۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - طرحی برای فردا ۱۴۰۲ - شبکه 1 - ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲.mp3
28.01M
📌 ارزیابی اساطیر آریایی، ایرانِ پیش از اسلام
🎙 استاد: رحیم پور ازغدی
https://eitaa.com/tahlil30yasi.
استاد سعیدی.mp3
11.45M
🎙 واکاوی مفهوم اقتصادمردمی و خصوصی
🔸دکتر علی سعیدی
عضو هیئت علمی دانشگاه قم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍براساس #حقوق_سازمانهای_بینالمللی، دولتهای عضو یک سازمان صلاحیت دارند مبتنی بر اساسنامه آن سازمان (معاهده موسس) اقدام به اخراج یک عضو و یا تعلیق عضویت آن دولت کنند و این عمل منطبق با حقوق بینالملل است.
🔺احیای روابط دیپلماتیک دولتهای عربی با دولت سوریه که از چهار سال پیش توسط امارات شروع شده بود، منجر به بازگشت این دولت به عضویت اتحادیه عرب گردید و امروز جده عربستان میزبان سران دولتهای عضو از جمله بشار اسد است.
🔻حضور زلینسکی نیز بر اهمیت نشست کنونی اتحادیه عرب افزوده است و برخی بر این باورند که حضور وی در راستای خنثیسازی اهمیت بازگشت سوریه و متحد قدیمی روسیه میباشد؛ بویژه اینکه پارسال سوریه درخصوص قطعنامه مجمع عمومی علیه تجاوز روسیه به اوکراین رأی منفی داد.
🔹هرچند که موضوع محور مقاومت ازجمله قضایای سوریه و یمن عاملی برای اختلاف نظر میان اتحادیه عرب و ایران به شمار میآید اما پیش از این نیز، وقوع انقلاب اسلامی در ایران، #تجاوز عراق به ایران، قضیه جزایر سهگانه و اختلافات مرزی با دولتهای جنوبی خلیج فارس، طرح آمریکایی صلح خاورمیانه و عادی سازی روابط با اسراییل نیز منجر به بروز اختلاف میان ایران و دولتهای عضو این #سازمان شده بود.
#فیلم حضور بشار اسد پس از یک دهه در نشست اتحادیه عرب
https://eitaa.com/tahlil30yasi
19.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم گزارش یورو نیوز از نشست ماه پیش اتحادیه عرب و رای به بازگشت سوریه به عضویت این سازمان
آمریکا، اروپا و گروههای معارض سوریه با این تصمیم اتحادیه مخالفت کردند و در فیلم نیز این ناراحتی منعکس شده است بویژه اینکه دستاوردهای دیپلماتیک سوریه پس از یک دهه جنگ، ناشی از ایستادگی ایران در کنار دولت و ملت سوریه دانسته میشود.
اتفاقات یکدهه اخیر که در قالب مخالفت مردمی علیه بشار اسد آغاز گردید، مسیر قدرتمند شدن گروههای تروریستی از جمله داعش را هموار کرد و پس از مدتی نیز به دلیل ناکامی، حامیان منطقه ای بویژه عربستان و ترکیه و قطر را ناامید ساخت. آنچه وضوح داشت، هدف اصلی نابودی دولت سوریه به عنوان دولتی مزاحم برای پیشبرد اهداف اسرائیل و دولتهای حامی او بود و برای این هدف، علاوه بر استفاده از نارضایتی از دولت بشار اسد از تمامی ابزارهای موجود بویژه داعش استفاده شد.
🌹روح تمامی شهدای مدافع حرم و مقابله با تروریسم وحشیانه داعش، قرین رحمت واسعه الهی🌹
با ما از منظری متفاوت به مسائل بینالمللی بنگرید؛ کانال حقوق بین الملل
https://eitaa.com/tahlil30yasi
چندی پیش نشست نشست «زمین در ۲۰۵۰ تاملی بر روند جامعه بینالمللی به سوی اقتصاد کم کربن» برگزار گردید.
اهم موضوعات مطرح شده در این نشست به شرح زیر میباشد:
🔹تحریمها منجر به عدم استقبال ایران از اقتصاد بدون کربن درحال حاضر شده است.
🔸پارلمان اروپایی در سال ۲۰۲۲ تصویب کرد که مالیات بر تولید کربن بگیرد و این موجب می شود که صادرات از دولتهایی مثل ایران که تولید کربن در آنها زیاد است با پرداخت مالیات همراه شود لذا در این چرخه دولتهای غیراروپایی نیز مجبور به همراهی با اروپا خواهند شد.
🔹پیمان کیوتو منجر به کاهش تولید کربن در کشورهای عضو معاهده شد اما بدلیل واسپاری محصولات کربنی به دیگر دولتهای غیرعضو شد، عملا میزان تولید کربن در مجموع دولتها بیشتر گردید.
🔸ضعف معاهده پاریس ارجاع به تقنین داخلی دولتهاست و فرایند تصویب قوانین داخلی طولانیمدت خواهد بود.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺جنگ نرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش هشتم)
🔸با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگ_نرم است. این جنگ، سلاحی برّنده است که با بهره گیری از علوم دنیای مدرن مانند روانشناسی، جامعه شناسی و... توانسته است، با کمترین امکانات و تجهیزات، تأثیرگذاری بسزایی در جوامع داشته باشد.
4⃣تکنیک ابهام
🔹یکی از جملات معروف در جنگ نرم، این جمله است: #ابهام، قدرت می آورد. تکنیک ابهام می تواند شامل «مبهم گویی» و «عملکرد و قدرت مبهم» باشد. یکی از اصولی که کشورها و حتی افراد معمولی در هنگام درگیری از ان استفاده می کنند، #اصل_ابهام است؛ زیرا اگر در هنگام نبرد شناخت کاملی از طرف مقابل به دست آید، نقاط قوت و ضعف او به اسانی تشخیص داده می شود و با یک برنامه ریزی ساده می توان از نقاط ضعف طرف مقابل استفاده کرد و او را از پای درآورد. برای مثال، در یک درگیری اگر فردی نداند که طرف مقابلش مسلح است یا خیر، و در صورت مسلح بودن، چه سلاحی همراه خود دارد، و...، بسیار محتاط با او برخورد می کند؛ برخلاف حالتی که انسان اطلاع کافی از توانایی ها و امکانات شخص مقابل دارد که در این حالت به راحتی می تواند تصمیم بگیرد. برای نمونه می توان به نمایش قدرت مبهم آمریکا در فیلم های هالیوودی اشاره کرد که در ان ها به گونه ای خود را قدرتمند جلوه می دهند، که گویا حتی از کوچکترین حرکت افراد باخبرند و یا دارای افرادی با توانایی های فوق العاده جسمی ـ فکری هستند، که بسیاری از داشته های آن ها نیز هنوز ناگشوده مانده است. و یا در صحبت های جناب سیدحسن نصرالله در جنگ سی و سه روزه و بعد از آن مشاهده کردیم که ایشان بعد از شلیک تعدادی از موشک های حزب الله، خطاب به اسرائیل کلامی به این مضمون گفت: «ما هنوز قدرت اصلی خود را به شما نشان نداده ایم». #ادامه_دارد...
