فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قاضیزاده هاشمی: نگاه من تمدنی است و از ظرفیت همه اقوام ایرانی استفاده میکنم.
#انتخابات
#قاضی_زاده
#دولت_مردم_دولت_خانواده
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی | سروش
@ghazizadehashemi_qom
37.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل مستند دوم سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی
#انتخابات
#قاضی_زاده
#دولت_مردم_دولت_خانواده
ستاد مردمی فرهیختگان دکتر قاضی زاده هاشمی(استان قم)
✅ @ghazizadehashemi_qom
هدایت شده از دکتر قاضی زاده، ستاد قم
🔻قاضیزاده هاشمی: آمدهام نهاد صدساله رضاخانی را به هم بریزم
🔹 از من پرسیدند رقیب شما در انتخابات کیست؟ گفتم رقیبم رضاخان است. چون نهاد اداره کشور برخاسته از رضاخان بوده و ادامه پیدا کرده.
🔹 اصلیترین اولویت ما کاهش هزینه خانوار است. ۴۷ درصد میانگین هزینه خانوار ایرانی مسکن است و بعد از مسکن، غذا و بعد پوشاک و بهداشت و حمل نقل است. پس باید درآمد خانواده را زیاد کنیم و یا هزینه ها را کم کنیم و ما هردو را انجام میدهیم.
🔹 آموزش و پرورش، کنکور، سربازی، بانک و سازمان برنامه و بودجه رضاخانی هست، آمده ام نهاد ۱۰۰ساله رضاخانی را به هم بریزم، ضمانت من صداقتم است که به مردم دروغ نگویم و بگویم اگر به من رای بدهید فکر من این است/فارس
#قاضی_زاده
#دکتر_قاضی_زاده
#دکتر_قاضی_زاده_هاشمی #سید_امیرحسین_قاضی_زاده_هاشمی
#انتخابات #انتخابات_۱۴۰۰
_____
#عکس_نوشته
📚 تأمین محتوای دکتر قاضی زاده برای ستادها و فعالین مجازی
🆔 تلگرام 👇
http://t.me/ghazizadeh_salam
🆔 اینستاگرام 👇
https://instagram.com/ghazizadeh_salam
🆔 ایتا 👇
Eitaa.com/ghazizadeh_salam
هدایت شده از دکتر قاضی زاده، ستاد قم
✅ دولت سلام، دولت مردم
#قاضی_زاده
#دکتر_قاضی_زاده
#دکتر_قاضی_زاده_هاشمی #سید_امیرحسین_قاضی_زاده_هاشمی
#انتخابات #انتخابات_۱۴۰۰
_____
#عکس_نوشته
📚 تأمین محتوای دکتر قاضی زاده برای ستادها و فعالین مجازی
🆔 تلگرام 👇
http://t.me/ghazizadeh_salam
🆔 اینستاگرام 👇
https://instagram.com/ghazizadeh_salam
🆔 ایتا 👇
Eitaa.com/ghazizadeh_salam
بیش از پنجاه بار ...
ساواک به شدت مراقب فعالیتها و رفت و آمدهای ایشان بود و به منظور تضعیف و تزلزل در روحیه انقلابی وی به طور مرتب و مکرر نزدیکان به خصوص خواهر ایشان را دستگیر و مورد اذیت و آزار قرار میداد. .. شهید باهنر خود در این باره میگوید: یک جریان خانوادگی برای من پیش آمد، خواهری داشتم که نزد ما زندگی میکرد و آمدند و او را دستگیر کردند و دستگیریهای بسیار عجیبی بود. مرتب دستگیر میکردند و چند روز نگه میداشتند و گاهی در بیابانها رها می کردند و گاهی در گوشه دیگری از شهر و عمدتاً اصرارشان این بود که روابط ما را بتوانند از او بپرسند که ما با چه گروههایی ارتباط داریم و چه جلساتی در منزل داریم و چه مسائلی را تعقیب میکنیم. طبق یکی از اسناد ساواک که در مورد وضع دبیرستان کمال نارمک است از قول صاحب الزمانی چنین آمده است: محمدجواد باهنر هم به علت اینکه خواهرش را ظرف 8 یا 9 ماه بیشتر از 50 بار به زندان برده و به طور ناشایست آزار و اذیت نموده اند، ناراحت است. (فصلنامه مطالعات تاریخی، شماره 42، پائیز 1392 ، صص 93 تا 132)
@talabegitaejtehad
attach_show (13)_Nero AI_Natural (111).jpg
581.9K
نسخه کیفیت بالا ...
@talabegitaejtehad
رفقا سفارش پوستر داشتند برای برادر جلیلی .. پنج تا کار تحویل شد... گذاشتیم اینجا شاید به کار بقیه برادران هم بیاد
دستور خلاف شرع ...
دکتر ایرج شگرف نخعی خاطره ای از دوران وزارت شهید باهنر نقل میکند که مؤید این جمله شهید رجایی است که در مجلس شورای اسلامی در موقع دفاع از دکتر باهنر گفته بود: «آقای باهنر قاطعیت را در پس یک پرده عطوفت پنهان کرده است.» دکتر نخعی نقل میکند: بعد از انقلاب، یکی از رؤسای آموزش و پرورش خراسان، تلگرافی به دفتر ایشان زده بود و این تلگراف به دست من رسید، نوشته بود: «حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر باهنر وزیر محترم آموزش و پرورش، چون بخشنامه شماره فلان به امضاء جنابعالی مغایر با شرع است، از این جهت، از انجام آن معذورم» من با شرمندگی این نامه را هم جزو کارها و نامه های آقای دکتر باهنر گذاشتم. روز بعد که به عادت معمول، دو ساعت زودتر از ساعت اداری به اداره رفتم تا کارها را بررسی کنم، آقای دکتر باهنر در اداره بود، تا مرا دید گفت: ببین نخعی این آقا مرا حجت الاسلام میخواند ولی کارم را خلاف شرع میداند! گفتم: آقا اگر اجازه بدهید ایشان را از آن سمت برداریم. زشت است که رئیس آموزش و پرورش یک استان نداند که حجت الاسلام آشکارا دستور خلاف شرع نمیدهد. آقای باهنر با ملایمت گفت: نه، نه، فقط تلفنی به ایشان تذکر بدهید. حتی اجازه نوشتن نامه را هم نداد. (فصلنامه مطالعات تاریخی، شماره 42، پائیز 1392 ، صص 93 تا 132)
@talabegitaejtehad
attach_show (17)_Nero AI_Natural (11).jpg
612.1K
نسخه کیفیت بالا ...
@talabegitaejtehad
دو تا شود ...
دکتر ایرج شگرف نخعی از همکاران شهید باهنر رحمت الله علیه می گوید: گاهی به نظرم می آمد که ایشان یک جائی مثلاً مطلبی را امضاء کرده که ممکن است بعدها مشکلاتی ایجاد کند. مطلب را برایشان توضیح می دادم و آقای باهنر می گفت: اصلاحش کن، چه کسی گفته اگر کسی اشتباه کرد باید روی اشتباهش بایستد؟ این جمله شهید باهنر معروف بود که در این گونه موارد به طنز می گفت: مرد آن است که حرفش دو تا شود! این جمله ایشان ناظر بر عدم پافشاری بر کار اشتباه و تصحیح اشتباهات انسان بود. (فصلنامه مطالعات تاریخی، شماره 42، پائیز 1392 ، صص 93 تا 132)
@talabegitaejtehad
27867_3741_Nero AI_Natural (21).jpg
292.6K
نسخه کیفیت بالا ...
@talabegitaejtehad
هیچ از این حرفها نمی زد...
پدر بزرگوار شهید آیت الله محمدجواد باهنر در مصاحبه ای بعد از شهادت ایشان می گوید: محمدجواد بچه بسیار کم حرف و پرکاری بود، حرف خیلی کم می زد و کار را به اندازه خودش به هر نحوی بود انجام می داد، هیچگاه نمی شد که یک خواهش بیجا بکند یا مثلاً برای چیزهای خوراکی و پوشاکی اش ایرادی بگیرد و بگوید این خوب است و آن بد، هیچ از این حرفها نمی زد. خیلی آدم ساده و پاکی بود، بسیار بسیار مهربان بود و خواهر و برادر و اقوام را بسیار دوست میداشت. اگر جایی کاری داشتند در فراخور حال خودش خودداری نمی کرد، همه دوستدارش بودند چون انسان خوشرفتاری بود. (فصلنامه مطالعات تاریخی، شماره 42، پائیز 1392 ، صص 93 تا 132)
@talabegitaejtehad
سبحانی باهنر مکارم_Nero AI_Natural (11).jpg
859.8K
نسخه کیفیت بالا ...
@talabegitaejtehad
شاگرد ایشان بودم ...
در تاریخ چهارم آذر 1359 در جلسه هفتاد و دوم مجلس محمدعلی رجائی نخست وزیر، دکتر محمدجواد باهنر نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کرد. شهید محمد علی رجائی در دفاع از ایشان می گوید: آموزش و پرورش از هر موقع دیگری بیشتر احتیاج به سازندگی دارد.... در مورد مدیریت آقای باهنر، بنده شخصاً شاگرد ایشان بودم. آقای باهنر قاطعیت خود را در پس یک پرده عطوفت پنهان کرده است. در مورد عکس العملهایی که پدید خواهد آمد در آموزش و پرورش بیش از 70 درصد کارکنان آقای باهنر را می شناسند و پذیرفته اند و ایشان برای آنها چهره جدیدی نیستند. (فصلنامه مطالعات تاریخی، شماره 42، پائیز 1392 ، صص 93 تا 132)
@talabegitaejtehad