خبرها، حکایت از آغاز قریب الوقوع قرنطینهء هوشمند دارند.
سوال: آیا زیر ساختهای این کار در کشور ما موجود است؟ آیا این خبرها، بلوف هست و وسیلهای برای ترساندن مردم و وادارسازیشان به تزریق واکسن؟
در اینجا، توضیحی مقدماتی خواهم داد در خصوص ایجاد این زیر ساختها، از مدتها پیش و با مدیریت و هدایت وزارت فخیمهء بهداشت
اکنون، عیناللهی، میراثدار کاری است که نمکی به سرانجام رسانده و در اختیارش گذاشته، از همین روست که عیناللهی 2 ساعت بعد از انتخاب، با اطمینان کامل، سخن از قرنطینهء هوشمند میزند.
سعید نمکی در 13/10/97، به سرپرستی وزارت بهداشت منصوب شد (https://b2n.ir/u00699 )
وی، 24 دی ماه گفت: باید با آیندهپژوهی، به بار بیماریهای فردا بیندیشیم... باید به حوزه سلامت کمک کنند تا اتفاقات آینده را پیشبینی کنیم که ناگهان به سیاه چال بیماریهای نوظهوری نیفتیم که تمام منابع مالی کشور را خواهد بلعید (https://b2n.ir/k49735 )
5 روز بعد در 29 دی، رضا ملک زاده در حکمی از سوی نمکی، بعنوان معاون تحقیقات و فناوری ابقا شد. در این حکم، آمده: ...هرگونه هزینه در این راستا، سرمایهگذاری ارزنده است، که اگر برمبنای یافتن عوامل خطر و دادن اطلاعات و ارائه راهکارهای مناسب به نظام ارائه خدمت باشد از آوار سهمگین عوارض بیماریهای نوظهور نجاتمان خواهد داد. (https://b2n.ir/e05933 )
7 مرداد 98، رونمایی از سامانهء مصورسازی اطلاعات ویزیت، با حضور وزیر بهداشت و نمایندگانی از WHO انجام شد (https://b2n.ir/r86559 ). جزییات سامانهء VIZIT را از طریق لینک ارائه شده، بخوانید.
3/6/98، نمکی گفت: پرونده الکترونیک سلامت برای همهء مردم، حتی اتباع خارجی ثبت شده در ایران، تشکیل شده. با بارگذاری سامانهای در تلفن همراه، هر شهروند ایرانی میتواند از طریق تلفن همراه خود به پروندهء الکترونیک سلامت خود ورود کند... کارت سلامت برای شهروندان مبتنی بر کد ملی و شناسه پرونده الکترونیک است که افراد میتوانند با این کارت به همه جا مراجعه و از این سامانه استفاده کنند (https://b2n.ir/g95852 )
لذا، به نظر میرسد آنچه امروز به نام کارت واکسن شناخته می شود، قبلاً برنامه ریزیاش انجام شده است...
همان روز، وزیر در سخنان دیگری گفت: پرونده الکترونیک سلامت ریل اصلی ورود به اجرای برنامه های نظام سلامت است (https://b2n.ir/t43001 )
25/7/98، تدروس آدانوم، رییس WHO، گفت: از قبل میدانستم که سیستم مراقبتهای اولیه خوبی در ایران هست... یکی از نقاط قوتی که در ایران دیدم این است که تمام اطلاعات خانواده ها و افراد و شرایطی که در آنها در آن زندگی میکنند، با تمام جزییات وجود دارد که این بسیار مهم است چرا که بدون وجود اطلاعات افراد، نمی توان در مورد مشکلات برنامه ریزی کرد و من این اطلاعات را در بازدید خود دیدم (https://b2n.ir/f91931 )
خوب، این خبر رو هم دیدید؟ پس احتمالاً پیشاپیش، تأییدات بهداشت جهانی رو هم گرفتهاند....
نمکی، 13/12/98: دبیرکل WHO، ضمن بررسی آمارهای ما، بیانیهای صادر کرده و اعلام کرده که سیستم گزارشدهی ایران، صحیح، بی نقص و مورد اطمینان است. در حال حاضر، زیرساختی به نام پرونده الکترونیک سلامت داریم که بعداز مدتها بر زمین ماندن، در بهار امسال کلید خورد. امروز با استفاده از ظرفیت پرونده الکترونیک سلامت، اطلاعات و کدملی تمام اعضای خانوادهها را در دسترس داریم. قرار شده با در اختیار داشتن 80 میلیون پرونده الکترونیک سلامت در کشور، اطلاعات درون همه خانوادهها ثبت شود (https://b2n.ir/g41137 )
نمکی، 15/12/98: وقتی ما ابزار پرونده الکترونیک سلامت داریم، میتوانیم ابزار دیجیتال را در دست بگیریم (https://b2n.ir/f44773 )
این اطلاعاتی بود درخصوص زیرساختهای پرونده.
