فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آموزش عمــلی ماساژ سـاقین
♻️ نکاتی که لازمه هنگام #ماســاژ_ساقین رعایت کنــیم و #روش_اصــولی انجام #عملی_ماسـاژ ساقین را کارشناس محترم آموزش میدن..
نشر دهید.
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وقایع_آخرالزمان
🎥 همراهی اجنه با امام عصر(عج)
❌ و رویت جنیان بعد از ظهـور
🎤 #استاد_شفیعی_سروستانی
#اخرالزمان_اجنه
@tebeslami_ir
یک عده خائن، مهمترین منابع در آمد کشور را به اسم خصوصیسازی با نسخه IMF در اختیار یک عده دزد گذاشتهاند؛
حالا دولت برای جبران کسری درآمد،مالیاتها را زیاد میکند،
رعیت هم باید راهکار دهد که دزدها چطور دلارشان را وارد چرخه مالی کنند که تورمزا نباشد!
#MizPodcast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص مفید و جادویی ماساژ کف پاها برای درمان سردرد و کمردرد و سیاتیک که تاکنون نمی دانستیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هفدهم می (28 فروردین) امسال، پارلمان بریتانیا، در پی درخواستهای مردمی در خصوص عدم پذیرش پیمان پاندمی WHO، تشکیل جلسه داد و به بحث و بررسی در اینباره پرداخت.
🔸مردم از دولت خواستهاند تا متعهد شود که هیچیک از معاهدههای بینالمللی پیشگیری و آمادگی همهگیری را که توسط سازمان بهداشت جهانی ایجاد شده، امضا نکند (مگر اینکه این موضوع از طریق همهپرسی عمومی تأیید شود).
🎞ویدیوی فوق، بخش مهم صحبتهای «دنی کروگر»، نمایندهء شهر Devizes در این جلسه، درخصوص قدرت و اختیاراتی است که با اعمال قانون جدید و اجرای پیمان پاندمی، به WHO داده میشود.
🔸برای آنکه بدانید، بخشی از قدرت خطرناکی که WHO با اجرای پیمان پاندمی به دست میآورد، چیست، لطفاً این ویدیو را ببینید.
#CoronaDeception
@tebeslami_ir
📺 برنامه زنده #جهانآرا
👈🏼 موضوع: مناظرهای مهم برای تاملی در باب نظام اقتصادی ایران
📌مهمانان:
🔶دکتر مسعود درخشان؛ استاد تمام اقتصاد داشگاه علامه طباطبایی، دکتری اقتصاد مدرسه اقتصاد لندن، برنده دومین جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی، طرفدار اقتصاد اسلامی
🔷دکتر موسی غنی نژاد؛ هیات علمی دانشگاه صنعت نفت، دکتری اقتصاد دانشگاه سوربن فرانسه، رییس مرکز تحقیقات اقتصادی روزنامه دنیای اقتصاد، طرفدار اقتصاد لیبرال
✅ امشب؛ دوشنبه 4 اردیبهشت 22:00
تکرار فردا 14:30
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ مجری از پزشک سوال میکند :
ورزشکاری که سالم است و واکسن دریافت کرده است، چرا ناگهان بر زمین سقوط میکند ؟
🔸پاسخ این پزشک :
مطالعات متعددی وجود دارد که برخی از افراد پس از دریافت واکسن مبتلا به التهاب قلب میشوند، و اگر ورزش سنگینی انجام دهند چه بسا منجر به سکته قلبی خواهد شد...
#اپیدمی_حملات_قلبی
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ مجری از پزشک سوال میکند : ورزشکاری که سالم است و واکسن دریافت کرده است، چرا ناگهان بر زمین سقوط
♨️ امیرحسین شیرچی جوان ۲۳ ساله مازنی بدلیل ایست قلبی در زمین بازی درگذشت
✍️به گزارش انصاف ورزشی، خبر ناگواری که امروز فوتبال ایران را عزادار کرد مرگ جوان ۲۳ ساله بابلی امیرحسین شیرچی بازیکن تیم شهدای بابلسر در جریان یک دیدار از لیگ ۲ فوتبال ایران بود.
🔹شیرچی در دقیقه ۱۵ دیدار شهدای بابلسر با نفت و گاز گچساران بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت؛ این جوان ۲۳ ساله سابقه بازی در خونه به خونه بابل، شهر خودرو مشهد، جوان نوین ساری و … را داشت.
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانواده اجارهای در ژاپن؛ افرادی که برای چند ساعت نقش اعضای خانواده فرد را بازی میکنند
▫️ژاپن پس از انگلیس دومین کشوری است که به علت افزایش خودکشیهای ناشی از اضطراب و تنهایی، سال ۲۰۲۱ اقدام به تشکیل «وزارت تنهایی» در دولت کرد.
@tebeslami_ir
پس از همه گیریِ عوارض واکسن کرونا ، اعتماد بسیاری از مردم دنیا به اصل واکسنهای کودکی از بین رفت ، و در نتیجه تزریق واکسن کودکان کاهش یافت ، تا جاییکه در برخی کشورها تا ۴۴ درصد تزریق واکسنهای کودکی متوقف شد .
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ امیرحسین شیرچی جوان ۲۳ ساله مازنی بدلیل ایست قلبی در زمین بازی درگذشت ✍️به گزارش انصاف ورزشی، خب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین تصاویر از امیرحسین شیرچی بازیکن تیم شهدای بابلسر که در زمین دچار ایست قلبی شد
برای انسان عاقل نباید سوال ایجاد شود که چرا پس از واکسیناسیون ، موجی از حملات قلبی برای ورزشکاران در وسط بازی ایجاد میشود ؟!
#اپیدمی_حملات_قلبی
#عوارض_واکسن_کرونا
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 پرتقال رو بگذار توی دهنت و نفس بکش!
⭕️ همه تَکرار میکنند و بعد هم شهادت میدهند که حس بهتری دارند!
💠 آنجا خود سلبریتی میگوید: امکان ندارد چون از خودم در آوردم!!
یاد بگیرید به حرف ما گوش ندهید صرفاً چون سلبریتی هستیم!
❌ اینجا غیر از سلبریتی، مسئولان ذیربط هم تأیید میکنند که تا انتخابات ریاستجمهوری به حرف این جماعت خرفت، کمسواد و از خودراضی باشد.
❇️ بلانسبت کسانی که هنرمندان و ورزشکاران شریف ومعقول هستند.
@tebeslami_ir
طب اسلامی
🔻 در کانادا چه خبر است؟ کانادا کربلا شده و ما نشسته ایم فارغ از غوغای جهان، گوش به دهان وزیر معظم
جاستین ترودو اکنون می گوید هرگز کسی را مجبور به واکسینه شدن نکرده است!
او میگوید "عوارض جانبی احتمالی در واکسیناسیون وجود دارد. و افرادی هستند که احتمالاً در اثر واکسیناسیون بسیار بیمار شده اند... در حالی که کسی را مجبور به واکسن زدن نکردم، تصمیم گرفتم مطمئن شوم که همه مشوق ها و همه حمایت ها برای تشویق کانادایی ها وجود دارد. برای واکسینه شدن."
