59.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️برنامه تلوریونی زمانه با موضوع شناخت «هیات تحریر الشام» - قسمت سوم
🎥 با حضور حجه الاسلام و المسلمین دکتر مهدی فرمانیان، استاد تمام دانشگاه ادیان و مذاهب، ریاست دانشکده مطالعات ملل اسلامی، ریاست پژوهشگاه ادیان و معاون علمی فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت ع
🎥 ریز موضوعات قسمت سوم:
1️⃣ تحول فکری هیات تحریر الشام از القاعده تا اخوان المسلمین
2️⃣ چگونگی بهره برداری غرب و آمریکا از سلفی گری جهادی
3⃣ رابطه آینده الجولانی با اسرائیل و ایران
🏷 #اسلام_سلفی #سلفیه_جهادی #هیات_تحریر_الشام #سوریه
💥 مسْلِمْنا
➣ @Muslimnair
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت پزشک ایرانی از وضعیت آوارگان در مرز سوریه و لبنان
@Farsna
تا دیروز لبنانی ها آواره بودند و به سوریه می رفتند و امروز سوری ها آواره شده اند.
🔹روزنامه لبنانی الاخبار ادعا کرد هیئت تحریر الشام از گروههای فلسطینی حاضر در سوریه خواسته است که تسلیحات و پایگاههای آموزشی وابسته به خود را به تحریر الشام تحویل داده و شاخههای نظامی مقاومت فلسطین در سوریه را منحل کنند. گروههای فلسطینی پس از این اقدامات، تنها مجاز به فعالیتهای سیاسی و امور خیریه مطابق با شرایط و قوانین دولت جدید سوریه خواهند بود.
@iswnews
پ ن: ظاهرا اینها خیلی عجله دارند که ذات خودشان را نشان دهند. سکوت در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی کم بود، حالا در مقابل فلسطینیها هم به زبان آمدهاند. حالا فلسطینیها هم میتوانند در کنار #جوانان_غیور_سوری در پس گرفتن زمینها کمک کنند.
@talabeyeenghelabi
💢مقاومت مردمی سوریه: 21 نفر از اعضای گروه های النصره کشته شدند و درگیری ها همچنان ادامه دارد.
#سوريه
@akhbarJM
#جوانان_غیور_سوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: مناطق تصرفشدهی سوریه به وسیلهی #جوانان_غیور_سوری آزاد خواهد شد؛ شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد
✏️ جاپای آمریکا هم قرص نخواهد شد، به توفیق الهی، بحول و قوه الهی، آمریکا هم به وسیلهی جبههی مقاومت از منطقه اخراج خواهد شد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
جوانان سوری سرزمینهای اشغال شده توسط رژیم صهیونیستی را آزاد خواهند کرد
https://x.com/Khamenei_Heb/status/1867276737014640815?t=CdjHrKRF8lijXyr4_7HJkA&s=19
🟡 چرا حماس سقوط بشار اسد را تبریک گفت؟
🟢 پاسخ
حماس هم مثل سایر جنبش های اجتماعی لایه به لایه هست و به طور کلی از دو لایه نظامی و سیاسی تشکیل شده که هر یک از آنها نیز لایه های دیگری دارد مثلاً شاخه سیاسی حماس هم خودش چند لایه هست:
گروه اول که متشکل از خالد مشعل و موسی ابو مرزوق بودند که به محور قطر و ترکیه متمایل شدند. با توجه به فضای پیش آمده و فشارهایی که قطر وارد کرد و پیشنهاد هایی که برای بازسازی غزه ارائه داد و همچنین گرایش های اخوانی حاکم بر این طیف، آنها به سمت قطر و ترکیه متمایل شدند.
گروه دوم که متشکل از محمود الزهار و یحیی السنوار بودند در جهت مخالف گروه اول بودند. آنها تصریح می کردند که مخالف خروج از دمشق بوده و هم پیمان ایران هستیم. گروه سومی نیز وجود دارد که با هر دو طیف به نوعی همراهی می کند.
اما شاخه نظامی داخل اساسا مستقل از شاخه سیاسی هست، هر چند که پول از شاخه سیاسی می گیرد ولی برنامه های خودش را دارد اما حرف نهایی بر روی زمین را این ها می زنند . این شاخه یکپارچه به حمایت از ایران و بشار اسد ایستادند . این گروه دو نامه منتشر کردند؛ یکی خطاب به خالد مشعل با عنوان" تحریر فلسطین یاتی بالصلاح ولیس بالمال" در نامه دوم که علنی بود و در آن اعلام همسوئی با ایران و حزب الله کردند و اعلام نمودند که فلسطین با پول آزاد نمی شود بلکه با سلاح آزاد خواهد شد که ایران در اختیار ما قرار می دهد. نامه ای هم به شهید سلیمانی نوشتند در حمایت از مقاومت و ایران و سوریه آن هم در سال 2012 یا 2013 اوج بحران سوریه که صراحتا اعلام موضع کردند.
خلاصه اینکه دیدگاه های مختلفی در این جنبش وجود دارد. اما نکته جالب اینکه برخلاف دور قبل بحران در سوریه، این بار هیچ یک از لایه های این جنبش تا قبل از سقوط اسد، موضع گیری خاصی نداشتند و تنها پس از تسلط کامل معارضان و گروه های مسلح تروریستی، خالد مشعل که در بحران قبل هم با بشار مخالف بود، در مصاحبه با العربیه پیروزی مخالفان را تبریک گفت.
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
تصاویر ماهواره ای اولین ناو پهپادبر ایران را نشان می دهند.
این ناو پهپادبر حامل جایگاه پهپادهای عمودی برخاست و فرود (VTOL) است.
این ناو می تواند پهپاد های سنگین وزن و بزرگ شناسایی و تهاجمی از جمله شاهد-149 یا مهاجر-6 در کنار سایر پهپادهای دیگر ایران را حمل کند.
علاوه بر این، این ناو دارای جایگاه شلیک موشک های بالستیک است که از پرتابگرها پرتاب می شوند.
علاوه بر همه این موارد ، این ناو توانایی فرود و حمل بالگرد را در عرشه خود دارد.
@CITYOFSUN
طلبه انقلابی | سجاد امیری
تصاویر ماهواره ای اولین ناو پهپادبر ایران را نشان می دهند. این ناو پهپادبر حامل جایگاه پهپادهای عم
ناو پهپادبر شهید باقری چه مزیتی برای ایران دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️رسانه ها خبر از تکمیل ناو پهپادبر شهید باقری سپاه و استقرار آن در خلیج فارس می دهند.
🔸️این ناو با عرشه وسیع و باند نسبتا طولانی ، مناسب برای پرواز و فرود پهپادهای ایرانی است.
🔸️این ابتکار کم نظیر چند مزیت برای ایران دارد .
1️⃣ خلاء دسترسی دور دست ها، جزایر و در نتیجه فرودگاه جهت نشست و برخاست هواپیما برای ماموریت های مختلف در دریاهای هدف و اقیانوس ها به خصوص اقیانوس هند برطرف می شود .
🔸️به عبارت دیگر نیروی دریایی در این شناور هم از طریق جاتو ( بوستر راکتی سوخت جامد ) و نیز از طریق باند پرواز، می تواند در هر لحظه پهپادهای خود را به آسمان فرستاده تا ماموریت محوله را به انجام رسانند .
2️⃣ پهپادها هزینه بسیار اندکی دارند و به پرواز درآوردن آنها از روی شناور می تواند دست ایران را به جای جای آبهای پیرامونی و به خصوص اقیانوس هند (که مهمترین مسیر انتقال کالا و انرژی در جهان است) برساند و اموری چون شناسایی را با دقت و کمترین هزینه انجام دهند .
🔸️همچنین اهداف متخاصم در فاصله دور مانند جزیره دیه گو گارسیا (۴۵۰۰ کیلومتر ) که پایگاه پشتیبانی راهبردی ناوگان ایالات متحده آمریکا و مرکز استقرار بمب افکن های استراتژیک آنهاست می تواند هدف پهپادهای مختلف و متنوع ایرانی باشد .
🔸️نقطه قوت برخی پهپادهای ایرانی قابلیت حمل موشک و بمب برای شلیک به اهداف زمینی و شناوری است.
3️⃣ ورود پرنده های بدون سرنشین ایرانی به پهنه اقیانوس دریای عمان، دریای سرخ و اقیانوس هند، انحصار حضور، رصد و مراقبت ناوگان قدرت های بزرگ دریایی جهان را خواهد شکست.
🔸️سالها بود که آنها بی دردسر و بدون رقیب در پهنه آبهای آزاد و اقیانوس ها حضور داشتند و سیادت خود را بر دنیا از طریق نیروی دریایی خود تحمیل می کردند.
🔸️اما با ورود ناوهای پهپادبر که در واقع پایگاه متحرکی برای پرنده های جمهوری اسلامی هستند، از طریق پهپادها شناورهای تجاری و نظامی کشورها توسط پرنده های ایرانی رصد و مطابق منافع ملی با آنها تعامل می شود.
🔸️نکته مهم اینست که برخورد و مقابله با یک پهپاد با توجه به سطح مقطع راداری و قیمت پایین آنها، کار بسیار سخت و پرهزینه ای است و نبردهای اخیر جهان نشان داده که دنیا به سمت پرنده های بدون سرنشین حرکت خواهد کرد ؛ جمله ایلان ماسک که دیگر فقط احمق ها F35 می سازند نشان از تغییر نگاه استفاده از پهپادها به جای هواپیماها حتی در ایالات متحده دارد.
4️⃣ پایگاه های متحرک پهپادی ایران در اقیانوس هند می توانند با تهدیداتی چون دزدهای دریایی نیز مقابله کرده و ماموریت پایش و حفاظت از ناوگان تجاری در نقاط پرخطر اطراف سواحل را با هزینه کمتر و بدون نیاز به شناورهای بزرگ و پرهزینه به انجام برسانند .
5️⃣ تلاطم دریا و شرایط سخت آب و هوایی که در اصطلاح به آن (sea force ) یا قدرت دریا می گویند از جمله موانع احتمالی برای انجام ماموریت های شناورهاست؛ هرچه فورس دریا بالاتر باشد انجام ماموریت ها سخت تر و احتمال آسیب به تجهیزات شناوری بالاتر است .
🔸️اما ورود پهپادها می تواند این مشکل را تا حد زیادی حل کند و برای انجام عملیات های شناسایی و رزمی ، میزان حضور فیزیکی شناورهای بزرگ در آبهای متلاطم کاهش می یابد .
6️⃣ رادارگریزی پهپادهای ساخت ایران ارتقای قابل توجهی یافته و بارها توانسته اند روی ناوهای هواپیمابر آمریکا رفته و بدون رصد شدن توسط رادارهای پیشرفته آنان ماموریت های شناسایی را با موفقیت انجام دهند(فیلم های آن بر بستر اینترنت موجود است ).
🔸️در سابق هنگام بروز شرایط احتمالی درگیری ، ناوهای هواپیمابر از سواحل ایران دور میشدند و به اقیانوس هند می رفتند تا از تیررس در امان باشند .
🔸️اما با ورود زیر دریایی ها و شناورهای پهپادبر ایران به اقیانوس هند ، مصونیت ناوهای هواپیمابر نیز دچار اختلال اساسی می گردد.
7️⃣ در نهایت باید گفت دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر بر گسترش حضور و نفوذ در اقیانوس هند با بهره گیری از نیروی دریایی راهبردی ارتش و نیردی دریایی سپاه متمرکز بوده و تهران سعی دارد از لحاظ نظامی جایگاهش را به ورای یک قدرت منطقه ای ارتقا دهد و هزینه اعمال گزینه نظامی علیه خود برای کشورهای متخاصم بالاتر ببرد.
@taghaviniaa
📃 #یادداشت| نیروی قدس نرمافزاری را تشکیل دهیم
فرض کنید خبر این بود: با درخواست بدون شرط اسد از ایران، رزمندگان جبهه مقاومت به سوریه سرازیر شدند.
یا فرض کنید خبر این باشد: پس از حملات ترکیبی جبهه مقاومت به رژیم صهیونیستی، فلسطین و قدس آزاد شد.
همهما این اخبار را دوست داریم اما کمتر درباره فردای پیروزی میاندیشیم.
اینجا جوابی که به مخالفان نظام جمهوری اسلامی میدهیم سوال خود ماست؛ برای براندازی یا اصلاح نظامهای منطقه چه جایگزینی دارید؟
بگذارید اینگونه طرح کنم؛
"نرم افزارِحکمرانی جایگزین برای نظامهای موجود از دل فرایند تغییر بیرون میآید؟ یا ابتدا نیروی سخت عمل میکند و سپس طراحان نرمافزاری وارد صجنه میشوند؟"
حالا یکبار با این نگاه، ماجرای سوریه را مرور کنیم:
طی سالهای 2010 تا 2012 بخشی از مردم کشورهای عربی با هدف سقوط نظامهایشان قیام کرده و هر کدام به سرنوشتی دچار شدند که به صورت مجزا قابل بررسی است. در این میان سوریه نیز بی نصیب نماند؛ اگرچه انگار ماجرای سوریه به جهت طغیان گروههای تکفیری متفاوت از بقیه شد اما به هر حال بخشی از مردم به جهت نارضایتی از وضع موجودشان درگیر ماجرا بودند. در این میان جبهه مقاومت با محوریت ایران با مقاصد مشخصی وارد عمل شده و وجب به وجب سوریه را با کمک ارتش سوریه و روسیه، دفاع وطنی و نیز با حضور تاریخی و حماسی نیرویهای مقاومت آزاد کردند؛ اما پس از گذشت ۱۳ سال از اين حوادث، دولت سوريه در پي تهاجم گروههاي تروريسي با پشتيباني تركيه، آمريكا و اسرائيل تنها طي ۱۱ روز سقوط كرد. گفته ميشود عمده دليل، عدم مقاومت ارتش و ملت سوريه بود؛ اگرچه کودتای هماهنگ شده با خارج نیز محتمل است اما احتمالا دلیلی که پایه همه عوامل از جمله ناتوانی شخص بشار است همان «فرسودگی از درون» است؛ دليلي كه باعث شد اينبار حتي از محور مقاومت هم كار موثری بر نياید. از جمله عوامل اين فرسودگي را مي توان اينگونه نام برد:
۱- عدم اصلاح ريشههای نارضايتي گذشته در حكمراني
۲- ایجاد نارضايتيهای جدید ناشي از جنگ شامل از دست دادن سكوهاي نفتي، خرابيهای گوناگون در بخشهای مختلف و...،
۳- تحريم و فشار سنگین آمريكا و غرب
۴- والبته عدم همراهی اسد با پیشنهادهای اصلاحی ایران و نیروی قدس در این سالها
حالا به سوال اولیه بازگردیم؛ حتی اگر اسد به برخی طرحهای ایران گوش میداد چه زیرساخت نرمافزاری میان اندیشمندان و مدیران جبهه مقاومت با اندیشمندان و مدیران سوریه وجود داشت؟ آیا چنین زیرساخت و ارتباطی، آنی ساخته میشود؟ اين سواليست كه همه ما بايد به آن پاسخ دهيم. با نیروی نظامی فداکارمان وارد می شویم خون میدهیم و فتح میکنیم، یا مقاومت میکنیم و جلوی دست درازی دشمن را میگیریم اما بعد از آن نمیتوانیم آن را نگه داریم؛ چرا؟ چون نیروی نظامی نه در جنگ و نه در پسا جنگ کفایت نمیکند. اساسا خود غرب و آمریکا هم صرفا با نیروی نظامی وارد عمل نشدند. نیروی نظامی، پیاده نظام لیبرالیسم و رسانه، نیروی هوایی آن است. این نرم افزار آمریکاست که پیش میرود. جنگ اصلی نرمافزاری است. این "حرف نو" انقلاب اسلامی است که باید غلبه پیدا کند. لشگر اصلی، نیروی قدس نرم افزاری است که یا به نظام مقابل حمله میکند، یا از دل نزاع، نظام بومی مبتنی بر مردمسالاری را میسازد . بله! صحیح است، ما در داخل هم نتوانستیم برای "دولت" خویش حکمرانی مردم سالارانه را به ثمر بنشانیم و گرفتار نارضایتی هستیم اما در اصل ایجاد نظام و ایده کلان حکمرانی در برابر همه فشارهاي چهل و پنج ساله دوام آوردهايم پس قابلیت الگونمایی، گفتگو و همراهسازی با اندیشمندان، مدیران و جوانان کشورهای جبهه مقاومت را داریم و نيز آنکه میتوانیم از تجربههای شکست خود استفاده کرده و با همکاری آنها طرحی نو در اندازیم که با این تیر چندین هدف را نشانه خواهیم رفت، از جمله:
۱- به نقد ناکامیهای خودمان پرداخته و راهکارهایمان را ورز میدهیم.
۲- ظرفیت جدید دانشی را با نخبگان منطقه بوجود میآوریم.
۳-خلاء نرم افزاری کشورهای مقاومت را پر میکنیم.
۴- برای بومیسازی حرف نو انقلاب اسلامی تلاش میکنیم.
5- و درنهایت "غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار و اخراج آمریکا از منطقه"(۱) را رقم ميزنيم.
انشاءالله
✍️ حمیدرضا غلامی
پي نوشت:
(۱) سیلی سختتر عبارت است از غلبهی نرمافزاری بر هیمنهی پوچ استکبار؛ این سیلی سخت به آمریکا است که باید زده بشود. بایستی جوانان انقلابی ما و نخبگان مؤمن ما [با] همّت، این هیمنهی استکباری را بشکنند و این سیلی سخت را به آمریکا بزنند.
حضرت آيت الله خامنهای - دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد و خانواده شهید سلیمانی - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
#غلبه_نرم_افزاری
#مردم_سالاری_دینی
@talabeyeenghelabi
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فرانسیس فوکویاما:
📍ترامپ با اعمال قدرت در خاورمیانه نمیتواند مشکلی را حل کند/آمریکا بعد از حمله به عراق در ایجاد یک نظم جدید در خاورمیانه شکست خورد/ائتلاف چین، روسیه و ایران یک تحول بزرگ و یک ائتلاف واقعی است که در بدترین لحظات به وجود آمده/به سمت جهان چند قطبی در حرکتیم که لزوما آمریکا و روسیه مرکز قدرت آن نخواهند بود بلکه ایران و دیگر کشورها میتوانند مرکز قدرت آن باشند...
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فهم این مسئله مهم است که جهان آینده، چندقطبی ست و تحلیل هایی که آینده رو تک قطبی فرض می گیرند، دچار خطا هستند.
یکی از نکات جالب این مصاحبه هم این بود که تصریح کرد به شکست آمریکا در عراق در ساختن نظم مدنظرش و اینکه بعید است ترامپ بهتر از قبلی ها بتواند عمل کند.
@talabeyeenghelabi
طلبه انقلابی | سجاد امیری
در اینگونه موارد، نمیتوان احساسی عمل کرد؛ به قول یک از رفقا با عقل سرد و قلب گرم باید فکر و عمل کرد
🔺️جولانی تایید کرد که از ایران با او تماس گرفته شده است و وی تضمین حفظ امنیت سفارت ایران و عتبات مقدسه را به ایران داده است/الجزیره
@Tabnak
اینجا گفتم که این یک کار عقلانی هست اون هم زمانی که هنوز دولت بشار اسد بر سر کار بود.
@talabeyeenghelabi