هدایت شده از مشفقون
برخی نکات رهبری در دیدار با مسؤولین صدا و سیما [۸۳/۹/۱۱]
🔸 تأثیر برنامه را در مخاطب درنظر بگیرید، نه فقط افزایش بیننده را. البته یکی از سیاست های درست صدا و سیما این است که بینندگان خود را افزایش دهد ... منتها فقط این کار نباید هدف باشد، بلکه باید ببینید تأثیر این برنامه در مخاطب چیست. گاهی اوقات افزایش مخاطب به قیمتی است که نمی ارزد. آنها جذب می شوند، اما به چه جذب شدهاند؟ به چیزی که یا منفی است و یا خنثی...
اگر بناست فیلم یا برنامه ای پخش شود و تأثیر سوئی بگذارد، چه فرقی می کند که من پخش کنم یا رقیب من؛ در هر دو صورت بد است؛ پس چرا من پخش کنم؟ به نظر من این منطق مهمی است و باید به آن توجه داشت...
🔸 الان هنرمندهای انقلابی و خوبی در داخل کشور هستند که بعضی ها در رشته و کارِ خودشان بلاشک جزو برجسته هایند؛ اما صدا و سیما از اینها استفاده ای نمی کند! نمی دانم چرا!؟ ... بارها هم توصیه گونه گفتهام از این دوستان استفاده شود...
🔸 به شدت توجه کنید که چهره پردازی های منفی و ناصالح در صدا و سیما انجام نگیرد. من گاهی دیدهام انسان هایی که هیچ ارزش علمی و هنری ندارند، در صدا و سیما با پول مردم چهرهپردازی می شوند؛ چرا؟ البته من نمی خواهم خیلی مطلب را باز کنم؛ اما می بینم کسی که در رشتهی خودش اینقدر ارزشمند نیست و انسان متوسطی است، او را میآورند و یکی دو ساعت از وقت تلویزیون را به زندگی او، به خانوادهی او و به گذشتهی سرتاپا کمارزش او مصروف میکنند؛ چرا؟ بهنظر من علاوه بر این که این «چرا» وجود دارد، «منفی» هم هست. این کار، الگو سازی است؛ ما چه کسی را می خواهیم الگوی جوان ها قرار دهیم؟ اینطور آدمهایی را!؟
پ.ن: متأسفانه در گذشته، آن طور که باید و شاید به این توصیه های حکیمانه عمل نشد، اما امیدواریم در آینده مراقبت بیشتری بکنند.
مسائل فرهنگی شوخی بردار نیست!
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از موسسه مصاف
۸۰درصد رتبههای برتر کنکور از ایران رفتند
🔹پژوهشی درباره مهاجرت رتبههای برتر رشته ریاضیوفیزیک در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵ نشان میدهد همه ۱۰ رتبه برتر سالهای ۸۷ و ۸۸ رشته ریاضیوفیزیک از ایران رفتهاند.
🔹بررسیهای هممیهن نشان میدهد از میان رتبههای یک تا ۱۰ رشته ریاضیوفیزیک در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۹، تعداد ۱۱۴ نفر، دیگر در ایران حضور ندارند.
🔹این دادهها پارسال تهیه شده و ممکن است درصدی خطا داشته باشند. نکته دیگر اینکه، این گزارش تنها آمارهای مربوط به سالهای ۸۰ تا ۹۵ است. پرسش اینجاست که وضعیت مهاجرت دانشجویان در سالهای اخیر چه تغییری کرده است؟
🔹اندیشکده هاتف در بخش دیگری از این گزارش تاکید کرده است بین ۴ گروه فعالان استارتآپی، پزشکان و پرستاران، اساتید، محققان و پژوهشگران و دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی بین ۶۳ تا ۷۱درصد از افراد تمایل زیاد یا بسیارزیاد برای مهاجرت از ایران دارند.
🔹این گزارش همچنین تاکید کرده بین ۵۶ تا ۸۷درصد این گروهها تمایل خود به مهاجرت را تا حد زیاد یا بسیارزیاد حاصل از شرایط عمومی کشور میدانند.
💢 پن: چرا تبدیل شدهایم به کارخانه تولید نیروی متخصص برای دنیا؟!
