هدایت شده از 🌺 حدیث شیعه 🌺
🌱
با سلام و احترام
و عرض تشکر بابت پیامهای شما بزرگواران
و به امید قبولی زیارت و عزاداری همه شیعیان و محبین حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
و با آرزوی سلامتی و تعجیل در فرج حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
اگر قابل بوده باشیم، دعاگو و نائب الزیارة همه اعضای محترم در عتبات عالیات حضرات معصومین علیهم السلام بودیم،
همچنین به خاطر ایامی که در کانال توفیق خدمت نداشتیم، عذر خواهیم...
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🌺
.
📝 طلب كتف توسط پيامبر (ص)
در اين روز پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله دوات و كتف طلبيدند تا بنويسند كه خلافت بلافصل براى أميرالمؤمنين علی عليهالسّلام است،
ولى عمر مانع از اين كار شد و به ساحت اقدس نبوى صلىاللهعليهوآله جسارت كرد و گفت: «إن الرَّجُلَ َلَيَهْجُر»: «اين مرد هذيان مى گويد»!
همچنين پيامبر صلىاللهعليهوآله در اين روز بر منبر رفتند و خطبه خواندند و مردم را موعظه نمودند و به پيروى از قرآن و عترت فرا خواندند.
📚 بحار الانوار: ج۲۲، ص۴۷۳
#صفر #پيامبر #امام_علی
🆔 @TaghvimShia1
.
⚔️ تجهيز لشكر اسامه
در اين روز در سال ۱۱ ه.ق پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله به عدهاى خاص از صحابه و به خصوص ابوبكر و عمر و عثمان امر فرمودند براى سفر به روم و جنگ با روميان به اميرى اسامة بن زيد آماده شوند.
آنان از اين امر كراهت داشتند و نسبت به فرماندهى اسامه بر سپاه اسلام به خاتم الانبياء صلىاللهعليهوآله اعتراض كردند.
حضرت فرمودند: «خدا لعنت كند كسى را كه از لشكر اسامه تخلف كند»، ولى با اين همه ابوبكر و عمر و عثمان تخلف كردند و بازگشتند!
📚 بحار الانوار: ج٣٠، ص۴٢٨؛ ج٢١، ص۴١٠
#صفر #پيامبر
🆔 @TaghvimShia1
١.
🏴 شهادت رسول خدا (ص)
شهادت جانگداز و مظلومانه اشرف مخلوقات خاتم الانبياء محمد بن عبداللَّه صلیاللهعلیهوآله در سال ۱۱ ه.ق در سن ۶۳ سالگى به وسيله سم بوده است، و طبق رواياتى عايشه و حفصه آن حضرت را مسموم كردهاند!
📚 بحار الأنوار: ج۱۷، ص۴۰۶؛
تفسير صافى: ج۱، ص۳۸۹
#ماه_صفر #شهادت_پیامبر_اکرم
🆔 @TaghvimShia1
٢.
🔸 حبیب پیامبر (ص)
در ۲۴ صفر بيمارى پيامبر صلّىاللَّهعليهوآله شدت يافت.
پيامبر صلىاللهعليهوآله هنگام بيمارى فرمودند: حبيبم را نزد من حاضر كنيد. عايشه و حفصه پدران خود را نزد آن حضرت حاضر نمودند.
پيامبر صلىاللهعليهوآله روى مبارك خويش را از آنان برگردانيد و فرمود: «حبيبم را نزد من حاضر كنيد». سپس دنبال على بن أبیطالب عليهالسّلام فرستادند.
چون نظر مبارك به آن حضرت افتاد او را نزد خود خواند و كلماتى به حضرت فرمود. هنگامى كه على بن أبیطالب عليهالسّلام از نزد آن حضرت خارج شد، عمر و ابوبكر به او گفتند: «خليلت به تو چه گفت»؟
فرمود: «هزار باب علم به من حديث كرد كه از هر باب هزار باب ديگر باز مى شود».
📚 الكافى: ج۲، ص۶۱
#ماه_صفر #شهادت_پیامبر_اکرم
🆔 @TaghvimShia1
٣.
🔹 وصاياى پيامبر (ص)
پيامبر صلىاللهعليهوآله در لحظات آخر عمر خود وصيتهايى به اميرالمؤمنين عليهالسّلام فرمودند و جبرئيل و ميكائيل و ملائكه مقربين را بر آن وصيت شاهد گرفتند.
از جمله آن كلمات كه جبرئيل به پيامبر صلّىاللَّهعليهوآله مىفرمودند و اميرالمؤمنين عليهالسّلام مىشنيد اين بود: «خمست را غصب مىكنند و پرده احترامت (حرمتت) را مىدرند و محاسنت به خون سرت رنگين مىشود».
اميرالمؤمنين عليهالسّلام مىفرمايند: «هنگامى كه آن كلام را فهميدم، فرياد زدم و بر روى زمين افتادم».
بعد فرمايشاتى به حضرت زهرا سلام اللَّه عليها و حسنين عليهماالسّلام فرمودند.
سپس آن وصيت با چند مهر از طلا كه آتش به آن نرسيده بود (و ساخته دست بشر نبود) مهر شد و به اميرالمؤمنين عليهالسّلام تحويل داده شد.
📚 الكافى: ج۲، ص٣٢-٣٣
#ماه_صفر #شهادت_پیامبر_اکرم
🆔 @TaghvimShia1