شبکه مربیان نخبهپرور
📣 اوّلین نشست صمیمانۀ طلّاب مجموعههای مردمی نخبهپرور ▫️ تقدیر از طلاب نخبهپرور برگزیده ▫️ هم ان
📣 اوّلین نشست صمیمانۀ
معلمین رسمی مجموعه های مردمی نخبه پرور
▫️ تقدیر از معلمین رسمی برگزیده
▫️ هم اندیشی پیرامون نخبه پروری
▫️ آشنایی با تولیدات محتوایی پرورش نخبگان
📍 مجموعههای استان تهران
📆 زمان: چهارشنبه 15 اسفند(به صرف افطار)؛
👨🎓 به مناسبت هفته تربیت اسلامی
#مرکز_شهید_احمدی_روشن
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
📲 به شبکه مربیان نخبه پرور بپیوندید:
ایتا | بله | شبکه مربیان نخبه پرور
پرسش و پاسخ | مشکل خلأ عاطفی
📌 پاسخ کارشناس مرکز شهید احمدی روشن:
💠 سلام علیکم؛ در درجه اول باید توجه داشته باشید که حل مشکلات نوجوانان به ویژه مسائل عاطفی آنها فرآیندی زمانبر است و نیاز به صبر و حوصله دارد. برای حل مشکلی که مطرح کردید لازم است به مرور زمان طی حداقل ۶ ماه ۶ اقدام زیر را دنبال کنید:
1⃣ آنچه باید با خانواده دانش آموز درمیان بگذارید:
🔸 نوجوان خود را درک کنند و وقت بیشتری را با او باشند و پای صحبت هایش بنشینند. هنرمندانه او را در خانه وادار به گفتگو با اعضای دیگر خانه کنند و از گفتگو با یکدیگر لذت ببرند.
🔸 تفریحات ساده مانند پیاده روی و رفتن به کوه یا پارک و غیره را با فرزندشان افزایش دهند. گاهی میتوانند به صورت جمعی در خانه بازی های خانوادگی و صمیمیت بخش داشته باشند.
🔹 از ابراز محبت نترسند و سر فرصت های مناسب به فرزندشان بگویند او را دوست دارند.
گاهی اوقات دفعه های اول نوجوان احساس خوبی به این ابراز محبت والدین ندارد اما به مرور زمان برایش عادی شده و رابطه با والدین را تقویت میکند.
🔸 خانواده نقاط قوت نوجوان را به روی او بیاورند تا در وی تقویت شود و اعتماد به نفس وی افزایش یابد. به او اعتماد کنند و کارهایی که در توانش هست به وی بسپارند و در جاهایی که امکان دارد در انجام امور از او مشورت بگیرند.
🔹 نوجوان را تشویق کنند در فعالیت های گروهی به ویژه #ورزش و به ویژه فعالیت هایی که برای دیگران سود بخش است شرکت کنند. اینگونه کارها فواید بسیاری دارد از جمله اینکه در او احساس مفید بودن و ارزشمندی را تقویت میکند.
2⃣ گفتگوی اختصاصی با نوجوان ترتیب دهید:
این گفتگوها باید به صورت منظم هفتگی یا یک هفته در میان در یک وقت مشخص و محدود صورت گیرد(مثلاً شنبه ها نیم ساعت). گفتگو با نوجوان هر چند ابزاری بسیار مهم در تربیت است اما نیاز به خبرگی دارد و در غیر اینصورت اشکالات متعددی از جمله در برخی موارد ضمان شرعی ایجاد میکند. به همین خاطر تا جای ممکن افراد با تجربه و خبرۀ مجموعه این کار را عهده دار شوند.
🔻 در این گفتگوها موارد زیر را دنبال کنید:
🔸 نوجوان دقایقی محدود صحبت کند تا قدری تخلیه شود و شما با گفتاری متین و منطقی با او همدلی کنید و بگویید احساساتش را درک میکنید. در این جلسات حتماً مراقبت کنید فضا به سمت احساسی شدن نرود و زمینه برای وابستگی به نوجوان یا بالعکس فراهم نشود.
🔹 سعی کنید به نوجوان در زمینه استعدادها و امکانات و توانمندی هایی که در اختیارش هست آگاهی بخشی کنید(اگر در مورد چگونگی این موضوع سوال دارید میتوانید به فصل اول کتاب زندگی خودباورانه مراجعه کنید). در همین راستا از او بخواهید شکرگزاری این استعدادها و توانمندی ها را به صورت عملی تمرین کند. مثلاً به او یاد دهید میتواند پس از هر نماز واجب سر به سجده شکر گزارد و چند نعمت مهم خدا را به یاد آورد. همچنین میتواند هر هفته وقتی را با خود خلوت کند و نعمت هایی که خدا به او داده است را به زبان بیاورد و حدیث نفس کند.
🔸 کتاب زندگی خودباورانه و جزوات زندگی با نشاط را به مرور در اختیار نوجوان بگذارید و از او بخواهید هر هفته بخشی از آن را مطالعه کند و در گفتگوی هفتگی نظرش را در مورد بخشی که خوانده بگوید و با او در آن زمینه گفتگو کنید.
🔹 سطح دغدغه ها و اهداف و آرمان های نوجوان را بالا بیاورید. نوجوان وقتی به حقیقت مرگ و کوتاهی فرصت زندگی توجه پیدا میکند خیلی زود متوجه میشود که اهدافی که بر اساس تقلید از جامعه برای خودش در نظر گرفته چقدر پوچ و بی ارزش است و آمادگی مناسبی پیدا میکند که به اهداف و آرمان های متعالی برسد. آن ها را در این مسیر تا رسیدن به سر منزل مقصود همراهی کنید.
3⃣ مربی در فرصت های مناسب نقاط قوت متربی را به روی او بیاورد تا در او تثبیت شود و اعتماد به نفس افزایش یابد. مثلاً اگر او خیلی خوب کارها را سازماندهی میکند به او بگوید: «تو چقدر مدیریت خوبی داری! در آینده این توانایی تو خیلی به کار می آید.»
4⃣ دانش آموز را ترغیب کند تا در ورزش هایی که تخلیه کننده اضطراب هستند و اعتماد به نفس را افزایش میدهند شرکت کنند. ورزش های رزمی به ویژه آنهایی که نوجوان میتواند به مرور کمربند های مختلفی بگیرد یا سطوح مشخصی را طی کند از جهاتی در این زمینه اولویت دار تر هستند.
5⃣ دانش آموز را در انجام کارهای گروهی و کمک به دیگران مشارکت دهید. موضوعات اجتماعی و نیاز حضور در این عرصه و کمک به دیگران را برایش توضیح دهید و او را به آن ترغیب کنید و سپس برایش کارهای مشخص و در حد توان تعریف کنید. چنین اقداماتی احساس مفید بودن و ارزشمندی را در نوجوان بسیار تقویت میکند.
6⃣ با روش ها و زبان های مختلف نوجوان را به نماز اول وقت در مسجد دعوت کنید. نماز و مسجد حال و هوای معنوی خوبی به نوجوان میبخشد و نشاط و شادابی او را زیاد میکند.
#پرسش_و_پاسخ
#مشکلات_عاطفی
🆔 @tarbiat_nokhbeh
📌قسمت نهم مساجد نخبه پرور
به زودی ...
🔹 قسمت اول | مسجد جواد الائمه
🔸 قسمت دوم | کانون دانش پژوهان نخبه
🔹 قسمت سوم | مسجد کاظم بیگ
🔸 قسمت چهارم | کانون نخبگان آفتابگردان
🔹 قسمت پنجم | پایگاه امام حسین (ع)
🔸 قسمت ششم | مسجد المهدی (عج)
🔹 قسمت هفتم | شبکه مربیان نخبه پرور
🔸 قسمت هشتم | کانون یاوران مهدی(عج)
💠 اگه شما هم مسجدی میشناسید که مثل مجموعههای بالا مسیر #نخبهپروری رو در پیش گرفته به ما معرفی کنید ...
#مساجد_نخبهپرور
#نخبگان_و_تمدنسازی
🆔 @tarbiat_nokhbeh
41.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چیزی شبیه معجزه...
🕌 مساجد نخبهپرور
🎞 قسمت نهم
📌 مسجد لرزاده
📍تهران – میدان خراسان
💠 «تعداد شاگردان شیخ زیاد نبود، اما او برای تعلیم و تربیت همانها خوب وقت میگذاشت»
🎯 داستان مسجدی که آسمان معنویت کشور را روشن کرد.
📲 | مساجد نخبهپرور | شبکه مربیان نخبه پرور |
#مساجد_نخبهپرور
#نخبگان_و_تمدنسازی
🆔 @tarbiat_nokhbeh
فرمانده کل قوا | «مهمترین ثروت»
🔶 در مورد نخبهی علمی و (کلّاً) نخبه، اوّلاً باید بدانیم و میدانیم ـ یعنی من بجد به این معتقدم و باید همه بدانیم این را ـ که نخبه یکی از مهمترین ثروتهای انسانی کشور است.
🔷 بسترسازی برای پرورش نخبگان، شناساییِ استعدادهای نخبه، کمک به آنها در رفتن به سمت قلههای علمی و تحقیقی؛ اینها همه کارهای بسیار مهمی است که البته این کارها در کشور ما شروع شده؛
🔹 بعد از آنکه در گذشته - قبل از انقلاب - مطلقاً در این کشور وجود نداشت و حتی در جهت عکس آن حرکت میشد؛ یعنی در واقع نخبهکُشی بود؛
🔹 الان چند سال است که بحمداللَّه توجه به نخبگان در برنامه قرار گرفته؛ لکن آنچه تاکنون شده، کافی نیست.
#مهمترین_ثروت
#فرمانده_کل_قوا
🆔 @tarbiat_nokhbeh
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مهمترین کار در کشور ...
📌 « حالا که ما با یک قشر جوان هوشمند، مواجهایم قضیه جور دیگریست...اگر ما این موجود باارزش را که هوشمندی خود را در همه چیز ثابت کرده تربیت نکنیم و به جایگاه شایسته نرسانیم واقعا جفا شده »
#جایگاه_معلم
#ارزش_نخبهپروری
🆔 @tarbiat_nokhbeh
خدمات | آزمون های جامع علمی ماهانه
📌 شرکت ۷۰ مجموعه نخبهپرور در چهار پایه ششم تا نهم در آزمونهای علمی مرکز شهید احمدی روشن.
✅ برای پیوستن مجموعه فرهنگی تربیتی خود به جمع مجموعههای نخبهپرور به آیدی زیر پیام بدهید.
(@Ahmadiroshan_supportt)
📅 ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳
#مرکز_شهید_احمدی_روشن
#خدمات
#آزمون
🆔 @tarbiat_nokhbeh