20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#کلیپ_ویژه
#سی_جرعه_نور
✨ جرعه سوم✨
💭 فرصت شنیدن حتی در شرایط جنگی
🎙حجت الاسلام والمسلمین #عمومی
@tarbiatemanavi
#سبک_زندگی 🌙
🌙#رمضان
✴️ رعایت اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان
1⃣ در ماه رمضان زمانی که میخواهید تصمیم بگیرید که در افطار یا سحر چه غذایی را مصرف کنید🍽، باید به این نکته توجه کنید، غذای مصرفی در این دو وعده باعث ثبات بدن شما در طول روز بعد خواهد شد، بنابراین مصرف مواد غذایی درست اهمیت زیادی خواهد داشت.
2⃣ افطار باید یک وعدهی غذایی متناسب از نظر مواد مغذی🍯 باشد و نباید در آن زیاده روی کرد. بیش از حد غذا خوردن و یا مصرف بیش از حد غذاهای پر از چربی در این وعده منجر به سوء هاضمه و افزایش وزن خواهد شد.
3⃣ مصرف غذاهای سرشار از فیبر🌮 در طول ماه رمضان بسیار توصیه میشود. چرا که این غذاها آهستهتر از غذاهای فراوری شده هضم شده و فرد برای مدت طولانیتری احساس سیری خواهد داشت.
4⃣ به صورت سنتی و از دیرباز مردم در ماه رمضان روزهی خود را با خوردن یک عدد 🧆خرما افطار میکنند. خرما علاوه بر اینکه منبع بسیار خوبی از انرژی است، به خاطر داشتن پتاسیم بالا به ماهیچهها و اعصاب هم کمک میکند تا عملکرد بهتری داشته باشند. ولی نباید خرمای زیادی مصرف شود، چرا که این مادهی غذایی قند بالایی دارد.
@tarbiatemanavi
#قرآن
#تلاوت
💎 #آداب و #شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
❇️ تلاوت قرآن با صوتی حزین و ملایم
از دیگر آدابی که به #تلاوت_قرآن اثر بیشتری میدهد، خواندن با صوتی ملایم و حزین است، بهگونهای که اگر در مکان خلوتی مشغول تلاوت باشد، صدای خودش را بشنود یا به فرموده بعضی از بزرگان، صوتی مانند صدای زنبور، و البته حزین.
🔰امام صادق علیهالسلام فرمودند: «قرآن براى ناليدن و اندوه نازل شده، آن را با صوت حزين بخوانيد.»
(اصول کافی، ج۲، ص۶۱۴)
⁉️حکمت اینگونه تلاوت ممکن است دو مطلب باشد:
1⃣ اولا، ذهن و خیال انسان، متوجه صوت خودش میشود و پراکندگیهای فکری به سراغ او نمیآید که این خودش مرتبهای از حضور قلب است؛
2⃣ ثانیا، در اینگونه تلاوت، افزون بر بهکارگیری زبان _ که از خروجیهای نفس است _ چشم و گوش نیز _ که از ورودیهای نفس است _ به کار گرفته میشود، و طبعا این چرخش ورودی و خروجی، و فعال بودن قوا در تلاوت قرآن، آثار بیشتری را به دنبال خواهد داشت.
📚 دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۵
@tarbiatemanavi
#حکیمانه
#زاهد_دغلباز
🔹 زاهدنمایى مهمان پادشاه شد، وقتى که غذا آوردند، کمتر از معمول و عادت خود از آن خورد و هنگامى که مشغول نماز شد، بیش از معمول و عادت خود، نمازش را طول داد، تا بر گمان نیکى شاه به او بیفزاید. هنگامى که به خانهاش بازگشت، سفره غذا خواست تا غذا بخورد.
🔹پسرش که جوانى هوشمند بود از روى تیزهوشى به ریاکارى پدر پى برد و به او رو کرد و گفت: مگر در نزد شاه غذا نخوردى؟
زاهدنما پاسخ داد: در حضور شاه چیزى نخوردم که روزى به کار آید. (یعنى همین کمخورى من موجب موقعیت من نزد شاه گردد، و روزى از همین موقعیت بهره گیرم)
پسر هوشمند به او گفت: بنابراین نمازت را نیز قضا کن که نمازى نخواندى تا به کار آید؟
🍃اى هنرها گرفته بر کف دست
عیبها برگرفته زیر بغل
🍃تا چه خواهى گرفتن اى مغرور
روز درماندگى به سیم دغل
📕حکایتهاى گلستان سعدى به قلم روان، حکایت ۴٨
@tarbiatemanavi