🆔 @Masaf
سخنرانی.mp3
25.95M
🔘 سخنرانی
🎙حجت الاسلام دهبان
📆 عزاداری ایّام آخر ماه صفر
شنبه ۲ مهر ماه ۱۴۰۱
#شب_اول
سخنرانی.mp3
26.46M
🔘 سخنرانی
🎙حجت الاسلام دهبان
📆 عزاداری ایّام آخر ماه صفر
یکشنبه ۳ مهر ماه ۱۴۰۱
#شب_دوم
سخنرانی.mp3
27.5M
🔘 سخنرانی
🎙حجت الاسلام دهبان
📆 عزاداری ایّام آخر ماه صفر
دوشنبه ۴ مهر ماه ۱۴۰۱
#شب_سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمار نگرانکننده از ورودیهای کنکور
سهم مدارس و دهکهای مختلف از رتبههای زیر ۳۰۰۰ کنکور:
🔹دهک اول، دوم و سوم (کمبرخوردار): ۲ درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰ (برخوردارترین): ۸۰ درصد
🔹دهک اول (ضعیفترین): ۲ دهم درصد
🔹دهک دهم (ثروتمندترین) ۴۸ درصد
🔹مدارس دولتی: ۲.۳ درصد
🔹مدارس غیردولتی: ۸۰ درصد
در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی:
🔹دهک اول: ۱.۳ درصد
🔹دهک ۸ و ۹ و ۱۰: ۸۶ درصد
در برق شریف:
🔹دهک محروم، ۱ و ۲ و۳: صفر درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰: ۸۷ درصد
🔹دهک دهم: ۶۰ درصد
در رشته روانشناسی
🔹دهک محروم: ۲.۹ درصد
🔹دهک مرفه: ۸۰.۴ درصد
@TasnimNews
هدایت شده از مشفقون
شما دیگر چرا سید عزیز!؟
ریشه یابی و دلیل تمسخر عمامه و روحانیون در خاطرات مقام معظم رهبری
🔸 در ایران معمولا کسانی که به امور دینی اشتغال دارند، اعم از طلاب و اساتید و مبلغان، عمامه بر سر میگذارند.
🔸 عمامه، نماد وجود آن طایفه ای است که در دین تفقّه میکنند، دین را تبلیغ میکنند و در برابر مخالفان دین میایستند.
🔸 از همین روی، دست نشاندگان استعمار و مبلغان لائیسیسم [=شبیه به سکولاریسم] با عمامه جنگیده اند.
🔸 رضا شاه دستور داد عمامه ها را بردارند و کلاه پهلوی به سر بگذارند. پسرش از این تصمیمِ شکست خورده عقب نشینی کرد، اما دستگاه حاکمه نقشه کشید تا یک روحیه عمومی ایجاد کند و عمامه را مورد تحقیر و استهزا قرار دهد.
🔸 در کودکی وقتی کلاس دوم ابتدایی بودم، عمامه گذاشتم. علت این عمامه گذاریِ زود هنگام آن بود که در آن دوران، مردم عادت به پوشاندن سر داشتند. طبیعتاً پدر حاضر نبود ما کلاه پهلوی به سر بگذاریم؛ بنابراین چارهای جز عمامه نبود...
🔸 ما از زمان کودکی با پدیده مسخره کردن عمامه مواجه بودیم. آن قدر کلمات تمسخر آمیز شنیدیم که این پدیده در نظر ما عادی شده بود...
🔸 تمسخر عمامه و علمای دین در ایران به شیوه های مختلف رایج بود و به صورت یک روحیه عمومیِ جمعی درآمده بود... و حتی من هم از این روحیه عمومی در سلامت نماندم.
🔸 در محله ما شخص معممی به نام شیخ فائقی بود. او مردی فاضل بود که در مجالس، روضه میخواند...
🔸 او هر روزه سوار بر الاغش از جلوی خانه ما میگذشت و در کوچه ها با سرعت حرکت میکرد.
🔸 یک روز با دوستانم مشغول بازی والیبال بودم... هنگام بازی عمامه را بر می داشتم و به پوشیدن همان قبا (که آن هم جزء لباس های طلاب و روحانیون است) اکتفا میکردم.
🔸 در حین بازی متوجه شدیم که آقای فائقی سوار بر الاغ از دور با سرعت میآید. بچهها با هم قرار گذاشتند او را مسخره کنند. وقتی نزدیک شد، همگی _ از جمله خود من! _ فریاد زدند: «آشیخ... آشیخ!»
🔸 این کلمه به تنهایی حرف زشتی نیست، چون مخفف «آقا شیخ» است؛ اما وقتی دسته جمعی با خنده فریاد میشد، نشان از تمسخر داشت.
🔸 وقتی به ما نزدیک شد، سر الاغ را به سمت ما برگرداند و با عصبانیت به سمت ما آمد. بچهها گریختند و من برجا ایستادم. از الاغ پیاده شد و نزدیک من آمد. هم مرا و هم پدرم را میشناخت، و هم می دانست که من معمم هستم؛ لذا با لبخندی آمیخته به تعجب و گلایه و با نرمی و مهربانی گفت: شما دیگر چرا سید عزیز!؟
{برشی از خاطرات مقام معظم رهبری در کتاب خون دلی که لعل شد}
پ.ن: در تعجبم از افرادی مخصوصا برخی معممین! که تمسخرِ گاه گاه عمامه و عمامه به سر در ایرانِ امروز را _ که به مراتب کمتر از گذشته است _ به دلیل ج.ا.ا و انقلاب اسلامی می دانند.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
روایت اول:
حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ ره قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ الصَّفَّارُ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ يَرْفَعُهُ إِلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا زُرْتَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع 👈 فزُرْهُ وَ أَنْتَ حَزِينٌ مَكْرُوبٌ شَعِثٌ مُغْبَرٌّ جَائِعٌ عَطْشَانُ فَإِنَّ الْحُسَيْنَ ع قُتِلَ حَزِيناً مَكْرُوباً شَعِثاً مُغْبَرّاً جَائِعاً عَطْشَاناً وَ اسْأَلْهُ الْحَوَائِجَ وَ انْصَرِفْ عَنْهُ وَ لَا تَتَّخِذْهُ وَطَناً.
الکافی ج 4 ص 587 / ثواب الاعمال ص 89 / کامل الزیارات ص 131 / المزار للمفید ص 97 / تهذیب الاحکام ج 6 ص 76 / المزار للمشهدی ص 369
از امام صادق عليه السّلام روايت شده است كه فرمود: اگر خواهى به زيارت قبر ابا عبد اللَّه عليه السّلام بروى، با حالتى محزون و اندوهگين و ژوليده موى و غبار آلود و گرسنه و عطشناك به زيارت آن حضرت بشتاب، زيرا كه حسين عليه السّلام در حالى كه محزون و اندوهگين و ژوليده موى و غبار آلود و گرسنه و تشنه بود، كشته شد. سپس حاجات خويش را به شفاعت آن حضرت از خدا بخواه و باز گرد، و آنجا را وطن و جايگاه خود قرار مده.
روایت دوم:
أَبِي ره قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى الْعَطَّارُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ عَنْ مُوسَى بْنِ عُمَرَ عَنْ صَالِحِ بْنِ السِّنْدِيِّ الْجَمَّالِ عَنْ رَجُلٍ مِنْ أَهْلِ رِقَّةَ يُقَالُ لَهُ أَبُو الْمَضَا قَالَ قَالَ لِي رَجُلٌ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع تَأْتُونَ قَبْرَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ تَتَّخِدُونَ لِذَلِكَ سُفْرَةً قَالَ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ أَمَا لَوْ أَتَيْتُمْ قُبُورَ آبَائِكُمْ أَوْ أُمَّهَاتِكُمْ لَمْ تَفْعَلُوا ذَلِكَ قَالَ قُلْتُ 👈 أيَّ شَيْءٍ نَأْكُلُ قَالَ الْخُبْزَ بِاللَّبَنِ.
ثواب الاعمال ص 89/ الفقیه ج 2 ص 281 / تهذیب الاحکام ج 6 ص 77 بتفاوت یسیر: قُلْتُ فَأَيَّ شَيْءٍ يَأْكُلُونَ قَالَ الْخُبْزَ وَ اللَّبَنَ.
ابو المضا نقل کرده حضرت ابو عبد اللَّه عليه السّلام به من فرمودند: آيا به زيارت قبر حضرت ابا عبد اللَّه الحسين عليه السّلام مىرويد؟ عرض كردم: بلى. فرمودند: آيا با خود سفرهها را برداشته و مىبريد؟ عرض كردم: بلى. فرمودند: قطعى است كه اگر به زيارت قبور پدران و مادران خود برويد چنين كارى نمىكنيد. وى مىگويد: عرض كردم: پس چه چيز بخوريم؟ حضرت فرمودند: نان و شير.
روایت سوم:
قال وَ قَالَ كَرَّامٌ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ قَوْماً يَزُورُونَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ ع فَيُطَيِّبُونَ السُّفَرَ قَالَ فَقَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَمَا إِنَّهُمْ لَوْ زَارُوا قُبُورَ أُمَّهَاتِهِمْ وَ آبَائِهِمْ مَا فَعَلُوا ذَلِكَ.
کامل الزیارات ص 130
وى میگويد: كرام (يعنى: عبد الكريم بن عمرو الخثعمى) به حضرت عرض كرد: فدايت شوم گروهى به زيارت قبر حضرت حسين بن على عليهما السّلام مىروند و سفرههايشان را به انواع اطعمه مطبوع خوشبو و معطّر مىنمايند؟ حضرت فرمودند: قطعى و حتمى است كه ايشان اگر به زيارت قبور پدرانشان روند چنين نمیكنند.
روایت چهارم:
حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ قَالَ حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ الصَّفَّارُ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع بَلَغَنِي أَنَّ قَوْماً إِذَا زَارُوا الْحُسَيْنَ ع حَمَلُوا مَعَهُمُ السُّفْرَةَ فِيهَا الْجدَاءُ[1] وَ الأخصبة [الْأَخْبِصَةُ[2]] وَ أَشْبَاهُهُ لَوْ زَارُوا قُبُورَ أَحِبَّائِهِمْ مَا حَمَلُوا مَعَهُمْ هَذَا.
ثواب الاعمال ص 89 / الفقیه ج 2 ص 281 / المزار للمفید ص 97 / کامل الزیارات ص 129 و 130
حضرت ابو عبد اللَّه عليه السّلام فرمودند:به من گزارش شده گروهى به قصد زيارت قبر حضرت حسين بن على عليهما السّلام حركت كرده و با خود سفرههائى را برداشتهاند كه در آنها خوراک گوشت و شیرینیجات و امثال اينها را گذاشتهاند، ايشان اگر به زيارت قبور محبوبهايشان روند امثال اين گونه از اشياء را با خود نمیبرند
#حدیث
@talab_elm
روایت پنجم:
حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ الْحُسَيْنِ قَالَ حَدَّثَنِي الْحَسَنُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ مَهْزِيَارَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ سَعِيدٍ عَنْ زُرْعَةَ بْنِ مُحَمَّدٍ الْحَضْرَمِيِّ عَنِ الْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع تَزُورُونَ خَيْرٌ مِنْ أَنْ لَا تزورون [تَزُورُوا] وَ لَا تَزُورُونَ خَيْرٌ مِنْ أَنْ تزورون [تَزُورُوا] قَالَ قُلْتُ قَطَعْتَ ظَهْرِي قَالَ تَاللَّهِ إِنَّ أَحَدَكُمْ لَيَذْهَبُ إِلَى قَبْرِ أَبِيهِ كَئِيباً حَزِيناً وَ تَأْتُونَهُ أَنْتُمْ بِالسُّفَرِ 👈كلَّا حَتَّى تأتونه [تَأْتُوهُ] شُعْثاً غُبْراً.
کامل الزیارات ص 130 و 131 / المزار للمفید ص 97 / المزار لابن المشهدی ص 369
مفضّل بن عمر از حضرت ابو عبد اللَّه عليه السّلام نقل کرده که فرمود:
زيارت برويد بهتر است از اينكه به زيارت نرويد و زيارت نرويد [بدون رعایت شروطش] بهتر است از اينكه به زيارت برويد. راوى مىگويد: محضر مباركش عرض كردم: كمر من را شكستيد با اين كلام.
حضرت فرمودند: به خدا قسم يكى از شما وقتى به زيارت قبر پدرش میرود غمگين و اندوهناك میرود ولى به زيارت قبر مطهّر آن حضرت میرويد در حالى كه با خود سفرهها میبريد، نه، اين طور نبايد به زيارت آن جناب برويد بلكه زيارتش كنيد با حالى افسرده و حزين و گرفته.
روایت ششم:
حَدَّثَنِي أَبُو عَبْدِ الرَّحْمَنِ مُحَمَّدُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ الْحُسَيْنِ الْعَسْكَرِيُّ وَ مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ جَمِيعاً عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مَهْزِيَارَ عَنْ أَبِيهِ عَلِيِّ بْنِ مَهْزِيَارَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مَرْوَانَ عَنْ أَبِي حَمْزَةَ الثُّمَالِيِّ قَالَ قَالَ الصَّادِقُ ع إِذَا أَرَدْتَ الْمَسِيرَ إِلَى قَبْرِ الْحُسَيْنِ ع ... لَا تَدَّهِنْ وَ لَا تَكْتَحِلْ حَتَّى تَأْتِيَ الْفُرَاتَ وَ أَقِلَّ مِنَ الْكَلَامِ وَ الْمِزَاحِ وَ أَكْثِرْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ تَعَالَى وَ إِيَّاكَ وَ الْمِزَاحَ وَ الْخُصُومَةَ ... ثُمَّ تَأْتِي النَّيْنَوَى فَتَضَعُ رَحْلَكَ بِهَا وَ لَا تَدَّهِنْ وَ لَا تَكْتَحِلْ 👈و لَا تَأْكُلِ اللَّحْمَ مَا دُمْتَ مُقِيماً بها ...
کامل الزیارات ص 222-224
ابو حمزه ثمالی از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمودک وقتی خواستی به سفر زیارت امام حسین علیه السلام بروی ... تا زمانی که به فرات برسی، روغنمالی نکن و سرمه نکش و سخنگفتن و مزاح را کم کن و ذکر خدا زیاد بگوی و برحذر باش از مزاحکردن و جدل و بگو مگو ... سپس به نینوا میروی و وسایلت را در آنجا قرار میدهی و مادامی که در آنجا مقیم هستی روغنمالی نکن و سرمه نکش و گوشت نخور...
#حدیث
@talab_elm
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
◽️ خروج از ریل فقاهت ورزی!
🔹سیاست البته قدرتمندترین عامل انتشار و حفظ یک فرهنگ است و خیلی بی معناست دین اسلام را نسبت به این عامل پرقدرت بی اعتنا و به قول امروزی ها سکولار ببینیم.
🔸اما ابتلای روحانیت در دهه اخیر پرداختن به آن جنبه و حیثیتی از سیاست است که ارتباط اولی به آن ندارد.
👈 روحانیت بناست مبانی سیاست ورزی را تبیین کند،
👈 بایدها و نبایدهای سیاست را روشن کند،
👈 تقوای سیاسی و بی تقوایی سیاسی را با ادله روشن دینی معلوم کند،
👈 گفتمان سیاسی مبتنی بر آموزه های دینی تولید کند.
نه آن که به کلکل سیاسی بپردازد و مدام به انتشار پست های سبک و غیر وزین سیاسی مبادرت ورزد.🤦♂
و انتشار عکس مکشفه ها که ای داد اسلام از دست رفت چه ارتباطی به روحانیت دارد؟
قدیمیترها می گفتند شأن فقیه دخالت در امور جزئیه نیست و مکلف خود باید تطبیق بر موضوعات کند.
👈 حال نه به آن بی نمکی و نه به این شوری شور که اغلب کانال ها و صفحات طلاب و روحانیون پر شده از مطالب حقا سخیف سیاسی. فلان شخصیت دست چندم اصولگرا توییت زده و فلان اصلاح طلب جواب داده و در نهایت یک قضاوت از جانب صاحب کانال و صفحه مجازی که ای کاش تبیینی در آن بود تا اندکی هم وظیفه طلبگی را انجام داده باشد.
💢 من نمیگویم وارد جزئیات و مباحث ریز سیاسی نشویم، می گویم ورود ما به این مباحث باید عالمانه و فقیهانه باشد. می گویم بایست موضوعات جزئی را بهانه ای قرار دهیم تا مطلب کلی توحیدی، ولایی، قرآنی و روایی را توضیح دهیم. که در نتیجه اش ایمان بیشتر و بصیرت بالاتر رقم بخورد نه آن که مدام قوه غضبیه مخاطب را (و اخیرا شهویه او را) تحریک کنیم و از این طریق به تعداد اعضای کانال بیفزاییم.
🔹 غصه دارتر این که در اثر این ورود نابجا، استاد فلان و استاد بهمان کت و شلواری وقتی عرصه را خالی دیده آمده است و شده متخصص تفسیر قرآن کریم و نهج البلاغه و همه چی دان اسلام و عرفان و فلسفه و ... .
🔸و از این وحشتناک تر این که برخی طلاب هم به جای علامه طباطبایی و شهید مطهری و آیت الله جوادی آملی و آیت الله مصباح یزدی مرید این استاد فلان و استاد بهمان شده اند.
👈 بگذارید اعتراف تلخی بکنم:
احساس می کنم آن شیخ از خدا بی خبر یک دهه ما را به «برجام» منحوس مشغول کرد و ما دائما در حال اثبات و انکار برجام بودیم و از وظیفه خود غافل شدیم.
👈 نمی گویم نباید به برجام و نقد آن می پرداختیم، می گویم اگر بنا بود بپردازیم بایست مبانی رفتاری پذیرش و عدم پذیرش آن را عالمانه روشن می ساختیم.
💢خداوند غریق رحمت کند آیت الله مصباح یزدی را! در یک شب شهادت امام جواد علیه السلام در منزل استاد میرسپاه روایتی از امام جواد علیه السلام خواندند و بی آن که اسم از برجام و مذاکرات بیاورند نشان دادند چقدر رفتار آن شیخ از خدا بی خبر اشتباه است.
روایت این بود: مَنْ أَمَّلَ فَاجِراً كَانَ أَدْنَى عُقُوبَتِهِ الْحِرْمَانَ (هر کس به فاجری امید ببندد کمترین عقوبت او محرومیت است)
کامل الزيارات ج ۱، ص ۱۴۰
حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ جَعْفَرٍ اَلْحِمْيَرِيُّ عَنْ أَبِيهِ عَنْ هَارُونَ بْنِ مُسْلِمٍ عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ عَائِذٍ عَنْ أَبِي يَعْقُوبَ اَلْأَبْزَارِيِّ عَنْ قائد[فَائِدٍ] عَنْ عَبْدٍ صَالِحٍ (امام کاظم) عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ
قَالَ : دَخَلْتُ عَلَيْهِ فَقُلْتُ لَهُ:
جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ اَلْحُسَيْنَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَدْ زَارَهُ اَلنَّاسُ مَنْ يَعْرِفُ هَذَا اَلْأَمْرَ وَ مَنْ يُنْكِرُهُ وَ
رَكِبَتْ إِلَيْهِ اَلنِّسَاءُ (زنان سوار مرکب میشوند)
وَ وَقَعَ حَالُ اَلشُّهْرَةِ
وَ قَدِ اِنْقَبَضْتُ مِنْهُ لِمَا رَأَيْتُ مِنَ اَلشُّهْرَةِ
قَالَ فَمَكَثَ مَلِيّاً (مکث طولانی) لاَ يُجِيبُنِي
ثُمَّ أَقْبَلَ عَلَيَّ فَقَالَ:
يَا عِرَاقِيُّ!
إِنْ شَهَرُوا أَنْفُسَهُمْ فَلاَ تَشْهَرْ أَنْتَ نَفْسَكَ
فَوَ اَللَّهِ مَا أَتَى اَلْحُسَيْنَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ آتٍ عَارِفاً بِحَقِّهِ إِلاَّ غَفَرَ اَللَّهُ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ .
#حدیث
پادکست ال نجف ویرایش.mp3
44.8M
👓 اولین قسمت از پادکست اربعین: النجف
🎙 روی عدد انگلیسی بزنید به همان بخش منتقل میشوید:
1⃣ خلاصه سریعی از زندگی امیرالمومنین 4:00
2⃣ رشادتهای امیرالمومنین در نبرد 8:00
3⃣ مناقب امیرالمومنین و ماجرای معراج و سخنان استاد فاطمینیا 16:30
4⃣ سخنان استاد کاشانی آرامش پیامبر با امیرالمومنین 19:10
5⃣ سخنان زیبای امام خمینی درباره فضایل امیرالمومنین 21:40
6⃣ سخنان پسر حاتم طایی درباره علی به روایت شهید استاد مطهری 27:10
7⃣ روایات امیرالمومنین به زبان رهبر معظمانقلاب 34:20
✅ مداحیها کوتاه انتخاب شده نهایت یکی دو دقیقه و اگر دوست نداشتید میتونید جلو بزنید
🌹 حتما گوش بدهید و منتشر کنید، اگر خوشتون اومدید برای سایرین بفرستید و نظراتتون را ارسال کنید!
حتما هم قبل رفتن یک بار گوش بدهید که با آمادگی بیشتری به زیارت بروید🤲
#النجف
#الحرم
@HozeTwit
ال کربله با صدای بالا.mp3
46.69M
👓 پادکست الکربله با صدای زیاد(کیفیت کمتر)
🎙 فضائل زیارت امام حسین که مبهوتتان میکند! برای رفتن هر بخش روی عدد انگلیسی بزنید
🔹 مزیتهای خاص خدا به امام حسین با بیان رهبر انقلاب! اینهمه عجایب... 4:00
🔹 روایت عجیب حداث الحسین! روز قیامت چه کسانی در سایه عرش با امام حسین سخن میگویند؟!! 7:44
🔹 شب جمعه کربلا چه خبر است؟!! 10:00
🔹 فضائل مبهوت کننده حرم امام حسین که عقل را حیران میکند! سخنان جالب آیتالله وحید خراسانی که نشنیدهاید! 13:11
🔹 امام حسین تک تک زائران را میشناسد! مثل پدر و فرزندش! بیان زیبای رهبر انقلاب! 19:40
🔹 هدف شهادت امام حسین؟ چه کسانی بین هدف و نتیجه اشتباه کردند؟!! 33:40
🔹 کشتی نجات چیست و چطور ما را میبرد؟! 40:20
🔹 راهکار امام حسین برای ترک گناه 42:40
🔹 آخرین وصیت امام حسین به امام سجاد
48:10
@HozeTwit
پادکست ال سامره نهایییی.mp3
44.14M
👓 پادکست زیبای #السامره
🎙 محمد خادمی
✅ آنچه از زندگی امام هادی و امام عسکری نمیدانید
🔹 خلاصه زندگی امامهادی و احضار او به سامرا، دلایل متوکل و اقدامات او 2:38
🔹 اشعار امام هادی در بزم شراب متوکل! 7:40
🔹 اقدامات امام هادی در جذب نزدیکان متوکل به اهل بیت! مادر، پسر و حتی کنیز متوکل! 9:39
❗️ خلاصه زندگی مبارزاتی امام هادی و تاریخ شهر سامرا در جلسه خصوصی رهبر انقلاب 14:44
❗️ ❗️ داستانی از کودکی امام عسکری که بجای بازی با کودکان، شدیدا میگریست و کسی رفت برایش اسباب بازی بخرد!😳 19:00
🔹 داستان بخشش امام هادی در زبان استاد فاطمی نیا 30:20
🔹 روایت مهم امام عسکری علامات مومن 37:15
🔹 نقد نحسی ایام با بیان زیبای آیتالله جوادی آملی 45:30
✅ ویژگی متمایز حرم سامرا! حرم سامرا چه تفاوت مهمی با تمام حرمهای ائمه دارد؟ 48:10
@HozeTwit
انصافا آخوندهای فقه و اصول خونده، خوب میتونن بازجوها رو سرکار بزارن😂
... گفت: خوب من این را میبرم و بعد برایت میفرستم.
گفتم: حالا هم لازمش نداریم، نخواستید نفرستید. بعد همینطور که داشت بیرون میرفت، گفت: شما با ما همکاری نمیکنید؟ با ما اینبار نزدیکی نمیکنید؟!
گفتم: در حدی که مشروع باشد، ابایی نداریم. نزدیکی نامشروع که ما اهلش نیستیم!🙈
گفت: البته منظورم مشروع است.
گفتم: اگر مشروع باشد، من ابایی ندارم.
بالأخره متوجه شد که لفظ نامناسبی به کار برده. دیگر چیزی نگفت، کاغذ را گرفت و بیرون رفت. روز بعدش هم در یک پاکت سربستهای آن کاغذ را فرستاد در خانه که بله ما امانت را رد کردیم.
https://kayhan.ir/fa/news/269970/%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%B8%D9%85-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 مسجد کوچک شیخ طوسی و بیارادگی بعضی طلاب!
❗️ کل فضای مسجد شیخ طوسی شاید ۲۰۰متر هم نباشه و کلش همینه که میبینید! قبر شریفش هم جلوی در قرار داره؛
ولی به برکت جهاد علمی و عملی و تبیینی شیخ طوسی در همین مسجد، امروز بعد از هزارسال افکار و نوشتههای شیخ طوسی باعث تقویت شیعه است!
🔹 هزار سال تو لفظ هیچی نیست وگرنه واقعا عجیبه کسی هزارسال هرروز بین شیعه و علما اسمش و فکرش زنده باشه!
❗️ شیخ طوسی هیچوقت نگفت کتابخونهام سوخت پس بیکار بنشینم و به این و اون بد بگم!
نگفت مسجدم کوچیکه تا یه مسجد هزارمتری نساختم کارو شروع نکنم، تا شاگردام فلانقدر نشدن کاری نکنم!
این شد که خدا به جهاد و کارش برکت داد!
از کنار قبر شیخ طوسی برای خودم و همه طلاب #عزم و اراده جدی و #غر_نزدن و امید را خواستارم!
@HozeTwit
استاد طباطبایی جلسه اول 1-6-1402 فشرده شده.mp3
25.43M
صوت چهارمین جلسه از سلسله نشستهای عاشوراپژوهی ۲ مرکز پژوهشهای تاریخ اسلام
ارائهدهنده: استاد سید محمود طباطبایینژاد
موضوع: بررسی رویکردهای مشهور در تفسیر واقعۀ عاشورا 1
استاد طباطبایی جلسه دوم 2-6-1402 فایل فشرده شده.mp3
19.51M
صوت پنجمین جلسه از سلسله نشستهای عاشوراپژوهی ۲ مرکز پژوهشهای تاریخ اسلام
ارائهدهنده: استاد سید محمود طباطبایینژاد
موضوع: بررسی رویکردهای مشهور در تفسیر واقعۀ عاشورا 2
آقای طباطبایی از محققین اصلی دانشنامه دارالحدیث هست.
در این دو صوت نظریه حکومت را خوب نقد میکنه و البته از تکلیف خاص با قرائتی خاص دفاع میکنه
گوش دادنش خوبه واقعا
⭕️ اگر نمیفهمی باید دنبال صاحب اصلی علم باشی...
حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عِصَامٍ الْكُلَيْنِيُّ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ يَعْقُوبَ الْكُلَيْنِيُّ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ يَعْقُوبَ قَالَ:
سَأَلْتُ مُحَمَّدَ بْنَ عُثْمَانَ الْعَمْرِيَّ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ أَنْ يُوصِلَ لِي كِتَاباً قَدْ سَأَلْتُ فِيهِ عَنْ مَسَائِلَ أَشْكَلَتْ عَلَيَّ فَوَرَدَتْ فِي التَّوْقِيعِ بِخَطِّ مَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَانِ ع ... أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُمْ
کمال الدین ج 2 ص 483 و 485
#حدیث
@talab_elm
⭕️ حدود صلات، علت عدم استقبال و استدبار نسبت به قبله حین التخلی
الْبِحَارُ، عَنْ الْعِلَلِ لِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ إِبْرَاهِيمَ الْقُمِّيِّ قَالَ"
أَوَّلُ حَدٍّ مِنْ حُدُودِ الصَّلَاةِ هُوَ الِاسْتِنْجَاءُ وَ هُوَ أَحَدَ عَشَرَ
🔹لَا بُدَّ لِكُلِّ النَّاسِ مِنْ مَعْرِفَتِهَا وَ إِقَامَتِهَا وَ ذَلِكَ مِنْ آدَابِ رَسُولِ اللَّهِ ص فَإِذَا أَرَادَ الْبَوْلَ وَ الْغَائِطَ فَلَا يَجُوزُ لَهُ أَنْ يَسْتَقْبِلَ الْقِبْلَةَ بِقُبُلٍ وَ لَا دُبُرٍ
👈وَ #الْعِلَّةُ_فِي_ذَلِكَ أَنَّ الْكَعْبَةَ أَعْظَمُ آيَةٍ لِلَّهِ فِي أَرْضِهِ وَ أَجَلُّ حُرْمَةً وَ لَا تَسْتَقْبِلْ بِالْعَوْرَتَيْنِ الْقُبُلِ وَ الدُّبُرِ لِتَعْظِيمِ آيَةِ اللَّهِ وَ حَرَمِ اللَّهِ وَ بَيْتِ اللَّهِ
⭕️قَالَ وَ لَا يُسْتَقْبَلُ الرِّيحُ لِعِلَّتَيْنِ
1⃣ إِحْدَاهُمَا أَنَّ الرِّيحَ تَرُدُّ الْبَوْلَ فَتُصِيبُ الثَّوْبَ وَ رُبَّمَا #لَمْ_يَعْلَمِ الرَّجُلُ ذَلِكَ أَوْ #لَمْ_يَجِدْ مَا يَغْسِلُهُ
2⃣ وَ الْعِلَّةُ الثَّانِيَةُ أَنَّ #مَعَ_الرِّيحِ_مَلَكاً فَلَا يُسْتَقْبَلُ بِالْعَوْرَةِ
#حدیث
@talab_elm
⭕️دستشویی را کجای منزل باید قرار داد؟
وَ رُوِّينَا، عَنْ بَعْضِهِمْ ع أَنَّهُ أَمَرَ بِابْتِنَاءِ مَخْرَجٍ فِي الدَّارِ
فَأَشَارُوا إِلَى مَوْضِعٍ غَيْرِ مُسْتَتِرٍ مِنَ الدَّارِ
🔹فَقَالَ ع يَا هَؤُلَاءِ !
إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَمَّا خَلَقَ الْإِنْسَانَ خَلَقَ مَخْرَجَهُ فِي أَسْتَرِ مَوْضِعٍ مِنْهُ وَ كَذَلِكَ يَنْبَغِي أَنْ يَكُونَ الْمَخْرَجُ فِي أَسْتَرِ مَوْضِعٍ فِي الدَّارِ
----------
البحار ج ۸۰ ص ۱۹۳ ح ۵۱.
#حدیث