eitaa logo
تموج / محمد لسانی
992 دنبال‌کننده
135 عکس
46 ویدیو
8 فایل
تاملات محمد لسانی در تلاطم زمانه برای ارتباط با نگارنده: @M_lesani *Aparat:* https://www.aparat.com/lesani https://www.aparat.com/savad_e_resaneh *Bale:* https://ble.ir/tamavoj *Telegram:* https://t.me/tamavoj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰میزگرد حکمرانی رسانه ای با حضور آقایان لسانی و شفیعیان 🔗 https://eitaa.com/nahadsetad
🔰چرا متا به اصلی ترین حامی آزادی قدس یورش برد؟ 📝 محمد لسانی ۱.رسانه‌ های اجتماعی عموماً رهبران جهان را از ممنوعیت‌ها معاف می‌کنندزیرا اخبار آنها دارای ارزش خبری است. ۲. واشنگتن پست،حمایت از فلسطین و عملیات حماس را عامل حذف اکانت های رهبر ایران برشمرد.دیلی میل هم نوشت:«متا پس از درخواست های مکرر برای محو اسرائیل از روی نقشه جهان، حساب های علی خامنه ای را بست.» ۳. آژانس تلگراف یهود نوشت جاناتان گرینبلات یکی از گروههای فشار صهیونیست ها گفته:« ما مدت‌هاست که از متا خواسته‌ایم تا حساب‌های رهبر ایران را حذف کند وتحسین می کنیم که بالاخره این اتفاق افتاد.» ۴.بررسی های داده کاوی(data mining) نشان می دهد از زمان شروع  طوفان الاقصی صرفا در یک حساب رسانه های اجتماعی رهبر که پنج میلیون و سیصدهزار عضو داشته،بیش از صد میلیون بازدید صورت گرفته است.این حساب مجموعا 18 میلیون نظر هم کسب کرده است. ۵. موج وقاحت رژیم صهیونیستی در فشار به رسانه های اجتماعی ادامه دارد. چنانکه متا به زودی به کاربردن اصطلاح"صهیونیستی"در این پلتفرم را مصداق خشونت بحساب می آورد! 🌐بخوانید: B2n.ir/g92563 ✅ به تموج بپیوندید: 👇👇 https://eitaa.com/tamavoj
🔰 لازمه های زیست در عصر پساحقیقت: 🔸 زیست با مردم و فهم نظام ترجیحات مردم که امروزه متاثر از رسانه است زمینه جهت دهی و اثرگذاری بر آنان است 🔹 گفتن آمارها و استدلال آوردن بر حوزه شناختی تمرکز دارد. باید شناخت را به احساس و عاطفه آمیخت. 🔸 عصر پساحقیقت زمینه ی بروز اخبار جعلی و فریب احساسی است. حواستان نباشد کاربران را علیه شما بسیج می کنند. 🔹 کسانی که زیر آوار افکار عمومی قرار گرفته اند و از گفتار و رفتار آنان، مسئله سازی می شود توسط دیگران روایت می شوند نه خود. هر چهره و سازمانی باید راوی خودش باشد و اجازه تصاحب روایت را به دیگران ندهد. به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
⭕️ گیمر نوجوان از حساب پدربزرگش صد میلیون تومان برداشت کرد تا خرج بازی کند! ♦️ یک نوجوان ۱۵ ساله در بهشهر مازندران بیش از صد میلیون تومان از حساب بانکی پدربزرگش برای خرید بازی‌های اینترنتی برداشت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، یک مرد که به دلیل برداشت‌های غیرمجاز از حساب بانکی‌اش به پلیس فتا مراجعه کرده بود، پس از آنکه مشخص شد سارق کسی جز نوه ۱۵ ساله‌اش نیست، شکایتش را پس گرفت. فرمانده انتظامی استان مازندران در این باره به خبرنگاران گفت که پسر ۱۵ ساله ساکن بهشهر به همراه پدر بزرگش به پلیس فتا دعوت شدند و این نوجوان که از کارش پشیمان بود، به ماموران گفت که حدود صد میلیون تومان از حساب پدربزرگش برداشت و صرف خرید بازی‌های آنلاین رایانه‌ای یا شارژ حساب بازی‌های اینترنتی کرده است. به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 "فارس آینده" روی میز سواد رسانه 📝 محمد لسانی 🔸بیش از آنکه به تغییر فنی خبرگزاری فارس تمرکز کرد، باید به تغییر نگاه آن به رسانه و رسانه داری اندیشید و آن را ارزیابی کرد. بی شک "فارس آینده" نگاهی نو به خبررسانی و گردش اطلاعات در جامعه است که باید در تقویت این مدل اهتمام ورزید. به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
💢"فارس آینده" روی میز سواد رسانه 📝 محمد لسانی 🟢نقاط مثبت نقاطی که باید بر آن تمرکز کرد تا مزیت رقابتی و ممتاز شود ۱.تقویت سرمایه اجتماعی : به حاشیه راندن الگوی تولید عمودی پیام مبتنی بر صلاح مخاطب و رسیدن به خواست مخاطب از سویی و کمرنگ کردن تمرکز بر حامیان مالی و حقوقی خبرگزاری و مقابله با برچسب زنی (Labeling) ۲.مبتنی بر عصر انسان رسانه: توجه به برندسازی شخصی (Personal branding) و قدرت بخشی به هویت ها ۳.توجه و تاکید به بستر فنی تعامل: در دو دهه گذشته نوآوری های قالبی و فنی در عرصه خبر و خبررسانی تقریبا هیچ بوده و صرفا بر نوآوری محتوایی و روایی سرمایه گذاری می شده است. ۴.بالابردن سطح سردبیری خبر: در الگوی سنتی، اتاق خبر قلب یک خبرگزاری است که متصل به دریافت خطوط و سرخط خبرها از داخل و خارج است اما در الگوی نوین، نودهای شبکه (nodes) عملا قلب جریان خبر هستند. ۵.افزایش تنوع و جذابیت: در حالیکه محدودیت منابع (مکانی، محتوایی، انسانی، مالی) باعث افتادن نبض خبر در کشور شده است از این طریق می توان با قدرت بخشی به کاربران، جذابیت و تنوع بخشی را به خبر برگرداند. ۶.سرچشمگی در گردش اطلاعات: در صورتی که اتصال بین شبکه (interconnection) با حمایت زیرساختی به اجرا درآید عملا یک فرد با گذاشتن پیام در فارس آینده می تواند ویراستی و کانال های خود در پیامرسان ها را به روزرسانی کند. 🔴چالش ها تداوم و بزرگ شدن این بخش عملا ماهیت نوآوری جدید را با خطر روبرو می سازد. ۱.جلب خبرنگاران آزاد و نخبگان عرصه خبر: در حالیکه این قابلیت جدید می تواند به یک آرایش خبری منجر شود اما یارگیری از میان خبرنگاران برجسته تحلیلگران و تفسیرگران است که ملاک توفیق این طرح است نه پیوستن علاقه مندان و عموم. ۲.تضعیف قواعد و اصول ژورنالیسم: یکی از خطرهایی که رسانه های اجتماعی برای ژورنالسم داشته اند، کم محتوا کردن و رسیدن به روزنامه نگاری ضعیف ( weak journalism) است. ۳.کنشگری هجومی در تلاقی با بحرانها: در بحران هایی که تمام افکار عمومی (public opinion) را در بر می گیرد نقش خبررسانی بر اساس مدل افقی صرفا همه گیری را تقویت می کند. ۴.تزلزل فنی از طریق نفوذپذیری امنیتی: تمرکزبخشی و تجمیع صدا در یک منبع، هدف بالقوه برای هک و حملات فنی است که می تواند هدف تنوع صدا را به خاموش کردن صدا برساند. ۵.اعمال ممیزی در تایید و برجسته سازی: با توجه به ماهیت عرصه خبر به نظر می رسد حفظ فارس آینده در ریلی که ویژگی مردمی، جذاب، درلحظه بودن را با اقتضائات خبری (درست accurate، جامع complete، شفاف clear) پیوند بزند بسیار سخت است. به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نسخه با کیفیت "فارس آینده" روی میز سواد رسانه به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 نشست ویژه دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای با حضور آقایان مهدی فضائلی، محمد لسانی، فرشاد مهدی‌پور و محمد صرفی در غرفه KHAMENEI.IR در نمایشگاه رسانه‌های ایران به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰از شبکه معنایی تا شبکه کنشگران متکثر غیرمتمرکز در نشست ویژه‌ی بررسی عملیات‌های رسانه‌ای KHAMANEI.IR در طوفان الاقصی و مسدود شدن حساب اینستاگرام این رسانه، محمد لسانی کارشناس و پژوهشگر رسانه به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت. وی با اشاره به اینکه در زمان جدید مفهوم شبکه و روابط حول شبکه ارتباطات انسانی به فضای مجازی تعمیم پیدا کرده به طرح یک سوال پرداخت و گفت: «شبکه روابط معنایی سیدعلی خامنه‌ای چه اهمیتی داشته و مخاطبی که پیام او را می‌شنیده چه تاثیری داشته که شرکت متا تصمیم می‌گیرد این شبکه قدرتمند را را مسدود و روابط معنایی آن را مختل کند؟» این کارشناس رسانه با تشریح سیاست‌های محدودیت‌کننده پنهانی که بر حساب‌های کاربری از این دست اعمال می‌شوند افزود: «مخاطب 5 میلیون و 100 هزار نفری صفحه کاربری دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در اینستاگرام در فضایی حول این حساب کاربری گرد آمده که این حساب با سیاست‌های محدودیت کننده‌ی پنهان روبرو بوده. در این حالت حساب کاربری شما مسدود نیست اما مثلا پست‌ها و محتواهای شما به دیگران پیشنهاد داده نمی‌شود.» لسانی در بخش دیگری از اظهارات خود، انسجام‌زدایی از جبهه مقاومت در حوزه رسانه را از کارویژه‌های نظام رسانه‌ای استکبار توصیف کرد و گفت: «امروز این موضوع برای آنها تبدیل به یک اصل شده است. راهکار مقابله با این وضعیت آن است که در یک ساحت با قواعد خودشان با خودشان بازی کرد. مساله اصلی اما این است که ما هیچ راهی جز قوی‌تر شدن نداریم. این قوی شدن هم از نظر زیرساختی است و هم از نظر نیروی رسانه‌ای و بازیگران متکثر غیرمتمرکز که بتوانند این صدا را پیش ببرند.» این کارشناس رسانه همچنین با بیان اینکه رسانه‌های اجتماعی، رهبران کشورها و دولت‌ها را به‌دلیل ارزش خبری این چهره‌ها از اعمال محدودیت‌ها مستثنی کرده‌اند و تنها مورد نقض این ماجرا جمهوری اسلامی ایران است افزود: «اقدام اخیر خلاف سیاست‌های کلی رسانه‌های اجتماعی است. سوال مهم دیگر این است که چه اتفاقی در هیئت حاکمه آمریکا افتاده است که دولت آمریکا در مواردی مانند اقدام اخیر با سیاست‌های افراطی اسرائیل همراهی می‌کند.» وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از رسانه‌های داخلی گفت: «متاسفانه در داخل کشور راجع به مسدود شدن این حساب کاربری بحث جدی نشده و جریان‌های رسانه‌ای به نقل صرف خبر بسنده کرده‌اند.» نشست ویژه بررسی عملیات‌های رسانه‌ای KHAMENEI.IR در طوفان‌الاقصی و مسدودشدن حساب اینستاگرام این رسانه ظهر امروز چهارشنبه دوم اسفندماه با حضور جمعی از کارشناسان در غرفه KHAMENEI.IR در نمایشگاه رسانه‌های ایران برگزار شد. به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹‍ ببینید | راهی جز قوی شدن نداریم 🔹در نشست ویژه‌ی بررسی عملیات‌های رسانه‌ای KHAMANEI.IR در طوفان الاقصی و مسدود شدن حساب اینستاگرام این رسانه، محمد لسانی کارشناس و پژوهشگر رسانه به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت. 🔹متن سخنان آقای لسانی را از اینجا بخوانید. 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| 💢 تاثیرگذاری رسانه‌ها ▫️اولین تاثیرگذاری رسانه بر هویت و هویت بخشی افراد است که اثرگذاری طولانی مدتی بر شخصیت و نگرش افراد دارد. ▪️دومین مورد،تاثیرگذاری دفعی است. به این معنا که بعضی ها در استفاده رسانه ای دفعاً اثر می‌گذارند،اثر موقت و کوتاه مدت. ▫️ما باید بتوانیم محیط اجتماعی، فکری و محیط زیست رسانه ای را پاک کنیم. ▪️استاد محمد لسانی 🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻 🆔@savad_rasaneh
به پایان رسید: 🔰برنامه های محمد لسانی در نمایشگاه امسال شامل موارد زیر بود: ۱. ارائه و سخنرانی در دورهمی روابط عمومی های ایران ۲. میزگرد آسیب شناسی نظام اطلاع رسانی کشور با حضور دکتر حسن خجسته، دکتر پیام تیرانداز و آقای محمد خددادی در غرفه خبرگزاری فارس ۳. حضور در نشست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حضور دکتر مجتبی صمدی ۴. آموزش فکت چکینگ در غرفه خبرگزاری ایرنا ۵. حضور در نشست ویژه غرفه khamenei.ir با حضور محمد فضائلی، فرشاد مهدی پور و محمد صرفی ۶. حضور و مصاحبه در غرفه خبرگزاری میزان ۷. حضور و مصاحبه در غرفه خبرگزاری شهر ۸. مصاحبه با انجمن سواد رسانه طلاب ۹. نشست تخصصی اخبار جعلی به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 تجربه تلخ از پوسته های ناامن به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لو رفتن اطلاعات بواسطه پوسته تلگرام 🔹️ لسانی، کارشناس صداوسیما: بواسطه پوسته تلگرام طلایی، اطلاعات و شماره حساب‌های مردم لو رفت و در فضای مجازی بفروش گذاشته شد! @Akharinkhabar |akharinkhabar.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رکورد شکنی با عزم ملی! 🔹پرس ذهنی و روانی علیه مشارکت 🔸 تغییر میدان نبرد به ذهن ها و انگاره سازی ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔴 محمد لسانی، کارشناس و مروج سواد رسانه در یادداشتی برای فرهیختگان به ده درس سواد رسانه از انتخابات اخیر پرداخت. 🌐 متن کامل را بخوانید: www.B2n.ir/lesani1402 ▪️ اول؛ اهمیت زیست موازی ▪️ دوم؛ فقدان برند‌های معتبر ▪️ سوم؛ پیوستگی میدان به رسانه ▪️ چهارم؛ اهمیت بستر ارتباطی ▪️ پنجم؛ شخصی شدن مصرف رسانه‌ای و کانالیزه شدن جامعه ▪️ ششم؛ لزوم پیوست‌نگاری از رسانه ملی به رسانه اجتماعی ▪️ هفتم؛ اهمیت یافتن انگاره‌های تثبیت‌شده (قبلی) در مقابل انگاره‌سازی (جدید) ▪️ هشتم؛ اهمیت روایت استعاره و تمثیل ▪️ نهم؛  اهمیت قلاب و دستگیره اتصال به افکار عمومی ▪️ دهم؛ تداوم اثر تبلیغات محیطی ✅ انتخابات 1402 امکان تکرار و کلیشه‌سازی در انتخابات 1404 را دارد لذا باید مورد موشکافی تخصصی قرار گیرد. در چهار بخش رسانه ملی، رسانه‌های دولتی، رسانه‌های خصوصی، انسان رسانه‌ها باید بازطراحی و بازآرایش صورت گیرد به بازخوانی تجربه‌های سواد رسانه پرداخته و تاکید می‌کند، دانش و تجربه رسانه‌ای را باید به‌کار گرفت وگرنه چرخه اعتبارزدایی و مخاطب‌پرانی از سوی نظام رسانه‌ای افزایش می‌یابد. ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
📝 مسئله مهم و قابل تامل این است، وزن برندگان نمایندگی مجلس، آرام آرام به این طیف ها متمایل شده است: 🔸سلبریتی های رسانه ای 🔹 شبکه سازان اجتماعی 🔸 برندهای حرفه ای شخصی ‌و کمتر کسی بخاطر پایگاه گفتمانی و انتساب جریانی به جرگه پیروزمندان راه می یابد. انتقال آهسته ی اعتبار از گروه های قدرت به جریان اجتماعی و فرهنگی باعث تغییر آرایش بازیگران می شود. ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چهار توصیه به کنشگران 1. برنامه ریزی ترارسانگی (Transmedia) ۲. کنش ۳۶۰ درجه ۳. مدیریت وجهه (Personal Branding) ۴. ایجاد شبکه با مخاطب وفادار (loyal audience) 🎼 ارائه در اجلاس حضوری و مجازی کشوری بسیج هنرمندان 🔸استفاده از فناوری‌های دیجیتال با ترکیب پلت‌فرم‌ها یا سکوهای مختلف و روایت سازی از این طریق برای ایجاد شبکه ↪️ با دیگران به اشتراک بگذارید... ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
واکنش های رسانه ای به مطلب مهم ۱۰ برش سواد رسانه از انتخابات ۱۴۰۲ 📝متن کامل را بخوانید: https://www.jahannews.com/news/872670/ ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰دفاع از شخص یا شخصیت نظام! 📝 محمد لسانی 🔸متن مکتوب حاج آقای صدیقی چند دلیل بی سند بود اما مصاحبه تصویری شان، عقب تر و ماقبلِ رسانه تر از آن متن! متن، از شخص ایشان بود اما مصاحبه از طرف یک خبرنگار و یک سازمان رسانه ای! 🔹واقعا این عقول رسانه ای که به سراغ ایشان رفتند کدام شبهه را جواب دادند و چه کمکی به ایشان کردند جز تیز و تند کردن انتقادات برای عدم پاسخگویی؟! مگر نمی شد سند روزنامه رسمی از مجمع عمومی موسسه را به مردم نشان داد؟ 🔸امروز در رسانه به شدت نیاز به بادیگارد داریم اما نه فقط برای دفاع از شخص بلکه برای دفاع از "شخصیت نظام" 🔹چهره هایی که در رسانه مورد هجمه واقع شدند ممکن است بها ندهند، تعلل کنند یا ورود نابجا و حاشیه ساز داشته باشند اما نمی شود بادیگارد بنشیند و شاهد ترور شخصیت نظام باشد. غیرت حاج حیدرهای عرصه رسانه نمی گذارد با سرمایه اجتماعی اینگونه رفتار شود... ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰برای کسانی که با یک زیرنویس، به نقد نشنیده ها می نشینند! جوابیه محمد لسانی به مطلب یک کانال خبری تا دقایقی دیگر منتشر می شود...
🔰برای کسانی که با یک زیرنویس، به نقد نشنیده ها می نشینند! 💠 مطلبی توسط کانال "بیداری ملت" با تصویر بنده و تیتر " این شبکه اینترنشنال نیست، این شبکه خبر جمهوری اسلامی ایران است!" منتشر شده است که جهت تنویر افکار عمومی مواردی ذکر می شود: 🔸۱. دعوت از بنده، پنجشنبه شب در برنامه جهان امروز شبکه خبر با موضوع تحلیل خبرسازی های فضای مجازی در مورد جواب ایران به رژیم صهیونیستی صورت گرفت. زیرنویس شبکه نه از صحبت بنده است نه دقیق در موضوع هماهنگ شده. 🔹۲. در صحبت خودم به سه دسته اشاره کردم که از خبرسازی ها سود می برند و یک دسته را برونداد مطالبه مردمی دانستم: ۱. دزدی کلیک (clickbait): بالابردن ترافیک و نفع رسانه ای از خبرسازی ۲. شهرت آنلاین: رسانه ها و انسان رسانه هایی که به دنبال دیده شدن خود هستند. ۳. عملیات روانی: کسانی که در پی مهندسی افکار عمومی هستند ۴. مطالبه مردمی: برونداد طبیعی و بالابردن و گرم کردن تنور خونخواهی شهدا 🔸 ۳. مطلب کانال بیداری ملت، تاکید می کند الان صداوسیما باید موج رسانه ای ترس و وحشت در بین اسرائیلی ها را با برنامه هایش تدارک ببیند و این برنامه های بی منطق! چیست؟ از نویسنده و رسانه ای که چنین تحلیل می کند در عجبم! برای موج ترس و وحشت در بین صهیونیست ها چنان که در برنامه هم گفتم باید با زبان عبری و محلی و در بین رسانه های اجتماعی خودشان نفوذ کرد چنان که کرده ایم! نه اینکه با مشخص کردن زمان و هدف احتمالی در داخل و در برنامه های صدا و سیما، رسما به آتش دلسردی و بی اعتمادی از عدم تحقق بدمیم. تا کنون حداقل چهار موج زمانی را پشت سر گذاشته ایم که رسانه های معلوم الحال گفته اند امشب دیگر حمله می کنیم و به چوپان دروغگویی تبدیل شده اند که دیگر خبرهایشان مسموع مردم که هیچ، حتی محل اعتنای مخاطبانشان نیست. 🔹۴. اگر حد اقلی از تقید به اخلاق و ظواهر شرع و اتکا به اصول حرفه ژورنالیسم در کانالهایی که مطلب خود را صرفا با دیدن یک زیرنویس، نوشته اند وجود دارد ، امیدوارم این مطلب را که در حکم جوابیه است منتشر کنند وگرنه در دسته اول و دوم تحلیل بنده قرار می گیرند. وَالعاقِبَةُ لِلمُتَّقينَ محمد لسانی ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.