🔰مهمانی از گرمسیر؛ مقوی قلب و مغز
🔹#انبه در استان هرمزگان و سیستان بلوچستان در ایران کشت می شود.
🔸مزاج انبه گرم و خشک است.
🔹بهترین نوع انبه،شیرین و شاداب با بوی خوب و کم ریشه است.
🔸انبه خون غلیظ سوداوی تولید می کند.
🔹معده را تقویت می کند و همچنین برای تقویت قلب و مغز و گوارش مفید است.
🔸ملین است و برای بهبود بواسیر خوردن آن توصیه می شود.
🔹انبه رنگ پوست صورت را نیز بهتر و زیبا تر می کند.
🔸یک نسخه خانگی برای سیاهی موی خانومها،استفاده از روغنی است که پوست انبه کال در آن قرار داده شده و مدتی در آفتاب مانده باشد.
🔹از قدیم ذکر شده، بهترین مدل خوردن انبه این است که انبه رسیده وآبدار را با دست مالش داده تا نرم شود سپس قسمت سر میوه بریده شود و اجازه داده شود کمی از شیره یا آب آن خارج شود سپس خورده شود.
👈 چگونه می توان ”بی اختیاری ادرار” را درمان نمود؟
⬅️گیاهان دارویی و میزان مورد نیاز:
🔹سعد ڪوفی: 1 قسمت
🔸سنبل الطیب: 1 قسمت
🔹اسطوخودوس: 1 قسمت
🔸ڪندر: 1 قسمت
🔹بلوط: 1 قسمت
🔸ڪمون ڪرمانی: 1 قسمت
🔹عسل: 18 قسمت
👈 روش مصرف:
داروها را ڪوبیده و سپس الڪ نموده و با عسل خوب مخلوط نمایید. از این دارو روزی 5 گرم با ڪمی آب میل ڪنید.
اهمیت #نخودآب در فرهنگ تغذیه اصیل ایرانی :
۱ . احیای بافت فرسوده مغز
۲ . احیای مفاصل و استخوان سازی
۳ . برطرف کننده چین و چروک های صورت
۴ . برطرف کننده لک های پوست
۵ . برطرف کننده خشکی پوست
۶ . روشن کننده پوست
۷ . جوانسازی پوست
۸ . احیای کبد
۹ . پاک کننده کیسه صفرا
۱۰ . احیای معده و روده
۱۱ . احیای عروق بسته شده
۱۲ . احیای ریه
۱۳ . احیای کلیه ها و مجاری ادراری
۱۴ . احیای کلیه غدد بدن ( به ویژه تیروئید )
۱۵ . احیای فولیکول مو
۱۶ . جلوگیری از ریزش مو
۱۷ . احیای قدرت بینایی
۱۸ . احیای قدرت شنوایی
۱۹ . احیای قدرت بویایی
۲۰ . احیای قدرت باروری در زنان
۲۱ . افزایش ذخیره تخمدان
۲۲ . افزایش قدرت باروری در مردان
۲۳ . افزایش درصد بارداری موفق
۲۴ . پیشگیری از ناهنجاری های جنینی
۲۵ . افزایش قدرت و ظرفیت مغز
۲۶ . افزایش قدرت و توان جسمی
۲۷ . افزایش قدرت و توان قلب
۲۸ . تنظیم ضربان قلب
۲۹ . افزایش قدرت و توان سیستم ایمنی بدن
۳۰ . بهترین غذا به عنوان دفع کننده مواد آلرژی زا
۳۱ . بهترین غذا برای پیشگیری از انواع سرطان
۳۲ . بهترین غذا برای درمان انواع سرطان
۳۳ . بهترین غذا در دوران شیمی درمانی
۳۴ . بهترین غذا در دوران حاد بیماری ها
۳۵ . بهترین غذا در دوران نقاهت بیماری ها
۳۶ . بهترین رقیق کننده
۳۷ . بهترین پاک کننده
۳۸ . بهترین تنظیم کننده
۳۹ . بهترین تقویت کننده
۴۰ . بهترین سازنده
۴۱ . بهترین ترمیم کننده
۴۲ . بهترین غذای سالم
۴۳ . بهترین داروی غذایی
۴۴ . بهترین داروی یبوست
۴۵ . بهترین داروی بواسیر
۴۶ . بهترین داروی شقاق
۴۷ . بهترین مسکن
۴۸ . بهترین غذا برای پیشگیری از کرونا و سایر بیماری ها
۴۹ . بهترین غذا برای حفظ سلامتی دهان و دندان
۵۰ . بهترین غذا برای حفظ سلامتی اعصاب و روان
و......
نخودآب باعث افزایش طول عمر مفید انسان می شود.
هفته ای ۳_۵ وعده یک فنجان نخود آب ساده با یک قاشق غذاخوری جوانه و سبوس را وارد برنامه غذایی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔺🔺توصیه های دکتر محمد عزیزخانی در مورد #غلظت_خون
⁉️چــراکیســتتخمـــدانم خـــوبنمیــشه😔
🔰از عــواملزیــر بهطــورقطع دوریکن:
👈 شستشو و حمام کردن زمان #پریود
👈 پوشیدن شلوارهای #تنگ به خصوص شلوارهای جین که خونرسانی به تخمدان در اثر فشار به کناره ها و کشاله ران رو کم می کنه😱
👈 خوردن مرغ ها و گوشت های #هورموني
👈 مصرف بیش از اندازه غذاهای #سرد
👈 عدم #پاکسازی بدن از اخلاط فاسد
👈 استفاده از #نوار بهداشتی و دستمال #توالت
👈 استفاده از لباس زیر تنگ و #پلاستیکی
♨️ مطالبه از ستاد اجرایی فرمان امام و گروه دارویی برکت برای تجدیدنظر در تولید برخی پلتفرمهای واکسن کرونا
🔸دکتر محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان مجموعه تولیدکننده واکسن کووایران برکت در گزارشی خطاب به رهبر معظم انقلاب جزئیاتی از روند تولید این واکسن، زیرساختهای فراهمشده برای تولید واکسن کرونا در کشور و همچنین برنامهریزیهای آینده اعلام کردند.
🔹ایشان اما در بخشی از گزارش، علاوه بر تولید واکسن غیرفعال کووایرانبرکت به برنامههای گسترده برای تولید انواع قالبها و پلتفرمها برای واکسن کرونا از جمله واکسنهای ژنتیکی DNA و mRNA اشاره میکنند که بسیار محل تأمل میباشد:
🔸خبر مهم دیگر اینکه در سایر مسیرهای ۵ گانه مشتمل بر واکسن DNA (مشابه واکسن تولیدی شرکت اینوویو آمریکا)، mRNA (مشابه واکسن تولیدی شرکتهای مدرنا و فایزر آمریکا)، پروتئین نوترکیب (مشابه واکسن تولیدی شرکت نووکس آمریکا)، ویروس نوترکیب سرخک (مشابه واکسن تولیدی انستیتو پاستور فرانسه) و واکسن بر پایه سلولهای بنیادی (فاقد مشابه خارجی)، مطالعات پیشبالینی مدل حیوانی با موفقیت سپری شده و مستندات لازم جهت اخذ مجوز تست انسانی به وزارت بهداشت ارسال شده است. نکته دیگر اینکه، خط تولید مورد نیاز برای تولید واکسن DNA آماده شده و ایجاد خط تولید انبوه واکسنهای mRNA، پروتئین نوترکیب و ویروس نوترکیب در دست اقدام میباشد.
🔹 ضمن تجلیل از دستاندرکاران تهیه زیرساخت برای خطوط صنعتی تولید واکسن کرونا در داخل کشور و تلاش آنها، اما باید پرسید که چرا مقامات و پژوهشگران محترم ستاد اجرایی فرمان امام و گروه دارویی برکت بدون بررسیهای ایمنی لازم و توجه به نکات و ابهامات فنی موردنظر در چنین سطح گستردهای برای تولید این نوع از پلتفرمها برنامهریزی کردهاند؟
🔸 آن چیزی که باعث مخالفت با واکسنهایی مانند فایزر، مدرنا یا آکسفورد شد نه صرفاً انگلیسی یا آمریکایی بودن، بلکه فناوری ساخت پرابهام و پرریسکی بود که پتانسیل و توانایی ایجاد مشکلات فراوانی در جمعیت هدف واکسیناسیون را داشت.
🔹 در باب مسئله واکسنهای ژنتیکی ملیت و محل تولید واکسن مسئله اصلی نیست. واحد سلامت مصاف تا به امروز مخالفت خود با هر گونه واکسن ژنتیکی اعم از روسی یا انگلیسی را اعلام داشتهاست. طبیعتاً اگر واکسنی با این فناوری ساخت در ایران و حتی با امینترین و مورد اعتماد ترین افراد نیز تولید شود، تفاوتی در اصل موضوع ایجاد نمیشود.
🔸 واکسنهای ژنتیکی DNA که در گزارش فوق از تهیه خط تولید برای آن یاد شدهاست حتی از واکسنهای آدنوویروسی آکسفورد و اسپوتنیک نیز یک مرحله جلوتر و پرریسکتر میباشد. چرا که ژنوم ویروسی مذکور نه توسط یک ویروس حامل بلکه توسط پوششی نانوساختار و حاوی پلازمید (قطعات DNA حلقوی حاملی ژنی یا ژنهایی خاص) تزریق شده و با سهولت بسیار بالاتری وارد سلولهای هدف و صدالبته هسته سلولها خواهندگردید.
🔹 واکسنهای DNA و mRNA تا پیش از همهگیری کرونا به هیچ عنوان مجوز استفاده انسانی نداشتند و تا به امروز نیز هیچ واکسن DNA مجوز و یا تأییدیه استفاده در جمعیت را دریافت نکردهاست. بر خلاف واکسنهای ژنتیکی آدنوویروسی (مانند اسپوتنیک و آسترازنکا) که حداقل پیش از کرونا به ندرت به فازهای سوم یا چهارم کارآزمایی بالینی رسیدهبودند.
🔸 آیا مسئولان و پژوهشگران محترم ستاد اجرایی میدانند پنتاگون و مجموعه نیروهای مسلح ایالات متحده بنیانگذاران تحقیق و توسعه در زمینه واکسنهای ژنتیکی در دهه اخیر هستند؟ آیا اطلاع دارند واکسن Inovio که در گزارش فوق به عنوان مشابه خارجی از آن یاد میشود مستقیماً از DARPA (آژانس تحقیقات پیشرفته دفاعی ایالات متحده) در یک دهه اخیر برای توسعه واکسنهای خود کمک مالی دریافت کردهاست؟
🔹 عوارض مدنظر و نگرانکننده واکسنهای ژنتیکی اعم از اختلالاتی مانند تومورزایی و سرطانزایی نه با کارآزماییهای کوتاهمدت فاز سه -که در شرایط اضطراری کرونا همان هم با اختصار و تعجیل بالا انجام شدهاست- بلکه حداقل با گذشت یک الی دو سال زمان قابلتشخیص و شناسایی خواهندبود.
🔸 فناوری واکسنهای ژنتیکی شباهت بالایی به فناوریهای ژنتراپی (Gene Therapy) دارند. این نوع داروها در موارد متعددی خود پس از بازه مدنظر باعث ایجاد اختلالات عدیده در بیماران گردیدهاند و جز روی افراد صعبالعلاج یا دارای بیماران خاص، به ندرت بر روی افراد سالم آزمایش گردیدهاند.
✍🏻 از مسئولان و پژوهشگران محترم دستاندرکار تولید واکسن کرونا در مجموعه گروه دارویی برکت و ستاد اجرایی، تقاضای تجدیدنظر جدی و بررسیهای تفصیلی و علمی بسیار بیشتری پیرامون سیاستهای خود در زمینه تولید واکسنهای ژنتیکی کرونا در آینده را داریم.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تفاوت واکسنهای ژنتیکی با ورود طبیعی ویروس کرونا به بدن چیست؟
⁉️ سوال: گفته میشود که نگرانی اصلی درباره واکسنهای ژنتیکی ورود ژنومهای ویروسی به درون سلول و هسته سلول توسط این نوع خاص از واکسنها و امکان ایجاد اختلالات ژنتیکی است. اما ویروس کرونا نیز به صورت عادی وارد سلول شده و ژنوم آن توانایی ورود به هسته سلول را دارد، پس اشکال واکسنهای ژنتیکی چیست؟
✅ پاسخ: پیشفرض اولیه این پرسش صحیح است. اما برای پاسخ به این سوال چند نکته مهم و کلیدی وجود دارد.
1️⃣ ویروس کرونا نیز به صورت عادی، در صورتی که توسط سلولهای سیستم ایمنی مورد تهاجم قرار نگیرد میتواند وارد سلول و همچنین هسته سلول شود و این مسئله در پژوهشهای جدیدی نیز اثبات گردیدهاست. اما این فرآیند به لحاظ تعداد ژنومهای ورودی و به لحاظ محتوی ژنوم مذکور کاملاً متفاوت است.
