🎉 مجتمع فرهنگی مذهبی مسجد محمدرسولالله با همکاری اندیشکده تثبیت برگزار میکند:
سلسله جلسات آموزش مباحث استراتژیک
با عنوان «رمضان روشنفطران»
📽 همراه با پخش انیمیشنها و فیلمهای مختلف
✅ برای کودکان، نوجوانان و جوانان
محورها:
🔸 هجرت به شهر رمضان
🔹 روش کلیمالله شدن
🔸 به کشتی نوح نمیرسی!
🔹 یوسفِ درونت را نکُش
🔸 عصای فرعون یا عصای موسی؟!
🔹 آخرت نخواهد آمد؛ آمده است!
🔸 توحید را اشتباه فهمیدهایم
🔹 جهاد با زامبیها
🔸 مردن قبل از مُردن
🔹 دانشگاههای جهل
🔸 تمدن غصاب قصاب
🔹 توهمات اقتصاد
💠 مدرس: امیر حسینی
💠 هزینه: رایگان
💠 زمان: ایام ماه رمضان؛ یکشنبهها و سهشنبهها؛ ساعت 16:45 تا افطار
💠 مکان: بیرجند- بلوار غفاری- بیستمتری جرجانی- مسجد محمدرسولالله- طبقه فوقانی مسجد
@MohammadRasoolAllah_News
@tasbit1444
دعای سحر: تبدیل بازیگر به کارگردان
🔹 هدف خلقت این است که ما در این صحنه و تئاتر بزرگ عالم هستی، بهترین بازیگر باشیم و نهتنها بهترین بازیگر باشیم بلکه خودمان کارگردان شویم. و این امری است که در دعای سحر از خداوند میخواهیم. به خواستههایمان در دعای سحر دقت کنیم. در این دعا اسم اعظم هست و اگر مردم میدانستند که در این دعا چه گنجهاییست، برای رسیدن به حقیقت این دعا باهم مبارزه میکردند. برخی از فرازهای این دعا را مرور کنیم:
🔸 خدایا به بهاءت تو را قسم میدهم بهاءت را به من هم بده؛ آن هم بالاترین بهاءت را
خدایا به جمالت تو را قسم میدهم جمالت را به من هم بده؛ آن هم بالاترین جمالت را
خدایا به جلالت تو را قسم میدهم جلالت را به من هم بده؛ آن هم بالاترین جلالت را
خدایا به علمت تو را قسم میدهم علمت را به من هم بده؛ آن هم بالاترین علمت را
خدایا به کلماتت تو را قسم میدهم کلماتت را به من هم بده؛ آن هم بالاترین کلماتت را
🔹 و همینطور تا انتهای دعا از خداوند میخواهیم که عظمت و نور و رحمت و عزت و شرف و سلطنت و سایر اسمائش را در عالیترین وجه به ما هم بدهد.
🔸 ما نسبت به این دعا که یکی از دعاهای سریع الاجابه نیز هست، مأمور شدهایم که در آن اصرار و جدیت داشته باشیم. و البته برای اجابت این درخواستها، هیچ پشتوانهای نداریم جز تفضل خداوند برای اعطای مقام خلافت اللهی به بندگانش. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
حسابرسی سال نوی توحیدی
برای محاسبه قبل از ورود به ماه رمضان نکاتی چند عرض میشود:
1⃣ پیشزمینه #حسابرسی نفس، #حسابداری نفس است. حسابداری نفس از شناسایی تکتک اعمال و باورها و ارزیابی آنها و شناخت نسبت به گناهان مختلف حاصل میشود.
2⃣ حسابداری و حسابرسی نفس، نسبت به دو مقوله انجام میشود: ایمان و عمل صالح. هرچقدر در ارتقای ایمان کاستی داشتهایم، موجب #هبوط ماست و هرچقدر در انجام عمل صالح کاستی داشتهایم موجب #حبوط ماست.
3⃣ برای محاسبه نفس، نیازمند به یک #میزان هستیم. میزان ایمان و عمل صالح، ائمه هدی علیهمالسلام هستند. در عصر حاضر، الگوهای در دسترس که میزان ایمان و اعمال ما قرار میگیرند، شهدا میباشند. نسبت به این میزانها در چه وضعیتی هستیم؟
4⃣ محاسبه نفس، نسبت به نفع و ضرر نیست (برخلاف حسابداری مادی) بلکه نسبت به #فلاح و #خسارت است. باید احصاء کنیم در طول یکسال گذشته چقدر فلاح داشتهایم و چقدر خسارت.
5⃣ لازمهی احصاء فلاح و خسارت، احاطه بر آنهاست. هرچه #حیات بیشتر باشد #احاطه بر ایمان و اعمال بیشتر است و هرچه احاطه بیشتر باشد #احصاء بیشتر و قویتر است.
6⃣ همانطور که در حسابداری، بدهکار و بستانکار مطرح است در محاسبه نفس نیز همینطور است. #بستانکار، روح ماست که حقیقتی نورانی از ناحیه خداوند است. #بدهکار نیز نفس ماست که اسیر هواهایش است و به حقیقت روحانی ما ظلم میکند.
7⃣ پس از حسابرسی، نسبت به هر خسارت، بایستی استغفار کنیم که به موجب آن خداوند #عفو و #محو مینماید. و نسبت به هر فلاح باید شکرگزاری کنیم که به موجب آن خداوند، #ازدیاد و #اثبات میفرماید.
✅ کسی که هرشب قبل از خواب به حساب نفسش برسد، از حسابرسی قیامت در امان است. به حساب نفسمان برسیم پیش از آنکه به حسابش برسند.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
شاخص سنجش سلبریتیسم
📝 یادداشتی به مناسبت روز بزرگداشت شهدا
🔸 در مباحث گذشته اشاره شد که سبک زندگی سلبریتیها همان حیات خبیثه است و سبک زندگی شهدا همان حیات طیبه. اما معیار و شاخص و سنجهی حیات طیبه و حیات خبیثه چیست؟ پاسخ این سؤال را از امام صادق علیهالسلام خواستند و ایشان فرمودند :«قناعت».
🔹 اکنون در عصر تقابل شهدا و سلبریتیها و با دیدن الگوهای بارز حیات طیبه و حیات خبیثه، معنی این شاخصگذاری امام صادق علیهالسلام را بهتر میفهمیم. قناعت بهترین شاخص شناخت زندگی شهید از یک سلبریتی است. کسی که حیات خبیثه دارد (یک سلبریتی) به هیچ چیز قانع نیست؛ نه به کافی، نه به پول کافی، نه به فالوور کافی، به هیچ چیزی قناعت نمیکند و مدام طمع بیشتری دارد. لذا از هر راهی به دنبال کسب شهرت است.
🔸 برعکسِ سلبریتیها که نماد حیات خبیثهاند، شهدا نماد حیات طیبهاند. چرا؟ چون نه طمع شهرت دارند، نه طمع پول و نه طمع فالوور. شهدا با انفاق و حتی ایثار مال و جان و آبرویشان، بیشترین خدمترسانی را به مردم دارند و توقعی از آنها ندارند.
🔹 در مقوله قناعت، ما با طیفی از مفاهیم مواجهیم که شاخصسازی را راحتتر مینماید. مفاهیم زیر را میتوان بعنوان شاخصهای سنجش حیات طیبه در یک نمودار واحد رسم نمود که به ترتیب عبارتند از:
ایثار، انفاق، قناعت، بخل، طمع، و شح
۶ مفهوم فوق درجات شهید بودن و درکات سلبریتی بودن را برای ما مشخص میسازد. هرچه بیشتر مال و نفس و آبروی خود را فدای نوامیس سهگانه دین و وطن و زنان نماییم، ایثار بیشتری داریم و در درجه بیشتری از شهادت هستیم و بالعکس هرچه بیشتر برای مال و نفس و آبروی خود طمع داشته باشیم و نوامیس سهگانه را فدای مال و نفس و آبروی خود کنیم، در درکات پایینتری از سلبریتیسم قرار داریم. پناه بر خداوند از چنین وضعیتی!
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
تمدنسازی آتشمحور یا نورمحور؟!
♨️ در یادداشتهای قبل اشاره شد که حباب، آیت هوای نفس است. و اما وقتی آتشی به یک حباب زده شود، آن آتش شعلهورتر میشود و این پدیده، آیت حطمه است. حطمه آتشی است که با هوای نفس جهنمیان مخلوط شده و شعلهورتر میباشد.
♨️ چهارشنبه سوری، یکی از مظاهر تمدنسازی آتشمحور است. تمدنسازی و جامعهسازی میتواند آتشمحور و یا نورمحور باشد. از این دو حالت خارج نیست. تمدنسازی و جامعهسازی در عصر حاضر آتشمحور است و تمدن نوین اسلامی در عصر جامعه مهدوی، نورمحور خواهد بود.
♨️ در قرآن کریم، تقابلی وجود دارد بین نار و نور. اجنه از جنس نار هستند و ملایکه از جنس نور. خشم و شهوت و کینه و حسد از جنس نار هستند و وضو و نماز و تفقه و تعقل از جنس نور. علوم انسانی مدرن عمدتاً مبتنی بر خشم و شهوت هستند. بعنوان مثال علم اقتصاد در مبانی و در فرمولهایش عمیقأ مبتنی بر خشم و شهوت بوده و آتشمحور است. استرس بدهی و حرص و طمع در زندگی اقتصادی بخش کوچکی از این آتشمحوری است. سایر علوم انسانی مدرن نیز همینطورند نظیر جامعهشناسی، روانشناسی، مدیریت، و علوم سیاسی؛ همگی مبتنی بر آتش هستند نه نور. این بحث، بحثی مفصل است و سرریز آن در همه علوم قابل بررسی است.
🔆امام جریان حق: خودش نور است
متقین: خط مشیشان نور است
مومنین: اقتباس نور میکنند
♨️منافقین: باید التماس نور بکنند
کفار: خط مشیشان در تاریکی با نار است
امام جریان باطل: خودش نار است
✅ تمدنسازی باید نورمحور باشد. طراحی جشنهای اجتماعی نیز که یکی از ابعاد تمدن است، باید نورمحور باشند نه آتشمحور. هجرت فردی و اجتماعی از نار به نور یکی از مولفههای معرفت توحیدی است.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهیده راشل کوری
🔹 ۲۶ اسفند یا ۱۶ مارس، تاریخ شهادت یک خانم مسیحی آمریکایی در رفح است. راشل کوری ۲۳ ساله در ۲۱ سال پیش در اعتراض به اشغالگری رژیم غاصب در مقابل بولدوزر اسرائیلی ایستاد و بولدوزر از روی او رد شد و به شهادت رسید.
🔸 راشل کوری، همان کسی است که در کودکی در سخنرانیاش در کلاس پنجم دبستان، رؤیا داشت؛ رؤیای رفع فقر از کل جهان، رؤیای حل مشکلات مردم جهان، رؤیای نجات همه کودکان جهان. کودکی راشل به ما میآموزد که به کودکان امروزی باید رویا و استراتژی آموخت و الگوی کودک تراز را به آنها معرفی نمود.
🔹 هماکنون پس از ۲۱ سال، همان رفح که راشل در آنجا شهید شد، میزبان میلیونها فلسطینی آواره است. راشل، الگوی همه مردان و زنان آزاده در سراسر جهان شده است. کودکیاش تا جوانیاش و شیوه مرگش، همگی الگوی کودکان و زنان و مردان جهان است و خداوند روز قیامت با نشان دادن افرادی مثل او با برخی سران بیخاصیت عرب محاجه خواهد نمود.
🔸 و اما معنی اسم راشل چیست؟ راشل همان راحیل است که اسم مادر حضرت یوسف علیهالسلام بوده و به معنای کوچکننده میباشد. راشل کوری حقیقتا کوچ و هجرت کرد؛ از تنبلی به سمت جهاد؛ از گمراهی به هدایت؛ و از افساد به اصلاح. او راحل بود و مهاجر.
🔹 نام راشل کوری هماکنون بر تارک تالار مهمترین کرسی نظریهپردازی کشور که تحولاتی شگرف در علوم انسانی ایجاد نموده میدرخشد. خود این امر نشانهای است بر اینکه تحول در علوم انسانی نیز نیازمند راشلهایی است که در مقابل بولدوزرهای علوم انسانی یهودی بایستند و مردانه به شهادت برسند.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
مبانی نظری «جهش تولید با مشارکت مردم»
🔹 سال ۱۴۰۳ توسط امام جامعه به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است. اما اجزا و عناصر این مشارکت چه مواردی است؟ در جدول پیوستشده، برخی از اینها بیان شده است. برای فهم بهتر مشارکت مردم باید تبیین شود مشارکت مردم چه چیزی نیست. یعنی اول «لااله» را بگوییم و بعد «الا الله» را.
1️⃣ مشارکت مردمی، اقتصاد آدام اسمیتی نیست؛ اقتصاد مبتنی بر دست نامرئی بازار و تعادل عرضه و تقاضا هیچ ربطی به اقتصاد مردمی ندارد لذا مشارکت مردم را در این چارچوب تحلیل نکنید.
2️⃣ مشارکت مردم به معنای تقویت بخش خصوصی نیست و اساساً اقتصاد مردمی در ذیل دوگان دولتیسازی و خصوصیسازی نمیگنجد زیرا پارادایم آن متفاوت است.
3️⃣ مشارکت مردم به معنای افزایش بانکمحوری و افزایش وامدارسازی مردم به سیستم بانکی نیست. بسط و تعمیق رباخواری و افزایش ضریب نفوذ بانکها در جامعه، در تضاد آشکار با مشارکت مردم قرار دارد.
✅ نمونه خوب مشارکت مردم در سالهای اخیر، اقتصاد اربعین است که در آن، معیشت بیش از ۲۵ میلیون نفر در طول چند هفته به خوبی تأمین میشود و از نظر تغذیه، اسکان و درمان با مشکلی مواجه نمیشوند.
‼️ ضمنا انتخاب این شعار بیانگر این نکته است که: ای مردم، برای جهش تولید منتظر دولت نباشید و خودتان با همان حداقل امکانات وارد صحنه شوید تا «لیقوم الناس بالقسط» محقق شود. و برای رفع بیحجابی و سایر مشکلات نیز خودتان به پا خیزید و «آتش به اختیار باشید زیرا قرارگاه دولتی مختل شده است».
در این زمینه مباحث ما ادامه خواهد داشت...
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
تجاوز اسرائیل به غزه یا ایران؟
▪️خبر تجاوز سربازان اسرائیلی به زنان مسلمان غزه در بیمارستان شفا قلب همگان را به درد آورد، وجدانها را بیدار ساخت و اعتراضات مختلف را برانگیخت. اما علت این تجاوزها چیست و ریشه در چه دارد؟
▪️علت این تجاوزگری را قرآن کریم در رباخواری یهود میداند. در آیه ۱۶۱ سوره نساء میفرماید: و اخذهم الربا. و در آیه ۶۲ سوره مائده میفرماید: و اکلهم السحت. و سحت همان رباست. در واقع از همان زمان پس از ملک سلیمان نبی، رباخواری درمیان یهود آغاز شد.
▪️و اساساً علم اقتصاد که علمی ذاتأ یهودی است، عمیقاً آغشته و آمیخته به رباست. ربا نیز همان گناهی است که بدتر از هفتاد بار تجاوز به محارم تعریف شده است. تعمیق و بسط ربا، به معنای تجاوز مالی یهود به جامعه اسلامی است چنانکه هماکنون یهودیان در سیستم مالی بورس و بانک ایران نفوذ دارند.
▪️تجاوز اسرائیل به فلسطین دو مرحله داشت:
تجاوز به سرزمین ⬅️ تجاوز به نوامیس
اما تجاوز اسرائیل به ایران سه مرحله دارد:
تجاوز علمی ⬅️ تجاوز مالی ⬅️ تجاوز به نوامیس
▪️مرحله تجاوز علمی با ترجمه بیمحابای دانشهای ذاتأ یهودی غرب و تدریس آنها در دانشگاهها و نظام مدرکگرا در دهههای هفتاد و هشتاد انجام شد. مرحله تجاوز مالی با رشد قارچگونه و بیرویه بانکها و نظام مالی یهودی در دهههای هشتاد و نود انجام شد. مرحله تجاوز به نوامیس با انقلاب جنسی و ترویج برهنگی در دهه نود و دهه اول قرن جدید درحال انجام است.
▪️بااینکه بسط و تعمیق رباخواری در اعماق نظام اقتصادی ایران نفوذ یافته، اما هماکنون نیز مزدوران و فریبخوردگان به این وضعیت اکتفا ننموده و از طریق دو پروژه «استقلال بانک مرکزی» و «پول دیجیتال بانک مرکزی»، به دنبال گسترش این وضعیت هستند.
▪️سکوت و بیتدبیری و سیبزمینی بودن مسئولین در قبال این تجاوزات نابخشودنی است.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
جریان خطرناک «مقتسمین»
‼️دو جریان نسبت به مواضع امام خامنهای ظلم میکنند: جریان تحریف و جریان مقتسمین. علت تحریف این است که میخواهند نظرات خودشان را بر امام جامعه تحمیل کنند و با نفاق، ایشان را به نفع خود مصادره نمایند. آیات مختلف قرآن، تحریفگران را لعنت میکند. جریان مقتسمین نیز جریانی است که در آیات ۹۰ و ۹۱ سوره حجر اینگونه از آنها یاد شده است: «المقتسمین
الَّذِينَ جَعَلُوا الْقُرْآنَ عِضِينَ» یعنی قرآن را قسمتقسمت نموده و برخی از آن را قبول نکردند. در عصر حاضر اینان کلام نایب امام زمان را قسمتقسمت میکنند.
🔹 آیه ۴۱ سوره نساء میفرماید: مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ... لَّعَنَهُمُ اللَّهُ بِكُفْرِهِمْ
همچنین آیه 41 سوره مائده میفرماید: لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً ۖ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ ... وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَىٰ خَائِنَةٍ مِّنْهُمْ ... أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَمْ يُرِدِ اللَّهُ أَن يُطَهِّرَ قُلُوبَهُمْ ۚ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ ۖ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ
آیه 112 سوره انعام میفرماید که همیشه در اطراف مصلحان و صالحان، شیاطینی قرار میدهیم: وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْإِنسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَىٰ بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا
‼️ برای فهمیدن و فقهیدن مواضع امام خامنهای، به حرف کسانیکه خود را به ایشان منتسب میکنند توجه نکنید. از کسانیکه همراه با امام خمینی در هواپیما از پاریس به تهران آمدند، اغلبشان منحرف شدند و ایشان را تنها گذاشتند. اطرافیان پیامبر و ائمه علیهم السلام هم که زبانزد و معرّف حضور شما هستند. پس اطرافیان را ملاک قرار ندهیم.
▪️تحریف سخنان امام خامنهای درباره مجلس جدید
▪️تحریف سخنان ایشان درباره بنگاهداری بانکها
▪️تحریف سخنان ایشان درباره ماسک زدن در ایام کرونا
▪️تحریم سخنان ایشان درباره علوم انسانی ذاتاً مسموم
▪️تحریم سخنان ایشان درباره مبارزه با جریان غیرانقلابی درون نظام
▪️تحریم سخنان ایشان در مذمت علم اقتصاد
▪️ تحریم سخنان ایشان در مذمت فوتبال
▪️تحریم سخنان ایشان در مذمت سبک معماریِ فعلی
▪️تحریم سخنان ایشان درباره دلارزدایی
▪️تحریم مواضع ایشان نسبت به علوم انسانی غیرتوحیدی
▪️تحریم انتقادات ایشان نسبت به صداوسیما
❗️موارد فوق صرفاً بخشی از جریان تحریف و جریان مقتسمین علیه مواضع امام خامنهای است. بسیاری از مواضع ایشان به گوش مردم نرسیده و به همین دلیل است که ایشان در برخی زمینهها مغلولالید شدهاند.
⚠️ مقصود امام خامنهای از «جهش تولید با مشارکت مردم» نیز در ذیل تحریفات مختلفی قرار میگیرد اما فهم مقصود واقعیشان از عنوان سال فقط با مراجعه به بیانات قبلی و نگاه قرآنی ایشان میسر است. ایشان فرمودهاند:
🔹 [از ویژگیهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی] مردممحوری است. تجربه هم به ما نشان میدهد، بیانات و معارف اسلامی هم تأکید میکند که هرجا مردم میآیند دست خدا هم هست. یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَة هرجا مردم هستند، عنایت الهی و کمک الهی و پشتیبانی الهی هم هست؛ نشانه و نمونهی آن، دفاع هشتساله، نمونهی آن خود انقلاب، و نمونهی آن گذر از گردنههای دشوار این ۳۵ سال [است] چون مردم در میدان بودند، کارها پیش رفته؛ ما در زمینهی اقتصادی به این کمتر بها دادیم. (1392/12/20)
🔹 ما حرفمان با مردم بر مبنای اعتماد متقابل است؛ بنده به تک تک این ملّت اعتماد دارم؛ به این حرکت عمومی اعتماد دارم؛ معتقدم «یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَة»؛ اعتقاد دارم دست خدا است که دارد کار میکند. بیستودوّم بهمن را نگاه کنید؛ روز قدس را نگاه کنید، این دست خدا است؛ خدا را میبینیم، اعتماد میکنیم به این حرکت مردمی، به این احساس مردمی، به این صدق و بصیرت مردمی اعتماد میکنیم؛ حرف میزنیم باهم. (1394/01/20)
🔹 یکی از مشکلات ما در طول این سالها این بوده که افرادی آمدهاند مفاهیم اسلامی را با مفاهیم غربی ترجمه کردهاند، حرفهای غربیها را تکرار کردهاند، دنبال تحقق آنها بودند؛ درحالیکه انقلاب اسلامی برای این نیست. آزادی غربی درزمینهی اقتصاد، همین مطالبی است که میبینید؛ همین «اقتصاد آدام اسمیتی» و رسیدن به این وضع دیکتاتوری اقتصادی موجود دنیا که الآن دارد انحلال و فروریختگی خودش را بهتدریج نشان میدهد. مراد ما از آزادی که این نیست. آزادی انسانی به معنای آزادی اخلاقىِ بیبندوباری فرهنگىِ غربی نیست. ما نباید برای اینکه خودمان را در چشم غربیها شیرین کنیم، دم از حرفی بزنیم که آنها میزنند؛ که حرفِ غلط است، باطل است و امروز دارد بطلان خودش را نشان میدهد. (1390/07/24)
✅ مختصری از نگاه قرآنی امام خامنهای درباره مبانی نظری مشارکت مردم پیشتر در کانال بیان شد.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
دوقطبی مخبتین و مخبّطین
🔹 مومنین را خداوند تثبیت میکند و منافقان را تثبیط. تثبیت یعنی آرامشی عمیق در فواد. و تثبیط یعنی درجا زدن و عدم امکان حرکت. کلیدواژههای قرآنی #ثبت و #ثبط، درسهایی از جامعهشناسی به ما میدهد. در این راستا، دو کلیدواژهی قرآنی #خبت و #خبط نیز راهگشا هستند. آیاتی از سورههای بقره، توبه، هود و حج از این کلیدواژهها استفاده کردهاند.
🔸 مومنان، پس از تثبیت به اخبات میرسند. اخبات یعنی آرامشی همراه با تسلیم. در واقع، #تثبیت موجب #تخبیت میشود. این افراد، آرامش دارند یعنی بعلت مبانی فکری مستحکم و ثابت، از راه ثبات در دین منحرف نمیشوند و همیشه در برابر حکم الهی تسلیماند. اینان اگر جنگ سوریه شود، با آرامش سرشان را هم تقدیم میکنند و اگر مشکلات اقتصادی هجوم آورد همچنان از عقایدشان پا پس نمیکشند، هر فتنهای شود ایمانشان مستحکمتر میگردد و همه ابتلائات را از ناحیه محبت الهی میدانند.
🔹 منافقان پس از #تثبیط و عدم امکان قیام در راه حق، #تخبیط میشوند یعنی حرکتی اعوجاجگونه و دیوانهوار دارند. این حرکت اعوجاجی و عدم آرامش و عدم تسلیم در رفتارهای این افراد قابل شهود است: همیشه دنبال ارتقای مدل گوشی خود هستند، دیوانهوار پیگیر آخرین اخبار سکه و طلا و ارز و بورس و بانک و یافتن سودآورترین بازار میباشند، آخرین اخبار سلبریتیهای جهان و آخرین مدهای لباس را برای تبعیت کورکورانه دنبال میکنند، با هر موج و چالشی همراه میشوند و با هر بادی تغییر جهت میدهند. در یک کلام، ثبات عقیده و مبانی فکری مستحکمی ندارند.
🔸 در فرهنگ، اقتصاد و سایر مسائل جامعه، این دو جریان وجود دارند و یک دوقطبی و دوگان بین آنها وجود دارد. یکی از آنها الگوی ترازش شهدا هستند و یکی از آنها تابع سلبریتیها میباشند. #شهدا در اوج تثبیت و تخبیت هستند و #سلبریتیها در حضیض تثبیط و تخبیط.
🔹 #هجرت از خبط به خبت در عرصه فردی و اجتماعی، یکی از مولفههای #معرفت_توحیدی است. هریک از ما باید تلاش کنیم خودمان و اطرافیانمان را از تثبیط و تخبیط نجات دهیم و به تثبیت و تخبیت رهنمون سازیم. تثبیت و تخبیت، از ترندهای تراز در جامعه اسلامی است که تا سال #۱۴۴۴ باید عموم جامعه به این سطح واصل شوند. نظامسازی نظامات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، معماری، ورزشی، هنری و... باید مبتنی بر نظام تثبیت و نظام تخبیت باشد.
🔸 بعنوان مثال نظام #اقتصادی امروز ایران و جهان، بعلت پول بدون پشتوانه، توفیق پیادهسازی حکم الهی زکات را ندارد (این یعنی تثبیط) و بعلت ربا و قمار سازمانیافته، عمیقاً مخبطانه و دچار تخبیط است. همچنین نظام #معماری مضطرب وحشی مدرن، کاملاً دچار تثبیط و تخبیط است درحالیکه نظام معماری سنتی ایرانی اسلامی عمیقاً موجب تثبیت و تخبیت فواد میشد. هنر #سینمای ابزورد نیز همینطور. سیاست ماکیاولیستی و #دموکراسی آمریکایی نیز همینطور. همگی موجب تثبیط و تخبیط انسانها شده و آنها را تبدیل به زامبیهایی بالقوه نموده است. امید است که با نظریهپردازی و سپس نظامسازی حول مفاهیم تثبیت و تخبیت، جهان سراسر فتنه امروز نجات یابد. انشاءالله.
با ما همراه باشید
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
سیر مباحث اندیشکده تثبیت تاکنون
🔹 جامعهشناسی سیاسی:
مهمترین شاخص انتخاب اصلح
دموکراسی اندیشکدهای
کیفیت رأی
منطق صحیح رأی دادن
قاعده تداول
قاعدین و خوالف
جریان مقتسمین
🔹 معرفت توحیدی:
صنعت انسانسازی
مخلِصین و مخلَصین
بازی گنج
قاعده تثبیط
دوقطبی مخبتین و مخبّطین
تمدنسازی آتشمحور یا نورمحور
دانشگاه عالی ابوحمزه
دعای سحر؛ تبدیل بازیگر به کارگردان
مبانی حسابرسی توحیدی
🔹 آیتمداری:
آیت جنگ غزه
آیت انتخابات
آیت رعد
آیت حمار
🔹 جنگ جهانی پنجم:
مخاطرات 2024 علیه منافع آمریکا
پیروزی جبهه مقاومت در جنگ نرم
اکسدوس جدید
مراحل تجاوزات اسرائیل
🔹 قیام علیه سلبریتیسم:
بعثت فوتبالی یا بعثت انقلابی
فرایند محو و سقوط سلبریتیسم
شاخص حیات خبیثه
شهیده راشل کوری
خودفراموشی
خون طیب
🔹 اقتصاد توهم:
نهایت عدم بسط ید ولیّ: ذبحت
اقتصاددانان فاسد
دوراهی نفاق و انفاق
مبانی نظری مشارکت مردم
✅ با کرسی نظریهپردازی تثبیت در افق ۱۴۴۴ همراه باشید ...
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
🌀 توهم بدهی و فروش اوراق
▪️هشتم فروردین جناب وزیر اقتصاد درباره عدم لزوم افزایش مالیات و لزوم انتشار اوراق گفت: «با توجه به اینکه سیاست حمایت از تولید ایجاب می کند که تسهیل کنیم و تخفیف های بیشتری در حوزه مالیاتی داشته باشیم، امیدواریم مجلس شورای اسلامی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ای که ایجاد شده است را از طرق دیگری مثل انتشار اوراق تامین کند و به دولت اجازه انتشار دهد تا نیازی به این افزایش مالیات برای سال ۱۴۰۳ وجود نداشته باشد.»
▪️این اظهارنظر مبتنی بر نگرشی لیبرال و عدم هجرت از توهمات اقتصاد غرب است. در نوشتارهای قبل بیان شد که تفاوت توهم و تفهم و تفقه چیست و اینکه اقتصاد لیبرالی که در دانشگاههای ایران تدریس و پیادهسازی میشود مبتنی بر توهمهایی است که خود اندیشمندان غربی به این توهمات اذعان داشتهاند. همچنین بیان شد که نظامهای مدرن غربی دچار #تثبیط و #تخبیط هستند و انسان را از #تثبیت و #تخبیت دور میسازند. نمود بارز این امر، اظهارنظر اخیر وزیر اقتصاد است.
▪️در واقع، اقتصاددانان جمهوری اسلامی بعلت عدم شناخت قرآن و مبانی حِکمی الگوی معیشت اسلامی، توفیق و امکان تحقق حکم بسیار مهم #زکات را ندارند و این امر چیزی است که در قرآن تحتعنوان «ثبط» و «تثبیط» یاد شده است یعنی نظام اقتصادی موجود، توفیق تحقق زکات را ندارد. این عدم توفیق راجعبه زکات، موجب شده که آقایان دست به دامان سیستمِ اساساً غلط «مالیات» بیفتند و به آن «تشبث» کنند و در دوگانهای غلطی نظیر دوگان مالیاتگرفتن یا انتشار اوراق گیر کنند. حال آنکه اساساً پارادایمشان غلط است و در پارادایم قرآنی، چنین دوگانهایی مطرح نیست.
▪️ازسوی دیگر، ربا و قمار سازمانیافته و خلق بدهی بههرشکل آن موجب «تخبیط» و «مخبّط» شدن نظام اقتصادی مدرن شده و این سیستم را دچار حرکاتی اعوجاجی، انحرافی و دیوانهگون نموده است. یکی از انواع این خلق بدهی، انتشار اوراق است که دولت برای جبران هزینههایش بهدنبال این عمل ناشایست است؛ حال آنکه این نیز چیزی جز افزایش این «تخبیط» نخواهد بود.
▪️قابل توجه است که اساساً خلق بدهی بعنوان یکی از توهمهای علم اقتصاد مورد نقد جدی اندیشمندان غربی قرار گرفته و برای آن کتابهای متعددی نوشته شده است. بعنوان نمونه کتاب «Debt & Delusion» نوشته «Peter Warburton» و کتاب «The Debt Delusion» نوشته « John F. Weeks» قابل مطالعه و بررسی هستند و نکات ارزندهای دارند. این کتابها باید در دانشکدههای اقتصاد کشور تدریس شود و اساساً ضرورت وجود چند واحد درسی تحت عنوان #توهمهای_علم_اقتصاد بسیار زیاد است.
▪️ لازم به ذکر است که سرریز نظریه تثبیت قرآنی در اقتصاد، موجب تثبیت قیمتها، تثبیت نرخ ارز، تثبیت آرامش و روان مردم، تثبیت اهداف اقتصادی، تثبیت بازارها و از همه مهمتر تثبیت فؤاد جامعه خواهد شد و ازسوی دیگر، تثبیط و تخبیط اقتصاد لیبرال موجب اینهمه نوسان، اینهمه آشفتگی و عدم ثبات، اینهمه عدم آرامش روان، اینهمه حرکات اعوجاجی و انحرافی و اینهمه فتنههای اقتصادی شده است.
🔹 البته از مسئولین اقتصادی و اساتید اقتصادی و دانشکدههای اقتصاد، امیدی برای خروج از توهمهای علم اقتصاد نیست اما یکایک مردم میتوانند با فهم توهمهای اقتصاد لیبرال و رویآوردن به مبانی نظری قرآن کریم و همکاری در نظریهپردازی و ترویج این نظریات قرآنی، راهی را بهسوی نجات معیشت مردم فراهم آورند. و اساساً یکی از ابعاد «جهش تولید با مشارکت مردم»، مشارکت مردم در جهش تولید علم است؛ و این امر شدنی است و یقیناً محقق خواهد شد. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
قواعد علم آیتمداری
🔹 برخلاف تلقی مسیحیت و یهود که خدا را silent و ساکت و منفعل میدانند و در تلقی deism به خدایی ساعتساز معتقدند اما اسلام خداوند را ناطق و فعال و حاضر میداند. خداوند ما را رها نکرده و در هر لحظه با ما صحبت میکند و راهنمایی مینماید.
🔸 خداوند از سه طریق با ما تکلم میکند: آیات مکتوب (قرآن)، آیات آفاقی(مخلوقات) و آیات انفسی (حالات ما). ما نیازمند آنیم که قواعد زبان خدا را بشناسیم و بفهمیم و بفقهیم که پروردگارمان به ما چه میگوید.
🔹 شناخت موارد زیر لازمه فقهیدن بخشی از کلام خداوند است: سورهها و جزءهای آفاق و انفس، آیات ناسخ و منسوخ آفاق و انفس، آیات محکم و متشابه آفاق و انفس، تبدیل آیات در آفاق و انفس، تنزیل و تأویل آیات در آفاق و انفس، آیات بینات در آفاق و انفس، و تلاوت آیات در آفاق و انفس.
🔸 یکی از قواعد نگاه آیتمدار، به خود گرفتن آیات است. یعنی کلام خدا را خطاب به کسی دیگر نگیریم و فقط نفس خودمان را مخاطب آیات بدانیم؛ چه آیات مکتوب، چه آفاقی و چه انفسی. زیرا تنها کسی میتواند آیات را بفهمد که خود را مخاطب آیات بداند. لذا فرمول این است که: «خود را در آیات و آیات را در خودمان ببینیم».
🔹 در واقع باید به گونهای قرآن بخوانیم که گویا آیات بر ما نازل میشود. قصص قرآن شرح حال ماست و قصص نوح و ابراهیم و موسی و عیسی، همگی قابلیت وجودی ما را بیان میکنند. قصص نمرود و فرعون و عاد و ثمود هم شرحی از تفرعن و استکبار خود ماست. قرآن بر ما نازل میشود و بیانگر بواطن خود ماست.
🔸 دعاهای ماه رمضان را نیز باید به خودمان بگیریم. راه نجات در همین است. بعنوان مثال، سراسر دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور بیانگر وضعیت فعلی و نواقص و کوتاهیهای ماست یعنی فقیر و غریب و عریان و گرسنه و مدیون، خود ما هستیم که در مسائل معنوی این وضعیتها را داریم. سراسر دعای سحر نیز بیانگر وضعیت مطلوب و قابلیتهای وجودی ماست. دعای افتتاح و ابوحمزه هم همینطور. این همه مقامات معنوی و امکان رشد و تعالی نیز برای همه ماست و راه رسیدن به آنها برای ما باز است.
🔹 شناخت قواعد علم آیتمداری و نگاه آیتمدار برای تکتک کسانی که دنبال تحول در عالم هستند ضروری است.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
اندیشکده تثبیت| حسینی
دوقطبی مخبتین و مخبّطین 🔹 مومنین را خداوند تثبیت میکند و منافقان را تثبیط. تثبیت یعنی آرامشی عمیق
نبرد قانتین و قانطین
🔹 شنبه یازدهم فروردین 1403 فرزند آیتالله فاضل لنکرانی در گفتاری عجیب اظهار داشت: «نمی شود گفت هر چه در غرب هست برای سلطه بر جهان سوم است، این فکر ناصحیحی است.معماری اسلامی و شهرسازی اسلامی همانند طب اسلامی و اقتصاد اسلامی حرف غلطی است! صنعت شهرسازی یک علم است که مبانی ای دارد هر چند برخی از این مبانی از غرب آمده باشد، چنانچه با مبانی دینی ما سازگار باشد از آن باید استفاده کرد. چیزی به نام شهر اسلامی نداریم.» این اظهارات سریعاً در رسانههای لیبرال بازتاب خبری یافت.
🔹 پیشتر نیز برخی از روحانیون از قبیل علوی بروجردی و موسوی بجنوردی نظامسازی اقتصادی مبتنی بر اسلام را زیر سؤال برده بودند. همچنین جناب داوری اردکانی گفته بود که «تولید علم دینی تمنای محال است». این اظهارات نیز بسیار سؤالبرانگیز بود. اما چرا چنین اظهارات خلاف واقعی توسط این اشخاص مطرح میشود؟
🔹 بر کسی پوشیده نیست که معماری غربی تابهحال چه پیامدهای وحشتناکی در مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ما ایجاد کرده است. این #معماری وحشی مضطرب، راه را بر مؤمنان برای اجرای احکام الهی تنگ کرده و آنان را دچار قبض ید نموده است. این درحالی است که اسلام دینی است که از مهد تا لحد برای زندگی انسان طرح و ایده و نظریه دارد و اگر نظامسازی مبتنی بر اسلام صورت نگیرد، وضعیت همین میشود که هست یعنی سیطره تمدن شرک و کفر غرب بر ارکان جامعه اسلامی، موجب بروز انواع مفاسد اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی شده و نگاه برخی از مردم را نسبت به اسلام بدبین کرده است. این آقایان نیز بهجای عذرخواهی بابت عدم تولید علم دینی، با اظهاراتشان ساحت دیانت و فقاهت را از ساحات اجتماع جدا نموده و موجب کف و سوت دشمنان اسلام میشوند.
🔹 در مبانی معرفت توحیدی، ما با یک دوگان و دوقطبی مواجهیم: دوقطبی #قانتین و #قانطین. گروه «قانتین» مبتنی بر «قنوت» (یعنی امید همراه با تسلیم) در راه حق حرکت میکنند و گروه «قانطین» مبتنی بر «قنوط» (یعنی ناامیدی همراه با تمرد) از حرکت در راه حق بازمیمانند. مثال بارز قانطین، همین کسانی هستند که از امکان تولید علم دینی ناامیدند و لذا بهدلیل همین ناامیدی و قنوط، توفیق قیام در راه حق ندارند و لذا #تثبیط و #تخبیط میشوند و اینان همان «مخبّطین»اند.
🔹 از سوی دیگر، جریان «قانتین» کسانی هستند که نه امکانات و بودجه دولتی دارند و نه خدم و حشم، نه اسم و رسمی دارند و نه مدارک پوچ دانشگاهی؛ اما با همان بضاعت اندک مادی و با سرمایه «ایمان» و «امید»، در یک دست قرآن را گرفته و در دست دیگر، قلم را و لذا از دل مفاهیم قرآنی، نظریات عمیق علمی استخراج میکنند و راه نجات بشر را نشان میدهند. لذا «قنوت» منجر به #تثبیت و #تخیبت اینان میشود و اینان همان مخبتین هستند.
🔹 پس در معرفت توحیدی، این شبکه مفاهیم قرآنی و این سه مورد دوقطبی را به خاطر داشته باشید:
قنت ⬅️ ثبت ⬅️ خبت
قنط ⬅️ ثبط ⬅️ خبط
هجرت از قنوط به قنوت، هجرت از ثبوط به ثبوت، و هجرت از خبوط به خبوت، بخشی از لازمههای #معرفت_توحیدی هستند.
🔹 علت تأکیدات مکرر امام خامنهای بر دو مقوله ایمان و #امید بر همین امر است. اگر امید نباشد، جریان «قانطین» در حوزه و جریان «قانطین» در دانشگاه، روح امید را در فضای تولید علم به قتل میرسانند و پس از آن، جریان «مثبّطین» و جریان «مخبّطین» در عرصه مدیریت نهادهای لیبرال، راه را برای تحقق تمدن نوین اسلامی میبندند.
🔹 مقابله با جریانهای قانطین، مثبّطین و مخبّطین و تقویت جریانهای قانتین، مثبتین و مخبتین، از لازمههای زندگی یک انسان انقلابی است. و رساندن جامعه به قنوت و تثبیت و تخبیت، یکی از ترازهای ایران اسلامی در افق 1444 و پس از آن خواهد بود. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
نکاتی مهم در باب «قدر»
1⃣ حقیقت شب قدر، مقام نورانیت و ولایت کلیه حضرت فاطمه زهرا و امام زمان علیهما السلام است. در این شب، با تأمل و تفکر و توسل و تضرع و نماز استغاثه و قرائت سوره قدر و سایر اعمال قلبی و قالبی، تا میتوانیم به ایشان توجه کنیم.
2⃣ شب قدر، شب قدر یافتن است یعنی از #عجز به #قدر هجرت کنیم. انسان میتواند در این شب به جایی برسد که نه تنها تقدیرش به بهترین نحو رقم بخورد بلکه خودش نیز قادر و مقدر شود و تقدیرات دیگران را به بهترین نحو مقدر سازد.
3⃣ شب قدر، شب #تصمیمسازی و تصمیمگیری برای کل حیات و زندگی است. در عرصه تصمیممداری، در شب قدر باید از #غدر به #قدر هجرت کنیم یعنی سر خودمان را کلاه نگذاریم و واقعاً محاسبهای جدی نسبت به خودمان داشته باشیم. نه فقط #محاسبه اعمال بلکه محاسبه اخلاق، محاسبه مال حرام، و حتی محاسبه ظلمهایی که به اعضاء و جوارح خودمان کردهایم.
4⃣ شب قدر شب سیر در مراتب #حیات است. چگونه میخواهیم از مراتب حیات نباتی (صدری) و شغافی (حیوانی) #هجرت کنیم و به حیات قلبی و فوادی و فراتر از آن برسیم؟ شب قدر شب #معرفت_توحیدی است. میتوان در این شب به معرفت توحیدی نایل شد و یا لااقل روزنههای ورود به مقام معرفت توحیدی را برای خودمان باز کنیم.
5⃣ شب قدر، شب #رهایی است؛ رهایی از غل و زنجیرهای هوای نفس، از کینهها و عداوتها، از حسادتها، از خشم و شهوتها، از دروغ و غیبت و کبر و طمع. شب قدر شب هجرت از همه رذائل اخلاقی و علمی و معرفتی است. لذا در شب قدر از غسل توبه و نماز توبه (همان نماز یکشنبه ذیقعده) غفلت نکنیم. ضمن اینکه رد مظالم داده و همه ظلمهای شخصی را ببخشیم وگرنه اینها مانع نزول قرآن بر قلب ماست. از سوی دیگر یقین و باور عمیق داشته باشیم که همه گناهان ما مسلما بخشیده شده و مراتب هفتگانه بخشش شامل حالمان شده است:
ستر ⬅️ غفر ⬅️ کفران ⬅️ عفو ⬅️ صفح ⬅️ صفح جمیل ⬅️ تبدیل سیئات به حسنات
6⃣ شب قدر شب تعیین تکلیف با جریان کفر و استکبار جهانی و با جریانات لیبرال و منافق در جهان اسلام است. امت اسلامی اگر واقعاً شب قدر داشته باشد، به یک هفته نخواهد کشید که اسرائیل را نابود خواهند کرد اما دریغ از معرفت. هرکدام از تکتک ماها باید دقیقاً موضعش را در جریان تقابل جهانی اسلام و کفر مشخص کند.
7⃣ شب قدر شب دعا و مسألت است. و قطعا دست خالی برنمیگردیم. دست خالی برنگشتن یعنی یک آرامش در قلب یعنی نوعی تثبیت در قلب. معنی #اجابت دعا این نیست که حاجاتمان داده شود. بعنوان مثال؛ یک بچه کوچک از مادرش درخواست یک اسباببازی میکند اما به صلاحش نیست. مادرش همین که او را بغل میکند یعنی او را اجابت کرده. علامتش این است که وقتی مادر، بچه را بغل کرد، بچه آرامش مییابد.
✅ روز قدر نیز مانند شب قدر است. مراقب باشیم روز را از دست ندهیم.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
مماشات و قاعده «نسیء»
🔹 جملات زیر از امام خامنهای است:
«اگر غلطی از رژیم صهیونسیتی سر بزند تا آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد»
«اگر یکی بزنند ده تا میخورند»
راجع به شهادت حاج قاسم: «انتقام سخت»
راجع به عین الاسد: «این انتقام سخت نبود نهایتاً یک سیلی بود»
راجع به طوفان الاقصی: «مسیر غذا و انرژی رژیم صهیونسیتی را ببندید»
در مسأله کرمان: «پاسخ سخت»
سال ۹۸: «فریاد انتقام مردم، سوخت موشکهای نابودگر بود»
🔹 در بحث انتقام از رژیم صهیونسیتی، در بحث موج حیازدایی و بیحجابی، در بحث افزایش بیرویه نرخ دلار، در بحث ایستادن مقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام، در بحث علوم انسانی مسموم و در همه مسائل موجود امت اسلامی، متأسفانه با سهلانگاری و مماشات و کوتاه آمدن از اصول مواجهیم.
🔹 آیه ۳۷ سوره توبه میفرماید: إِنَّمَا النَّسِيءُ زِيَادَةٌ فِي الْكُفْرِ يُضَلُّ بِهِ الَّذِينَ كَفَرُوا يُحِلُّونَهُ عَامًا وَيُحَرِّمُونَهُ عَامًا لِّيُوَاطِئُوا عِدَّةَ مَا حَرَّمَ اللَّهُ فَيُحِلُّوا مَا حَرَّمَ اللَّهُ زُيِّنَ لَهُمْ سُوءُ أَعْمَالِهِمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ(37)
🔹 #نسیء در این آیه یعنی تأخیر در اجرای احکام الهی. برخی از مسئولین فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی و... مشمول قاعده «نسیء» هستند یعنی در اجرای احکام الهی مماشات نموده و آن را به تأخیر میاندازند. درنتیجه بعلت این نسیء، کفر در جامعه افزایش مییابد و جریان لیبرال و اباحهگرا تقویت میشود. به نص صریح آیه فوق، تأخیر در اجرای احکام الهی و امروز و فردا کردن مسائل موجب میشود حرام الهی حلال شود یعنی #شعائر الهی زیر پا گذاشته شود. بعنوان مثال، «نسیء» و تأخیر در مقابله با بیحجابی، فساد را در جامعه گسترش میدهد و جای معروف و منکر را تغییر میدهد.
🔹 بعلت این نسیء، خداوند در آیات بعد مومنین را به جهاد ترغیب میکند و میفرماید که اگر شما در عرصههای مختلف جهاد و انقلابیگری کوتاهی کنید، خداوند شما را مشمول قاعده #استبدال مینماید یعنی قومی دیگر را با شما جایگزین میکند که از شما بهتر باشند.
🔹 البته خداوند میتواند اقوامی دیگر نظیر یمنیها را جایگزین ما کند یعنی رسالت تمدن نوین اسلامی را به دوش آنها بسپارد اما مراقب باشیم مبادا مشمول قاعده «نسیء» و سپس «استبدال» شویم.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
قداست قدس
🔹 همانطور که درباره ماه رمضان و شب قدر تعبیر «برکت» در قرآن آمده است و این ایام نسبت به سایر ایام سال، برتری دارد و موجب رشد و تعالی ویژهای در انسان میشود، نسبت مسجدالاقصی و مسجدالحرام به سایر مکانها نیز همینطور است یعنی مکانهای زیارتی نظیر مسجدالأقصی مکانهایی هستند که موجب #برکت میشوند و این یعنی موجبات رشد و تعالی ویژهای را در انسان فراهم میآورند. لذا برتری قدس شریف و حرمهای زیارتی بر سایر مکانها مانند برتری شب قدر بر سایر زمانهاست و همانطور که شب قدر برتر از هزار ماه است، #بیتالمقدس نیز برتر از هزار شهر و کشور است.
🔹 جنگ امروز غزه نیز صرفاً نمادی از ماهیت #تمدن_غصاب_قصاب غرب است. تمدنی که ماهیتا با غصابی و قصابی شکل گرفت و در دو سه قرن اخیر صدها میلیونها کشته و هزاران میلیارد دلار غارت منابع جهانی را رقم زدند. جنگ غزه صرفاً بخش کوچکی از این جنایات است.
🔹 روز قدس یکی از شعائر الهی و ایام الله است و روز برائت از هر چیزی است که به تقویت رژیم اشغالگر میانجامد. در روز قدس باید تکلیفمان را با #علوم_صهیونیستی مشخص نماییم. ۹۹ درصد علوم موجود در دانشگاهها و همچنین مدارس، مبتنیبر انگارههای زیر است:
مبتنی بر نگاه #پرومتئوس و آتشمحور؛
مبتنی بر نگاه #حیوانانگارانه به انسان؛
مبتنی بر نگاه #تثلیثی؛
کاملاً یهودی و #صهیونیستی؛
مبتنی بر طبیعتگرایی #نیچرالیزم.
✅ نبرد ما با این علوم مدرن بخشی از جهاد مقدس ما برای آزادسازی قدس شریف است و جهش در تولید علم با مشارکت تکتک مردم حاصل خواهد شد. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
💠 زخم اجتماعی بیحجابی و احیای وزارت حِسبه
🔹 امام خامنهای در موضع اخیرشان درباره حجاب، حجت را تمام نموده و ذرهای از قانون #حجاب عقبنشینی نکردند: «حجاب یک حکم مسلم شرعی است و برای بانوان، پوشاندنِ غیر از صورت و دو دست واجب است و از آن صرف نظر نمیشود کرد. بانوان ما متعبد هستند و باید رعایت کنند.»
🔹 همچنین فرمودند: «ممکن است فرضاً در یک مسئلهِی فرهنگی، یک مسئلهِی سیاسی، یک مسئله یک حرکت نظامی منباب مثال خطایی کرده باشیم، اشتباهی کرده باشیم یا از سر غفلت یا گاهی اوقات بر اثر تنبلی، بیتوجهی، انجام ندادن آنچه که برعهدهی ما انجامش واجب است وقتی که #زخم_اجتماعی بوجود میآید به این شکل استغفارش به این است که برگردیم توبه کنیم برگردیم اصلاح کنیم.»
🔹 قرآن کریم در سوره نور میفرماید که در مقابله با اشاعه فحشا ذرهای عقبنشینی نکنید: إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَن تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(۱۹)يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ وَمَن يَتَّبِعْ خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ فَإِنَّهُ يَأْمُرُ بِالْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَر(۲۱)
🔹 راهکار مسأله حجاب، نه فقط جدیت در گشت ارشاد و ستاد امر به معروف ونهی ازمنکر بلکه باید کاری اساسی کرد و آن ایجاد #وزارت_حِسبه برای احیای امر به معروف و نهی از منکر است. مقابله با همه منکرها زیرمجموعه کار این وزارت باید باشد: از اختلاس تا بیحجابی؛ از کمفروشی تا اشاعه فحشا در فضای مجازی و... . این نهاد در گذشته در کشور وجود داشت و ادبیات نظری مفصلی درباره آن وجود دارد اما بخاطر نگرشهای غربگرایانه از این مباحث عقبنشینی کردهایم.
🔹 همه ما از این غفلت راجعبه بیحجابی و سایر منکرها باید توبه کنیم و این توبه منوط به کاری اساسی در این زمینه است و آن احیای نهاد حسبه و وزارت حسبه در کشور است.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
‼️تحریف شهید صدر
🔹 ۱۹ فروردین سالروز شهادت #شهید_صدر و خواهر ایشان است. ایشان نظریاتی درباره اقتصاد مطرح کردهاند که متأسفانه توسط برخی افراد تحریف و به نفع تفکر خودشان مصادره شده است. این افراد تفکر شهید صدر را بهگونهای مطرح میکنند که گویا ایشان نیز خدای ناکرده التقاطی میاندیشیده و طرفدار بانکداری رایج فقط با لعاب اسلامی بوده است. این در حالیست که ایشان از اساس روح تفکر سرمایهداری و طمع را میزده و طرفدار اقتصاد مبتنیبر انفاق و ایثار بوده است. ایشان فرمودهاند:
🔹 «تربيت اسلامى فرد در جامعۀ اسلامى بر اساس #احسان، #ايثار، طرحِ منطقى جدید براى مبادله و متفاوت از منطق معامله مالى و مادى (كه در اصطلاح قرآنى تجارتى زوالناپذير است)، تشويق مؤكد بر يارى مستضعفان، و قرض دادن به نيازمندان همراه با روح محبت و برادرى و بهخاطر پاداش و آمرزش گناهان [است].»
🔹 «تمامى اين موارد بستر معنوى و روانى بىنظيرى فراهم مىكند كه در فضاى خاص آن، انگيزههاى كار خير رشد مىكند و بسيارى از مردم، با علاقه و رغبت به اعطاى قرض خيرخواهانه اقدام میورزند. اين، در جامعۀ اسلامى يک فرض آرمانى نيست، بلكه حقيقتى است كه نشانههاى متعددى براى آن وجود دارد و يكى از آنها #صندوقهای_قرضالحسنه است كه قبل از برپايى حكومت اسلامى بهوجود آمد و بهدليل روحيۀ نيكوكارى و ايثارگرى توسعه يافت كه شمار زيادى از مردم را بر آن داشت تا با ميل خود بخشى از اموال خود را بدون چشمداشت سودى به ديگران قرض دهند.»(اسلام راهبر زندگی، ص٢۴۵-٢۴۶)
🔹 لذا مدعیان بانکداری اسلامی و اقتصاد اسلامی برای تفکر التقاطی خود پشت شهید صدر قایم نشوند. این خطای بزرگ تبعاتی سخت برای مبانی فکری اقتصاد در دانشگاهها خواهد داشت. اما هماکنون نوید تحولات نوین در اقتصاد و احیای جریان #اسلام_ناب محمدی و ظهور نسل جوانان #روشنفطر به گوش میرسد و یقیناً آینده روشنی در پیش خواهد بود اگر به قرآن بازگردیم. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
جهش تولید علم با مشارکت مردم
🔹 «اینکه بنده دربارهی علوم انسانی در دانشگاهها و خطر این دانشهای #ذاتاً_مسموم هشدار دادم به خاطر همین است. این علوم انسانیای که امروز رائج است، محتواهائی دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی و نظام اسلامی است؛ متکی بر جهانبینی دیگری است؛ حرف دیگری دارد، هدف دیگری دارد. وقتی اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران میآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسی داخلی، خارجی، امنیت، غیره و غیره قرار میگیرند.»(امام خامنهای ۱۳۸۹/۰۷/۲۹)
🔹 ریشه مشکلات در حوزههای مختلف، شکست نظریات موجود و عدم طرح جایگزین و حرف نوی علمی در دانشگاهها و حوزههای علمیه است. حرف نو در علم، از راه تبعیت از اندیشکده های شرق و غرب حاصل نمیشود. آنها عمیقاً دستشان تهی است. باید به قرآن بازگردیم. قرآن همان فطرت ماست که مکتوب شده است. حرف قرآن حرف نویی است که مطابق #فطرت انسانهاست و برای همگان جاذبه دارد.
🔹 واژگان قرآن تکراری نیست، کهنه نمیشود و همیشه تازگی دارد و مانند چشمهای جوشان، هرلحظه نظریهای جدید میتوان از آن استخراج نمود که با آنها مشکلات را حل کرد. باید یک جریان #احیاگری_دینی ایجاد شود و نسل جدید جوان با بازگشت به فطرت و بازگشت به قرآن، #اسلام_ناب محمدی را احیا نموده و موجی از #روشنفطری رقم بزنند.
🔹 رسالت #اندیشکده_تثبیت، نظریهپردازی در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مبتنی بر مبانی نظری قرآن است و در این راستا از مشارکت همه مردم استقبال میکند. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
روز هنر انقلاب اسلامی
🔹 ۲۰ فروردین سالروز شهادت شهید آوینی است که تحت عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است. اما هنر تراز انقلاب اسلامی چیست؟ هنر در اسلام چه کارکردی دارد؟ چگونه میتوان هنر تراز اسلام را محقق نمود؟ و هنر در اسلام چه تفاوتی با هنر لیبرال دارد؟
🔹 هنر در تلقی ارسطو مبتنیبر تقابل دیونیزوس (منفی) و آپولون (مثبت) است که درنتیجه این تقابل تراژدی شکل میگیرد و اصل کاتارسیز یا تصفیه رقم میخورد. نیچه، وجه آپولونیوس را زد و اصالت را به دیونیزوس داد و لذا هنر بعد نیچه، خالی از آپولون شد. هماکنون سینمای ایران و جهان عمیقاً دیونیزوسی، ابزورد، پورنوکرات، و سلبریتیزده است و راه نجاتش بسیار سخت و دشوار میباشد.
🔹 کارکرد هنر در اسلام در آیه ۱۲۰ سوره هود
بیان شده است: وَكُلًّا نَّقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ أَنبَاءِ الرُّسُلِ مَا نُثَبِّتُ بِهِ فُؤَادَكَ وَجَاءَكَ فِي هَٰذِهِ الْحَقُّ وَمَوْعِظَةٌ وَذِكْرَىٰ لِلْمُؤْمِنِينَ. لذا مبتنیبر این آیه در تقابل حق و باطل و نور و ظلمات، هنر در اسلام موجب #تثبیت_فواد در قلوب مومنین میگردد. این آیه، کارکرد و غایت هنر در تلقی اسلامی را بیان میکند.
🔹 به بیان دیگر، هنرهای هفتگانه رایج (نقاشی، موسیقی، معماری، مجسمهسازی، ادبیات، سینما و تئاتر) در نگرش اسلامی باید از ساحات صدر و شغاف و قلب مردم عبور کرده و وارد ساحت #فواد آنها شود و فوادشان را تثبیت نماید. پس هنر در اسلام از راه تثبیت فواد موجب #فراغت و #بینایی آن میشود اما هنر لیبرال موجب تقویت هواهای فواد و سپس #اشغال و #کوری آن میگردد.
🔹 هنر اسلامی نتیجه نزول وحی الهی و تبدیل وحی به علم و سپس تبدیل آن علم به حس است. اما هنر لیبرال محصول تنزل #وحی_شیاطین و تبدیل آن به علم و سپس تبدیل آن علم به حس است. #سِحر هالیوود مبتنیبر توهم رمانتیسیسم موجب #اعجاب جهانیان شده اما هنر اسلام مبتنیبر تفقه تثبیت موجب #اعجاز میشود. صنعت هالیوود هرچه هم با ابزارهای #هوش_مصنوعی پیشرفت نماید، نمیتواند در #صنعت_انسانسازی و در #تسخیر_اسباب عالم، #سبقت بگیرد.
🔹 از نگاه حضرت امام، هنر «عبارت است از دمیدن روح تعهد در انسانها» و « #شهادت هنر مردان خداست». پس هنرمند واقعی آن کسی است که در این تئاتر بزرگ به پهنه گیتی، بهترین نقش را در عبودیت و تبعیت از ولایت بازی کند و در نهایت به مقام شهود و شهادت برسد.
✅ قرن جدید، قرن نجات از هنر منحط غرب و طلوع هنر تثبیت در آفاق و انفس است انشاءالله.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
نظریهپردازی قرآنی بلندمدت؛ لبّ امر ولیّ
🔹 بیشترین تأکید امام خامنهای در دیدار اخیر دانشجویان، تأکید بر آرمانگرایی و آیندهشناسی و نظریهپردازی برای آینده بود و تأکید نمودند که آرمان ما تحقق یک کشور اسلامی و ارائه الگویی خوب به جهان است. لذا نظریهپردازی قرآنی برای گامهای بلندمدت پنجاهساله و صدساله یکی از رسالتهای ماست. «آرمان» که ترکیبی از «امید» و «ایمان» است، همان #رؤیا داشتن است و «رؤیای ایرانی اسلامی»، امری است که باید مبتنی بر #نقشه_خدا و هندسه الهی باشد. لذا احیای کلیدواژهها و مفاهیم قرآنی برای اینکه «جامعه #قرآن_مجسم شود» ضروری است.
🔹 بنابراین وزارت #زکات به جای سیستم مالی مدرن، #یدالله به جای دست نامرئی بازار، پول مبتنی بر #طلا و نقره به جای پول بدون پشتوانه، نهاد قلب سلیم به جای سیستم بهداشت و درمان مدرن، وزارت #حِسبه برای امربهمعروف و نهیازمنکر، تحقق بیع بهجای ربا، ادب حضور بهجای ایندیویژوالیسم، #علوم_توحیدی بهجای علوم تثلیثی، و جامعه هجری به جای جامعه بورژوا بخشی از مهمترین مطالبات و آرمانهای ما برای اقامه قرآن است و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و به امر ولی «در مقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام خواهیم ایستاد» تا #انقلابهای_اقتصادی، انقلابهای فرهنگی، انقلابهای اجتماعی، انقلابهای علمی و سایر انقلابهای قرآنی در تمام 1400 زیرنظام جامعه محقق گردد. انقلاب سال 57 صرفاً چند جزء از این 1400 زیرنظام را تغییر داد و انقلابهای متعدد دیگری نیز برای تحقق #جامعه_هجری نیاز است. آرمان و رؤیای ایرانی اسلامی باید مبتنیبر ارزشهای اسلامی، سبک زندگی اسلامی و علوم اسلامی شکل بگیرد. انشاءالله
🔹 ایشان فرمودند «نگاه میکنید به جلوی خودتان، انشاءالله شصت سال، هفتاد سال آینده دارید؛ دنیایی پیش روی شما است. اگر چنانچه امروز آینده را نگاه کنیم، برای آینده فکر کنیم، برنامهریزی کنیم و یک منظومهی هم کاری، هم ارزشی برای آینده تنظیم بکنیم، امید این هست که این مشکلات در آینده دیگر وجود نداشته باشد. امروز شما نگاه کنید، فکر کنید، برای فردا، برای #آینده، هم از لحاظ نظامات ارزشی، هم از لحاظ نظامات برنامهای و کاری یک تصوّر درستی، یک آیندهی مشخّصی ترسیم کنید، راه برای رفتن به آن آینده را مشخّص کنید و قدمبهقدم حرکت کنید. در کنار دانشجویی و کار علمی، آیندهنگری، نگاه به جامعه، نگاه به مردم، نگاه به مشکلات، جزو وظایف حتمی دانشجو است. اگر بخواهیم این مقصود حاصل بشود، یعنی فردا بهتر از امروز بشود، بایستی برای خودمان آرمانهای مشخّصی را تعریف کنیم.»
🔹 «جمهوری اسلامی میتواند آرمانهای خودش را در ذیل دو عنوان کلّی خلاصه کند: ادارهی کشور به شیوهی اسلامی» و «ارائهی یک الگو به مردم جهان برای ادارهی خوب یک کشور»؛ این دو #آرمان است. شما باید برای این دو آرمان تلاش کنید؛ شما باید روی این راههایی که میتواند این دو عنوان کلّی را تحقّق ببخشد فکر کنید، کار کنید؛ برای اینها فکر باید آماده کرد، نظریّه باید آماده کرد. البتّه نه اینکه تا حالا از این کارها نشده؛ خیلی شده، امّا همهی فکرها و نظریّهها و برنامهها نوبهنو و روزبهروز باید جلو برود و این احتیاج دارد به کار مداوم شما. ما بایستی بر گنجینهی علمی کشور بیفزاییم و کشور را از لحاظ علمی غنی کنیم. خودتان را از لحاظ پشتوانهی نظری و فکری تقویت کنید؛ این لازم است.»
🔹 امام خامنهای تأکید کردند که «محصول تولید علم و تربیت عالِم، میشود ابزار دست قدرتهای صهیونیستی و قدرتهای استکباری دنیا. شما به داخل دانشگاه نگاه داشته باشید؛ روی دانشگاه کار بکنید. تشکّلهای ما در دانشگاهها کم کار میکنند؛ انصافاً این کمکاری وجود دارد. در دانشگاه چه میگذرد؟ در کلاسها چه میگذرد؟ در پایاننامهها چه میگذرد؟ یک عدّهای الان در دانشگاه اسلامی ایران، مجموعهی دانشگاهی کشور، سعی میکنند که دانشجوی ایرانی تشخّص خودش را در دنبالهرَوی از غرب بداند!».
🔹 این نکات ایشان در راستای تأکیدات همیشگی و مکرر ایشان است که علوم موجود در دانشگاهها #ذاتاً_مسموم است و باید جلوی آن ایستاد. اینکه ایشان فرموده بودند شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی را قطع کنید، یکی از لوازم قطع شریانهای حیات علمی رژیم صهیونیستی است. اینکه سیلابس درسی مذهبیترین دانشگاههای ما -مثلاً دانشگاه امام صادق- منطبق بر سیلابس درسی دانشگاه تلآویو اسرائیل است، و اینکه نظریهپردازان علوم موجود دانشگاهها عمدتاً صهیونیست بودند، دالّ بر این امر است که باید مقابل این #علوم_صهیونیستی ایستاد. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
صیّاد صدّیق
🔹 ۲۱ فروردین سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی است؛ کسی که تجلی آیه ۲۹ سوره فتح بود: مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ.
🔹 برای شناخت شهید #صیاد شیرازی، توجه به صرفاً یک نکته از رفتار ایشان کفایت میکند و آن اینکه ایشان در قنوت نمازش آیه ۸۰ سوره اسراء را میخواند: ربِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا. اما این آیه چه معنایی دارد؟
🔹 انسان در این آیه از خداوند تقاضای ورود صادقانه و خروج صادقانه از هر امری را درخواست میکند. ورود و خروج صادقانه از هر مسئولیت اجتماعی، ورود و خروج صادقانه از هر منزلی از منازل سیر به سمت خداوند، و اساساً ورود و خروج صادقانه از دنیا و برزخ. آیه ۲۳ سوره احزاب، خاتمه صادقانه زندگی این افراد را بیان میکند: من الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا.
🔹 قول صدق، مبوّأ صدق، حدیث صدق، عهد صدق، وعد صدق، لسان صدق، رؤیای صدق، و مقعد صدق، بخشی از متعلَقات صدق در قرآن هستند. اساساً صادقین در قرآن در تقابل با منافقین مطرح شده است و #هجرت از نفاق به صدق، یکی از مولفههای #معرفت_توحیدی به شمار میرود.
🔹 ضمناً #صدقه ملازمتی شدید با صداقت دارد. در واقع اقتصاد مبتنیبر صدق، اقتصادی است که مبتنیبر صدقات به معنای اعم آن از زکات و خمس و انفاق و قرضالحسنه است و لذا از هرگونه سیستم کاذبانه نظیر بازارهای #کاذب و غیرمولد ارز و سکه و بانک و بورس مبراست. آیه ۲۷۶ سوره بقره میفرماید: يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبَا وَيُرْبِي الصَّدَقَاتِ. پس صدقات به معنای اعم آن در تقابل با ربا به معنای اعم آن است.
🔹 نظریهپردازی و نظامسازی مبتنیبر صدق نقطه مقابل نظریهپردازی و نظامسازی مبتنیبر کذب است. نظامهای موجود در اقتصاد، معماری، سیاست، مدیریت، هنر، ورزش، و سایر عرصهها نظامهایی کاذب و مبتنیبر #توهم است. وضع مطلوب، برقراری نظامهای صادق و مبتنیبر #تفقه است. عرصه احیای تفکر دینی و ناب قرآنی منوط به صیادهایی است که انقلاب اسلامی و پیام توحید را #تصدیق نموده و صادقانه وارد عرصه جهاد شوند.
🔹 همانطور که در عرصه فردی، هرکسی میتواند مانند یوسف صدیق، #رؤیای_صادقانه ببیند و رؤیاهای صادقانه را #تأویل نماید، در عرصه اجتماعی نیز تنها کسانی میتوانند #رؤیای_ایرانی_اسلامی را در مقابل #امریکن_دریم مطرح نموده و محقق کنند که صدق جزئی از شاکله وجودشان باشد. تنها صادقین میتوانند رؤیای ایرانی اسلامی را در #افق_۱۴۴۴ محقق نمایند.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
عید فطر؛ عید رهایی از حیوانانگاری
🔹 دعای قنوت نماز #عید_فطر دارای نکتهای بسیار مهم است که غالباً به آن توجه نمیشود: وَاَنْ تُدْخِلَنی فی کُلِّ خَیْرٍ اَدْخَلْتَ فیهِ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُخْرِجَنی مِنْ کُلِّ سُوَّءٍ اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ
🔹 ما در این دعا از خداوند میخواهیم همه خیراتی که به ائمه اطهار داده است را به ما نیز بدهد. شبیه این مضمون در بسیاری دیگر از آیات و روایات نیز وارد شده است. این یعنی ما قابلیت رسیدن به همه مقامات معنوی انبیاء و ائمه را داریم و اساساً تمام ارسال رسل و انزال کتب آسمانی برای همین مقصود بوده و هدف اصلی امام خمینی از انقلاب اسلامی نیز رسیدن ما به این مقامات بود.
🔹 این نگرش در تقابل کامل با نگرش #حیوانانگارانه علوم غربی است. تعریف قرآن از انسان، خلیفه خدا و مسجود ملائکه است. اما همه علوم غربی، انسان را صرفاً حیوان میدانند. از ارسطو تا دانشمندان امروز غرب، چه در فلسفه و چه در سایر رشتهها، تعریفشان از انسان، صرفاً حیوان است.
🔹 این نگرش در آثار هنری غربی نیز بروز دارد و تمام هم و غم انیمیشنها و فیلمهای غربی دائر مدار حیوانیت انسان است. معرفت حیوان، #توهم است و لذا این آثار هنری و این علوم غربی معرفت ۸ میلیارد نفر را به سطح توهمات تنزل میدهند و نمیگذارند انسان به لایه #تفهم و #تفقه برسد.
🔹 این نگرش در دروس مدارس نیز وجود دارد و کودکان ما را با همین نگرشهای حیوانانگارانه تربیت میکنند و علت همه این امور این است که ریشه این علوم #یهودی است. وجود این علوم منحط یهودی در دبستانهای ما آنقدر برای یهود اهمیت دارد که یک انتقاد کوچک آقای #پناهیان از آموزش و پرورش موجب شد در روزهای اخیر موجی از تخریب تحریف علیه ایشان راه بیاندازند.
🔹 آیت الله بهجت فرمودند: #حضرت_حجت به کسانی که به خدمتش مشرف شدهاند، فرموده است: برای بیرون کردن بچهها از دین، همین مدرسههای دولتی کافی است! (در محضر بهجت، ج۲، ص۸۳) جالب است که طبق تصریح امام خامنهای، آموزش و پرورش ما نسبت به قبل از انقلاب تفاوتی نکرده است.(مثلاً در ۱۳۹۹/۰۶/۱۱ فرمودند «از روزی که آموزش و پرورشِ جدیدِ سبکِ اروپایی وارد کشور شد، یک رونویسیای از آموزش و پرورش کشورهای اروپایی آوردند اینجا و کسی به فکرش نرسید که حالا ما اینجا چه جور #انسانی لازم داریم و شرایط کشور، فضای کشور، با تعبیر رایج این روزها زیستبوم کشور، چه جور انسانی را اقتضا میکند. البتّه در طول زمان -چه قبل از انقلاب، چه بعد از انقلاب- تغییرات سطحیای انجام گرفته. [اما] بعد از انقلاب هم تغییر بنیانی و تحوّل بنیانیای انجام نگرفته»)
🔹 «بسیاری از مباحث علوم انسانی، مبتنی بر فلسفههائی هستند که مبنایش مادیگری است، مبنایش #حیوان انگاشتن انسان است، عدم مسئولیت انسان در قبال خداوند متعال است، نداشتن نگاه معنوی به انسان و جهان است. خوب، این علوم انسانی را ترجمه کنیم، عیناً ما همان را بیاوریم به جوان خودمان تعلیم بدهیم، در واقع شکاکیت و تردید و بیاعتقادی به مبانی الهی و اسلامی و ارزشهای خودمان را در قالبهای درسی به جوانها منتقل کنیم؛ این چیز خیلی مطلوبی نیست.» امام خامنهای ۱۳۸۸/۰۶/۰۸
🔹 از کنار دعاها، آیات و سایر مباحث معرفتی به سادگی نگذریم. از کنار مباحث منحط مدارس و دانشگاهها نیز به سادگی نگذریم. در این نبرد علمی و معرفتی، جایگاه خودمان را مشخص کنیم. انسان را #فطری میدانیم یا #حیوانی؟ جامعه را بر کدام مبنا مدیریت میکنیم؛ فطری یا حیوانی؟ بر چه مبنایی نظریهپردازی میکنیم؛ فطری یا حیوانی؟ برای چه موجودی، #اقتصاد و #معماری و شهرسازی و سایر سیستمها را طرحریزی میکنیم؛ موجودی فطری یا حیوانی؟!
✅ #قرن_جدید قرن رهایی از ۲۶۰۰ سال حیوانانگاری انسان و آغاز حیات فطری است و این منوط به قیام جوانان روشنفطر برای احیای مفاهیم قرآنی است. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
بازدارندگی خصیصه معرفت توحیدی
🔹 باتوجه به تنبیه و گوشمالی مختصر اسرائیل توسط ایران، نکاتی در این رابطه عرض میشود:
🔹 حرب یعنی جنگ. مأموریت و وظیفه ما در حرب، ایجاد #رهب است. رهب یعنی بازدارندگی. نتیجه رهب چیست؟ رهب موجب #رعب در قلب کافران و #ربط در قلب مومنین میشود. رعب ترسی عمیقتر از خوف است و حالتی است که قلب انسان از شدت ترس تهی میشود. ربط قلب یعنی بند دل مومنین محکم میشود. ربط قلب حالتی عمیقتر از سکینت در شغاف و حالتی سطحیتر از تثبیت در فواد است و نوعی آرامش عمیق است که موجب اطمینان به وعدههای الهی و استحکام ایمان در قلب مومنین میشود.
🔹 بالاتر از بازدارندگی، ما مأمور به ایجاد #ناتوانندگی در دشمن هستیم. ناتوانندگی یعنی دشمن اصلأ توان مقابله با ما را ندارد. ناتوانندگی بدین معنی است که مومنین #قدر یافتهاند و هرچه بیشتر قدر مییابند به معنی این است که بیشتر #اصطناعت میشوند و لذا #اسباب عالم را میتوانند #تسخیر کنند و نسبت به دشمن #اعجاز ایجاد نموده و آن را ناتوان نمایند. اما دشمن زیر سلطه تکنولوژی خودساختهاش درآمده و با #سحر میخواهد در قلوب افراد غربزده و سستایمان، #اعجاب ایجاد کند.
🔹 بازدارندگی و ناتوانندگی از خصیصههای معرفت توحیدی است. #معرفت_توحیدی یعنی لاالهالاالله. یعنی بازداشتن وجود خود و جامعه از ورود الههای غیر از الله. این همان #غیرت است که غیر نمیتواند به قلب فرد و جامعه راه یابد. پس معرفت توحیدی موجب غیرت میشود و غیرت موجب بازدارندگی و اینجاست که قرآن کریم میفرماید: وَقَالَ اللَّهُ لَا تَتَّخِذُوا إِلَٰهَيْنِ اثْنَيْنِ ۖ إِنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَإِيَّايَ فَارْهَبُون ِ(آیه۵۱ نحل) همچنین ابراهیم نبی در مقابل غیر موحدان فرمود: دشمنی ما با شما تا ابد آشکار است مگر اینکه شما به توحید ایمان آورید: بَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَاءُ أَبَدًا حَتَّىٰ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَهُ ( آیه۴ممتحنه). لذا:
توحید⬅️ غیرت⬅️ بازدارندگی
توحید⬅️ قدرت⬅️ ناتوانندگی
🔹 پس آنچه بازدارندگی ایجاد میکند معرفت توحیدی است و اساس مقابله ما با اسرائیلیان بر سر همین است. اقدام ارزشمند نیروی انتظامی در طرح اخیر عفاف و حجاب و اقدام ارزشمند سپاه پاسداران در وعده صادق، ناشی از بازدارندگی غیرت معرفت توحیدی بود. و این امر در دو زمینه دیگر نیز باید ایجاد شود: غیرت و بازدارندگی در اقتصاد با حذف کامل #دلار از همه معاملات داخلی و خارجی. و غیرت و بازدارندگی در علوم انسانی با حذف #علوم_صهیونیستی از مدارس و دانشگاههای کشور. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
اندیشکده تثبیت| حسینی
اجزاء معرفت توحیدی در جشن پیروزی
🔹 ما در #تسبیحات_اربعه، چهار ذکر را بیان میکنیم: سبحان الله، الحمدلله، لااله الا الله، الله اکبر. که به ترتیب #تسبیح، #تحمید، #تهلیل و #تکبیر نام دارند. تهلیل یا لااله الا الله که محور اصلی توحید است را غالباً اشتباه فهمیدهایم. توحید و تهلیل را معمولاً یکتایی یا یگانگی یا یکتاپرستی ترجمه میکنند درحالیکه چنین نیست. توحید معنایی والاتر و عمیقتر از یکتایی و یگانگی و یکتاپرستی دارد. توحید یک اقدام عملی است که به معنای هجرت از مولفههای ستون بنفش به سمت ستون سبزرنگ است (مطابق تصویر پیوستشده).
🔹 اما لازمه توحید چیست؟ لازمه تحقق توحید، تحقق دو ذکر قبل از آن است: تسبیح و تحمید. این دو را نیز اشتباه فهمیدهایم. تسبیح صرفاً به معنای منزه دانستن خدا از عیب و نقص نیست. تسبیح یک اقدام عملی است که باید در متن زندگی پیاده شود. تحمید نیز صرفاً به معنای گفتن الحمدلله نیست بلکه معنی حمد، والاتر و عمیقتر از این است و در واقع تحمید نیز یک اقدام عملی در متن زندگی است.
🔹 معنای واقعی تسبیح این است که مولفههای ستون بنفش را انجام ندهیم و از آنها #هجرت کنیم و اعلام تبرّی نماییم و معنای واقعی تحمید این است که مولفههای ستون سبزرنگ را انجام دهیم و به آنها هجرت کنیم و اعلام تولّی نماییم. حاصل تسبیح و سپس تحمید، همان تهلیل است که حقیقت توحید میباشد. پس ابتدا خدا را نسبت به مؤلفههای ستون بنفش تسبیح میکنیم و سپس خدا را نسبت به مؤلفههای ستون سبزرنگ تحمید مینماییم و حاصل این کار همان هجرت از شرک به توحید و تحقق تهلیل است.
🔹 لازمه تسبیح، #استغفار است. یعنی به خدا اظهار میکنیم که «تو خطایی نداری، خطا از من بود». لازمه تحمید نیز #شکرگزاری است یعنی به خدا اظهار میکنیم که «من هیچ ندارم، هرچه دارم از توست». تحمید و شکر یکی از راههای مهم فتح ابواب معرفت و حل مشکلات مختلف است. فاتحه الکتاب، سوره حمد است. حامدین و شاکرین از تصرف شیطان مصوناند. دعای افتتاح، دعای جوشن صغیر، دعای عرفه، دعای ابوحمزه ثمالی و بسیاری دیگر از ادعیه سراسرشان تحمید است. آغاز و پایان سیر #معرفت_توحیدی ما همانا تسبیح و تحمید است.
🔹 «در مواجههی با پیروزیها قرآن به ما درس میدهد: اِذا جاءَ نَصرُ اللهِ وَ الفَتحُ، وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجًا، فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّکَ وَ استَغفِرهُ اِنَّه کانَ تَوّابًا؛ نمیگوید خوشحالی کن، مثلاً برو وسط میدان شعار بده؛ فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّک؛ برو تسبیح کن؛ این مربوط به تو نیست، مربوط به خدا است؛ استغفار کن. در خلال این حرکت ممکن است یک غفلتی از تو سر زده باشد، از خدای متعال طلب مغفرت کن؛ در برخورد با حوادث مثبت این جوری باید برخورد کرد: دچار غرور نشدن، و از خدا دانستن که «وَ ما رَمَیتَ اِذ رَمَیتَ وَلکِنَّ اللهَ رَمىٰ»این اغترار به نفْس و اغترار [نسبت] به خدا که انسان غرّه بشود، [درست نیست]» (۱۳۹۷/۱۲/۲۳ امام خامنهای)
🔹 «مبناى علوم انسانى غربى، مبناى غیرالهى است، مبناى مادّى است، مبناى غیر توحیدى است؛ این با مبانى اسلامى سازگار نیست، با مبانى دینى سازگار نیست.» (1393/04/11 امام خامنهای). قرن جدید قرن مبارزه با علوم تثلیثی غرب و تحقق معرفت توحیدی در دانشگاهها و جامعه است انشاءالله.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
پشیمانی و تعرب بعد الهجرت
🔹 پس از انتقام ایران از اسرائیل، برخی از جریانات داخل ایران زبان به سرزنش باز کرده و ایران را ملامت کردند حال آنکه همانها بودند که قبل از انتقام میگفتند ایران از انتقامگیری میترسد. اینها همانهایی هستند که در انتخابات پشت جریان لیبرال قرار گرفتند و سپس پشیمان شدند. همان کسانی هستند که انقلاب کردند و پشیمان شدند. این افراد مصداق یکی از گناهان کبیره تحت عنوان تعرب بعد الهجرت میباشند.
🔹 از نظر لغوی، رفتن به سرزمین کفر و سکنى گزیدن در آن اگر موجب نقص دین مسلمان گردد، تعرّب بعد از هجرت محسوب شده و از گناهان کبیره است. سکونت در سرزمین کفر، ترک آموختن دین و ترک ولایت امامان برخی دیگر از مصادیق این گناه کبیره در روایات است. در زمان حاضر، اعتباردهی به علوم انسانی غربی، پذیرش فرهنگ سلبریتیسم و فرار دانشآموختگان برتر به خارج کشور، برخی دیگر از مصادیق تعرب بعد الهجرت هستند.
🔹 معنی واقعی #تعرّب بعد الهجرت در زمان حاضر، #تغرّب بعد الهجرت است. تغرب یعنی غربزدگی. بنابراین گناه کبیره تعرب بعد الهجرت در زمان امروز همان غربزدگی است: در فرهنگ، اقتصاد، سیاست، معماری و...
🔹 اساساً واژه #مهاجرت درحال حاضر به اشتباه استفاده میشود مثلاً میگویند میخواهم به آمریکا مهاجرت کنم درحالیکه مهاجرت واژهای قرآنی و فقط در معنای مثبت است. برای رفتن از ایران به غرب باید گفت میخواهم تعرّب یا تغرّب کنم به آمریکا یا اروپا.
🔹 اما چند کلیدواژهی قرآنی دیگر نیز در این چارچوب مفهومی قرار دارد: مفاهیم نکص, رکض، نکث و نقض. #نکص یعنی پشت میکنند و پس از آن #رکض یعنی فرار میکنند. ریشه و علت این امر در دو مفهوم نقض و نکث نهفته است. لذا فرایند تعرب بعد الهجرت چنین است:
نقض/نکث ⬅️ نکص ⬅️ رکض
🔹 عبارت «ینقلب علی عقبیه» در قرآن، یعنی انقلاب به عقب یعنی بازگشت به قبل انقلاب یعنی بازگشت به سنتهای #جاهلی. بعنوان مثال تمدن غرب در زمینه فحشای همجنسبازی به ۴۰۰۰ سال پیش در قوم #لوط بازگشته، در نئوپاگانیسم و سایر مولفههای فکری و وهمی نیز همینطور و این یعنی انقلاب به عقب.
🔹 مقابل جریان پشیمانها و جریان #ملامتیه که از مواضع قبلی خود عقبنشینی نموده و همیشه زبان به ملامت جریان انقلابی باز میکنند باید ایستاد. امام خامنهای فرمودند: «مقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام باید ایستاد»
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
نظرات صریح امام خامنهای درباره پلیس امنیت اخلاقی (۱)
🔹 امام خامنهای در دیدار اخیر که آقای رادان نیز حضور داشت فرمودند: «نیروهای مسلح چهره خوبی از تواناییها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران را به اثبات رساندند... یک لحظه هم نباید متوقف شد زیرا توقف به معنای عقبگرد است» ایشان سالهاست که از حجاب و گشت ارشاد صریحاً دفاع کردهاند لذا نباید کسانی بیایند با ادعای ارتباط با ایشان، موضع خودشان را بر امام جامعه تحمیل کنند. برخی مواضع ایشان را مرور میکنیم:
🔹 نبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم. ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
🔹 فراموش نکنید که معیار، جامعهی اسلامی و انقلابی است. اگر جامعهای اسلامی و انقلابی نیست، نیروی انتظامی حساسیتهای مناسب آن جامعه را دارد؛ اما در جامعهای که معیار و ملاک اسلام است، حساسیت نیروی انتظامی باید متناسب با آن چیزی باشد که در این جامعه مورد نظر است. حساسیتهای این جامعه چه چیزهایی است؟ حفظ و حراست و عمل برطبق این حساسیتها، بدون هیچ ملاحظهیی، به شما که نیروی انتظامی هستید، برمیگردد. این کارِ سخت و سنگینی است، اما کار بسیار مؤثری است. ناامنی فقط به این نیست که دزد به خانهها یا مغازهها یا بازار یا خیابان بیابد این یک طور ناامنی است؛ ناامنی مالی است ما ناامنی عِرضی و ناموسی هم داریم؛ جلوی آن را هم شما باید بگیرید. ناامنی اخلاقی هم داریم؛ در آنجا هم شما باید وارد میدان بشوید. البته ناامنی اخلاقی، یک مرحله کار فرهنگی دارد، یک مرحلهی کار مخفی دارد، یک مرحلهی ریشهیابی دارد؛ آنها کار دستگاههای دیگر است؛ اما آنجایی که جلوی چشم قرار میگیرد و موجب عدم امنیت اخلاقی جامعه میشود، آنکه باید وارد میدان بشود، نیروی انتظامی است.۱۳۷۰/۱۱/۰۲
🔹 یک مسئلهی مهمّ [دیگری] که وجود دارد مسئلهی اقتدار نیروی انتظامی است. نیروی انتظامی در مسئولیّت خود که ایجاد امنیت است، مظهر حاکمیّت جمهوری اسلامی است. یعنی جزو وظایف جمهوری اسلامی این است که در جامعه امنیت ایجاد کند. امنیت اخلاقی، امنیت اجتماعی -همانطور که شرح دادید- جزو وظایف ما است؛ جزو وظایف جمهوری اسلامی است؛ نمیتوانیم اینها را رها کنیم. مظهر این امنیت و عامل وسطِ میدانِ این امنیت عبارت است از نیروی انتظامی؛ بنابراین بایستی اقتدار داشته باشید؛ باید بتوانید مقتدرانه عمل کنید؛ باید بتوانید با قاطعیّت عمل کنید. ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
🔹 امنیت اخلاقی در جامعه به معنای آن است كه مردم دغدغهای درخصوص احتمال انحراف اخلاقی فرزندان خود در جامعه نداشته باشند.۱۳۹۰/۰۲/۰۴
🔹 یک بخش دیگر، امنیت فرهنگی و امنیت اخلاقی است. مردم به جوانان و به فرزندان خود علاقهمندند و از اینکه آنها دچار اعتیاد بشوند، دچار فساد اخلاق بشوند، دچار وسوسههایی بشوند که آنها را از مسیر درست زندگی دور بیندازد، نگرانند؛ این نگرانی و دغدغه را چه کسی برطرف میکند؟ چه چیزی برطرف میکند؟ امنیت فرهنگی. امنیت فرهنگی را هم در بخش عظیمی، نیروهای بسیج، نیروهای مؤمن، جان بر کف، تأمین میکنند.۱۳۸۴/۰۲/۱۵
🔹 درباره موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامه ریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی های رسانه ای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد. ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
اندیشکده تثبیت| حسینی
نظرات صریح امام خامنهای درباره پلیس امنیت اخلاقی (۱) 🔹 امام خامنهای در دیدار اخیر که آقای رادان ن
نظرات صریح امام خامنهای درباره پلیس امنیت اخلاقی (۲)
🔹 ناگهان شما میبینید گروهی خواص مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّهای نادانسته -حالا میگویم نادانسته؛ انشاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه خرج نتوانسته آن را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامهنگار هست، روشنفکرنما هست، آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همهی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همهی منکرات، امام همینجور محکم ایستاد. همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرفنظر کنیم؛ مایل بودند این ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند. امام قرصومحکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار میایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود. حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید] که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگتر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمیکنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد یا بیحجاب باشد، تعقیب میکنید». ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمیکنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی میکند. آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. حالا یک نفر یک غلطی برای خودش میکند، [به] کنار، آن بین خودش و خدا است؛ امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی -مثل حکومت امیرالمؤمنین، مثل حکومت پیغمبر- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد. این منطقی که میگوید «آقا شما اجازه بدهید مردم خودشان انتخاب بکنند»، خب در مورد شرابفروشی هم هست؛ شراب را هم آزاد کنیم در کشور، هر کسی خودش دلش میخواهد بخورد، هر کس نمیخواهد نخورد! این حرف شد؟ در مورد همهی گناهان بزرگ اجتماعی، این حرف وجود دارد؛ این حرف شد؟ شارع مقدّس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود؛ حکومت اسلامی موظّف است در مقابل حرام بایستد، در مقابل گناه بایستد. امروز ما در داخل کشور، مفتخریم به حجاب زنانمان؛ ... اینکه ما بیاییم قوانین را همینطور دائم دُور بزنیم برای اینکه یک جوری میل غلط انحرافی فرهنگ غربی را در کشورمان ایجاد کنیم، خطای بزرگی است؛ یک عدّهای این خطا را میکنند.۱۳۹۶/۱۲/۱۷
🔹 مسئلهی حجاب محدودیّتِ شرعی و قانونی است؛ کشف حجاب، هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است. خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند. اگر بدانند، حتماً نمیکنند. امام، در اوّلین هفتههای انقلاب، مسئلهی حجاب را الزاماً و قاطعاً بیان کردند؛ جزو کارهای اوایلِ امامِ راحل (رضوان الله علیه) این بود. ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
🔹 مسئلهی حجاب تبدیل شده به یک چالش و بر کشور ما تحمیل شده؛ این را تحمیل کردند. کسانی نقشه کشیدند، برنامهریزی کردند که حجاب بشود یک مسئله در کشور ما؛ در حالی که چنین مسئلهای در کشور وجود نداشت؛ مردم با شکلهای مختلف زندگی میکردند. بنده نظر قاطع خودم را عرض میکنم: حجاب یک حکم مسلّم شرعی است؛ یعنی برای بانوان، پوشاندنِ غیر از صورت و دو دست ــ وجه و کفّین ــ واجب است؛ از آن صرفنظر نمیشود کرد. مردم ما مسلمانند، مقیّدند، متعبّدند، باید رعایت کنند این را؛ حکم شرع است. یک نگاه، نگاه قانونی است؛ قانون واجبالاطاعه است و در این زمینه، حکم قانونی وجود دارد؛ رعایت حکم قانون برای همه واجب است. چه آن کسانی که به شرع معتقدند، چه حتّی آن کسانی که به شرع هم معتقد نیستند، قانون را بایستی رعایت کنند. ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444