🔹چرا امام مهدی عجل الله فرجه را قائم ومنتظر مى نامند⁉️ در کلام امام جواد علیه السلام
✅جواب امام جواد عليه السلام:✍️شیخ صدوق و ابو القاسم خزاز رضوان الله علیهما روایت کردهاند: صقر بن ابی دلف گوید:
از امام جواد علیه السلام شنیدم که میفرمود: امام بعد از من پسرم علی است؛ امر او امر من، و سخن او سخن من، و اطاعت از او اطاعت از من است، و امام پس از او پسرش حسن است؛ امر او امر پدرش، و سخن او سخن پدرش، و اطاعت از او اطاعت از پدرش میباشد. سپس حضرت سکوت فرمودند. عرض کردم: ای پسر رسول خدا صلی الله علیه و آله، پس امام بعد از حسن کیست⁉️ حضرت گریهی شدیدی کردند، سپس فرمودند: بعد از حسن پسرش، قائم به حق و امام منتظر است. گفتم: ای پسر رسول خدا، چرا ایشان قائم نامیده شدهاند⁉️ فرمود: چون او وقتی قیام میکند که یادش مرده است و اکثر معتقدین به امامت وی، از عقیدهی خود باز گشتهاند. گفتم: چرا او را منتظر میگویند؟ فرمود: زیرا ایام غیبش زیاد شود و مدتش طولانی گردد و مخلصان در انتظار قیامش باشند و شکاکان انکارش کنند و منکرانش یادش را تمسخر کنند و تعین کنندگان وقت ظهورش دروغ گویند و شتاب کنندگان در غیبت هلاک شوند و تسلیم شوندگان در آن نجات یابند.
📚کمال الدین،باب۳۶ح۳ص۳۵۲-۳۵۳.
📚کفایة الاثر،ص۳۹۸-۳۹۹ح۱۷۰.
📚بحار الانوار،ج۵۱ص۳۰ح۴.
#امام_زمان
#قائم_منتظر
#نيمه_شعبان
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
┄┅══✼✨﷽✨✼══┅┄
|السلامُعلیڪَ ایُهاالمُقدمُالمأمول...|💚
سلام امام زمانم✋
آرزوی رسیدنَت در دل آسمان
و زمین مانده 🌎
کی حاجت این
اهل زمین را برآورده
بہخیرمی کنی مولاجان:)
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
👌یک حافظ حرفه ای و موفق
حتما باید این ۶ مورد جزو برنامه روزانه اش باشه 🥰
هر کدوم از این ویژگی ها کمک کننده در مسیر حفظ هستن که با انجام اونها به پیشرفت زیادی در حفظ خواهید رسید ☺️🍃
شما هم این مواردو روزانه انجام میدید؟
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🌴#حضرت_علی(؏):
زیبایے زمین به انسان
زیبایے "انسان به عقل"
زیبایے عقل به ایمان
زیبایے "ایمان به عمل"
زیبایے عمل به اخلاص
زیبایے اخلاص به دعا
زیبایے دعا به صلوات
بر محمد و آل او #صلوات
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
پانزده درسنامه دبیرستان.pdf
1.5M
درسنامه ویژه متوسطه دوم
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
یکی از راههای بالا بردن #فنبیان_در_کودکان👇
✅گزارشگری
این بازی برای کودکان و نونهالان بسیار جذاب خواهد بود.😍 در این بازی از شرکت کنندگان میخواهیم که هر یک از آنها، خود را خبرنگار و یا گزارش گر تصور کرده و رویداد، حادثه، شرایط و یا موقعیتی را توصیف کرده و گزارش دهند.
در صورت امکان، از میکروفن دستی بعنوان ابزار بازی استفاده کنید و از فرزندتان بخواهید که میکروفن را در دست گرفته و صحبت کند. بازی گزارشگری، #هوش_کلامی کودکان را افزایش میدهد و تأثیر بسیار زیادی در غلبه بر #کمرویی دارد
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
پانزده درسنامه دبیرستان.pdf
1.5M
درسنامه ویژه متوسطه دوم
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
جذاب سازی کلاس.PDF
314.9K
روشهای جذاب سازی کلاس های معارف و دینی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
روانشناسی کودک و نوجوان
آموزش خودمراقبتی به کودکان و نوجوانان
🔰به حرفها و نگرانیهای کودک توجه کنید
هنگام صحبت کردن، شاید کودک حرفهای تازهای بزند یا نگرانیهایش را با شما در میان بگذارد. در این صورت این دو مرحله باید انجام شود:
گفتههای فرزندتان را تکرار کنید تا مطمئن شوید درست متوجه شدهاید؛ برای مثال، «دوست نداری خانم X تو رو محکم ببوسه» یا «فکر میکنی آقای Y رفتار عجیبی داره».
