✅. روزه باعث افزایش خطر ابتلا به کرونا نمیشود
💠. سازمان بهداشت جهانی با انتشار پیامی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اعلام کرد که تاکنون شواهدی مبنی بر افزایش خطر ابتلا به کرونا بر اثر گرفتن روزه یافت نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سایت سازمان بهداشت جهانی، با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان این سازمان طی پیامی توصیههایی را برای روزه داران در این ماه مبارک منتشر کرد.
سازمان بهداشت جهانی از روزه داران خواسته تا در این ماه ضمن استفاده از غذاهای سالم و نوشیدن آب کافی، از مصرف غذاهای چرب، شیرین و استعمال دخانیات پرهیز کرده و فعالیت بدنی کافی داشته باشند.
سازمان بهداشت جهانی با اشاره بر شیوع ویروس کرونا و تاکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، از روزه داران خواسته تا در این ایام دستان خود را به خوبی شسته و حتماً از ماسک استفاده کنند.
به علاوه این سازمان تاکید کرده که مردم فاصله اجتماعی لازم را رعایت، در هنگام عطسه و سرفه از دستمال کاغذی استفاده کرده و همچنین افراد دارای بیماریهای زمینهای و گروههای پرخطر از حضور در فضاهای شلوغ، رویدادها و دورهمی ها پرهیز کنند.
سازمان بهداشت جهانی در پیام خود تأکید کرده که تاکنون هیچ شواهدی مبنی بر اینکه روزه میتواند خطر ابتلاء به ویروس کرونا را افزایش دهد، یافتن نشده است.
این سازمان همچنین اعلام کرده که افراد سالم میتوانند در شرایط فعلی روزه بگیرند.
بیماران مبتلا به ویروس کرونا و افرادی که دارای برخی علائم هستند نیز میتوانند با مشورت پزشک و رعایت مجوزهای مذهبی، نسبت به گرفتن روز یا نگرفتن آن تصمیمگیری کنند.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
image_2021-04-14_17-08-27.png
396.4K
✅. روزی که امام رضا(ع) ولایتعهدی مامون را پذیرفت
🔼. نخستین روز ماه مبارک رمضان یک اتفاق ویژه را درون خود ثبت دارد. مستند به کتاب «قلائد النحور فی وقایع الایام و الشهور» اثر مرحوم آیت الله ذبیح الله محلاتی در روز هفتم رجب سال ۲۰۰ هجری مامون عباسی نامهای به حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) نوشت و ایشان را برای ولایتعهدی خویش به مرو فراخواند.
طبری در تاریخ خود (جلد هفتم) و همچنین منابع دیگری چون رساله «تقویم المحسنین» اثر ملامحسن فیض کاشانی روایت کردهاند که پس از مهاجرت امام رضا (ع) به مرو مردم در روز اول رمضان سال ۲۰۱ هجری با جناب ایشان به ولایتعهدی بیعت کردند. شیخ صدوق علیه رحمه در «عیون الاخبارالرضا» این رویداد را به تاریخ پنجم ماه رمضان آن سال ثبت کرده است.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
✅. روزی که امام رضا(ع) ولایتعهدی مامون را پذیرفت 🔼. نخستین روز ماه مبارک رمضان یک اتفاق ویژه را در
منابعی چون «تقویم المحسنین» اثر ملامحسن فیض کاشانی روایت کردهاند که پس از مهاجرت امام رضا (ع) به مرو مردم در روز اول رمضان سال ۲۰۱ هجری با جناب ایشان به ولایتعهدی بیعت کردند.
نخستین روز ماه مبارک رمضان یک اتفاق ویژه را درون خود ثبت دارد. مستند به کتاب «قلائد النحور فی وقایع الایام و الشهور» اثر مرحوم آیت الله ذبیح الله محلاتی در روز هفتم رجب سال ۲۰۰ هجری مامون عباسی نامهای به حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) نوشت و ایشان را برای ولایتعهدی خویش به مرو فراخواند.
طبری در تاریخ خود (جلد هفتم) و همچنین منابع دیگری چون رساله «تقویم المحسنین» اثر ملامحسن فیض کاشانی روایت کردهاند که پس از مهاجرت امام رضا (ع) به مرو مردم در روز اول رمضان سال ۲۰۱ هجری با جناب ایشان به ولایتعهدی بیعت کردند. شیخ صدوق علیه رحمه در «عیون الاخبارالرضا» این رویداد را به تاریخ پنجم ماه رمضان آن سال ثبت کرده است.
هرچند که برخی منابع کهن از جمله «عیون الاخبار الرضا» با تصحیحات خوب در این دههها منتشر شدهاند و بانکهای اطلاعاتی مربوط به حوزه نشر نیز در این سالها، اسامی کتابهای بسیاری درباره زندگی امام رضا (ع) را درون خود ثبت دارند، اما متاسفانه پژوهشهای جدی و مفید درباره زندگی سیاسی و اجتماعی این امام مظلوم به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد.
از میان آثار مهم پژوهشگران عصر جدید درباره زندگانی آن حضرت میتوان به کتاب «الحیاة السیاسة للامام الرضا (ع)» اثر مرحوم آیتالله علامه سیدجعفر مرتضی عاملی اشاره کرد، که با عنوان «زندگانی سیاسی هشتمین امام حضرت علیبن موسیالرضا (ع)» و به قلم خلیل خلیلیان به فارسی ترجمه و منتشر شده است. از دیگر منابع مهم نیز یکی کتاب «حیاه الامام علیبنموسیالرضا (ع): دراسه و تحلیل» اثر مرحوم علامه باقر شریف قرشی است و دیگری «حضرت رضا (ع) مظهر رافت خدا» اثر مرحوم آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی. همچنین در منابع دیگری چون «حیات فکری سیاسی امامان شیعه» اثر حجتالاسلام والمسلمین رسول جعفریان نیز میتوان تحلیلهای درخشانی درباره زندگی و حرکات سیاسی امام رضا (ع) را یافت.
مسئله ولایتعهدی امام رضا (ع) مشهور تاریخ است. فارغ از اینکه آن دوران مامون تمایلاتی به شیعه داشت، اما حاکم غاصب بود و حکومتش حکومت جور. اینکه درباره چرا امام رضا (ع) این پیشنهاد را در نهایت پذیرفت، تحلیلهای مهمی ارائه شده است. علامه سیدجعفر مرتضی عاملی در «الحیاة السیاسة للامام الرضا (ع)» نوشته است که عباسیان در ابتدا دعوت به اهل بیت (ع) میکردند و رضا و خشنودی آل محمد (ص) را به زعم خود طالب بودند، اما پس از استقرار در حکومت با استفاده از این حیله، دیگر نفاق را به کناری گذاشته و ذات خود را نشان دادند. به همین دلیل نیز علویان شورشهای بسیاری علیه آنان انجام دادند. مامون عباسی نیز برای فرونشاندن شورشهای علویان و گرفتن بیعت از آنها حیله کهنه عباسیان را بازتولید کرد و حضرت ثامن الحجج (ع) را به ولایتعهدی فراخواند.
امام رضا (ع) نیز علیرغم اینکه از نیت مامون آگاه بود و به خود او نیز فرمود که «هدف تو این است که خلق بگویند علی بن موسی به خلافت و دنیا بی رغبت نیست این کار را کردهای» اما در نهایت و با اکراه این منصب را پذیرفت. شرایط ایشان برای پذیرفتن اما خاص بود و نشان میداد که حضرت (ع) دخالتی در امور خلافت ندارد.
شیخ مفید در باب هشتم «الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد» که با ترجمه و شرح محمدباقر خراسانی به فارسی منتشر شده است، اشاره کرده در جلسهای خصوصی بین امام (ع)، مامون و فضل بن سهل، مامون امام را به این شرح تهدید کرد که «عمر بن خطاب، شورای ۶ نفره را تشکیل داد که یکی از اعضای آن، جد تو علی بن ابی طالب (ع) بود و عمر شرط کرد که هرکدام از آنها مخالفت کرد گردنش زده شود. چارهای نیست جز اینکه آنچه از تو میخواهیم بپذیری که من گریزی از آن نمییابم.» عجیب این است که مامون با برخی متکلمان درباب برتری حضرت امیرالمومنین (ع) نسبت به خلفای سهگانه احتجاج کرده بود و او آن حضرت (ع) را برتر از آنها میدانست.
اما به هر حال حضرت (ع) در نهایت پیشنهاد مامون را پذیرفت. برای شیعه قول و فعل امام معصوم (ع) حجت است. به همین دلیل نیز شیعیان میتوانند با پژوهش و غور در زندگانی سیاسی حضرت ثامن الحجج (ع) راهکاری برای شرایط دشوار فعلی خود بیابند.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🛑 دعای روز دوم #ماه_مبارک_رمضان
✨اللَّهُمَّ قَرِّبْنِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ سَخَطِكَ وَ نَقِمَاتِكَ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِقِرَاءَةِ آيَاتِكَ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين
🔹خدايا مرا در اين ماه به خشنودى ات نزديک كن، و از خشم و انتقامت بركنار دار، و به قرائت آياتت موفق كن، اى مهربانترين مهربانان.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🌹راهکارهای زندگی موفق از دیدگاه قرآن درجزء دوم
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
🛑 دعای روز دوم #ماه_مبارک_رمضان ✨اللَّهُمَّ قَرِّبْنِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ
2.mp3
9.28M
🌹🌹شرح دعای روز دوم ماه مبارک رمضان توسط آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
🙏 از همه عزیزان و سروران گلم التماس دعای خیر داریم.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🌷پندهای معنوی امام خامنه ای (مدظله العالی)
#مومن باشیم
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ « اللهمّربّشهررمضان »
با نوای محمدحسین پویانفر
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
احکام روزه.docx
13.3K
🍀. اقسام روزه
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🔹غلطگیر🔹
#خطاهایمان را بنویسیم و خودمان را #محاسبه کنیم
انسان به بعضی #گناهها عادت کرده، بعضی گناهها را کوچک شمرده و به آنها تن داده.
آدم ببیند چطور میشود گناهان را کم کرد؛ یعنی بنویسند. همینکه در توصیه بعضی از احادیث هم هست که خطاهای خودتان را بنویسید، هر شب خودتان را محاسبه کنید.
➕این #محاسبهـنفس، خیلی چیز خوبی است.➕
۱۳۹۰/۱/۲۳ - رهبرانقلاب❤️
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
امام خمینی: «آن اشخاص که در حوزهها هستند باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند برای شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دورافتاده و کمک کنند و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا...اگر شما تبلیغ نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند، این کار را میکنند، آنجاها تبلیغ میکنند. شماها مبلغ اسلام هستید، امروز تبلیغ اسلام برای حفظ خود اسلام است.»
به گزارش سردبیر ماهنامه مبلغان حجت السلام والمسلمین علیرضا زنگوئی به ضمیمه شماره 263 ماهنامۀ مبلّغان، ویژهنامه انتخابات رمضانالمبارک 1442ق. به عنوان اولین ویژهنامه انتخاباتی و با عنوان «سوژههای سخنرانی گریزهای انتخاباتی» تدوین و در دسترس مبلغین گرامی و علاقمندان قرار گرفت.
این ویژهنامه مبلّغان، به همت معاون محترم تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه و به قلم اساتید بزرگوار حجج اسلام آقایان محمود مقدمی و محمد ترسلی در مرکز پژوهشهای تبلیغی مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ نگارش یافته است.
ویژهنامه «سوژههای سخنرانی گریزهای انتخاباتی» باهدف بیان ویژگیهای رئیسجمهور مطلوب و مباحث مقدماتی انتخابات 1400و با توجه به موقعیت زمانی ماه مبارک رمضان 1442ق. تدوین گردیده است.
ایشان همچنین نیز با توجه به اهمّیت بحث انتخابات 1400 و تأکید مقام معظم رهبری و بزرگان حوزه از انتشار دومین ویژهنامه انتخاباتی در هفتههای آینده، توسط مرکز پژوهشهای تبلیغی خبر داد.
علاقمندان به دریافت این ویژهنامه از طریق لینک زیر اقدام به دانلود رایگان فایل pdf نمایند.
دریافت رایگان فایل pdf 👇 👇 👇 👇
https://eitaa.com/mobaleghan
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