5⃣تکنیک دروغ بزرگ
🔹ژنرال گوبلز مسئول تبلیغات جنگ هیتلر جمله معروفی دارد. او میگوید: «دروغ را آنچنان بزرگ بگویید که کسی در دروغ بودن ان شک نکند!». وقتی دروغ پردازی آنچنان بزرگ باشد که مانند پتکی بر افکار جامعه هدف فرود آید، دیگر ـ برخلاف دروغ های کوچک ـ کمتر کسی در ان شک می کند و از جهتی به علت تعجب برانگیز بودن آن، به سرعت در جامعه هدف رواج می یابد. برای نمونه میتوان به این مورد اشاره نمود؛ در ۱۹ ماه ژانویه سال ۲۰۰۱، آمریکا اعلام کرد که عراق به سلاحهای کشتار جمعی دست یافته است؛ موضوعی که آن را دلیل اصلی آغاز جنگ علیه عراق مطرح کرد، در حالی که تا به امروز، با وجود جستجوی گسترده ارتش آمریکا و انگلیس در عراق، هیچگونه نشانهای دال بر درستی این ادعا یافت نشده است. [مشرق نیوز]
6⃣تکنیک تحریف
🔹یکی از رایجترین شیوه های جنگ نرم، تغییر متن پیام از طریق دستکاری در خبر است. در #تحریف به وضوح دروغ گفته نمیشود، ولی واقعیت به صورت دیگری ـ اگرچه با تغییر یک کلمه یا تقطیع کلام و تغییر محتوای کلام ـ نشان داده می شود و در نهایت شکل مسخ شدهای از حقایق که با دروغ برابری میکند، نمایان میگردد. تحریف بر دو گونه است؛ تحریف لفظ و تحریف معنا. در تحریف لفظی افراد، تغییراتی را بر اصل جمله ایجاد می نمایند و جمله را از معنای اصلی خود منحرف میسازند. برای نمونه، چهره سخنرانی را نشان می دهند که در برابر هزاران نفر مشغول سخنرانی است و می گوید «ایران از انرژی هسته ای اش دست برنخواهد داشت و این حق مسلم ایران است». اما در بیان این خبر، واژه «انرژی» را به «بمب» تغییر داده و ملت ایران را جنگ طلب معرفی میکنند!. یا اینکه در تحریف معنای سخن امام راحل که فرمودند میزان رای ملت است، تحریف کنندگان این سخن را اینگونه معنا میکنند، که امام رای ملت را در همه زمینه ها میزان و ملاک میدانند. #ادامه_دارد...
https://eitaa.com/tahlil30yasi
44.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای قرارداد تکمیل خط ریل رشت آستارا چه اهمیتی دارد؟
#مسائل_ایران
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#خط_ریلی #رشت_آستارا
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺 افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۲)
نیوزویک
تام اوکانر
🔹 چین در صدر کشورهای واردکنندۀ نفت در جهان قرار دارد و بنابراین برای خاورمیانه و روابطش با کشورهای نفتی آن اهمیت زیادی قائل است. ایران و عربستان نیز به عنوان دو قدرت اصلی این منطقه علاقۀ زیادی به حضور در بلوکهای تجاری و امنیتی بریکسپلاس و سازمان همکاری شانگهای دارند. عضویت آنها میتواند به پکن این توانایی را بدهد که در برابر سیاستهای تحریمی احتمالی آمریکا که ممکن است در آینده گریبان چین را بگیرند، مانند تحریمهایی که علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین وضع شده است، مقاومت کند.
🔸 مشکل مهم آمریکا در منطقه این بوده که همیشه نیاز شدید و فوری کشورهای خاورمیانه به توسعه را نادیده یا دستکم گرفته و برای آن تلاشی نکرده و به آنها کمک ننموده است. نتیجۀ این امر هم این بوده که اکنون کشورهای این منطقه چنین کمکهایی را از چین میخواهند و به دنبال روابطی حداکثری با این کشور هستند.
🔹 آمریکا قصد دارد که تمرکز اصلی خود را بر شرق آسیا و کنترل چین بگذارد و چین را به عنوان تهدید اصلی خود تشخیص داده است. در نتیجه میخواهد خاورمیانه را از اولویتهای خود خارج کند. این درحالی است که خاورمیانه اکنون یک منطقۀ بههمریخته و تقسیمشده میان قدرتهای کوچک و بزرگ مختلف محلی است، بنابراین همچنان به دنبال کمک قدرتهای جهانی میگردد. در چنین شرایطی، طبیعی است که نگاه این کشورها به سوی چین باشد.
🔸 آمریکا باید این مسئله را درک کند که این فقط چین نیست که دنبال رقمزدن سرنوشت خود توسط خویش است بلکه سایر کشورها نیز چنین رؤیایی دارند و امیدوارند جهانی چندقطبی را ببینند که به آنها امکان عمل بیشتر و گستردهتری میدهد.
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
https://eitaa.com/tahlil30yasi
19.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پهلوانی که پرچم ایران را بالاتر از آمریکا و شوروی برافراشت!
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اینجا توضیح میده که چرا توی اروپا مردم کمتر ماشین میخرن؟
🚘 https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر فرکانس افراد روی ما
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جعل عمیق (Deep Fake)
کمکم با عمومی شدن هوش مصنوعی (Artificial intelligence) اصالت و صحت بسیاری از کلیپها، با تردید مواجه خواهد شد. از این به بعد هر فیلمی دیدید زود قضاوت نکنید.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جنـــــگ روانــــــی سنگینی در زمان ما هست
🔹شبهـــــــــــه و فتنــــــــــه هایی هایی هست
🚫می خواهند با سیاه نمایی مارااز ولی فقیه جدا کنند
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپســــــــــول امیــــــــــــد
♨️ اگر از وضعیت جبهه_حق ناامید شدین ببینید...
https://eitaa.com/tahlil30yasi
همیشه دعوا سر ایران قوی بوده است
🇮🇷« دکتر محمد سجاد شیرودی »🇮🇷
https://eitaa.com/tahlil30yasi
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سودای قدرت (قسمت اول)
🔹او در کنار تحصیل، به ورزش مورد علاقهاش، فوتبال، هم سری زد و در تیمهای کاملیاتی اسپور و حمل و نقل استانبول به صورت نیمه حرفهای توپ زد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
30.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سودای قدرت (قسمت دوم)
🔹بطور خلاصه میتوان اردوغان را فردی قدرتطلب دانست که آرمان و باورهای اعتقادیاش در ضعیف ترین رده قرار دارند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
24.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترکیه در دو راهی ناتو یا منطقهگرایی؟
🔸️سیاست خارجی ترکیه پس از انتخابات ۲۰۲۳ چگونه خواهد بود؟
https://eitaa.com/tahlil30yasi
33.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرایی ناکامی های پروژه های آمریکا در خاورمیانه
https://eitaa.com/tahlil30yasi
⭕️ رنسانس اسلام در روسیه
اسپوتنیک:
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت: اسلام در روسیه در حال تجربه یک رنسانس است، مسلمانان روسیه شانه به شانه سایر روس ها از امنیت کشور دفاع کرده اند و همچنان به دفاع از آن ادامه می دهند.
لاوروف در مصاحبه ای برای مستند "راهی به سوی جهان اسلام" گفت: ما در حمایت از ارزش های معنوی و اخلاقی، رد اسلام هراسی، مسیح هراسی و هر گونه عدم تحمل مواضع مذهبی متحد هستیم.
شناخت گسترده در جهان اسلام از این واقعیت که مسلمانان روسیه مشارکت کامل در زندگی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و معنوی این کشور دارند و شانه به شانه سایر روسها شجاعانه و فداکارانه از میهن دفاع می کنند ادامه دارد و به ویژه اکنون در جریان عملیات ویژه نظامی این موضوع مشهود است.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔸هنری کیسینجر:
در مسیر رویارویی قدرتهای بزرگ قرار داریم/ کمتر از ده سال وقت است
🔹کیسینجر در تحلیلی عنوان کرد:
به گمانم سرنوشت بشریت بستگی به این دارد که آیا آمریکا و چین خواهند توانست با یکدیگر کنار بیایند یا خیر.
پیشرفت سریع هوش مصنوعی به طور خاص تنها پنج تا ده سال به آن دو کشور فرصت می دهد تا راهی برای همزیستی با یکدیگر پیدا کنند.
وستانیوز
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺جنگ نرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش نهم و پایانی)
🔸با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگ_نرم است. این جنگ، سلاحی برّنده است که با بهره گیری از علوم دنیای مدرن مانند روانشناسی، جامعه شناسی و... توانسته است، با کمترین امکانات و تجهیزات، تأثیرگذاری بسزایی در جوامع داشته باشد.
7⃣تکنیک القاء یا تلقین
🔹از میان ۲۰۰ روش جنگ نرم که در فضاهای سایبری مورد استفاده قرار میگیرد، شاید بتوان موثرترین ان ها را تکنیک القاء دانست. مبنای تکنیک القاء به حدود ۱۵۰ سال پیش بازمیگردد. پس از دیدگاه های «زیگموند فروید» روانشناس اتریشی درباره «ضمیر ناخوداگاه»، توجه متخصصان رسانه ای و جنگ نرم به استفاده از این ابزار یعنی ضمیر ناخودآگاه انسان و تاثیر آن بر زندگی اجتماعی و سیاسی انسان ها معطوف شد. بنابر این نظریه، هر کلمه، شئ، رنگ و هر آنچه پیرامون انسان رخ میدهد، علاوه بر تاثیرگذاری در ضمیر آگاه انسانها، ضمیر ناخودآگاه آنها را نیز درگیر خواهد کرد و مبنای بسیاری از کنش ها و رفتارهای انسان به ضمیر ناخودآگاه او برمیگردد.
🔹بر این اساس در جنگ نرم میتوان در یک جمله یا عکس یا... چندین نکته روانشناسی را گنجانید و آن را به مخاطب القا کرد. برای نمونه، در جمله «دیشب دو تروریست فلسطینی با حمله به پاسگاه مرزی اسرائیل چند سرباز را مجروح نمودند و صبح امروز نیروی هوایی اسرائیل به تلافی حملات تروریستی دیشب با حمله به مقر تروریست ها چند نفر را به هلاکت رساندند» چند نکته مهم نهفته است؛ خبر با کلمه «دیشب» شروع میشود و این کلمه دو بار در جمله به کار رفته است. شب در ناخودآگاه انسان ها نشان دهنده تاریکی، ابهام، ترس و... است. در مقابل آن، کلمه «صبح» که برای حمله نیروهای اسرائیل به کار برده شده، نشان دهنده روشنایی، صداقت، پاکی و... است.
🔹کلمه «تروریست» و «تروریستی» سه بار در خبر به کار رفته است. ترور به معنای وحشت آفرینی و تروریست فردی وحشت آفرین است که هیچ لباس و مشخصه خاصی ندارد و در هر جا و هر لباسی می تواند باشد؛ در حالی که «سرباز»، «ارتش»، «نیروی هوایی» و... کلماتی مانوس با امنیت و حراست کشورها هستند. حملات فلسطینیان، «تروریستی» و حملات اسراییل «تلافی جویانه» بوده است! فلسطینیان به «پاسگاه مرزی» حمله کردند و مرز هر کشوری حریم قانونی آن کشور محسوب میشود که دفاع از آن لازم است، اما حمله اسرائیل به «مقر تروریستها» بوده که هیچگونه حرمت و احترامی ندارد.
🔸نتیجه؛ امروزه با اندک مطالعه ای درباره تاکتیک ها و روش های جنگ نرم به راحتی میتوان مشاهده کرد که دشمنان نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه چگونه در قالب لشگرهای گوناگون سایبری به ارزش ها و آرمان های ایران اسلامی حمله میکنند. به همین سبب لازم است نسل جوان و اندیشمندان با نگاهی روشن و عمیق به رصد و مبارزه با حملات نرم دشمن که در قالب ماهواره، اینترنت، کتاب و... صورت میگیرد، بپردازند و با یادگیری روشهای جنگ نرم به مقابله و دفاع از مبانی دینی ـ ملی برخیزند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
4_6001190664048480207.ogg
14.54M
⭕️ حقابه هیرمند و چالش امنیتی
🔸سورنا چگینی تحلیلگر حوزه امنیت و ژئوپلتیک
🔸زمان: شنبه _ ساعت ۲۳ _ ۱۴۰۲/۲/۳۰
┏━━ 🎵 ━┓
🆔https://eitaa.com/tahlil30yasi
┗━━ 🎵 ━┛
علیزاده غنی نژاد شیوه.mp3
39.31M
🎧 مناظره جنجالی درمورد لیبرالیسم اقتصادی
💠با حضور دکتر غنی نژاد و علیزاده
🔻برنامه ی تلویزیونی #شیوه شبکه چهار
📅 مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
┏━━ 🎵 ━┓
🆔https://eitaa.com/tahlil30yasi
┗━━ 🎵 ━┛
✅ سلسله نشست های برخط فضای مجازی
♦️ امشب با حضور تحلیلگر و فعال مسائل سیاسی برگزار می شود
👈 توسط نسرای کهگیلویه و بویراحمد
📺 گفتگوی زنده
🔸 موضوع: "تحلیل شعار خرمشهرها در پیش است"
♦️ با حضور: دکتر رحمان تقوایی
🕗 زمان: امشب دوشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۰
💠لینک شرکت در نشست:
📲 https://rubika.ir/nasraa_kb
📲 https://rubika.ir/basiratii
📲 https://rubika.ir/softwar_ir
#روز_بینالمللی زنبور
🔹به دلیل مخاطرات پیش روی زنبور و اهمیت جهانی برای این جاندار، بیست مه بعنوان روز جهانی زنبور نامگذاری شده است.
🔸اهمیت این روز هم از منظر حقوق بین الملل محیط زیست مدنظر قرار گرفته است و هم از منظر #حق_بر_غذا و امنیت غذایی.
🔹شعار امسال روز بین المللی زنبور، «زنبور گرده افشان، دوستدار کشاورزی»(Bee engaged in pollinator-friendly agricultural production) است.
🔸 روزهای بینالمللی ظرفیتی است که از آن برای تمرکز توجهات جهانی بر موضوع خاصی بصورت سالیانه استفاده میشود.
#تصویر پوستر 2023 سازمان خواروبار جهانی فائو درخصوص روز بین المللی زنبور و اهمیت زنبور در کشاورزی و باغبانی
https://eitaa.com/tahlil30yasi
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم فران اکویزا نماینده یونیسف در افغانستان درخصوص اوضاع حقوق کودکان:
🔹در میان بحبوحه اقلیمی و نقض #حقوق_بشر، اصلیترین فراموششدگان و قربانیان، افغانستان و کودکان آن هستند.
🔸نود درصد مردمان افغانستان فقیر هستند و کودکان از این وضعیت رنج میبرند.
🔹بیش از دو میلیون کودک از سوءتغذیه رنج میبرند و این کودکان و مادران باردار نیازمند درمان فوری سوءتغذیه هستند.
🔸افغانستان کشور پرتنش مسلحانه است و در این باره نیز کودکان آسیب میبینند.
🔹در جنگهای دو ماه اخیر ۱۳۴ کودک به کام مرگ کشیده شدند.
🔸با وجود نقض مستمر #حقوق_زنان افغانستان، یونیسف متعهد به حراست از زنان و کودکان افغانستانی است.
کانال حقوق بین الملل
#افغانستان
#حقوق_بشر
#حقوق_کودکان
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔹یکی از اصول بنیادین حقوق بینالملل نوین، اصل منع مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر است که در منشور ملل متحد و معاهدات بین المللی مکررا مورد استناد قرار گرفته است.
🔸تعریف اولیه این اصل شامل عدم مداخله در اموری بود که ذاتا در صلاحیت داخلی یک کشور است.
🔸مداخله در امور داخلی کشورها شامل طیف وسیعی از اقدامات میشود همانند اظهارنظر مداخلهجویانه، دخالت اقتصادی، نفوذ اطلاعاتی و اقدام نظامی علیه یک دولت. این اصل، لازمه احترام به استقلال و حاکمیت دولتهاست.
🔹اما با توسعه روبه رشد حوزه نفوذ حقوق بین الملل، عملا دولتها با استناد به ابزارهای حقوقی، برخلاف این اصل حقوقی عمل میکنند.
🔸در حال حاضر دولتها با استناد به عناوین موجه حقوقی همانند دغدغههای حقوق بشری، اصل منع مداخله را نقض میکنند. برای مثال ناتو در تجاوز نظامی خود به لیبی از عنوان «مداخله بشردوستانه» استفاده کرد درحالیکه هرگونه تجاوز، برخلاف اصل مذکور است.
#تصویر عکس منتشرشده در صفحه رسمی سفارت سوئیس که ضمن بیاحترامی به پرچم ایران (بعنوان نماد حاکمیتی) در امور قضایی داخلی ایران نیز مداخله کرده است.
https://eitaa.com/tahlil30yasi