🌴 عطر ماندگار🌴
🌴نهج البلاغه ۶۷- جایگاه زن و فرهنگ پوشش 🌴درود خدا بر مولی فرمودند: 🔹در امور سیاسی کشور از مشورت با
🌴نهج البلاغه۶۸- ارزش قناعت در زندگی
🌴درود خدا بر مولی ، فرمودند: کسی که به اندازه کفایت زندگی از دنیا بردارد به آسایش دست یابد، و آسوده خاطر گردد، در حالیکه دنیا پرستی کلید دشواری، و مرکب رنج و گرفتاری است، و حرص ورزی و خود بزرگ بینی و حسادت، عامل بی پروائی در گناهان است، و بدی جامع تمام عیب هاست.
🍃#بخشی_از_حکمت ۳۷۱🍃
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوال:
سیرتداومی، تعادلی و تکاملی بشریت چیست و چه ارتباطی با جریان تعهد انسانی دارد؟
مقدمه:
خداوند در ذات هر زنی، استعداد مادری را به ودیعه گذاشته است.از این رو اولاً زن یک امانتدار است که از خدا امانت بزرگی را گرفته و روزی باید آن را برگرداند ثانیا: این امانت مثل سایر امانتها نیست که در مکانی امن و بدون استفاده نگهداری شود،
بلکه این امانت باید مورد بهرهبرداری قرار گیرد در غیر این صورت امانت داری تحقق نمییابد.
بهرهبرداری از این امانت یعنی اول استعداد مادری بالفعل شود و انسانی پا به عرصه هستی بگذارد تا جریان حیات مادی تداوم یابد و دوم اینکه مورد پرورش قرار گیرد تا جریان حیات معنوی انسان تداوم یابد.
🔸 سیر تداومی نسل به حیطه رفتار اختصاص دارد. یک زن با استقلال محیطی میتواند سیر تداومی را در نسل انسان حفظ کند. توجه صرف به تولید مثل در شان انسان نیست.
خدای ناکرده اگر زنی درجهای استقلال محیطی نداشته باشد، حفظ حیات مادی به وسیله او به حد حیوانات تنزل خواهد یافت و این زنان هستند که در حیطه رفتارهای غریزی خواهند ماند. آیا این تنزل کوتاهی در امانت داری نیست؟؟؟
🔸 سیر تعادلی نسل به حیطه گرایش یا همان احساس مربوط است. یک زن با مسلح شدن به زهدقادر خواهد بود حرکت عرضی یا تعادلی را حفظ کند.زنی که زهد ندارد زنی که مشغول دنیاست، به سیرتعادلی زندگی آسیب خواهد زد.
آیا این آسیب کوتاهی در امانت داری نیست؟؟؟
🔸سیر تکاملی نسل باحیطه نگرش در ارتباط است. یک زن با پذیرش نقش اصلی زن در خانواده که همان همسری و مادری است میتواند به حرکت تکاملی بشریت خدمت نماید. آن زنی که نقش مادری و همسری را برای خود نقص میداند، در خانواده آرام و قرار نخواهد داشت، با پرداختن به نقشهای اجتماعی، خود را متشخص خواهد دانست.
آیا زنی که فرزندش را که از خون و گوشت و پوست خودش است رها کرده و به انسان های درون جامعه خدمت میکند، میشود اعتماد کرد؟ زنی که فرزندش را تحتالشعاع لجاجت درونی خود، کنار گذاشته و در عرصه اجتماع برای احقاق حقش به مبارزه برخاسته است، تعادل روانی خواهد داشت؟ این زن نه تنها نمیتواند به تکامل بشریت خدمت نماید، بلکه به انگیزه کمال خواهی انسان نیز آسیب وارد خواهد کرد. مثل یک معلم که مدیریت یک بنگاه معاملاتی اصلیترین دغدغه اوست که اگر بتواند به جریان علمی کشور خدمت کند پس آن زن نیز میتواند به سیر تکاملی بشریت خدمت نماید؟!
پس حفظ جریان تعهد انسانی به وجود مادرانی نیاز دارد که نقش همسری و مادری را ارزشمندترین نقشها بدانند. بدیهی است در دامن چنین مادرانی فرزندان شجاع پرورش مییابند.
🔶 حکایت حضرت هاجر:
آن وقت که حضرت هاجر آماده شد به صحرای عرفات انتقال یابد، هدف بس عظیم و ماندگاری در حیات ابدی انسان داشت.
از کوتهبینی است که این حرکت تاریخی درحد ترمیم حسادت زنانه حضرت ساره قلمداد شود.
آری! به این شکل میتوان گفت که حضرت هاجر از مبداء درون خانه و به مقصد بیرون آن پا گذاشت تا پایهها و حریم خانواده اول حضرت ابراهیم را حفظ کند. این عملکرد با این مسافت چندمتری در تاریخ بی نظیر است. حضرت هاجر از مبدا بیرون خانه خود تا صحرای عرفات عاشقانه قدم برداشت. چون دامن مطهرش آبستن انسانی بود که درهرم انسانیت، قله احسن تقویم است.
از این رو حضرت هاجر سلام الله علیها الگوی دست یافتنی در سیر تداومی، ارادی، تعادلی و تکاملی بشریت است که بزرگترین خدمتها را در زاهدانه ترین حالت ها و مستقل ترین رفتارها به نمایش گذاشته است.
خداوند متعال به پاس خدمات این زن مطهر مناسک حج را با حالات او و مکان آن را در محل مجاهدتهای او قرارداد.
پس شایسته است زنان جامعه ما به تأسی از این زن که ذره ای نقص در الگوگیری از او، یافت نمیشود به او بیاندیشند و او را الگوی خود قرار دهند.حضرت هاجر در سه راهکار ارائه شده،الگوی برجستهای است، اگر زنان جامعه ما بتوانند حضرت هاجر را درک کنند،شاید بتوانندذره ای از وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا را درک کنند.
ای زنان جامعه ایرانی!!!به هوش باشید! قیمت و وزن شما حضرت هاجر است.
به کجا چنین شتابان؟دنیا را رها کنید و در عظمت او محو شوید.چرا که سعادت ابدی شما در گرو آن است.
عزتمند باشید.
امیدی
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوال:
❓در مورد برنامه ریزی به طور خلاصه توضیح دهید
برنامهریزی یک وسیلهای است که با آن به یک موقعیت مناسب میتوان رسید.
به این صورت که یک آینده روشن و بهتر از زمان حال در ذهن ترسیم کرده و راههای نیل به آن نیز پیشبینی میشود.
برنامهریزی به دو نوع تقسیم میشود:
الف - برنامهریزی سطحی:
برنامهریزی سطحی مقدمه برنامهریزی اساسی است.
مثل فعالیتهایی که انسان روزمره انجام میدهد. اگر این #فعالیتها_در_قالب_زمان قرار گیرد برنامهریزی سطحی گفته میشود. برخی از انسانها به این نوع برنامهریزی خیلی علاقه دارند این علاقه به زندگی آنها یک نظم ماشینی داده است.
مثال: از ساعت ۶ تا ۷ ورزش.از ساعت ۷ تا ۸ مطالعه. از ساعت ۸ تا ۸:۳۰ صرف صبحانه و الی آخر.
ب - برنامه ریزی اساسی:
شامل فعالیتهایی است که تاثیرات مهمی در زندگی انسان دارد.
معمولاً انسانها از این برنامهریزی دوری میکنند چون نیاز به تلاش فکری دارد.
مثال: فردی میخواهد ازدواج کند. ازدواج یک فعالیت مهم و اثرگذار در زندگی انسان است برای ازدواج خوب تقویت تفکر نیاز است، معاشرت لازم است، مصاحبه با اهل نظر لازم است تحقیقات محلی نیاز است، و مهم تراینکه بعد از جمع آوری اطلاعات اولاً تجزیه تحلیل اطلاعات و ثانیاً تطبیق آنها با مخاطب خیلی مهم است.
انجام همه این فعالیتهای مهم همان #برنامهریزی_اساسی است که اگر خوب انجام گیرد یک وضعیت مطلوب در آینده برای انسان حاصل میشود. متاسفانه در سطح توده مردم این برنامهریزی انجام نمیگیرد و بعداً مشکلات زیادی را به زندگی آنها تحمیل میکند و برخی از انسانها وارد این برنامهریزی میشوند اما در تداوم آن دچار مشکل میشوند.
به هر حال در این نوع برنامهریزی رمز تداوم با اراده قوی است.
🔰 مراحل برنامهریزی:
1⃣ اولین قدم در برنامهریزی #شناخت_هدف است یعنی با انجام این فعالیتها به کدام نقطه مطلوب میتوان رسید؟ مثلاً یک دانشجو از انجام فعالیتهای آموزشی قصد دارد به چه نقطهای برسد؟ هرچند در تعیین نقاط اختلاف سلیقه وجود دارد اما نقطه گذاریها تابع قوت تفکر هر فرد است.
اگر یک معیار تعریف شود از پراکندگی فاصله گرفته میشود در نقطه گذاری ها معیار اول؛ رشد و تقویت خود استعداد ها میباشد.
اما اگر دقت کرده باشید اکثر انسانها اهداف را اول در محیط جستجو میکنند.
اگر دانشجو فعالیت های آموزشی را با هدف رشد استعدادها و تقویت توانمندیهای خود انجام دهد هم به استقلال میرسد و هم در محیط به آسانی موقعیت خوبی را به دست میآورد.
از این رو اگر یک دانشجو انجام فعالیتهای آموزشی را صرفاً برای کسب یک شغل خاص متمرکز کند به خطا خواهد رفت.
2⃣ قدم دوم در برنامهریزی #شناخت_شرایط_محیطی هم از لحاظ قدرت اقتصادی و هم از لحاظ نیازهای جامعه است.
اگر در تدوین و انجام فعالیتها به جنبههای اقتصادی و نیازهای واقعی مردم توجه شود قوت فرآیند برنامهریزی بالا میرود.
اگر دانشجو به رفع نیازهای مردم بیاندیشد عمق و وسعت مهارتهایی که میآموزد بیشتر خواهد شد.
در جنبه اقتصادی نیز باید مراقب بود تا بلند پروازی انجام نگیرد به عبارت سادهتر قواره فعالیتهای دانشجو نباید با قدرت اقتصادی خودش فاصله زیادی داشته باشد که بعدا نتواند آن را پر کند.
3⃣ هدف و شرایط برای دانشجو مشخص شد از این رو باید #روشهای_نیل_به_هدف را با شرایط محیطی تطبیق داده تا آنها اعتبار لازم را کسب نمایند.
مثال: دانشجوی مورد نظر برای نیل به هدف معین و با ملاحظه شرایط محیطی به این میرسد که بهرهبرداری از یک استاد ماهر نیاز است یا تدارک یک سفر اردویی موثر است.
در بهرهمندی از درس آن استاد نیل به هدف تسریع میشود و نیز نیاز مهمی از مردم در آینده نزدیک مرتفع میشود، اما به لحاظ قدرت اقتصادی قدری تنگنا وجود دارد.
چون هدف و نیاز مهم مردم این روش را تایید میکند پس ارزش دارد به زیر این تنگنا رفت.
مثلاً:
- اخذ وام قرض الحسنه از بانک.
- اخذ قرض از یک دوست.
- فروش یکی از داراییها.
اگر دقت کرده باشید این سه گام در هم تنیدهاند. شما مخاطبان این مطالب را باید خوب بخوانید، تمرین حل کنید و سوال بپرسید تا به مهارت برنامهریزی به صورت نسبی دست پیدا کنید.
و بعد بتوانید در زندگی خود اجرایی کنید.
لازم به یادآوری است که این مطالب عمومی بوده و جهت اطلاعات تخصصی باید به اساتید مدیریت مراجعه نمایید.
عزتمند باشید.
امیدی
@tabyin1318
🌴 عطر ماندگار🌴
🌹#کلام_نور۲ 💠 بدون مرد ممکن است زن خانواده را حفظ کند، ولی بدون زن، مرد نمی تواند خانواده را حفظ کن
🌹#کلام_نور۳
💠اگردر دامن مادر، که بالاترین محل تربیت است بچه خوب از کار درآمد، این تا آخر به همان تربیت بچگی که شده باقی می ماند.
🌱#صحیفه_امام ج۹ ص۱۳۶🌱
@tabyin1318
🌴 عطر ماندگار🌴
🌴نهج البلاغه۶۸- ارزش قناعت در زندگی 🌴درود خدا بر مولی ، فرمودند: کسی که به اندازه کفایت زندگی از دن
🌴نهج البلاغه۶۹- نشانه های ایمان
🌴درود خدا برمولی فرمودند: نشانه ایمان آن است که راست بگوئی، آنگاه که تو را زیان رساند، و دروغ نگوئی که تو را سود رساند و آن که بیش از مقدار عمل سخن نگوئی، و چون از دیگران سخن گوئی از خدا بترسی.
🍃#حکمت ۴۵۸🍃
@tabyin1318
#خانواده_سالم جلسه بیستویکم
#اهداف_خانواده۱۵
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
✍عرض شد یک زن مسلمان با حفظ نقش اصلی خود درخانواده می تواند در جامعه نقش های متعددی را بپذیرد. آموزه های دین ما، نه به حبس زن در خانه اعتقاد دارد نه به اختلاط زن و مرد در جامعه.
اسلام یک مسیر متعادلی را درجامعه باز کرده که زن باحفظ نقش اصلی خود درخانواده در این مسیر متعادل وارد بشود و نقش بپذیرد.
اصلا جامعه به این حضور و به این نقش زن نیاز دارد. مگر می شود نقش حمایتی وانگیزشی زن را نادیده گرفت؟ زن با حضور خود مشوق مردان شجاع و غیور است. روی این فکر کنید.
🔸 دومین آفت خودکم بینی زن است.
بدیهی است که همه یا عمده کارهایی که یک زن در خانواده انجام می دهد در معرض دید نیست آفتی که زن را تهدید میکند خود کم بینی است یعنی کارهای خودش را یا بی ارزش و یا کم ارزش قلمداد کند مطلبی که این آفت را تحریک می کند کارهای مرد است. چرا؟ چون کارهای مرد همواره در معرض دید است.به قول خودمان برای کارهای مرد در جامعه هورا می کشند ، کف می زنند .
در اینجا داخل پرانتز عرض میکنم خودبرتر بینی مرد را تهدید میکند برای برون رفت از این دو تهدید بهترین روش این است که زن و شوهر امر ارزش گذاری را در دو موضوع جدی بگیرند:
1⃣ ارزش گذاری به شخصیت همدیگر
2⃣ ارزش گذاری به کارهای همدیگر
این جدیت هم از آفت اول جلوگیری می کند و هم عناصر تعادل ،تفاهم و تکامل را در خانواده تقویت میکند.
پس حاصل بحث چی شد؟ دو آفت مهم دارد زن را تهدید می کند: فراموشی نقش اصلی زن در خانواده که گفتیم ریشه اش در لجاجت درونیست که می خواهد وارد درون جامعه شود بدون حفظ آن نقش اصلی .دیگری خود کم بینی زن ، به خاطر اینکه کارهایش در معرض دید نیست . که گفتیم ارزش گذاری راهکاراست.
و صل الله علی محمد و آله الطاهرین
@tabyin1318
🌴 عطر ماندگار🌴
🌹#کلام_نور۳ 💠اگردر دامن مادر، که بالاترین محل تربیت است بچه خوب از کار درآمد، این تا آخر به همان تر
🌹#کلام_نور۴
طبیعت مرد، طبیعت خام تری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکننده تر است و مرهم،زخم او فقط و فقط نوازش همسراست، حتی نه نوازش مادر.
🌱#امام_خامنه_ای 🌱
۴دی ۱۳۷۰
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 #پاسخ_سوال_هفته_چهارم:
❓در مقایسه بین نقش همسری و مادری در یک زن، اولویت با کدام است؟ با ارائه دو دلیل توضیح مناسب دهید.
🔸با قدردانی فراوان از اهتمام جدی مخاطبان
در پاسخ به سوال این هفته، جمع بندی و تکمیل آن به شرح زیر تقدیم میگردد.
با توجه به اهداف واسطهای نظام خانواده به دو دلیل نقش همسری بر مادری اولویت دارد:
1⃣ ایفای نقش همسری بستری برای رشد و تکامل خود زن است.
زن در تمامیت خود نقصی ندارد اما اگر ازدواج نکند استعدادهای درونیاش شکوفا نشده و ناقص خواهد ماند. ازدواج وقتی شرط تکامل است که
اولا: قبل از آن نسبتاً صلاحیتهایی کسب شده باشد
و ثانیاً: بعد از آن، صلاحیتهای کسب شده در خدمت همسر قرار گیرد.
⬅️ کلید واژه ما در این قسمت، خدمت با رویکرد ارزشگذاری است.
از اینرو وقتی یک زن خدمتی به همسرش میکند در حقیقت درجهای از استعدادهایش شکوفا میشود، این شکوفایی در قید ویژگیهای شخصیتی همسر نیست. مثلاً اگر کافر نباشد تاثیر دارد و یا عکس آن. قاعده این است: زن به همسرش خدمت کند موجب رشد خودش میشود. تا این مرحله را همه قبول میکنند. اما قصه از اینجا شروع میشود که شوهر این زن، بنای همکاری ندارد. آیا قاعده مذکور خاصیت خود را از دست میدهد؟
آیا با وجود ناسازگاری مرد، زن باید سیر رشد خود را تعطیل کند؟
قاعده مذکور در شرایط ناسازگاری نه تنها
خاصیت خود را از دست نمیدهد، بلکه پر خاصیتتر نیز میشود.
اگر زن به همسر ناسازگارش خدمت کند سرعت رشدش مضاعف خواهد شد.
2⃣ با ایفای نقش همسری، نیازهای زن ارضا و خود به آرامش خواهد رسید.
⬅️ در این قسمت کلید واژه ما رفع نیاز با رویکرد آرامش است.
زن با ارضای نیازهای شوهر، قدرت رفع نیازش فعال و به مرحله تولید میرسد، اما اگر منتظر صدور محبت از سوی شوهر باشد، به تدریج تبدیل به یک موجود مصرف کننده و زیادخواه، خواهد شد.
مثال: خاصیت یک کارخانه تولیدی به چیست؟ به تولید.
زن نیز یک کارخانه وسیع تولید محبت است که خاصیتش نیز به تولید خواهد بود.
تلاش زن در راستای ارضاء نیازهای شوهر،
اولا: حفظ #مولد_بودن خود است.
ثانیاً: حفظ #سالم_بودن خود است.
ثالثا: حفظ #سیالیت خود است.
در این مورد هم اگر شوهر در ارضای نیازهای همسرش، تلاشی انجام ندهد. تداوم تلاش زن سرعت او را در نیل به آرامش تسریع خواهدکرد.
🔶 نکته مهم:
یک همسر خوب آن است که هم در بحث آرامش و هم در بحث ارزشگذاری به رشد عقلی شوهرش توجه نماید.
🔷 دو مطلب مکمل:
1⃣ زن با ایفای نقش همسری به مهارت استقلال محیطی دست پیدا میکند.
کسب این مهارت با همکاری شوهر، سرعت میگیرد اما آنجا که شوهر همکاری نمیکند، قدری سرعت رشد کاهش مییابد، ولی عمق رشد افزایش مییابد. یا به عبارت دیگر #رشد_طولی کاهش، اما #رشد_عرضی افزایش مییابد.
در آن نقطه که مرد همکاری نمیکند و زن ناراحت میشود، این به معنای ترمز کردن است. به عبارت دیگر با ناراحتی زن، به احتمال قوی رشد چه عرضی و چه طولی متوقف شده و با تداوم ناراحتی رشد، سیر منفی به خود خواهد گرفت.
اگر زن قدرت خویشتن داری داشته باشد،
اولا: رشد متوقف نمیشود. ثانیاً: قدری سرعت رشد طولی کاهش یافته اما عمق رشد عرضی افزایش خواهد یافت.
2⃣ نقش مادری برای زن مکمل نقش همسری اوست.
زن میتواند برای ایفای نقش مادری اجرت طلب کند، اما برای تلاشی که جهت تکامل خود انجام میدهد طلب اجرت بیمعناست.
مثال: زن برای غذا خوردن خود اجرت طلب کند درست نیست، اما برای پخت غذامیتواند اجرت طلب کند.حالا اگر زن اصلا غذا نپزد خودش نیز گرسنه خواهد ماند. پس غذا پختن اولین منفعتش این است که زن خودش گرسنه نمیماند.
دو موضوع کمالخواهی و آرامشیابی نیز به این شکل است.
عزتمند باشید.
امیدی
@tabyin1318
🌴 عطر ماندگار🌴
🌴نهج البلاغه۶۹- نشانه های ایمان 🌴درود خدا برمولی فرمودند: نشانه ایمان آن است که راست بگوئی، آنگاه ک
🌴نهج البلاغه ۷۰- غیبت نشانه ناتوانی
🌴درود خدا بر مولی فرمودند: غیبت کردن تلاش ناتوان است.
🍃#حکمت ۴۶۱🍃
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوال:
❓ درباره سیالیت مولد بودن و سالم بودن زن توضیح دهید.
1⃣ مولد بودن:
یعنی استمراردرتولید.زن بالقوه یک کارخانه تولید محبت است بااین وجودقیدمولدبودن به اوصدق نمیکند،اما اگربا انگیزه،هدفمندومستمربه امرتولیداهتمام ورزد تجسم مولد بودن خواهد شد.
2⃣ سالم بودن:
اگریک کارخانه تولیدی تعطیل شوداولاً :فضای کلی آن را گرد و غبار احاطه میکند و ثانیاً دستگاه های تولیدی بر اثر سکون،زنگ میزنند.
پس زن با به حرکت درآوردن چرخه تولید سلامتی جسمی، فکری و عاطفی خود را تضمین می کند. در غیر این صورت دچار بیماریهای گوناگون خواهد شد.مثل: دلسردی و احساس درماندگی.
اگر زن با رویکرد ارزش گذاری چرخه تولید را فعال نمایداولا:نیازهای خود ارضا خواهد شد.
ثانیاً:نیازهای همسرش نیز با کیفیت بالایی ارضا خواهد شد.
3⃣ سیالیت:
یعنی عدم توقف.برای درک عمیق تر معنای آن به این آیه قرآن دقت کنید"فاذافرغت فانصب"
پس هرگاه از کاری فارغ شدی به کار دیگری بپرداز.
💠 چند نکته:
🔸حرکت انسان به سوی تکامل با شکوفا کردن استعدادهای درونی معنا پیدا میکند.
🔸 سیالیت، سالم بودن و مولد بودن از استعداد های مهم بوده و در هم تنیده اند.
🔸محبت در حد غریزه و محبت با توقع به کیفیت ظهورآن سه ویژگی در شخصیت زن لطمه وارد میکند.
🔸 تنبلی و آرزوهای دراز آن سه ویژگی را به شدت تهدید میکند.
عزتمند باشید.
امیدی
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوال:
💠 یادگیری را تعریف و انواع آن را بیان نمایید.
🔶 #یادگیری:
دانشی که بر اثر تمرین به مرحله عمل و رفتار برسد یادگیری شکل میگیرد.
یادگیری دو نوع است:
1⃣ یادگیری غیر ارادی: هر نوع یادگیری که اراده در آن یا هیچ دخالتی نداشته و یا دخالت کمتری داشته باشد.
مثال ۱: پدری که نزد فرزندان خود سیگار میکشد آگاه نیست که آنها بدون اینکه بخواهند زمینههای سیگار کشیدن را میآموزند.
مثال ۲: مادری که نزد فرزندان خود نماز میخواند آنها را بدون اینکه خودشان متوجه باشند به نماز راغب میکند.
2⃣ یادگیری ارادی: آن نوع آموختنی است که اراده در آن نقش عمدهای دارد.
مثال ۱: دانش آموزی که هر روز برای تحصیل علم به مدرسه میرود.
مثال ۲: فردی که برای همسرگزینی به تحقیقات محلی میرود.
◽️ یادگیری پویا:
با افزایش سن، تجربه و آگاهی، میزان یادگیری غیرارادی کاهش مییابد.
در این میان افرادی هستند که با اشتیاق، تلاش مستمر و هدف والایی به تحصیل علم همت میگمارند که یادگیری آنها پویاست.
💠 منظور از اینکه یک همسر خوب در بحث آرامش و ارزشگذاری به رشد عقلی شوهرش توجه نماید چیست؟
نقطه مطلوب در روابط همسری روابطی است که بتواند استعداد هر یک از زوجین را بارور نماید. اگر زن، کانون اقتدار خانواده را به رسمیت بشناسد و در همه احوال او را مورد حمایت عاطفی خود قرار دهد، علاوه بر رشد خود، همسرش را در زمینه تعقل یاریگر خواهد بود.
زنی که این زمینه را برای همسرش فراهم
میکند در حقیقت به تحقق یک رسالت
الهی کمک کرده است. برای چنین زنی عقل همسر بزرگترین سرمایه است.
عزتمندباشید
امیدی
@tabyin1318
🌴 عطر ماندگار🌴
🌹#کلام_نور۴ طبیعت مرد، طبیعت خام تری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکننده تر است و مرهم،زخم او فق
🌹#کلام_نور۵
#شغل_تربیت_فرزند، از همه شغل ها بالاتر است.یک فرزند خوب شما(بانوان)اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالم!
🌱#صحیفه_امام ج۸ ص۹۰🌱
@tabyin1318
بسم الله الرحمن الرحیم
#ولایت_فقیه #تیراژه_غدیر
#غدیر یک مکان است، #کعبه هم یک مکان است.
#کعبه را ابراهیم بتشکن ساخت، #غدیر را فرزندش. ابراهیم کعبه را بنا کرد تا آغازی بر بعثت فرزندش باشد. قرنها تلاش انجام گرفته تا بعثت تجلی یابد.
با #تجلی_بعثت فهمیده شد که پایهگذاری کعبه با یک اندیشه متعالی و ماندگار انجام گرفته است.
با تجلی بعثت فهمیده شد در باطن کعبه هستهای نهفته بود که ابراهیم و فرزندش با اخلاق نبوی قرنها برای شکافته شدن آن زمینهسازی کردند. و علت طولانی شدن زمان، ارتباط مستقیمی با #جهل و #غفلت مردم دارد.
با تجلی بعثت فهمیده شد دغدغه قلبی جمیع انبیای الهی شکافته شدن آن هسته است.
فرزند ابراهیم در آخرین، مقدسترین و کاملترین رفتار نبوی در نقطهای به نام غدیر آن هسته را شکافت، که از درون آن پدیده بی بدیلی طلوع کرد تا یگانهپرستی را در کالبد انسانیت ابدی کند.
بعد از آن فرزند ابراهیمی که در منا و عرفات خوف جانکاه داشت با دلی آرام و قلبی مطمئن و ضمیری امیدوار به فضل الهی، آهنگ کمال لایتناهی را سر داد و راحل دیار ابدی شد.
هسته که شکافت #عظیمترین_یوم_الله رقم خورد.
از درون هسته انسانی پا به زمین دل بشریت گذاشت که شبیهترین انسانها به فرزند ابراهیم بود.
آن روز یک عده #خبیث_کجاندیش - که امروز با نام #صهیونیست جولان میدهند - مثل چوب دو سر نجس بین ناامیدی و غرور آواره صحرای جهل و غفلت شدند که طبق وعده الهی تا روز قیامت در آنجا از کثرت خباثت خود، روز خوشی نخواهند دید.
کجاندیش! هیچ وقت عبرت نمیگیرد، هیچ وقت نمیفهمد.از این رو دشمنیِ تیز و مخفیانهای را از فرط بزدلی، با غدیر آغاز کردند که تا زمان ما تداوم یافته و تا آنجا که می توانستندبه شدت آن افزودند.
ما که در عصر غیبت به سر میبریم، اگر نمیدانیم بدانیم و اگر نمیبینیم، ببینیم.
#شیعه به عظمتی رسیده که از آغازش تا قبل از پیروزی انقلاب نظیر آن را به خود ندیده است. #دشمنِ_شیعه به ذلتی افتاده که از زمان فرزند ابراهیم بتشکن تا قبل از پیروزی انقلاب نظیر آن را به خود ندیده است.
هر چند مطالب خیلی زیاد است اما اطاله کلام نکرده و با این جملات حرف اصلی خود را تقدیم میکنم.
امروز جهان تشیع در پیرامون خود با مشکلات عدیدهای روبروست که مسئولان کشوری اعم از امنیتی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی وظیفه دارند تحت رهنمودهای #خامنهای بتشکن، نسبت به رفع آنها اهتمام جدی نشان دهند.
امروز ایران عزیز ام القراست.
امروز ملت صبار شکورش اعظم المجاهدینند.
بر این شایستگی عظیم سجده شکر در محضر ربوبی حضرت حق به عمل میآوریم.
عظمت ملت ایران ایجاب میکند در حل معضلات، به ریشه توجه کنند نه به مشکلات فراوانی که مدام از همان ریشه مثل قارچ سبز میشوند.
به عنوان یک معلم کم سواد در این قسمت هیچ حرفی نداشته و اصلا نمیتوانم داشته باشم، اما رهنمودهای خلیل زمان را یادآور میشوم و همین جا عرض میکنم که امروز بزرگترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر، نشر این حرفها و عمل به آنهاست.
1⃣ مسئولان دولتی:
- حمایت و نظارت آگاهانه و متعهدانه از استعدادها و تولیدات داخلی.
2⃣ نخبگان فرهنگی:
۲/۱: اتحاد و همدلی قوی با مبنای ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران.
۲/۲: اشراف یافتن بر معنای بصیرت اخلاقی و تبیین صادقانه و متعهدانه آن در بین ملت.
3⃣ مردم:
به ملت عزیز ایران قبل از اینکه جرات کنم و وظیفه آنها را یادآور شوم، اعتقاد درونی خود را اعلام میکنم:
ملت ایران در امر حفظ و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مراتب از نخبگان فرهنگی قویتر هستند، بعد با تواضع عرض میکنم بنده به عنوان فرزند کوچکی از این ملت درخواست عاجزانه دارم که از #مصرفگرایی پرهیز نمایند.
🔹 این دعوت به ۴ دلیل است:
1⃣ افزایش کرامت انسانی.
2⃣ حفظ جایگاه بیبدیل خود در جهان.
3⃣ افزایش توانمندیها در عرصه جهاد اقتصادی.
4⃣ نجات اقتصاد اولا از: نفتی بودن. ثانیا:واردات بیرویه. ثالثا: واسطهگری.
خدایا به عظمت غدیر قَسمت میدهیم ملت عزیز ایران را در مقام زمینهساز ظهور، حفظ بفرما.
عزتمند باشید.
امیدی
@tabyin1318
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایش خیابانی
#بیعت_دیگرگونه
گروه نمایش شهید آوینی
@tabyin1318
✨بخشی از خطبه غدیر ✨
💠 پایان دهنده امامت از ماست. او "قائم" " مهدی" - درود خدا بر او باد- می باشد.
💠 او از ستمگران انتقام می گیرد.
💠 او وارث تمامی علوم بوده، به تار و پودش احاطه دارد.
💠 او حجت باقی مانده است که پس از وی حجتی نخواهد بود. حق جز همراه وی نیست و نور (هدایت) جز نزد او نیست.
💠 همانا کسی بر او چیره نمی گردد و بر او نصرت نمی یابد.
@tabyin1318
#خانواده_سالم جلسه بیستودوم
#ارکان_خانواده۱
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
✍به فضل الهی مباحث اهداف خانواده به اتمام رسید.
🔹بحثی که میخواهیم ارائه بدهیم ارکان خانواده در سه حیطه مدیریت، روابط و فرهنگ میباشد اولین بحث ارکان خانواده در حیطه مدیریت میباشد.
🔹رکن در لغت به معنی پایه و اساس است. البته آن پایه ای که از پایههای دیگر قویتر است. نهاد خانواده طبق مباحث قبلی دارای دو رکن است.
پایهگذاران خانواده یک زن و مرد است که با اندیشه هدفمند اقدام به تشکیل آن میکنند. بعد از آن، نیاز به مدیریت به وجود میآید. به عبارت دیگر هر یک از زن و مرد وظیفهای را به عهده میگیرند تا خانواده به سوی هدف حرکت کند.
خداوند متعال با توجه به حکمت خود وظایف زن و مرد را با توجه به ساختار شخصیتی آنها قرار داده است.
🔹 در مدیریت هر سازمانی دو رکن وجود دارد: رکن روابط و رکن ضوابط.
منظور از رکن روابط ارتباطات بین نیروی انسانی میباشد که نیاز به کنترل، هماهنگی و هدایت به سوی هدف دارد.
منظور از رکن ضوابط، قوانین و مقررات حاکم بر سازمان میباشد که نیاز به اجرای مدبرانه دارد.
در همه سازمانها مدیریت این دو رکن به عهده یک نفر میباشد. اما در خانواده چون یک نهاد مولد است، خداوند متعال مدیریت رکن ضوابط را به عهده مرد و مدیریت رکن روابط را به عهده زن گذاشته است.
وصل الله علی سیدنا محمد وآله الطاهرین
@tabyin1318