رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز عید سعید فطر با صراحت و رسماً حمله به کنسولگری ایران در سوریه را حمله به خاک ایران دانستند و آشکارا بر تنبیه رژیم صهیونیستی و انتقام قطعی تاکید نمودند. بلافاصله بعد از آن بر لزوم حفظ وحدت در میان آحاد جامعه ، رسانهها و فعالان سیاسی سخن به میان آوردند. این یعنی هر دوی این موضوعات لازم و ملزوم یکدیگرند. تنبیه سخت رژیم صهیونیستی با پشتوانه ، وحدت و یکصدایی در داخل کشور ؛ یعنی همه برای انتقام از رژیم صهیونیستی باید پای کار باشند ، چرا که اگر از سوی دشمن واکنش جدی رخ دهد ، یقه اسراییل دیگر از سوی جبهه مقاومت تا نابودی کامل رها نخواهد شد.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدای جنگ غزه ۱۴ عضو خانواده اش به شهادت رسیدند و اکنون نیز ۳ پسر و ۲ نوه اش یکجا. شاید دیگر خانواده ای برایش نمانده باشد ولی هربار خبر شهادت اعضای خانواده اش را می دهند تنها خدا را شکر می کند و می گوید من هم سهمی دارم در این جنگ ، الحمدالله که ادا شد. از آن طرف پسر نتانیاهو هم برای در امان ماندن از گزند حوادث و تیرو ترکش جنگ به آمریکا گریخته است. همین یک فقره برای اثبات صداقت و حقانیت جبهه مقاومت کافی است برای آنان که می اندیشند.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
وَقَالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ كَانَ هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ تِلْكَ أَمَانِيُّهُمْ... بقره آیه ۱۱۱
و یهودیان گفتند: هرگز کسی به بهشت در نمی آید مگر اینکه یهودی باشد....
با وجود صهیونیسم و تمدن غرب، تصور دنیایی آرام و آباد و ساختنِ بهشتی زمینی، تصور نیست، یک توهم است. محو شدن اسرائیل تنها نسخه نجات ملتهای آزاده است.
#غزه
https://eitaa.com/tahlil_nevis
اپوزیسیون داخلی و خارجی با تحریک هدفمند و با برنامه دولت های استعمارگری انگلیس و آمریکا همواره در تلاشند موضوع تنش نظامی میان ایران و پاکستان را به بهانه های مختلف دامن بزنند ؛ ( از جمله تحرکات تروریستی جیش ظلم و تروریستی خواندن زینبیون توسط پاکستان ) اما علیرغم این شیطنت ها جنگ بین این دو کشور همسايه هیچگاه اتفاق نخواهد افتاد. پاکستان برای کشور ما هیچ زمان تهدید نخواهد بود چرا که این دو کشور به دلایل دینی و هویتی منافع و مناسباتشان عمیقا به یکدیگر گره خورده و دولت هایشان نیز خوب متوجه این مساله هستند و در دام این بازی ها گرفتار نخواهند شد . حضور پر قدرت ایران در میدان ، فرصت های ناب و گره گشایی را در فضای دیپلماسی فراهم آورده است . پرواز موشک ها و پهپادهای مردان میدان در آسمان؛ دست مردان دیپلمات ما را در میز مذاکره برتر و ادبیاتش را قوی تر و لکنت زبانشان را از بین برده است. از این به بعد مناسبات سیاسی و اقتصادی ایران با کشورهای همسایه و منطقه را به دو بخش ایران قبل از وعده صادق و ایران بعد از وعده صادق متمایز نمایید. استقبال باشکوه و معنادار مقامات پاکستان هسته ای از رئیس جمهور ما و امضاء ۸ سند همکاری اقتصادی و سياسي مهم از جمله " خط لوله صلح " را از همین منظر ببینید . فرصتی که دولت روحانی با تضعیف میدان همواره از دست داد.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
سال ۱۴۰۱ عده ای در دانشگاه شریف با فحش های رکیک و بسیار زشت از همه خطوط قرمز نظام عبور کردند و در نهایت چند دانشجو در پارکینگ و بیرون محوطه دانشگاه بازداشت شدند اما روایت دشمن و تیتر برخی از رسانه ها و روزنامه های در خدمت دشمن این بود : "به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد." گویی دانشجو خواب بوده یا سرکلاس حضور داشته یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عده ای دیوانه وار به آنان حمله کردند و تمام.
حالا سال ۱۴۰۳ ، صحنه غزه و بیداری دانشجویان دانشگاه های آمریکا نسبت به دست داشتن سیاستمدارانشان در خون ۱۴۰۰۰ کودک فلسطینی فضای داخل دانشگاه ها را عرصه جنگ نظامی و شلیک تیر و گلوله و دستگیری و بازداشت نموده است. تک تیراندازی که بالای ساختمان های دانشگاه ها گذاشته اند مترسک نیستند. دانشجو حرکت اضافه کند از آن بالا مورد اصابت قرار می گیرد.
اکنون ابر رسانه های دشمن و پادوهای ایرانی زبان در خدمت آنان دچار خفگی و لکنت بیان شده اند.
از این تنگی نفس بمیرید.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
💢 #استاد_شهید_مطهری
🔸آنچه استاد شهید مطهری را "مطهری" نمود نه مبارزه بود، نه فقه، نه فلسفه و نه منبر و خطابه؛ که در همه اینها افصح و ابلغ و افضل و اشجع از او فراوان بودند. آنچه او را ممتاز کرد نه تابع بودن که ناقد بودن او بود که وی را بر صدر عالمان زمان خود نشاند. او نه عوامزده بود و نه حوزهزده و نه روحانیتزده و نه سنتزده و نه تاریخزده و نه دولتزده!
🔹مطهری خرافه زدا بود و تلاش کرد تا چهره دین را از زنگارها بزداید. او بیماریشناسی کرد، از روحانیت گفت و از آفتهای دامنگیرش و از مهجور ماندن قرآن. از رکود فقه شکوه کرد. اجتهاد به معنای صحیح و اصیل آن را معرفی و شناساند. مسئلهشناسی کرد و در پیِ افکندن کلامی نوین بود. او به راستی یک عقلگرای متصلب و قوی بود. او به دنبال این بود تا نقبی نوین به روشنایی بزند. خدا را در تاریکیها، بیسامانیها و شکستها نمیجست که در پی او در نورها و نظمها و درستیها بود.
🔸هرگز از پرداختن به فلسفه شرم نکرد و آن را ارج مینهاد و هرگز مانند اخباریان باور نداشت که فلسفه آفت دیانت است. مطهری در اندیشۀ دفع شبهات بود، آنهم نه شبهات کهن که معماهای نوین. خدمات متقابل اسلام و ایران او آبی بود بر آتشی که پهلوی برافروخته بود تا یکجا ایرانیت و اسلامیت را باهم در آن بسوزاند.
🔹با عرفان مانوس بود. شاگردی بزرگانی چون امامخمینی و علامه طباطبایی را که هر دو روح مطهر و ملکوتی این عصراند کرده بود و از آثار قدسی این دو شجره طیبه، گوهر جان را روشنی و فربهی بخشیده بود. با مولوی و حافظ آشنا بود؛ حافظ را بسیار دوست داشت و به دفاع از حریم قدسی عرفان حافظی کوشید و از اینکه جمعی از آلوده جانان بیخدا، کناسوار میخواستند او را هم به لوث جامه خود بیالایند در رنج بود.
🔸 پرهیز از تکلف و تصنع و تقید، وضوح و روانی سخن و حرمت او نسبت به نقادی [ونه فحاشی] و حرمت نهادن به عقیده مخالفان و جستجوگری و.. منش و شیوه زندگی او بود و همچنین دهها سرفصل دیگر که: «ومَنْ أَحْسنُ قَولًا مِمنْ دَعا إِلَى اللَّهِ وعَمِلَ صَالِحًا وقَالَ إِنَّنی مِن الْمسلمين»(فصلت/۳۳) نیکو سخنتر از آنکس کیست که به خدا دعوت کند و نیکو رفتار باشد و اظهار اسلام کند.
💠 ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید دکتر مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام استاد و معلم بر همه فرهیختگان این عرصه گرامی باد.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشا به حالت که در حال خدمت به خلق آسمانی شدی ...
الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين
https://eitaa.com/tahlil_nevis
اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکو إِلَیْک فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنَا وَ کثْرَهَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّهَ عَدَدِنَا وَ شِدَّهَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَیْنا
https://eitaa.com/tahlil_nevis
در چارچوب کارتابل ها و بر روی صندلی های چرمی چرخدار و پشت شیشه های دودی خودروهای شاسی بلند نماندی. سه سال بود که در میدان حضور داشتی و چون حاج قاسم خاکریزهای خاکی و تپه های بلند خدمت به مردم را یکی یکی فتح نمودی.
مردم جنس خدمت را میشناسند. فرق خادم با رئیس را میفهمند. نزدیک شدن شانه به شانه و پیشانی سائیدنت به دردها و رنجهایشان را دیدند. به قول رهبری عزیز: تو رئیس جمهور مغتنم ملت بودی. مردم قدر این غنیمت گران را دانستند.
در عمق این لحظه های پر از خوف و رجاء، زیبایی هایش چه چشم نواز به چشم آمد. زیبایی ایستادگی مردم پشت به پشت هم در وقت مصیبت وبلا.
ملتی که از دل حوادث انقلاب و فتنه های عظیم دهه ۶۰ قد کشیده است با بلا به عقب برنمیگردد بلکه رشد میکند؛ پیش میرود؛ از دل تهدید فرصتی برای خود میسازد. از بلا و مصیبت و سختی، نعمتش را میبیند. نعمتی از جنس ارتقا و شکوفایی. چنینی ملتی زیباست و زیبایی اش در همین روزهای دشوار بیشتر به چشم می آید.
گاهی خدا با قدرت نمایی اش ما آدمها را ادب میکند.با خودم فکر میکنم نکند کفران نعمت کردیم و خدا مرد مخلصش را از ما گرفت؟ اما ملتی که امام حسینی باشد این بلاها و دردها آنها را متوجه راهشان میکند و متوجه واقعی ترین حقیقت دنیا که همان انا لله و انا الیه راجعون است.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
در دوران قحطی جسارت و عزت نفس ، جسورانه و با سری افراشته و سینه ای سپر کرده پا به وزارت خارجه گذاشت تا با حکمت و درایت دیپلماسی را در اختیار میدان قرار دهد و حرف های به گلو مانده ما را به دنیا با منطقی انقلابی و فریادی رسا اعلام نماید.
#روحش_شاد
https://eitaa.com/tahlil_nevis
تحلیل نویس
در دوران قحطی جسارت و عزت نفس ، جسورانه و با سری افراشته و سینه ای سپر کرده پا به وزارت خارجه گذاشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فراموشت نمیکنیم آقای دیپلمات انقلابی ، جبهه مقاومت هیچگاه درایت و فداکاری های تو را در تلاش شبانه روزی برای تحقق بخشیدن به آرمان های خمینی کبیر فراموش نخواهد کرد 💔💔
https://eitaa.com/tahlil_nevis
🔸میدانم که سیاستمداران را نباید چندان دوست داشت که نتوان دربارۀ آنان داوری کرد. در سیاست، هیچکس، ارزشمندتر از کارنامهاش نیست اما « #شهید_رئیسی_ما»، به معنی مرسوم و مألوف «سیاستمدار» نبود، او سیاست را تطهیر کرد.
🔹«#سید_ابراهیم» ققنوسی بود که از خاکستر سیاست برخاست و محرومانِ نادیده در دورترین نقاط کشور را دریافت، به مروت و مدارا درد دلهایشان را شنید. جمعه و تعطیل نداشت و مردم را از طریق ویدئوکنفرانس و شیشه دودیِ شاسیبلند ننگریست.
🔸رذالت و طعنه داخلی و خارجی را ندید و نشنید، اما نیاز و ناله محرومان را به گوش گرفت. سر از پانشناخته و بیقرار، به دلداریشان شتافت و در سیل و زلزله و درد، با سر و روی خاک و گِل آلود اما چهرهای پرامید، از آلامشان کاست و کلنگ نمایشی بر زمین نکوبید. مردم او را در مناطقی دیدند، که پای هیچ فرمانداری به آنجا نرسیده بود، چه رسد به رئیسجمهور.
🔹مردم تا ظهرگاه سیام اردیبهشت ماه که «#سید_ابراهیم» بر سفینه سفر آخر قدم نهاد، او را دلداده خدمت دیدند و با همین خصلت به خاطرش سپردند. او به نمادهای انقلاب اسلامی پیوست و این پاداشی نیک، به سه سال بیقراری و کف بر لبی و عاشقی او بود.
🔸من تاکنون برای هیچ سیاستمداری گریه نکردهام. اما صبوری، نجابت، مظلومیت، ترک پیله و دوری از وجاهتطلبی سیاسانه و آیندهجویی و بیمزدگی از جنس قدرت این سید جانسوز است.
💠 مفتخرم که سال های ۹۶ و ۱۴۰۰، دو بار به او رأی دادم. مبتهجم که در هر دو دوره، عدهای را ترغیب کردم تا به او رأی بدهند. مباهیام که در عمل، همان بود که حدس میزدم و خوشحالم که نهایتا خداوند متعال او را پسندید و امام رضا(علیهالسلام) او را نزد خود خواند. این فراخوان بر او مبارک و بر ما تسلیت باد.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
🔸لاریجانی هنوز نیامده اولین بی اخلاقی سیاسی انتخابات ۱۴۰۳ را با توهین به شهدای خدمت به نام خود دشت کرد. بدتر آنکه بجای پذیرش نقدهای وارده به توئیتش با ماست مال کردن آن ترجیح داده باقی مسیر را سینه خیز طی کند.
🔹همین مورد کوچک از رفتار سیاسی لاریجانیسم را ببینید. او حتی پای یک توئیت خود نمی تواند بایستد. صبح میگوید، عصر ماست مالی اش میکند. حتما میخواهد پای وعده های انتخاباتی اش هم همینگونه بایستد. مشت نمونه خروار است. واقعیت اینها همین است. متکبر و مغرور. بی مصرف و هزینه ساز. تا بوده در بزنگاههای حساس انقلاب، که نیاز به حضورشان بوده، هیچگاه به درد انقلاب نخورده اند. اما انقلاب همیشه به درد اینها خورده است.
🔸بر خلاف نظر برخی رفقا اتفاقا آرزو میکنم او تایید صلاحیت شود. رد صلاحیت شان توسط شورای نگهبان زبانشان را همواره دراز و دمشان را چرخان روی هوا نگه می دارد. کاش اینها توسط خود مردم تنبیه شده و برای همیشه جول و پلاسشان را از سپهر سیاسی کشور جمع کنند و احساس تکلیفشان را برای مدیریت خانه و فرزندانشان نگه دارند.
🔹لاریجانی، جهانگیری، روحانی و امثالهم باید بیایند و توسط خود مردم رد صلاحیت شوند. اینها اگر چه با گند اخلاقی هایشان فضای انتخاباتی کشور را به بوی تعفن دوقطبی و تبختر آلوده میسازند، اما باید بیایند و ای کاش اینبار بدست خود مردم از ارتفاع شکمبارگی نجومی و منیت و غرور، به پایین پرتاب شوند.
🔸روحیه بنی صدری را باید خود مردم از این کشور فراری دهند. روحیه دوقطبی سازی، پنهانکاری، تکبر سیاسی، زرنگ بازی و فریب، دریدگی و توهین و نفوذ و روحیه خود برتر بینی و ارد ناشتا دادن و مردم را رعیت خود فرض نمودن.
کاش اینبار خود مردم تکلیف این جماعت پیر و فرتوت و بی حوصله و خسته را برای همیشه روشن کنند.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
💢 جلیلی یا قالیباف ؟
🔸 در نظر هر کدام از علاقمندان به جبهه انقلاب شاید یکی از این دو شخص ( جلیلی و قالیباف) اصلح باشند اما آن چه که بر آن اتفاق نظر دارند این است، که استمرار دولت شهید رئیسی اولویت جبهه انقلاب و مردم دلسوخته است و نباید این مسیر به تقاطع لیبرال ها و غربگرایان برسد.
🔹برای این مهم باید به سراغ مردم برویم، سراغ کسانی که شاید قصد دارند در انتخابات شرکت نکنند، یا کسانی که هنوز رای خود را انتخاب نکرده اند.
🔸اما اگر کسی به این نتیجه رسیده است که نباید دولتهای لیبرال دوباره بر ما حاکم باشند و میخواهد به یکی از کاندیداهای جبهه انقلاب رای بدهد، بحث کردن با او و این که مثلا به آقای جلیلی رای نده و به قالیباف رای بده یا بالعکس کاری کاملا اشتباه است.
🔸پیروزی جبهه انقلاب در انتخابات با به دست آوردن رای قشر خاکستری و احیای رای های خاموش به نفع جبهه انقلاب حاصل می شود، نه با عوض کردن رای هر یک از طرفداران ۲ کاندیدای جبههانقلاب. چرا اشتباهات انتخابات ۹۲ را تکرار میکنیم و به جای پرداختن به رقیب ، بحث و نقد را به دورن جبهه خودی منتقل می کنیم. عبرتهای ۹۲ و انتخاب روحانی را بگذاریم جلوی چشممان. چرا میخواهیم از سوراخ تفرقه و شاخ به شاخ هم شدن باز هم گزیده شویم؟
🔹از آن بگذریم که برخی دوستان ، ساده لوحانه از دوطرف به تخریب طرف مقابل می پردازند، که این کار بهترین خدمتی است که می توان به اصلاح طلبان و لیبرال ها کرد.
🔸اگر تصمیم دارید به آقای جلیلی رای بدهید، بروید و ایشان را در میان مردم تبلیغ کنید، و رای های سرگردان را جذب کنید، اگر تصمیم دارید به آقای قالیباف رای دهید، شما هم تبلیغ ایشان را بکنید و آرای خاموش را به طرف خود بکشید.
🔹باید از چپ و راست، عالمانه عبور کنیم. رفقا نقد کنیم. اما تعصب ، خط کشی ، اتهام و تخریب را کنار بگذاریم. منطقه ما آبستن تحول است و این تحول را باید در خدمت اندیشه و مسیر امام پیش ببریم. نگذاریم تجدد طلبان به اسم تحول استحاله مان کنند. ما به جز هم کسی را نداریم.همت کنید، ننشینید، تبلیغ کنید، به همدیگر کاری نداشته باشید، تخریب یکدیگر را نکنید، نگاهتان به مقابل باشد.
ان شاالله هرچه صلاح کشور و مردم است اتفاق می افتد.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
الهی اَنْتَ کَهْفی حینَ تُعْیینِی الْمَذاهِبُ فی سَعَتِها وَ تَضیقُ بِیَ الاَْرْضُ بِرُحْبِها وَلَوْلا رَحْمَتُکَ لَکُنْتُ مِنَ الْهالِکینَ
خدایا، تویی پناه من هنگامی که درماندهام کنند راهها با همه وسعتی که دارند و زمین بر من تنگ گیرد با همه پهناوریش و اگر نبود رحمت تو بـطور حتم من هلاک شده بودم.
#دعای_عرفه
https://eitaa.com/tahlil_nevis
هدایت شده از حکمت و سیاست || کمال مطوری
✿═════════﷽════════✿
#ائتلاف_جمهور
پس از درگذشت شهادت گونه آیتالله سید ابراهیم رئیسی، ملت ایران در آستانه انتخابی سخت قرار گرفته است و ماراتن نفس گیری در جذب مخاطب و رای ملت از سوی نامزذهای انتخاباتی در حال انجام است.
هر چند از نکات مثبت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شفاف و واضح بودن مواضع، تفکرات، و برنامه های افراد است و کاملا مشخص است که کدام نامزد با برنامه عملیاتی و مطالعه و آگاهی عمیق و دقیق در صحنه ظاهر شده و کدام بر اساس جوگیری و هُل دادن ثبت نام کرده است اما نکته ای که مکرر در اذهان و افواه عمومی مطرح میشود موضوع ائتلاف و اتحاد نامزدها بویژه وفاداران عملی به آرمانهای انقلاب، نظام و منافع عمومی ملت ایران است.
اولاً خطاب به نامزدهای طیف متبوع است که یقینا برای خدمت به مردم و نظام اسلامی باید از خودشیفتگی گذشت و با خودسازی به از خود گذشتگی رسید و این در خاطره ها ماندگار خواهد شد.
ثانیاً خطاب به دوستداران و معتقدین و وفاداران به انقلاب و نظام اسلامی است یعنی عموم مردم و ملت ایران،تجربه ثابت کرده منتطر ماندن در این مقولات آفت است و پر ضرر پس منتظر ائتلاف و اتحاد مرکزنشینان نمانند و خود با اراده و بصیرتی مثال زدنی همچون همیشه #ائتلافی از جنس #جمهور_مردم حول نامزدی که دلسوزی و برنامه و توانش بر همگان آشکار است تشکیل داده تا ضمن تصمیم سازی برای تصمیم گیران مرکز ، مسیر با اقتدار دولت #شهید_جمهور با #خادم_جمهور استمرار یابد.
✍ #کمال_مطوری
۲۸ خرداد ۱۴۰۳
#ائتلاف_مردمی
#خادم_جمهور
https://eitaa.com/matorikamal
هدایت شده از علیرضا زادبر
مناظره نبود
طولانی
خسته کننده
گفتگو مجزا هر فرد
برخی فراری از پاسخ تخصصی
غیرمنسجم
به تضارب آرا نرسید
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
ای کاش مشاورین آقای جلیلی به ایشان میگفتند:
اولا مطالب را انفجاری بیان نکند،یعنی در هر نوبت "فقط" یک معضل را با زبان عمومی شرح دهد که مردم بدانند ریشه مشکل را خوب فهمیده،
ثانیا راه حل را هم با استناد به تجربه کشورهای دیگر و هم با برنامه خودش "فقط" اشاره کند،
ثالثا از ادبیات خطابی و اغراق آمیز مقداری استفاده کند تا ضرب آهنگ کلمات مخاطب را به هوش آورد و توجهش را جلب کند،
رابعا مثل یک معلم قوی، برای هر مطلب یک قصه و یک تشبیه به کار بگیرد.
پس مشاورین محترم چه چیزی یاد میدهند؟!!
@Mousavi_Fard
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
عهد شکنی اهل کتاب و منطق قرآنکریم.mp3
6.16M
🔰 پاسخی مبنایی به دکتر ظریف بر اساس تفسیر المیزان علامه طباطبایی(ره)
📍آیا قرآن گفته هر قدر کفار پیمان شکنی کردند دوباره قرار داد ببندیم؟!
📍جریان عهد شکنی سه تا قبیله یهودی چی بوده؟
@Mousavi_Fard
واقعیت این است که تاثیر رسانه ای سخنان آقای ظریف با هیچ یادداشت ، مقاله ، کلیپ، توئیت و تولید محتوای از بین نمی رود.
۴ نامزد جبهه انقلاب ۲ روز تا مناظره سیاسی فرصت دارند تا بار کار تیمی و افزایش توان گفتمانی و رسانه ای در برابر برنامه میزگردی سیاسی روز گذشته آقایان پزشکیان و ظریف از سبد آراء خود محافظت کنند. پاسخ ها در مناظره پیش رو می بایست در فرم ، محتوا و قاب هم سطح باشند.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
روحانی که تا قبل از این وزرای دولت خود را راهی ستادهای انتخاباتی آقای پزشکیان کرده بود تا سیاست های تبلیغاتی پزشکیان با هدایت پدرخوانده های ولنجک نشین شکل بگیرد ، امروز با به میان کشیدن لفظ اعتدال ، رسماً از مردم خواست که به مسعود پزشکیان رای بدهند تا مشخص شود تشکیل دولت سوم روحانی اساساً یک فحش نیست بلکه واقعیتی است که با بهره گیری از حافظه سیاسی ضعیف مردم قرار است شکل بگیرد. به انتخابات باید فراتر از فرصتی برای شکست و پیروزی نگاه کرد. انتخابات مهمترین فرصت برای رشد و تکامل جامعه و فکر مردم است. آن روزی که بشود جامعه را به قدری رشد داد که نسبت به حراف ها و شومن ها بی تفاوت باشد و به محتوا و عمق سخنان کاندیداها توجه کند ، مردم و کشور پیروز واقعی انتخابات هستند.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖼 #اصلح_کیست؟
👈 #جهت | نامزد اصلح از نظر رهبر انقلاب
رهبر انقلاب، صبح سهشنبه ۵ تیر: امیدوارم انشاءاللّه خدا ملّت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟
«مشارکت حدّاکثری»، در درجهی بعد، «انتخاب اصلح». #اصلح کسی است که👆
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
انتخاب فردا.mp3
4.81M
🔰 فردا چه چیزی رو و چه کسی رو انتخاب کنیم؟
🔰 هنر ایرانیها انتخابهای بزرگ است.
👈 تجربه سال ۹۲ چه میگوید؟
👈 حدود یک پنجم ایرانیها چگونه انتخاب میکنند؟
👈 دور دوم چه کسی مقابل نامزد اصلاحات امکان رای آوری بیشتری دارد؟
@Mousavi_Fard
💢 #رأی_من
🔹 جمعه روز انتخاب است و قطعا هرکس به کاندیدای مدنظر خودش رأی می دهد. انتخاب بنده از همان روز پس از تایید صلاحیت ها برای خودم روشن بود. اما بر خود فرض دانستم به جای تبلیغ شخص ، در دفاع از جبهه انقلاب مطلب بنویسم. حفظ وحدت تا رسیدن به اجماع نیز برایم مطرح و مهم بود . اکنون که جبهه انقلاب به این عقلانیت بدیهی نرسید که باید در برابر خطر ارتجاع و بازگشت به گذشته سیاه و بخصوص ناکارآمدترین دولت تاریخ ایران یعنی #دولت_روحانی به یگانگی و اتحاد برسد با افتخار و ابتهاج رأی خود را به جناب #دکتر_سعید_جلیلی خواهم داد .
🔸بنده با علم به ولایت مداری، مردم داری، عدالتخواهی ، ساده زیستی ، عمق اندیشه راهبردی ، فساد ستیزی، با برنامه بودن ، عدم دلبستگی به آمریکا و اعیادی استکبار، عدم زاویه داشتن همراهان و کارگزارن احتمالی ایشان با شریعت دینی و مبانی انقلاب ، آقای جلیلی را در جمع جبری از نامزدهای محترم دیگر مانده در صحنه، شایستهترین فرد برای بهدست گرفتن مدیریت اجرایی کشور میدانم و رأی خود را به نام ایشان در صندوق خواهم انداخت .
🔹من دکتر قالیباف دیگر نامزد جبهه انقلاب در صحنه انتخابات را هم انسانی صالح، خوشفکر، خوشنام و خوشسابقه میدانم، اما مدیریت اجرایی کشور در شرایط کنونی را نیازمند به فردی توانمند ، پرکار با عمق دانش تصمیمات راهبردی میدانم که این صفات را بیشتر از دیگران در شخص آقای جلیلی متجلی دیده ام.
🔸با همه این احوال، در دور ناگزیر و محتمل دوم انتخابات به هر کدام از این عزیزان که رأی آورده باشند با افتخار اعتماد خواهم نمود.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
هدایت شده از علیرضا زادبر
همین که هیچ کس نمیداند و با قطعیت نمیتواند بگوید رئیس جمهور بعدی کیست!؟ اینکه انتخابات به دور دوم میرود یا نه؟ اگر برود طرفین رقابت چه کسانی هستند و ساعات آینده همه باید منتظر نتیجه رقابت حساس باشند: یعنی مردم سالاری دینی و ارزش رای مردم!
مردم، تعیین میکنند که قدرت دست چه کسی باشد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
#استوری_کنید
آقای کروبی اگر آیت الله خامنه ای سال ۸۸ از آبروی خود نمی گذشت و به میدان نمی آمد امروز صندوق رای و انتخابات در ایران اعتبار نداشت. اعتراف دیر و پر هزینه!
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از محسن قنبریان
⚠️ هیهات از مشارکت پایین!
(این یادداشت را ستادی ها نخوانند!)
انتخابات چهارم است که مشارکت زیر۵۰٪ است!
من طلبه کوچک "مکتب سیاسی انقلاب اسلامی" نمیتوانم این ضایعه را فدای نتیجه انتخاباتها کنم.
دیگر بهانه "کرونای۱۴۰۰" هم نیست! و متاسفانه از آن هم پایین تر شد! از مجلس هم!
دیگر بهانه "رقابتی" نبودن۱۴۰۰ هم نیست؛ همه اصلاح طلبان و اعتدالی ها هم فراخوان دادند؛ اما از غیر رقابتی ها هم مشارکت کمتر شد!
انگار جامعه گفت: از قضا وقتی "جبهه انقلاب" مقابل "جبهه اصلاحات" می شوید و دعوای راست و چپ و اصولگرا-اصلاح طلب گذشته را با نام جدید بازتولید می کنید، بیشتر پس می زنم!
بله اگر دلت خنک میشود که خاتمی و سران اصلاحات هم نمایندگیِ "مردم خاموش" را نمی کنند، شیرینی پخش کن، دیگر آنها هم تحرکی نمی بخشند!
من البته هنوز رگ بازمانده از اصولگرایی ام می گوید: اصلاح طلبان اینبار نه برای روزنه و گشایش در مردم سالاری و حتی نه برای فقط ریاست جمهوری و مواجهه بهتر با ترامپ، نیامدند!
متاسفانه بسیاری از آنها هم مسأله شان "مردمسالاری" (دینی یا حتی سکولار) نیست؛ "قدرت" است!
کسانی که خود ۸سال رئیس جمهور بوده و به جامعه القاء کرده اند: قدرت در رهبری متمرکز است و رئیس جمهور کاره ای نیست؛۱ اینبار شاید آمده بودند بر سر فرآیند تعیین رهبر آینده اثر کنند! نشانه های ناکافی هم بیرون زد! (از پست منتسب به خاتمی۲ تا سخن مرعشی۳)
سالهاست راست یا دروغ القاء کرده اند: باند قالیباف-سپاه می خواهد کسی را "رهبر آینده" کند؛ این نباید محقق شود! بلکه اگر بشود چیزی که مرحوم هاشمی می گفت جای ریاست خبرگان، روی صندلی آن باشد هم موقع نیاز انجام می دهد۴ را محقق کنند! و این جایگاهی در "قدرت" می خواهد!
خلاصه انگار مردم از اینها هم قدرت طلبی نه نجات ایران و تحولی به نفع مردم فهمیدند!
ترساندن از "دولت سوم روحانی" توسط به اصطلاح جبهه انقلاب هم نگرفت!
واضح است به هر دلیل تلاش های شبانه روزیِ شهید رئیسی میوه اش در سفره مردم نمایان نشده بود تا آن ترس، بترساند!
بگذریم که چقدر تقلیل است که ترس از تکرار گذشته، محرک رأی شود؛ نه شوق انگیزیِ باور پذیرِ تصویر آینده!
حتی نظرسنجی ها و پیمایش ها هم دیگر مردم را درست منعکس نمی کنند!
این "جامعه خاموش" و "قهر کرده با صندوق" را دوباره باید از نو شناخت که می دانم دوستان ستادی سؤال بی ربط یا اقلا الان نابجایی می شمارند؛ بماند برای بعد...
................................
۱. البته انصاف را نباید از دست داد که پزشکیان شخصا از رهبری دائم دفاع و ترجیع بند هم می گفت سیاست های کلی ایشان را اجرا می کند!
۲. https://zaya.io/cd375
۳. https://www.aparat.com/v/pejjc6b
سابقا هم از ائتلاف کارگزاران با احزاب دیگر برای اثرگذاری بر انتخاب رهبر آینده و مطابقت او با سیاست هایشان گفته بود!
۴. عین جمله: "آن لحظه حساس، مهم است. براي آن لحظه حساس حتما لازم نيست رييس باشم، كافي است عضو خبرگان باشم. انسان در خبرگان ميتواند صحبت كند و نظرش را بدهد و اگر بخواهم، تاثيرگذار هم خواهم بود." https://zaya.io/nlv4q
📝 محسن قنبریان / صبح بعد از انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
💢 #چه_باید_بکنیم؟!
🔸هفته باقی مانده به انتخابات در دور دوم هفته موج سازی است. هرکس ذائقه مردم را بهتر بشناسد و موج قوی تری ایجاد کند رأی بیشتری را با خودش همراه میسازد. آنچه که در جبهه اصلاحات اتفاق خواهد افتاد ایجاد موج جلیلی هراسی است. با طالبان سازی از جلیلی در موضوعات مذاکره، فیلترینگ، حجاب و ... رویکرد او را یک رویکرد طالبانی در مقابل ایران که پزشکیان را نماد آن میخوانند جار میزنند.
🔹علاوه بر این، اصلاح طلبان روی اختلاف افکنی و شکاف میان نیروهای انقلابی حساب ویژه ای باز کرده اند و موج دیگر را با دمیدن بر شعله های این اختلاف ایجاد خواهند کرد.
🔸در این خصوص اما موج اول را انقلابی ها باید ایجاد کنند. موج مهربانی و همدلی و اتحاد، موج دوستی و نشاط. موج امید به آینده و پیشرفت ایران در سایه محبت و مهربانی در ساحلی که همه ایرانیان را میپذیرد و کنار یکدیگر جای میدهد. این موج از عصر دیروز با همگرایی ستادهای کاندیدای جریان انقلاب در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری آغاز شده است اما باید شدت بیشتری به خود بگیرد. با ایجاد این موج آنها در ساخت چهره طالبانی از جلیلی ناکام میمانند.
🔹هرچه این طرف آرام باشد آن طرف عصبانی تر است. آنها از وحدت و یکدست بودن ما هراس دارند. ندیدید در همین ایام با نفوذ در بین حزب اللهی ها چقدر تلاش کردند ما را به جان هم بیاندازند.
🔸 باید صحنه را از هیجانات کاذب و احساسات پوچ و مبتذل به سمت عقلانیت و معرفت هدایت کرد. در سایه این عقلانیت موج بعدی را باید با آرمانجویی و عدالت طلبی امید افزا در بستر مبارزه با اشرافیت چنبره زده در اردوگاه اصلاح طلبان ایجاد کرد.این عدالت طلبی نباید در بستر سیاه نمایی از ایران شکل بگیرد. زشتی و قباحت اینها نیاز به تبیین دارد. باید رخنه ها و فرهنگ زشتی که شکل زندگیشان شده را به مردم نشان داد.
💠 خلاصه که هفته، هفتهی موج سازی است. باید ببینیم کدام موج بستر اعتماد مردم شده و مردم قایق شان را روی کدامموج مینشانند. موجی که مردم را به ساحل بازگشت به هویت خویش میکشاند و دارایی هایش را به چشمش می آورد، یا موجی که آنها را با خودش به قعر دریا برده و احساس هویتش را نابود میکند.
https://eitaa.com/tahlil_nevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستاوردهای آقای جلیلی در مذاکرات برجام
https://eitaa.com/tahlil_nevis