••🤍🕊••
اگرآدمجوانےاشرابراے #خدا صرفڪند
جوانےاش #ابدےمےشود ...
خدایا!
منازچیزهایےڪهـدلممےخواسٺ ؛
برایمجاذبهـداشٺ؛
بخاطرٺوگذشٺم ...
بهـخاطرٺونگاهـنڪردم؛
بخاطرٺونگفٺم ؛
بهـخاطرٺوازهواےخودمگذشٺم،
بهـخاطرٺو...
وٺعداداین" بهـخاطرٺو"ها...اگر زیادبشود ،
آنوقٺممڪناسٺآدمبهـجایے برسد...
#یاحٺےنمیردوشهیدبشود :)
🍃
🌼🍃 @takhooda 🕊
https://eitaa.com/takhooda/15123
#ریپلای به جلسه شصت و هشتم ✨
#بحث خودشناسی✨
#جلسات به ترتیب دنبال شود 🌸
🍃
🌼🍃 @takhooda🕊
4_508430192616669397.mp3
9.11M
#سمینارکلید های موفقیت 👌
#دکتر شاهین فرهنگ
#جلسه بیست و هشتم
http://eitaa.com/joinchat/3435397138Ca49cae656a
💎جوان ثروتمندی نزد یک عالمی رفت و از او اندرزی برای زندگی نیک خواست. فرد عالم او را به کنار پنجره برد و پرسید: پشت پنجره چه می بینی؟ جواب داد: آدمهایی که می آیند و میروند و گدای کوری که در خیابان صدقه می گیرد.
بعد آینه ی بزرگی به او نشان داد و باز پرسید: در این آینه نگاه کن و بعد بگو چه می بینی؟ جواب داد: خودم را می بینم.
دیگر دیگران را نمی بینی! آینه و پنجره هر دو از یک ماده ی اولیه ساخته شده اند، شیشه. اما در آینه لایه ی نازکی از نقره در پشت شیشه قرار گرفته و در آن چیزی جز شخص خودت را نمی بینی. این دو شی شیشه ای را با هم مقایسه کن.
وقتی شیشه فقیر باشد، دیگران را می بیند و به آنها احساس محبت می کند. اما وقتی از نقره (یعنی ثروت) پوشیده می شود، تنها خودش را می بیند. تنها وقتی ارزش داری که شجاع باشی و آن پوشش نقره ای را از جلو چشمهایت برداری تا بار دیگر بتوانی دیگران را ببینی و دوستشان بداری.
🍃
🌼🍃 @takhooda 🕊
#سلام_صبحتون_سرشار_از_آرامش
#ان شاءالله 🤲
قلبتون لبریزاز مهربانی
وجودتون سرشاراز سلامتی
زندگی تون پراز عشق و محبت🍃🌼
وعاقبت بخیر باشید و خوشبخت
روزتون زیبا و در پناه خدا
🍃
🌼🍃 @takhooda 🕊