8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🏴#کلیپ
#اضطرار_به_امام
🔹وقتی کفش های دوران کودکی به پایت تنگ می شود!
🎙حجت الاسلام والمسلمین میرباقری
@TarbiateManavi
تربیت معنوی
🔆#اوج_حضور ✴️تشرف کامل بن ابراهیم مدنی 🔰#قسمت_اول: 🔹ابونعیم محمد بن احمد انصاری از اصحاب امام حس
#اوج_حضور
✴️تشرف کامل بن ابراهیم مدنی
🔰قسمت دوم:
... تا این مطلب از خاطرم گذشت، امام علیهالسلام بدون اینکه حرفی زده باشم، شروع به خندیدن نمود و آستین خود را بالا زد. دیدم زیر آن لباس لطیف، لباس سیاه و خشنی پوشیده و فرمود: این لباس خشن برای خدا و این لباس لطیف برای مردم است.
به امام حسن عسکری علیهالسلام سلام کردم و کنار دری نشستم که پردهای بر آن زده بودند. ناگاه بادی وزید و پرده کنار رفت و من پسری را دیدم که همچون پاره ماه میدرخشید و سنش حدود چهار سال بود.
✅ناگاه آن پسر به من فرمود: ای کامل بن ابراهیم! و از این سخن او و نحوه صدا زدنش لرزهای بر اندام من افتاد. خواستم بگویم لبیک ای آقای من! که به ناگاه خود فرمود: به محضر ولی و حجت و باب علم خداوند آمدهای تا بپرسی، غیر از کسی که معرفت و عقیده تو را داشته باشد، آیا وارد بهشت میشود؟
🔹عرض کردم بله؛ به خدا قسم همین سوال را داشتم. فرمود: در این صورت کسانی که داخل بهشت میشوند کم هستند! ( ظاهرا مراد حضرت این است که عقیده تو برای رفتن به بهشت کافی نیست). در روز قیامت، کسانی وارد بهشت میشوند که به آنان «حقیّه» گفته میشود. عرض کردم: ایشان چه کسانی هستند؟
✅ادامه دارد...
📔 (کتاب غیبت طوسی ص438)
#تشرفات #امام_زمان_علیهالسلام
@TarbiateManavi
تربیت معنوی
🔆هر هفته در محضر نور 💎آثار ایمان و عمل صالح ☘حیات طیبه 🔻در قسمت قبل گفتیم که: کسی که دارای ایمان وع
🔆هر هفته در محضر نور
🌱آثار ایمان و عمل صالح
💎حیاة طیبة
🔻گفتیم که از آثار ایمان و عمل صالح این است که خداوند برای چنین شخصی یک حیات طیبهای ایجاد میکند.
❇️چنین انسانى در اثر این حیات جدید در نفس خود نور و کمال و قوّت و عزّت و لذّت و سرورى درک مى کند که نه مىتوان اندازه اش را معین و نه مىتوان گفت که چگونه است.
🔹چگونه چنین نباشد و حال آنکه غوطه ور در حیاتى دائم و زوال ناپذیر، و نعمتى باقى و فنا ناپذیر، و لذتى بدون درد و تیرگی ، و خیر و سعادتى که آمیخته با شقاوت نیست میباشد.
✳️این حیاتی است حقیقی و جدید که خداوند به بندگان خاص خود افاضه میکند.
🔸به این حیات، حیاة طیبة گفته میشود، چون حیاتی است خالص، که هیچ چیز ناپاکی در آن نیست که آن حیات و آثارش را از بین ببرد.
✅ادامه دارد ...
📘برگرفته از تفسیر شریف المیزان(نحل/۹۷)
@TarbiateManavi
تربیت معنوی
#راهبران_هدایت 💠دستهبندی آیات پیرامون حضرت مریم سلاماللهعلیها 🔷یکی از نکات بسیار مهم راجع به مو
#راهبران_هدایت
✅آیات پیرامون حضرت مریم سلاماللهعلیها
💠دسته اول آیات:
نذر مادر مریم سلاماللهعلیهما، قبل از تولّد او
همان طور که قبلا گفته شد، آیاتی که در قرآن راجع به حضرت مریم سلاماللهعلیها است، هشت دسته است که اولین دسته، آیاتی است که راجع به نذر مادر حضرت مریم است:
«إِذْ قالَتِ امْرَأَتُ عِمْرانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ ما في بَطْني مُحَرَّراً فَتَقَبَّلْ مِنِّي إِنَّكَ أَنْتَ السَّميعُ الْعَليم * فَلَمَّا وَضَعَتْها قالَتْ رَبِّ إِنِّي وَضَعْتُها أُنْثى وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما وَضَعَتْ وَ لَيْسَ الذَّكَرُ كَالْأُنْثى وَ إِنِّي سَمَّيْتُها مَرْيَمَ وَ إِنِّي أُعيذُها بِكَ وَ ذُرِّيَّتَها مِنَ الشَّيْطانِ الرَّجيم» (آل عمران/ 35 و 36)
🔶حنّا، همسر عِمران، نجوا کرد: «خدایا، بچهای را که در شکم دارم، وقف تو کردهام تا فارغ از هر مشغلهای در خدمت دین تو باشد. از من بپذیر که تو فقط شنوای دانایی.»
همینکه بچهاش را بهدنیا آورد، با حسرت گفت: «خدایا، بچهام دختر است!»
🔺البته خدا بهتر میدانست که او چه فرزند مهمی بهدنیا آورده است! پسری که او میخواست، به اهمیت دختری نبود که به او دادیم!
🔷بعد ادامه داد: «نامش را مریم گذاشتم. او و بچههایش را از شرّ شیطانِ راندهشده از خوبیها به تو میسپارم.»
✅ادامه دارد...
#حضرت_مریم_سلاماللهعلیها #قرآن
@TarbiateManavi
📜 #سیرهی_علما
💠 همسر بزرگوار علامه طباطبایی رحمة الله علیهما
🔻 همسر شهید مطهری پیرامون شخصیتِ مرحومه «قمر السادات مهدوی» همسر علامه، چنین میگوید:
🔸در طول زندگیام، خانمی مانند ایشان ندیدم که این اندازه، دغدغه همسرش را داشته باشد. میگفت: هنگامی که میخواهم برای علامه چایی ببرم و علامه، در حال مطالعه است؛ حتی به ایشان نگاه هم نمیکنم تا مبادا رشته افکارشان، پاره شود، چایی کمرنگ را میگذارم و از اتاق خارج میشوم.
🔻#گذشت و #مهربانی در #خانواده
🔹روزی، مهمانِ خانم بودم. لباسهایش خیلی مندرس و کهنه شده بود و ایشان نیاز داشت که لباسی برای خودش بدوزد. هنگامی که علامه میخواستند از منزل خارج بشوند، به ایشان گفت، در راهِ بازگشت از درس، برای من پارچه بخرید. علامه برای ایشان سه متر پارچه خرید. وقتی پارچه را دیدم، متوجه شدم که آن پارچه، مناسب لباس نیست. به خانم گفتم که به نظر من این پارچه مناسب پیراهن نیست و حتما خود خانم هم متوجهی آن شده بود. ایشان با لبخند و با تأکید خاصی به من گفت که «این را "حاجآقا" خریدهاند و آن چیزی را که حاجآقا بخرند، حتما خوب است. چرا به درد پیراهن نمی خورد؟!» همان روز لباس سادهای با آن پارچه دوخت و پوشید. ایشان تا این اندازه در برخوردش با علامه، محبت و فداکاری نشان میداد و به خاطر همین محبتی که نسبت به هم داشتند، دارای زندگی خوبی بودند.
منبع: پایگاه بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری http://www.motahari.ir
@TarbiateManavi