با کودک صحبت کنید تا بداند در صورت تکرار این اتفاق چگونه با آن برخورد کند؛ برای مثال، «اگر خانم X سعی میکنه تو رو ببوسه، اشکالی نداره که بهش بگی “نه” و ازش دور شی. کار درستی میکنی که اینها رو بهم میگی. مهم اینه که باهام درمیون میگذاری.
🔰به کودکان توانایی گفتن کلمه «نه» را بیاموزید
«نه» گفتن از مهارتهای مهم در آموزش خودمراقبتی است که کودکان باید بیاموزند. «نه» گفتن کودک به لمس یا هرگونه عمل ناخواسته بخش مهمی در ایمن ماندن او در برابر سوء استفاده است.
اگر کودک شما نمیخواهد فرد بزرگسالی او را قلقلک دهد، ببوسد یا بغل کند، اشکالی ندارد که «نه» بگوید و از آن شخص دور شود.
در صورت پیش آمدن رخدادهای زیر، اشکالی ندارد که کودک شما «نه» بگوید؛ برای مثال، اگر کسی:
او را لمس میکند.از کودکتان بخواهد کاری انجام دهد که باعث شود احساس ناامنی، گیجی یا ترس را تجربه کند.کاری انجام دهد که باعث شود کودک شما بخواهد از او فاصله بگیرد.او را تهدید کند.او را فریب دهد و در موقعیتی ناامن قرار دهد.
همچنین کودک باید بپذیرد که دیگران نیز به او «نه» بگویند.
این موقعیتها را تمرین کنید
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
- با خودمراقبتی، انرژی جوانی خود را تجدید کنید.
2- دوران نوجوانی و جوانی، دوران پراسترسی است . با خودمراقبتی، استرس خود را کاهش دهید.
3- با خودمراقبتی، احساس مثبت جوانی خود را تقویت کنید.
4- با خودمراقبتی، می توانید دوران جوانی خود را در سلامت، شادی، آرامش و صلح طی کنید.
5- با خودمراقبتی، سلامت و تندرستی دوران جوانی خود را حفظ و تقویت کنید.
6- با خودمراقبتی، می توانید اعتماد به نفس و کارآمدی خود را بازیابید و تقویت کنید.
7- با خودمراقبتی، می توانید شور و شوق جوانی و انگیزه موفقیت خود را حفظ کنید و افزایش دهید.
8- شما می توانید با خودمراقبتی، سلامت خود، خانواده و دوستان تان را تضمین کنید.
9- شما می توانید با خودمراقبتی، سلامت دوران نوجوانی و جوانی و سایر دوران های زندگی خود را تضمین کنید.
10- برای آشنایی با دانش و مهارت های خودمراقبتی، قبل از آنکه دچار مشکلی شوید: مطالعه و با افراد معتبر مشورت و گفتگو کنید.
11- جوانی سالم، بانشاط و ایمن با خودمراقبتی
12-سلامت در خانه، مدرسه، دانشگاه، ورزشگاه ... با خودمراقبتی
13- با خودمراقبتی، جوانی سالم، ایمن و بانشاط را تجربه کنید.
14- با آگاهی و مهارت، از محیط زندگی و طبیعت پیرامون خود مراقبت کنید.
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
🌙قسم به ماه دو نیمه به وقت تنهایی
قسم به زلزلة القلب و عشق و شیدایی...
🌙قسم به آیه ی چشمت به معجزه به غزل
تو را قسم به خدایت چه وقت می آیی؟
.#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
عید مبارک
«اعمال شب #نیمه_شعبان»
1️⃣غسل کردن؛
2️⃣احیاء این شب به نماز و دعا؛
3️⃣خواندن دعای کمیل؛
4️⃣زیارت #امام_حسین(ع) از راه دور و نزدیک؛
5️⃣خواندن دعاهای «اَللّهُمَّ اقْسِمْ لَنا مِنْ خَشْیَتِكَ...» و «اَللّهُمَّ بِحَقِّ لَیْلَتِنا وَ مَوْلُودِها...»که در حکم زیارت امام زمان (عج) است (به مفاتیحالجنان مراجعه شود)؛
6️⃣ذکرهای "سُبْحانَ اللّهِ" ، "الْحَمْدُلِلّهِ" ، "اللّهُ اَكْبَرُ" وَ "لا اِلهَ اِلا اللّهُ" صد مرتبه گفته شود؛
7️⃣خواندن نماز جعفر طیار (به مفاتیح مراجعه شود)؛
8️⃣خواندن چهار ركعت نماز [دو نماز دورکعتی] در هر ركعت حمد و سپس توحید صد مرتبه و بعد از اینکه نماز تمام شد این دعا را می خواند: «اللهم انی الیک فقیر...» (به مفاتیح مراجعه شود)؛
9️⃣هر كس در شب #نيمه_شعبان، سه مرتبه سوره ياسين (یس) را بخواند، (مرتبه اول به نيت طول عمر، مرتبه دوم به نيت توانگری ومرتبه سوم به نيت دفع بليات)، انشاالله درآن سال از آفات و فقر در امان میماند و عمر او طولانی میگردد، و پس از تمام كردن سوره در هر مرتبه دعای زير را با تضرّع بخواند:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم يا ذَالمنِّ لا يُمَنُّ عليك يا ذالطَّولِ لا اله الا انت، انت ظهرُ اللاجين و جارُ المستجيرين و امان الخائفين اِن كُنتُ شقيّاً محروماً مُقْتِراً في الرزق، فامحُ في امِّ الكتاب شقاوتي و حرماني و اقتارِ رزقي و اثبتني عندك مرزوقاً موفِّقاً للخيراتِ، فانك قُلتَ في كتابكَ المنزل يمحواللهُ ما يشاءُ و عندهُ امُّ الكتاب.(سرالمستتر شیخ بهایی)
داستان کوتاه کودکانه درباره امام زمان
در سال 255 هجری در شهر سامرا کودکی بنام محمد از زنی با ایمان و مهربان به نام نرجس خاتون متولد شد که از همه زنان هم عصر خویش با ایمان تر بود. با وجود اینکه نرجس خاتون در خانواده ای مرفه بزرگ شده بود اما از مادیات و تجملات به دور بود و همواره با یاد خدا و ذکر به او زندگی می کرد و طرفدار ساده زیستی بود. امام زمان عج فرزند چنین زن با تقوا و فهمیده ای بود.
از ابتدا مشخص بود که فرزند امام حسن عسکری کسی خواهد بود که برای برپایی عدل و نابودی ظلم پا به جهان می گذارد، از اینرو به ایشان لقب مهدی یعنی هدایت گر داده شد. دستگاه خلافت عباسی که از این قضیه باخبر بودند و وجود چنین شخصی را خطری برای خود می دانستند، هنگام ولادت امام زمان ع در صدد بودند تا ایشان را در بدو تولد به شهادت برسانند. از اینرو تولد حضرت مهدی عج در شرایط متفاوتی بطور مخفیانه صورت گرفت.
هنگام تولد امام زمان عج نوری از او به سمت آسمان ساطع شد و پرنده های سفید رنگ از آسمان فرود امده و بال خود را با آن حضرت تبرک میکردند.
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو
والدين در تربيت مهدوي کودکان بايد به نکاتي توجه کنند. بچه ها دوست دارند مورد محبت واقع شوند. در همين راستا پدر و مادر بايد فرزندشان را آگاه کنند که پس از خداوند، امام زمانشان بيش از ديگران، انسانها را دوست دارد. اگر اين احساس و شناخت را در بچه ها ايجاد کنيم مسلماً آنها امام زمان (عج) را بهترين دوست خود خواهند دانست. والدين بايد با زباني کودکانه به فرزند خود تفهيم کنند که آن کسي كه همه جا با توست، اوست و آن که صداي او را در همه حالت مي شنود و ياري اش مي کند، امام زمان (عج) است. اگر کودک يا نوجوان به اين درک رسيد که امام همه جا دوستدار و حامي اوست بر اساس فطرتش که دوست دارد مورد محبت قرار بگيرد، به امام نزديک مي شود و با آن حضرت ارتباط بر قرار مي کند. بعد از برقراري پيوند بين کودک با امامش لازم است از ثواب و فضيلت اين ارتباط براي کودکان با آنها سخن گفته شود.
کودکي که بداند دوست داشتن و منتظر آن حضرت بودن ثواب شهادت در رکاب آن حضرت و فضيلتهاي بسياري دارد، پيوند و محبت امام در درونش راحت تر نهادينه مي شود. در باره فريادرسي و گره گشايي حضرت داستانهاي بسياري همچون شفاي کودکان از سوي حضرت و تشرفات مستندي نقل شده که طرح آنها از سوي والدين براي بچه ها مي تواند در برقراري يا استحکام پيوند با امام تأثيرگذار باشد. والدين بايد بعد از هدايت فرزندشان در مسير مهدويت، کارهاي مهدوي آنها را تشويق کنند. به عنوان مثال اگر کودکي نقاشي مهدوي کشيد يا خط خوشي در باره امام زمان (عج) نوشت يا سرود و شعري مهدوي خواند، به آن اهميت بدهيم و تشويق کنيم. وقتي کودکي ببيند والدينش براي اموري اهميت قائل هستند ناخودآگاه آن را الگو قرار مي دهد و براي آن امور ارزش قائل مي شود. يکي از شيوههاي کاربردي آموزش و تربيت، الگودهي است، زيرا الگوگرايي و قهرمان سازي از ويژگيهاي همه انسانهاست.
بسياري از بچه ها مربيان خود را به عنوان الگو انتخاب مي کنند. اگر مربيان و مديران مدارس دغدغه مهدوي داشته باشند، مي توانند نقشي تأثيرگذار در هدايت بچه ها
به سمت اين آموزه ايفا کنند. اگر معلمان نسبت به امام مهدي (عج) معرفت داشته باشند و بتوانند اين شناخت را به بچه ها القا کنند، مي توانند در اين عرصه تاثيرگذار باشند. به عنوان مثال قرائت دعاي فرج پيش از شروع کلاسهاي درسي، پخش صبحگاهي دعاي عهد از بلندگوهاي مدارس، نصب نوشته هاي مهدوي در تابلوي اعلانات مدرسه و اشاره به ياد حضرت در سخنرانيهاي صبحگاهي و برگزاري جلسات پرسش و پاسخ و رفع شبهات و نشستهاي صميمي مهدوي و وارد کردن مباحث مهدوي در کتب درسي از سوي متوليان تأليف کتب مي تواند به ايجاد فضايي مهدوي در مدرسه کمک کند. در باره نقش جامعه در تربيت مهدوي کودکان نيز مي توان گفت که اگر افراد جامعه اي در هر جايگاهي از خود بپرسند که براي مهدوي شدن چه بايد بکنند؟ پس از طرح اين سئوال در ذهنشان در پي اين آموزه مي روند و به مرور، روح مهدويت در افراد آن جامعه ايجاد مي شود. کودکان و نوجوانان نيز در چنين جامعه اي با همين اقشار، برخورد و تعامل دارند و همه رفتار و سکنات آنها را مي بينند و از رفتارها و کردارهاي مهدوي مردم، غير مستقيم تأثير مي پذيرند.
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
شب چهارده شعبان، عمه امام حسن عسکری برای افطار در منزل ایشان دعوت بودند و امام حسن عسکری از ایشان درخواست کردند تا شب پانزدهم شعبان را نیز در منزل ایشان بمانند و به عمه خود اطلاع دادند که قرار است فرزندی برای ایشان به دنیا بیاید. هنگام تولد امام زمان عج هیچ کس از باردار بودن مادر ایشان اطلاع نداشت و تولد حضرت مهدی در خانه بدون اطلاع و حضور دیگران صورت گرفت.
پس از تولد امام مهدی عج امام حسن عسکری ع با فرستادن گوشت قربانی به منازل شیعیان، همه را از این خبر مطلع کردند و سه روز بعد در بین یاران خود امام زمان را به عنوان جانشین خود معرفی نمودند و گفتند از این به بعد فرزند من را نخواهید دید زیرا او غیبت خواهد کرد اما باید به او وفادار باشید تا گمراه نشوید.
بنابراین، امام زمان در زمان کودکی غیبت کوتاهی داشتند تا مردم با این شیوه غیبت آشنا باشند و این غیبت همچنان ادامه دارد.
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
چگونه کودکان را با امام زمان(عج) آشنا کنیم
یکی از مسائل مهم در میان خانوادهها موضوع مهدویت و چگونگی آشنایی کودکان با امام زمان(عج) و نیز نحوه آشنایی ایشان با مفاهیم غیبت و انتظار است
امروز، نیمه شعبان المعظم، سالروز ولادت باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) است. معرفی حضرت مهدی موعود(عج) به کودکان وظیفه هر پدر و مادر شیعه است. آموزش مسائل مذهبی و ارزشها و معرفی خدا و اولیای الهی(ع) به کودکان و به طور کلی آموزش مسائل فراحسی و مافوق مادی در سنین اولیه کودکی با استدلال عقلی ممکن نیست؛ چراکه آنها از لحاظ ساختار ذهنی به مرحلهای نرسیدهاند که بتوانند این امور را درک کنند، اما اکنون که قوه استدلال قوی ندارد نباید دست از آموزش برداشت و کاری نکرد. باید از راه دیگری غیر از استدلال عقلی خشک با آنها برخورد کرد.
یکی از مسائل مهم در زمینه نحوه ارتباط برقرار کردن میان کودکان و امام زمان(عج)، آموزش غیر مستقیم است. یعنی از طریق غیر روش عادی موجود برای آموزش استفاده کنیم. نباید در این زمینه برای کودکان کلاس گذاشت و آنها را مجبور به نشستن و یادگیری کرد که در این صورت چیزی جز دلزدگی برای ایشان به دنبال ندارد.
ادامه دارد ....🌴🌴
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
#احیاء_شب_نیمه_شعبان
🔹امام باقر علیه السلام فرمودند:
«شب نیمه شعبان افضل شبها است بعد از لیلة القدر . خداوند در آن شب به بندگان فضل خود را عطا می فرماید و می آمرزد ایشان را به مَنّ و کَرَم خویش. پس سعی و کوشش کنید در تقرّب جستن به سوی خدای تعالی در آن شب. پس بدرستی که آن شبی است که خدا قسم یاد فرموده به ذات مقدّس خود که دست خالی برنگرداند سائلی را از درگاه خود».
🔹عُرفا میگن امشب هر دعایی کنی مستجابه ان شاء الله
🔹خواندن سه مرتبه سوره یس فراموش نشه
تمنای دعای ویژه داریم امشب🙏💚💚
راه های #تربیتدینی:
1 تربیت عملی: شخصیت والدین در تکوین شخصیت کودکان اثر به سزایی دارد. وقتی انسان در منزل و زندگی خود اصول و دستورات اسلامی را رعایت کند؛ مثلاً نماز را اول وقت بخواند، به روزه و سایر واجبات اهمیت داده و آنها را به جا آورد، همیشه به یاد خدا باشد، هنگام شروع غذا، بسم الله بگوید و با الحمدللٌه تمام کند و از نعمت های بی شمار الهی شکر گزاری کند و … همه اینها به کودک درس خداشناسی می دهد. مغز کودک همچون دوربین عکاسی است که از هر چیزی که در برابر آن قرار می گیرد عکس برمی دارد. از این رو مستحب است وقتی طفل متولد می شود در گوش راستش اذان و در گوش چپش اقامه بخوانند تا ندای الله اکبر از همان تولد در او تأثیر بگذارد و او را با توحید آشنا سازد.
کودک بیش از آنچه از شنیدن یاد بگیرد از مشاهده رفتارهای ما می آموزد. بنابراین، میزان یادگیری کودک زمانی که مشاهده می کند ما در شرایط سختی جملاتی مثل توکل بر خدا و … به کار می بریم بیش از زمانی خواهد بود که ما می کوشیم تکیه کردن بر خدا و توکل بر او را به طور شفاهی به او یاد دهیم.
2 آموزش قرآن: پیشوایان دینی ما سفارش کرده اند که به کودکان خود قرآن را یاد بدهید. امام صادق (ع) فرمود: «به فرزندان خود سوره یس را یاد دهید؛ زیرا این سوره ریحانه قرآن است».[به یقین این آموزش تنها منحصر به حفظ قرآن یا روخوانی آن نخواهد بود، بلکه شامل یاد دادن مفاهیم قرآن نیز خواهد بود. ما می توانیم بسیاری از اصول اسلامی را با این کار به کودک بیاموزیم
ادامه دارد .....
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
بردن کودک به #اجتماعاتمعنوی؛ مانند مساجد، مراسم دعا، هیئت های معتبر مذهبی و … تا از نزدیک و با روی باز بتواند جواب بسیاری از سؤالات خود را از افراد مطلع و مورد اعتماد دریافت کند.
4 پاسخ های درست و ساده به پرسش های دینی کودک: کودکان بسیار کنج کاوند و در باره چیزهایی که می بینند و یا می شنوند بسیار می پرسند. پرسش های دینی کودک گام هایی است که او به سوی ایمان کامل بر می دارد و نباید این گونه پرسش های او، ما را مضطرب کند.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت فرزندان بامحبت امام زمان علیهالسلام
🌴🌴🌴🌴🌴🌹
🔰الگو بودن والدین
فرزند از پدر و مادر و محیط اطراف الگو میگیرد،
فرزند ما همینطور که زبان فارسی را از ما یاد میگیرد, بقیهی خصوصیتهای اخلاقی و رفتاری ما را هم میآموزد.
اگر ما محبت امام عصر را در دل داشته باشیم، او هم به سوی حضرتش متمایل میشود
🔰- دستمان بالا باشد: فرزندمان را دعا کنیم!
گفتهاند دعای والدین در حق فرزندشان مستجاب است،
یکی از جاهایی که قطعاً این دعا برآورده میشود طلب بخشش از خداوند برای گناهان فرزندمان میباشد.
بیایید همینالان برای فرزندمان (کوچک یا بزرگ) استغفار کنیم.
با استغفار کردن تیرهگی های گناهان از قلب و جان فرزندمان پاک میشود
و او در معرض محبت حضرت صاحبالزمان علیهالسلام قرار میگیرد.
از طرفی جا دارد که ما (پدران و مادران) مرتب برای فرزندمان دعا کنیم, از خداوند بخواهیم که او را از گزند شیطان حفظ فرماید
خداوند مهربان برای ما امامانی را قرار داده است که در این مواقع, اگر از آنان کمک بخواهیم دستمان را میگیرند. یکبار امتحان کنید, درجایی که به دستور عقلمان کاری را باید ترک کنیم ولی دلمان همراهی نمیکند از آن امام بزرگ کمک بگیریم!
باور کنیم که الان هم امام داریم, اگرچه غایب است, ولی مسئولیت محافظت ازما با اوست, و او در همین زمان هم اگر ما به ایشان مراجعه کنیم, دستمان را میگیرد و نجاتمان میدهد.
🔰به فرزندانمان بیاموزیم: فرزندم هر وقت میدانستی کاری اشتباه است ولی نمیتوانستی خودت را کنترل کنی, به امام زمانت متوسل شو!
بگوییم یا صاحبالزمان شما امام من و پناه من هستی, من از شما کمک میخواهم تا این کار اشتباه را انجام ندهم. همیشه با کمک خواستن از امام زمان علیهالسلام, ما موفق میشویم کار اشتباه را ترک کنیم!دستگیری امام زمان را بچشیم
بیاییم این کار را انجام دهیم, اگر خودمان دیدیم و تجربه کردیم و یافتیم که امام زمان علیهالسلام کمککار و یاور ماست, و در هر پرتگاه و لغزشگاهی دستمان را میگیرد, آنوقت میتوانیم همین مطلب را به فرزندمان هم انتقال دهیم.
🔰برای فرزندمان کتابهایی که در آنها داستان تشرف دیگران به محضر امام زمان علیهالسلام تعریف شده است را تهیه کنیم.
از فرزندمان بخواهیم هنگام انجام هر کار ببیند امام زمان علیهالسلام از انجامش خوشحال میشود یا ناراحت!
تعریف داستانهایی از زندگانی امام زمان علیهالسلام که بیانگر محبت آن امام بزرگوار به شیعیانش میباشد هنگام خواب.
🔰-فراهم آوردن فضای خدمت به امام زمان علیهالسلام
یکی از عباراتی که ما خیلی در مورد حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام شنیدهایم,
و در کتابهای شیعیان و سنیها هم نقلشده است, عبارت ” لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار” است.
یکی از کمالاتی که بانام علی علیهالسلام گرهخورده است فتوت و مردانگی است.
فراموش نکنیم که امام زمان علیه السلام همهی کمالات امیر المومنین علیهالسلام از جمله مردانگی و فتوت را به ارث برده است.
لذا امام زمان علیهالسلام جوانمردترین انسان روی زمین است,
اگر کسی قدمی برای ایشان بردارد, آن آقا دهها و صدها برابر آن را جبران میکند.
🔰آیا فرزند ما میتواند به امام زمانمان خدمتی بکند؟
بله هر قدمی که موجب اعتلای نام آن غریب دوران و آشنا شدن بیشتر جامعه با صاحبالزمان بشود,
خدمت به امام زمان علیهالسلام میباشد. مثلاً در ایام نیمه شعبان یا عید غدیر به هر طریق
(پخش شیرینی و شربت, چراغانی, خواندن یک دکلمه یا مقاله در کلاس و …) به بزرگداشت سال روز میلاد ایشان بپردازد.
ما باید فرزندمان را در انجام این کار کمک کنیم.
مقدمات کار را برایش فراهم کنیم, و او را تشویق کنیم در مجموعههایی که چنین خدماتی ارائه میدهند (مثلاً هیئت یا مسجد محل
🔰کار برای امام زمان
به کارگیری فرزندمان در جشن
) حضور یابد.
اگر چنین شرایطی بری فرزندمان فراهم نیست,
لااقل حال و هوای منزلمان را با کمک فرزندمان در این ایام تغییر دهم, تزئیناتی در منزل نصب کنیم, دورهم جشن بزرگ یا کوچکی بگیریم و…
راه دیگر برای انجام خدمت به امام زمان علیهالسلام تذکر به وظایف شیعیان در زمان غیبت است,
🔰صدقه دادن برای سلامتی ایشان, انجام کار خیر به نیابت از صاحبالزمان علیهالسلام و … مجموعهای از این وظایف در مقالهی هشت راهکار ذکرشده است.
فرزندمان را طوری تربیت کنیم که بهطور مرتب برای سلامتی امام زمان علیهالسلام از پول توی جیبی خودش صدقه بگذارد!
یا سر سفره بانام خداوند و به یاد امام غذا را آغاز کنیم. یا …
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
💢 انتظار یعنی آماده باش...
ما مأمور به انتظاریم؛ انتظار یعنی چه؟
انتظار به معنای "مترصّد بودن" است.
در ادبیّات نظامی یک چیزی داریم به نام «آمادهباش»؛ انتظار یعنی «آمادهباش»!
🔰باید «آمادهباش» باشیم. انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است. اگر امام شما که مأمورِ به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کلّ جهان است، امروز ظهور بکند، باید من و شما آماده باشیم. این «آمادهباش» خیلی مهم است؛ انتظار به این معنا است.
❌انتظار به معنای بیصبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد و مانند اینها نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال «آمادهباش» باشید.
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
💠حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔆اینکه در روایت آمده :عبادت در زمان غیبت، افضل از عبادت در زمان حضور است؛
🌟 بعید نیست که علت آن این باشد که انسان در زمان حضور، امام علیهالسلام را میبیند و ایمان میآورد، ولی در زمان غیبت، ندیده ایمان میآورد و عمل میکند، که این ناشی از قوت ایمان اوست!
📚کتاب حضرت حجت(عج)، ص١٣٧
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
#کانالتربیتیدینیکودکنوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
بردن کودک به #اجتماعاتمعنوی؛ مانند مساجد، مراسم دعا، هیئت های معتبر مذهبی و … تا از نزدیک و با روی باز بتواند جواب بسیاری از سؤالات خود را از افراد مطلع و مورد اعتماد دریافت کند.
4 پاسخ های درست و ساده به پرسش های دینی کودک: کودکان بسیار کنج کاوند و در باره چیزهایی که می بینند و یا می شنوند بسیار می پرسند. پرسش های دینی کودک گام هایی است که او به سوی ایمان کامل بر می دارد و نباید این گونه پرسش های او، ما را مضطرب کند.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید😍🎥
حال و هوای مراسم امروز
کووولاک تهرانی ها در
مصلی امام خمینی (ره)
همخوانی سرودهای
#بیعت
#عزیزم_حسین۲
#سلام_فرمانده۲
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan