✴️ مزرعه موشکی کابوس جدید دشمن صهیونیستی و اشغالگران منطقه ای
✅ در روز آخر رزمایش پیامبر اعظم ۱۴ ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، اتفاقی مهم رخ داد که بدیع، غیر منتظره، معنادار و مقتدرانه بود.
اتفاقی که به کابوس دشمن اشغالگر صهیونیستی و تجاوزگران و گاوهای شیرده منطقه ای تبدیل شده و پایگاههای اسرائیلی و آمریکایی ، بیش از پیش ، خود را در معرض تهدید و تخریب احساس می کنند .
پیرامون این اقدام بدیع و مقتدرانه ، نکات مهم و قابل توجهی وجوددارد که موارد زیر گفتنی می باشد.
۱- عدم استفاده از موشک های دوربرد خانواده شهاب و در مقابل ، شلیک انبوه بالستیک های نقطه زن تاکتیکی که برای اهداف کوتاه برد مورد استفاده قرار می گیرند. این موشک ها بسیار دقیق بوده و به سرجنگی شدید الانفجار مجهز هستند.
۲- نکته مهم دیگر اینکه بدانیم با توجه به تکنولوژی بومی و تولید انبوه ، قیمت این تجهیزات در مقایسه با نمونه های خارجی ، اصلا قابل مقایسه نیست . برای مثال ، موشک های بالستیک خانواده فاتح ۱۱۰ مانند هرمز ، خلیج فارس ( زمین به دریا ) و فاتح ۳۱۳ که دقت اصابتشان زیر ۵ متر اعلام شده است ، برای ایران حدود ۱۵۰ هزار دلار تمام می شود و این در حالی ست که بالستیک اسکندر روسی با مشخصات مشابه و کروز توماهاوک آمریکایی ۱/۵ میلیون دلار قیمت دارند.
۳- نکته قابل توجه دیگر این که استراتژی جمهوری اسلامی در سالهای اخیر برای تحدید ، تهدید و ایجاد موازنه وحشت ، برای مقابله با دشمن اصلی خود در منطقه ، یعنی اسرائیل است.
۴- نکته مهم دیگر ، نحوه پرتاب بی سابقه موشک از زیر زمین بود که شلیک رویشی نام گرفت. در این تاکتیک ، موشکی که مشابه خانواده فاتح بود بدون لانچر مرسوم ، ناگهان از زیر خاک لانچ شد .
👈 از مزایای این روش ، غافلگیری بالای آن ارزیابی می گردد چرا که هر گونه تحرکی در روی زمین توسط دیده بان ، پهپادهای شناسایی و ماهواره ها رصد می شود اما با بهره گیری از این شیوه ، احتمال لو رفتن مکان استقرار و پرتاب ، بیش از پیش کم خواهد شد.
۵- نکته مهم دیگر اینکه با توجه به سوخت جامد این نوع موشک ، نگرانی کاربر برای فاسد شدن و تعویض سوخت به صفر خواهد رسید و می تواند مدت زمان زیادی ، این جنگ افزار را در زیر زمین مخفی کند.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
#مزرعه_موشکی #سپاه_پاسداران
#موشک #اقتدار #مقاومت
#آمریکا #اسرائیل #آل_سعود
☑ ️ بزرگترین پروژههای فعلی جریان تحریف در داخل ایران چیست؟!
✅ جمله راهبردی رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی روز گذشته مبنی بر اینکه «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز حتما شکست خواهد خورد»
به دلایل متعددی تنها گزارهای است که مسیر شکست دولت فعلی آمریکا از آن میگذرد.چند نکته مهم در این رابطه قابلیت یادآوری و تذکردارد.
۱- اساسا پروژه شکست تحریم از طریق برجام و مذاکره بر اساس یک تحریف بزرگ بودکه به نظام و مردم تحمیل شد. تحریف بزرگی که آمریکا را کدخدای عالم میدانست، دموکراتها را بهتر از جمهوریخواهان معرفی میکرد، مشکل اروپا با ایران را اعتمادسازی میدانست و مشکل اصلی اقتصاد کشور را تحریم اعلام و مسیر اصلاح آن را فقط در مذاکره و پیوند با غرب تعریف میکرد.
از سوی دیگر ، اقتصاد مقاومتی را اقتصاد ریاضتی و مخالفین برجام و مذاکره را همسو با صهیونیست ها معرفی کرد و ده ها گزاره دیگر از این دست.
و البته اصرار به ادامه برجام، امیدواری و امیدوار کردن مردم به اینستکس چرند! و ایجاد امید کاذب و انتظار خسارتبار برای به روی کارآمدن مجدد دموکرات ها در آمریکا نیز بخش دیگری از برنامههای فعلی جریان تحریف در داخل ایران است. البته در بعد دیگر سیاست داخلی نیز بی شک بزرگترین پروژه تحریف توسط اصلاح طلبان با تاکتیک فاصله گزاری از دولت اعتدال و کارنامه حسن روحانی برای کسب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و معرفی مجدد خود به عنوان حلال تحریم در کشور است.
۲- جریان تحریف البته یک ضلع قدرتمند خارجی در خارج از ایران دارد. کنار صدها رسانه فارسی زبان متعلق به آمریکاییها، انگلیسیها، آلمانیها، فرانسویها، سعودیها، منافقین، اصلاح طلبان فراری، سلطنت طلبها، تجزیه طلبان، قومیتگراها و.... پروژه تحریف آنقدر سطح بالایی دارد که مسئولین ارشد غربی خود بخشی از بازیگران آن هستند. اساسا پشت مذاکره با ایران توسط آمریکا و برخی کشورهای غربی، یک پروژه تحریف بین المللی قرار داشته است. پروژه ای که ایران را در وهله اول در افکار عمومی به عنوان کشوری که به دنبال بمب هسته ای است معرفی کرد و سپس تحریمها را آغاز و در نهایت با تحریف نیات خود از مذاکرات، عده ای را در داخل برای رفع خیالی تحریمها با خود همراه کرد. اینجا لازمست که این نکته جانبی نیز عنوان شود که جملات اغواگرایانه مسئولین غربی، خود بخشی از پروژه تحریف است.
به عنوان نمونه دهها جمله از روسای جمهور، وزرای خارجه و روسای سازمان های اطلاعاتی غربی در چند سال اخیر میتوان یافت که آنها روش حل واقعی تحریم ایران را مذاکره و تعلیق برنامه هسته ای و... معرفی کردند و در عمل هیچ اتفاقی نیافتاد و در واقع از ابتدا در حال نوعی تحریف بودند.
۳- اما نکته راهبردی نهفته در جمله رهبرحکیم انقلاب اسلامی که «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز حتما شکست خواهد خورد» چیست؟!
تحریف در واقع تلاش میکند که نحوه شکست آمریکا به جامعه و خواص تاثیرگذار منتقل نشود. تنها یکی از اصول این تحریف، بزرگنمایی قدرت دشمن و کوچک نمایی قدرت داخلی است. اصول دیگرش هم دادن آدرس غلط، هم برای شکست دشمن و هم تکمیل پازل دشمن برای شکست ملت ایران است. بنابراین جریان تحریف داخلی به مراتب از جریان خارجی تحریف جرمش بالاتر است و اساسا اگر تحریف کنندگان داخلی نباشند، تحریف کنندگان خارجی کاری از پیش نخواهند برد.
۴- حال که مشخص شد «تحریف» یک پروژه کلان و صدالبته اصلیترین پروژه دشمن و در واقع بالاتر از اصل پروژه تحریم است، خوبست که اشارهای به این نکته مهم بشود که اصلیترین چهرهای که زودتر از همه این تحریف را شناخت و بیشتر از همه برای مقابله با آن پای کار آمدند، رهبر معظم انقلاب بودند. آنهم در روزگار سیاسی و تبلیغاتی که در ظاهر جریان تحریف در داخل ایران اغواگریهای مفیدی علیه افکار عمومی انجام داده بود و بسیاری مقابله با این تحریف را سبب ایجاد هزینههای زیاد برای شخص ایشان میدانستند.
منبع : جهان نیوز
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
🙈 ساده لوح ، خائن یا ستون پنجم!؟
☑ واقعیت غیر قابل انکار این است که آمریکا دشمن اصلی ملت ایران است و وقتی گفته می شود آمریکا ، یعنی هم دموکراتها وهم جمهوریخواهان آمریکایی.
البته با تفاوت در روشهای اعمال دشمنی و جنایت که یکی با چکش چدنی زیر دستکش مخملی می آید و دیگری با هویج وچماق .
در این میان اما هرچه به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰(۱۳ آبان ۹۹) نزدیک می شویم ، تلاش عده ای در داخل کشور برای بزک چهره آمریکا و بازی دیو و دلبر نیز بیشتر می شود .
اصلاح طلبان و غربگرایان داخلی در اقدامی مشترک ، در حال تحریف حقایق و تصویرسازی دروغین از چهره دموکراتهای آمریکایی هستند.
راهبرد چند وقت اخیر این جریان بر اساس تزریق دلخوشی به جامعه با خیال واهی روی کارآمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات طراحی و اجرایی می شود. این جریان در تلاش است دموکراتها را مخالف رفتار ترامپ در قبال ایران و برجام جا بزنند و راه حل رفع مشکلات ایران را روی کار آمدن یک دموکرات در آمریکا معرفی کنند.
رسانههای زنجیرهای نیز در خدمت این راهبرد درآمده و به ستاد های انتخاباتی دموکراتها در ایران تبدیل می شوند .به عنوان مثال، روزنامه
آرمان در اوایل اردیبهشت با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکراتها میرود و روز دیگر احمد نقیب زاده در روزنامه سازندگی مینویسد: «اگر ایران شانس بیاورد و در آمریکا دموکراتها به پیروزی برسند، در آن صورت احتمال مذاکره مطلوب برای دو طرف بیشتر خواهد شد.»
هفته گذشته حزب دموکرات آمریکا سیاستهای خود در صورت پیروزی را در قالب سندی ۸۰ صفحهای منتشر کرد. همزمان با انتشار این سند، روزنامه های اصلاح طلب در اقدامی مسبوق به سابقه ، بازهم به تعریف و تمجید از «جوبایدن» نامزد دموکرات ها پرداخته و تلاش کردند در نقش سرباز وفادار دموکراتها در کشور انجام وظیفه نمایند .
روزنامه سازندگی - متعلق به حزب اصلاح طلب کارگزاران سازندگی به دبیرکلی «غلامحسین کرباسچی» - در شماره ۵ مرداد در گزارشی با عنوان «بازگشت به برجام، عبور از براندازی؛ حزب دموکرات آمریکا وعده داد در صورت پیروزی جوبایدن رخ دهد» نوشت: «در سند ۸۰ صفحه ای مانیفست انتخاباتی دموکرات ها که توسط هیاتی ۱۵ نفره از یاران بایدن و سندرز تهیه شده است، لیبرال های آمریکایی تعهد کرده اند به برجام بازگردند و از براندازی جمهوری اسلامی ایران دست بردارند».
مجله اصلاح طلب امید جوان نیز در شماره ۵ مرداد، تصویر جو بایدن را در جلد مجله منتشر کرد و نوشت: «رویای ایرانیِ آبان ۹۹؛ شکست ترامپ، تبریک تلفنی روحانی به بایدن، کاهش قیمت دلار، احیای برجام».
این نشریه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «چشم امید به پیروزی #جوبایدن نیست، به شکست #ترامپ است. صحبت از #دیو_و_دلبر نیست؛ اما خروج ترامپ از #کاخ_سفید و احیای برجام می تواند بر اقتصاد ایران و بازگشت امید تاثیر گذارد، ولو ترامپ زمین سیاست را مین گذاری کرده باشد»
گفتنی موارد گفته شده ، مشت نمونه خروار از اظهار نظرهای رسانه ها و لیدرهای اصلاح طلب در ایام اخیر می باشد.
جریان اعتدالی و اصلاح طلبی ، این روزها در تلاش برای معرفی دونالد ترامپ به عنوان «دیو خطرناک» و معرفی جوبایدن به « دلبر» هستند تا شاید بتوانند بازهم با #تحریف حقایق ، به ترمیم چهره خیانت بار خود در داخل بپردارند تا شاید بتوانند همچنان در قدرت بمانند و به خیانت و بازی با منافع ملی ایرانیان ادامه دهند ولی یقین داریم که تیرشان این بار به سنگ خواهد خورد چرا که مردم آگاه و بصیر ایران به خوبی می دانند که راه حل مشکلات کشور ، تکیه به توان داخلی و امید نداشتن به دشمن خارجی امتحان پس داده است.
و اما اینکه جریان #اعتدالی و #اصلاح طلبی و غربگرایی ، چرا این واقعیت را نادیده می گیرند را نمی دانیم.
آیا این نفهمی از روی #ساده_لوحی ، #خیانت و یا انجام وظیفه در نقش #ستون_پنجم است و... همین
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
☑ مواظب خشم حامیان مقاومت باشید
✅ بعد از انفجار مرگبار در بندر بیروت که دالانی استراتژیک برای واردات کالا و خصوصا گندم برای لبنان بود، با فاصله کمی شاهد انفجار در چندین انبار مواد غذایی در نجف بودیم که هم این آتش سوزی مشکوک به نظر می رسد و هم نشان می دهد که به ماجرای انفجار بندربیروت نیز بایدشک کنیم.
👈 آمریکایی ها و اسرائیلی ها همیشه این تاکتیک را قبل از شروع جنگ های خود بکار برده اند.
بطوریکه اول زیرساخت های کشور هدف را با لطایف الحیلی از بین می برند تا عملا قدرت بسیج و کنشگری مردمی را از آنها بگیرند تا رمقی برای #دفاع نداشته باشند، سپس با حمله ای برق آسا به تصرف سرزمینی می پردازند.
زیرا بر اساس تئوری #هانتینگتون تا در جنگی تصرف سرزمینی اتفاق نیفتد در آن #جنگ پیروزی رخ نداده است.
سران رژیم اشغالگر قدس که هنوز در حسرت روزهای حضور نحس خود در جنوب لبنان می سوزند و داغ تخلیه این سرزمین ، هنوز بر دلهای ناپاکشان سنگین می کند، معنی این تئوری هانتینگتون را خوب می فهمند و لذا رویای باز گشت مجدد به لبنان را دارند.
«#موشه فیلین» نماینده سابق #کنست و رهبر حزب ملیگرای فلسطین اشغالی از وقوع #انفجار مهیب در بیروت ابراز خرسندی کرد.
فیلین در حساب شخصی «فیسبوک» خود انفجار در بندر بیروت را «نمایش آتشبازی دیدنی» در آستانه یکی از مناسبتهای یهودی توصیف کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور جنایتکار آمریکا نیز بلافاصله بعد از این انفجار آن را ناشی از یک حمله اعلام کرد .
باتوجه به اینگونه اظهار نظرهای مقامات آمریکایی و اسرائیلی، به
نظر می رسد رژیم اشغالگر قدس که مطمئن شده است ۲۵ سال آینده را نخواهد دید کمی برای نابودی عجله دارد و بدین جهت پیشانی مقاومت را هدف قرار داده است و به تعبیر نویسنده از ترس مرگ دست به خودکشی خواهد زد.
موضع گیری و اقدامات اسراییلیها و اربابانشان تاحدی قابل فهم است اما بدا به حال برخی کشورهای منطقه که از ترس باران( بخوانید مرگ) به زیر ناودان( بخوانید اسرائیل ) گریخته اند.
👈 جان کلام اینکه به آمریکایی ها و اسراییلیها می گوئیم چه در انفجارات اخیر بیروت دست داشته باشند چه نداشته باشند، مواظب خشم حامیان مقاومت باشند که در صورت حماقت، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهندکرد.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
✅ سخنی صمیمانه با رؤسای محترم قوای مقننه و قضاییه
☑ رئیس جمهور روز چهار شنبه ۱۵مرداد در جلسه هیئت دولت، در راستای رویه جاری خود مبنی بر حاشیهسازی، فرافکنی و عملیات روانی نسبت به سایر قوا که تخصص اصلی ایشان میباشد، با اشاره به جلسه روز گذشته سران قوا گفت:
"موضوع مهم اقتصادی در این جلسه در دستور کار قرار گرفت و بحث بسیار مفصلی انجام شد که نظرات بسیار شبیه و نزدیک به هم بود و اینکه برخی در کشور مطرح می کنند که قوای مقننه و قضاییه به دنبال زمین زدن دولت هستند، در این جلسات اینچنین مشاهده نمی کنیم و قوای دیگر کاملا درک می کنند که کشور در چه شرایطی قرار دارد.... این هفته در جلسه سران قوا به نتیجه نرسیدیم و قرار شد یکشنبه آینده ادامه جلسه را داشته باشیم تا اگر به دولت کمک کنند دست دولت باز شود و گشایش اقتصادی خوبی برای مردم ایجاد شود و..."
بنده البته علاقه و تمایلی به استفاده از برخی ادبیات در نقادی ندارم لکن برخی سخنان اخیر واقعاً ناجوانمردی را به حد اعلی میرساند.
این شیوه البته رویه همیشگی تیم کاملاً امنیتی دولت حسن روحانی است که تلاش دارد در راستای تحریف حقایق، فریب و انحراف افکار عمومی از واقیات دولت، چنین القاء کند که دست دولت بسته است و نمیگذارند کار کند و اگر طی سالهای گذشته نتوانسته در راستای حل مشکلات مردم اقدام خاصی انجام بدهد، به خاطر نبود اختیارات و یا کارشکنی های سایر قوا بوده است و حالا سران دو قوه دیگر با درک صحیح از شرایط، مشکلات دولت را درک کرده و قرار شده است که دست دولت را باز بگذارند و با دولت همراهی کنندو...
مردم عزیز ما البته ۷ سال است که ناتوانی دولتمردان، سوء مدیریت، بیتدبیری و بیتفاوتی نسبت به خواستهها و نیازهای اصلی مردم را مشاهده کرده و با این سخنان، خام نمیشوند.
اما سخنی صمیمانه با سران محترم قوای مقننه و قضائیه داریم که مواظبت کنند تا از «حول حلیم » رفع مشکلات مردم، داخل «دیگ» فریب نیفتند و با رفتار و تصمیماتشان، توجیه کننده کم کاری های دولتی ها نباشند.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
✅ لبنان آماج توطئه!
☑ ️ لبنان روزهای سختی پیش رو دارد. تورم بسیار بالا، نابودی صنعت #گردشگری در پی شیوع #کرونا و حالا انفجار مشکوکی که بزرگترین بندر واردات این کشور را منهدم و مواد غذایی موجود در آن را نیز از بین برد.
در اینکه آیا این #انفجارها عمدی و براساس توطئه طراحی شده بوده یا اتفاقی رخ داده است هنوز نمی توان با قاطعیت نظر داد ولی با توجه به اتفاقات روزهای بعد از انفجار و سفر #مکرون رئیس جمهور #فرانسه به لبنان و سخنان مداخله جویانه وی در باره لبنان ، کفه ترازور را به سمت عمدی بودن انفجار و توطئه طراحی شده برای ایجاد تغییرات اساسی در لبنان به نفع رژیم صهیونیستی و در یک کلام، نابودی لبنانی است که پیشانی مقاومت و نزدیک ترین کانون مبارزه به غده #سرطانی منطقه، یعنی رژیم صهیونیستی است، سنگین تر می کند.
حامیان اصلی #رژیم_صهیونسیتی امیدوارند تا با این اتفاقات و تضعیف #جبهه«مقاومت، شرایطی را به وجود بیاورند که در سایه آن، غده سرطانی منطقه اندکی بیشتر عمر کند.
روزهای آینده معلوم خواهد شد سناریوی اصلی و اهداف پشت پرده طراحان و ماهیگیران از شرایط بحرانی بعد از انفجار بیروت دقیقاً چی بوده است.
در حالی که انتظار می رفت، عموم مردم لبنان در شرایط فعلی، با هم وطنان خود همدردی کرده و توانشان را برای کم کردن آلام آسیب دیدگان از این حادثه به کار بگیرند، برخی از مردم که عمده آنها از طرفداران #سمیرجعجع ، #سعدحریری و احزاب ائتلاف ۱۴مارس (طرفداران آمریکا و رژیم آل سعود)هستند، ازعصر روز گذشته به خیابانهای بیروت ریختهاند و تا این لحظه وزارتخانه های خارجه ، اقتصاد و محیط زیست را اشغال کرده و برای اشغال پارلمان و بانک مرکزی و سایر وزارتخانهها در تلاش هستند.
👇 این شورش داخلی️ یعنی:
️۱- پولهای سعودیها و طراحی عبری _ آمریکایی بسیار پرحجم به میدان آمده است تا با ایجاد هرج و مرج مدیریتشده، سریعاً دولت قانونی لبنان را ساقط کنند.
️۲- حمله به وزارتخانههای خاص مثل اقتصاد، برای از بین بردن اسناد فساد جریان ۱۴ مارس و همپیمانان سعودیها است.
️۳- سفارت آمریکا و سعودیها نقش برجستهای در ایجاد اغتشاشات شب و روز گذشته داشته و نقش آفرینی بیشتری نیز در دامن زدن به بحران در روزهای آینده #بیروت خواهند داشت.
۴- اتفاقات رخ داده در شب و روز گذشته در بیروت، آغاز #فتنهای است که روزهای آینده دامنه آن گسترش خواهد یافت و اگر نهادهای امنیتی و و نظامی و مقامات دولتی و گروههای سیاسی، درایت و هوشمندی به خرج ندهند و موفق به مهار آن نشوند، کنترل بحران بسیار دشوار خواهد شد.
👈 اتفاقات شب و روز گذشته در لبنان و شورش و تخریب اموال عمومی، حمله و تصرف نهادهای دولتی و سر دادن شعارهای ساختار شکن تولید شده در اطاق فکر دشمنان ملت لبنان و جبهه مقاومت، یک بار دیگر شاهدی شد بر این مدعا که هر اتفاقی در کشورهای منطقه بیفتد، اول این وابستگان غرب هستند که برای ویرانی کشورشان سرباز میدان می شوند. درست مثل رفتار #اصلاح_طلبان و غربگرایان کشور خودمان.!
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
☑ ایران ، لبنان و روشهای مشترک دشمن مشترک
✅ لبنان این روزها در آتش #بی_تدبیری برخی دولتمردان و گروههای سیاسی وابسته به غرب می سوزد و دود این سوختن هم بیشتر ازهمه ، به چشم مردم ستمدیده این کشور می رود. در این میان اما آنچه که عبرت آموز است، روشهای مشترکی است که دشمن آمریکایی اسرائیلی برای چپاول داشته های دو ملت ایران و لبنان طراحی و عملیاتی می کند. به این نمونه توجه کنید:
۱) پس از یک دوره بی تدبیری ها و فساد دولت #سعدحریری و مشکلات انباشته شده در لبنان، آمریکا تحریم اقتصادی علیه این کشور اعمال کرد و با کاهش ارزش پول ملی لبنان، شوک عظیم اقتصادی را به آنها وارد کرد و با شوک انفجار بندر بیروت، زمینه فروپاشی و تسلیم کامل لبنان را دنبال می کند.
در #ایران نیز بیش از ۴۰ سال است که تحریم ها را اعمال کردند و در ادوار مختلف، در کنار بی تدبیری های برخی مسئولان، خرابکاری های زیادی نیز انجام دادند که آخرین آن، سلسله آتش سوزی ها و انفجاراتی بود که در ماههای اخیر صورت گرفت، اما با بیداری و صبر مردم، روند پیشرفت کشور متوقف نشده است.
۲) این روزها در تبلیغات رسانه های داخلی لبنان و برخی رسانه های خارجی، بانی و باعث مشکلات لبنان، وجود مقاومت و حزب الله معرفی می شود و این فضاسازی در حالی انجام می شود که در دهه ۸۰ میلادی که حزبالله وجود نداشت، بیروت به اشغال اسرائیل درآمد ولی خروج اسرائیل از لبنان و شکست مجدد #اسرائیل از ملت لبنان در جنگ ۳۳روزه، با قدرت حزب الله صورت گرفت و امروز هم اگر حزب الله و سلاح مقاومت نباشد، اسرائیل در کمترین فرصت، لبنان را می بلعد.
در ایران نیز مشابه این تبلیغات وجود دارد و درحالی که دشمنان ما هر روز خود را به تسلیحات جدید مجهز میکنند، هستند افرادی که میگویند دوره موشک تمام شده است و عصر مذاکره و گفتگو و... است. البته خدا را شکر که در ایران، سکان داری کشور در دستان این افراد نیست که اگر می بود، امروز مانند آن چند هزار نفری که در لبنان طومار امضا کردند که مستعمره #فرانسه شوند، اینجا هم عدهای هشتگ می زدند که ایران به ۴۱ سال قبل برگردد. به زمانی که سفارت آمریکا برای ما وزیر و وکیل تعیین می کرد و #آمریکاییها برای حضور درایران،از مقامات ایرانی حق توحش دریافت می کردند.
۳) شیخ صبحی طفیلی که بعد از شهادت سیدعباس موسوی، مدت کوتاهی دبیرکل #حزب_الله بود و به خاطر ضعف های شدید برکنار شد، اخیرا اظهار نظر کرده است که سیدحسن نصرالله باید محاکمه شود و او و ایران باعث مشکلات داخلی لبنان هستند.
در ایران هم ما افرادی داشتیم و اکنون هم داریم که یا از سر حسادت و یا قدرت طلبی ارضا نشده، پنجه بر حقیقت و انقلاب اسلامی میکشند، اما هوشیاری مردم آنها را منزوی کرده است.
۴) اما موضوع مهم تر وعده هایی است که جریان غرب گرا در #لبنان و بر اساس شروط کشورهای سلطه گر غربی می دهند که لبنانی ها اگر نظام سیاسی را تغییر دهند و ایستادگی و مقاومت را کنار بگذارند، کمک های خارجی به لبنان سرازیر شود و بندر بیروت بازسازی شود.
در ایران نیز همین خط تبلیغی به صراحت دنبال میشود و در رسانههای وابسته، تطهیر #غرب و تسلیم دربرابر آنها برای برون رفت از مشکلات، موجود، توسط #لیبرال_های وطنی و طوطیهای سیاسی پیشنهاد می شود، غافل از آنکه نظام سلطه، سیری ناپذیر است و کشورها و ملت ها تا زمانی برای آنها ارزش دارند که بتوانند در نقش گاو شیرده ظاهر شوند و منافع سلطه گران را تامین کنند.
البته ملت ایران طی ۴۱ سال گذشته با همه توطئههای #استعمارگران مقابله و دربرابر انواع طرحهای فریبنده آنها ایستادگی کرده و با حفظ #کرامت خود، دشمن را در رسیدن به اهداف پلیدش ناکام گذاشته است و مردم مقاوم و ستمدیده لبنان را نیز به شناخت چهره دشمن ، حفظ کرامت خود و ایستادگی و #مقاومت در مقابل دشمن دعوت می کند.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
✅ درآرزوی پیروزی با تخریب مجلس انقلابی !
☑️ بدترین و ناجوانمردانه ترین روش پیروزی در رقابت آزاد انتخاباتی، این است که یک فرد و یا جریان سیاسی به جای معرفی خود و توانمندیها و برنامه هایی که در صورت توفیق در انتخابات می خواهد و می تواند به نفع مردم به کار بگیرد، تلاش کند رقیب فکری خود را تخریب و مردم را از اقبال به آن بترساند. این گروه به جای بیان ویژگی های مثبت و توانمندیها و برنامه های خود، تلاش می کند با دروغ و نیرنگ و دادن نسبتهای ناروا به رقیب خود و یک کلاغ چهل کلاغ کردن یک نقطه ضعف و یا روش نامناسب مدیریتی رقیب در حال یا گذشته، یک نقطه ضعف کوچک را صدها برابر بزرگ کرده و چنان برجسته جلوه می دهد که اگر اجرا و یا تکرار شود مردم را نابود خواهد کرد.
مثلاً مواردی مانند #دیوار کشیدن در پیاده رو ها و یا حاکم شدن تفکر طالبانی در کشور و دهها و بلکه صدها نوع از این نسبتهای ناجوانمردانه را در طی سالهای اخیر شاهد بوده ایم.
"یکی از سران اصلاحات و #فتنه، اخیراً در جلسه ای گفته است که تنها راه پیروزی #اصلاح_طلبان در انتخابات ۱۴۰۰، تخریب مجلس است."!
با توجه به این سخن آن اصلاح طلب فتنه گر، تمرکز بسیار سنگین رسانه های جریان #فاسد_اقتصادی و سیاسی در چندماه گذشته بر تخریب #مجلس انقلابی و انتشار اخبار کذب و جهت دار و برجسته سازی اختلافات میان نمایندگان مجلس، نارضایتی از رفتار هیئت رئیسه ، نسبتهای دروغ به ریاست و افراد تاثیر گذار مجلس در سوابق مدیریتی گذشته و موارد مشابه، جای تعجب ندارد.
شواهد امر نشان می دهد که هرچه به ایام انتخابات نزدیکتر می شویم، جریان #فریب و نیرنگ که شریک و عامل اصلی مشکلات فعلی به وجود آمده برای کشور می باشد و کارنامه قابل قبولی برای ارائه به مردم ندارد، برحجم عملیات تخریبی خود علیه مجلس خواهد افزود.
واقعیت این است که جریان #اصلاحات و #غربگرایان وطن فروش، به دلیل خیانتهای گذشته و ایجاد بحران برای کشور و مردم، آبرویی در نزد مردم ندارند که امیدوار باشند، مردم به آنها اجازه دهند تا دو باره بتوانند در صحنه سیاسی کشور نقش آفرینی کنند.
امیدوارم مجلسی ها با هوشیاری و پرهیز از ورود به حاشیهها و تمرکز بر رفع نیازمندی های اساسی کشور و مشکلات اصلی مردم، مانع از موفقیت سناریوی خبیثانه این جریان مفسدسیاسی و اقتصادی بشوندو...
"تا سیه روی شود، هرکه در او غش باشد."
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
⛔ ذوق زده نشوید هوشیار باشید!
☑ قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت رای نیاورد.
این اتفاق، در ظاهر شکست سنگینی برای آمریکا بود که براساس شواهد موجود، در طول ۷۵سال گذشته بی سابقه بوده است. اما با نگاه به حواشی این موضوع و اینکه حتی کشور انگلیس هم که در رفتار بین المللی، به ویژه دشمنی بایران، همراه و هماهنگ با آمریکا بوده ولی با اعلام اینکه" چون مشخص بود قطعنامه از حمایت شورا برخوردار نیست رأی ممتنع دادیم،" با آمریکا همراهی نکرد.
سئوال این است که وقتی انگلستان اعلام می کند برای رأی به قطعنامه، اجماع وجود نداشت، آیا آمریکا از این واقعیت مطلع نبوده که حتماً هم بوده است، پس اصرار و عجله برای ارائه قطعنامه برای چه بود و آمریکا باچه هدفی این آبروریزی را پذیرفت و اینهمه جنجال به راه انداخت.؟
👇 نکته قابل تامل:
آمریکا بهتر از همه می داند که لغو تحریم تسلیحاتی ایران، هیچ کمکی به تأمین نیازمندی های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران نمی کند، چرا که در سایه تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در زمینه دفاعی به خودکفایی کامل رسیده ایم.
از طرفی نیز برای فروش سلاح به متحدین خود نیز، نیازی به رفع تحریم نداریم و اگر تحریم تسلیحاتی هم برداشته شود غیر از متحدین جمهوری اسلامی، کشور دیگری با ایران وارد معامله تسلیحاتی نمی شود و اگر هم بشود به دلیل تحریمهای مالی و بانکی عایدی نصیب ایران نمی شود.
با توجه به مطلب گفته شده، به نظر می رسد عجله و اصرار آمریکا را باید در یک پازل از پیش طراحی شده تحلیل کرد که می خواهد قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، آن را کامل کند.
آمریکا یک شکست ظاهری را پذیرفت برای رسیدن به پیروزی بزرگتر و تکمیل پازلی که از سال ۱۳۹۲ با نام برجام آغاز کرد.
ابتدا با برجام، بخش عظیمی از صنعت هسته ای ایران را نابود کرد و در قبال آن، هیچ یک از تعهدات خود را نیز انجام نداد.
از برجام خارج شد و حالا هم می خواهد با مکانیسم ماشه که در برجام گنجانده شده است، تمام تحریمهای سازمان ملل را هم برگرداند.
🚨مکانیسم ماشه چیست؟
مکانیسم ماشه یا همان «ساز و کار حل اختلافات» در بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام است که به عنوان تضمینی در راستای اجرای تعهدات ایران گنجانده شده است.
طبق این سازوکار، اگر هر یک از اعضای برجام بتواند نقض تعهدات ایران را اثبات کند، طی یک فرآیند حدوداً ۲ ماهه ، تحریمهای بینالمللی به صورت خودکار علیه کشورمان برمیگردد.
اگر در این مدت، شورای امنیت نتواند در این خصوص قطعنامه صادر کند، تمام تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل که قبل از برجام برقرار شده بودند، به طور اتوماتیک بازمیگردند.
نکته مهم این ساز و کار که واقعا باید برای تیم مذاکره کننده ایران تاسف خورد، این است که بازگشت تحریمها، قابل وتو نیست، بلکه «عدم بازگشت تحریم ها» قابلیت وتو دارد. یعنی رای گیری برای «بازگشت تحریم ها» انجام نمی شود بلکه برای «ادامه تعلیق تحریم ها» انجام می شود که حتی اگر شورا به آن رای ندهد، یک عضو دارای حق وتو می تواند رای را وتو کرده و عملا تحریم ها بازگردنده شوند.
در همان زمانی که برجام نگاشته میشد، یکی از انتقادات جدی به برجام، همین بند مکانیسم ماشه بود که در گرما گرم بزن و برقص ها و شادی امضای برجام و حواله دادن منتقدین بی شناسنامه به جهنم و... شنیده نشد که نشد.
حالا هم آقایان می گویند آمریکا چون از برجام خارج شده است حق قانونی استفاده از بندهای برجام را ندارد.
در پاسخ به این خوشبینان باید گفت، مگر تحریمهایی که آمریکا می کند قانونی است. ؟
و اصولاً آمریکا کجا تابع قانون بوده است که حالا باشد. ؟
اگر متحدان اروپایی آمریکا که حق وتو دارند، به تبعیت از آمریکا مکانیسم ماشه را فعال کردند که امیدواریم اینگونه نشود، چه کار باید کرد.؟
با اعلام این نکته که رائ نیاوردن قطع نامه مورد نظر آمریکا مایه خوشحالی است، ولی دوستانه ودلسوزانه به مسئولان مربوطه می گوئیم که مسائل را باهوشیاری کامل رصد و تجزیه و تحلیل کنید و از این اتفاق به اندازه ای ذوق زده نشوید که از توطئه های دشمن غافل شده و اجازه بدهید خسارت دیگری بر کشور و ملت تحمیل شود.
در پایان این را هم یادآوری می کنیم که قراربود و قول داده بودید با برجام، تحریمهای اقتصادی و بانکی و... را بردارید و به قول خودتان، مشکل آب خوردن مردم را حل کنید، نه اینکه تحریمهای تسلیحاتی را لغو کنید.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
✳ مجلس اميدآفرين
✅ مجلس شورای اسلامی با حضور نمايندگان جديد، شور و نشاط و حیات جديدي يافته است. مردم اميدوارند تا مجلس يازدهم آغازگر مناسبات جديدي از قدرت باشد که در زير سقف پارلمان شکل ميگيرد. مجلس به عنوان مردمي ترين نهاد قدرت، نماد صدا و اراده ملت است. آنجا که دولتمردان، سوار بر اسب رهوار قدرت، برنامههاي خود براي توسعه کشور را به پيش ميگيرند و گاه در اين مسير فضاي تنفسي مردم و جامعه را تنگ ميکنند، اين مجلس مقتدر است که با ابزار قانون و نظارت، بر مرکب سوارکار لگام زده و حرکت دولت را تعديل ميکند و در مواقعی هم که دولت مردان در انجام وظایف خود کوتاهی می کنند، بازهم مجلس است که می تواند آنها را به تحرک بازداشته و خدمت به ملت را از آنها
بخواهد.
نمايندگان مجلس يازدهم اميدهاي فراواني را براي خدمت در دل جامعه ايجاد کردهاند. در طول قريب به سه ماه از آغاز به کار مجلس، وکلای مردم تلاش کردهاند تا نشاط و امید به اصلاح امور را به جامعه تزریق نمايند. جامعهاي که به دليل عملکرد نه چندان خوب دولت حسن روحانی و مجلس دهم، رغبت چنداني براي حضور در انتخابات از خود نشان نداده بود.!
در طول سه ماهه گذشته، اظهارات نمايندگان مجلس که بخش قابل ملاحظهاي از آنان، جواناني هستند که از تخصص بالايي برخوردارند و برای اولين بار، فرصت خدمت در خانه ملت را يافتهاند، توجهات را به خود جلب کرده است.
سخنان آنان در باب فسادستيزي، تلاش براي تحقق عدالت، شفافسازي عملکرد مجلس، توجه به اولويتها و فوريتها و ... موجب بالا رفتن انتظارات از مجلس يازدهم شده است. وضعيتي که هرچند براي جامعه امروزمان ميتواند مفيد باشد و اميد درجامعه نهادینه کند، اما اگر سطح انتظارات با واقعيتهاي مجلس، از جمله حدود و اختيارات آن همسان نباشد، خيلي زود ميتواند به سرخوردگي مجددي تبديل شود که رفع آن از اذهان جامعه به سادگي ممکن نخواهد بود.
لذا بايد نسبت به سرعت افزايش انتظارات از مجلس هوشيار بود و اجازه نداد که توقعات بيرون از توان مجلس در اذهان عمومي شکل گيرد.
مجلسيان براي آنکه بتوانند همچنان اميد را در دل منتخبين حفظ کرده و حتي براي تمامي ملت ايران نويدبخش آينده اي خوش باشند، نيازمند اولويت سنجي هستند.
بدون اولويت سنجي، هم توان و انرژي کشور به درستي خرج نخواهد شد و هم آفت و مشکلات کشور، جامعه را آزار خواهد داد.
هر نظام سياسي که نتواند اولويتهاي خود را در بحث پيشرفت و توسعه مشخص نمايد، بدون شک در مسير انحرافي پيش خواهد رفت که آثار عيني آن پس از چند سال مشخص خواهد شد. البته گاه اين فرصت سوزي ها جبران ناپذير بوده و امکان ترميم و اصلاح آن وجود ندارد.
👇نکته مهم:
تشخيص اولويتها، مسئله اصلي است که مجلس، بدون توجه به آن نميتواند مجلسي توانمند و مؤثر و اميدآفرين باشد. اين اولويتها بايد در ذهن تکتک نمايندگان شکل بگيرد و تفاهمي درباره آنان به وجود بيايد و براي رسيدگي به آن برنامهريزي شود.
در کنار اولويتها، لحاظ کردن فوريتها نيز مسئله مهمي است که بدون توجه به آن انتظارات مردم برآورده نميشود. طبيعي است اگر مجلس بتواند در ماههاي ابتدايي کار خود، چند طرح مؤثر براي رفع مشکلات مهم و آني موکلان داشته باشد، بدون شک بر ميزان رضايت مردمي خود خواهد افزود.
جامعه منتظر است که مجلس به عنوان مظهر اراده ملت، گامهاي اساسي در مسير فسادستيزي بردارد. اقدامي اساسي که بر محبوبيت مجلس خواهد افزود.
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
#مجلس_انقلابی
▪️این بدهی را چگونه تصفیه خواهی کرد جناب روحانی
☑ ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع )، انسان را ناخودآگاه، به اندیشیدن در باره عوامل به وجود آورنده حادثه عظیم عاشورا و تحریف هائی که درباره این جریان مقدس انجام شده است وادار می کند. با فکر کردن در باره خط تحریف جریان مقدس عاشورا، اسامی کسانی هم که به زعم باطل خودشان به دنبال بهره برداری های دنیایی از قیام عاشورایی امام حسین (ع) برآمده و ناجوانمردانه تلاش کردند اعمال ناشایستشان را با تحریف حادثه عاشورا، بر جامعه تحمیل کنند نیز، ذهن انسان را به خود مشغول می کند. تحریفگرانی که هم به حضرت سیدالشهداء (ع) و یاران شهیدش اهانت و در حقشان جفا کردند و هم به طالبان حق و حقیت بدهکار شدند.
در این مقال فرصت باز شماری انواع تحریفات انجام گرفته و اسامی تحریفگران عاشورا در طول تاریخ مقدور نمی باشد.
اما نمی توانیم تحریف حسن روحانی که برای توجیه واددگی خود و تیم تحمیل کننده برجام نافرجام به ملت ایران، از نهضت عاشورایی امام حسین(ع) مایه گذاشت و عاشورا را مکتب مذاکره معرفی کرد و آن دروغها را به ساحت مقدس سیدالشهداء (ع) در باره مذاکره آن حضرت با عمرسعد نسبت داد را فراموش کنیم.
تحریفی که هیچ کس در طول تاریخ جرات بیان آن را نداشت و حتی هیچ یک از غربگرایان سازشکار فعلی هم آن را به زبان نیاورده و رسوایی و بدنامی اش را به نام خود ثبت نکردند.
کلیه عاشقان حضرت سیدالشهداء ( ع ) به صورت عام و ملت شریف ایران به صورت خاص، به خاطر این تحریف و این نسبت ناجمردانه به نهضت عاشورا، از حسن روحانی طلبکار هستند و اگر هم به خاطر همه کوتاهی ها و مشکلاتی که در سایه بی تدبیری های دولت ایشان بر مردم تحمیل شده است بگذرند، از اتهام تحریف و خیانت در حق عاشورا نخواهند گذشت و تصفیه حساب آن را به روز جزا وا خواهندگذاشت و به انتظار خواهند نشست.
«وَسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ»
#عاشورا #کربلا #امام_حسین
#شهادت #شهدا #حسن_روحانی
#برجام #خیانت #تحریف
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
🙈 شمشیر اصلاح طلبان بر چهره انقلاب
✅ غلامرضا ظریفیان، از فعالان اصلاح طلب در یادداشتی در روزنامه آرمان ملی نوشته است:
"جامعه زمانی احساس امید خواهد کرد که تصوری از مسئولیتپذیری و تلاش مسئولان در جهت مطالبات مردم مشاهده شود. در واقع مردم باید بدانند که دولتمردان کنونی و دولتمردان آینده درک صحیحی از چالشهای جدی جامعه دارند و ارادهای قوی برای حل این مشکلات وجود دارد.
... اگر کسانی که نقش موثری در کشور دارند این اراده را در خود شکل ندهند و تلاشی نکنند و همچنان سهمخواهی و کوبیدن بر طبل اختلافات در جریان باشد، جامعه در مهمترین مساله خود که انتخاب انسانهایی کارآمد است واکنشی نشان خواهد داد که در اسفند ۹۸ نشان داد.
... اگر کسانی که در مسند امور قرار دارند به این هشدارها توجه نکنند، ما در انتخابات ریاستجمهوری نیز همانند انتخابات مجلس شاهد سردی خواهیم بود. وقتی جامعه در تعیین سرنوشت خود مشارکتی ندارد کسانی بر مسند امور قرار میگیرندکه بحرانها و چالشهای جامعه افزایش پیدا میکند و امید به زندگی همچنان کاهش پیدا میکند.
... اما آنچه واضح است، دولت در یکسال آینده نمیتواند در جهت احیای سرمایه اجتماعی و امیدواری مردم تاثیر بسزایی بگذارد چراکه دولت با مشکلات فراوانی روبهرو است، مشکل اصلی جامعه ما معیشت و اقتصاد و رفاه است و در کنار این موارد مشکلات دیگری نیز در جامعه وجود دارد.! "
☝دقت شود که تمام این اظهارات و ادعاها به بهانه کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم طرح شده اند.
رخدادی که علت اصلی آن تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان و عملکرد فاجعه بار دولت مورد حمایت این جریان بود.
یعنی اگر آن تحریم و این کاهش مشارکت در انتخابات نبود، ظریفیان امروز نمی توانست چنین ادعاهای غلطی مثل ناامیدی مردم، عدم
مشارکت مردم در تعیین سرنوشت و... را بیان کند.
بماند که اصلاح طلبان از سالها قبل از انتخابات مجلس یازدهم نیز ادعای ناامیدی مردم را داشتند و اکنون که بهانه تازه ای به دست آورده اند، از بهانه های سابق چیزی نمی گویند.
اکنون سوال اینجاست که اولا چرا چنین رفتار ساختارشکنانه ای در جامعه ما آنطور که باید مورد رصد و مذمت قرار نمی گیرد؟ و آیا همین عدم رصد و نبود مذمت نیست که موجب تجاهر اصلاح طلبان شده، به گونه ای که از کاهش مشارکت به عنوان پیروزی خود یادمی کنند!؟
دوما اینکه رجال اردوگاه اصلاح طلبی که داعیه دار دموکراسی خواهی هستند چرا شمشیر را از رو بسته اند و دائما اصرار دارند که انتخابات ۱۴۰۰ پرشور نخواهد بود و علاوه برآن هم دولتی که مستقر می شود، نماینده همه مردم نیست!؟
اصلاح طلبان، بهتر از هرکسی می دانند که عبور از دموکراسی به معنای آنارشیسم خواهی است.
تئوریسین های این جریان، کدام فضای آنارشی را تصویر کرده اند و کدام نقش راهبری را در این فضا برای خود قائل شده اند که اینچنین مستانه و مشتاقانه از پایان انتخابات در ایران حرف می زنند و آن را تنها در صورتی قابل برگزاری می دانند که پیرمردهای بدسابقه و اشرار سیاسی هم در آن نامزد شده باشند.!
اصلاح طلبان اگر صداقت دارند، باید
به مردم بگویند که به دنبال چی هستند.؟
پاسخ سوال دوم هم این است که هسته سخت اصلاحات، خود را در موضع رویارویی نهایی با نظام اسلامی می بیند و به نظاره شکل گیری "فتنه اقتصادی" نشسته است.
دیدگاه آنها در این رابطه به حدی از تحلیل رسیده است که حتی کسانی از آنها از فضای نبود جمهوری اسلامی نیز سخن گفته اند و برخی رجال آنها حتی از لزوم اشغال مراکز حساس نظام هم حرف زده اند.
پر واضح است که اصلاح طلبان در این فضا، دیگر نیازی به حفظ ژست های مردمسالار قبلی خود نمی بینند و کار را به جایی می رسانند که حتی محمدرضا عارف نیز در شورایعالی سیاست گذاری اصلاح طلبان زیر حکم تحریم انتخابات را امضا می کند و علیرضا علوی تبار از این می گوید که هدف اصلاح طلبان حفظ حکومت نیست و کسانی مثل محسن رنانی و عباس آخوندی از یک "رخداد خونبار" در آینده حرف می زنند.
اینکه هسته سخت اصلاحات موفق شود احتمال فتنه اقتصادی را به واقعیت تبدیل کند یا در این راه به فضل الهی شکست بخورد؛ مقوله ایست که نیازمند ورود خواص کشور، رصد دقیق و شناخت مفهوم فتنه اقتصادی، مبارزه با سیاه نمایی، بیان واقعیت های مطلوب کشور و عملگری حساب شده امنیتی ربط دارد.
و الّا همانطور که تاجزاده و ناصری و رنانی و آخوندی و تاجیک و ربیعی و حجاریان اصرار دارند؛ آبان ۹۸ تکرار خواهد شد. و چه بسا در وسعتی بیشتر و سازماندهی شده تر
#فتنه_افتصادی #انتخابات #اصلاح_طلبان #فتنه
@talangorsiyasi
#تلنگرسیاسی در
سروش
ایتا
بله
عصبانیت ضدانقلاب از نقطه زنی رهبر انقلاب
✅ رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری روز گذشته با وزیر و مدیران ستادی و استانی وزارت آموزشوپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزشوپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزشوپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بهوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی که مثل او فکر کنند و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الآن هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بهوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید بهطورجدی دنبال کنید.»
رهبر هوشمندانقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودکها انتقاد کردند و فرمودند:
«وضعیت مهدکودکها بههیچوجه خوب نیست.»
تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر حکیم انقلاب در خروجی رسانههای معاند نمایان شد. اغلب این رسانهها و اکانتهای اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی بهصورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
سخنان روز گذشته رهبری معظم انقلاب و تذکرات ایشان در رابطه با نفوذ و سند استعماری۲۰۳۰، چندمین بار است که تکرار می شود ولی متاسفانه عوامل نفوذی دشمن در دولت و سیستم آموزشی کشور، هنوز هم دست از خباثت برنداشته و به دنبال انجام ماموریت واگذار شده از طرف اربابان خود هستند.
با سخنان و تذکرات روز گذشته رهبری، حجت بر همگان و به ویژه معلمان عزیز و متعهد تمام شد.
در بحث توقف اجرای این سند استعماری، امیدی به دولت بنفش نیست و باید معلمان فرهیخته وارد صحنه شده و به صورت آتش به اختیار، این ننگ را از پیشانی سیستم آموزشی کشور پاک کنند.
#معلم
#2030
#نفوذ #خیانت
#استعمار
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
#سروش
#ایتا
#بله
خیز بلند جریان نفوذ برای نابودی کشاورزی!
☑ براساس اعلام مسئولان مربوطه، قیمت انواع کود کشاورزی که متاسفانه عمدتاً هم وارداتی می باشد، ۵ الی۷ برابر️ افزایش پیدا کرده است. بسیاری از کشاورزان می گویند، حتی با این قیمت هم نمی توانند کود مورد نیاز خود را تهیه کنند.
بر اساس اعلام یکی از نمایندگان و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، علت افزایش قیمت کود، بالا رفتن قیمت دلار بوده و مسئولان مربوطه در دولت هم، از اختصاص ارز مورد نیاز این بخش با قیمت حمایتی خودداری می کنند.
بعداز بلایی که جریان نفوذ در دستگاههای تصمیم گیرنده، بر سر صنعت کشور آوردند، حالا نوبت به کشاورزی رسیده تا گرفتار یک فاجعه بشود.!
اعلام پنج تا هفت برابر شدن قیمت کودهای شیمیایی کشاورزی در شرایطی که سود کشاورزان در کشور، حتی در شرایط عادی هم به شدت پایین آمده است، عملا می تواند فاجعه بزرگی برای بخش کشاورزی ایجاد کند. اینکه با کدام استدلال چنین تصمیمی گرفته شده جای سوال و تأمل ویژه دارد.
امیدواریم دولت حسن روحانی و دگراندیشان نفوذ کرده در دولت، حداقل این جوانمردی را داشته باشند که قوت لایموت و امنیت غذایی مردم را ابزار رسیدن به اهداف پلید سیاسی خود قرار ندهند و دو باره بر طبل مذاکره نکوبند و ضرورت پذیرش fatf و cft و ۲۰۳۰ و حفظ برجام و... را تنها راه ممکن برای تامین کود مورد نیاز کشاورزی و دامداری به مردم تحمیل نکنند.
#جهاد_کشاورزی
#گندم #دامپروری
#امنیت_غذایی
#کود #دلار #خیانت
#برجام
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
🔸 سکوت در برابر کوتاهی های رئیس جمهور و حمله به مردم داری رئیس مجلس
☑ بعد از سفر چند روزه رئیس محترم مجلس به استان خوزستان و دیدار صمیمانه با مردم اکثر شهرستانهای این استان، رسانههای دولتی و اصلاحطلب به جای تقدیر از این اقدام جهادی و رفتار متواضعانه بامردم، به رئیس مجلس حمله کرده و مدعی شدهاند که اولاً او از حوزه تهران انتخاب شده و نباید به حوزه انتخابیه خوزستان می رفت؛ و ثانیاً مسئولیت مجلس قانونگذاری است و رئیس مجلس نباید «نظارت میدانی» انجام دهد.!
رسانههای حامی دولت هم میگویند سفرهای استانی صرفاً در حیطه مسئولیت رئیسجمهور و اعضای کابینه است نه رئیس و نمایندگان مجلس.
اگر این ادعای رسانه های دولتی صحیح باشد، پس چرا همین رسانهها از آقای روحانی مطالبه نمیکنند که به سفرهای استانی و ازجمله خوزستان برود و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا و برای رفع مشکلات موجود، تدبیری بیندیشند.
وقتی حسن روحانی حتی برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود در مجلس حاضر نمی شود و معاون پارلمانی رئیسجمهور اعلام می کند که این اقدام با مشورت ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شده است.
وقتی آقای روحانی علی رغم اطمینان دادن به خانوادهها برای رعایت پروتکلها در مدارس، مراسم بازگشایی مدارس را بهصورت غیرحضوری انجام می دهد و این سؤال برای خیلی از خانوادهها لی پاسخ می ماند که اگر پروتکلهای بهداشتی در مدارس اجرا شده، پس چرا رئیسجمهور از حضور امتناع کرد و...
و در این شرایط که رئیس جمهور محترم، رعایت همه پروتکل های بهداشتی را برای خود واجب می داند، ریسک نمی کند و مردم را با مشکلاتشان تنها گذاشته است، چرا از حضور مسئولی که حتی سلامتی خود را هم به خاطر آشنایی با مشکلات مردم به خطر می اندازد عصبانی می شوید.
رئیس مجلس بهعنوان یکی از مقامات ارشد نظام، باید با مردم در ارتباط بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها آشنا شود.
این رویکرد مسئولانه، هم در قانونگذاری مجلس مؤثر است و هم در نظارت بر عملکرد دولت.
حالا رسانههای دولتی و اصلاحطلب به جای اینکه به رئیسجمهور خرده بگیرند که چرا گوشه عزلت گزیده و چله نشینی پیش گرفته است، به رئیس مجلس حمله میکنند که چرا میان مردم رفتع و صدای آنان را شنیده است.
یاللعجب از رفتار این قوم یاجوج و ماجوج، که از یک طرف شعار طرفدار مردم بودنشان گوش فلک را کر می کند و از طرف دیگر، اگر مسئولی بخواهد گامی برای رفع مشکلات مردم بردارد را تکفیر می کنند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
✅ ارسال دومین سری بنزین ایران به ونزوئلا؟! / پیشبینی «پاسخ سریع و متناسب» ایران در صورت دخالت آمریکا
☑ پایگاه خبری ترد ویندز که اخبار کشتیرانی در سطح جهان را منتشر می کند، مدعی شد، سری دیگری از محموله های نفتی ایران به مقصد ونزوئلا شناسایی شده است و تحلیلگران آن را آزمون واکنش آمریکا می بینند.
بر اساس گزارش تَنکِر تِرَکِرز، ۳کشتی متعلق به ایران با پرچم این کشور، ایران را به مقصدی که به نظر ونزوئلا می آید از طریق کانال سوئز ترک کرداند.
نام این کشتی ها «فورست»، «فورچون» و «فاکسون» است که همگی تحت کنترل شرکت ملی نفت ایران قرار دارند. این سه کشتی، بخشی از ۵ کشتی هستند که محصولات ایران را در ماه های می و ژوئن در سواحل ونزوئلا تخلیه کردند.
به نظر می رسد، بارگیری محموله های آنها در بندر شهید رجایی ایران صورت گرفته است. بنا بر اعلام تَنکِر تِرَکِرز، سپس این کشتی ها سیستم ردیابی (AIS) خود را خاموش کرده اند. سیگنال های فارست آخرین بار در ۱۴ آگوست در بندرعباس ارسال شده؛ درحالی که سیگنال فاکسون ۳۱ آگوست در سواحل امارات و فورچون در ۲۸ آگوست در جنوب ایران دریافت شده است.
👇 نفتکشها به سمت سوئز میروند؟
شرکت امنیت دریایی «دریاد گلوبال» Dryad Global اعلام کرد احتمال دارد که این سه کشتی زمانی که به کانال سوئز نزدیک شوند، سیستم های ردیابی خود را برای پیروی از قوانین حمل و نقل روشن کنند.
به گفته این موسسه، این اقدام تنش ها در منطقه را افزایش خواهد داد و این پیام آشکار را ارسال خواهد کرد که ایران به آمریکا اجازه نخواهد داد تا در حمل و نقل نفتش دخالت کند.
️آمریکا در ماه آگوست، محموله ۴ کشتی یونایی را به اتهام حمل محموله های ایران به مقصد ونزوئلا توقیف کرد.
رسانه ها گزارش دادند آمریکا بدون اقدام نظامی محموله های کشتی های «بلا»، «برینگ»، «پاندی» و «لونا» را مصادره کرده است.
هر چهار کشتی پرچم لیبریا را بر فراز داشتند و تحت مدیریت شرکت Captain George Gialozoglou بودند.
👈ایران نیز در پاسخ کشتی «ویلا» را که تحت مدیریت همان شرکت بود در نزدیکی تنگه هرمز برای مدتی تحت بررسی قرار داد.
دریاد افزود: «احتمال دارد ایران با توجه به تجریه قبلی خود، متوجه شده است که کشتی های شرکت های خارجی بیشتر تمایل داشته باشند که از محدودیت ها و خواسته های آمریکا پیروی کنند و در عوض ایران تلاش کرده از کشتی های خود استفاده کند.»
«این احتمال وجود دارد که اگر نفتکش ها قصد داشته باشند به ونزوئلا بروند، آمریکا دوباره بخواهد، مداخله کند. ایران خطر کرده و از کشتی هایی استفاده کرده است که احتمالاً تمایلی نخواهند داشت که محموله های خود را رها کنند یا از آمریکا پیروی کنند.»
#ایران #آمریکا
#ونزوئلا #نفت
#بنزین #نفتکش
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
✅ کجسلیقگی و فرصتطلبی!
☑ ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن، سبب شد تا فضای رسانهای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست:
۱ - جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی، همچنان از آفت سیاستزدگی به شدت رنج میبرد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویتدار بهراحتی ضریب مییابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور میشود.
۲ - بررسیهای دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نشان میدهد که اتفاق روی داده بههیچوجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاههای عقیدتی نداشته و نوعی کجسلیقگی بوده است.
۳ - برخی از افراد مغرض و فرصتطلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقدهها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند.!
ژست حمایت از زنان توسط این جماعت، در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات، همسر خود را با سلاح به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزهها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...!
👇نکته مهم:
متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سختگیری با زنان در حالی است که پیش از انقلاب، سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغالتحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آنها بوده است، درحالیکه اکنون ۴۴% از فارغالتحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل میدهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هماینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است.
تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالیکه اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت میکنند؛ در سالهای قبل از انقلاب که حضور بیحجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سختگیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وا میگذاریم.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
✅ روزهای سیاه تروریستها در عراق
☑ طی روزها و هفته های اخیر، ده ها حمله به کاروان نظامیان آمریکایی در عراق صورت گرفته است که آخرین آن، هلاکت سه نفر از مزدوران عضو سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در روز گذشته می باشد.
مقاومت، تازه بازی را در عراق شروع کرده است و کفتارهای آمریکایی، در روزها و هفته های آینده، سرنوشت سیاه تری در پیش رو خواهند داشت. آمریکا درحال طراحی و اجرای خیمه شب بازی سازش گاوهای شیرده منطقه با رژیم صهیونیستی است ولی جریان مقاومت اجازه چیدن میوه از این باغ خیانت و رو سیاهی را به آمریکا و اسرائیل نخواهد داد.
حملات جوانان عراقی مبارز و مخالف اشغالگری، تا اخراج چکمه پوشهای شیطان از عراق و کل منطقه ادامه خواهد یافت.
آمریکا در دوره قبل، با ۴۰۰۰ تابوت، عراق را ترک کرد ولی پیش بینی می شود، این بار تروربستهای ببشنر به هلاکت برساند و روزهای سیاهتری در انتظار اشغالگران و جنایتکاران باشد.
باید به انتظار نشست و دید، این بار مقاومت با سربازان کاخ سیاه چه خواهد کرد.
#مقاومت #عراق #آمریکا
#تروریست #داعش
#ذلت #سازس #خیانت
#گاوشیرده #آل_سعود
#امارات_متجده_عربی
#بحرین #اسرائیل
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
🔸 توافقی برای صلح یا پیمانی برای جنگ
✅ امیرنشینهای بحرین و امارات، هیچ زمانی تهدیدی علیه رژیم صهیونیستی نبودهاند.
در هیچ جنگی در طول 72 سال اشغالگری صهیونیستها حضور نداشتند. همچون مصر بخشی از سرزمینشان در اشغال رژیم اسرائیل نبود که بخواهند با رسمیت شناختن این رژیم، خاک خود را پس گیرند. هیچ کدام از دو کشور تا کنون داعیه ناسیونالیسم عربی نداشتهاند که بخواهند از این منظر و با دید ملیگرایی عربی به دنبال احقاق حقوق فلسطینیها باشند.
امارات و بحرین به علت شرایط جغرافیایی که دارند و به علت نداشتن عمق جغرافیایی که در دسته ریزکشورها جای میگیرند، همواره به دنبال تضمین امنیت خویش بودهاند. حضور ناوگان دریایی و پایگاههای نظامی آمریکایی و پیش از آن در دهه هفتاد قرن بیستم به قبل که تحت حمایت همه جانبه انگلیس قرار داشتند، مؤید این است.
با این مقدمه، باید گفت که توافق بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی را نه «توافقی برای صلح» بلکه «پیمانی برای جنگ» باید نامید.
در ادامه به صورت مختصر و تیتر وار به خطراتی که این توافق بر منطقه و به خصوص جمهوری اسلامی ایران دارد در دو بخش راهبردی و تاکتیتی دارد، میپردازیم.
👇خطرات راهبردی
۱- رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا با این توافق به دنبال تشکیل یک محور منسجم و هماهنگ ضد ایرانی در منطقه هستند. اگر پیش از این چنین محوری وجود داشت، از این پس بدون مخفیکاری و با پتانسیل بالایی به دنبال تقویت این محور با افزایش همکاریهای امنیتی و نظامی خواهند بود و چه بسا در سالهای آتی نظارهگر رزمایشهای مشترک و حضور ناوگان دریایی صهیونیستها از جمله زیردریاییهای هستهای آنها در خلیج فارس باشیم. همزمان در بُعد تبلیغاتی و گفتمانسازی، خطر تقویت جریانی که تلاش دارد جمهوری اسلامی را به جای رژیم اسرائیل خطر بالقوه جهان عرب بنامد، وجود دارد.
۲- در سطح جهان عرب، دو دستگی پر رنگتری میان دو محور حامی مسأله فلسطین و محور سازش ایجاد میشود و رژیم صهیونیستی با مستمسک قرار دادن این مسأله، دیگر خود را در مقابل کشورهای عربی نمیبیند، بلکه خود را در یک جناح در میان این کشورها جای میدهد و این نتیجهای ندارد جز خطر دائمی شدن اشغالگری و غارت بیدغدغه زمین فلسطینیان
۳- تقویت خودکامگی و استبداد مرتجع عرب، از این رو که امارات داعیهدار مبارزه با اسلام سیاسی است و در هر کشوری که جریانی برای احقاق حقوق مردم شکل گیرد، امارات برای سرکوب اعتراضات حاضر است.
👇خطرات تاکتیکی:
۱- هر رژیمی در طول تاریخ حضور در آبهای خلیج فارس به عنوان گلوگاه انرژی جهان و تقویت صادرات و واردات را بعنوان یک هدف برای خود تعریف کرده است. حضور صهیونیستها در راهبردیترین منطقه آبی جمهوری اسلامی ایران، در کوتاهمدت و حتی میانمدت یک تهدید امنیتی مهم تلقی میشود.
۲- حضور رژیم صهیونیستی در نزدیکی تأسیسات نفتی، جزایر راهبردی و همچنین نیروگاه هستهای بوشهر، بهترین فرصت را برای جاسوسی و خرابکاری برای این رژیم فراهم میآورد.
۳- رژیم صهیونیستی به دارا بودن نرمافزارهای جاسوسی برای سرکوب مخالفان شهره است. در حال حاضر نرمافزار جاسوسی پگاسوز ساخت شرکت اسرائیلی(NSO) در امارات در طیف وسیعی استفاده میشود. خطر استفاده از این نرمافزارها برای سرکوب بیشتر انقلابیون بحرین وجود دارد.
👇نکته مهم:
موارد ذکر شده البته در صورت تحقق کامل پیمان امضا شده بین امیرنشینهای عربی و رژیم صهیونیستی می باشد.
با فراگیری فرهنگ دشمن ستیزی و مقاومت در منطقه، که حتی جوانان و آزادیخواهان این مناطق را نیز به شدت تحت تأثیر قرارداده است، احتمال رسیدن رژیم صهیونیستی به اهداف طراحی شده را ضعیف کرده و در آینده نزدیک، خائنین به امت اسلامی و آرمان فاسطین، سزای اعمال ننگین خودشان را خواهند دید.
#مقاومت #فلسطین
#خیانت #بحرین
#امارات #اسرائیل
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
🇮🇷 عاشقانه ای برای هم سنگر شهیدم
سلام هم سنگر شهیدم!
می دانم که فراموشم نکرده ای که اگر اینگونه بود، معلوم نبود چه سرنوشتی داشتم.
همینکه هنوز افتخارم تویی و به اهداف مشترکمان وفادار مانده ام، نشانه ای است که از حضور دوستان شهیدم بهره مندم.
دوست شهیدم
! این روزها (هفته دفاع مقدس) دوباره همه از تو و همسفرانت می گویند. بعضی ها از روی اعتقاد و بعضی ها هم از...
اصلا چه فرقی می کند که با چه نیتی از شماها سخن می گویند. آنچه مهم است و من و دیگر هم سنگرانت دلمان به آن خوش، اینکه حداقل چند روزی احساس غربت نمی کنیم و فضای کشور پر می شود از عطر نام و یاد شما مردان میدان #غیرت و #همت و #ایثار.
من و دیگر یاران بازمانده از کاروان شهادت هم، در این ایام دلمان هوایی می شود و بودن در کنار شماها را آرزو می کنیم
. نمی دانم چرا احساس کردم دلم می خواهد با تو حرف بزنم. فکر می کردم خیلی حرف برای گفتن دارم ولی شروع به نوشتن که کردم همه چیز یادم رفت و فقط ماند دلتنگی ام برای تو و هم سنگرانی که دلم در هوایشان پر می کشد.
به تو می گویم و فقط به تو، هم سنگرشهیدم که در بدترین شرایط دل مشغولی، دستمان را می گیرید؛ بدان که هنوز تعداد زیادی از همسنگرانتان، پای بند به همان اصولی هستیم که برای حفظ آنها با شما هم قسم شدیم و چند صباحی در کنارتان نفس کشیدیم و برای سربلندی ایران و پایداری انقلاب اسلامی، با دشمن جنگیدیم
. یادش بخیرآن روزهای #عزت و #شرف و مردانگی وامتحان که وقتی دشمن، خاک میهن مان را آماج حملات خود کرد تا انقلاب اسلامی مان را نابود کند؛ من، تو، و دیگر هم سنگرانمان به فرمان #اماممان لبیک گفتیم و در #جبهه ای که محلی برای اثبات فداکاری و مردانگی و ایثار بود، دورهم جمع شدیم.
همانجا بود که دوستی های مقدسمان شکل گرفت و جاودانه شد. درآن مکان مقدس و در آن روزهای سرنوشت ساز که هشت سال طول کشید، تو و تعدادی از هم سنگرانمان، #نَفسِ_مُطمَئِنِه شدید، نمره قبولی گرفتید و بالا رفتید، ولی امثال ما تجدید شدیم و حالا دائم در حال #امتحانیم...
هم سنگر شهیدم!
می دانی که هنوز در#جنگ با دشمنیم؛ البته روش جنگ عوض و بسیار پیچیده شده و #دشمن نابکار، دیگر با جسممان کاری ندارد بلکه #جان و ایمانمان را هدف گرفته و می خواهد با سرقت عقایدمان، دستمان را از دست ولایت، و راهمان را از راه #شهدا جدا کند.
#شیطان توی گوشمان زمزمه می کند که دیگر دوستی با شما و ماندن در راهتان را برای خود افتخار ندانیم.
می گوید دیگر زمانه عوض شده و برای زندگی باید فکر تازه ای کرد و طرحی نوی در انداخت.
به تو می گویم، فقط به تو همسنگر شهیدم، که با همین حربه دشمن، عده ای از همسنگرانمان، راهشان را از شما جدا کردند و...
اما ما هنوز تحت فرمان اماممان هستیم و به عهد و پیمانی که با هم سنگران شهیدمان داشتیم، وفاداریم،
پس دعایمان کنید تا خدا یاریمان کند تا برسر این پیمان بمانیم.
دوست خوب من!
به خون پاک و راه مقدست قسم که ماندن برسر عهد و پیمانی که در دوران عزت وافتخار ملت ایران – #دفاع_مقدس – باهم داشتیم، بسیار سخت شده است.
از تو و دیگر دوستان شهیدمان می خواهیم که شفاعتمان را بکنید و از خدای مهربان که پیشش خیلی عزت دارید، بخواهید تا دستانمان را همچنان در دست #ولایت نگهدارد.
می دانی که من افتخار دوستی با تو را یدک می کشم و هنوز هم در شرایط سخت و دشوار، پشت نام تو و دیگر هم سنگران شهیدم سنگر می گیرم.
می دانم کاری شایسته برای حفظ و حراست از اهدافی که تو برایشان، جان شیرینت را تقدیم کردی انجام نداده ام، که به دلیل ناتوانی ام بوده، نه اینکه نخواسته باشم کاری بکنم.
بقیه حرف هایم را نمی گویم که می دانی .فقط این را می گویم که خیلی دلتنگتم و... همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی_در
سروش
ایتا
بله
✅ پیروزی در جنگ اقتصادی با الگوی دفاع مقدس
☑ هفته بزرگداشت ایام دفاع مقدس، یادآور دفاعی جانانه و مبتنی بر ایمان، ایثار، همت و اراده بلند ملتی بزرگ است که هم زمان با تهاجم نظامی رژیم بعثی عراق به نمایندگی از استکبار و صهیونیسم جهانی به ایران، در ۳۱شهریور سال ۵۹، آغاز و به حماسهای ماندگار تبدیل شد.
دفاعی که آرزوهای دشمنان و غارتگرانی را که به دنبال شکست انقلاب اسلامی و تسلط دوباره بر ایران بودند را بر باد داده و برگ زرین دیگری بر کتاب افتخارات ایرانیان افزود.
تهاجم نظامی دشمن به ایران، در شرایطی آغاز شد که انقلاب نوپا و جمهوری اسلامی ایران، در حال تلاش برای ترمیم خرابی ها و مشکلات برجای مانده از خیانت های رژیم منحوس پهلوی از یک سو، و مقابله با تحرکات تجزیه طلبانه و بحرانهای داخلی به وجود آمده توسط سازمانهای ضدانقلابی و عوامل داخلی دشمنان خارجی ایران اسلامی از سوی دیگر بود.
در زمان شروع جنگ نظامی، شرایطی بر کشور حاکم بود که هیچ تحلیل گری تصور نمیکرد که ایران بتواند یک جنگ طولانی را اداره کند و دشمن را سر جایش بنشاند. بررسی مختصات جنگ تحمیلی علیه ایران در سال ۵۹ و جنگ تمام عیار اقتصادی امروز علیه ایران، بیانگر این واقعیت است که جمهوری اسلامی ایران میتواند با تکیه بر ارزشهای دفاع مقدس، در جنگ اقتصادی نیز همانند جنگ نظامی، پیروز میدان نبرد باشد.
عوامل متعددی در شکل گیری دفاع مقدس و کسب پیروزی تاثیر گذار بودند که در جنگ اقتصادی نیز می توان با تکیه بر همان عوامل، بر مشکلات فائق آمد و پیروز میدان شد که به چند نمونه اشاره می شود
۱- در مقابله نظامی بادشمن، تا زمانی که نگاه و تفکیک وظیفه سازمانی بر کشور حاکم بود و به صورت کلاسیک و با روش مرسوم آن زمان با دشمن مقابله میکردیم، توفیق چندانی به دست نیاوردیم، ولی از زمانی که گروههای مردمی احساس وظیفه کرده، آموزش دیدند، تجهیزات اولیه را مهیا و وارد عرصههای دفاع مقدس شدند و از نبرد نامتقارن و عملیاتهای غیرکلاسیک، شبانه و... استفاده شد، توانستیم معادلات را تغییر و دشمن را متوقف و به عقب برانیم.
در جنگ اقتصادی نیز نمیتوان با شیوههای متعارف و معمول اقتصادی با دشمن مواجه شد؛ امروز باید در وهله اول تلاش کنیم فشارهای اقتصادی خارجی را با مشارکت عمومی و مدیریت صحیح منابع در داخل کشور، کم اثر کرده و سپس تلاش کنیم در روابط تجاری و اقتصادی با سایر دولتها، از ابزارهای دیگری مانند پیمانهای دوجانبه پولی و مالی و... استفاده کنیم.
پیمانهایی نظیر تفاهم نامه ایران و چین و موارد محدودی که با کشورهای ترکیه و روسیه به عمل آمد.
۲- یکی از بزرگترین دلایل موفقیت ایران در دفاع مقدس، تلاش فرماندهان، ایثار و فداکاری رزمندگان و پشتیبانی عمومی از همه نقش آفرینان در عرصه های نبرد نظامی بود.
امروز، رزمندگان و فرماندهان در میدان جنگ اقتصادی، تولیدکنندگان و تامین کنندگان نیازهای اقتصادی کشور هستند که باید با روحیه جهادی و با رونق تولید و جهش تولید، عملیات کنند و عموم مردم نیز باید از اقدامات آنان حمایت و پشتیبانی لازم را به عمل آورند. بسیج منابع و امکانات که در دوران دفاع مقدس به سمت جبهه های جنگ روانه می شد، امروز جای خود را به حمایت از کالای داخلی داده است. در دوران دفاع مقدس، مردم به حداقل ها اکتفا می کردند و اصل را در تامین نیازهای جبهه می دانستند و حمایت از تولیدات داخلی و پرهیز از مصرف بی رویه کالاهای خارجی در شرایط فعلی، یعنی همان کمکهای مردمی به جبهههای جنگ در دوران دفاع مقدس.
۳- در دوران دفاع مقدس، هماهنگی موجود بین فرماندهان ارتش و سپاه و انجام عملیاتهای مشترک، شرایطی را فراهم آورد که ایران توانست، با اقتدار کامل در مقابل دشمنان متحد ایران و اجماع شیطانی آنها ایستادگی کند.
امروز نیز، ارگانهای درگیر در جنگ اقتصادی، ارجمله نظام بانکی، شبکه تولید و توزیع، تجار و صنوف مختلف، باید با هماهنگی، بتوانند جبهه ای متحد در مقابل دشمن تشکیل داده و با حمایت همه جانبه مردمی، بر مشکلات فائق آمده و پیروز صحنه نبرد شوند.
ایجاد هماهنگی بین ارگانها و گروههای ذکر شده، از ضروریات ادامه این جنگ نابرابر است که به عهده مسئولان مربوطه و متولیان امور است.
👇 نکته مهم :
همانگونه که در دوران دفاع مقدس، کسی فکر نمیکرد که ایران بتواند سه دهه بعد از اتمام جنگ، با تکیه بر دانش بومی و توان داخلی، به موشکهای بالستیک و ماهوارهبر دست یابد، شاید امروز هم کسی تصور نکند که اقتصاد ایران در آینده به یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان تبدیل شود.
تجربه دفاع مقدس نشان داد که این امر شدنی است؛ البته "به شرطها و شروطها" که بهره مندی از اخلاص، تلاش و همتی از جنس دفاع مقدس، از جمله آن شروط می باشد.
@talangorsiyasi
در
سروش
ایتا
بله
🔸 احتیاط؛
حاشیهها سازان مشغول کارند.
☑ مشغول کردن مجلس شورای اسلامی به مسائل حاشیه ای مختلف را شاید بتوان در راستای همان خطی ارزیابی کرد که از نخستین روزهای بعد از انتخابات دوم اسفند ۹۸، به دنبال ناکار آمد نشان مجلس یازدهم و ترساندن مردم از اقدامات انقلابی آن بود.
با نگاهی اجمالی به سخنان برخی دگراندیشان و سیلی خوردگان از مردم در انتخابات گفته شده، صدها مورد را می توان یافت که تئوری پردازان و سربازان میدانی اردوگاه غرب پرستان از یک سو، و جای گرفتگان در صف به اصطلاح دوستان، که نهایت هنرشان دیدن تا نوک بینی خود می باشد را مشاهده کرد که در هر برهه ای، یک بهانه ای پیداکرده و مجلس یازدهم و برنامه های آن را زیر سئوال برده و تلاش کرده اند جامعه را از امید بستن به اقدامات آن، ناامید کنند.
واقعیت غیر قابل انکار این است که مجلس یازدهم زیر ذرهبین است و عدهای قصد کردهاند تا این مجلس را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند تا از پرداختن به برنامه ها و شناسایی مشکلات اصلی مردم و ارائه و تصویب طرحهای رافع مشکلات کشور باز بماند.
به عنوان مثال، درباره آخرین حاشیه ساخته شده برای مجلس در موضوع تحویل خودرو به برخی نمایندگان، مگر چه اتفاق تازهای رخ داده است که عده ای تلاش دارند این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و این موضوع را به مهم ترین مسئله روز کشور تبدیل کنند.
مگرنمایندگان مجلس در دورههای گذشته و به مانند کارگزاران سایر بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند.؟
فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان ادوار مجلس که در راستای انجام وظایف نمایندگی می باشد، اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود.
آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است.؟ پاسخ پرسش راحافظه کسی یاری نمیکند، چرا که اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد.
با عنایت به موارد گفته شده، در اصل تحویل خودرو به نمایندگان، تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی، حتماً روشهای مناسبتری وجود دارد که باید مسئولان مربوطه، آنها را شناسایی و عمل کنند.
اینکه می گوئیم، نقدهای وارد شده به موضوع تحویل خودرو به نمایندگان، به جای دلسوزی برای مردم، جنبه انتقام گیری از مجلس را دارد، یک نمونه اش، اظهار نظر آن نماینده اصلاحطلبی است که خود دردوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس برای دریافت خودرو و مسکن استفاده کرده ولی حالا منتقد اقدام کنونی مجلس شده است.
اینکه می بینم وابستگان به جریانی که چشمان خود را به راحتی آب خوردن، برروی ضرر حدود ۱۵۰هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بست و حتی کلمه ای هم در باره آن خسارت عظیم به مردم سخن نگفتند ولی به واگذاری خودرو به نمایندگان مجلس، که در هر دوره انجام می گرفته است معترض شده اند، حتماً مغرضانه رفتار میکنند و مقاصد دیگری در سر میپرورانند.
آنچه که در این میان مایه تأسف است، این است که برخی از دوستان و افراد پاک و انقلابی هم، بدون در نظر گرفتن مصالح و حقایق موجود، در زمینی بازی می کنند که بدخواهان نظام و مردم، آن را طراحی کرده اند.
👇نکته مهم:
در شرایط فعلی، آنچه که باید برای نمایندگان مجلس فعلی مهم باشد، تمرکز بر مسائل اصلی مردم است و آنچه که نباید باشد، سرگرم شدن به حواشی است.
از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی، باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است؛ به همین دلیل در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه کامل و دقیق قرار بگیرد.
@talangorsiyasi
در
سروش
ایتا
بله
✅ رژیم صهیونیستی به دنبال نفوذ در آذربایجان و ارمنستان
☑ درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴ به مدت بیش از ۲ سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان، منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
دو طرف پس از آتشبس سال ۱۹۹۴ تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،آمریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود، بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
👇دلایل مخالفت جمهوری اسلامی با ایجاد تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف، پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد، زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ، هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته دست پیدا کنند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری، به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
@talangorsiyasi
در
سروش
ایتا
بله
🔸نکات تحلیلی پیرامون مناقشه قرهباغ
۱- اهمیت جمهوری آذربایجان برای رژیم صهیونیستی از چند جهت:
الف - دروازه ورود و سلطهگری در قفقاز.
ب - تامین بیش از ۵۵ درصد انرژی خود از پالایشگاههای جمهوری آذربایجان.
ج - ایجاد مانع در مقابل ایران برای پیشرفت در حوزه قفقاز.
د - ایجاد اهرم فشار برای مقابله با ایران از طریق ایجاد تفرقه و تنازع با همسایه شمالی.
۲- عدم تمایل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حل مناقشه قرهباغ به دلایل:
الف - اسرائیل بجای پول نفت، تسلیحات جنگی به آذربایجان میفروشد.
ب - آمریکا برای ایجاد اختلال در موازنه قدرت در حوزه نفوذ روسیه، نیازمند عفونتهای مزمن است.
۳- ترکیه برای حل مسائل شمال سوریه، به فکر ایجاد مسئله متناظر جدیدی در شمال ایران است.
۴- جمهوری آذربایجان تنها کشوری است که بیشترین حجم نفرت علیه ایران را در افکار عمومی مردمش پمپاژ میکند. این اتفاق به خاطر تسلط رژیم صهیونیستی بر رسانههای این کشور است.
۵- چند سال پیش مجوز فعالیت بهائیان در جمهوری آذربایجان صادر شد. مرکز فعالیت و فرماندهی بهائیان در حیفا قرار دارد. تنها ماموریت این فرقه، ایجاد اتوبان برای ورود و نفوذ یهودیان در میان جوامع اسلامی به ویژه شیعیان و تسلط بر آنها است.(بهائیان در سال ۱۹۱۸ توسط انگلیس در فلسطین مستقر شدند و در سایه ۳۰ سال فعالیت آنها، رژیم صهیونیستی تشکیل شد).
یک نظریه خطرناکی وجود دارد مبنی اینکه تشکیلات صهیون به دنبال ایجاد سه کشور یهودی است: یکی که در وسط مسلمانان و در فلسطین برای ایجاد تفرقه و تسلط بر کشورهای منطقه تشکیل شده است. دومین اسرائیل نیز قرار است که در سودان جنوبی برای تسلط بر آفریقا تشکیل شود. تجزیه سودان و ایجاد جنگ داخلی در سودان جنوبی برای نابودی مردمش مقدمه ای برای این سناریو است و رژیم صهیونیستی به نزدیکترین منابع نفتی مطمئن دست مییابد.
برای ساختن سومین اسرائیل نیز قرهباغ و جمهوری آذربایجان را انتخاب کردهاند. گسترش روزافزون شهرکهای یهودینشین در باکو و گنجه نشانههای خطرناکی از این هدف شوم است.(دقیقا" شبیه ۷۰ سال پیش در فلسطین).
آنچه غمانگیز است اینکه مردم جمهوری آذربایجان باید بیشترین حجم نفرت را از اسرائیل داشته باشند، اما ملت مظلوم این دیار، شب و روز تحت تاثیر تبلیغات منفی و مسموم علیه ایران هستند. در حالی که اگر ایران نباشد در آیندهای نه چندان دور مثل آوارگان فلسطینی، سرگردان تاریخ خواهند شد.
۶- اعزام نیروهای تکفیری به این منطقه، آغازی بر فلاکت و آوارگی مردم جمهوری آذربایجان است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑ دولت حسن روحانی باید مسوولیت خود را به پایان برساند!؟
✅ یکی از مواردی که چند وقتی است به مطالبه عمومی بخش قابل توجهی از اقشار مختلف مردمی تبدیل شده است، موضوع عزل یا استیضاح و برکناری رئیس جمهور می باشد.
مردم می گویند، چرا علی رغم اینکه آقای حسن روحانی توان اداره کشور را ندارد، اقتصاد کشور را به آستانه نابودی رسانده و قدمی برای رفع مشکلات معیشتی مردم برنمی دارد، رهبری انقلاب، ایشان را عزل نمی کند و یا مجلس نسبت به استیضاح و برکناری رئیس جمهور اقدامی نمی کند.در این رابطه، گفتنی های زیادی وجود دارد ولی چند نکته اساسی، یادآوری می گردد.
۱- رهبری انقلاب، زمانی نسبت به عزل یک رئیس جمهور اقدام می کنند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد و مشخص شود که ادامه حضور فردی در مقام ریاست جمهوری، منافع ملی و امنیت کشور را با خطر مواجه کرده است.
البته، بعد از عمل به وظایف مشخص شده از طرف مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه. همان مسیری که در جریان عزل ابوالحسن بنی صدر از ریاستجمهوری طی شد.
دریک نگاه واقع بینانه، آقای حسن روحانی مشکلات فراوانی دارد و مشکلات فراوانی نیز برای کشور و مردم ایجاد کرده است که قابل انکار نمی باشد ولی مشکلات ایجاد شده، راه حل عملی دیگری، در چارچوب قانون را دارد که نیازی هم به عزل و برکناری نمی باشد.
۲- در سال آخر ریاست جمهوری و در شرایطی که کمتر از۱۰ ماه از مسئولیت ایشان باقی مانده است، استیضاح یا برکناری و حتی استعفای رئیس دولت، نه تنها هیچ مشکلی را از جامعه و مردم برطرف نمیکند، که بر مشکلات موجود نیز می افزاید.
۳- دولت حسن روحانی، وعده داده بود که از طریق مذاکره با کدخدا، مشکلات مردم را حل کند و علی رغم باطل بودن اعتماد به بیگانه و مشاهده خلف وعده های فراوان از طرف کدخدا و سایر کشورهای غربی، هنوز نیز در آن راه قدم برمی دارد و امیدوار به همراهی غربیها برای حل مشکلات کشور می باشد.
دولت روحانی باید مدت مسئولیت خود را در زمان قانونی به پایان برساند تا همه مردم، اشتباه بودن این راهبرد را در عمل مشاهده و برآن صحه بگذارند تا دیگر فریب نخورند و انتخابی آگاهانه داشته باشند.
دولت حسن روحانی در سال آخر، باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خود باشد، نه آنکه با کنار گذاشته شدن، اولاً فرصت فرار از پاسخگویی پیداکرده و ثانیاً، بخش های تبلیغاتی و جریانات سیاسی و رسانهای همسو با دولت، فرصت پیدا نکنند با اغواگری و فریب، از دولت ناکارآمد و دلخوش به وعده های بیگانه، دولتی مظلوم بسازند و در بوق و کرنا کنند که مثلاً "نگذاشتند دولت کار کند و..."
۴- باید به مطالبات مردمی جهت داده شود و مردم از دولت، عمل به وعده ها و کار و خدمت، و از سایر قوا، وادار کردن دولت به کار و خدمت و شناسایی خائنین به ملت و کشور را به مطالبه عمومی تبدیل و در این مسیر قدم بردارند.
باید همگان، به ویژه صاحبان تریبون و رسانه، تلاش کنند در این مدت باقی مانده از عمر دولت، سطح آگاهی های عمومی را چنان افزایش دهند که بدون ورود مصداقی، راه انتخاب صحیح و بر اساس مصالح ملی را به جامعه یادآوری کنند و قاطبه مردم تمرین کنند، عملی را انجام و انتخابی بکنند که در مسیر مصالح ملت و کشور ایران باشد، تا هم مشکلات موجود حل شود و هم از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری شود.
#حسن_روحانی #رئیس_جمهور
#اصلاح_طلبان #کدخدا #خیانت #غرب_گرایان #عزل #استیضاح
#مردم #انتخابات #مجلس
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله