کس دیگری را سراغ ندارم ...
او شهیدی مطهر است که در عمر کوتاه خود اثرات جاویدی به یادگار گذاشت که پرتویی از وجدان بیدار و روح سرشار از عشق به مکتب بود. او با قلمی روان و فکری توانا در تحلیل مسائل اسلامی و توضیح حقایق فلسفی با زبان مردم و بی قلق و اضطراب به تعلیم و تربیت جامعه پرداخت. آثار قلم و زبان او بی استثناء آموزنده و روانبخش است و مواعظ و نصایح او که از قلبی سرشار از ایمان و عقیده نشات می گرفت برای عارف و عامی سودمند و فرحزاست.. با اینکه او یک فرد بود جنبه های مختلف در او جمع شده بود وخدمتی که او به نسل جوان و دیگران کرده است کم کسی کرده است. آثاری که از او هست بی استثناء همه ی آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم بی استثناء آثارش خوب است. ایشان بی استثناء آثارش خوب و انسانساز است. این مرد عالیقدر در آن حال خفقان برای کشور خدمتهای بزرگ کرده است. خداوند به حق رسول اکرم او را با رسول اکرم محشور فرماید.. (بخشهایی از پیام و سخنرانی حضرت امام خمینی رحمه الله به مناسبت دومین و سومین سالگرد شهادت استاد مطهری رحمه الله)
@talabegitaejtehad
ثمربخش محکم...
مطهری خدمتهای ارزشمندی به اسلام و علم نمود و موجب تاسف بسیار است که دست خیانتکار این درخت ثمربخش را از حوزه های علمی و اسلامی گرفت و همگان را از ثمرات ارجمندش محروم نمود. مطهری فرزندی عزیز برای من و پشتوانه ای محکم برای حوزه های دینی و علمی و خدمتگزاری سودمند برای ملت و کشور بود. خدایش رحمت کند و در جوار خدمتگزاران بزرگ اسلام جایگزین نماید.
بخشی از پیام حضرت امام خمینی رحمه الله در اولین سالگرد شهادت استاد مطهری رحمه الله
@talabegitaejtehd
از آن مسجد شروع می شود...
ما يك تقليد احمقانه اى از اروپا كرده ايم. در تاريخ گذشته ما مسجد و مدرسه هميشه يكى بوده اند يا همسايه يكديگر بوده اند. اين خودش يك حسابى بود. هنوز هم آثارى كه ما از قديم مى بينيم، همين طور است. هرجا كه يك مدرسه هست يك مسجد هم در كنارش هست، بلكه خود مساجد مركز تعليم و تربيت بود. [تعليم و تربيت] در اسلام از مسجد پيغمبر شروع مىشود. خود مسجد النبى، هم مسجد بود هم مركز تعليم. بعدها كه دايره تعليم وسعت پيدا كرد و ديگر مساجد قادر نبود كه اداره كند، آمدند مراكز جديدى به نام مدارس ساختند. پيش از آن، مسجد و مدرسه و آموزش و پرورش و دادگسترى با يكديگر يكى و خويش و قوم بودند. مسجد پشتوانه بسيار بزرگى بود هم براى دادگسترى و هم براى آموزش و پرورش و تربيت؛ هم كمكى بود مؤثر براى آموزش و پرورش و هم كمكى بود بسيار مؤثر براى اجراى قوانين عادلانه اجتماعى و دادگسترى، با اينكه نه تشكيلات آموزش و پرورشى به وسعت امروز بوده- كه به يك صدمش هم نبوده است- و نه دادگسترى به يك صدم امروز بوده است. مسجد با نيروى معنوى خودش شديد به آنها كمك مىكرد. اما از روزى كه حساب مسجد از حساب آموزش و پرورش و از حساب دادگسترى جدا شد و به عبارت ديگر حساب مذهب از حساب آموزش و پرورش و از حساب دادگسترى جدا شد، آموزش و پرورش كوشش مى كند كه يك كارى بكند بلكه بچه ها را به مذهب بى اعتقاد كند، دادگسترى هم كوشش مى كند كه تا مىتواند به قوانين خودش رنگ مذهبى ندهد، نتيجه اش همان است كه داريم مى بينيم. (مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى ج28، ص 92)
@talabegitaejtehad
n00010858-r-b-003_Nero AI_colorize (11).jpg
4.62M
نسخه کیفیت بالا ...
@talabegitaejtehad
از او آموخته ام ...
از لحاظ اخلاق شخصی، مرحوم مطهری یک انسان ممتاز، یک فرد باصفا، روشندل، روشن ضمیر و ضمنا عادل، متین و پخته بود. در رابطه های شخصی خود با خدا یک انسان عارف و اهل ذکر، اهل سلوک و اهل عبادت بود. بارها می گفت که من توجه به خدا و عبادت را از پدرم آموخته ام. پدر ایشان پیرمردی بود که بنده او را دیده بودم. از علمای فریمان بود. پیرمرد مومن و متعبدی بود. جزء آن آدم های قدیمی صد در صد متعبد بود و بیش از نود سال از عمر او می گذشت که فوت نمود. آقای مطهری در کنار این مرد و از معاشرت با این مرد، تعبد را آموخته بود. لذا معتقد به نماز شب بود، آن طور که ما اطلاع پیدا کردیم و شنیدیم، این تعبد از دوران جوانی بوده است. یعنی از زمانی که ایشان در فیضیه طلبه ای بودند. این بزرگوار هر شب مقید بود که قبل از خواب قرآن بخواند، عادت دیرینه ای بود که آن را ترک نمی کرد. اهل نافله و اهل توجه درحال نماز بود. یک وقتی در حالت دل گرفتگی، به من و یکی از دوستانمان که در منزل ایشان بودیم و صحبت می کردیم، گفت: من دوست دارم که بروم قم و مشغول ریاضت و عبادت و عرفان بشوم، این کشش روحی او بود. (استاد در کلام رهبر ص 98 و 99)
@talabegitaejtehad
به کتاب رساندن ...
ایشان طرفدار استدلال متین، متکی به منابع اصلی اسلامی یعنی قرآن و حدیث بودند. خصوصیت بارزی که استاد شهید مطهری را از دیگر معتقدان به احیاء تفکر اسلامی جدید جدا می کند این است که ایشان ضمن اینکه استدلال محکم و فیلسوفانه را در تمام زمینه ها داشتند، از مراجعه به قرآن و حدیث به هیچ وجه غفلت نمی کرد و لذا در استدلالهای ایشان نقشِ به کتاب رساندن نقش بسیار واضح و آشکاری است . به طور خلاصه می توانیم بگوییم که ایشان فیلسوف و متکلمی بود، که اندیشه اسلامی جدید را به میزان زیادی احیاء کرد و برای این کار کوشش فراوانی داشت، تا اسلام را از منابع اصلی آن دریافت بکند و در این راه کوشش می کرد، که رگه های تفکر بیگانه به هیچ وجه در برداشت اسلامی ایشان آشکار نشود. (استاد در کلام رهبر ص 98)
@talabegitaejtehad
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ هوشنگ امیر احمدی به سیم آخر زد؛ صادقانه بگویم که غرب به ته دره کثافت رسیده!
🔹 «هوشنگ امیر احمدی» تحلیلگر سیاسی: از نظر اخلاقی غرب، دیگر هیچ مشروعیتی ندارد، سازمان ملل و تمام این شارلاتانها را باید به دریا ریخت، غیر ممکن است این وضع ادامه پیدا کند.
@talabegitaejtehad
بسم الله الرحمن الرحیم....
الحمدلله دهه ی کرامت امسال رو هم داریم کم کم درک می کنیم شکر خدا... به همین مناسبت گزارشی از فعالیتهای شاخه پژوهشی گروه طلبگی تا اجتهاد در ادامه تقدیم می گردد: