382-menshavi-tad.mp3
2.7M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۳۸۲
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۸۲
جزء #۲۰
#سوره_مبارکه_النمل
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5918261923668821555.mp3
1.12M
🔸ترتیل صفحه 382 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
382.mp3
350K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۸۲
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_نمل
ولى پاسخ قومش جز اين نبود كه گفتند: خاندان لوط را از شهر و ديارتان بيرون كنيد. و به تمسخر گفتند: اينها مردمى هستند كه خواهان پاكىاند و نمىخواهند دامنشان آلوده شود! (56)
پس او و خانوادهاش را نجات داديم، جز همسرش را كه مقدّر كرديم از باقىماندگان در عذاب باشد. (57)
و بر قومش بارانى از سنگپارهها بارانديم. شوم بود باران كسانى كه به آنان هشدار داده شد. (58)
اى پيامبر، بگو: ستايش همه از آن خداست. و سلام بر بندگانى از او كه آنها را برگزيدهاست. آيا خدا بهتر است يا آنچه شريك او قرار مىدهند؛ همانها كه از رساندن كمترين خيرى به پرستشگران خود ناتوانند؟ (59)
آيا خدايان اهل شرك بهترند يا آنكس كه آسمانها و زمين را آفريد و از آسمان براى شما آبى فروفرستاد و به وسيله آن باغهايى شاداب رويانيديم كه شما را توان آن نبود كه درختانش را برويانيد؛ آيا با وجود خدا معبودى هست بلكه مشركان مردمى هستند كه از راه درست منحرف مىشوند و از خدا به غير او روى مىكنند. (60)
آيا آنكس كه زمين را به گونهاى مستقر ساختهاست كه شما را نلرزاند و در دل آن نهرهايى پديد آورده و براى آن كوههايى استوار قرار داده و ميان دو دريا [- درياى شور و شيرين] حايلى نهادهاست تا به هم نياميزند، آيا او بهتر است يا معبودان اهل شرك؟ آيا با وجود خدا معبودى شايسته پرستش، هست؟
تلاش براى هدايت مشركان بىفايده است، زيرا بيشترشان دانشى ندارند. (61)
آيا آنكس كه خواسته هر درماندهاى را- آنگاه كه او را بخواند- اجابت مىكند و گرفتارىاش را برطرف مىسازد و شما آدميان را در زمين جانشين قرار مىدهد، بهتر است يا خدايان اهل شرك؟ آيا با وجود خدا معبودى شايسته پرستش، هست؟ شما كفرپيشگان چه اندك درمىيابيد و متذكّر مىشويد. (62)
آيا آنكس كه شبهنگام شما را در تاريكىهاى خشكى و دريا راه مىنمايد و آنكس كه بادها را به عنوان نويدبخش نزول رحمتش پيشاپيش باران مىفرستد، بهتر است يا خدايان اهل شرك كه سودى براى پرستشگران خود ندارند؟ آيا با وجود خدا معبودى شايسته پرستش، هست؟ پس خداوند والاتر از آن است كه شريكى براى او بپندارند. (63)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۳۸۲ 🌷
خدایی که دعای درماندگان را اجابت می کند:
می دانیم که خداوند با حواس پنجگانه درک نمی شود؛ زیرا او جسم نیست. همچنین ما نمی توانیم حقیقت وجود خدا را دریابیم. از این رو خدا برای آشنا کردن بندگانش با خود، به آن ها نشانه داده است؛ نشانه هایی که برخی از آن ها در جهانِ بیرون مشاهده می شود و بعضی دیگر در وجود خود انسان درک می شود. این آیه، به یکی از نشانه های خدا که در وجود همه ی انسان ها یافت می شود، اشاره می کند. شاید همه ی ما در زندگی خود در احوالی قرار گرفته باشیم که در کارمان گره افتاده باشد و تمام درها را به روی خود بسته دیده ایم؛ زمانی که دیگر از هیچکس و هیچ چیزی کاری برنمی آید و تمام اسباب و علل از کار افتاده است. در این هنگام، در اعماق وجود خویش احساس می کنیم که قدرتی می تواند با دست نیرومند خود و فراتر از اسباب و علل ظاهری، گره از کار ما بگشاید. از این رو با دل کندن از هر علّت و سببی، به دامان او چنگ می زنیم و با زاری و درماندگی، و بی آن که به شخص و چیز دیگری بیندیشیم، از او می خواهیم که به فریادمان برسد. حتّی اگر خود ما تاکنون چنین حالتی را تجربه نکرده باشیم، بدون شک افرادی را دیده ایم که برای شفای بیمار و نجات زندانی خود یا حل مشکلاتشان چگونه به درگاه خدا زاری می کنند.
در حدیثی می خوانیم که شخصی از امام صادق(ع) درخواست کرد خدا را برای او معرّفی کند. امام ـ که می دانست حادثه ی عجیبی در زندگی او رخ نموده ـ فرمود: آیا تا به حال بر کشتی سوار شده ای؟ او گفت: آری. حضرت فرمود: و کشتی در جایی شکسته که هیچ کشتی دیگری نبوده که تو را نجات دهد، و شنا کردن نیز برایت فایده ای نداشته؟ گفت: آری. امام فرمود: و در آن هنگام، دلت به جایی گره خورده که چیزی از چیزها می تواند تو را از این ورطه نجات دهد؟ شخص گفت: آری. امام فرمود: آن چیز، خدایی است که می تواند آنگاه که هیچ نجات بخشی نیست، نجات بخشد، و آنجا که هیچ فریادرسی نیست، به فریاد رسد . از آیات قرآن فهمیده می شود که خدا دعای دعاکنندگان را اجابت می کند؛ ولی استجابت دعا، شروطی دارد. بر اساس این آیه، یکی از مهم ترین شروط دعا، «مضطر بودن» است؛ یعنی شخص دعاکننده در هنگام دعا، از همه چیز و همه کس دل کنده و تنها به خدای توانا امیدوار باشد. البتّه این مطلب به معنای تنبلی و تلاش نکردن نیست؛ بلکه بدین معناست که انسان هیچ کس و هیچ چیز را به خودی خود مؤثّر نداند و تأثیر همه چیز را از خدای بزرگ بشمارد. در این صورت، در عین استفاده از اسباب و علل، ایمان دارد که این خداست که به هر چیز اثر خاصّی بخشیده، و همو به یاری و گره گشایی از بندگانش تواناست. در روایات معصومین ذکر شده که یکی از نمونه های روشن این آیه، دعای امام زمان در هنگامی است که ظلم و بی عدالتی بر تمام زمین سایه افکنده و دیگر از هیچ کس کاری بر نمی آید. در آن هنگام، بهترین انسان روی زمین در کنار مقدّس ترین مکان زمین ـ یعنی کعبه ـ دست به دعا می گشاید و از خدا می خواهد که مشکلات زمینیان را برطرف فرماید. خدا نیز دعایش را اجابت می کند و او را نجات بخش زمینیان قرار می دهد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺:
🔷روز #عیدغدیر روز برطرف شدن غمهاى مومنین است. این روز، روزى است كه حضرت موسى علیهالسلام بر ساحران غلبه كرد و خداوند آتش را بر ابراهیم خلیل (علیه السلام) سَرد و گلستان كرد. و حضرت موسى (علیه السلام) یوشع بن نون را وصىّ خود گردانیده و حضرت عیسى علیه السلام شمعون الصّفا را وصىّ خود قرار داده و حضرت سلیمان (علیه السلام) رعیّت خود را بر اِستِخلافِ اصِفِ بنِ بَرْخِیا اِشهاد كرد.
🔹در این روز شریف پوشیدن لباس نیكو و زینت كردن و استفاده كردن از عطر و شادى كردن شیعیان امیرالمؤ منین (علیه السلام) و عفو و بخشش از تقصیرات ایشان و برآوردن حاجات ایشان و صله ارحام و توسعه بر عیال و اطعام مؤمنان و افطار دادن روزهداران و مصافحه با مؤمنین و رفتن به زیارت ایشان و تَبسّم كردن بر رویشان و هدیه فرستادن بر ایشان و شكر الهى به جا آوردن به جهت نعمت بزرگ ولایت و بسیار فرستادن صَلَوات و عبادات كردن فضیلت بسیار دارند.
📌گزیده اعمال این روز چند چیز است:
🔺روزه كه كفّاره شصت سال گناه است و یا بنابر روایتی برابر است با روزه تمام عمر و معادل است با صد حجّ و صد عمره
🔺انجام غسل
🔺خواندن دعای ندبه
🔺در هنگام ملاقات مومنین به عنوان تهنیت جمله ذیل را بگوییم:
اَلْحَمْدُ لِلّهِ الّذى جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّكینَ بِوِلایَةِ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وَالاْئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلامُ
🔺خواندن عقد اخوّت
نماز مخصوص روز عید غدیر:
امام صادق علیه السلام فرمودند؛
2رکعت نماز در هر رکعت بعداز حمد سوره توحید ؛=11بار
سوره قدر و
آیه الکرسی هر کدام 10بار
زمان :
نیم ساعت قبل از زوال آفتاب
ثواب=100هزار حج وعمره
و
آسان شدن حاجات دنیا و آخرت
و مخصوصا
[[[[[[توانگری و عافیت]]]]]
و بعد از این دو رکعت. دعای قرآنی تلاوت شود
رَبنا اِنَنا سَمعنا. مُنادیاً یُنادی لِلایمان،
أَن أمِنوا بِرَبِّکُم فَأمَنّا
رَبَّنا فَغفِر لَنا ذُنُوبَنا، وَ کَفِّر عَنّا سَیئاتِنا، وَ تَوَفَّنا مَعَ الاَبرار
حضرت 3 بار به خداوند قسم خوردند که حاحات بر آورده میشود
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
نماز دیگری نیز مخصوص عید غدیر :
دو رکعت؛ در رکعت اول حمد و سوره قدر و رکعت دوم حمد وتوحید
بعد از سلام به سجده رفته و100بار شکراً لله
100بار الحمد لله
100بار شکر لله
ثواب= ثواب یاران صدیق رسول خدا مانند سلمان و ابوذر و مقداد که در عید غدیر با امیرالمومنین علیه السلام بیعت کردند و هم درجه آنها در بهشت وثواب شهیدان در زیر پرچم رسول خدا وامیرالمومنین وامام حسن وامام حسین علیهم السلام ؛
وثواب نزدیکان وبرگزیدگان در زیر پرچم صاحب الزمان روحی له الفداه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
💠 به نام یکتا قادر عادل و مهربان
پروردگارا !
صبحدم امروز نیز برآمد،
درود بر جاده های بی انتهای جبروتت...
تو را فریاد می زنم
چون به تکرارِ اسمت عادت کرده ام
بسم الله الرحمن الرحیم
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
صبح یکشنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز یکشنبه :
( یا ذوالجلال و الاکرام/ ای صاحب جلالت و کرامت )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(383)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۸۳
جزء #۲۰
#سوره_مبارکه_النمل
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5922765523296192068.mp3
1.11M
🔸ترتیل صفحه 383 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5922765523296192069.mp3
1.98M
🔸ترتیل صفحه 383 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_نمل
آيا آنكس كه آفريدگان را بار نخست پديد مىآورد و سپس آنها را با برانگيختن مجدد به سوى خود بازمىگرداند، و آنكس كه امورتان را تدبير مىكند و از آسمان و زمين به شما روزى مىدهد، او بهتر است يا معبودان اهل شرك كه هيچكارى از آنها ساخته نيست؟ آيا با وجود خدا معبودى شايسته پرستش، هست؟ بگو: اگر راست مىگوييد كه اينها شايسته پرستشاند برهان خود را بياوريد. (64)
بگو: از فرشتگان و جنّيان و پارسايان بشر كه در آسمانها و زمينند و شما آنها را مىپرستيد، هيچكدام از غيب آگاه نيستند؛ تنها خداست كه از غيب آگاه است. آنها درنمىيابند كه چه زمانى قيامت برپا مىشود و كسى برانگيخته مىشوند. (65)
بلكه دانش منكران معاد درباره آخرت به پايان رسيدهاست زيرا همه دانش خود را در امور دنيا به كار برده و درباره آخرت اطّلاعى كسب نكردهاند و چنانند كه گويى آن را نشنيدهاند، نه، بلكه خبرش به گوش آنان رسيده ولى در شك و ترديد به سر مىبرند. بلكه آنان كوردلاند و از درك آن ناتوانند. (66)
و آنان كه كافر شدند گفتند: آيا هنگامى كه ما و پدرانمان مرديم و خاك شديم، حتما زنده از گورها بيرون آورده مىشويم؟ اين چگونه ممكن است؟ (67)
به يقين اين را به ما وعده دادهاند و پيشتر نيز آن را به پدرانمان وعده داده بودند، ولى چنين چيزى تاكنون تحقّق نيافتهاست. اين جز افسانههايى كه مردمان نخستين بافتهاند چيزى نيست. (68)
اى پيامبر، به آنان بگو: در زمين سير و سفر كنيد و بنگريد فرجام آن مجرمانى كه رستاخيز را دروغ شمردند چگونه بودهاست. (69)
و بر آنان اندوه مخور كه چرا بر كفرشان اصرار مىورزند، و از اينكه نيرنگ مىزنند تا دعوت تو را خاموش كنند دلتنگ مباش، زيرا كارشان بر عهده ماست. (70)
منكران رستاخيز، به تمسخر، از پيامبر و مؤمنان مىپرسند: اگر راست مىگوييد كه كافران در دنيا و آخرت گرفتار عذاب مىشوند، اين وعده كى تحقق خواهد يافت؟ (71)
بگو: من اميد آن دارم كه بخشى از عذابى كه شتاب در آن را مىطلبيد در پى شما باشد. (72)
و به راستى پروردگارت از فضل خود به مردم نعمت و رحمت بخشيده و عذاب را از آنان به تأخير افكنده است، ولى بيشترشان بر اين نعمت سپاسگزارى نمىكنند، بلكه به تمسخر شتاب در عذاب را مىخواهند. (73)
آنان گمان نكنند كه تأخير عذاب به علّت ناآگاه بودن خدا از كفرشان است، زيرا پروردگارت آنچه را كه سينههايشان نهان مىدارد و آنچه را كه خود آشكار مىكنند، قطعا مىداند. (74)
و در آسمان و زمين هيچ نهانى نيست جز اينكه در كتابى كه روشنگر حقايق است ثبت شدهاست. (75)
همانا اين قرآن بيشتر احكام و معارفى را كه بنىاسرائيل درباره آنها اختلاف دارند، بر آنان حكايت مىكند و درست و نادرست آنها را آشكار مىسازد. (76)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۸۳🌷
جز خدا کسی از غیب آگاه نیست:
از آیات قرآن استفاده می شود که جهان هستی به دو بخش «غیب» و «شهود» تقسیم می شود . غیب، بخشی پوشیده از ماست که ما با حواس پنجگانه ی خویش نمی توانیم به آن راهی داشته باشیم؛ امّا شهود، قسمتی از جهان است که با حواس پنجگانه درک می شود. بر اساس برخی از آیات قرآن ـ مانند این آیه ـ آگاهی از عالم غیب، تنها به خدا اختصاص دارد و هیچ کس جز او از آن آگاه نیست؛ امّا از آیات دیگری از کتاب خدا و نیز روایات فراوانی که از معصومین به ما رسیده ، فهمیده می شود که پیامبر(ص) و اهل بیت(ص) از بسیاری از علوم غیبی آگاه بوده اند. در اینجا این سؤال پیش می آید که چگونه خدا در آیاتی آگاهی از غیب را تنها به خود نسبت داده است، و در آیاتی دیگر، برخی از مخلوقات دیگر را نیز بدان آگاه خوانده است. در پاسخ باید گفت که این دو گروه از آیات قرآن، هیچ اختلافی با هم ندارند؛ بلکه هر یک به واقعیتی اشاره می کند که مکمّل بخش دیگر است.
توضیح این پاسخ این است که گروه یکم از آیات، بیانگر این است که هیچ کس به خودی خود و بدون یاد گرفتن از خدا، از علم غیب آگاه نیست، و تنها خدای یکتاست که به طور مستقل و بدون این که از منبع دیگری آموخته باشد، از علم غیب آگاهی دارد؛ امّا گروه دوّم آیات به این واقعیت اشاره می کند که خدا هر کس را که بخواهد، از علم غیب آگاه می کند؛ همانطور که فرشتگانی را که پیام هایش را برای پیامبران می آوردند، از وحی غیبی خود آگاه می کرد و به وسیله ی آنان، پیامبران خدا نیز از برخی از علوم غیبی آگاه می شدند. به همین ترتیب، امامان معصوم نیز به سبب لطف ویژه ی خدا به ایشان، از بخش وسیعی از علوم غیبی آگاه بوده و هستند، و البته این آگاهی، تنها به خواست خدا ایجاد شده و آن انسان های بزرگ هیچ گاه ادعا نکرده اند که به خودی خود، علم غیب دارند. در روایتی می خوانیم که شخصی به نام «عمّار ساباطی» از امام صادق پرسید: «آیا امام [به خودی خود] از غیب آگاه است؟» حضرت فرمود: «خیر؛ ولی هنگامی که بخواهد چیزی را بداند، خدا آن را به او می آموزد.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌸مژده ای دل
🎊که شب میلاد کاظم آمده
🌸فاطمه بر دیدن موسی بن جعفرآمده
🎊کاظمین امشب
🌸چراغان ازوجود کاظم است
🎊خانه ی صادق
🌸چراغان از حضورکاظم است
💖ولادت با سعادت
💖امام موسی کاظم(ع) مبارک باد💗
☀️ به نام خدا
" صبح "به ما می آموزد...
که باور داشته باشیم ...
روشنایی با تاریکی معنا می یابد...
و خوشبختی ...
با عبور از سختی ها زیباست
سلام
روز تون به خیر
💐ولادت با سعادت هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، امام موسی کاظم علیهالسلام خجسته باد💐
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(384)🌹را تلاوت کرده و به پیامبر(ص)اماممان(ع)وخانم فاطمه الزهرا (س)و خانم فاطمه معصومه(س) هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