لذا، حرفهای آقای قانعی، درست است؛ تلاش 2 سالهء شرکت های دانش بنیان! تلاشهایی که از وزارت قبلی آغاز شد و میوهاش در وزات عین اللهی چیده میشود
همچنین، قانعی گفت: برای تشخیص تزریق 2 دوز واکسن افراد، شرکت های دانش بنیانی وجود دارد که با ساخت دستگاه هایی که مبتنی بر سامانههای تشخیصی بسیار سریع هستند میتوانند اطلاعات افرادی را که دو دوز واکسن را دریافت کرده اند در آنها ثبت کنند.
اما آقای قانعی چه می گوید؟ قدرتی که این سامانه دارد از کجا می آید؟ همان که در کشورهای پیشرفته، امتحان خود را پس داده است؟ فرد، چگونه با دوربینها کنترل و ردیابی می شود؟
بزودی در این خصوص توضیح خواهم داد، ان شاء الله
در اینجا، میخواهم از حرفهای آقای قانعی، رمزگشایی کنم و پاسخ این سوالات رو، تا جایی که میدانم، بدهم:
وی دقیقاً چه میگوید؟ قدرتی که این سامانه دارد از کجا میآید؟ همان که در کشورهای پیشرفته! امتحان خود را پس داده؟ فرد، چگونه بدون هیچ گونه ثبت نامی با دوربینها کنترل و ردیابی میشود؟
رویکرد من نوعی و بسیاری از همفکرانم از ابتدا این بود که #فریب_کرونا، بهانهای هست برای واکسیناسیون، و واکسن قرار هست، کار خاصی رو به انجام برسونه. بازی کرونا به راه افتاد تا واکسن به کل مردم دنیا تزریق بشه، و اکنون که اون کار، تقریباً به انجام رسیده، داستان کرونا هم به زودی به پایان خواهد رسید:
کرونا تا بهار آینده تبدیل به سرماخوردگی ساده می شود: https://b2n.ir/g49909
اکنون، توجهتون رو به این مقاله از Scientific reports جلب می کنم https://b2n.ir/r55142 :
«استفاده از ذرات نانو مگنوالکتریک، برای جذب کنترل شدهء داروها، برای ریشه کنی سلولهای سرطانی تخمدان»
در مقاله گفته شده برای دارو رسانی اختصاصی به سلولهای سرطانی و جلوگیری از تاثیرات منفی داروها بر سلولهای سالم (مشابه آنچه در شیمی درمانی وجود دارد و سبب ریزش مو و... میشود) از نانوذرات مغناطیسی الکتریکی (MENs) استفاده شده و داروی مورد نظر رو، روی این ذرات، سوار کرده و به بدن، تزریق کردهاند، ذراتی که تحت میدانهای معناطیسی، قابلیت کنترل از راه دور را دارند و میتوان آنها را در بدن هدایت کرد تا به سلول هدف برسند. این ذرات، همچنین با کنترل از راه دور، امکان تولید سیگنالهای الکتریکی را هم در بدن دارند. پس این مواد، از راه دور قابل کنترل و ردیابی هستند.
پس وارد کردن مواد به بدن، و کنترلشان از راه دور، چیز تازه ای نیست و قبلاً تحت عنوان درمانهای نوین، انجام شده. لذا اینکه توی واکسنهای کرونا، موادی باشد که از راه دور قابل کنترل باشند، اصلاً و ابداً غیرمنطقی نیست. مطالعهء فوق، مال سال 2013 هست و خدا می دونه تا به امروز، این روشها چقدر پیشرفته شدهاند...
در ادامه، توجه شما رو به سند بنیاد راکفلر (2010) با عنوان سناریوهایی برای آیندهء تکنولوژی و توسعهء بینالمللی (https://b2n.ir/a38206 ) جلب میکنم، قسمت تکنولوژی در قرنطینه:
"اسکنرهای FMRI، با استفاده از تصویربرداری پیشرفتهء رزونانس مغناطیسی (FMRI)، که در فرودگاهها و سایر اماکن عمومی حضور خواهند داشت، برای شناسایی رفتارهای غیرعادی که ممکن است حاکی از "مقاصد ضداجتماعی" باشد، استفاده خواهند شد."
احتمالاً آنچه که از دید راکفلرها (یکی از اربابان کنونی دنیا) غیرعادی است، حریت و انسانهای آزادی هستند، که برده نیستند و با استفاده از همین اسکنرهای FMRI قابل شناسایی و تشخیص هستند.
به این نکته توجه کنید که اطلاعات دقیق واکسن تزریقی، نوع واکسن و...، در سامانه های وزارت بهداشت ثبت شده است، اطلاعاتی که البته، قابل تبادل با سایر سامانهها میباشد https://b2n.ir/a77799 :
حالا متوجه شدید آقای قانعی چرا می گه نیازی به ثبت نام نیست و ما خودمون افرادی که دو دوز واکسن رو نزدند تشخیص می دهیم؟ شما با استفاده از اسکنرهای FMRI، قابل تشخیص خواهید بود. این اسکنرها، موادی را که توسط واکسن به بدن وارد شدهاند، تشخیص میدهند و لذا هرکسی که فاقد این مواد باشد، قابل شناسایی است. (کارتهای واکسن هم خیلی مهم نخواهند بود...)
به زندان الکترونیک قرن 21 خوش آمدید!
امام امیرالمومنین علی علیه السلام :
بنده دیگری مباش در حالیکه خداوند تو را آزاد آفرید!
22.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکسیناسیون ناخواسته از طریق انتشار در هوا!!
«رومن بالماکوف» از بنگاه خبری «اپوک تایمز» در گزارش تحلیلی کوتاهی به بررسی موضوع «واکسیناسیون، از طریق انتشار در هوا» پرداخته است.
خلاصه آنچه وی پس از بررسی و تحقیق منتشر کرده را در ویدیوی فوق میتوانید ببینید.
او با ارائه مستنداتی، واکسیناسیون ناخواسته مردم با واکسنهای mRNA از طریق انتشار در هوا را واقعی و عملی میداند؛ چیزی که احتمالاً به زودی، بر سر همه مردم خواهد آمد (و شاید تا به حال آمده) تا هیچ راه گریزی از واکسیناسیون اجباری (که هدفش هرگز سلامتی نیست) باقی نماند!
مقالاتی که بالماکوف در ویدیوی فوق به آنها اشاره دارد را میتوانید بخوانید.
#واکسن_اجباری
#واکسن_مخفی
🔴 دعا و استغفار در ماه مبارک رمضان
🔵 امام علی علیه السلام :
🌕 علَيْكُمْ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ بِكَثْرَةِ الِاسْتِغْفَارِ وَ الدُّعَاءِ فَأَمَّا الدُّعَاءُ فَيُدْفَعُ بِهِ عَنْكُمُ الْبَلَاءُ وَ أَمَّا الِاسْتِغْفَارُ فَيَمْحَى ذُنُوبَكُم
🔹 در #ماه_رمضان بسیار استغفار و دعا کنید؛
چراکه دعا بلا را از شما دور می کند
و استغفار گناهان شما را پاک می کند.
📚 الکافی، ج۴، ص۸۸
22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚘 از BMW خاص شرابی تا کت و شلوار ۳۰ میلیونی !
💰 پولم خوب بود اما حالم خوب نبود
نظر ایت الله سیستانی در مورد اهدای اعضای مرگ مغزی
به هیچ وجه جایز نیست و موجب دیه و قصاص میشود
@tebbartar313
🚨 مدرسه بدون کلاس!
مدرسه آگورا؛ بدون کلاس و حتی بدون برنامه درسی از پیش تعیین شده
🔹 در مدارس آگورای هلند و... برنامه درسی از قبل آماده وجود ندارد. بلکه همه چیز از اینجا شروع میشود: تو دوست داری چه چیزی را یاد بگیری؟ علائق و آرزوهای تو چیست؟
🔸 در این مدل، دانش آموز میتواند از هر چیزی که برای تحقیق، ساختن و توسعه ارزشمند باشد به عنوان یک نقطه شروع شخصی استفاده کند.
🔹 مربی هم یک فرد با برنامه از پیش تعیین شده و متکلم وحده در یک کلاس خشک و خسته کننده نیست. بلکه در این مسیر بر روند یادگیری دانش آموز نظارت و او حمایت میکند.
🔸 در مدارس آگورا خبری از دورهها و ترمها، جداول زمانی و بودجهبندی کتابهای درسی، کلاسها و آزمونها نیست. بلکه به جای آنها چالشها و همکاری مربی و دانش آموزان برای حل چالشها وجود دارد.
🔸 طراحان مجموعه سعی کردهاند مدرسه آنها ترکیبی از دانش هاروارد، آرامش معبد، خلاقیت آزمایشگاهها و کارگاهها (نقاشی، جوشکاری، آشپزی، گرافیک، رباتیک و...)، بازار و تفریحگاه باشد.
🔹 بچهها به جای نشستن سر کلاسهایی که هیچ وقت به آن علاقه ندارند پیرامون مسائل مختلف مشغول بازی میشوند. از رهگذر این بازی کمکم به آن مسائل علاقمند شده و به صورت جدی و با علاقه به کار و تحقیق پیرامون آن میپردازند.
🔸 و تفاوتهای فراوان دیگر که خلاصهای از آن در این پیوست آمده است:
https://hundred.org/en/innovations/agora
🔹 فرض کنید مدارسی شبیه این بخواهد در ایران تأسیس بشود. واکنشها چه خواهد بود؟
قرار ما فردا راه پیمایی #روز_قدس برای حمایت و اعلام انزجار از دشمنان مردم مظلوم فلسطین
در شهر خود حتماً در این مراسم شرکت کنید تا خدای نکرده نمونه مثال حدیث و آیه_قرآن نسبت به مسلمانان که بی تفاوت به ظلم هستند و از دید خداوند با ظالم برابر هستند نباشیم