📌سینمای ویروس زده
💠این یارو که در شرایط مرگ و میر و بحران، رقاصی میکند و به جای کمک به آرامش جامعه، چالش جدید درست میکند، بازیگر نقش های انبیا و حضرت مسلم بوده است. رقاصی اش به کنار، سینمای این مملکت صاحب ندارد. #کرونا میگذره میره ولی باید فکری به حال سینمای بیمار و ویروس هاش کرد..
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
♨️از چه کسی باید مطالبه کرد؟؟!!!
🔘امام خامنه ای:
🔰اگرچنانچه ما دیدیم تلاشهایی دارد انجام میگیرد برای اینکه از حوزهی علمیّهی قم #انقلاب_زدایی کنند، باید احساس خطر کنیم. عرض من با شما نمایندگان عزیز طلّاب و فضلا این است: اگر دیدید انقلابزدایی دارد انجام میگیرد باید احساس خطر کنید. خب، احساس خطر کردن کافی نیست، باید به فکر علاج بود؛ علاج هم تدبیر لازم دارد، فکر لازم دارد؛ این اهمّیّت اجتماع شما را نشان میدهد. باید افراد صاحب فکر بنشینند فکر کنند.
🔰مخالفت با انقلاب هم دوجور است: یکوقت #صریحاً کسانی با انقلاب مخالفت میکنند -که این هم در حوزه وجود دارد، نه اینکه وجود نداشته باشد، ما بیاطّلاع نیستیم؛ حالا کسانی هستند صریحاً گوشهکنار [مخالفت میکنند]؛ البتّه کم هستند- یکوقت هست که نه، صریحاً با انقلاب مخالفت نمیشود، [بلکه] با #مبانی_و_مبادی_اعتقادی_انقلاب #مخالفت_میشود؛
⭕️روی اینها باید حسّاس بود.
۱۳۹۴/۱۲/۲۵
✍تحریریه حزب الله حوزه:
📌چهارمین سالگرد امر امام خامنه ای، مبنی بر #انقلاب_زدایی_از_حوزه_علمیه می رسد و این در حالی است که نه تنها در این زمینه فعالیتی از مسئولین و مدیران حوزه علمیه جز چند همایش تزئینی و نمادین مشاهده نشد، بلکه در شهر های مختلف طبق گزارشاتی که به دست ما رسید، گویا هنوز انقلاب زدایی بعد از تاکیدات امام، در حوزه علمیه ادامه دارد!!!!
📌این فاجعه را چه کسی پاسخگوست؟؟
📌از چه کسی باید مطالبه کرد؟؟
⭕️سخن امام امت بر زمین مانده است.
📌منتظر موضع گیری طلاب انقلابی و افراد صاحب رسانه علیه این بی تفاوتی مسئولین هستیم.
#حوزه_انقلابی
#انقلاب_زدایی
تبیین
⭕️ #نفس_زکیه 🌹 🔹👈 محمد بن عبدالله، معروف به نفس زکیه، در سال ١۴۵ هجری ادعای مهدویت نمود و به وسیله
⭕️ #ناووسیه
🔹👈 «ناووسیه» برگرفته از اسم شخصی 👤
با نام ناووس از اهالی بصره است. آنان امامت را در امام صادق ع متوقف میدانند و به «صارمیه» معروف هستند. 🗣 حرفشان این بود که امام جعفر صادق ع زنده است و نمیمیرد؛ او مهدی آخرالزمان است؛ آشکار میشود و بر مردمان فرمانروایی میکند.
✨✨✨
🔸🌸 در حالیکه امام صادق ع میفرمایند: «هنگامی که سه اسم محمد، علی و حسن، به طور متوالی در امامان جمع شد، چهارمین آنان قائم است.» (١)
🔻🔻🔻
🔹✍ مفضل بن عمر میگوید: بر امام صادق ع وارد شدم و عرض کردم: ای آقای من❗️ کاش جانشین خودت را به ما معرفی میکردی. فرمود: ای مفضل❗️ امام بعد از من فرزندم موسی است و امام خلف و موعود منتظر (محمد)، فرزند حسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی است.» (٢)
🔅🔅🔅🔅
🔺 این گروه پس از مدتی از بین رفتند.
📚 ١- درسنامه مهدویت، جلد ١،ص ١٠٨؛ ٢- کمال الدین و تمام النعمه، ج ١، ص ٣٣۴، ح ۴
#انحرافات_مهدویت ٢٢
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#رسانه در عصر جدید، #جامعه_ای را نقد می کند و فرو میریزد، #حکومتی را هم توجیه و بقایش را تضمین می کند ، #تمدنی را هم می سازد و رقم می زند...
عصر جدید، عصر #اَبَرروایت هایی است که فقط با ابزار رسانه، قابلیت مبارزه و غلبه بر روایت ها و گفتمان های رقیب را دارند.
دنیای اطراف ما، فقط ساخته دست ما نیست... شاید برساخته رسانه ها باشد...
محفلی برای نقد و بررسی اندیشه های فرهنگی، اقدامات سیاسی و اتفاقات اجتماعی از زاویه دید یک #فعال_فرهنگی_رسانه_ای...
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚠️ #سلبریتی_الگوی_مصرف_پست_مدرن
به تعبیر یک نویسنده جامعه شناس، در جامعه معاصر سلبریتی بودن لزوما به این معنی نیست که یک فرد در مقایسه با میانگین افراد آن جامعه از استعداد و مهارت بیشتری برخوردار است، بلکه صرفا به این معنی است که یک نفر بهتر از دیگران توانسته #کالایی را که مردم می خواهند، به خوردشان بدهد. مهم این است که مردم با دیدن آن بتوانند رویایی از آن چه را ندارند، در سر بپرورانند.
به همین خاطر است که با بررسی سلبریتی های هر جامعه می توان به #فرهنگ_توده_ای و شکاف های اصلی آن جامعه در یک دوره مشخص پی برد. چرا که #فرهنگ_شهرت چیزی فراتر از علاقه به آدم های مشهور، انعکاسی از ارزش های جمعی و نمایش رابطه پیچیده میان انتظارات اجتماعی و واقعیت های اجتماعی ـ اقتصادی است.
#تفاوت_سلبریتی_های الان با الگوها و اسوه های سنتی را می توان در خلقیات و روحیات و رفتارهای ارزشی و انسانی و اجتماعی آنها دانست. در دوران ماقبل پست مدرن، کسی که ویژگی های متفاوت تری بلحاظ پهلوانی یا اندیشه ای یا جوانمردی و ایثارگری یا مدیریت و راهبری دینی و اجتماعی و سیاسی و یا مولد بودن در امور اقتصادی و... را داشت، تبدیل به شخصیتی مرجع و معروف می شد و تاثیر رسانه ها حداقلی محض بود ولی الان ویژگی های ظاهری و #سبک_مصرفی و پوششی خاص با حضور حداکثری در مقابل ارباب رسانه و تبدیل شدن به سوژه مصرف رسانه ای باعث شهرت و معروفیت شخص می شود.
تبیین بیشتر مطلب در لینک زیر👇
http://vasael.ir/fa/news/13493/سلبریتی-الگوی-مصرف-پست-مدرن
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تبیین
⭕️ #ناووسیه 🔹👈 «ناووسیه» برگرفته از اسم شخصی 👤 با نام ناووس از اهالی بصره است. آنان امامت را در اما
⭕️ #اسماعیلیه
🔹👈 اسماعیلیه، به امامت شش امامِ اول شیعیانِ اثنی عشری معتقد بودند؛ اما پس از امام صادق ع، بزرگ ترین فرزند او اسماعیل، یا فرزند اسماعیل، محمد را به امامت پذیرفتند. ریشه پیدایش اسماعیلیه، شاید در این نکته باشد که اسماعیل فرزند ارشد امام صادق ع، مورد احترام آن حضرت بود؛ به همین دلیل برخی با خود فکر میکردند پس از امام صادق او به امامت خواهد رسید.
🔅🔅🔅🔅
🔸👈 اما اسماعیل در زمان حیات امام ششم، از دنیا رفت. پس از شهادت امام صادق ع، گروهی از اسماعیلیه، مرگ اسماعیل را در زمان آن حضرت انکار کرده و او را امامِ قائم دانستند که روزی رجعت ♻️ خواهد کرد و جهان را پر از عدل و داد خواهد ساخت.
💢💢💢
🔺⚜ قرامطه (فرقه ای از اسماعیلیه) محمد بن اسماعیل را مهدی موعود میدانستند و عقیده داشتند که وی زنده است و در بلاد روم زندگی میکند. امام صادق ع در زمان حیات خود، تمام این فرقه ها را طرد و انکار کردند.
📚 درسنامه مهدویت، جلد ١، ص ١٠٩ و ١١٠
#انحرافات_مهدویت ٢٣
اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🚨 #تکنولوژی و #زندگی_شهری_مدرن در بوته نقد:
یکی از مشخصه های اصلی جامعه مدرن، صنعتی سازی فرهنگ است. با تسلط رسانه هایی همچون فیلم و تلویزیون در قرن بیستم، به جای اینکه مردم خودشان خالق سرگرمی هایشان باشند، صنعت فرهنگ آنها را برای بخش عمده جمعیت به صورت انبوه، طراحی و تولید می کند.
این صنعت از شرکت های مختلط سودمحور، مانند استودیوهای هالیوود و موسسات انتشاراتی بزرگ تشکیل شده است. چون صنعت فرهنگ محصولات استانداردی را برای هرگوشه بازار تولید می کند، برای هرمصرف کننده چیزی در نظر گرفته شده تا هیچ کس نتواند از زیر مصرف این محصولات بگریزد. هرکس باید(گویی به طور خودکار)هماهنگ با سطحی که از پیش برایش تعیین شده رفتار کند و از این محصولات انبوه، آنچه را که مخصوص آدم هایی از سنخ اوست، برگزیند.
آنچه تلویزیون و دیگر رسانه های جمعی به ما عرضه می کنند، چیز جدید یا تفکر برانگیزی ندارد و فقط با هدف فروش تولید شده و نه ترغیب ما برای تفکر و تامل. فقط سرگرمی است نه چیزی بیشتر از آن. وقتی تولیدکنندگان محصولات فرهنگی فکر کنند که به فرمول موثری فروش بیشتر دست یافته اند، دیگر دست از آن برنمی دارند، زیرا می دانند که تکرار آن پرسود نخواهد بود.
از این دیدگاه، «فرهنگ» در سراسر قرن بیستم و تا حد زیادی امروز، با هدف سودآوری، تولید، پردازش و بسته بندی می شود و به ما فروخته می شود.
📍متن کامل در لینک زیر👇
vasael.ir/fa/news/12395/یادداشت%7C-تکنولوژی-و-زندگی-شهری-مدرن-در-بوته-نقد
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#تربیتی
✳️اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً
“همانی بشود كه ما می خواهيم”
دو نتيجه در پی خواهد داشت:
🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت
🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.
نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!
پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم...
و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد