🌹 قال علی عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ:
أَنَّ اَلنَّبِيَّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ سَأَلَ رَبَّهُ سُبْحَانَهُ لَيْلَةَ اَلْمِعْرَاجِ، فَقَالَ:
«يَا رَبِّ أَيُّ اَلْأَعْمَالِ أَفْضَلُ؟!»
فَقَالَ اَللَّهُ تَعَالَى:
«لَيْسَ شَيْءٌ أَفْضَلَ عِنْدِي مِنَ اَلتَّوَكُّلِ عَلَيَّ وَ اَلرِّضَا بِمَا قَسَمْتُ.
يَا مُحَمَّدُ، وَجَبَتْ مَحَبَّتِي لِلْمُتَحَابِّينَ فِيَّ،
وَ وَجَبَتْ مَحَبَّتِي لِلْمُتَعَاطِفِينَ فِيَّ
وَ وَجَبَتْ مَحَبَّتِي لِلْمُتَوَاصِلِينَ فِيَّ
وَ وَجَبَتْ مَحَبَّتِي لِلْمُتَوَكِّلِينَ عَلَيَّ ... .
يَا أَحْمَدُ، لَوْ صَلَّى اَلْعَبْدُ صَلاَةَ أَهْلِ اَلسَّمَاءِ وَ اَلْأَرْضِ،
وَ صَامَ صِيَامَ أَهْلِ اَلسَّمَاءِ وَ اَلْأَرْضِ،
وَ طَوَى مِنَ اَلطَّعَامِ مِثْلَ اَلْمَلاَئِكَةِ،
وَ لَبِسَ لِبَاسَ اَلْعَارِي،
ثُمَّ أَرَى فِي قَلْبِهِ مِنْ حُبِّ اَلدُّنْيَا ذَرَّةً،
أَوْ سُمْعَتِهَا،
أَوْ رِئَاسَتِهَا،
أَوْ حُلْيَتِهَا،
أَوْ زِينَتِهَا،
لاَ يُجَاوِرُنِي فِي دَارِي وَ لَأَنْزِعَنَّ مِنْ قَلْبِهِ مَحَبَّتِي... .»
🌹روایت شده از امیرالمؤمنین علیه السلام:
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در شب معراج، از پروردگارش که منزّه است سؤال کرد و گفت: ای پروردگار من، کدام اعمال برتر است؟!
الله تعالی فرمود: نزد من چیزی برتر از توکل بر من و رضایت به آن چه قسمت کردهام، نیست.
ای محمد، محبت من برای دوستداران یکدیگر به خاطر من، واجب است؛
و محبت من برای محبتکنندگان به یکدیگر به خاطر من، واجب است؛
و محبت من برای رابطهیافتگان با یکدیگر به خاطر من، واجب است؛
و محبت من برای توکل کنندگان بر من، واجب است... .
ای احمد، اگر بنده به قدر اهل آسمان و زمین نماز بخواند،
و به قدر اهل آسمان و زمین روزه بگیرد،
و مانند ملائکه از غذا دوری کند،
مانند برهنگان لباس بپوشد،
اما در آن حال، در قلبش ذرهای از حبّ دنیا ببینم،
یا حبّ شهرت در دنیا،
یا حبّ ریاست دنیا،
یا حبّ زیورآلات دنیا،
یا حبّ زینت دنیا،
در خانه من همجوار من نخواهد بود، و محبت خودم را از قلبش بیرون میکشم... .
📖 إرشاد القلوب، ج ۱، ص ۱۹۹
🌸🌸🌸
🌹امام زمان علیه السلام
أنَا الَّذي أملأَُها عَدلاً كَما مُلِئَت جَورا
🌹امام زمان علیه السلام فرمودند:
منم كه زمين را از عدالت لبريز مى كنم،چنان كه از ستم آكنده است.
بحار الأنوار، ج 52، ص 2
🌸🌸🌸
✍️ هشدار حوزههای علمیه به رژیم جعلی صهیونیستی
آیت الله اعرافی: هرگونه جسارت به مراجع عظام طوفان خشم آزادگان را در پی دارد
🔻 بیانیه آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه در دفاع از مرجعیت:
◻️ ومَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ یُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ
رژیم وقیح و حقیر صهیونیستی در اهانتی آشکار به بزرگان اسلام و تشیع و در اقدامی شنیع تصاویر مراجع عظام تقلید و مجاهدان فی سبیل الله را به عنوان اهداف ترور نمایش داده و بیشرمی و بیآبرویی را به حد اعلای خود رسانده است.
مراجع عظام دین دامت برکاتهم در استمرار صراط نورانی پیامبران و اولیای الهی، عالیترین رهبران و راهبران جهان اسلام هستند و به عنوان پشتیبانان، پناهگاهان و دلسوزان امت اسلامی و جامعه انسانی، جایگاه بینظیر و والایی در میان کشورها و ملتهای اسلامی دارند و مسلمانان حفاظت از آنان را از واجبات خویش میدانند.
مراجع عظام و علمای اعلام بویژه این دو چهره تابناک در قلوب امت بزرگ اسلامی و ملتهای منطقه و جهان آزاد جایگاه و منزلتی وصف ناپذیر دارند و هرگونه جسارت به ساحت نورانی آنان طوفان خشم امت و آزادگان جهان را درپی دارد.
نمایش تصاویر مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنهای و حضرت آیت الله العظمی سیستانی اهانتی آشکار بوده و نشان از جنون و حماقت سران این رژیم دارد و تبلور خوی استکباری و ضدبشری و ضداخلاقی این رژیم رو به اضمحلال دارد.
حوزههای علمیه ضمن محکومیت این جسارت اعلام میدارد که این اقدام بیپاسخ نخواهد بود و امت اسلامی این هتاکی را بیپاسخ نخواهد گذاشت.
حوزههای علمیه قم و نجف و سراسر جهان همراه با نهادهای علمی و دانشگاهی و امت اسلامی ضمن محکوم سازی این گستاخی، از سازمانها و نهادهای بین المللی، مجامع علمی و فرهنگی و علمای ادیان و مذاهب مختلف مصرانه می خواهد در برابر اینگونه رذالتها ساکت ننشینند و از کیان علم، اخلاق و معنویت دفاع کنند.
و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
علیرضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه
"🌹سفارش امام حسن عسکری علیه السلام به علی بن بابویه قمی...
«بر نماز شب مواظبت نما. و [آگاه باش ] هر کس نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد، از ما نیست» پس ای علی بن الحسین، تو خود به سفارشات من عمل کن و شیعیان مرا نیز دستور ده تا عمل کنند.
نیز تو را به صبر و پایداری و انتظار فرج توصیه می کنم، زیرا پیامبر اکرم صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم فرمود: «بهترین کارهای امت من، انتظار فرج است». شیعیان ما همواره در غم و اندوه به سر می برند تا فرزندم ظهور کند، همان کسی که پیامبر صلی اللَّه علیه و آله و سلّم بشارت آمدنش را داده است. او زمین را از عدل و داد پر می کند، همان گونه که از ظلم و ستم پر شده است.
پس بار دیگر ای علی بن بابویه، تو را به صبر و استقامت توصیه می کنم و تو نیز به همه شیعیان و پیروان مرا به صبر و استقامت فرمان بده. «به راستی زمین از آن خداست و آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد به ارث می دهد و عاقبت از آن پرهیزگاران است».
سلام و رحمت و برکت حقّ بر تو و بر همه شیعیان ما، و درود خداوند بر محمّد صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم و آل او."
🌸🌸🌸
🌹امام جواد(ع) فرمودند:
«مَنْ زارَ قَبْرَ عَمَّتی بِقُمَّ فَلَهُ الْجَنَّةُ؛
کسی که قبر عمهام را در قم زیارت کند، بهشت برای او است».
"کامل الزیارات، صفحه ۵۳۶"
🌸🌸🌸
💠 شما عُرضه دارید و خوب هم عُرضه دارید!
سیدنا الاستاذ آیتالله العظمی شبیری زنجانی( دام ظله العالی):
1️⃣ آقای آسید ابوالحسن اصفهانی(قدس سره) عقیده داشت که حوزۀ نجف باید محفوظ بماند و حوزه قم فرع نجف باشد. (در دورهای) اشخاص با اجازۀ آسید ابوالحسن به آقای صدر وجوهات میدادند. ولی در اواخر آقای آسید ابوالحسن اجازهاش را پس میگیرد. (لذا مرحوم) آقای صدر نمیتواند حوزه را اداره کند. حوزه قم داشت سقوط میکرد؛ لذا آقای صدر برای ادارۀ حوزۀ قم چند ماه قرض میکند.
2️⃣ (مرحوم) آقای رمضانی که منشی آقای صدر بود، میگفت: آقای صدر دوازده هزار تومان مقروض میشود. در آن زمان دوازده هزار تومان پول بسیار زیادی بود. پس از چند ماه آقای صدر مجبور میشود بگوید که دیگر نمیتوانیم شهریه بدهیم.
3️⃣ (مرحوم) آقای رمضانی (نقل میکرد که) آقای صدر گفت: همان ایام چند طلبه به منزل ما آمدند و گفتند: شنیدهایم که شما فرمودهاید این دفعه شهریه ندهند. گفتم: بله، همینجور است. تا حالا هم این چند ماه را قرض کردم و شهریه دادم و قرض کردن حدی دارد و بیشتر از این در قدرت و توان ما نیست. آن طلبهها گریه میکنند و میگویند که ما با این سختی به حوزه آمدهایم و به اقلِّ ضرورت اکتفا کردهایم. الان حتی پول رفتن به وطن خود را نداریم که برگردیم. اگر شهریه ندهید، در این شهر چه کنیم؟ ایشان میفرمود: آنها که گریهشان گرفت، من هم گریه کردم و گفتم: شما بروید، من شب فکری میکنم. آنها میروند.
4️⃣ آقای صدر سحر بعد از اینکه نماز صبح را به جماعت میخوانند، به حرم میروند و به حضرت معصومه علیها السلام خطاب میکنند: عمهجان، اگر عُرضه دارید، این طلبهها را اداره کنید؛ اگر ندارید، به پدر یا برادر ارجاع بدهید و از آنها کمک بگیرید. این طلبهها که خدمت دین جدّت میکنند، آیا باید از گرسنگی بمیرند؟ و الّا من دیگر برای زیارت نمیآیم! و بیرون آمدم. ناگهان متوجه شدم که چرا باید چنین تعبیری کنم و این جور خلاف ادب برخورد کنم؟ خیلی ناراحت شدم. ولی کار از کار گذشته بود. خلاصه، از حال طبیعی خارج بودم و چنین حرفی زدم.
5️⃣ با ناراحتی منزل آمدم و شروع کردم به خواندن قرآن؛ ولی دیدم که چشمم قرآن را درست نمیبیند. در آن هنگام مشهدی محمد خادم آمد و گفت که یک شخص کلاهی کیف به دست آمده و میگوید که میخواهم آقا را ببینم... آقای صدر میفرمود: گفتم که برو بگو بیاید، بلکه ما راحت بشویم! خادم میرود و به کلاهی اجازه ورود میدهد. آن شخص کلاهش را روی زمین گذاشت و دست آقا را بوسید و گفت: «من میدانم که الان وقتی نیست که خدمت آقا برسیم و مزاحم شویم، ولی من از شیراز میآمدم. به تپۀ سلام قم که رسیدم، به ذهنم آمد که من الان دارم میروم. اگر در این راههای مخوف که پر از چاله بود و با این ماشینهای ناجور بمیرم، حقوق شرعی خودم را نداده و مدیون از این دنیا رفتهام. لذا به رانندهام گفتم که نیم ساعت به من وقت بدهید. شما بروید و زیارت کنید و در این مدت من هم کاری دارم، انجام میدهم و میآیم. راننده هم موافقت کرد. لذا وقت دیگری نبود؛ از این رو، الان مزاحم شدم.»
6️⃣ کیف را باز کرد. چمدانش پر از پول بود. تمام قرضهای ما و شهریه یک سال حوزه را پرداخت کرد و رفت.
7️⃣ آقای صدر میگفت: بعد از آن رفتم حرم و از حضرت معصومه(س) عذرخواهی کردم و عرض کردم که شما عُرضه دارید و خوب هم عُرضه دارید!
❇️ برگرفته از: جرعهای از دریا، ج۱، ص۵۶۸
🌷🌷🌷