محمد ایمانی:
مجلس به روند خودزنی پایان دهد -2
♦️با این وصف آیا نباید پرسید که طیف وکیل الدوله ها چه اصراری بر تصویب شتابان ملحقات FATF یکی پس از دیگری دارند و چرا مجددا امروز 136 نماینده مجلس به لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) رای مثبت دادند؟ در حالی که هنوز برآورد جامعی از حجم خسارت های فعلی و آتی برجام در مجلس صورت نگرفته و عبرت های آن پیش روی ماست، چرا طیف دولتی و وکلای وابسته اصرار بر پیگیری سیاست خیانت آمیز راه بینداز و جا بینداز و انباشت انبوه تعهدات ضد امنیتی بر دوش ملت و نظام دازد؟
🔷اگر به تعبیر کارشناسانی مانند دکتر فرشاد مومنی (از اقتصاددان های حامی و منتقد شده دولت) "دولت در حال آینده فروشی و بدهکار کردن ایران شبیه دوره قاجار و پهلوی است"، چرا کسانی که نام نماینده ملت را یدک می کشند، نقطه پایان بر این تله های انفجاری زنجیره ای نمی گذارند و خواستار تجدید نظر اساسی در تعهدات یکطرفه برجامی و اف ای تی افی و ... نمی شوند؟!
🔶آقای لاریجانی و هم طیفانش تا کجا قرار است حیثیت خود را خرج افراطیون مدعی اصلاح طلبی کنند که زمانی در مجلس ششم و دولت اصلاحات برای تسلیم ایران به آمریکا و اروپا خیز برداشتند و نامه سرگشاده تسلیم طلبی صادر کردند و مدعی شدند 19 سال به دنیا دروغ گفته ایم (!) اما چون موفق نشدند، امثال لاریجانی را نردبان خود کردند.
♦️انتخابات هیئت رئیسه مجلس در این میان نشان داد که افراطیون غربگرا عبور از لاریجانی و انداختن نردبان او را کلید زده اند. آنها به صراحت گفتند لاریجانی از این به بعد برای ما کارت سوخته است، همچنان که دولت روحانی را رحم اجاره ای و ددولت گذار و کاتالیزور خواندند. آیا این همه عبرت، برای متنبه شدن و تصمیم به جبران بخشی از کوتاهی ها کافی نیست؟!
@IMANI_mohammad
@tahlilgarmihan
دقیقا مشکلFATFبرای ما چیست؟
وقتی FATFرا مطالعه می کنید چیز خوبی است چون پول شویی امری نکوهیده است و حمایت مالی از تروریسم زشت و غیر قابل دفاع است.
دلیل اصلی که ایران برای پیوستن به آن نگران است"معنادهی به تروریسم" است.بحث بر سر مصادیق تروریسم است که فردا گرفتاری های زیادی را به همراه دارد.غرب حزب الله را که در شش سال گذشته بهترین جوانان خود در مبارزه با تروریسم_که خود غرب ساخته -از دست داده تروریست می داند.مدافعان مشروع سرزمین فلسطین را تروریست می دانند و احتمالا همه گروههایی که در عراق با تروریسم جنگیده اند را تروریست می دانند.
غرب در صدد است با این قانون ارتباط ایران با جنبش های اصیل اسلامی را با معنادهی ترویست به آنان قطع کند و این لطمه بزرگی به منافع ایران و صددرصد به نفع صهیونیستها و غرب است. تفاهم بر سر مصادیق تروریسم اگر ابتدا صورت گیرد اصل این قانون قابل دفاع است
@Dr_A_Ganji
@tahlilgarmihan
آیا باید منتظر تصویب FATF باشیم؟
🔹آمریکایی هادر عین حالی که از برجام خارج شده اند، شدیدا به دنبال این هستند که ایران را عضوی از FATF کنند.
🔹از مهمترین ایراداتی که به FATF وارد می شود، این است که به صورت نرم و حساب شده مانع از استقلال مستمر سیاسی کشور می شود و زمینه نفوذ و سلطه نهادهای بین المللی به سیستم اقتصادی داخلی را فراهم می کند.
👉fna.ir/bmo1nh
@tahlilgarmihan
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
13961108001305.pdf
207.9K
سند- تعهدات 41 بندی دولت آقای روحانی به FATF
برخی تصور میکنند سرنوشت FATF در مجلس تعیین میشود. در حالی که فقط 4 بند از این 41 بند در دستور کار مجلس است و باقی موارد توسط دولت در حال اجراست.
@jebraily
✏
#یادداشت_روز
نشانههای شکست و تصمیم بهنگام!
دکتر محمد حسین محترم
هدف همه فشارهای روانی و اقتصادی جبهه قاسطین به همراه ناکثین و مارقین علیه جمهوری اسلامی برای این است تا با القاء سایه جنگ که به اعتقاد رهبر معظم انقلاب «یک دروغ» است، ملت ایران را بترسانند که اگر تسلیم نشود و پای میز مذاکره جدید نیاید، و بر سر «امنیت ایران و منطقه» معامله نکند، چنین میشود و چنان خواهد شد!!!.هرچند به تعبیر رهبری «این خواب آشفته تعبیر نخواهد شد»، اما اکنون بعداز همه رجزخوانی و فضاسازیهای سیاسی و رسانهای نشانههای این سخن حکیمانه حضرت آقا که فرمودند: «شکست آمریکا در مسائل اخیر قطعی است» در حال آشکار شدن است، از جمله:
1- همزمان با ایرانهراسی نتانیاهو در منطقه و در تور اروپایی، دبیرکل ناتو در گفتوگو با اشپیگل آلمان به ناتوانی این سازمان نظامی مجهز به پیشرفتهترین تجهیزات روز در مقابل جمهوری اسلامی اذعان کرد و گفت «ناتو در صورت وقوع هرگونه جنگی در منطقه از اسرائیل دفاع نخواهد کرد و اسرائیل نمیتواند روی حمایت پیمان آتلانتیک در دفاع از خودش حساب باز کند». این سخن ینس استولتنبرگ همان سخن رئیس اتاق جنگ ناتو در اتحادیه اروپاست که قبلا اذعان کرده بود «آمریکا و متحدانش بهخوبی میدانند اگر جنگی با ایران صورت گیرد کل اقتصاد دنیا و بورسهای جهان سقوط نود درصدی خواهد کرد و قیمت نفت به 400 دلار خواهد رسید». دکتر فرانس ژیرس تاکید کرده بود «در صورت چنین جنگی، برای هدف قرار گرفتن 22 پایگاه نظامی آمریکا فقط دو پایگاه موشکی ایران در منطقه کافی است و110 پایگاه موشکی دیگر ایران اصلا نیاز به عملیاتی شدن ندارد.» این اذعان دبیرکل ناتو و رئیس اتاق جنگ ناتو در اتحادیه اروپا نشان میدهد غربیها بهخوبی درک کردهاند وقتی رهبر هفتمین قدرت نظامی برتر جهان به اذعان خودشان، هشدار میدهد «اگر دشمن یکی بزند، ده تا میخورد» شعار نیست بلکه فاصله یکی زدن تا ده تا خوردن کسری از ثانیه است و این یعنی اقتدار قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی که آمریکاییها و اروپاییها و صهیونیستها از آن واهمه دارند. لذا علت جنگ روانی و اقتصادی دشمنان علیه ملت ایران همین است که در مهار قدرت موشکی و بازدارندگی این ملت ناتوانند و نمیتوانند با هر اقدام احمقانهای که نتیجهاش غیرقابل تصور و خارج از اراده آنهاست، امنیت ملت ایران را هدف قرار دهند. در واقع غربیها به دلیل همین ناتوانی در رویارویی نظامی، با ایران مذاکره کردند و اکنون نیز اروپاییها برجام را دارای «منافع امنیتی» برای خود میدانند.
2- نخستوزیر و وزرای خارجه و جنگ رژیم صهیونیستی قبل از این نیز در یک شوی تبلیغاتی با سفر به مسکو و گفتوگو با مقامات روسی، در یک جنگ روانی و فضاسازی رسانهای درصدد القاء «معامله پنهانی روسیه و اسرائیل بر سر حضور ایران در سوریه» و القاء «پایان یافتن همکاریهای راهبردی مسکو با تهران» بودند. اما وزیر خارجه روسیه بعد از این دیدارها آب پاکی را روی دست نتانیاهو ریخت و او را دست خالی بدرقه کرد. سرگئی لاوروف تاکید کرد «ما با این ارزیابی که ایران ریشه مشکلات منطقه از جمله در سوریه، فلسطین، لبنان، عراق و جاهای دیگر است، مخالفیم.» وی تاکید کرد «ما راهبرد خود در منطقه را به اسرائیلیها یادآور شدیم که نیاز به حضور و مشارکت ایرانیها در منطقه داریم و نه تلاش برای منزوی کردن آنها»! نکته مهم و جالب در سخنان لاوروف اشاره به شباهت رویکرد آمریکا به ایران و روسیه بود که گفت «آمریکا از ایران میخواهد رفتارش را در منطقه تغییر دهد و همین را نیز دقیقا از مسکو میخواهد!».
http://kayhan.ir/fa/news/134391
@tahlilgarmihan
جنگ الحدیده و پاسخ مردان زبرالحدید
✍سعدالله زارعی
فشار شدید به «الحدیده» یک آزمون برای رژیمهای عربستان و امارات به حساب میآید و از آن طرف «مقاومت» در این استان و حفظ آن یک سرفصل مهم سیاسی برای مردم یمن محسوب میگردد. بر این اساس آمریکا، انگلیس، فرانسه و حتی نماینده دبیرکل سازمان ملل پای کار آمدند تا اقدامات وحشیانه ارتشهای عربستان و امارات به ثمر بنشیند و رژیم سعودی را از مخمصه رهایی ببخشد. در این بین انصارالله با دست زدن به عملیاتهایی در الحدیده در صدد برآمد، توطئه غربی- عربی علیه یمن را درهم بشکند. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- هیچکس در این تردیدی ندارد که جنگ علیه یمن، بار گرانی بر دوش رژیم سعودی است و تقریباً هیچ کس هم تردید ندارد که «ریاض» راهی برای غلبه بر «صنعا» پیشرو ندارد. با این وجود سعودیها به هر طرح مبتنی بر پایان جنگ پاسخ منفی دادهاند و تلاش کویتیها، عمانیها و نماینده دبیرکل سازمان ملل را ناکام کردهاند. در همه این مراجعات حرف سعودی روی خلع سلاح کامل انصارالله، تحویل پایتخت و مراکز استانها متمرکز بوده است که در واقع به معنای عدم پذیرش واقعیتی ذیل عنوان «انصارالله» تلقی میشود. سعودی دربهای سیاسی را بسته است اما در عین حال نتوانسته مسئله را حل کند. آنان طی حدود یک ماه اخیر تلاش کردهاند تا سد کنونی را بشکنند و به اقتدار انصارالله خاتمه دهند. بر این اساس طی یک ماه اخیر شاهد صفآرایی جدیتر عربستان، امارات، آمریکا، انگلیس و فرانسه و بهرهگیری گستردهتر از مزدوران و تمرکزبخشی به عملیات در یک نقطه بودهایم. در این بین علاوه بر نظامیان سعودی و اماراتی، نزدیک به یک تیپ مزدوران سودانی، پنج تیپ از نیروهای ارتشی وفادار به علی محسن الاحمر - فرمانده ارتش در زمان ریاست جمهوری علی عبدالله صالح- یک تیپ از نیروهای جریان اخوانی- وهابی اصلاح، یک یگان از نیروی دریایی آمریکا و یگانهای مشابهی از نظامیان انگلیسی و فرانسوی، یک گردان از نیروهای القاعده- موسوم به انصارالسند- و نیروهای پراکندهای از بعضی کشورهای اروپایی و آفریقایی پای کار آمدهاند تا استان راهبردی الحدیده را از دست نیروهای بومی انصارالله خارج نمایند. تا پیش از این آمریکاییها نقش عملیاتی خود در یمن را کتمان میکردند ولی از حدود دو هفته پیش به سمت علنی کردن حمایتهای نظامی از متجاوزین سعودی رفتهاند. مثلاً سه روز پیش یک مقام مسئول در پنتاگون با صراحت به شبکه تخصصی آمریکایی «الحره» گفت: «نیروهای آمریکایی در یمن مستقرند و به نیروهای عربستان و امارات کمک اطلاعاتی میدهند» و «جیمز ماتیس» وزیر دفاع روز چهارشنبه قبل تصریح کرد: «آمریکا باید در عملیات الحدیده حضور یابد و به مواضع انصارالله حمله کند».
در این میان شاهد تحرک بیسابقه نماینده انگلیسی دبیرکل سازمان ملل- مارتین گریفت- بودیم. او در کشاکش درگیریهای شدید نیروهای اماراتی و سعودی به فرماندهی امارات علیه مردم یمن، مشغول رایزنی با گروههای مختلف و از جمله انصارالله بود و از پیشرفت بیسابقه گفتوگوها سخن گفت اما وقتی حرفهای او را مورد مطالعه قرار میدهیم میبینیم روی خلع سلاح انصارالله تمرکز دارد که در متن خود به معنای تحویل مراکز استانها و پایتخت نیز هست یعنی خلع سلاح و خلع سیاسی توأم با یکدیگر! در عین حال دستاوردهای ائتلاف سعودی آمریکایی علیه یمن علیرغم یک ماه جنگ شدید ناچیز به حساب میآید و هنوز نتوانسته است به مرکز استان حدیده نیز دست یابد و به تصرف مناطقی در جنوب مرکز استان محدود مانده است.
http://kayhan.ir/fa/news/134508
@tahlilgarmihan
هدایت شده از خبرگزاری فارس
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این روزها در مزار شهید حججی چه میگذرد؟
@Farsna
🔴 #هسته_ای یا #رفاه؟
🔴 #استقلال یا #تحریم؟
سالها به گوش مردم #ایران، این #دوقطبی را خواندند که چرا بودجه هنگفت تاسیسات هسته ای را صرف #فقر و #بیکاری و #آبادانی کشور، نمیکنید؟! چرا هسته ای را #تعطیل نمیکنید تا از شر #تحریم ها خلاص شویم!!
تعطیلش کردند..
امروز پس از 3 سال، رقم بیکاری و فقر و تحریمها که بماند..
#سکه 2 میلیون و 400 هزار تومان تا این لحظه!
و باز هم با حسرت آشتی #آمریکا و #کره_شمالی را می نگرند..
🔶 هیچوقت به مردم نگفتند اگر هسته ای بد است ! پیف است! چرا هر کشور پیشرفته صنعتی دارد.. فرانسه، آلمان، چین، روسیه، آمریکا، ایتالیا.. حتی همین هند و پاکستان.. حتی رژیم #صهیونیستی ..
🔶هیچوقت به مردم نگفتند #اقتصاد های پیشرفته جهان، تنها با «شکوفا کردن ظرفیت های #تولید داخل کشورشان»، صرفا با مصرف کالای خودشان پیشرفت کردند.. نه پذیرش #رهبری آمریکا بر جهان! #محمد_عبدالهی
👉 ☑️ @abdollahy
@tahlilgarmihan
✏️ انتظار مردم و انحراف دولت!
✅ #افزایش_قیمت دلار، سکه، مسکن و سایر مایحتاج ضروری، باضافه #سقوط ارزش پول ملی و #بیکاری، مردم و بخصوص جوانان کشورم را در رنج قرار داده و انتظار مردم این بوده و هست، تا دولت اقدامی در جهت عمل به #وعده های خود که یک میلیون شغل در سال است، بنماید! اما ناباورانه هیئت دولت در جلسه روز چهارشنبه، 16 خرداد 97 نه تنها اقدامی در خصوص کنترل قیمتها و ایجاد اشتغال نداشته، بلکه در مصوبه ای #مشکوک و #انحرافی!، محل های برای #تجمع اعتراض صنفی مردم در نقاط مختلف کشور در نظر می گیرد!
💠 #حسن_روحانی برای رفع مشکلات مردم، در تبلیغات انتخاباتی سالهای 92 و 96 به مردم وعده های بسیاری داد و در دستوالعمل #حقوق_شهروندی هم آورده است! مثلا ساخت مسکن اجتماعی در مدت 5 سال گذشته، یک واحد هم مردم تحویل نداد! یا اینکه مردم نمی دانند که قیمت سکه و #دلار تا ظهر، چند برابر افزایش پیدا می کند!
❌ #امام_خامنه_ای در مرقد امام راحل در خصوص نقشه دشمنان فرمودند: «امروز نقشه دشمن #فشار_اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی است هدف آنها از این فشارها، زیر فشار قرار دادن صرفا دستگاه حکومتی و دولتی نیست بلکه می خواهند ملت ایران را به ستوه ناچار به #تسلیم در برابر زورگوئی های آنها شوند.»
👈 سئوال؛ هدف #ترامپ و حسن روحانی، به غیر از "فشار اقتصادی، روانی و عملی" بر علیه مردم ایران است؟! هر دو با هدف #ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی در یک مسیر حرکت می کنند! متأسفانه دولت بجای حل مشکلات اقتصادی مردم، مسیر فریاد زدن را به مردم پیشنهاد می دهد این یعنی #نفاق با ملت! یعنی اینکه مردم هر چه دلشان می خواهد بر علیه نظام اسلامی، (نه دولت #بی_کفایت_اعتدال) فریاد بزنند، تا #اسلام_رحمانی، اسلام آمریکایی، جای اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله بنشیند!
🔰🔰🔰
@tahlilgarmihan
✏
سراب سیراب نمیکند
محمد ایمانی
1- اردوگاه دروغ پس از آشکار شدن خسارتهای اعتماد یکطرفه به غرب، به هر دستاویزی چنگ میاندازد تا واقعیت ملموس در زندگی مردم را پنهان سازد. عکس مذاکرات گروه هفت را که سران 6 کشور روبه روی ترامپ ایستادهاند، بزرگنمایی میکنند و میگویند «دیدید! بین آمریکا و اروپا شکاف افتاد؛ این هم عایدی برجام»! و توضیح نمیدهند که مگر آنها قبل از برجام اختلاف نداشتهاند یا اختلاف و دعوای آنها بر سر برجام است؟ اختلاف سیاسی و تجاری دیرپای آنها چه دخلی به ایران دارد؟ یعنی با این شکاف، تحریمها لغو میشود؟ شرکتهای اروپایی برمی گردند؟ یا لااقل، قطعنامهای علیه آمریکا به شورای امنیت میبرند؟!
2- همینها، با برجسته کردن مذاکرات کره شمالی و آمریکا که نتایج عملی و سرانجام آن در هالهای از ابهام است، میکوشند به منطق مرده اعتماد به آمریکا تنفس مصنوعی بدهند. کره شمالی و آمریکا تا به حال چند بار توافق کرده و هر بار زیرش زدهاند. اما غربگرایان باید پاسخ دهند آیا ادعای آمریکا درباره دادن تضمین امنیتی به کره، مفیدتر از «معاهده نظامی» است که تونی بلر نخستوزیر انگلیس با قذافی امضا کرد تا در صورت وقوع هر نوع حملهای از لیبی دفاع کند اما انگلیس، پیشگام حمله به لیبی بود؟! البته سخنگوی دولت به درستی گفت «کره شمالی با چه کسی میخواهد مذاکره کند؟ آیا این فردی که در هواپیما با یک توییت، نشست سران گروه هفت را دچار اخلال میکند، قابل اعتماد است؟ ارزش وقت بیشتر از صحبت کردن با شخصی مانند ترامپ است».
3- استخوان گیر کرده در گلوی آمریکا، ایران است نه کره شمالی. طبق گزارشهای متعدد محافل غربی، ایران هجدهمین قدرت اقتصادی، هشتمین قدرت نظامی، سیزدهمین قدرت سیاسی دنیا و سرجمع، قدرتی است که توانسته ترمز آمریکا و اعوانش را در عراق و سوریه و لبنان و یمن بکشد و حتی روسیه منفعل در چند سال قبل را در سوریه پای کار آورد. نشریه آمریکن اینترست یک سال قبل از قول استراتژیستها نوشت «ایران در سال 2017 در کنار آمریکا، چین، ژاپن، روسیه ، آلمان و هند، هفتمین قدرت بزرگ دنیاست». طی دهه اخیر، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، اقتصاد ایران را هفدهمین یا هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا ارزیابی کردهاند. همچنین در نظرسنجی از 21 هزار نفر از سیاستمداران، مدیران و نخبگان آمریکایی که هرسال توسط US News انجام میشود، جمهوری اسلامی ایران در رتبه 13 قدرتمندترین کشورها قرار گرفت. مراکز معتبر بینالمللی، سرعت رشد علمی ایران را 13 برابر متوسط جهانی اعلام کردهاند و مقامات رژیم صهیونیستی میگویند ایران پس از انقلاب 1979، بیست برابر سرعت اسرائیل، رشد فنی و علمی داشته است.
4- چالش و مشکل واقعی از آنجا آغاز شد که طیفهایی در اثر وسوسه و تهدید دشمن و برخی ریزشهای روحی و اعتقادی، دشمن را قویتر از آنچه هست دیدند و توانمندیهای جبهه خودی را یا ندیدند و یا به خاطر عملیات روانی دشمن، تهدید و زحمت و دردسر پنداشتند. در این فرآیند، دولت با عدم اعتماد به نفس لازم و منفصل فکری از اقتدار جمهوری اسلامی پای مذاکره رفت. وسوسه خناسان هم -مبنی بر وقوع معجزه در صورت بستن با غرب- در این روند معیوب موثر بود. اکنون بعد از 5 سال فرصتسوزی و آرزو اندیشی، نسبت آرزو با واقعیت، همان مثال آیه 39 سوره نور است. «كَسَرَابٍ بِقِيعَهًْ يَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ مَاءً حَتَّى إِذَا جَاءَهُ لَمْ يَجِدْهُ شَيْئًا... مانند سرابی در بیابان بیآب که شخص تشنه، آن را آب پندارد؛ تا زمانی که به آن رسید، هیچ نیابد».
http://kayhan.ir/fa/news/134605
@tahlilgarmihan