بخشی از آن ذوات نورانی بخش دیگر را اداره میکند و چیزی از بیرون به آنها نمی رسد. همان طور که قوه عاقله انسان های عادی قوه واهمه آنان را اداره و راهنمایی میکند، یعنی شأنی از او عهده دار اداره شأن دیگرش است، هر چه هست مربوط به خود اوست، نه از بیرون. بدین ترتیب نزول وحی برای آنها چیزی جز «از آنان به آنان» نیست.
🆔 eitaa.com/tabyien
#امامشناسی
جريان امامت ✅ دوره دوم: دوره به قدرت رسيدن امام است.
🔸این دوره، همان چهار سال و نه ماه خلافت اميرالمؤمنين و چند ماه خلافت حسن بن علي است كه با همه كوتاهي و با وجود ملالتها و دردسرهاي فراواني كه از يک حكومت انقلابي، غيرقابل تفكيك است، درخشنده ترين سالهاي حكومت اسلامي به شمار ميرود.
🔹اين دوره از زندگي امامان، مسطوره و نمونهاي بود، براي حكومت و نظام اجتماعي كه در دو قرن بعد از آن همواره امامان شيعه بدان فراخوانده و در راه آن تلاش كردهاند و شيعه همواره همچون خاطرهاي گرامي از آن ياد ميكرده و دريغ آن را ميخورده و رژيمهاي زمانهاي بعد را در مقايسه با آن محكوم مي ساخته است.
📚#کتاب انسان ٢۵٠ساله
🆔 eitaa.com/tabyien
#انقلاب_دوم
#بزرگتر_از_انقلاب_اول‼️
🔸 مردم در انقلاب، #شاه را از ایران، و در ۱۳ آبان با تسخیر لانه جاسوسی، #آمریکا را از ایران راندند. لذا امام (ره) فرمود: انقلابی بزرگتر از انقلاب اول.
مقام معظم رهبری ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
#تسخیر_لانهی_جاسوسی
🆔 eitaa.com/tabyien
📣#بهمناسبت هفته 📚کتاب و کتابخوانی
🔸#مسابقهی_اول با محوریت مطالب
#امامشناسی و #سیرمطالعاتی
👈 #زمان_برگزاری_آزمون_مجازی:
۲۴ و ٢۵ #آبان.
🔸 نیاز به ثبتنام در مسابقه نیست؛ فقط باید عضو کانال باشید.
🎁🎁همراه با اهدای جوایز نقدی با قرعهکشی به نفرات برتر
✅ سؤالات به صورت #چندگزینهای و فقط از محتوای نوشتاری کانال خواهد بود و از نماهنگها و فیلمهای مرتبط بهعنوان منبع کمکی میتوانید استفاده کنید.
✅ همراهان عزیز با هشتگهای #امامشناسی و #سیرمطالعاتی به منبع مسابقه در کانال دسترسی دارید.
✅ ضمناً فایل pdf هر دو مسابقه در کانال بارگذاری شده است و برای آزمون کفایت میکند.
🔸#مسابقهی_دوم مربوط به مطالب بیانیه #گام_دوم_انقلاب،
١۶ آذر (روز دانشجو) برگزار میشود که اواخر آبان، اطلاعرسانی کامل انجام خواهد شد.
#رسانهی_تبیین_باشیم.🌹
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd06b
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تدبر_در_قرآن
#استدلالهای_قرآنی_جامعیت_اسلام
🔸 مقام معظم رهبری در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام (۱۴۰۰/۰۸/۰۲) با #تبیین_موضوع_جامعیت_اسلام، به آیاتی از قرآن در این زمینه اشاره کردند که در این نماهنگ مرور میشود.
🆔 eitaa.com/tabyien