فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای دختر همسایه
📝پیام دختران افغانستانی به دختران ایرانی
@tahlilrahbordi
May 11
💥انقلاب از دروازه های پاریس
🔸️ امانوئل مکرون در سخنرانی در نشست صلح پاریس ضمن اشاره به دیدارش با مصی علینژاد گفت: بر احترام و ستایش خود برای انقلابی که رهبری میکنند تاکید میکنم.
🔸️ این دیدار که طبق توئیت علینژاد با کمک سازمان تجزیه طلب عدالت برای کردستان شکل گرفته بود محرکی بود تا به بررسی پیشینه حمایت های فرانسه از جنبش های انقلابی و تلاش های این کشور در جهت آزاد! سازی مردم جهان اشاره کنیم.
🔸در سال ۱۹۶۱ و درست در زمانی که انقلاب الجزایر فعال شده بود، در فرانسه، حکومت برای الجزایری های ساکن فرانسه محدودیت آمد و شد وضع نمود.
🔸️ در ۱۷ اکتبر جبهه آزادیبخش الجزایر از الجزایریها خواست تا در پاریس اعتراض مسالمتآمیزی در مقابل این محدودیت ها برگزار کنند. رژیم فرانسه تظاهرات را به خاک و خون کشید.
🔸️ پس از این سالها تعداد دقیقی از کشتهها هنوز مشخص نیست. ولی برخی گمانه ها حکایت از کشته شدن صدها تن دارد. پلیس فرانسه اجساد کشته شدگان را در رودخانه سن در پاریس ریخت. در نهایت فرانسه پس از سالها انکار این جنایت ددمنشانه، در سال ۲۰۲۱ انجام آن را پذیرفت.
🔸️ اما رفته رفته شعله های انقلاب در الجزایر زبانه کشید و استعمارگران فرانسوی را از آن دیار بیرون ریخت. اکنون فرانسه باید به دنبال راه دیگری برای حفظ نفوذ و تسلط خود در جامعه الجزایر می بود. فرانتس فانون در کتاب خود با عنوان "واپسین دم استعمار" این نکته را به خوبی شرح میدهد و اذعان میدارد فرانسه برای ادامه استعمار خود از "رهایی زن" و "مسئله حجاب" بهره گرفت.
🔸️ اما این فرانسه حامی حقوق زنان، همان حکومتی بود که سربازان آن کشور به همسر یکی از رهبران جبهه آزادیبخش الجزایر تجاوز کردند و سپس او را مجبور کردند تا با بدن برهنه با آنها عکس بگیرد. در نهایت پس از تحمل شکنجه های فراوان این زن در اسارت خود کشی کرد.
👌 و اینگونه فرانسه حامی انقلاب ها و آزادی مردمان است...
🔺کانال مطالعات غرب آسیا
@tahlilrahbordi
🔹موازنه وحشت و دست خالی غربی ها
📝 یعقوب ربیعی
🔹 هفته گذشته بود که پهپادهای آمریکایی چند تانکر ایرانی را در مرز قائم_بوکمال یعنی یکی از گذرگاه های سه گانه در مرز سوریه و عراق مورد حمله قرار دادند. هدف تهاجم این بود که کریدور قائم_بوکمال که می تواند ما و عراق را به مدیترانه و مرزهای رژیم اشغالگر برساند مسدود نمایند.
🔹 آن موقع گفتیم که این حملات بی پاسخ نخواهد ماند. حمله پهپادی به یک نفتکش در عمان که ظاهراً متعلق به یک تاجر صهیونیستی است دقیقاً در راستای موازنه وحشت به نفع گفتمان مقاومت است.
🔹هرچند طرف مقابل طبق اشتباه محاسباتی خود خیال می کرد که گفتمان مقاومت در خلال اغتشاشات ایران، به خباثت های آنها پاسخ نخواهد داد ولی تجربه نشان داده است که خط مقاومت اگر ضربه بخورد پاسخ قاطع و عاقلانه خواهد داد.
🔹 پیش بینی می کنیم که غربی ها زود صحنه بازی را خالی خواهند کرد و رفت و آمد دیپلماتهای غربی و عربی برای پایان دادن به این زد و خوردها به زودی شروع خواهد شد. دست غربی ها برای تصاعد بحران و موازنه وحشت خالیست.
👌 منتظر می مانیم ....
@tahlilrahbordi
🙏 سلام خدمت همراهان همیشگی کانال
💠 چند سالی است در این کانال از نوشته های برادر عزیزمان جناب آقای دکتر عزیز غضنفری کارشناس ارشد مسائل سیاسی بهره می بریم، کانال امیدها و دغدغهها که نوشته ها و تحلیل های شخصی ایشان در آن درج می گردد جهت عضویت خدمتتان معرفی و پیشنهاد می شود. 👇
🆔 @ghazanfari58
سوال اکثر مردم متدین و مذهبی کشور
خیلی از دوستان حزب الهی و مومن و انقلابی از علت مدارا یا مماشات با اغتشاش گران میپرسند و نیروهای انتظامی و امنیتی را به کوتاهی و انفعال متهم میکنند اما واقعا نیروهای انتظامی و امنیتی در جمهوری اسلامی منفعل و بی تفاوت هستند؟!سابقه تاریخی به این سوال پاسخ منفی می دهد. اما پس علت مدارا و یا به اصطلاح مماشات چیست؟!
ورود به مرحله تشدید خشونت، تخریب و آدم کشی دقیقا به معنای نا امیدی دشمن از وقوع انقلاب سریع و همراه شدن قشر خاکستری جامعه است چرا که عدم همراهی مردم با جریان خشن، تخریب گر و آدم کش کاملا واضح است.
پس دشمن دنبال چه نقشه ای است؟!!!!!
به نظر می رسد دشمن دنبال ایجاد تله و طراحی جنگ داخلی است. زیرا با افزایش خشونت، ترور و نا امنی، مردم برای بازگشت آرامش به دستگاه های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی فشار می آورند و نارضایتی از این دستگاهها بالا می گیرد و با افزایش فشار افکار عمومی دستگاههای نظامی صبر راهبردی را از دست داده و مجبور به بالا بردن خشونت در مقابله با اغتشاشگران می شود و این دقیقا ورود به تله جنگ داخلی است.
زیرا افزایش خشونت نیروهای انتظامی، باعث مظلوم نمایی و توجیه خشونت متقابل می شود و با بالا گرفتن درگیری، کشور های متخاصم برای ورود به درگیری نظامی مشروعیت بین المللی را به دست می آورند و اینجاست که پروژه ایجاد جنگ داخلی و سوریه سازی ایران با موفقیت انجام می گیرد.
لذا صبر استراتژیک نظام نه مماشات است و نه مدارا بلکه پرهیز از ورود در تله ایست که کار گذاشته اند و این صبوری، جز تدبیر رهبر معظم انقلاب نیست همانگونه که فرمانده ارتش چند روز پیش بیان نمود که صبر در برابر اغتشاشگران صرفا با دستور رهبری صورت گرفته و به معنای عدم توانایی نیروهای نظامی نیست.
دشمن فکر کرده با پهن کردن تله، می تواند شکار را به چنگ آورد اما کور خوانده حریف اژدهاست نه موش!!!!
پس لطفاً با دامن زدن به لزوم برخورد نیروهای امنیتی و انتظامی وارد تله دشمن نشوید.
بهترین راهبرد همین است که نظام در پیش گرفته و آن صبر راهبردی و مبارزه و دستگیری با عوامل اطلاعاتی و میدانی دشمن است تا حربه دشمن کند شده و برای حفظ مهره های اصلی و شبکه جاسوسی خود از ادامه پروژه دست بکشد و عوامل اصلی را از کشور خارج کرده یا مخفی نماید چرا که اگر نتواند به خواسته اش برسد قطعا حفظ مهره های کلیدی و شبکه جاسوسی که سالها برای آن زحمت کشیده اهمیت بالاتری دارد. / کانال پرسمان سیاسی
@tahlilrahbordi
🔹 شهادت کیان و بروکراسی روایت
📝 یعقوب ربیعی
🔹 کیان و دیگر شهدای ایذه روز چهارشنبه شهید شدند و امروز پس از سه یا چهار روز، فیلم مدافعان امنیت بدون سلاح دفاعی یا تهاجمی منتشر می شود. دقیقا قضیه اش مانند فیلم امجد امینی قبل از فوت مهسا امینی است که به سالم بودن بدن دخترش اعتراف می کند ولی یک هفته پس از فوتش اجازه انتشار یافت.
🔹 ما در جنگ روایت ها قرار داریم و این یک واقعیت است. جنگ روایت مثل دعوای خیابانی است آنکس که سیلی اول را محکم تر بکوبد احتمال موفقیتش بیشتر است. در جنگ روایت ها هم دو موضوع بسیار مهم است سرعت روایت و جذابیت روایت.
🔹 متأسفانه در جنگ روایت ها ما اسیر بروکراسی شده ایم، درگیر پیچ و خم اجازه حفاظت یا حراست فلان سازمان، اذن فلان وزیر یا وکیل، آمار دادن یا ندادن فلان سازمان عریض و طویل. مانند دن کیشوتی که با شمشیر نه به جنگ آسیاب بادی بلکه به جنگ توپخانه عظیم دشمن آمده است.
🔹 راهکار هم ساده و هم پیچیده است. ساده از آن جهت که ما دیتا و اطلاعات بیشتری داریم، پیچیده از آن جهت که درگیر ذهن های فرسوده و پیچ و خم های اداری روایتیم.
🆔 @tahlilrahbordi
💢چرا با تیم ملی مخالفند؟
✍🏻یعقوب ربیعی
🔹از یازده مطلب اخیر صفحه ورزشی رسانه تروریستی سعودی اینترنشنال، ده مطلب پیرامون اغتشاشات است و صرفاً یک مطلب به صحبتهای جانی اینفانتینو پرداخته است.
❔سؤال، چرا این رسانهها اینگونه به ورزش نگاه میکنند و در تلاشند تا مردم را علیه تیم ملی یک کشور که آبروی آن کشور است بشورانند؟
▫️پاسخ، علت چنین رفتاری را باید تفاوت کارکردهای ورزش ملی و قهرمانی با کارکردهای این رسانهها دانست.
🔸ورزشهای ملی مانند فوتبال خصلتی که دارد موجب وحدت جامعه میگردد. فقیر و غنی، فارس و غیر فارس، شیعه و سنی هنگامی که به ورزش ملی میرسند اختلافها را کنار میگذارند و برای آنها ورزش ملی یک هویت ایرانی میسازد. و این با رویکرد رسانه تجزیهطلبی مانند
🔹ایراناینترنشنال در تضاد است. اگر ورزش ملی وحدتساز است او قصد دارد که دیگرساز باشد و هر ایرانی به جای عشق و افتخار به تیم ملی کشورش، انگشت اتهام را به سمت دیگری نشانه رود و هم وطنش را بیغیرت و یا به صفت قبیحه دیگری معرفی کند. کارکرد دیگر ورزش ملی مانند فوتبال تزریق روحیه نشاط به جامعه است در صورتی که طرف مقابل به دنبال سیاهنمایی مطلق از جامعه است و آنچه میتواند نشاط را به جامعه آورد را به طور کلی منتفی میداند و با آن در ستیز است.
🔸لذا ما بیشتر از اینکه با یک موضوع ورزشی مواجه باشیم با یک جنگ شناختی از نوع فوتبالی مواجهیم. طرف مقابل تلاش دارد تا هر آنچه مؤلفههای ملتساز وجود دارد از پرچم و سرود ملی گرفته تا فوتبال و هر ورزش قهرمانی دیگری را از جامعه ما بزداید. در این جنگ شناختی وظیفه هر ایرانی باغیرتی در گام اول خنثیسازی تاکتیک دشمن است. باید تلاش کنیم که فوتبال عامل وحدتساز درون جامعه ما شود نه عامل غیریتساز و تفرقهافکن. نکته دوم؛ قبول کنیم همین که در این جنگ شناختی سنگین، این بازیکنان پای به زمین گذاشتهاند خود شاه مهرهای برای باطل کردن جنگ شناختی ابو ارهها بودهاند.
🔹شروع بازیها قطعاً شروع حاشیهها خواهد بود؛ سرود خواندن یا نخواندن، خوشحالی کردن یا نکردن و... . در این حاشیهها یک انسان وطنپرست نباید موضوعات فرعی را بر موضوعات اصلی یعنی مقابله با جنگ شناختی دشمن اولویت دهد و وارد تقابل با هموطن خود گردد. با اولویتبندی اجازه ندهیم در این زمین پر از مین، قربانی جنگ شناختی دشمن شویم.
🆔 @tahlilrahbordi
🔹 ملاحظه ای پیرامون اولین بازی تیم ملی
📝 یعقوب ربیعی
🔹 برای اینکه بدانیم کجا ایستاده ایم مرور چند نکته لازم است:
👈 ۱_ نکته اول اینکه هدف رسانه هایی مانند ایران اینترنشنال تجزیه طلبی است. به قول رهبر معظم انقلاب آنها با ایران مخالفند.
👈 ۲_ علت اول مخالفتشان با تیم ملی هم این است که تیم ملی وحدت بخش است ولی تجزیه طلب بدنبال تفرقه و اختلاف است.
👈 ۳_ علت دوم مخالفتشان با تیم ملی این است که ورزش ملی مانند فوتبال نشاط آور و امیدآفرین است ولی دشمن تجزیه طلبی مانند ایران اینترنشنال صرفاً بدنبال سیاه نمایی است.
✅ معتقدم ما قبل از جام جهانی ۲ پیروزی کسب کرده ایم:
👈 اولاً طرف مقابل می خواست ما در جام جهانی نباشیم و الان هستیم.
👈 ثانیاً رسانه بن سلمان می خواست تیم از جام انصراف دهد و بازیکنان با وجود نگاه های متکثر در زمین او بازی نکرده اند.
⁉️ پیروزی سوم چگونه به دست می آید؟
✅ مخالفان ایران می خواهند در یک جنگ ترکیبی و شناختی ما رو در روی هم بایستیم و فوتبالی که وحدت ساز بوده را دیگرساز کند.
راهکار پیروزی سوم این است که دچار حواشی نشویم. فلانی سرود خواند یا نخواند، فلانی خوشحالی کرد یا نکرد، فلانی شعر رنگین کمان خواند یا نخواند و دیگر حواشی.
👌 باور کنیم که اگر فلان فوتبالیست تیم ملی ما خطایی کند همان فرزند خانواده ماست که ممکن است اسیر جنگ شناختی دشمن شده باشد؛ بر سر و صورت فرزند خانواده تیغ نمی کشند.
🔹 بیشتر از اینکه جامعه و حاکمیت به تجویزهای حکیمانه!!!!!! ما برای برخوردها نیاز داشته باشد به آرامش نیاز دارد. پیروزی از دل آرامش به دست می آید نه از دل قداره کشی و تجویزهای سخت.
🔹 در جنگ شناختی دشمن، آتش بیار معرکه نشویم. به جامعه امید و نشاط بدمیم.
🆔 @tahlilrahbordi
🔹 خسته ام!!! مث اون بی وطنی که از رسانه بن سلمان آرزوی شکست تیم ملی رو داشت
🔹 خسته مث مصی که از مسی بعد از بازی آرژانتین هم خسته تر هست
#بازگشت_یوزها
🆔 @tahlilrahbordi
🔹 در عصر کریمی ها، شما امبولو باش
🔹 گل سوئیس مقابل کامرون را بریل امبولو شماره ۷ سوئیسی ها زد که خودش متولد کامرون است. برای همین بعد از گل هیچ خوشحالی ای نکرد و دستانش را به احترام کشورش بالا برد.
🔹 در عصری که علی کریمی ها، سام رجبی ها و ... لگد زیر وطن زده و با شوراندن مردم بدنبال دلارهای سعودی و یهودی و آمریکایی هستند شما امبولو باش.
✅ فروختن وطن به دلار بن سلمان نمی ارزد.
📝 یعقوب ربیعی
🆔 @tahlilrahbordi
💢چالشها و فرصتهای وزیر جدید مسکن
🔹این روزها در حالی شاهد استعفای وزیر مسکن هستیم که همچنان یکی از وعدههای اصلی دولت سیزدهم مبنی بر ساخت یک میلیون مسکن، پیشرفت چندان محسوسی نداشته است. البته نباید عملکرد نامطلوب دولتهای یازدهم و دوازدهم در بخش مسکن که منجر به انباشت مطالبات مردمی شده را نادیده گرفت.
🔸به هر حال در طول سالهای اخیر آمار ساخت مسکن به شدت نزولی شده و یک شکاف و رکود بزرگ در عرضه و تقاضای یکی از اصلیترین بخشهای اقتصاد کشور ایجاد شده است.
