سی ان ان:اسرائیل به آمریکا اطلاع داده که با پوشش حملات هوایی شدید به جنوب لبنان از طریق زمینی حمله خود را آغاز خواهد کرد.
#انقلابیون
🔵 نبرد آخر👇
@nabardeakhar
@nabardeakhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: برخی افراد میخواهند ما را به ریل گذشته برگردانند
🔹در دهه ۹۰ رشد اقتصادی ما کمتر از یک درصد بوده، این چه مدیریت اقتصادی است؟ کسانی که مدعی هستند میخواهند ما را به این ریل برگردانند؟
@Farsna
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقای ظریف داد میزنی ؟
دادم بلد بودی ؟
======🇮🇷======
@salehparvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید جلیلی: کسی به خاطر ما آخرت خود را خراب نکند
@AkhbareFori
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار مسئولان دستگاه قضا: آقایان نامزدها در مباحثات خود از اظهارات دشمن شادکن پرهیز کنند. ۱۴۰۳/۴/۲
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
تناقضات ظریف🤦♂
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
ایده کانونی
🔺این مطالب برای کسانی که صحنه احساسی و عاطفی را بیشتر از صحنه عقلانی و اخلاقی میپسندند مفید نیست. علت اینکه اینها با سبک مناظرات صدا و سیما مخالفند نیز عموما همین نکته است.
🔺اما وقتی هر کاندیدا را که خوب اسکن میکنیم، یک نقطه کانونی و ایده محوری دارد که ما بقی سخنانش حول آن ایده کانونی سامان یافته. آن ایده محوری را خوب است پیدا کنیم و مقایسه نماییم.
🔺ایده محوری پزشکیان بازگشت به مذاکره با غرب است. مذاکره به سبک دولت روحانی و ظریف. آنچه درباره رجوع به کارشناس و وحدت و اینها میگوید همگی مثل فلشی است که مصداقش این است.
🔺ایده پورمحمدی، ترمیم اعتماد مردم و ایجاد وحدت است. ترمیم احساس ناامیدی و انسدادی که در مردم شکل گرفته. او ریشه بی اعتمادی و ناامیدی را سبک مدیریت کشور میداند. سبک او به نوعی پوپولیسم و عوامگرایی (توصیفی میگویم نه ارزشی) در اجرا منتهی میشود.
🔺ایده اصلی قالیباف بهرهوری و جلوگیری از هدر رفت انرژی بوسیله قدرت مدیریت است. او معتقد است به این روش همه مشکلات اقتصادی قابل حل است. دست او در تعامل با دنیا باز میشود، فشار اقتصادی به مردم را هم بر میدارد.
🔺ایده اصلی جلیلی حضور مردم در میدان است بوسیله قدرت مدیریت. اینکه او معتقد است شرایط جهانی برای ایران فرصتهای فوق العاده ای ایجاد کرده، و ایران در آستانه جهش جدی است، توصیف موقعیت ما است. اما کانون توصیه های او، آوردن مردم به صحنه است. او برای آوردن مردم به صحنه معتقد است باید اولویتهای کشور را بشناسیم تا به همه اقشار و گروهها و نهادها در این جهت متناسب با ظرفیتشان، ماموریت متناسب و مشخص بدهیم.
🔺ایده کانونی زاکانی، یارانه طلا است. این میتواند گام اول در پایه گذاشتن طلا در اقتصاد باشد که عملا باعث شکستن ساختار و نظام اقتصادی بر پایه پول و دلار میشود. این ایده البته، اکثر متخصصین را همراه نمیکند و اقلیتی از اقتصاددانان به آن معتقدند.
🔺ایده کانونی قاضی زاده مساله زن و خانواده است. او تلاش میکند با رویکردی تربیتی و فرهنگی مساله خانواده را در کشور جدی کند و از آن ثمرات اقتصادی و سیاسی بگیرد.
🔺ممکن است از من بپرسید، بر این اساس تو کدام ایده را میپسندی؟
پاسخ من ایده آقای جلیلی است. آنهم با فاصله نسبت به دیگران.
اما اگر بپرسید فکر میکنی، کدام کاندیدا، احتمال بیشتری دارد که از پس ایدهاش بر بیاید و بتواند آن را عملیاتی کند؟
پاسخ من آقای قالیباف است.
@ali_mahdiyan
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: جنوب اتوبان کرج خودرویی تولید میشود گرانتر، بیکیفیتتر، ناامنتر و پرمصرفتر از تراز جهانی؛ اما شمال اتوبان موشکی میسازد که از گنبد آهنین و پدافند ششلایهٔ ناتو میگذرد | این تفاوت مدیریت است
🔖 محمدباقر قالیباف، در جمع مردم قزوین
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهریار زرشناس: در مورد تحمل حرف میزنند ولی چهره آکادمیکشان روی آنتن داد و فریاد میکند
🔹میرزاحسن خان ایلچی که وزیر امور خارجه زمان فتحعلیشاه بود، عضو لژ ماسونی شد و در بسیاری از قراردادهای استعماری و تجزیه ایران، نقش داشت؛ مهرهای که در سیاست خارجی ما نفوذ کرده بود.
🔸در سطوح میانی و مدیریتی امروز ایران هم پر از میرزا حسن خان ایلچیهاست؛ کسانی که برنامه توسعه را نوشتند و سیاستهای اقتصادی را طراحی کردند؛ طیف تکنوکرات و بوروکراتی که زیادند و جلوی هر حرف مخالف را میگیرند.
🔹لیبرالها این همه در مورد تحمل حرف میزنند ولی ذرهای تحمل ندارند، دیدید که یک چهره آکادمیک تا یک حرف مخالف شنید شروع کرد به داد و فریاد کردن؛ تکنوکراتهایی که متفکر نیستند، مقلدند و مستبد که روحیه آزاداندیشی ندارند.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
#تاریخ_معاصر
الاغ آمریکایی!
دکتر مصدق هفتم خرداد ۱۳۳۲ نامه ای به آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا نوشت و از او درخواست کمک نمود. انگلستان مانع از فروش ایران شده بود و بخاطر تحریم دولت درآمدی نداشت. مصدق از آمریکا دو چیز خواسته بود: مساعدت جهت فروش نفت ایران یا کمک مالی به دولت!
آیزنهاور بعد از ۳۶ روز پاسخ کوتاهی داد:
بسیار از مردم آمریکا تا وقتی که اختلاف نفت حل و فصل نگردیده است با خرید نفت ایران از طرف دولت ایالات متحده، عمیقا مخالفت خواهند نمود.
(کشف تاریخ، فراز و فرود زندگی دکتر مصدق ج ۲ ص۲۴۴)
در واقع دولت آمریکا با وجود خوشبینی و اعتماد کامل دکتر مصدق به آنان در لحظه آخر پشت انگلستان ایستاد و با وجود کمک های مالی جزیی به مصدق در نهایت به او خیانت کردند. در حالیکه دولت مصدق با بحران مالی روبرو شده بود تا جاییکه امکان پرداخت حقوق کامندان را نداشت، آمریکایی در ذیل کمک های اصل ۴ با وجود قطع صادرات نفت ایران در اثر تحریم انگلستان، ۱۰۵ راس الاغ قبرسی جهت اصلاح نژاد به ایران هدیه دادند.
دولت مصدق چالشی با دولت آمریکا نداشت، شعار علیه آمریکا نمیداد، نزاع منطقه ای با آمریکا نداشت و کاملا در درگیری با انگلستان روی کمک آمریکا حساب کرده بودند! اما آمریکا اینجا هم به عهد خود وفا نکرد. آمریکا با هر گونه حرکتی که به استقلال یک کشور خارج از سلطه او ختم شود ضربه خواهد زد. آمریکا همان آمریکاست. ما نباید تغییر کنیم.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory