دانلود کتاب ۶۵۵ بیت از اشعار گلستان سعدی که هر ایرانی باید حفظ باشد
دشمن هر جا در ممالک اسلامی نفوذ کرد اول تدریس کتب سعدی را کنار زد (پیوند سند در صفحه مطلب). شاید باور نکنید اما حتی انقلاب فرانسه و آمریکا هم متاثر از سعدی و آثارش بودند. (پیوند سند در صفحه مطلب)
حضرت امام در اواخر عمر به فکر احیای کتابهای سعدی در جامعه افتاده بودند و به دنبال مطالعه مجدد کل آثار سعدی شیرازی بودند. (پیوند سند در صفحه مطلب)
ما راهی به جز احیای تدریس گلستان و بوستان و مثنوی و حافظ و شاهنامه برای جلوگیری از استحاله فرهنگی نداریم. دشمن با همه توان و داشته ها به میدان آمده است و ما هم باید همه ی داشته هایمان که فرهنگ اسلامی امروز کشور روی شانه های آنها استوار است را به میدان آوریم. دشمن همین الان نیز به دست نوچه های خودآگاه و ناخودآگاه خود در کشور که گاها عمامه به سر هم هستند دارد گلستان و مثنوی و حافظ و شاهنامه را می کوید. اول انقلاب می خواستند مقبره فردوسی را تخریب کنند که حضرت آقا اجازه ندادند. شهید مطهری رحمه الله در دفاع از حافظ پیش از انقلاب کتاب نوشت.
http://tt-ej.ir/post/796
@talabegitaejtehad
بسم الله الرحمن الرحیم...
متن تحلیل تاریخی دقیق و مختصر حضرت آقا در دیدار آبان 1402با دانش آموزان متن درسی بود... وزارت آموزش و پرورش اگر وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی است روز ۱۴ آبان یک ساعت درسی در همه مدارس و همه پایه ها به خوانش این متن وزین و فوق آموزنده اختصاص دهد...
@talabegitaejtehad
🔰آغاز ثبتنام دوره جدید «طرح صراط»
1⃣ طرحی برای آمادگی ورود به سطح عالی
2⃣پاسخ به سوالات شما راجع به:
🔸 انتخاب رشته تخصصی
🔸 تولید علوم انسانی اسلامی
🔸هویت و معیشت
🔸 تبلیغ داخلی و خارجی
🔸مدیریت در نظام اسلامی
🔸و......
3⃣ به همراه تست استعدادسنجی و معرفی مراکز و مؤسسات مطرح سطح عالی قم
💢امکان استفاده از دوره به صورت حضوری، آنلاین و آفلاین
📌توضیحات تکمیلی طرح و ثبت نام: @Admin_serat1402
📍مهلت ثبت نام : ۴ آبان تا ۱۵ آبان
⭕️فرصت شرکت برای تمامی طلاب کشور مهیاست.
#واحد_علمی
#طرح_صراط
#دوره_سوم
#ثبت_نام
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
تا «اسم عظیم خدا» رو درک نکنیم؛
رکوع نماز رو درک نمیکنیم
و تا رکوع رو درک نکنیم، لذت سجده رو هرگز نخواهیم چشید.
منبع: کارگاه فکر و ذکر ۴ جلسه ۱۱
@ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از هَِْشَِْتًٌٍَِْ ب هَِْشَِْتًٌٍ
👓 جملات دیده نشده سید حسن نصرالله راجع به #حجت_الاسلام_دکتر ها و خطرات آنها در حوزه!!
🔹 توصیه و هشدار بنده به این حوزه و حوزههای علمیه این است که ویژگی اصلی و #روح ویژهشان را از دست ندهند.
ما وقتی خانه و خانوادهمان را رها کردیم و با سید عباس به بعلبک آمدیم به این علت نبود که او را اعلم علمای لبنان میدانستیم. خیلیها از او عالمتر بودند. اما رابطهی ما چهار پنج نفر با او از نجف تا لبنان دقیقا رابطهی #پدر و فرزندی بود.
🔹 او پیگیر بیماری، پول، مطالعات درسی و بعدها ازدواج ما بود. او وضعیت #درسی ما را زیر نظر داشت و ما در این زمینه از او میترسیدیم و اگر درس نمیخواندیم میفهمید.
❗️ راز حوزههای علمیهی سنتی ما این رابطهی عاطفی، معنوی و درونی است. وضعیت ما مثل امروز نبود که حجت الاسلام که امروز تبدیل به حجت الاسلام #دکتر شدهاند بیاید و درس بدهد و برود و حتی گاهی نام اشخاص حاضر در کلاس را نیز حفظ نباشد!!
📕 سخنرانی در ۴۰مین سالگرد حوزه بعلبک
سخنرانی کامل:
https://b2n.ir/g21303
@HozeTwit
آسید حسن آقای نصر الله زید عزه فرمودند داریم به اسرائیل پس گردنی می زنیم. ظاهرا پس گردنی های عربی بازدارندگی لازم رو نداره. عرض ما لرها به ایشان این است: برادران مجاهد عرب، یا لری پس گردنی بزنید یا بفرمایید لرها بیایند و پس گردنی بزنند... لرها دارند کم کم بی تاب می شوند... لرها ذخایر انقلاب بودند و هستند و خواهند بود ان شاء الله...
@talabegitaejtehad
رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی:
🔹️اگر در حوزه از اهمیت تبلیغ غفلت شود دچار استحاله فرهنگی میشویم.
🔸️تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشد
مبارزه امروز ما تمدنی و جهانی است
🔹️
۱۴۰۲/۴/۲۱
🔰 نشست صمیمی طلاب، فضلا و اساتید محترم با عالم و مبلغ قرآنی استاد قرائتی دامت برکاته
🕥 سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰/۳۰ صبح
📍مسجد فاطمه معصومه (س) مدرسه علمیه معصومیه
#مبارزه_تمدنی
#اولویت_تبلیغ
#حوزه_علمیه
معاونت تبلیغ مدرسه علمیه معصومیه
🇮🇷 کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
🌟🔔 اعلان ویژه! 🔔🌟
"کانال بانک صوت دروس عمومی" مرکز تخصصی حوزوی تمدن اسلامی تحت نظارت موسسه مطالعات راهبردی، فعالیت خود را آغاز کرده است! 📚🌙
اگر به دنبال یادگیری مباحث تمدنی، نگاه سیستمی به دین، علوم عقلی، عرفان اسلامی، فقه و اصول از اساتید برجسته هستید، توصیه میشود که به این کانال بپیوندید. 🌟
تنها کافیست که به لینک زیر مراجعه کنید و عضو شوید:
👉 https://eitaa.com/joinchat/3866362439Cd50e088cb1 👈
با ما همراه باشید تا از دروس ممتاز اساتیدی چون استاد زمانی فرد، واسطی و وکیلی بهرهمند شوید. 💡
فرصت را از دست ندهید و به سرعت به این تجربه تحصیلی منحصر به فرد ملحق شوید! 🚀📖
┄┅════✾════┅┄
🏛 تمدن نوین اسلامی | موسسه مطالعات راهبردی | طراحی سیستم های دینی
📥 ایتا | آپارات | سایت | صوت
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
❇️ همان حزب اللّه...
🔰 امیدوارم که یک حزب به اسم «حزب مستضعفین» در تمام دنیا به وجود بیاید، و همه مستضعفین با هم در این حزب شرکت کنند.
🔰 و مشکلاتی که سر راه مستضعفین است از میان بردارند، و قیام در مقابل مستکبرین و چپاولگران شرق و غرب کنند.
🔰 و دیگر اجازه ندهند که مستکبرین بر مستضعفین عالَم ظلم کنند، و ندای اسلام را و وعده اسلام را- که حکومت مستضعفین بر مستکبرین است، متحقق کنند.
🔰 اکنون که نمونهای از پیوند مستضعفین در بلاد مسلمین تحقق پیدا کرد، این نمونه باید به یک سطح وسیعتری، در تمام قشرهای انسانهای تاریخ، تحقق پیدا کند به اسم «حزب مستضعفین»، که همان « حــــزب اللّه» است.
📆 ۲۶ مرداد ۱۳۵۸
#فلسطین
#حزب_الله
#مستضعفین
✅ @EMAM_COM
هدایت شده از مرکز مطالعات راهبردی فقه حکومتی
وظيفه ي ما.mp3
16.65M
📣 بسیاری از مردم ایران و لبنان در خون تک تک بچه ها و مظلومین غزه شریکند
روحانیون و مسئولین ایرانی که شریک اسرائیل در قتل عام مردم غزه هستند
🆔 مرکز مطالعات راهبردی فقه حکومتی
💠 https://eitaa.com/joinchat/269418668Ce82b10e200
🌿🌿🌿 یادداشت های هر از گاهی 🌿🌿🌿
سر و ته یک کرباس بودن افراط اخبار زدگی و تفریط اخبار ستیزی
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا زیاد دیده می شود که برخی از اساتید حوزوی به روایات اشکال وارد می کنند و دست به تضعیف روایتشان جولان می دهد. اینکه کسی بگوید فلان روایت هیئت جعلی یا هیبت جعلی یا طلعت جعلی دارد یا فلان کتاب روایی مشهوره و معروفه انتسابش محل اشکال است و از آن نمی توان در فقه استفاده کرد و یا بگوید فلان روایت اخ است و بهمان روایت اوخ است اینها قطعا مصداق این مثل است که می گوید: یکی بر سر شاخه بن می برید .
درباره ابوحنیفه آمده است که هفده یا بیست روایت را بیشتر قبول نداشت و بقیه روایات را خبر واحد بی اعتبار می دانست. همو کسی بود که دعوا و غائله ی خبر واحد را راه انداخت و سالها ذهن اهل قیل و قال را به مباحث بی ثمر مشغول کرد کما اینکه خود او بود که قدم و حدوث قرآن را نیز برای اولین بار مطرح کرد و زمینه سازی خونریزی های سنگین در این موضوع شد. و همچنین همین انحراف بود که بعدها به ظهور قرآنیون حدیث ستیز و به وجود آمدن مکتب حسبنا کتاب الله از یک طرف و مکتب قیاس گرایی و عقل زدگی و رای محوری از طرف دیگر منجر شد. رای گرایی افراطی ابوحنیفه منجر به حدیث گرایی افراطی احمد حنبل و مالک بن انس شد و بعدها در تلاش شافعی این دو انحراف به گونه ای با هم آشتی داده شدند و در یک مکتب جمع شدند. اما به هر حال اهل تاریخ معترفند که این افتراق چهار مذهبی ناشی از رد حدیث های ابوحنیفه بود.
کسانی که در تعلم حکمت و فلسفه کم لطفی می کنند و با نامه و توصیه خود را از دروس حکمت و هستی شناسی عمیق و نظام مند محروم می کنند، بخواهند یا نخواهند دچار ضعف در فهم و تعقل روایات خواهند شد و فکر تحلیلی و درایت متن فهمیشان رقیق شده و کارشان به رد حدیث یا تصلب و جمود بر حدیث خواهد کشید و رد و قبول دربسته و سربسته را به فهم تحلیلی و جمع و قبول عالمانه ترجیح خواهند داد.
متاسفانه این رد روایت ها گاهی به رد شخصیت های تاریخی شیعی و برخی واقعه های مهم تاریخی شیعی نیز می انجامد در حالی که اگر حوصله ی علمی داشتند و چند کتاب بیشتر می دیدند و کمی بیشتر فکر می کردند دچار این بلیه نمی شدند. افرادی که به جای زدن یک سوزن به مغز خود احادیث مبارک را با جوالدوز طرح و رد، مورد تخطئه قرار می دهند به خود و جامعه ی علمی ظلم می کنند.
اما چند آیه و روایت :
بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ يُحيطُوا بِعِلْمِهِ وَ لَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْويلُهُ (يونس 39)
وَ إِذْ لَمْ يَهْتَدُوا بِهِ فَسَيَقُولُونَ هذا إِفْكٌ قَديم (الأحقاف 11)
ما سَمِعْنا بِهذا فِي الْمِلَّةِ الْآخِرَةِ إِنْ هذا إِلاَّ اخْتِلاق (ص 7)
عن امیر المومنین علی علیه السلام : من جهل شيئا عابه
و عنه علیه السلام : من جهل شیئا عاداه
و عنه علیه السلام: مَنْ جَهِلَ عِلْماً عَادَاهُ.
و عنه علیه السلام: لَا تُعَادُوا مَا تَجْهَلُونَ فَإِنَّ أَكْثَرَ الْعِلْمِ فِيمَا لَا تَعْرِفُونَ
و عنه علیه السلام: النَّاسُ أَعْدَاءُ مَا جَهِلُوا
عَنْ جَمِيلِ بْنِ صَالِحٍ عَنْ أَبِي عُبَيْدَةَ الْحَذَّاءِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ أَمَا وَ اللَّهِ إِنَّ أَحَبَّ أَصْحَابِي إِلَيَّ أَوْرَعُهُمْ وَ أَفْقَهُهُمْ وَ أَكْتَمُهُمْ بِحَدِيثِنَا وَ إِنَّ أَسْوَأَهُمْ عِنْدِي حَالًا وَ أَمْقَتَهُمْ إِلَيَّ الَّذِي إِذَا سَمِعَ الْحَدِيثَ يُنْسَبُ إِلَيْنَا وَ يُرْوَى عَنَّا فَلَمْ يَعْقِلْهُ وَ لَمْ يَقْبَلْهُ قَلْبُهُ اشْمَأَزَّ مِنْهُ وَ جَحَدَهُ وَ كَفَرَ بِمَنْ دَانَ بِهِ وَ هُوَ لَا يَدْرِي لَعَلَّ الْحَدِيثَ مِنْ عِنْدِنَا خَرَجَ وَ إِلَيْنَا سند فَيَكُونَ بِذَلِكَ خَارِجاً مِنْ وَلَايَتِنَا.
عَنْ أَبِي يَعْقُوبَ بْنِ إِسْحَاقَ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى حَصَرَ عِبَادَهُ بِآيَتَيْنِ مِنْ كِتَابِهِ أَلَّا يَقُولُوا حَتَّى يَعْلَمُوا وَ لَا يَرُدُّوا مَا لَمْ يَعْلَمُوا إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى يَقُولُ أَ لَمْ يُؤْخَذْ عَلَيْهِمْ مِيثاقُ الْكِتابِ أَنْ لا يَقُولُوا عَلَى اللَّهِ إِلَّا الْحَقَ وَ قَالَ بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَ لَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ
عَنْ سُفْيَانَ بْنِ السيط قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ الرَّجُلَ لَيَأْتِينَا مِنْ قِبَلِكَ فَيُخْبِرُنَا عَنْكَ بِالْعَظِيمِ مِنَ الْأَمْرِ فَيَضِيقُ بِذَلِكَ صُدُورُنَا حَتَّى نُكَذِّبَهُ قَالَ فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام أَ لَيْسَ عَنِّي يُحَدِّثُكُمْ قَالَ قُلْتُ بَلَى قَالَ فَيَقُولُ لِلَّيْلِ إِنَّهُ نَهَارٌ وَ لِلنَّهَارِ إِنَّهُ لَيْلٌ قَالَ فَقُلْتُ لَهُ لَا قَالَ فَقَالَ رُدَّهُ إِلَيْنَا فَإِنَّكَ إِنْ كَذَّبْتَ فَإِنَّمَا تُكَذِّبُنَا.
عَنْ عَلِيٍّ السِّنَانِيِّ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ علیه السلام أَنَّهُ كَتَبَ إِلَيْهِ فِي رِسَالَةٍ وَ لَا تَقُلْ لِمَا بَلَغَكَ عَنَّا أَوْ نُسِبَ إِلَيْنَا هَذَا بَاطِلٌ وَ إِنْ كُنْتَ تَعْرِفُ خِلَافَهُ فَإِنَّكَ لَا تَدْرِي لِمَ قُلْنَا وَ عَلَى أَيِّ وَجْهٍ وَ صِفَةٍ..
عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام أَوْ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: لَا تُكَذِّبُوا بِحَدِيثٍ أَتَاكُمْ أَحَدٌ فَإِنَّكُمْ لَا تَدْرُونَ لَعَلَّهُ مِنَ الْحَقِّ فَتُكَذِّبُوا اللَّهَ فَوْقَ عَرْشِهِ.
قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: «مَنْ سَمِعَ مِنْ رَجُلٍ أَمْراً لَمْ يُحِطْ بِهِ عِلْماً فَكَذَّبَ بِهِ، وَ مِنْ أَمْرِهِ الرِّضَا بِنَا وَ التَّسْلِيمُ لَنَا، فَإِنَّ ذَلِكَ لَا يُكَفِّرُهُ»
مُحَمَّدُ بْنُ عِيسَى بْنِ عُبَيْدٍ، قَالَ: أَقْرَأَنِي دَاوُدُ بْنُ فَرْقَدٍ كِتَابَهُ إِلَى أَبِي الْحَسَنِ الثَّالِثِ علیه السلام أَعْرِفُهُ بِخَطِّهِ، يَسْأَلُهُ عَنِ الْعِلْمِ الْمَنْقُولِ إِلَيْنَا عَنْ آبَائِكَ علیهم السلام وَ أَحَادِيثُ قَدِ اخْتَلَفُوا عَلَيْنَا فِيهَا، فَكَيْفَ الْعَمَلُ بِهَا عَلَى اخْتِلَافِهَا؟ وَ الرَّدُّ إِلَيْكَ وَ قَدِ اخْتَلَفُوا فِيهِ؟ فَكَتَبَ إِلَيْهِ- وَ قَرَأْتُهُ-: «مَا عَلِمْتُمْ أَنَّهُ قَوْلُنَا فَالْزَمُوهُ، وَ مَا لَمْ تَعْلَمُوا بِهِ فَرُدُّوهُ إِلَيْنَا»
عَنْ جَمِيلِ بْنِ دَرَّاجٍ، عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: «إِنَّ مِنْ قُرَّةِ الْعَيْنِ التَّسْلِيمَ إِلَيْنَا، وَ أَنْ تَقُولُوا بِكُلِّ مَا اخْتَلَفَ عَنَّا أَوْ تَرُدُّوهُ إِلَيْنَا»
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ، عَنْ مَنْصُورٍ الصَّيْقَلِ ، قَالَ: قَالَ بَعْضُ أَصْحَابِنَا لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام- وَ أَنَا قَاعِدٌ عِنْدَهُ-: مَا نَدْرِي مَا يَقْبَلُ مِنْ هَذَا حَدِيثَنَا مِمَّا يَرُدُّ، فَقَالَ: «وَ مَا ذَاكَ؟» قَالَ: لَيْسَ بِشَيْءٍ يَسْمَعُهُ مِنَّا إِلَّا قَالَ: الْقَوْلُ قَوْلُهُمْ. فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: «هَذَا مِنَ الْمُسَلِّمِينَ، إِنَّ الْمُسَلِّمِينَ هُمُ النُّجَبَاءُ، إِنَّمَا عَلَيْهِ إِذَا جَاءَهُ شَيْءٌ لَا يَدْرِي مَا هُوَ أَنْ يَرُدَّهُ إِلَيْنَا» .
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: قَالَ: «مَا عَلَى أَحَدِكُمْ إِذَا بَلَغَهُ عَنَّا حَدِيثٌ لَمْ يُعْطَ مَعْرِفَتَهُ أَنْ يَقُولَ: الْقَوْلُ قَوْلُهُمْ، فَيَكُونَ قَدْ آمَنَ بِسِرِّنَا وَ عَلَانِيَتِنَا»
عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ جُنْدَبٍ، عَنْ سُفْيَانَ بْنِ السِّمْطِ ، قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: جُعِلْتُ فِدَاكَ يَأْتِينَا الرَّجُلُ مِنْ قِبَلِكُمْ يُعْرَفُ بِالْكَذِبِ فَيُحَدِّثُ بِالْحَدِيثِ فَنَسْتَبْشِعُهُ.
فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: «يَقُولُ لَكَ: إِنِّي قُلْتُ الليل إِنَّهُ نَهَارٌ، وَ النهار إِنَّهُ لَيْلٌ؟» قُلْتُ: لَا، قَالَ: «فَإِنْ قَالَ لَكَ هَذَا إِنِّي قُلْتُهُ فَلَا تُكَذِّبْ بِهِ، فَإِنَّكَ إِنَّمَا تُكَذِّبُنِي»
عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ جُنْدَبٍ، عَنْ سُفْيَانَ بْنِ السِّمْطِ، قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام إِنَّ الرَّجُلَ يَأْتِينَا مِنْ قِبَلِكُمْ فَيُخْبِرُنَا عَنْكَ بِالْعَظِيمِ مِنَ الْأَمْرِ، فَتَضِيقُ لِذَلِكَ صُدُورُنَا حَتَّى نُكَذِّبَهُ.
فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: «أَ لَيْسَ عَنِّي يُحَدِّثُكُمْ؟» قُلْتُ: بَلَى، قَالَ: «فَيَقُولُ لِلَّيْلِ إِنَّهُ نَهَارٌ، وَ لِلنَّهَارِ إِنَّهُ لَيْلٌ» فَقُلْتُ: لَا، قَالَ: «فَرُدُّوهُ إِلَيْنَا، فَإِنَّكَ إِذَا كَذَّبْتَهُ فَإِنَّمَا تُكَذِّبُنَا»
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: سَمِعْتُهُ يَقُولُ: «لَا تُكَذِّبُوا الْحَدِيثَ أَتَاكُمْ بِهِ مُرْجِئِيٌ وَ لَا قَدَرِيٌّ وَ لَا خَارِجِيٌّ نَسَبَهُ إِلَيْنَا، فَإِنَّكُمْ لَا تَدْرُونَ لَعَلَّهُ مِنَ الْحَقِّ، فَتُكَذِّبُونَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوْقَ عَرْشِهِ» .