"فرهنگ، قربانی پولسازی"
🔵 پخش آگهیهای بازرگانی در رسانه ملی، روش موثر جلب مشتری برای صاحبان کالاست. گرچه وظیفه رسانه ملی ایجاب میکند آنتن را در خدمت این اهداف قرار ندهد.
💰بخشی از تبلیغات، با جوایز وسوسه کنندهای چون خودرو، سکه، وجه نقد و... سعی در فروش کالا دارند، بهگونهای که خصلت طمع را در مخاطبین برمیانگیزند و او را ترغیب به شرکت در قرعهکشیهای رنگارنگ میکنند.
🎶 بخشی دیگر با ضربآهنگ تند موسیقی به دنبال ماندگار کردن نام خود هستند.
🏘🏯گروهی دیگر با نمایش زندگیهای لاکچری، حس نارضایتی از زندگی متوسط را در مخاطب ایجاد کرده و تجملگرایی را به او دیکته میکنند.
🔴 در مهمانیهای پر زرقوبرقی که در بعضی از تبلیغات نمایش داده میشود، ارزش های اخلاقی نادیده گرفته میشود؛ مضاف بر اینکه در اکثر تبلیغات از زنان و کودکان استفاده ابزاری شده است.
‼️از صاحبان کالا توقعی نیست؛ توقع اصلی از رسانه ملیست که قرار است در عین سرگرمی، فرهنگساز و حافظ ارزشها باشد. در اغلب پیامهای بازرگانی، مصوبات رسانه ملی نادیده گرفته شده و مهمتر آنکه تلاش برای تغییر ارزشهای ایرانیاسلامی به چشم میخورد!
🖊کاش در وضعیت اقتصادی کنونی، زرق و برق تبلیغاتی که به جهت ایجاد نیاز کاذب و ترویج مصرفگرایی به سرپرست خانوار فشار مضاعف تحمیل میکند، حذف گردد. رسانه ملی باید به سبب مسئولیت ذائقهسازیاش، بیش از پیش نظارت کند تا با این تبلیغات ضد فرهنگ که گویی برای رسیدن به منفعت فردی حاضرند فرهنگ نسلی را از بین ببرند، برخورد شود.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#پست_فرهنگی
⛔️ با تهاجم فرهنگی احتیاجی به بمب علیه ملتها نیست.
✍رهبرانقلاب: در خبرها خواندم که یکی از مسئولان یک مرکز مهم سیاسی در آمریکا گفته به جای انداختن بمب، دامنهای کوتاه برایشان بفرستید! راست میگوید؛ اگر برای کشوری شهوات جنسی و آمیزش بیرویهی زن و مرد و دختر و پسر را ترویج کردند و جوان را به راههایی کشاندند که غریزهی او هم بهطور طبیعی متمایل به آن است، دیگر احتیاج به استفادهی از توپ و تفنگ علیه یک ملت نیست. فساد، یک ملت را به خودی خود ضایع و باطل میکند و آیندهی او را تباه میسازد.
💥امروز خود آمریکاییها از آیندهی خودشان دارند میترسند؛ من این را در بعضی از مقالاتِ روشنبینانشان میبینم؛ مربوط به الان هم نیست.
۱۳۸۳/۱۰/۱۷
#سبک_زندگی
#پست_فرهنگی
#تهاجم_فرهنگی
#سراب_آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔸️شاخه های قیام فاطمی(4)
🔹️جلوه ماندگار مبارزه حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها»، با شهادت ایشان رقم خورد! غسل مخفیانه، تشییع پنهانی، دفن شبانه و مزار مخفی! مبارزه با ایجاد یک علامت سوآل «؟» در طول تاریخ! پرسش: مزار دختر پیامبر کجا است؟ نمیدانیم! چرا؟
🔹چون نسبت به وضع موجود جامعه بعد از وفات پیامبر «صلیاللهعلیهوآله» معترض بوده است و نمیخواسته پدیدآورندگان وضع موجود در تشییع و دفن او حضور داشته باشند!
🔹️پرسش: برای اعتراض به جریان حاکم، کافی بود که تشییع و دفن را پنهان کنند. پنهان کردن قبر چه ضرورتی داشت؟ ضرورتش همین است که همیشه این پرسش ذهن حقیقتجوی مسلمانان را تحریک کند که «چرا قبر دختر پیامبر مخفی است؟»
🔹اگر قبر آشکار بود، آدمهای لجوجی پیدا میشدند و میگفتند:
این حرفها، افسانه است!
◾️ #انتقام_سخت
◾️ #فاطمیه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✴️قسمت پنجم تربیت جنسی کودکان و نوجوانان
❇️بخش اول
⭕️این بحث مورد نیاز والدینی است که فرزندان ۱۰تا۱۲ سال دارند.
❓ چرا بلوغ زودرس خوب نیست؟
💠چون که بچه هنوز به بلوغ فکری نرسیده ولی به بلوغ جنسی رسیده و یعنی آن چیزی که بلوغ جنسی را کنترل می کند عقب افتاده است و برای همین است که شخصی چون بلوغ فکری و جنسی او در سطحی برابر رشد کرده، به تمام مسائل جنسی آگاه است ولی هیچ وقت در جمع این مسائل را مطرح نمیکند، یعنی عقل او را کنترل میکند ولی بچهای که هنوز به بلوغ فکری نرسیده ولی به بلوغ جنسی رسیده سریع مسائل را در هر جمعی بیان می کند.
💢 در بلوغ زودرس گاهی کنجکاویها سبب زمینه ابتلا میشود و ما باید مراقب کنجکاوی او باشیم. مثلا بچه به دورهای رسیده که بدن شروع به تغییرات کرده و اعضای خاص او در حال رشد است و این سبب کنجکاوی او می شود که باید جواب کنجکاوی و پرسش های او را بدهیم ولی بچه ای که هنوز دچار چنین رشدی نشده نیاز به بیان آن به صورت پیش پیش نیست.
🔹 یعنی کنجکاوی بچه اگر به دلیل جسم خود باشد چون جواب مناسب برای او هست اشکال ندارد البته دقت نیاز است ولی کنجکاوی که عامل آن در خارج از خود بچه است خطر ناک می تواند باشد.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔸️شاخه های قیام فاطمی(1)
🔹️جریان حاکم، نماینده بانو را از باغ فدک اخراج کرد. بانو متوجه شد.
مقنعه پوشید، چادر به سر کشید و درمیان جمعی از زنان بنیهاشم درحالیکه لباس بلندش زیرقدمش قرار میگرفت، وارد مسجد شد. بانو از یادآوری خاطرات مسجدالنبی ناله سرداد و مردم گریه کردند!
🔹 خطبهی بانو، نزدیک دو هزار کلمه، در اوج فصاحت و سرشار از استناد به آیات قرآنی، حاکیاز علمی الاهی، قلبی سلیم و عقلی ناب بود.
🔹️تشریح وضعیت عرب قبل از اسلام و عظمت تحول فرهنگی که پیامبر ایجاد کرد، تشریح فلسفه احکام شرعی، یادآوری مجاهدتهای امیرالمومنین «علیهالسلام» و خوشنشینی دیگران، مواخذه جریان حاکم در دستاندازی به فدک براساس آیات قرآن و اتمام حجت با اهل مدینه در یاری اهلبیت پیامبر، ارکان این خطبه است (احتجاج،ج1،ص97).
🔹️در ایام فاطمیه، با ما باشید تا از صفحات «فرهنگ فاطمی» سرمشق بگیریم!
◾️ #انتقام_سخت
◾️ #فاطمیه
◾️ #ایام_فاطمیه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#عفاف_و_حجاب
تلاشهای رضاخان باعث شد تا عده ای از زنان غرب زده بویژه زنان درباری و زنان دولتمردان بصورت بی حجاب یا بدحجاب در مجامع و معابر حاضر شوند و منظور آنها تنها ازبین بردن حجاب نبود، ↩️ بلکه در زیر لوای کشف حجاب، از بین بردن یک فرهنگ بود ⚠️
👈 رضاخان همچنین با شعار تساوی حقوق زن و مرد (که از تعلیمات بهائیت است و کشف #حجاب و بی بندوباری زنان و مردان، ذیل آن قرار میگیرد)، و نیز با شعار دانش برای همه !! مدارس مختلط را بوجود آورد، ⚠️
↩️ يعنی تحصيل را مقيد به اختلاط دختروپسر کرد، بخصوص در شهرهاي مذهبی، فراوان تأكيد ميشد كه مدارس بايد مختلط باشد.
👈 لباسهای متحدالشكل دانشآموزان پسر، شلوار كوتاه با جوراب بود و باید مقداری از پای پسرها برهنه بود!
وضع دخترها هم كه مشخص بود و شلوار نمی پوشيدند، تا تقريباً بعد از سال ۴۵ و ۴۶ که شلوار پوشيدن بين دختران مد شد.
👈واقعه مسجد #گوهرشاد عكسالعمل اين ماجراست كه خواستند ابتدا از سرنسل گذشته چادر را بردارند و بعد، نسل جديد را بهگونهای تربيت كنند كه اصولاً قبح عريان شدن را درك نكند.
تلنگر ❗️
(📢 آیا این روزها مجدداً این روش، آشنا و درحال انجام نیست؟؟!!⚠️)
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
نمیدانم رضاخان خودش می دانست که تغییر در اعتقادات مذهبی مردم ایران به آسانی و دفعتاً قابل انجام نیست، یا این را هم همان انگلیسی ها یادش دادند !🙄
👈 بهرحال رضاخان نیز ابتدا به شیوه جنگ نرم و به تدریج، سیاست کثیف خود را پیاده کرد.⚠️
👈 یکی از سیاستهای فرهنگی رضاخان، تغییر لباس بود که بعد از تثبیت قدرت او به مرور و در طول چند سال دنبال شد.
🔹 قانون اتحاد شکل لباس اتباع ایرانی در داخل مملکت، در سال ۱۳۰۷ شمسی در مجلس شورای ملّی وقت تصویب شد. ↩️ براساس این مصوبه، بجز برخی از روحانیان، کلیه مردان ایرانی، مکلّف بودند که ملبّس به لباس متحدالشکل شوند.
👈 سپس در طول هفت سال، که این قانون جای پایی بازکرد، قانون دیگری مبنی بر اجباری بودن پوشیدن کلاه شاپو بجای کلاه ایرانی، در سال ۱۳۱۴ مقرر کرد، آنگاه اقدام به کشف #حجاب نمود.⚠️
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد