وقتی از سمت نفس و هوا و هوسمون و شیطان برای صغیان در برابر خدا و نافرمانی خدا و یاغی گری دعوت شدیم .......
خودمون را با سرگرمی حلال مشغول کنیم انشالله ثمره این پاکی رو خواهیم دید.
وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ؛
(سوره طلاق آیه 2 و 3) (هرکس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد، و هرکس بر خداوند توکل کند کفایت امرش را میکند، خداوند فرمان خود را به انجام میرساند، و خدا برای هر چیزی اندازهای قرار داده است.)
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
انسان یک عنصر موسیقی طبیعی زمینی - آسمانی است. یک جهت این عنصر موسیقی وصل به عالم غیب است و جهت دیگر آن وصل به خاک است.
اما جهتی که وصل به غیب است، از طریق « نَفَخْتُ فِیهِ مِنْ رُوحِی » [۱]
وصل به آسمان است. چون روح مادی نیست و از آثار مادیت هیچ چیزی در روح وجود ندارد، روح یک جنس لطیف آسمانی است، نه به معنی آسمان بالای سر، یعنی عالم بالا و با رفعت و جایگاه بسیار عالی که دیگر بالاتر از آن جایگاه نیست، چون کلمه روح را با یای متکلم وصل به خودش کرده است
« نَفَخْتُ فِیهِ مِنْ رُوحِی »
از روحم در آن دمیدم، یعنی یک عنصر همرنگ با ملکوتیان را به تناسب این بدن که در حقیقت همرنگ با خود من است، در این بدن دمیدم. [۲] یک جهت انسان عنصر خاکی است که همان بدنه سه تار است و یک جهت عنصر نیز آن معنویت سه تار است که وقتی ظهور میکند، یا انسان را در اوج نشاط میبرد و یا آدم را به گریه وا میدارد تا غمها و غصهها و ناراحتیها و رنجها تخلیه بشود.
از زمان آدم وجود انسان که سه تار خلقت است، هرگاه دست نادان یا دانای معاندی افتاد، فقط صداهای ناهماهنگ غرایز نفسانی و امیال حیوانی و شهوات بی محاسبه را از آن درآورده است.
این صداها را به صورت عمل هم در آوردند، صداهایی که مورد نفرت حق و ملائکه و موجودات عالم و زمین است، مورد نفرت آسمان است.
----------
[۱]: ۱) - حجر (۱۵): ۲۹؛ «و از روح
[۲]: ۲) - البرهان فی تفسیر القرآن: ۲۶۳/۳،
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تذکرّ و تفکّر در مراحل مختلف پا به پای یکدیگر پیش میروند. گاهی تذکر مقدّمه تفکّر است و گاه تفکّر زمینه ساز تذکّر.
باید از جریاناتی که در اطراف انسان میگذرد برای کسب معلومات جدید و شناخت بیشتر استفاده کرد؛ باید فکر را به کار انداخت و از جمود و رکود بیرون آمد و از حالت ایستایی به پویایی رسید.
تفکر اساس تعالی و تکامل مادّی و معنوی انسان است و او را از بسیاری موجودات متمایز میسازد. تفکّر انسان را از مرحله احساس به مرحله تعقّل میرساند و از مرتبه حیوانی به مقام انسانی سوق میدهد.
تفکّر روح ماورایی انسان را بیدار میسازد و آن را به پرواز وا میدارد. خداوند متعال در وصف مؤمنان میفرماید:میدارد.
خداوند متعال در وصف مؤمنان میفرماید: «الَّذِینَ یَذْکُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلی جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَکَّرُونَ فِی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً..... »
آنان که در همه حال خدای را یاد میکنند و در آفرینش آسمانها و زمین میاندیشند و میگویند خدایا تو این عالم [با این عظمت را] بیهوده نیافریده ای....
از این آیه برداشت میشود که ذکر بدون فکر و فکر بدون ذکر کار ساز نیست و در
صورتی که هر دو با هم همراه شوند انسان را از حضیض حیوانی و درنده خویی به قلّه عرفان و خداجویی میرسانند.
پس - ای برادر! - بکوش تا همیشه به یاد خدا باشی و در عین حال فکرت را به کار بینداز و رحمت را برای پرواز و تعالی آماده ساز.
امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید:
«به وسیله تفکّر دل خود را بیدار کن»
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ جنگ فرهنگی،رسانه ای در عرصه زنان
🔹از منظر امام(ره)،مقام معظم رهبری و شهید مطهری، تحول فرهنگی یک جامعه به دست زنان و نه مردان جامعه است.
بنا بر نظر این رهبران و متفکران انقلاب اسلامی، پیروزی انقلاب در سال 57 ،پیروزی در جنگ و ... ، مدیون حضور زنان جامعه بود.
🔹با توجه به نقش منحصر به فرد اجتماعی و تمدنی زنان، دشمن نیز برای شکست انقلاب اسلامی، توجه خود را به این حوزه معطوف کرده است.
🔹سناریوی دشمن در فضای سایبری در حوزه زنان ایجاد #فشار_روانی بر زنان و به دنبال آن تعقیب #پروژه_براندازی است که اینبار به وسیله #انقلاب_زنانه دنبال می شود.
این پروژه با مسئله سازی و نیاز سازی و هویت سازی در پی ایجاد تغییرات مهمی در نگرش ها و گرایش های زنان جامعه در مسائل فردی، خانوادگی، اجتماعی است.
🔹در این سناریو از ویژگی های جنسیتی زنانه مثل عاطفه و احساسات، ترس، میل به خود آرایی و جلب توجه و زمینه های اجتماعی مثل عدم وجود سواد رسانه و عدم آگاهی و گسترش فردگرایی و لذت گرایی استفاده می شود و با تکنیک های عملیات روانی مثل برجسته سازی و وارونگی و دروغ و تکرار و ... آرامش روانی جامعه برهم زده می شود.
🔺در ادامه رسانه ها با ایجاد دو گانه بدبختی و عقب ماندگی و فقر و ظلم مرد سالاری و محرومیت در ایران و اسلام و در عوض پیشرفت و آزادی و رفاه و خوشبختی در غرب، زن را برای گام های بعد آماده می سازند.
در نهایت ریشه وجود چنین دوگانه ای در مباحث حقوقی و احکام و قوانین اسلامی در این حکومت دانسته شده و #انقلاب_زنانه کلید می خورد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🍂امام علی النقی علیه السلام:
🌿اَلنّاسُ فِی الدُّنْیا بِالاَْمْوالِ وَ فِی الآْخِرَةِ بِالاَْعْمالِ؛
🌿اعتبار مردم در دنیا به مال است و در آخرت به عمل
✍یعنی همان اندازه که داشتن پول و امکانات مادی برای این دنیا ارزشمند است؛ داشتن عمل صالح نیز برای زندگی اُخروی مهم و ضروری میباشد. و انسان باید همانگونه که به فکر رفع نیازهای دنیای خویش است؛ به یاد نیازمندیهای اُخروی خویش باشد و از فرصت دنیا برای آخرت خویش ذخیره ای نیک داشته باشد.
حتی گفته اند لحظات آخر عمر با مشاهداتی که انسان دارد با خودش می اندیشد که چرا سرمایه عمر را صرف دنیا کرده است.
روایت داریم که میفرمایند در بستر مرگ هیچ کسی نیست که حسرت این را داشته باشد که ای کاش کار و تلاش بیشتری کرده بودم و ثروتی بیشتری انباشته میکردم
اما خلاف آن وجود دارد که کثیری از مردم آرزو میکنند ای کاش بهتر بندگی خدا را میکردند و برای آخرت سرمایه ای جمع میکردند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
5b39c55a8d2fe.mp3
2.8M
⚫️ #تخریب_بقیع
🔰مقام معظم رهبری:
در میان مجموعه مسلمانان ؛ امت اسلامی ، کسانی پیدا بشوند که با افکار پلید و عقب مانده و خرافاتی خود تجلیل از شخصیتهای بزرگ اسلامی را کفر بدانند ؛ واقعا این مصیبتی است.
🔹اینها اگر جرأت میکردند بعد از تخریب قبور ائمه بقیع (ع) قبر پیامبر(ص) را هم خراب میکردند ؛ این را هم جزو وظایف دینی خود میدانند
🔹اینها به عنوان اینکه زیارت قبر مؤمن و طلب رحمت کردن در آن فضای معنوی شرک است دست به تخریب زدند ؛ اما همین ها نوکر شدن و زیر دست رفتن و ابزار شدن برای استعمار گران را شرک نمیدانند ؛ این از مصائب اسلام است.
🔹آنهایی که برای تخریب یک اثر باستانی در هر جای جهان عزا میگیرند و هیاهو میکنند چه شخصیتهای سیاسی ؛چه سازمانهای مختلف بین المللی ؛ اما همین ها به این قضایا که میرسند سکوت میکنند؛ این چیزی نیست که انسان نفهمد چه دستهایی پشت این حرکات میباشد.
🔹اما بدانند خداوند میفرماید
{إِنَّهُمْ يَكِيدُونَ كَيْدًا وَأَكِيدُ كَيْدًا}
آنان دست به نيرنگ مى زنند
و من نيزدست به نيرنگ مى زنم
{اِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصادِ}
به یقین پروردگار تو در کمینگاه ستمگران است.
یقینا خداوند این جریان شوم و پلید را متوقف خواهد کرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
انسان در آغاز تولد خود، حيواني بسان حيوانات ديگر است كه جز خوردن و آشاميدن نمي داند؛ سپس با رشد جسم باقي صفات نفس از شهوت و غضب برايش حاصل ميشود.
تا اين جا انسان، حيوان راست قامت است و با بقيه حيوانات تمايزي ندارد. «فلومات علي هذه الحاله لم يكن له في الاخره حيوه مستقرّه ولاحساب ولاكتاب ولاثواب ولاعقاب ايضاً اذ العذاب والشقاوه فرع الشعور بالسعاده التي في مقابلها». [۱].
بدين جهت، اين انسان نه مستحق ثواب است و نه مستحقق عتاب؛ چرا كه شقاوت عدم ملكه است و تا سعادت تصور نشود و امكان نيابد، آن هم معنا نمي يابد.
حيوان مستوي القامه، به واسطه حجت به حيات انساني قدم ميگذارد و در مسير ثواب و عقاب قرار ميگيرد، نقش و معناي حجّت در زندگي اين است كه انسان را وارد زندگي و حياتي فراتر از حيات حيواني ميكند. «اذ تَبيّن هذا فنقول: معني كون النبي او الامام حجه للّه علي العباد، انّ طاعته يوجب استحقاق الرحمه و الجنه و النعيم وان عصيانه يوجب استحقاق الغضب والعذاب و عندالرفع لايستحقون ثواباً ولا عقاباً».
حجت بودن امام، به معناي اين است كه بدون او، ثواب و عقاب منتفي است و ثواب و عقاب؛ يعني، فعليّت يافتن قوه اي انساني، بر اين اساس امام ملاك و
عامل فعليّت يافتن انسان است و بدون آن، حيات انساني قابل تصور نيست.
[امام مهدی از منظر صدرالمتالهین]
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد