🎯 استرس حالت روانی پیچیدهای است که از یک همکار مزاحم تا خیابانی پرترافیک میتواند به آن دامن بزند، اما واکنش ما انسانها به موقعیتهای اضطرابآور نیز به همان اندازه پیچیده و متنوع است. از تسلیم و فرار بگیرید تا تبدیلشدن به آدمهایی اجتماعیتر. اگر کمی خوشبین باشیم، حتی میتوانیم بگوییم استرس قادر است ما را به انسانهایی دلپذیرتر مبدل کند که غمخوار دیگران میشوند و به آنها اعتماد میکنند.
🔖 ۱۰۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۶ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9136/
🔗 @tarjomaan
🎯 پس از جنگ جهانی دوم، یک فیلسوف آلمانی اصطلاح «کار مطلق» را وضع کرد. به نظر او کارِ مطلق شرایطی است که در آن انسانها تمامِ فلسفۀ وجود و زندگیشان را در کارکردن میجویند. مدام از اینکه کم کار کردهاند یا آن کارهایی که میخواستهاند را انجام ندادهاند، احساس گناه میکنند. امروز، در این دنیای هراسان و شتابزده گویا فاصلۀ چندانی از «کار مطلق» نداریم، اما اگر چنین شود، چه چیزها را از دست خواهیم داد؟
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9139/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/8898/
🔗 @tarjomaan
🎯 در ستایش جان رالز کم نگفتهاند. او را بزرگترین فیلسوف سیاسی قرن نامیدهاند و کتابِ خشک او را احیاگر لیبرالیسم دانستهاند. در اهمیت کار او همین بس که چندین نحلۀ فکری عظیم با نقد نظریات او به شهرت رسیدهاند و عملاً میدان عمومی بحث دربارۀ عدالت را با نظر به مفاهیم و استدلالهای او ساختهاند. اما اثری جدید، وجه دیگری از افکار او را برجسته کرده است: تردیدی که پس از یکعمر دفاع از مالکیت خصوصی، به جان او افتاده بود.
🔖 ۳۲۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۱ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9137/
🔗 @tarjomaan
🎯 جیمز هنسن دانشمند بازنشستۀ ناساست. او جزو قدیمیترین و ازقضا مؤثرترین افراد در مبارزه با «گرمایش جهانی» است. سی سال پیش، وقتی خشکسالیْ آمریکا را فراگرفته بود، به مجلس سنا رفت و سخنرانی آتشینی کرد. بهطرزی باورنکردنی و بهفاصلۀ چهارسال، اقدامات سیاسی شروع شد: پیماننامۀ ریودوژانیرو بسته شد و همۀ کشورها متعهد شدند بیشتر از این محیطزیست را از بین نبرند. اما هنسن، حالا که به این سی سال نگاه میاندازد، دنبال راهحلهای دیگری میگردد.
🔖 ۱۱۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9138/
🔗 @tarjomaan
🎯 در مقایسه با جوانها و سالمندان، میانسالها با شدت بیشتری از زندگیشان ناراضیاند. احساس میکنند به چیزهایی که میخواستهاند نرسیدهاند و چیزهایی که به آن رسیدهاند هم دیگر رنگ و بویی برایشان ندارد. کارشان ملالآور و تکراری است و زندگی روزمرهشان خستهکننده و غمبار. به این حالت بحران میانسالی گفته میشود. موضوعی که فلاسفه هنوز آنچنان که باید و شاید به آن توجه نکردهاند.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9146/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/8897/
🔗 @tarjomaan