🔻 اربعین، تمرین تحقق «حکمرانی مردمی» است
🔻 الگوی مردمیسازیِ ادارۀ جامعه را از اربعین دریافت کنیم
📌 اجتماع بزرگ خادمان #اربعین در استان ایلام
🔘 اربعین یک زیارت ساده نیست؛ رزمایش منتظران و مقدمهسازان ظهور است
🔘 روضهها و دستههای کوچک عزا، انقلاب ما را نتیجه داد، آیا اربعین نتیجهای جز ظهور خواهد داشت؟
🔘 عمق معنای ولایتمداری یعنی سپردن کار بهدست مردمی که به عشق مولایشان بزرگترین کارها را انجام میدهند
____
#علیرضا_پناهیان در جمع خادمان اربعین استان ایلام:
اربعین یک زیارت یا یک روضۀ ساده نیست؛ اگرچه یک روضه و زیارت ساده هم از عمق راهبردی باعظمتی برخوردار است. امام(ره) میفرمود: آنزمانیکه اهلبیت(ع) برای یک قطره اشک در سوگ حسین(ع) اینقدر ثواب اعلام فرمودند، نقشه داشتند برای قدرت اسلام (صحیفه امام/ج16/ص346)
یقیناً جزو همین نقشه است که امام عسکری(ع) آن روایت مشهور را برای زیارت اربعین فرمودند (عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ...وَ زِیَارَةُ الْأَرْبَعِینَ؛ تهذیبالاحکام/ج6/ص52)
این حرکت عظیم اربعین چه آثاری دارد؟ اثر ابتداییاش، اتحاد بین دو ملت ایران و عراق است. این اتحاد و همدلی بین دو ملت، همان چیزی است که امام(ره) میفرمود بزرگترین قدرت را ایجاد میکند و الان این قدرت دارد تولید میشود.
اربعین رزمایش عاشقان حسین، منتظران مهدی و مقدمهسازان ظهور است. اربعین برای ما اثبات کرد که ظهور، امری شدنی است و با واقعیتهای موجود جهان قابل تطبیق است. اربعین که جریان مقاومت در مقابل تکفیریها را تقویت کرد به ما اثبات کرد چه ثمرات بیشتری در آینده خواهد داشت!
روضههای خانگی و دستههای عزاداری شهرها و روستاهای ما، انقلاب اسلامی را نتیجه داد. اربعین چه نتیجهای خواهد داشت جز ظهور امام زمان؟ روضههای خانگی شهیدانی مثل سردار سلیمانیها را تربیت کرد، اربعین چه کسانی را تربیت خواهد کرد!
اربعین محلّ تغذیۀ معرفتی و معنوی سربازان ولیعصر(ع) است. کودکانی که در دستههای عزای صدنفره در کوچه پسکوچهها میآمدند، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دفاع از حرم را رقم زدند. کودکانی که در اربعین حضور پیدا میکنند، چه آیندهای را رقم خواهند زد؟
فقط خدا میداند ماجرا چیست! مطمئن باشید آیندۀ اربعین کمتر از مقدمهسازی برای ظهور حضرت ولیعصر نیست. این یک بُعد ماجرا است. اما بُعد دیگر مسئله این است که اربعین برای جمهوری اسلامی ایران، تمرین تحقق حکمرانی مردمی است.
رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که دولت باید ابتدا اسلامی بشود بعد جامعه اسلامی بشود. خب اگر دولت بخواهد اسلامی بشود باید هرچه مردمی تر بشود. اگر دولت بخواهد مردمی بشود باید کوچک، مؤثر و مفید بشود. برای اینکه این امر تحقق پیدا بکند، باید مردم به صحنه بیایند و مردمسالاری دینی در همه زمینه ها تحقق پیدا کند.
رهبری فرمود «مردمسالاری دینی فقط به انتخابات و شرکت در رأیگیری نیست» باید کارها بیشتر به مردم سپرده بشود. اگر کار به دست مردم سپرده بشود، با کمترین هزینه و بالاترین سلامت، بیشترین فایده بهدست خواهد آمد و بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
اگر فقط دولت کارها را بهدست بگیرد و مردم در ادارۀ جامعه نقش نداشته باشند، قطعاً دولت موفق نخواهد بود. چون وقتی قدرت، در دولت تمرکز پیدا کرد، اگر مسئولین صالح هم یک خدماتی انجام بدهند، بالاخره آدمهای ناصالحی پیدا میشوند که نقشه بکشند تا این قدرت را بهدست بگیرند و بستر رانتبازیها و مافیاها را فراهم بکنند. باید کار بهدست مردم سپرده بشود تا امکان رانتخواری و دعواهای سیاسی بیهوده که مملکت را عقب نگه داشته از بین برود.
مردمسالاری و حکمرانی مردمی، همان چیزی است که ولایت میخواهد آن را محقق کند. این معجزۀ بزرگ اربعین است که وقتی به عنوان یک تمرین و یک تجربۀ مردمیسازی ادارۀ جامعه، به اربعین نگاه کنید، میبینید که اربعین میتواند مقدمهای برای اصلاح امور مملکت بشود.
این یک سؤال بزرگ تاریخی در حیات بشر است که چگونه میشود حکمرانی را مردمی کرد؟ این یک معمای جهانی و تاریخی است، این یک معما برای اندیشمندان علوم سیاسی در جهان است که الان اعتراف میکنند ما به بنبست رسیدهایم. بیایند نگاه کنند امام حسین چگونه الگوی مردمیسازی حکمرانی را دارد در اربعین اجرا میکند!
میدانید چه اتفاقی دارد در جهان میافتد؟ عمق معنای ولایتمداری یعنی سپردن کار به دست مردمی که به عشق مولایشان بهترین صورت را برای بزرگترین کارها فراهم میکنند. ما منتظریم الگوی حکمرانی اسلامی را از شما خادمان اربعین دریافت کنیم و این الگو برود در مجلس و در دولت، تا ساختارهای حقوقی و ساختارهای اداری تحول پیدا کند.
🚩 استان ایلام- 1401/5/30
📢صوت: @Panahian_mp3
#حکمرانی_مردمی
#اربعین
#گام_دوم_انقلاب
26.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 نجات اهل عالم با حسین(ع)است.
#أنا_من_حسین
🎥 برادر سیداحمد عبودتیان
🔹دشمن بهصورت فراگیر و در مقیاس جهانی عمل میکند و آرایش ما نیز باید جهانی و بینالمللی باشد.
❇️ هفتمین گردهمایی فعالانمردمی
جبههانقلاباسلامی
در عرصهاربعین
و
هفتمینهمایش
هیأتهایفعال درعرصهاربعین
🗓 |سوم و چهارم شهریورماه ۱۴۰۱|
📌|قم|مسجدمقدسجمکران|
💠 جامعهایمانیمشعر
💠 جامعهفعالانمردمیاربعین
💠 مسجدمقدسجمکران
✅ @www1542org
1680744194_-214089.pdf
16.46M
💠 چارچوب اصلی نظام تربیتی استاد علیرضا پناهیان
🔰➖➖➖➖➖➖➖➖🔰
✅«معرفی نظام تعلیم و تربیت با محوریت مدیریت تمایلات»
💠 ما هرجا یک مدیریّت انقلابیِ فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است؛
❌ هرجا مدیریّتهای ضعیف، بیحال، ناامید، غیرانقلابی، و بیتحرّک داشتیم؛ کارها یا متوقّف مانده است، یا انحراف پیدا کرده است.
💡 من به طور قاطع عرض میکنم، اگر مدیریّت در بخشهای مختلف کشور، متدیّن باشد، انقلابی باشد و کارآمد باشد، همهی مشکلات کشور حل خواهد شد؛ ما مشکل غیرقابل حلّی در کشور نداریم.
🎙رهبر معظم انقلاب
حضور مردم؛
مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند.
این راهپیماییهای عظیم، این حضور مردمی عظیم، این حضور در جبهههای دفاع مقدّس در طول هشت سال و در بقیّهی جبههها، این راهپیماییها و تظاهرات انقلابی، بیستودوّم بهمن، روز قدس، حوادثی مثل بیستوسوّم تیر، مثل نهم دی؛ اینها چیزهای عجیبی است؛
در همهی اینها این ملّت است که توانسته [شگفتی بیافریند]؛ یادمان باشد اینها را؛ و امروز روی این حساب کنیم، عبرت بگیریم، درس بگیریم که با این ملّت چگونه میشود رفتار کرد، چگونه باید رفتار کرد.
هر وقتی که نظام احتیاج به حضور مردم داشت، بدون اینکه کسی به آنها بگوید، خودشان حضور پیدا کردند. تشییع جنازهی شهید سلیمانی یادتان هست، یا همین تشییع جنازهی دو سه روز پیش در اصفهان؛ اینها خیلی پُرمعنا است، اینها جهتگیریها را نشان میدهد، راه را به ما نشان میدهد.
این میهمانی غدیر در تهران حادثهی عجیبی بود؛ و کارهایی از این قبیل که [مردم] همیشه بودهاند. اینها نباید از یاد برود.
البتّه شما [دولتتان را] میگویید «دولت مردمی»؛
دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخشهای گوناگون جلب کنید.
من قبلاً هم یک وقتی گفتهام این را، ظاهراً در جمع شما شاید گفتم که بنشینید کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامهریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد در بخشهای مختلف. این برنامهریزی میخواهد.
در این نامههای گوناگونی که از طریق ارتباط مردمی یا غیر آن به ما میرسد، گاهی یک پیشنهادهایی هست که انسان میبیند پیشنهادهای بسیار خوبی است؛ یک آدمی که اصلاً نمیشناسیم چه کسی است، در یک موردی یک پیشنهادی دارد، یک نظری دارد، این نظر را میدهد، گاهی بسیار کارگشا است. [ببینید] چگونه میتوانیم از اینها استفاده کنیم.
به طور خلاصه اگر بخواهم عرض کنم، توصیهی من در زمینهی مسائل اقتصادی و غیر اقتصادی این است که نگذارید ظرفیّتهای طبیعی و انسانیِ عظیمی که در کشور هست هرز برود؛ نگذارید.
35.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨چالش
نظر شما درباره
🔰 تربیت نهادپایه
چیست؟
▫️تربیت نهادپایه چه تفاوتی با تربیتهای فردی دارد؟
▫️تربیت در صنف ورزشکاران چگونه است؟
▫️چگونه شرکت در راهپیمایی اربعین در تربیت اشخاص مؤثر است؟
#کلیپ
#استاد_امینی_نژاد
#تربیت
@tamaddone
🚩#انا_من_حسین
❇️ «سامانهنظارتمردمیاربعین»
🔹در راستای رفع موانع
و ارائه خدمات متناسب شأن زائران اربعینحسینی،
آماده دریافت گزارشات
و پیگیری مشکلات
و مسائل مواکب و زوار در ایران و عراق،
در کلیه سطوح میباشد.
🔸واتساپ|ایتا|تلگرام:
۰۹۹۱۱۲۰۰۰۴۰
🔸پیامک:
۱۰۰۰۴۰۴۰۲۰
🔹لطفا تاریخ و زمان دقیق و موقعیت مکانی مربوط به گزارش را ذکر نمایید.
💠مرکز مطالعات اربعین
💠جامعه فعالان مردمی اربعین
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
🔸اطلاعیه مهم🔸
🏴هیأتهایحسینی سراسرکشور
🔹همزمان باایامعزاداری دههآخرصفر
وبهمنظور محکومیت فتنهاخیر
مراسم عزاداری خود را
بابیرونآوردن #دستههای_عزا در خیابانها
و #اجتماع در میادیناصلی شهر
برگزارخواهندکرد.
همراه با پرچمهای ایران عزیز 🇮🇷
و نمادهای هیأتهای حسینی 🚩
#لشکر_حسین
#یا_لثارات_الحسین
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
امام خمینی(ره): اینهایی که شما را دعوت میکنند که به ضد جمهوری اسلامی قیام کنید، اینها با #اسلام بَدند
🔺 باید بفهمند اینها که نمیتوانند کاری انجام بدهند
https://eitaa.com/tamaddone
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• تحلیل و توصیه راهبردی •
#اختصاصات_یک_اغتشاش
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
▫️ وظائف پساگندزدایی 1
اغتشاش شهریور 1401 چند ویژگی بزرگ داشت و آن :
1. ضعیف بودن استدلال و بهانۀ شکل گیری آن بود،
2. مشکل دیگرش این بود که دشمنان ایران و اسلام «به سرعت» و در سطح وسیع با آن هماهنگ شدند و در حجم وسیع و حیرت انگیزی محتوا برای آن تولید شد،
3. مشکل دیگرش این بود که کارهای خطای بسیاری هنگام عملیات به ظاهر اعتراضی شکل گرفت که موضع معترضان را «به شدت» و به صورت «مفتضحی» تضعیف کرد.
اما اتفاقاتی که افتاد :
ـ دروغ پراکنی و اتهام زنی بسیار وسیع که دانه به دانه قابل پیگیری و افشاگری است؛
ـ همکاری بخش مؤثری از اغتشاشگران با دشمنان خارجی که یک جرم بزرگ و نابخشودنی است؛
ـ تخریب گسترده و ضرر زدن به بیت المال و اموال مردم که هیچ توجیه ملی و قانونی ندارد؛
ـ ساختارشکنیها و وحشیگریهای وسیع که در هیچ فرهنگی قابل دفاع نیست؛
ـ تعرض به نوامیس که قطعاً یک مقبوحیّت ملی دارد و روشن نمودن حقایق آن باعث نفرت ماندگار و فراگیر ملی می شود؛
ـ آسیب جسمی به نیروهای مردمی و افراد بی ارتباط با ماجرا که بسیار وقیحانه است و در امتداد روشهای خطا در اعتراضات، به شدت محکوم است؛
ـ به شهادت رساندن تعداد زیادی از جوانان که تلاش داشتند از سلاح گرم برای خاموش کردن اغتشاشات استفاده نکنند.
ما هزینۀ بزرگی دادیم، حالا وقت چند کار حرفه ای است و باید اموری در این کشور برای همیشه تقبیح شود و مذموم شمرده شود و در برابر آن سدهای بزرگی قرار بگیرد :
1. باید به طور کامل و در سطح وسیع و کاملاً حرفه ای دروغ بودن همۀ ادعاها اثبات شود؛
هم با برنامه های کارشناسی هم با فیلم و سریال و کارهای هنری.
روی این موضوع باید آنچنان کار شود که این الگوی سخن گفتن با مردم و اتهام زدن به نظام به یک امر کاملاً مشکوک نزد مردم تبدیل شود.
توجه بشود که این مسأله یک امر مقطعی نیست که مسؤولین امر بگویند دیگر جمع شد و تمام شد، بلکه یک ضعف اجتماعی است که باید رفو شود و باید درمان شود.
نباید منتظر شویم تا مثل همیشه روایت صحنه را با کارهای سنگین فکری و فرهنگی و هنری به دست بگیرند و یک داغ ماندگار دیگر برای انقلاب درست بشود. کما این که حضرت آقا نگذاشتند روایت جبهه و جنگ به دست روشنفکرها بیافتد و الآن سر سفرۀ این برخورد مسؤولانه و هشیارانه نشسته ایم و کما این که به قول حضرت آقا «تسخیر لانۀ جاسوسی را روایت نکردیم و آنها روایت کردند و دیگر خسارت را خورده ایم».
2. باید زشتیهای کارهای کسانی که آتش بیار معرکه بودند و کسانی که برخورد آشوبگرانه داشتند به وضوح معلوم شود و از همۀ نخبگان و عموم مردم اعتراف گرفته شود که این رویه خطا بوده است؛
پس از کار تبلیغی وسیع و مستدل و حتی احساسی، انواع دادخواستهای قانونی علیه این حضور و این سفاهت و این وقاحت تشکیل شود و انفعال «شدید»ی برای ایشان درست شود.
به نکته توجه شود که به خاطر زشتی کار و ضعیف بودن موضع اغتشاشگران و حامیان آنها، بسیاری از بوقهای اصلاحات و ... نمی توانند در این صحنه به میدان بیایند و با صحنۀ فتنۀ 88 تفاوتهای زیادی دارد.
3. باید مدافعان بی عفتی به عنوان یک عده وحشی و نامتعادل و هنجارشکن و ... معرفی شوند و این تبدیل به یک مارک و آرم پایدار شود و بر پیشانی همۀ ایشان بخورد؛
باید از خروش مردم علیه این رفتار زشت به عنوان بزرگترین انرژی برای سربریدن این دریدگی و بی ناموسی و بی شرفی استفادۀ کاملی برد.
4. باید دفاع از امنیت و جانبازی در این راه به یک ارزش بزرگ و مقدس تبدیل شود؛
حضرت آقا در صحبت با جانباز شهید «خوش لهجه» می فرمودند شما جانبازان ترددتان در خیابان و در میان مردم تبلیغ اسلام و انقلاب است. و بعد افزودند حتی نفس کشیدن شما هم کار فرهنگی محسوب می شود.
باید با کارهای مقدماتی فرهنگی که صورت می گیرد، به جایی برسیم که تنفس این جانبازان بسیار بسیار عزیز هم به یک کار تبلیغی علیه بی عفتی و تزویر و توحش ضدانقلاب تبدیل شود.
ادامه دارد ...
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✿شاخه گل صلوات، هدیه به ارواح طاهر شهدای فتنه های سبز و بنفش و ... رحمة الله علیهم
☘️@faslefarhang
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• تحلیل و توصیه راهبردی •
#اختصاصات_یک_اغتشاش
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
▫️ وظائف پساگندزدایی 2
5. باید به خوبی از «پلیس امنیت» اعادۀ حیثیت اجتماعی شود؛
اینجا باید هزینه های بسیار بدهیم و باید نخبگان به صورت کامل به کار کشیده شوند تا پلیس امنیّت به جایگاه شایسته ای دست پیدا کند.
این دقیقاً ضد کارهایی است که دشمنان دارند دنبال می کنند.
به ویژه باید تا مدتها موضوع «گشت ارشاد» تعویق بررسی بخورد تا به دور از فضای احساسی و هیجانی مورد بررسی قرار بگیرد و همۀ طرحهای مربوط به آن به یک جریان کارشناسی کامل سپرده شود.
6. باید «شهدای مدافع امنیّت و عفت» تبدیل به یک قشر شناخته شده و پرعزّت و خانواده های آنها به یک گروه «صاحب رسالت» و مطالبه گر و پرحضور در همۀ میدانهای فرهنگی مربوط به مقابله با تزویر و ریا بشوند.
باید برای شهدای مدافع امنیّت و عفت یادواره ای تأسیس شود و پس از کار فرهنگی سنگین و ایجاد یک گفتمان امنیت و عفت، یک روز به آن اختصاص داده شود.
7. باید ولنگاری فضای مجازی شدیداً مورد تهاجم و تقبیح قرار بگیرد و آنقدر هجمه و ضربه به آن وارد شود که مخالفتها در برابر صیانت از فضای مجازی «کاملاً» از نفس بیافتد و به امر زشت و مذمومی بدل شود.
باید همۀ گروههایی که موافق صیانت از فضای مجازی هستند را برای شوریدن فرهنگی علیه ولنگاری و جمع آوری و نشان دادن شواهد آن و انجام تحلیلهای متراکم در این باب برانگیخت و هجم انبوهی از محتوا در این باب تولید و پخش کرد و وقتی که صحنه به خوبی به بلوغ رسید بحثهای حقوقی آن به تدریج مطرح شود.
┄┅••؛••┅┄
بعد از این همه هزینه از بیت المال و آبروی سیاسی کشور و آبروی داخلی نظام و ضایع کردن فرصتهای بزرگ کشور و ... صورت نگرفتن این نوع کارها شانه به شانۀ سفاهت می زند و تدبیر خطای فرهنگی و نوعی عقب ماندگی شدید است.
توصیه های مطرح شده و ضرورتهای شناسایی شده عمدتاً در حوزۀ حکمرانی قرار می گیرد و با توجه به این که دولت دست انقلابیون است صورت نگرفتن حتی یکی از این فهرست هم نشانۀ ناتوانی شدید جبهۀ انقلاب در حکمرانی عاقلانه و مسؤولانۀ کشور است.
برآوردن این مطلوبها نیازمند کارهای مطالعاتی متعدد است که باید از رهگذر تعریف پروژه های پژوهشی متعدد کوتاه و میان مدت و حتی تعریف پایان نامه های حوزوی و دانشگاهی صورت بگیرد.
همچنین نیازمند تولید محصولات هنری فراوان است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✿شاخه گل صلوات، هدیه به ارواح طاهر شهدای فتنه های سبز و بنفش و ... رحمة الله علیهم
☘️@faslefarhang
📌 اطلاع نگاشت |
1⃣ فتنه شناسی از منظر امیرالمومنین (ع) در نهجالبلاغه
🔰شامل ۶ قسمت
۱. شناخت فتنهها
۲. علل پیدایش فتنهها
۳. اوصاف فتنهگران
۴. نتیجه و پیامدهای فتنه
۵. راههای پیشگیری و رفع فتنه
۶. اوصاف جهادگران علیه فتنه
🔰در تمام موارد تنها منبع مورد استفادہ، خود #نهج_البلاغه شریف با ترجمه مرحوم دشتی میباشد، با این رویکرد که نهج البلاغه به تنهایی تا حد زیادی میتواند مفسّر بخشهای مختلف خود باشد.
📚 #اطلاع_نگاشت (#اینفوگرافیکی) #فتنه شناسی از منظر #امیرالمومنین (علیه السلام) در نهجالبلاغه بر اساس خلاصهای از بیانات ارزشمند دبیر #نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی استاد #مهدوی_ارفع انجام گرفته که در ماه مبارک رجب و در آستانه ولادت با سعادت حضرت امیر (علیه السلام) بر روی پایگاه اینترنتی شریعه جهت استفاده علاقهمندان به #نهجالبلاغه بارگزاری گردیده است و از لینک زیر تصویر با کیفیت آن به همراه توضیحات تکمیلی هر قسمت در دسترس میباشد.
👉 http://sharieh.com/news/373
اگر ملتی با گفتمان و نگرش امیرالمومنین (علیه السلام) مانوس باشند دچار فتنه نخواهند شد.
🆔 @mahdavi_arfae
https://eitaa.com/tamaddone
🔻 نه کسانی که نگران حجابند شلوغش کنند، نه کسانی که طرفدار بیحجابیاند فکر کنند که میتوانند شلوغش کنند
🔻 دوران ابتذال و هرزگی گذشته و دیگر جامعه به آن سمت نمیرود
🔘 اصلاً نیاز به تبلیغ حجاب نداریم؛ کافی است ماهیت و نتایج بیحجابی را نشان بدهیم که عاقبت ندارد
🔘 اگر از حقیقت زندگی مردم غرب فیلم میگرفتیم و همه میدیدند که آنها از بیبندوباری چه فلاکتی میکشند، خودبهخود همه حجاب را میپذیرفتند
🔘 در جهان، بیحجابی دیگر دِمُده شده، تازگیاش گذشته و هیجانش را از دست داده و بشر تجربه کرده و تلخیهایش را دیده
___________
#علیرضا_پناهیان در حرم بانوی کرامت:
در همین چند روزی که این ماجراها اتفاق افتاد و متأسفانه آن خانم مرحوم شدند، یک عدهای سعی کردند جامعه را جری بکنند که دیگر بیاییم ضدّ حجاب عمل بکنیم! خیلیها میگفتند «مردم دیگر حجابشان را برمیدارند!» اما اینطور نیست که آنها توهّم میکنند یا بعضیها را ترس برمیدارد. چرا؟ چون دوران ابتذال گذشته است.
ابتذال یک دورهای داشت؛ دیگر دورهاش تمام شده، دوران هرزگی گذشته است. دیگر جامعۀ بشری به آن سمت نمیرود. دیگر این چیزها حرف تازهای نیست. این برهنگی و بیبند و باری شنیعی که شما میبینید در فضای مسموم اینترنت هم آثارش بیشتر هست، جامعۀ بشری از این گذشته است! در بدترین شرایط، شما فکر میکنید چقدر طرفدار داشته باشد؟ اگر نعوذبالله مسئولین این مملکت، بدترین آدمهای زمین هم باشند که بخواهند همه را فاسد کنند، شما فکر میکنید چندنفر را میتوانند بیحجاب کنند؟
یک چیزی که تازگیاش گذشته و هیجانش را از دست داده و همه تجربه کردهاند و تلخیهایش را دیدهاند، این مسئله دیگر به قول امروزیها «دِمُده» شده است. لذا نه کسانی که نگران حجاب هستند شلوغش بکنند، نه کسانی که خیلی طرفدار بیحجابی هستند فکر بکنند که میتوانند شلوغش بکنند. دیگر بیحجابی چه هست و کجا را میخواهند با آن بگیرند؟ بعد میخواهند چطوری زندگی کنند؟ جهان از این بیحجابی چه دیده و چه سودی بُرده است؟ کدام اندیشمند پای آن ایستاده و از آن دفاع کرده است؟
بنده سالها قبل به کانادا رفته بودم، آنجا یک کسی که حدود بیست سال در ایران رئیس دانشگاه بود و حدود هفت سال هم در آنجا حضور داشت، به بنده میگفت: من قبلاً یک تصور اشتباهی داشتم که در این هفت هشت سال، برطرف شد. قبلاً فکر میکردم که جوانهای غربی به فساد و بیبندوباری علاقه دارند و جامعۀ غربی هم جامعۀ آزادی است، لذا جوانها هم میروند هر کاری دلشان میخواهد میکنند.
ایشان میگفت: من این تصور اشتباه را قبل از اینکه بیایم کانادا داشتم. اما در این مدتی که اینجا بودم، کانالهای تلویزیونی را میدیدم، مردم را میدیدم، دانشگاهها را میدیدم، کمکم متوجه شدم که اینطور نیست؛ یعنی فضای غرب آزاد نیست بلکه اینجا جوانها وادار به فساد میشوند و غربیها هزینه میکنند برای اینکه جوانها به هرزگی مبتلا بشوند. این را چه کسی میگوید؟ یک استاد دانشگاه، یک رئیس دانشگاه و کسی که نمایندۀ وزارت علوم است و آدم پختهای است و آنجا با جوانها و دانشجوها ارتباط دارد. حالا این گفتگوی بنده با ایشان مربوط به چه زمانی است؟ تقریباً اواخر دهۀ هفتاد شمسی. یعنی الآن از دوران این حرف بیش از بیست سال هم میگذرد.
انسان را خدا آفریده؛ صاحبش که کار از دستش در نرفته است! در دل همین جوانها اگر غریزۀ جنسی و نیاز عاطفی قرار داده، غیرت هم قرار داده است، در دل همین جوانها حیا هم قرار داده است.
اگر یک نفر دوربین میگذاشت روی کولش و میرفت از انگلیس، فرانسه و آلمان فیلم میگرفت، یا میرفت در آمریکا و کانادا، از حقیقت زندگی مردم آنجا فیلم میگرفت و نشان میداد که آنها از بی بند و باری، چه فلاکتی دارند میکشند و این فیلمها پخش میشد، آن وقت دیگر نیاز به تبلیغ حجاب هم نداشتید. ماهیت بیحجابی را رو کنید و نشان بدهید که بیحجابی عاقبت ندارد. ببینید، جامعهای که بی بند و باری میکند، این جامعه عاقبت ندارد.
🚩حرم حضرت معصومه(س) - ۱۴۰۱.۰۶.۳۱
📢صوت:@Panahian_mp3
@Panahian_text
پنجاه ونه 59 ایده جذاب برای روز حجاب و عفاف.pdf
184.7K
🔰ایده ترویج حجاب و عفاف
🔸۵۹ ایده جذاب جهت ترویج حجاب
🔹شامل:
فعالی های اموزشی
فعالیت های تبلیغی
فعالیت های میدانی
فعالیت های مطالبه گری
فعالیت های بین المللی
#امر_به_معروف
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دهه هشتادیها ، گوششان آماده شنیدن صدای« انا بقیةالله » است.
#حاج_حسین_یکتا