🔻گناه مهمی که زیاد مرتکب میشویم و کمتر از ارتکابش توبه میکنیم.
👈ایذاء مومن حرام است. ایذاء، آزار و اذیت، منظور فقط جسمی نیست. آزار مومن با زبان یا با نگاه یا با نوشتن چیزی یا حتی یک کلمه یا شکلک در فضای مجازی... تحقیر و تمسخر کردن، ترساندن و تهدید کردن و هرکاری که او را آزرده کند و قلبش را بهدرد آورد یا به آرامشش آسیب بزند.
قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِیَأْذَنْ بِحَرْبٍ مِنِّی مَنْ آذَى عَبْدِیَ الْمُؤْمِنَ وَ لْیَأْمَنْ غَضَبِی مَنْ أَکْرَمَ عَبْدِیَ الْمُؤْمِنَ الْحَدِیثَ
خداوند متعال میفرماید: هر کس بنده مومن مرا بیازارد به من اعلام جنگ داده و هر کس او را اکرام کند از غضب من در امان است.
▪️همچنین از امام صادق علیهالسلام است که: کسی که بسوی مومنی نگاه تندی کند که او را بترساند، خداوند در روزی که سایه ای وجود ندارد جز سایه او، او را بترساند.
▪️از حضرت امام صادق (ع ) روایت شده: هر که چیزی را نقل کند و نظرش این باشد که به سبب آن او را رسوا سازد، و جوانمردی او را بکوبد تا از چشم مردم بیفتد، خداوند او را از ولایت خود بیرون کرده، به ولایت شیطان وارد سازد، و شیطان نیز او را نمی پذیرد.
استغفرالله الذي لا إله إلا هو وحده لاشريك له و أتوب اليه
🌙 #ماه_رجب
▪️ @Tassbihat
🔥من به همه اشخاصی که قلم در دستشان است، زبان گویا دارند، میخواهم سفارش کنم متوجه باشند که قلم آنها، زبان آنها در حضور خداست، فردا مؤاخذه دارد...
➕️امام خمینی ، صحیفهنور، ج ۲۰، ص۳۷
▪️ @Tassbihat
🔻مولای متقیان امیر مؤمنان علی علیهالسلام خطاب به فرزندش امام حسن مجتبی علیهالسلام:
پسرکم! يقين بدان هرگز به همه آرزوهايت دست نخواهى يافت و هرگز نخواهی توانست از مرگ بگریزی. تو در همان راهی میروی كه پيشينيان تو رفتند. حال كه چنين است، در به دست آوردن دنيا زيادهروى مكن و در كسبوكار ميانهرو باش، زيرا بسيار ديده شده كه تلاش فراوان (در راه دنيا) به نابودى منجر گرديده.
➕️نامه ۳۱ نهجالبلاغه
▪️ @Tassbihat
آیت الله العظمی بهجت(ره):
"به تجربه برای من ثابت شده است که اگر کوتاهی در مسائل عبادی [مستحبات] حاصل نشود، درسی که نیاز به یک ساعت مطالعه دارد در ده دقیقه انجام میشود."
🔺️کتاب حضرت حجت (عج)؛ ص ۷۴
#بشنو_از_نی
▪️ @Tassbihat
➕️فضیلت نماز شب بیستم ماه رجب:
به نقل از کتاب مصباح الزائر ابن طاووس: سلمانفارسی از پیامبر صلیاللهعلیهوآله نقل میکند که فرمودند:
أَنَّهُ مَنْ صَلَّى فِي لَيْلَةِ الْعِشْرِينَ مِنْ رَجَبٍ رَكْعَتَيْنِ بِالْحَمْدِ وَ الْقَدْرِ خَمْساً أُعْطِيَ ثَوَابَ إِبْرَاهِيمَ وَ مُوسَى وَ عِيسَى- وَ أَمِنَ مِنْ شَرِّ الثَّقَلَيْنِ وَ نَظَرَ اللَّهُ إِلَيْهِ بِالْمَغْفِرَة
کسی که در شب بيستم ماه رجب دو ركعت نماز بهجا آورد -در هر ركعت سورهى «حمد»یک بار و سورهى «إِنّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ» پنج بار، خداوند ثواب حضرت ابراهيم، موسى، و عيسى-عليهم السّلام- را به او عطا مىكند و نيز هيچ گزندى از جنّيان و انسانها به او نمىرسد و خداوند با ديدهى آمرزش و مغفرت به او مىنگرد.
🌙 #ماه_رجب
▪️ @Tassbihat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیطان مجسم دیروز بر تخت نشست. انشاءالله بشارت برخی از اهل معنا تحقق پیدا کند که ماهها پیش گفته بودند او رئیسجمهور میشود ولی در همان دوران ریاستش به درک واصل خواهد شد.
@Tassbihat
➕️ خلسه
توجه به وجود مطلق و مطلق وجود، نیاز به خلسه دارد. خلسه مهارتی است برای تهی کردن ذهن از اندیشیدن به هر چیزی. عرفای بزرگی مثل سیدعلی قاضی(ره) و علامه طباطبایی(ره) احوالی داشتهاند که به خلسه تعبیر شده است. خلسه به تعلیق بردن ذهن، و آنگاه فراتر رفتن از هستندهها و توجه به متن هستی در پسوپشت آنهاست.
مرحوم حاج اسماعیل دولابی(ره) در دستورات خود برای نماز شب توجه به هستی خداوند را به عنوان مقدمه نماز آوردهاند. سالک پیش از قیام به نماز، به هستی حق توجه میکند و آنگاه حضرت حق توجه او را به جهاتی که لازم است سیر میدهد. گاهی برای ورود به این گونه از تمرکز به هستی، تکرار اذکار خاص مانند تهلیل توصیه میشود.
🌙 #ماه_رجب
▪️ @Tassbihat
➕️فضیلت نماز شب بیست و سوم ماه رجب
وَجَدْنَاهُ فِی مَنَاهِلِ الْجُودِ الدَّالَّهِ عَلَی مَالِکِ الْوُجُودِ مَرْوِیّاً عَنِ النَّبِیِّ ص فَقَالَ
در برخی سرچشمههای جود الهی که انسان را به سوی خداوند مالک وجود رهنمون میسازد، به نقل از پیامبر اکرم-صلّی اللّه علیه و آله و سلّم-آمده است:
وَ مَنْ صَلَّی فِی اللَّیْلَهِ الثَّالِثَهِ وَ الْعِشْرِینَ مِنْ رَجَبٍ رَکْعَتَیْنِ بِالْحَمْدِ مَرَّهً وَ سُورَهِ وَ الضُّحَی خَمْسَ مَرَّاتٍ أَعْطَاهُ اللَّهُ بِکُلِّ حَرْفٍ وَ بِکُلِّ کَافِرٍ وَ کَافِرَهٍ دَرَجَهً فِی الْجَنَّهِ وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ ثَوَابَ سَبْعِینَ حَجَّهً
هرکس در شب بیستوسوم ماه رجب دو رکعت نماز-در هر رکعت سورهی «حمد» یک بار و سورهی«و الضّحی» پنج بار-بخواند، خداوند در برابر هر حرف و به تعداد هر مرد و زن کافر، یک درجه در بهشت به او عطا میکند و نیز ثواب هفتاد حج
وَ ثَوَابَ مَنْ شَیَّعَ أَلْفَ جَنَازَهٍ وَ ثَوَابَ مَنْ عَادَ أَلْفَ مَرِیضٍ وَ ثَوَابَ مَنْ قَضَی أَلْفَ حَاجَهٍ لِمُسْلِم
و ثواب کسی که در تشییع هزار جنازه شرکت جسته و نیز ثواب کسی که به عیادت هزار بیمار رفته و پاداش کسی که حاجت هزار مسلمان را برآورده نموده است، به او عطا میکند.
(اقبال الاعمال)
🌙 #ماه_رجب
▪️ @Tassbihat
➕️سید بن طاووس در کتاب شریف اقبال، در فضیلت صد مرتبه قرائت کردن سوره مبارکه توحید، روایتی را ذکر کرده است:
هر که در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره توحید را بخواند، این عمل در قیامت برای او نوری باشد که او را به بهشت بکشاند.
🌙طبق تقویم امروز آخرین جمعه #ماه_رجب است.
▪️ @Tassbihat کانال تسبیحات
➕️ نکتهای مهم درباب تاثیر اعمال انسان
مرحوم علامه میفرماید: عمل نه فقط با تمام اعمال گذشته و آینده خودش مرتبط است بلکه در همه اعمال کسانی تأثیر دارد که در زمان او زندگی میکنند و حتی کسانی که پیش و پس از زمان او زندگی میکنند. از این بابت که وقتی همه انسانها حاضر باشند (يَوْمَ مَجْمُوعٌ لَهُ النَّاسُ)، اثر عمل او در تک تک انسان ها دیده شود و معلوم میشود که عملش در دیگران چه اثری داشته است.
پس قیامت یوم الجمع است... به این معنا که هر عملی انجام دادهاند با تمام افراد مرتبط است. اثر عمل این و اثر عمل آن و اثر عمل دیگری باید در بقیه ظاهر شود. باید همه حضور داشته باشند تا تأثیر اعمال او در دیگران و تأثیر اعمال دیگران در بقیه هم آشکار شود تا معلوم شود جزای این عمل چیست. با این نگاه میفهمیم که برای اعمال اختیاری مان چقدر مراقبه میخواهیم.
🔺️ از کتاب پیدای پنهان/ اثر استاد محمدرضا عابدینی ص۳۲
▪️ @Tassbihat
هدایت شده از تسبیحات
💠 زیارت حضرت امیرالمومنین علیهالسلام در روز یکشنبه:
السَّلَامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِیَّةِ، وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِیَّةِ، الْمُضِیئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ، الْمُونِقةِ بِالْإِمَامَةِ. السَّلَامُ عَلَیْکَ، وَ عَلَى ضَجِیعَیْکَ آدَمَ وَ نُوحٍ علیهما السلام ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى الْمَلَائِکَةِ الْمُحْدِقِینَ بِکَ وَ الْحَافِّینَ بِقَبْرِکَ. یَا مَوْلَایَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، هَذَا یَوْمُ الْأَحَدِ، وَ هُوَ یَوْمُکَ وَ بِاسْمِکَ، وَ أَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَ جَارُکَ، فَأَضِفْنِی یَا مَوْلَایَ وَ أَجِرْنِی، فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیَافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَیْکَ فِیهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْکَ، بِمَنْزِلَتِکَ وَ آلِ بَیْتِکَ عِنْدَ اللَّهِ، وَ بِمَنْزِلَتِهِ عِنْدَکُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّکَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَیْکُمْ أَجْمَعِینَ.
💠 زیارت حضرت زهرا سلاماللهعلیها در روز یکشنبه:
السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً، أَنَا لَکِ مُصَدِّقٌ، صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوکِ وَ وَصِیُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِمَا، وَ أَنَا أَسْأَلُکِ إِنْ کُنْتُ صَدَّقْتُکِ إِلَّا أَلْحَقْتِنِی بِتَصْدِیقِی لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِی، فَاشْهَدِی أَنِّی طَاهِرٌ بِوَلَایَتِکِ، وَ وَلَایَةِ آلِ نَبِیِّکِ مُحَمَّدٍ صلى الله علیه وآله وسلم.
▪️ @Tassbihat
➕️ شب ۲۷ ماه رجب
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: از حضرت جواد(علیه السلام) روایت شده: همانا در ماه رجب شبی است که از هر آنچه آفتاب بر آن میتابد بهتر است و آن، شب بیست و هفتم رجب است که در صبح آن پیامبر(صلی الله علیه وآله) به رسالت مبعوث شد. برای کسی که از شیعۀ ما عمل کننده در آن شب است، پاداش نیکوکاری شصت سال مقرّر است،
به محضر آن حضرت عرض شد: عمل در آن شب چیست؟ فرمود:
چون نماز عشا را خواندی و به بستر استراحت رفتی تا پیش از نیمه شب، هر ساعتی که خواستی از بستر برمیخیزی و دوازده رکعت نماز هر دو رکعت به یک سلام می خوانی، در هر رکعت «حمد» و سوره ای از سوره های کوچک مفصّل می خوانی و کوچک مفصّل از سوره «محمّد»(ص) تا آخر قرآن است.
زمانی که از دوازده رکعت نماز فارغ شدی، در همان حال نشسته هر یک از سوره های «حمد» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ هُوَ اللّهُ أَحَدٌ» و «قُلْ یا أَیُّهَا الْکافِرُونَ» و «إِنّا أَنْزَلْناهُ» و «آیت الکرسی» را «هفت مرتبه» بخوان
و به دنبال همه آن ها این دعا را به بخوان:
الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِی لَمْ یتَّخِذْ وَلَداً، وَ لَمْ یکنْ لَهُ شَرِیک فِی الْمُلْک، وَ لَمْ یکنْ لَهُ وَلِی مِنَ الذُّلِّ وَ کبِّرْهُ تَکبِیراً. اللّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِمَعاقِدِ عِزِّک عَلَی أَرْکانِ عَرْشِک وَ مُنْتَهَی الرَّحْمَةِ مِنْ کتابِک، وَ بِاسْمِک الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ، وَ ذِکرِک الْأَعْلَی الْأَعْلَی الْأَعْلی، وَبِکلِماتِک التَّامَّاتِ أَنْ تُصَلِّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ.
سپس بخوان هر دعایی را که می خواهی.
▪️ @Tassbihat