➕️ «درخواست مُردگان از زندگان در جمعه ماه رمضان»
اموات در هر جمعه از ماه رمضان میآیند، میایستند و با صدایی محزون و با حالتی گریان میگویند: ای خانواده من! ای فرزندان من! ای نزدیکان من! با چیزی به ما مهربانی کنید تا خدا به شما رحم کند. ما را یاد کنید و از دعا فراموش نکنید.
بر ما و غربت ما رحم کنید؛ ما در زندان تنگ و اندوه طولانی و در سختی هستیم. بر ما رحم کنید و از دعا و صدقه دادن برای ما کوتاهی نورزید؛ شاید قبل از آن که مثل ما شوید، خدا بر ما رحم کند.
ما بر گذشته حسرت میخوریم. ما نیز مثل شما توانا بودیم. پس ای بندگان خدا! به ما گوش فرا داده و فراموش نکنید! فردا روزی شما نیز خواهید دانست. چیزهای اضافی که در دستتان است، قبلاً در دست ما نیز بود. اما در راه بندگی خدا انفاق نکردیم و از حق مانع شدیم و لذا ضرر و سختی آن بر دوش ما قرار گرفت و سود آن به دیگران رسید.
با درهمی یا تکّه خمیر نانی یا تکّه کوچک گوشت به ما توجه و مهربانی کنید. سپس ندا میکنند: بهزودی بر خود میگریید، در حالی که برایتان سودی ندارد. چنانکه که ما میگرییم و برای ما نفعی ندارد. پس قبل از آنکه مثل ما شوید، تلاش کنید.
مستدرک الوسائل: ج۲، ص۱۶۲
■ @ShiaTowhid
🦋 فرازهایی از دعای ۴۵ صحیفه سجادیه در وداع با #ماه_رمضان :
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اجْبُرْ مُصِيبَتَنَا بِشَهْرِنَا ، وَ بَارِكْ لَنَا فِي يَوْمِ عِيدِنَا وَ فِطْرِنَا ، وَ اجْعَلْهُ مِنْ خَيْرِ يَوْمٍ مَرَّ عَلَيْنَا أَجْلَبِهِ لِعَفْوٍ ، وَ أَمْحَاهُ لِذَنْبٍ ، وَ اغْفِرْ لَنَا مَا خَفِيَ مِنْ ذُنُوبِنَا وَ مَا عَلَنَ .
خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و مصیبت از دست رفتن رمضانمان را جبران کن و روز عید و فطرمان را بر ما مبارک فرما و آن را از بهترین روزهایی که بر ما گذشته قرار ده، جلب کنندهترین روز نسبت به بخشش و محو کنندهترین زمان برای گناه؛ و معاصی پنهان و آشکارمان را بیامرز.
اللَّهُمَّ اسْلَخْنَا بِانْسِلَاخِ هَذَا الشَّهْرِ مِنْ خَطَايَانَا ، وَ أَخْرِجْنَا بِخُرُوجِهِ مِنْ سَيِّئَاتِنَا ، وَ اجْعَلْنَا مِنْ أَسْعَدِ أَهْلِهِ بِهِ ، وَ أَجْزَلِهِمْ قِسْماً فِيهِ ، وَ أَوْفَرِهِمْ حَظّاً مِنْهُ .
خدایا! با گذشتن این ماه، از خطاهای ما بگذر؛ و با خارج شدنش، ما را از گناهانمان خارج کن؛ و ما را از خوشبختترین اهل این ماه به آن و پرنصیبترین آنان در آن و بهرهمندترین ایشان از آن، قرار ده.
◾️ @Tassbihat
🦋
گفت: مِراء(بگومگو) بذر خصومت و کینه است. و آن سید علیهالسلام فرمود: "حقیقت ایمان بنده کامل نمیشود مگر اینکه در عین اینکه حق با اوست، مِراء و جدال را رها کند."
در فضای مجازی هم بنا بر مراء و کشمکش و بگومگو و مجادله است، با بذر خصومت، جنگل سیاهی از دشمنی برآمده و سینهها مملوّ از کینه و دشمنی است.
اهل جدال را از حرم اخراج میکنند که فرمود: و لا جدال فی الحج...
کاش از ماه رمضان همین یک خصلت را به یادگار برداریم.
#بشنو_از_نی
◾️ @Tassbihat
تسبیحات
🦋 گفت: مِراء(بگومگو) بذر خصومت و کینه است. و آن سید علیهالسلام فرمود: "حقیقت ایمان بنده کامل نمیشو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋یادگاری استاد فاطمینیا برای پایان ماه رمضان و عاقبت به خیری
◾️ @Tassbihat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➕️ توجه: فردا اول ماه قمری دوشنبه است. اگر دوشنبه اول ماه باشد دستورالعملی برای وسعت رزق آمده.
🔺️بزرگان از جمله مرحوم انصاری همدانی و میرزاهاشم حداد و آیتالله بهجت این دستورالعمل را دادهاند.(در ویدئوی بالا آیتالله بهجت قرائت کل این ختم واقعه در یک جلسه را -یعنی ۱۰۵ واقعه- توسط تعدادی افراد هم دارای همان آثار میدانند)
◾️دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت استکه: چون اول ماه دوشنبه باشد شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكون وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُون
◾️ @Tassbihat
ادامه👇
تسبیحات
➕️ توجه: فردا اول ماه قمری دوشنبه است. اگر دوشنبه اول ماه باشد دستورالعملی برای وسعت رزق آمده. 🔺️بز
ادامه:
از مرحوم مجلسی رحمهالله به نقل از امام سجاد علیهالسلام این عمل را با دعایی در پنجشنبههای میان این چهارده روز نقل میکند؛ آن دعا چنین است:
يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
◾️ @Tassbihat
🦋 نماز بافضیلت شب عید فطر
پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله:
هر كسی شب عيد، شش ركعت(۳ نماز دو رکعتی) بخواند (در هر ركعت: بعد از حمد پنج بار سوره «قل هو اللّه أحد») ، شفاعت او را درباره همه خانوادهاش مىپذيرند، هر چند اهل آتش شده باشند.
◾️ @Tassbihat
🦋امام هادی علیهالسلام نافله نماز مغرب را به این کیفیت دستور دادهاند:
روایت شده: که امام هادى(علیه السّلام) در رکعت سوم [از آن چهار رکعت نماز نافله] سوره «حمد» و « ۶ آیه اول سوره حدید» [تا «وَ هُوَ عَلیمٌ بِذاتِ الصُّدُورِ»] و در رکعت چهارم «حمد» و «۴ آیه آخر سوره حشر» [از «لَوْ أَنْزَلْنا هذَا الْقُرآنَ» تا پایان سوره] را میخواند.
دعا در قنوت این نماز را دریابید!
(برای دو رکعت اول بعد از حمد، سورههای کافرون و اخلاص در دستور آمده.)
◾️ @Tassbihat
🦋ذکر "یا قیّوم" به عدد ۱۵۷ بار توسط اهل معنا توصیه شده. هم در طولانی شدن عُمر اثر دارد و هم گفتهاند انسان را آرام آرام محرم اسرار میکند.
◾️ @Tassbihat
🦋تطهیر قلب و قوه خیال
مهمترین و مشکلترین مرتبه طهارت و پاکی، مرتبهی قوه خیال است. چرا که انسان باید آن را از تخیلات بیخود و سوء ظنهای بیجا نجات بخشد. از جمله راههای تطهیر قوّهی خیال، مداومت در خواندن "آیهی سُخرِه" میباشد که به قوّهی خیال توحّد میبخشد.
انسان اگر مدّتی با این آیه یا آیاتی مشابه این حشر پیدا کند، خواهد توانست نفس خود را به توحّد بکشاند. آیه سخره دستور العمل سائر در برنامهی سالکان است و تأثیر آن در صفای قلب و اطمینان نفس و نفی خواطر و ازالهی شک و وسواس موثر بوده و آدمی را به یقین می رساند... ( هفتاد مرتبه گفتن این آیات، برای نفوس طالب معارف، موثّر است و اثر آن به صورت یقینی اثبات شده است.)
➕️آیه سُخره: آیات ۵۴تا۵۶ سوره اعراف: "از: انّ ربکم الله... تا: المحسنین"
🔺️کتاب «شرح مراتب طهارت»؛ از رسالهی وحدت از دیدگاه عارف و حکیم حضرت علاّمه حسن زاده آملی(ره)
◾️ @Tassbihat
تسبیحات
🦋تطهیر قلب و قوه خیال مهمترین و مشکلترین مرتبه طهارت و پاکی، مرتبهی قوه خیال است. چرا که انسان با
برخی اساتید قرائت این آیه را به عنوان تعقیبات نماز واجب (خصوصا صبح و عشاء) توصیه کردهاند.