4_651981477256364055.mp3
10.83M
🔲◾️▪️ یاد امام و شهدا دل ومیبره کرب وبلا
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنی از امام(ره) که هیچ کس از سیاسیون باور نکرد!
#تصویری
@Panahian_ir
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️چرا غربگرا ها دوست دارن جوونای ما دنبال عیاشی و رقاصی برن!
🔺جریان #ساسی_مانکن و #فیلترینگ و #بی_حجابی و اینها رو به خاطر بیارید..
📽 و این کلیپ رو #حتما_ببینید!☝️
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ به گفته #امام_خمینی رحمه الله علیه اسلام یا ناب است یا آمریکایی
🔺اگر دین را درست بشناسیم همه مشکلات حل خواهد شد
❇️چرا باید مدیریت را به دست جوانان سپرد⁉️
گفت وگوی وحید یامین پور و حجت الاسلام پناهیان
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽گفت و گو با سایت khamenei.ir درباره کتاب روایت رهبری
🔹«روایت رهبری» میخواهد از خلال بیان تاریخ، شاخصها و بایدها و نبایدهای رهبری در نظام اسلامی را به نمایش بگذارد تا منطق و الگوی مطلوب در تعیین ولی فقیه برای خواننده کشف شود. این منطق در یک جمله عالیترین تجلی مناسبات جمهوریت و اسلامیت نظام است.
🔹«روایت رهبری»، روایت جمعی از خواص است که پس از پیشوای خود، در بوته آزمونی بزرگ قرار گرفتند و با تبعیت از اشارات امامشان، از این ابتلا سربلند بیرون آمدند؛ و مردمی که برای بیعتی باشکوه با امام لاحق خود قیام کردند تا بار دیگر نشان دهند از مردم حجاز در عهد رسول الله(ص) برترند.
🔸متن کامل گفت و گو در لینک زیر:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42728
#سید_یاسر_جبراییلی
غنیمت دانستن روزهای آخر
🔺️ رهبر انقلاب: پروردگارا! شبهای ماه رمضان سپری شد، روزهای ماه رمضان درنوردیده شد و ما نمیدانیم که در این روزها و شبهائی که گذشت، چه مقدار توانستیم ظرف وجود خودمان را از رحمت تو، از عنایت تو لبریز کنیم: «إن لَم تَکُن رَضِیتَ مِنّا فَالآنَ فَارضِ مِنّا»؛ پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما. ۱۳۸۹/۰۶/۱۴
#مواعظ_رمضانی
💢هراس اخلاقی؛ اغراق، تحریف و نمادینهسازی
♨️استنلي كوهن از جمله كساني است كه بر روي هراس اخلاقي در بريتانيا تحقيقاتي را انجام داده است. او میگوید ممكن است در دوره هايي خاص به علت ظهور يك وضعيت فرد يا گروهي از افراد كه جامعه آن را تهديدي براي ارزشها و منافع اجتماعي تلقي كرده است و رسانه هاي گروهي نيز ماهيت آن را به گونه اي خاص و كليشه اي ارائه مي كنند، جامعه دچار هراس اخلاقي شود. پس از بروز يك هراس در جامعه يك فرهنگ كنترل اجتماعي براي مهار اين بحران بوجود ميآيد ولي به طور تناقض آميزي باعث گسترش پديده ي مزبور مي شود. (ساسی مانکن، ماجرای رقصنده در اینستاگرام ...)
مدل تحليلي وي داراي چهار مرحله است: مرحله ي هشدار. تاثير. فهرست خسارت و واكنش. هنگامي كه پديده اي جديد و به ظاهر منفي در جامعه ظهور مي كند رهبران سياسي مذهبي وفكري جامعه نسبت به ظهور يك فاجعه هشدار مي دهند. پس از اينكه فاجعه موردنظر رخداد و آثاري را در جامعه بر جاي گذارد رسانه هاي گروهي به سرعت و با شدت به ارائه تصويري از آنچه اتفاق افتاده است همت مي گمارند اما گزارش هاي آنان معمولا همراه با #اغراق و#تحريف و #نمادينه_سازي است. يعني اينكه واقعه بزرگتر از آن چيزي كه بوده است نشان داده مي شود و در ضمن نمادهاي خاصي از پديده ي مورد نظر تبليغ مي گردد.
سپس نهادهاي كنترل اجتماعي نسبت به مسئله حساس مي شوند و درجستجوي رفع قضيه بر مي آيند در اثر اين حساس شدن حتي حوادث و مسائل غير مرتبط نيز كه قبلا به گونه اي ديگر تحليل مي شد، دراين مرحله به عنوان جلوه اي از پديده ي مورد نظر تلقي شده و عليه آن موضع گيري مي شود. سپس يك فرهنگ بهره برداري از موقعيت بروز مي كند و صاحبان منافع مختلف از اين پديده براي اهداف اقتصادي خود استفاده مي كنند.
❇️مهم: به اعتقاد كوهن اين حركت رسانهها و نهادهاي كنترل اجتماعي به جاي سركوب پديده باعث ترويج و تقويت آن مي گردد لذا وي معتقد است كه در فهم پديدههايي اينچنين تنها نبايد به اصل پديده توجه شود بلكه واكنش جامعه نسبت به آن بررسي گردد.
❇️مهم: لذا به نظر كوهن كساني كه به هراس اخلاقي دامن ميزنند تلاش ميكنند تا مسئله اي حتي كلي را ملي و فراگير جلوه دهند و در بطن جامعه نسبت به زوال اخلاقي و از ميان رفتن نظم اجتماعي حساسيت ايجاد كنند اما این روش، نتیجه عکس میدهد.
💠این مبحث ادامه خواهد داشت. معصومه نصیری
@asrehooshmandi
یعده سلبریتی هم تو پارتی مختلط با اون دو تا دیپلمات انگلیسی و هلندی حضور داشتند!
اینا ناموس براشون وقتی مهم میشه که پای زائرای عراقی و حشدالشعبی رو(به دروغ) بیارن وسط، وگرنه با بقیه رگ غیرتشون باد نمیکنه و مشکلی ندارن!
تف...