🔹آنچه در گام اول اهمیت دارد این است که در چنین شرایطی که افزایش قیمت مسکن و اجارهبها، سهم اصلی را در تورم اقتصاد ایران دارد؛ و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را بوجود آورده، دولت و مجلس محترم باید در کوتاهترین زمان ممکن این وزارتخانه مهم را تعیین تکلیف کنند. اما وزیر جدید نیز باید با لحاظ تجربیات گذشته در مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، چالشها و فرصتهای این حوزه را از هم تمیز دهد و اقدامات عملی را در پیش گیرد.
🔸از آنجا که قیمت زمین، سهمی در حدود ۶۰ درصد در قیمت تمام شده مسکن دارد، میتوان گفت، وجود زمین دولتی فراوان در کشور برای ساخت مسکن یک فرصت باشد. اما در عین حال منافع شرکتهای دولتی و بانکهایی که املاک را در اختیار دارند و از عرضه زمین بیشتر برای توسعه ساختوساز مسکن جلوگیری میکنند یک چالش مهم است.
🔹بر اساس آمارها حجم زیادی از خانههای خالی در کشور وجود دارد که میتواند بخشی از مشکلات این حوزه را مرتفع کند. این فرصت را باید از طریق ابزارهای مالیاتی فعال کرد تا فعالیتهای غیر مولد این حوزه کاهش یابد.
🔸یکی از فرصتهای بینظیر این حوزه وجود نقدینگی مورد نیاز برای تأمین مالی ساخت مسکن میباشد که در کشور وجود دارد. جذابسازی سرمایهگذاری این بخش و ورود سرمایههای بخش خصوصی و خارجی میتواند تأثیرگذار باشد.
ضمن اینکه استفاده از تکنولوژی روز برای کاهش هزینهها ساخت مسکن نیز باید مد نظر باشد.
🔹به نظر میرسد عدم اختصاص زمین مناسب و ناتوانی اقشار کم درآمد در تأمین سرمایه اولیه دو دلیل اصلی کنارهگیری بخش زیادی از متقاضیان واقعی مسکن از ثبتنام است و وزیر جدید باید با رفع این دو نقیصه، به فعالسازی ظرفیتهای بالقوه بخش مسکن بپردازد.
@tahlilrahbordi
هدایت شده از امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
عصر جدید!
اگر یکی از خصلتهای روزگار و عصر جدید را دوره تسلط و یکهتازی رسانهها بدانیم و بنامیم سخن بیراهی نگفتهایم. رسانهها اراده کنند می توانند شب را روز و روز را شب معرفی میکنند؛ عجیبتر اما آن است که مخاطب نیز با جادوگری که رسانهها از خود به خرج میدهند به سمت باورپذیری روی میآورند. مثلا در حالیکه در همین شرایط کنونی که ایران برای حدود ۹میلیون مشترک برق را بهصورت رایگان داده، در انگلیس در روزهای گذشته برق سهمیهبندی شد؛ اما چقدر این خبر در رسانهها بازتاب پیدا کرد و توانست حوزه ادراک مردم را تحت تاثیرقرار دهد؟
در حالیکه در انگلیس بحران انرژی و مخصوصا گاز برای خانوادهها مشکلات اساسی ایجاد کرده و در برخی جاها به خرید هیزم روی آوردهاند، در ایران برای یک میلیون مشترک، گاز بهصورت رایگان در اختیار آنها قرار داده شده است. در ایرانِ ما در برخی شهرهای بزرگ مشکل کم آبی داریم، اما باز در همین روزهای گذشته در منچستر آب با تانکر توزیع شد. طبیعی است که مشکلات مربوط به بخش انرژی و بهخصوص آب در دنیا کم و یا زیاد فراگیر شده است. اما رسانهها با فضاسازی و بزرگنمایی آن چنان این مسائل را در ایران برجسته میکنند، که مخاطب عمومی تصور میکند همه جای دنیا گلستان است و این کم و کسریها فقط در ایران هست.
به تازگی اکونومیست اعلام کرد که تلفات زمستان سخت اروپا بیش از جنگ اوکراین است. بر اساس این تحلیل جدید، تعداد افرادی که در زمستان امسال در اروپا به دلیل کمبود انرژی جان خود را از دست خواهند داد، احتمالاً ۱۴۷ هزار مرگ خواهد شد. در صورت شدت بیشتر زمستان، این عدد میتواند به ۱۸۵ هزار تن برسد. این در حالی است که تلفات میدان جنگ در جنگ اوکراین را تا کنون حدود ۶۰ هزار نفر تخمین زده شده است.
شما در نظر بیاورید که در یکی از شهرهای مهم ایران آبی در کار نباشد و آب با تانکر در اختیار ساکنان آنجا قرار گیرد؛ در اینصورت رسانههای مغرض دمار از روزگار مسئولان در می آورند و افکار عمومی را به سمت شدیدترین خشونتها تحریک و تهییج می کنند. کاری که در این دوره اخیر ۲۴ ساعته به آن مشغول بوده و هستند. درباره نقش رسانهها موضوع شوخی بردار نیست؛ در این عرصه باید گام هایی اساسی و تحول خواهانه برداشته شود. نکته مهم و پایانی آن که استمرار و پایداری ایران قوی به ابتکار عمل حاکمیت در فضای مجازی و رسانهای گره خورده است.
@ghazanfari58
🔰سفر رئیسی به کردستان سه گزاره راهبردی داشت:
🔺از منظر توسعه، نظام در ایجاد زیرساخت های لازم،میان اقوام تمایزی قائل نیست.
🔺حضور در میان بزرگان اهل سنت و شنیدن مطالباتشان، و اقامه نماز جماعت، تبلور شکست نقشه دشمن در گسست قومی و مذهبی بود.
🔺 رفتن بین مردم و بازار، نشان از وجود ثبات و امنیتی بود که دشمن در جهت خلاف آن روایت سازی می کرد.
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
🔰سفر رئیسی به کردستان سه گزاره راهبردی داشت: 🔺از منظر توسعه، نظام در ایجاد زیرساخت های لازم،میان ا
🔰جنبه های راهبردی یک سفر استانی
✍علی محمدی
دومین سفر رئیس دولت سیزدهم به استان کردستان از جهات مختلف با دیگر سفرهای استانی متفاوت بود. اگر چه این سفر در ادامه سفرهای استانی رئیسجمهور بوده است، اما انتخاب زمان آن و نوع برنامهریزی برای برخی دیدارها توانست بخش زیادی از توطئهها و نقشههای دشمن را خنثی یا تضعیف نماید.
از حیث رویکرد توسعهای در این استان، طرح انتقال آب سد آزاد به تصفیهخانه سنندج از جمله پروژههای بزرگ دولت در حوزه آبرسانی شهری بود که در این سفر افتتاح گردید. قرار دادن این پروژه در کنار طرحهای بزرگی در سیستان و بلوچستان، مثل توسعه سواحل مکران و راه آهن خاشـ زاهدان، نشان میدهد نظام نسبت به توسعه و افزایش رفاه مردم از اقوام و مناطق مختلف، تفاوتی قائل نیست و در توسعه زیرساختها به همه استانها توجه دارد.
یکی از مباحثی که دشمن همیشه بر آن تکیه داشته و این اواخر بیشتر سعی در شعلهور کردن آن داشت، گسست های قومی و مذهبی میباشد. از این حیث، و در رویکرد وحدت بخشی برای خنثیسازی نقشه دشمن، سیدابراهیم رئیسی پس از اقامه نماز جماعت، با جمعی از علمای اهل سنت و شیعه استان کردستان دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار صمیمی که علما و بزرگان حضور داشتند، اگر چه نقدها و مطالبات بسیاری مطرح گردید اما تجسمی بود از وحدت در عین انتقادات، که اوج آن در صف نماز جماعت تجلی یافت تا از این منظر نیز نشان داده شود آنچه دشمن بر سر آن روایتسازی کرده است، دروغی بیش نیست و مردم کرد مثل اقوام دیگر پای نظام اسلامی هستند.
وجه دیگر این سفر، نمایش و تبلور وجود امنیت در کردستان بود. حضور رئیسجمهور در بازار و گفتوگوی صمیمی با مردم و شنیدن مشکلات آنها، آن هم در شرایطی که رسانههای خارج القای بیثباتی در کردستان را داشتند، نشان داد که آنچه دشمن در فضای مجازی به دنبال تجسم آن در ذهن مردم است، کاملا با واقعیت متفاوت بوده و اتفاقا جنس امنیت در کردستان از نوع امنیتی است که مردم در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در پی تحقق آن هستند.
🔚به نظر میرسد سفر اخیر رئیسجمهور به کردستان علاوه بر دستاوردهای اقتصادی و توسعهای، تأثیر بسزای در خنثیسازی توطئه دشمن در روایتسازی جعلی از واقعیات، برجای گذاشت. این نوع رویکرد رئیسجمهور باید توسط دیگر مسئولان و سران قوا در برهه فعلی انجام پذیرد تا بتوان پایههای وحدت را در کشور تقویت کرد.
@tahlilrahbordi
🔹 بیانیه شورای امنیت کشور و ۵ ملاحظه تحلیلی
📝 یعقوب ربیعی
🔶 امروز بیانیه شورای امنیت کشور منتشر شد و برای اولین بار مشخص شد که بالغ بر ۲۰۰ نفر جان خود را در اغتشاشات اخیر از دست دادهاند که میتوان آنها را به اقسام: شهدای امنیت، شهدای مردمی در اقدامات تروریستی، افراد بی گناه قربانی پروژه کشته سازی گروهکها، مردم بیگناهی که در شرایط بهمریختگی امنیتی جان باختهاند، اغتشاشگران و نیز عناصر ضدانقلاب مسلح عضو گروهکهای تجزیه طلب، تفکیک نمود.
1⃣ _ همانگونه که جنگ بیرونی و نزاع دو کشور ناخوشایند است، اغتشاشات درونی که یک دعوا و نزاع خانوادگیست هم امری ناخوشایند بوده و هست.
2⃣ _ پسا اغتشاشات اولین فرصت برای ترمیم نواقص گذشته و ترمیم زخم هاست. یکی از زخم های همیشگی در ساختار رسانه ای کشور نبود روایت اول در خبررسانی است.
3⃣ _ نبود روایت اول در ۷۸ باعث شد تا احمد باطبی با کلاهبرداری، پیراهنی آغشته به خون بز را برای تهییج جامعه استفاده کند. کشته های دروغین مانند قتل ندا آقاسلطان و ترانه موسوی در ۸۸، آمارهای جعلی از اغتشاشات سال ۹۶ و ۹۸ و ... بخاطر کم اهمیت بودن روایت اول در رویکرد مسئولین عالی کشور بود.
4⃣ _ حتی وجود یک کشته در نزاع خانوادگی دردآور و سخت است و نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت ولی ایجاد روایت اول، شفافیت و صداقت در خبررسانی، ترمیم بی اعتمادی ها، ایجاد اعتبار خبری و ... یکی از صدها گامی است که باید در پسا اغتشاشات برداشته شود.
5⃣ _ خبر هر چند ناخوشایند بود ولی گفته اند «النَّجاةُ فی الصِّدق». ان شاالله این گام آخر نباشد بلکه پلی باشد برای اصلاح روند اشتباه گذشته. ان شاالله
🆔 @tahlilrahbordi
🔹 خبرهایی که نباید دیده شود
📝 یعقوب ربیعی
🔹 شاید رسانهها موفق نشوند به اشخاص بگویند که چگونه فکر کنند، اما با تأثیر فوقالعادهای که بر آنها دارند میتوانند بگویند به چه چیز باید فکر کنند. این شاید خلاصه ترین روش برای توضیح تکنیک های حذف و برجسته سازی است.
🔹برای مثال در هفته گذشته ایران بعد از چین و آمریکا به فناوری ژن درمانی سرطان در کودکان دست یافت. اما رسانه ای مانند ایران اینترنشنال که کوچکترین موضوع علیه نظام را به شدیدترین نحو برجسته می کند از کنار این خبر عبور کردند. یک جستوجوی ساده نشان میدهد در حالی که این خبر افتخاری برای دانشمندان کشور بود به تیغ سانسور سپرده شد که در 27 فوریه(8 اسفند 1400) دستیابی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به این فناوری برجسته شده و بزرگنمایی میشود. داستان راه اندازی رصدخانه ملی ایران بعنوان بزرگترین مکز نجومی غرب آسیا هم به همین نحو است؛ رسانه ین سلمان صرفا با یک خودتحقیری تیتر زد «افتتاح رصدخانه ملی ایران بدون تلسکوپ.»
🔹 علت استفاده رسانههای تجزیهطلبی مانند سعودیاینترنشنال از چنین ترفندهایی این است که کارکرد آنها برای رسیدن به اهدافشان یعنی تجزیهطلبی، بزرگنمایی مشکلات، سیاهنمایی از وضعیت کشور، سانسور اخبار خوب، مقابله با امیدآفرینی برای مردم و... است. به همین دلیل اکبر گنجی به صراحت میگوید: «ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی هستیم. وظیفه ما فرو پاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوقبشر، فمینیست و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم.»
🔹 به همین خاطر است که شما در صفحه تلگرامی ایران اینترنشنال یک پست پیرامون سفر رئیس جمهور به استان کردستان نمی بینید.این رسانهها به علت ماهیت تجزیهطلبانهشان آنجا که جامعه در پدیدهای مانند جام جهانی فوتبال نیاز به شادی و نشاط دارد در حال عزاداری و شیون هستند و آنجا که جامعه مانند حادثه تروریستی شاهچراغ در سوگ و عزاست به دنبال برگرداندن انگشت اتهام به سوی نظام و تشویش اذهان ملتند.
🔹 ما از رسانه بنسلمان که مخالف خود را با اره قطعه قطعه میکند انتظاری جز این نداریم. اما با توجه به اینکه بیش از 70 درصد جامعه در شبکههای اجتماعی با این رویکردهای دشمن مواجهند و ضعف سواد رسانهای موجب آسیب به برخی شده و میشود باید یک تأمل اساسی برای سواد رسانهای جامعه کرد تا به درستی ماهیت تجزیهطلبانه این رسانه های تروریستی را بشناسند.
🆔 @tahlilrahbordi
📸 شکست کمپینهای دروغین/خریدهای ایرانیان در آبان ۶۶ هزار میلیارد تومان افزایش یافت + نمودار
📌به گزارش «نود اقتصادی» رصد تراکنشهای انجامشده در شبکه شاپرک ابزار خوبی برای فهم تغییر و تحولات بازار است. این تراکنشها که شامل تراکنشهای موبایلی، کارتخوانها و خریدهای اینترنتی است، رفتار خرید مردم و فعالان اقتصادی در بازار را به خوبی ترسیم میکند.
📌طبق گزارش بانک مرکزی ایران، در مهرماه تراکنشهای شاپرک کاهش ۱۵/۵ هزار میلیارد تومانی نسبت به شهریور داشت که برخی از تحلیگران این موضوع را به اغتشاشات ربط داده و برخی دیگر معتقد بودند در شهریور بهدلیل شروع سال تحصیلی خریدها افزایش یافته و کاهش آن در مهرماه تاحدودی طبیعی است.
🔖اما در آبانماه رقم تراکنشهای شبکه شاپرک به حدود ۷۷۱ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به تراکنشهای مهرماه رشد نزدیک به ۶۶ هزار میلیارد تومانی را نشان میدهد. همچنین تراکنشهای شاپرک در آبان، رکورددار سال جاری است.
📌قابل ذکر است در ماههای اخیر، رسانههای خارجی با راهاندازی اخبار دروغ، قصد داشتند با ایجاد کمپینهای تحریمی علیه برندهای ملی، اقتصاد ایران را زمینگیر کنند که این آمارها نشان میدهد کمپینهای دروغین با شکست روبرو شده است./ نود اقتصادی
@tahlilrahbordi
اقتصاد_تحریم از جدیدترین ادبیات ورودی به علوم اقتصادی در قرن اخیر است که در دانشگاه های دنیا تدریس می شود. رستم قاسمی درس خوانده هیچ کدام از این دانشگاه ها نبود اما در زمان حضورش در وزارت نفت، با نبوغی که داشت، راه های تنفسی اقتصاد ایران را در برابر تحریم ها باز گذاشت.
زنگنه این را خوب می داند...
روحش قرین رحمت خداوند باشد.
@tahlilrahbordi
هدایت شده از امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوج ابتذال یک رسانه یعنی اینکه بگوید همکاری عربستان سعودی با چین خوب است و آن را ابتکار عمل جهان عرب بداند و از آن سو وقتی ایران و چین به سمت توافق راهبردی حرکت میکنند میگویند بد است و تا میتوانند به تخطئه این همکاری دست میزنند!
این وسط اما #سعودی_اینترنشنال با این تناقضها و دروغهای آشکار چکار باید بکند که به مخاطب ثابت کند که رسانه نیست، بلکه یک #پروژه_امنیتی است؛ پروژهای که برای ویران سازی و تجزیه ایران طراحی شده است.
@ghazanfari58
🎦لینک کانال تحلیل راهبردی در اینستاگرام
@tahlilrahbordi1
https://instagram.com/stories/tahlilrahbordi1/2989639796313496523?utm_source=ig_story_item_share&igshid=OTRmMjhlYjM=
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️علی دایی بدون رتوش...
🔹پاسخ استاد الهی قمشه ای...
@tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پابلو اسکوبارهای ایرانی
🔹در روز مرگ پابلو اسکوبار قاچاقچی معروف کوکائین که به انجام جنایت بار ترین اقدامات و تروریسم بی سابقه در کلمبیا مشهور است، مادرش گفت: پسرم آدم خوبی بود!
🔹حالا BBC و...که با ایجاد چرخه خشونت، شرور های بالقوه را تبدیل به تروریستهای بالفعل کردند، با فیلمهای مادران معدومین ترحم میخرند!
🆔 @tahlilrahbordi
⚠️شاخص قدرت خرید، در مارپیچ دستمزد_ تورم
📝علی محمدی
🔶رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادل بخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست میدهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و درنتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبهرو خواهد کرد، مشکلی که درنهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود بخصوص از سال ۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر می رسد علارغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده، همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش می باشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است.
1⃣_دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال ، اگر چه امیدوار کننده می باشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاست های پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق می گیرد و دورنمایی از سطح قیمت ها در ماه های آینده را برای ما ترسیم می کنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاههای تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بی ثباتی، کاهش سرمایه گزاری، افزایش سفته بازی و ... می شود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمت ها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم می گزارد.
2⃣_ افزایش دستمزد و حقوق های اقشار کم درآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدامی درست از سوی دولت بود که می تواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشه های آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم_دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست می دهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانه ها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روز افزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد.
@tahlilrahbordi
♨️ دستورالعمل سوریه سازی ایران رسید
🔹 ظاهرا پروژه سوریه سازی و تجزیه طلبی روز به روز نمایان تر می شود و می توان راحت تر آن را دید و تحلیل نمود. روز دوشنبه ابراهیم الاصیل یکی از اعضای اتاق فکر جنگ سوریه که در حال حاضر در آمریکا سکونت دارد با نوشتن یک یادداشت با عنوان «انتقال تجربیات انقلاب سوریه به ایران» نسخه بهروز شده ویرانسازی را برای لیدرهای اغتشاشات ارسال کرد. در بخشی از این دستورالعمل آمده است:
🔹 «در دام این موضوع که وضعیت ایران با سوریه متفاوت است نباید افتاد! رهبران جامعه مدنی (آشوب) باید برای آن آماده شوند. برنامه جایگزین ما چیست؟ آیا ما آنقدر بر پیروزی تمرکز میکنیم که برای سناریوهای دیگر آماده میشویم؟ (جنگ داخلی) اگر این موج کاملاً محو شود (آشوبهای محلی) چه خواهیم کرد؟ برای همه نقشی وجود دارد. راههایی برای سازماندهی حامیان بیابید، حامیان خاموش را فعال کنید و حامیان دولتی را غیرفعال کنید (ترور). راههایی برای پیوستن افراد بر اساس سطح ریسکی که مایل به پذیرش هستند ایجاد کنید، درها را نبندید!»
🆔 @tahlilrahbordi
⁉️ از هزار اشرف منافقین چه می دانیم؟ / چهره های سفید با بک گراند سیاه
📝 یعقوب ربیعی
🔹 یکی از شعارهای قدیمی منافقین "هزار اشرف می سازیم" هست که از شیوه شبکه سازی انقلابیون آمریکای جنوبی مانند چگوارا کپی شده است. برای تحقق این شعار در سال های گذشته، سازمان منافقین اقدام به ساخت گروه های کوچک سمپاتی موسوم به "کانون های شورشی" زد. اما به علت بدنامی منافقین، این گروه ها هیچ وقت نتوانستند موفق عمل کنند. رویکرد جدید منافقین در اغتشاشات اخیر استفاده از چهره ها و گروه های سفید بود.
🔹 شکل گیری گروه های موسوم به " جوانان محلات " و استفاده از چهره های سفیدی مانند حامد اسماعیلیون را باید یک بازسازی از چهره کریه سازمان منافقین دانست. به عبارتی این کار را باید ریبرند کردن (rebrand) منافقین دانست. این باعث می شود که کسانی که در این گروه ها عضو شده اند ندانند بازیچه گروهک تروریستی ای مانند منافقین شده اند.
🔹 البته این رویکرد در سلطنت طلبان هم با استفاده از گروه هایی مانند فَرَشگرد پیاده سازی شد که در آینده به آن خواهیم پرداخت. آنچه اهمیت دارد معرفی این گروهها و روشن کردن ماهیت آنها برای جامعه است تا با اسم های فریبنده بازیچه دست های خون آلود امثال رجوی نشوند.
🆔 @thlilrahbordi
ماهیت یک عشق و نفرت
این روزها به مانند گذشته عده ای به دنبال آن هستند تا بخشی از افراد و گروه ها در ایران را شیفته روسیه و چین و کلا شرق معرفی کنند. این ادعاها صرفا حرف هایی تبلیغاتی، اتهاماتی ناروا و اظهاراتی غیر واقعی به حساب می آید. مشکل اصلی آن جا است برخی که زیست سیاسی و بقای فکری و هویتی خود را در پیوند با غرب تعریف کرده اند از اینکه ایران با شرق سیاسی روابط خود را سامان دهد مشکل دارند. درباره شیفتگی جریان روشنفکری به غرب متون زیاد و اظهارنظرهای فراوانی ارائه شده است. از آن دوره ای که گفتند از فرق سر تا نوک پا بایستی فرنگی شد؛ و گفتند که نفت ماده بدبویی است، همان بهتر که غربی ها بیایند و آن را ببرند تا این اواخر که گفتند ما ایرانی ها غیر از آبگوشت بزباش کاری ازمان بر نمی آید و بایستی از غرب مدیر وارد کشور کنیم. اما آیا در عالَم واقع چنین ذوق و علاقه ای در جریان انقلابی نسبت به روسیه و یا چین و به طور کلی شرق سیاسی پیدا می کنید؟
البته تکیه بر توسعه روابط با کشورهای حوزه شرق خاصه روسیه و چین در چارچوب مناسبات بین المللی و منافع ملی امری بدیهی و پایه عقلایی دارد. به عنوان نمونه از روزی که چین نسبت به موضوع جزایر سه مواضعی غلط گرفته است، همه یا بیشتر افراد و گروه های انقلابی از خود واکنش نشان داده و به صراحت آن را محکوم کرده اند. حال آن که بارها و پیش تر آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی پای چنین بیانیه هایی را امضا کرده و چنین مواضعی را حتی بدتر نسبت به تمامیت ارضی و سرزمینی ایران اتخاذ کرده اند اما یک نفر از مدعیان روشنفکری و شیفتگان به غرب در ایران ککشان هم نگزیده و لام تا کام حرفی نزده اند. معلوم است که این عشق به غرب و آن نفرت به شرق تابعی از تعصبات سیاسی آن هاست. مسئله اساسی آنجاست که برخی در ایران چنانچه تفکر و هویت غربی نامعتبر شود، مستقلا برای خود زیست و هویت سیاسی تصور نمی کنند.
البته نباید این حقیقت را نیز از نظر دور پنداشت که غرب در هر گونه مذاکره ای مثلا همین مذاکرات هسته ای که در جریان است، هویت و عزت ایران را برای مذاکره و بده و بستان روی میز می گذارد، حال آن که اصولا چینی ها در تعامل با ما به دنبال یک معامله اقتصادی بر اساس منافع مشخص خود هستند و معاملات اقتصادی را به مسائل سیاسی و حقوق بشری و نظیر آن وابسته نمی دانند؛ لااقل تاکنون اینگونه نبوده اند. حال آن که آمریکا و اروپا بارها و بارها با ایران چنین کرده اند و مدعیان روشنفکری و شیفتگان به غرب برای آن که خاطر قبله آمال آن ها نرنجد و مهم تر زیست و هویت سیاسی آن ها در جامعه ایرانی خدشه برندارد همواره برای دفاع از منافع کشور مهر سکوت بر لب نهاده اند. شوربختانه اما آن که در اغلب مواردی از این دست، طرف غرب را گرفته اند تا منافع ملی ایران را! / عزیز غضنفری
@ghazanfari58
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
✴️تاثیرات اقتصادی آشوب های اخیر ✍علی محمدی 🔰رشد و توسعه اقتصادی در امنیت پایدار شکل میگیرد و بدون
📊 پیوند اغتشاشات با خروج سرمایه
🔹 تحلیل راهبردی جز اولین کانال هایی بود که در خصوص تاثیرات منفی اغتشاشات بر اقتصاد و معیشت مردم نوشت.
🔺حالا نود اقتصادی با بررسی آمارهای بانک مرکزی بیان می کند که:
"گرچه رقم دقیقی برای خروج سرمایه در کشور اعلام نشده، اما از آنجا که بخشی از تضعیف خالص حساب سرمایه مربوط به خروج سرمایه از کشور است، اگر این شاخص را نماینده خروج سرمایه بدانیم، در سالهایی که در ایران آشوب و ناامنی رخ داده، خروج سرمایه تشدید شده است. قابل ذکر است خروج سرمایه از کشور یکی از عوامل تضعیف پول ملی و عامل التهاب در بازار ارز است، چراکه ابزارهای لازم برای مدیریت بازار ارز را از دست بانک مرکزی میگیرد."
@tahlilrahbordi
💎چرا آمریکا رجوی را رئیس جمهور ایران می خواند؟
📝 مصطفی برزکار
🔹 دشمن در دو عرصه راهبرد توطئه فشار حداکثری را دنبال می کند:
🔹 عرصه اول توطئه ای است که در داخل کشور دنبال می شود و عرصه دیگر فشار بین المللی است . آنچه که با عنوان به رسمیت شناختن مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور ایران مطرح شد، راهبردی است که دشمن در عرصه بین المللی، علیه ایران دنبال می کند و بدنبال القاء این نکته به کشورهای دیگر است که جمهوری اسلامی ایران در حال فروپاشی است.
🔹 هدف از ایجاد انگاره فروپاشی قریب الوقوع در راستای تلاش برای اجماع کشور های مختلف و بخصوص اروپایی است. تصور آمریکایی ها این است برخی از کشورها اگر تصور نزدیک بودن فروپاشی نظام را داشته باشند، همراهی و همکاری بیشتری در توطئه های ضد ایرانی خواهند داشت.
✅ اما به دو دلیل این راهبرد شکست خورده است :
1⃣ - افول آمریکا و عدم اطمینان به سیاست های این کشور ، حتی در بین کشورهای عربی منطقه
2⃣ - واقعیت قدرت جمهوری اسلامی ایران و کدهای مختلفی که اثبات می کند حرکت جمهوری اسلامی ایران رو به جلو است.
🆔 @tahlilrahbordi