2️⃣ هیچگاه به صورت عادی و طبیعی میلیاردها ژنوم ویروسی به مانند واکسنهای ژنتیکی نمیتوانند وارد بدن شده و با چنین دوزی به درون عروق خونی و نقاط حساس بدن مانند مغز یا دستگاه تناسلی منتقل شوند. علیالخصوص در برخی نانوواکسنها و واکسنهای DNA و mRNA که پوشش ویروسی نداشته و صرفاً با یک پوششی نانوساختار وارد سلولهای مرتبط یا غیرمرتبط (به لحاظ وجود یا عدم وجود گیرنده ACE2) خواهندشد که عوارض هیچیک موردمطالعه قرار نگرفتهاست.
3️⃣ ژنوم ویروسی موجود درون واکسنهای ژنتیکی با ژنوم کروناویروسهایی که در محیط موجود است کاملاً به لحاظ محتوی ژنتیکی متفاوت است. در اکثر موارد این ژنوم یک ژنوم ترکیبی میباشد که در کشت توسط سلولهای خاص مانند HEK293 و یا در ترکیب با ژنوم ویروسهای دیگر تغییر ماهیت یافتهاست و مشخص نیست که در اتصال با کروموزوم انسانی چه بیان ژنی را حاصل شود. برای مثال ژنوم موجود درون واکسن آسترازنکا-آکسفورد به اعتراف تولیدکننده خود این واکسن، عملاً یک ماده تراریخته (GMO) معرفی میشود.
4️⃣ واکسنهای ژنتیکی (اعم از DNA یا mRNA و Viral Vector) تا به امروز به هیچ عنوان مراحل مطالعاتی ایمنی مناسب و کارآزماییهای بلندمدت را طی نکردهاند. اختلالات ژنتیکی نه در یک روز و دو روز، یا در کارآزماییهای کوتاه سه و چهار ماهه بلکه حداقل پس از یک الی دو سال مشخص خواهندگردید. هیچ واکسن DNA و mRNA در جهان این مرحله را طی نکردهاست و برای واکسنهای وکتوری (مانند اسپوتنیک و آسترازنکا) نیز فقط یک نمونه تأییدشده در جهان وجود داشت که یک واکسن آدنوویروسی برای بیماری نادر ابولا بود که دقیقاً یک ماه پیش از شیوع کرونا مجوز دریافت کرد. اکثر کارآزماییهای واکسنهای آدنوویروسی حتی به فاز سوم هم نرسیدهبودند.
5️⃣ ارتباط تولیدکنندگان بسیاری از این نوع واکسنهای ژنتیکی (مانند کمپانیهای آسترازنکا، فایزر، مدرنا، اینوویو و...) با نهادهای نظامی مانند ارتش ایالات متحده و دریافت کمک مالی از آنها یا ارتباط با مؤسسات و جنبشهای یوجنسیستی دیگر مشکل این نوع از واکسنهاست که احتمال به کارگیری فناوریهای بیوتروریستی مهندسی ژنتیک برای اهداف خاص مانند فناوری CRISPR-Cas9 را بالا میبرد. رفع این خطر فقط با ورود نهادهای امنیتی مانند وزارت دفاع به فرآیند نظارت بر واکسنهای وارداتی طبق قانون مصوب مجلس در اسفند 99 محقق میگردد.
6️⃣ ابهامات و خطرات بررسینشده و مطالعهنشده این نوع از واکسنها که حقیقتاً واکسنهایی آزمایشی و غیرقابل اعتماد هستند، فقط به اختلالات ژنتیکی محدود نمیشود. مشخص نیست که تبدیل کردن بدن و سلولهای سراسر بدن به کارخانه تولید ذرات ویروسی -یعنی پروتئین سطحی ویروس کرونا (Spike Protein)- میتواند چه عوارضی در کوتاهمدت یا طولانیمدت حاصل نماید؟ گزارشهای پراکنده و فراوان مرگومیر پس از تزریق این نوع از واکسنها که اوج آن در مسئله لختههای خونی و واکسن آسترازنکا نمود یافت، در این قالب تحلیل میشود. متأسفانه هیچ مطالعه عمیق و بلندمدتی نیز از جهت اثرگذاری این نوع واکسنها در زنان باردار یا تأثیر بر روی باروری افراد انجام نگردیدهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam