eitaa logo
تهذیب مدرسه علمیه امام مهدی (عج) و مؤسسه امام‌ صادق (ع)
198 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.2هزار ویدیو
233 فایل
سلام: جهت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوال به آیدی حقیر پیام بفرستید. @ahmad_ho
مشاهده در ایتا
دانلود
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🎙 حجة‌الإسلام‌والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری حفظه‌الله جهاد با نفس
🔰؛ آداب مدح اهل بیت (ع) از نگاه رهبر معظم انقلاب 🔅شناسایی مناطق نفوذ دشمن 🔹من گاهی اوقات می‌شنوم که در جلسه‌ی مدّاح صاحب‌ هنر، نه و نه در جهت نیست؛ این گناه است، این است. شما هنر دارید، توانایی دارید، امروز در جامعه‌ی اسلامی فرصت دارید؛ این همیشه نبود؛ این فرصت در هر ساعتی، در هر لحظه‌ای از لحظات عمرِ «تاریخی» که دست بدهد، مغتنم است، نباید از دست برود. 🔸امروز ما میتوانیم را ترویج کنیم؛ یک روز فقط با کتاب بود، با بود، با سخنرانی بود؛ امروز علاوه‌ی بر آنچه در گذشته بود، با است. سابق -زمان دوران طاغوت- این همه خواننده‌ی خوب، این همه سراینده‌ی خوب در خدمت اهل‌بیت نداشتیم؛ امروز بحمدالله عدّه زیاد است؛ کمّیّت، بسیار خوب، کیفیّت هم بسیار خوب؛ این کیفیّت را روزبه‌روز افزایش بدهید. 🔹امروز دشمنان به زوایای زندگی من و شما ، با دقّت دارند نگاه می کنند که شاید نقطه ضعفی پیدا کنند و از آنجا نفوذ کنند؛ این را شناسایی کنید، در مقابل آنها صف‌آرایی کنید؛ وقت را هدر ندهیم. امروز همه موظّفیم، همه مسئولیم؛ جامعه‌ی مدّاحان هم جزو جوامع مسئول کشور است. 🔸 را [تبیین کنید]. البتّه زبان مدّاحی و مدیحه‌سرایی با زبان گویندگی و منبر و سخنرانی متفاوت است؛ اینجا شعر هست، تخیّل هست، هنرنمایی هست، فعّالیّت هنری هست، عیبی هم ندارد، امّا جهت و محتوا باید همان جهت و محتوایی باشد که ما انتظار داریم تا در یک سخنرانی خوب، در یک کتاب خوب، در یک فیلم خوب، تجلّی پیدا کند؛ جهت باید همین جهت باشد. (بیانات در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام 07/12/1397) رسالت مداحان؛ شناسایی مناطق نفوذ دشمن یک شاخصه از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1631238390409.mp3
1.78M
صوتی دغدغه برای امام زمان (عج) حجت‌الاسلام عالی
☀️ ➕ شهادت روحاني مبارز و مجاهد مشروطه ‏خواه "شيخ محمد خياباني" (1299ش) ➕ رحلت استاد اخلاق آيت ‏اللَّه "علي احمدي ميانِجي" نماينده مجلس خبرگان رهبري (1379 ش) ➕ شهادت سردار احمد غلامی از مؤسسان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) (1395 ش) ➕ روز سينما 🌙 ➕ شهادت "حضرت رقيه(س)" دختر كوچك امام حسين(ع) در شام (61 ق) ➕ رحلت آيت اللَّه "محمدعلي معصومي" عالم و فقيه بزرگوار اسلام (1372 ق) ❄️ ➕ اصابت اولين موشك شوروي به ماه در تاريخ تحقيقات فضايي (1955م) ➕ درگذشت خانم "رِيموند دلاروش" اولين زن‏ خلبان رسمي‏ جهان (1919م) ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها، 61ه-ق 📆 روزشمار: ▪️15 روز تا اربعین حسینی ▪️23 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام ▪️24 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام ▪️29 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام ▪️32 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
◼️ رحلت استاد اخلاق آيت ‏اللَّه "علي احمدي ميانِجي" نماينده مجلس خبرگان رهبري (1379 ش) ✍️ آيت اللَّه علي احمدي ميانِجي در سال 1305 ش (1345ق) در يكي از روستاهاي شهرستان ميانه در آذربايجان شرقي و در خانواده‏اي اهل علم و ديانت به دنيا آمد. وي پس از پشت سر گذاشتن مقدمات و سطوح در زادگاهش و تبريز، راهي حوزه علميه قم شد و از محضر حضرات آيات: سيد حسين بروجردي، علامه طباطبایی، سيدمحمد محقق داماد و سيد محمد رضا گلپايگاني استفاده نمود. ✅ او با آغاز نهضت اسلامي مردم به رهبري امام خميني(ره)، به انقلابیون پيوست و در اين راه متحمل سختي‏هاي متعددي شد و پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز همواره در سنگر خدمت حضور داشت و سه مرتبه به عنوان نماينده مردم استان آذربايجان شرقي، به نمايندگي مجلس خبرگان رهبري برگزيده شد. ✅ او سرانجام پس از عمري مجاهدت و تزكيه نفس و نيز فعاليت‏هاي مذهبي و سياسي در 21 شهريور 1379 ش برابر با 12 جمادي الثاني 1421ق در 74 سالگي در قم دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي باشكوه، در حرم مطهر حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
🔰؛ آداب مدح اهل بیت (ع) از نگاه رهبر معظم انقلاب 🔅خواندن شعر دارای پیام 🔺سعی کنیم آنچه را به‌عنوان مضمون و محتوا در شعر خودمان می گنجانیم، هر کلمه‌ی آن باشد. فرق نمی کند؛ گاهی است، گاهی است؛ همه‌ی این ها می تواند جوری انتخاب بشود که آموزنده باشد. 🔻در دوران شور انقلاب و هیجان انقلاب، در محرّمی که آخرین محرّم دوران طاغوت بود و محرّمی بود که بلافاصله بعد از محرّم و صفر، اتّفاق افتاد، هیئات مذهبی در شهرهای مختلف، نوحه‌هایی را می خواندند که هر یک از این نوحه‌ها به‌قدر یک خطابه‌ی بلند و بلیغ، مردم را روشن می کرد و آگاه می کرد و می داد. باید همیشه همین‌جور باشد؛ نوحه‌ها را [پرمحتوا کنید]. 🔺 این کاری که نوحه‌خوان انجام می دهد، کار بسیار جذّاب و جالبی است. این را باید پرمحتوا کرد، پرمضمون کرد. به این چیزها اگر ان‌شاءالله توجّه بشود، جامعه‌ی مدّاح یکی از اثرگذارترین جامعه‌ی ایران خواهد بود، و این می تواند تحقّق پیدا کند، کما اینکه الان هم در هر جایی که انسان مشاهده میکند که مدّاح بامسئولیّتی، متعهّدی، شعر درست را، شعر خوب را، با شیوه‌ی درست اجرا می کند، واقعاً اثر می گذارد، مخاطبین خودش را می کند، آگاه می کند؛ و این از آن کارهایی است که هیچ صدقه‌ی جاریه‌ای معلوم نیست به این اندازه بتواند ارزش پیدا کند. در پیشبرد جامعه؛ پیش خدای متعال کمتر کاری است که این‌همه بتواند انسان برای آن ارزش‌گذاری بکند؛ خیلی کار مهمّی است. 🔻شما بحمدالله این نعمت را دارید: صدای خوش، توانایی اجرای خوب، با آهنگ خوب؛ اگر چنانچه این را همراه کنید با همین خصوصیّاتی که اشاره شد، به نظر می رسد که یکی از کارهای بزرگ در پیشبرد و جمهوری اسلامی تحقّق پیدا خواهد کرد. (بیانات در دیدار جمعی از مداحان 31/01/1393) رسالت مداحان؛ انتخاب اشعار دارای پیام در هر بخش از مداحی یک شاخصه از .
⚡️این طرح قبلا مغایر سیاست‌های کلی شناخته شده است در خبرها آمده است که ‏فردا یکشنبه طرح آزادسازی واردات خودروهای برقی و هیبریدی در مجلس شورای اسلامی به رای گذاشته می‌شود. اردیبهشت‌ماه ۹۸ مجلس دهم نیز مصوبه مشابهی داشت و در ماده ۴ طرحی با عنوان "سازماندهی صنعت خودرو" آمده بود: "واردات خودروهای تمام برقی-بنزینی(تمام هیبریدی) تا زمان تولید آنها در داخل از پرداخت حقوق ورودی معاف می باشد. دولت موظف است زمینه تولید داخل خودروهای مذکور را ظرف مدت 5 سال فراهم نماید". در آن زمان بلافاصله مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام، مغایرت این مصوبه را با بند ۹ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی(اصلاح و تقویت همه‌جانبه‌‌ی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی) و بند ۷ سیاست‌های کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی(مدیریت منابع ارزی با تأکید بر تأمین نیازهای تولید ملی و کارآفرینی، و ثبات ارزش پول ملّی) به هیئت عالی نظارت گزارش کرد. کمیسیون نظارت جلسه کارشناسی تشکیل داد و نمایندگان دولت(به ویژه بانک مرکزی و وزارت صمت) نیز مخالفت خود را ابراز کردند. نهایتا هیئت عالی نظارت آن مصوبه را مغایر سیاست‌های کلی نظام تشخیص داد. مرکز ارزیابی استدلال‌هایی داشت از جمله اینکه "کاهش هزینه واردات کالاهای غیرضرور و مصرفی، باعث ایجاد تقاضای اضافی بر بازار ارز می شود که با توجه به عمق کم بازار ارز کشور در شرایط تحریم، باعث اختلال در این بازار می شود. اختلال در بازار ارز، بی‌ثباتی اقتصاد را در پی خواهد داشت.مصوبه مجلس باعث می شود که نتوان نیازهای ضروری کشور در حوزه تولید ملی و کارآفرینی را با میزان ارز موجود پاسخ داد. همچنین، اتلاف منابع ارزی برای واردات کالاهای غیر ضرور، موجب افزایش قیمت ارز و در نتیجه کاهش ارزش پول ملی خواهد شد." سید یاسر جبرئیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا