eitaa logo
بورس | تحلیلگران برتر
11.6هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
259 ویدیو
51 فایل
سیگنال ها و تحلیلهای جمعی از اساتید برتر بورس ایران ⛔️سلب مسئولیت: شما به تنهایی مسئول تصمیمات سرمایه گذاری خود هستید. مطالب صرفا نظرات شخصی است. سفارش تبلیغات 👈 @bourseitaa کانال ما در روبیکا: https://rubika.ir/Tahlilgaran_Bartar
مشاهده در ایتا
دانلود
بازدهی یک ماه اخیر مهمترین صندوقهای بورسی 🔻برخی از صندوقهای اهرمی، سقوط آزاد منفی 30 درصد داشتند!!؟
نرخ های عجیب گاز : کانادا ۲.۵ سنت آمریکا ۶.۵ سنت ایران ۱۳ سنت اگر اروپا درگیر جنگ روسیه نبود نهایتا امروز نرخ گاز ایران ۴ سنت می بود که باز هم گرانتر از کانادا است.
بیست و سوم مرداد  | سلام دوست گرامی ✅ بازار را در حالی آغاز می کنیم که اعلام حماس مبنی بر شرکت نکردن در مذاکرات آتش بس و تقویت گمانه پاسخ ایران ، باعث شد مجددا جو روانی شدیدی بر بازار چیره شود ✅سناریوی خوش بینانه ای وجود دارد مبنی بر این که ریسک اخیر کاملا مرتفع شود بازار می ماند و قیمت های فوق العاده ارزان سهام و نرخ ارز نیمائی که در حال افزایش است و اینجاست که یک حرکت قوی می تواند در بازار صورت بگیرد عرض شد در درجه اول برطرف شدن ریسک یاد شده است ✅ حجم معاملات در بازار بسیار پائین است و یکی از نشانه های برگشت بازار برگشت حجم معاملات به بالای چهار همت است متاسفانه الان حجم معاملات در محدوده دو همت است ⏪ در گروه خودروئی به محدوده حمایتی سیصد و بیست نزدیک می شود و در حال معامله با پی ای چهار است! از شنیده می شود نقدینگی بالائی از بابت ثبت نام های جدید به حساب شرکت واریز می شود که می تواند در شرایط فعلی به کمک شرکت بیاید هم جز خوش بنیادی های قطعه سازی هست که هم افزایش نرخ داشته و هم عملکرد خوبی در زیر مجموعه هایش دارد فعلا سهم محدوده حمایتی دویست و شصت را دارد و در صورت برگشت بازار، جز اولویت های رشد در بازار است ⏪ از بین سرمایه گذاری ها وضعیت خوبی در زیر مجموعه ها دارد سهم که کف خود را روی صد بسته است تلاش زیادی برای حرکت داشت ولی با توجه حجم بازار نمی توان فعلا انتظار حرکت خاصی از سهم داشت ولی قطعا با بالا رفتن حجم معاملات، شستا رشد بیست درصدی را تجربه خواهد کرد هم چنان در محدوده سیصد و بیست در حال نوسان است شرکت پتانسیل بسیار خوبی دارد و متاسفانه اسیر وضعیت فعلی بازار شده است بر خلاف زیر مجموعه ها که خوب کار می کنند نزولی است ! قیمت های فعلی برای سهمی که ارزش ذاتی بالای هشتصد دارد عجیب است ⏪ در گروه فلزات با پتانسیل سود صد و بیست تومانی و پی ای زیر چهار هنوز با عرضه روبروست ! کف قیمت سهم می بایست پانصد باشد ولی وضعیت ریسک سیستماتیک فعلی، قیمت را تا پی ای زیر چهار پائین آورده است جذابیت روانی خاصی برای در قیمت های فعلی وجود دارد به همین دلیل به محض افزایش تقاضا، سهم با اقبال روبرو می شود نمی دانم از این محدوده بیشتر هم افت خواهد کرد یا خیر ولی قیمت های فعلی به اصطلاح عامیانه شبیه است ✍️ تمام مطالب این کانال، فرضیه  نویسنده است و ملاکی برای خرید و فروش نیست دقت بفرمائید
بورس | تحلیلگران برتر
🟠 دلار در مرکز مبادله کماکان روی موج صعودی قرار دارد. نرخ دلار مرکز مبادله از ۴۴۵۹۴ به ۴۴۷۰۹ تومان
🟠دلار در مرکز مبادله به رشد خود ادامه می دهد. قیمت دلار نیما امروز به 448226 ریال افزایش یافته است
برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی بورس 🔹امروز جلسه فوق العاده شورای عالی بورس با محوریت بررسی آخرین وضعیت بازار سرمایه و پیشنهادات سازمان بورس برگزار خواهد شد، دیروز نیز جلسه‌ای با همین مضمون با حضور معاونین و مدیران بانک مرکزی در سازمان بورس برگزار شد که جلسه مثبتی بوده و خروجی آن جزء موضوعات اصلی جلسه امروز شورا خواهد بود.
🟢 بررسی وضعیت صنعت فولاد مفروضات نرخ  نیما : 47 هزار ت بیلت : 500 دلار
فقط 6 درصد با کف کانال نزولی فاصله داره، شاید همه بازیگران، صندوق ها، سبدگردان ها و بازارگردان ها منتظر کف کانال نباشند و در نزدیک حمایت استاتیک و داینامیک به صورت پله ای خرید کنند.
🚫 508 نماد صف فروش ✔️امروز بازار با 508 نماد در صف فروش بسته شد که یکی از رکودهای بیشترین نماد در صف فروش در کل تاریخ بورس است. البته یکی از دلایل این تعداد بالا نماد صف فروش و قفل شده، دامنه نوسان محدودی است که برای مدیریت بحران ناشی از جنگ احتمالی در نظر گرفت شد. تواتر بحران ها به قدری زیاد است که بعضا یادمان می رود در کدام بحران هستیم و بحران ها قاطی می شود. سهامداران کماکان منتظر برنامه کوتاه مدت برای خروج از این وضعیت رکودی هستند و کاری هم از ایشان بر نمی آید. جنجال شب گذشته ✔️شب گذشته با جریان خبری در بسیاری از رسانه های غرب در مورد حمله قریب الوقوع ایران به اسرائیل، فضای رسانه و مجازی به شدت ملتهب شد. حتی دیروز در ساعات پایانی معاملات دلار فردایی، نرخ های بالای 60 هزار تومان نیز تجربه شد. اما بازهم این گمانه زنی های رسانه ای به جایی نرسید و مشخص شد جوسازی رسانه ای بوده است. در موضوع تقابل نظامی ایران و اسرائیل، در هر راند رسانه های بارها مردم و بازارها را به اشتباه می اندازند. جریان تقابل فعلی به گونه ای پیش رفت که به نظر می رسد نباید انتظار پاسخ کوتاه مدت از ایران داشت. کما اینکه منابع معتبری مانند پنتاگون هیچ مطلبی دال بر آماده شدن ایران برای حمله منتشر نکرده است. به نظر می رسد موضوع پاسخ فعلا مطرح نیست و حداقل تا پایان ایام اربعین شاهد تقابل نظامی جدی نباشیم. اوراق دولتی 10 مرداد را چه کسی خرید؟ ✔️در تاریخ 10 مرداد طبق گزارش بانک مرکزی دولت موفق شده حدود 33.5 همت اوراق پذیره نویسی کرده و بفروشد. از این مبلغ 31.2 همت توسط بانک ها خریداری شده است. در بررسی اولیه داده های مربوط به معاملات اینگونه استنباط شد که این اوراق توسط بانک های مختلف خریداری شده و سپس به عنوان ریپو استفاده شده و منابع آن توسط بانک مرکزی تامین شده است. چرا که در همین روز بانک مرکزی 30 همت اوراق خریداری کرده است. حتی در سایت فرابورس گزارش عملیات بازار باز آن روز نشان می دهد بانک مرکزی گردشی در سمت خرید در همان روز داشته. حالا روز گذشته بانک مرکزی گزارش عملیات بازار باز داده و گفته است که در یک هفته ای که 10 مرداد هم در دلش بوده، نه تنها ریپوها را افزایش نداده بلکه حتی پول جذب کرده و به بیان ساده تر گفته است من 30 همت اوراق از بانک ها نخریده ام. بررسی نمادهای پذیره نویسی شده نشان می دهد در همه ی آنها بانک مرکزی به عنوان دارنده ی اصلی و تنها دارنده در دارندگان آمده است. سوالی که مطرح می شود خوب اگر بانک مرکزی این اوراق را به شکل ریپو از بانک ها نخریده است، پس از چه کسی این اوراق را خریده؟ آیا بانک مرکزی ایران، برای اولین بار به صورت مستقیم در پذیره نویسی اوراق دولتی شرکت کرده و 30 همت پول به صورت مستقیم به دولت داده است؟ 1403/05/23
ورود بانک‌ها به حمایت بازار سرمایه از فردا محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در پایان جلسه شورای عالی بورس: 🔹جلسه امروز، جلسه بسیار خوبی بود و در خصوص بهبود وضعیت بورس تصمیماتی گرفته شد. 🔹همچنین توافق شد حمایت از بازار سرمایه ادامه یابد و در این شرایط باید حمایت های قبلی از بازار سهام نیز حمایت شود.  🔹 به عنوان بانک مرکزی و مجموعه نظام بانکی توافق کردیم که از فردا کمک های نظام بانکی در حمایت از بازار سرمایه آغاز شود./ تسنیم
بورس | تحلیلگران برتر
ورود بانک‌ها به حمایت بازار سرمایه از فردا محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در پایان جلسه شورای ع
این تصمیم تیتر اشتباهی دارد، بانک ها قرار است از صندوق های خودشون حمایت کنند. یک عده شروع کردند به آه و ناله که منابع بانکی صرف بورس می شود. بانک ها اگر منابع بورس نبود الان ورشکسته شده بودند.
بورس | تحلیلگران برتر
ورود بانک‌ها به حمایت بازار سرمایه از فردا محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در پایان جلسه شورای ع
فرزین: 🔹از فردا به بانکها ابلاغ میکنیم که 5 همت سهم از بورس بخرند مشروط بر این که محدودیت های قانونی خرید سهم توسط بانکها در مقطع فعلی مورد چشم پوشی همه ارکان ذی ربط قرار گیرد.
برنامه های بانک مرکزی برای حمایت از صنایع بورسی 🔸فرزین، رئیس بانک مرکزی: برای حمایت از صنایع بورسی سه اقدام مهم را انجام می دهیم: ۱. تضمین ۳۶۰ همت اوراق تامین مالی توسط بانک‌های عامل برای انتشار اوراق تامین مالی ریالی جهت طرح‌های توسعه و تامین سرمایه در گردش شرکت‌های بورسی ۲. انتشار ۲ میلیارد یورو اوراق صکوک ارزی برای طرح‌های توسعه شرکت‌های بورسی علی الخصوص در حوزه پتروشیمی و معدن ۳. اعطای ۱.۵ میلیارد یورو وام ارزی برای شرکت‌های بورسی که درآمد ارزی و طرح‌های زودبازده داشته باشند تا از این طریق به افزایش صادرات آنها منجر شود.
دامنۀ نوسان بورس بیشتر می‌شود عبداللهی، عضو شورای‌عالی بورس: قرار شده هفتۀ آینده محدودیت دامنۀ نوسان بورس مقداری برداشته شود و دامنۀ نوسان از یک درصد روزانه قدری افزایش یابد.
بانک مرکزی که عامل نابودی کامل بازار سرمایه بوده با بهره ٣۵ درصدی، جلسه گذاشته که بازار سهام را با کمک بانکها در قیمت‌های دلاری سال ٩٠ حمایت کند. ☑️اوائل امسال که داود منظور رئیس وقت سازمان برنامه جلسه گذاشته بود شایعه شده بود که گفته شده: شما سهام بفروشید اوراق منتشره ما رو بخرید بهتون قول می‌دهیم بازار رو ۲۰ ۳۰درصد پایین تر میکشیم بگذارید سرجاش ☑️نمیدانم شایعه بود یا واقعیت ولی دقیقا همان اتفاق افتاد ☑️بازار سرمایه ایران بی‌متولی‌ترین و رها شده‌ترین بازار این کشور است، بی‌صاحبتر از صنف ضایعاتی‌ها با حجم فساد و تضاد منافع باورنکردنی که قربانی آن سهامداران خرد هستند. ☑️پوست امثال من کلفت است، دهها بار در این بازار از سال ٨٠ ورشکست شده و بلندشده‌ایم، دهها بار در حالیکه همه مردم در جاده چالوس جوجه می‌زدند در این بازار جنگ اتمی تجربه کردیم و ده ها بار شرایطی شبیه یا بدتر از این چهار سال را دیده ایم ولی مانده ایم و در نهایت هم برنده بوده‌ایم ☑️ولی بسیاری که حرفه‌ای نیستند ، کم تجربه هستند یا عجولند یا اعتماد دارند به سیستم و... در این بازار زنده نمانده‌اند و نمی‌مانند. ☑️با تمام این اوصاف بورس این روزها دیگر فروشی نیست اگر نفروخته‌اید! با اشباع فروش ماهانه روی میانگین ۶٠ ماهه آماده کف سازی و خرید نورچشمی‌هایی است که در مرداد ٩٩ و خرداد ١۴٠١ سیو سود کردند. 🤩قبل‌تر هم نوشتم و قابل جستجوست که این بازار احتمالا در پاییز امسال برخواهد گشت و رشد خوبی برای جبران زیان تا تابستان آتی خواهد داشت. آنجا تصمیم بگیرید بروید یا بمانید، من تا ١۴٠۶-١۴٠٧ که پایان سیکل صعودی جدید است می‌مانم.
۸ پیشنهاد «نظارت بر بورس‌های سازمان» برای حمایت از بورس مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس در گفت‌وگو با شهر بورس: 🔸با توجه به تلاش‌های صورت گرفته توسط سازمان بورس جهت بازگشت آرامش به بازار از فعالان بازار دعوت می‌کنیم همراه سازمان در گذر از این برهه سخت باشند. 🔹راهکارهایی برای حمایت از بازار سهام به شرح بندهای زیر پیشنهاد شده است که انجام موفق آن‌ها نیازمند همراهی و همدلی بانک مرکزی و سایر نهادها و ارکان است. این بندها عبارتند از: ۱. تغییر در ضریب اعتباری سهام ۲. تمدید مهلت تغییر در نصاب سهام صندوق‌های با درآمد ثابت ۳. انتشار اوراق تبعی از نوع بیمه‌ای توسط ۳۲ ناشر بورس تهران و ۲۰ ناشر فرابورس ایران با مشارکت صندوق تثبیت بازار سرمایه(که جلسه برنامه‌ریزی آن فردا در بورس تهران برگزار خواهد شد.) ۴. انتشار اوراق تبعی از نوع بیمه‌ای توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه برای پرتفوهای کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان ۵. تزریق منابع مالی جدید به صندوق توسعه بازار سرمایه توسط شبکه بانکی ۶. تزریق منابع مالی جدید توسط صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه ۷. تخصیص خط اعتباری جدید به شرکت‌های کارگزاری با تسهیل شرایط ۸. تغییر در سیاست های پولی و کاهش فاصله نرخ ارز نیمایی و بازاد آزاد برخی از گزینه‌های پیشنهادی از فردا قابل اجرا خواهند بود و سایر گزینه‌ها نیز با جدیت پیگیری خواهند شد.
بورس | تحلیلگران برتر
🟠قیمت دلار نیمایی باز هم افزایش یافت و وارد کانال 45 هزار تومان شد
به نظر می رسد با ایجاد شکاف بین دلار ترجیحی 28500 با دلار نیما 45000 تومان که به 58 درصد رسیده است، باید شاهد حذف تدریجی کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی باشیم و این ارز هم مانند ارز 1200 تومانی و 4200 تومانی به خاطره ها خواهد پیوست.
صف فروش اکثر نمادها در حال جمع شدن است.
هلدینگ‌های بزرگ بورسی برای انتشار اوراق تبعی به شرکت بورس فراخوانده شدند فقط صفحه آخر نامه رو منتشر کردم اسامی تمام شرکت‌ها هست
تقریبا نصف بازار صف خرید 1 درصدی / نصف دیگر صف فروش 1 درصدی صندوقهای اهرمی همگی صف خرید سنگین
بورس | تحلیلگران برتر
بیست و دوم مرداد  | سلام دوست گرامی ✅ بازار را در حالی آغاز می کنیم که خبر شرکت نکردن حماس در مذاکر
پله پله نرخ ارز نیمائی داره افزایش پیدا می کنه و طبیعتا با توجه به ذخیره ارزی پائین، هدف دولت ادامه این روند و نزدیک شدن به دلار آزاد هست قبلا در گزارش صبح گاهی عرض کردم بهترین سناریو برای بازار، عبور از ریسک فعلی است در این شرایط، بازار با قیمت فوق العاده پائین سهام و هم چنین ارزش جایگزینی بالا روبروست و بازار می تونه رشد خوبی داشته باشه قدم اول برای تحقق این سناریو عبور از تنش فعلی است
خبر بعدی که میتونه روی بازار اثرگذار باشه در حال حاضر تصویب ۳ ساله شدن افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی در شورای هماهنگی سران قواست البته خودرویی‌ها در اسفند ماه امسال دوره ۵ ساله شون تموم میشه اما خب بهتره که این مجوز هم صادر بشه که یه هیجان به بازار تزریق کنند چون تا افزایش بخواد طی بشه اینا رسیدن به اسفند!
پراکندگی نمادها براساس PE در نمودار بالا مشاهده می شود تعداد نمادهای با نسبت PE : ▪️کمتر از 3 برابر با 16 عدد ▪️کمتر از 4 برابر با 64 عدد، ▪️کمتر از 5 برابر با 133 عدد ▪️و کمتر از 6 برابر با 237 عدد است این تعداد براساس نسبت TTM محاسبه شده و با فرض رشد تورمی سود در سال جاری تعداد نمادهای با PE کمتر از 6 افزایش خواهد یافت.
🔹 پذیره نویسی روز چهارشنبه 31 مرداد انجام می شود