https://rumble.com/v2k82s6-new-justin-trudeau-rewrites-history-by-now-saying-he-never-forced-anyone-to.html
https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1650598625141989385
@tebeslami_ir
هدایت شده از جنسیت و عدالت(ابوالفضل اقبالی)
درباره مناظره اقتصادی در جهانآرا
ابوالفضل اقبالی
مناظره یک ساحت علمی و نظری دارد که افراد با سطح سواد خود در آن قضاوت میشوند و یک ساحت رسانهای دارد که رفتار و گفتار افراد در آن تعیین کننده است. در مناظره دیشب بلاشک دکتر موسی غنینژاد پیروز رسانهای مناظره بود و دکتر مسعود درخشان عملکرد بسیار بدی داشت. اما در صحبتهای دکتر غنینژاد چندتا نکته قابل مناقشه وجود داشت که عرض میکنم. سه محور مهم در صحبتهای دیشب دکتر غنینژاد وجود داشت که عبارتند از:
۱. چپانگاریِ اقتصاد اسلامی
دکتر غنینژاد در ابتدای سخنان خود، علتالعلل چالشهای اقتصادی کشور را ابتنای اصول اقتصادیِ قانون اساسی کشور(بهویژه اصل ۴۳) بر رویکردهای مارکسیستی و چپ در اقتصاد دانست. ایشان در اینجا عامدانه و با هوشمندی برای مخاطب تلویزیونی یک سادهسازی در تقسیمبندی رویکردهای موجود در اقتصاد انجام میدهند. به این ترتیب که هرکس برای دولت(حاکمیت) شان مداخله در اقتصاد در نظر میگیرد تبار مارکسیستی دارد! و هرکس مخالف مداخله دولت در اقتصاد است تفکر لیبرالی دارد. و لذا براساس این دوگانهی بسیط و نادقیق، اصل ۴۳ قانون اساسی کشور را سوسیالیستی دانسته و با یک تحریف تاریخی، تنظیم این اصول را به چپهای اول انقلاب نسبت میدهد و از جزوات حزب توده به عنوان رفرنس سخن خود استفاده میکند! چنین تقسیمبندی بسیط و تقلیلگرایانه از نظریههای اقتصادی توسط دکتر غنینژاد صرفا کارکرد سیاسی و رسانهای برای برچسبزدن به طرف مقابل دارد و فاقد مبنای علمی است. رویکردهای موجود در اقتصاد در نسبت به مقوله مداخله دولتها، طیفی از نظریههای مارکسیستی، لیبرالیستی و اسلامی را شامل میشود که تفاوتهای دقیقی با یکدیگر دارند و به این سادگی نمیتوان آنها را یک کاسه کرد.
۲. علمانگاریِ(بهمعنای ساینس) اقتصادِ مدرن
دکتر غنینژاد اصرار داشت که به صحبتهای دکتر درخشان برچسب ایدئولوژی و شعار بزند و سخنان خودش را علمی جلوه دهد. در حالیکه خود ایشان بهتر از هر کسی واقف هستند که اقتصاد، فلسفهای است که گاهی امتداد ریاضیاتی نیز پیدا کرده است. همین نظریه اقتصاد بازار که ایشان از آن دفاع میکنند بیشتر از آنکه ماهیت علمی(scientific) داشته باشد، ایدئولوژی محض است و بنیانهای فلسفی و الهیاتی دارد. تمام بحثهای فون هایک درباره مفاهیمی چون آزادی، قانون، نظم و... ایدئولوژی است. حال اگر کسی چون پروفسور مسعود درخشان با آن سوابق علمی و تئوریک، از کسی چون امام خمینی(ره) نقل قول بیاورد متهم به شعرخوانی میشود، اما اگر دکتر غنینژاد که خودشان مدتها از مدافعان رویکردهای مارکسیستی در اقتصاد بودند، الان از لیبرالهایی چون فون هایک نقل قول بیاورد، میشود بحث اصولی و علمی! کسی هم نمیپرسد که اعتبار و مشروعیت گزاره «قانون نظم خودجوش است» با کدام محک علمی سنجیده شده است؟
۳. جداانگاریِ قلمرو دین و اقتصاد
دکتر غنینژاد در پایان مناظره یک پرسش مشهور و فراگیر در فضای عمومی جامعه را از پرفسور درخشان مطرح میکنند که شما چرا در مباحث اقتصادی از امام خمینی(ره) یا مقام معظم رهبری رفرنس میآورید؟ ایشان بلاشک فقیه و دینشناس هستند اما چون تخصص اقتصادی ندارند، نظرشان در این عرصه قابل استناد نیست! حال سوال من از آقای غنینژاد این است که شما چه درک و شناختی از دین دارید که براساس آن قلمرو اقتصاد را از قلمرو دین جدا کردید؟ این که همان شبهه رایج سکولاریسم در دهه 70 است که فقه و دین را محصور در ارتباط فردی ما با خدا میدانست و معتقد بود کار سیاست و اقتصاد و علم را باید به متخصصان خودش واگذار کرد و دین و روحانیت باید مشغول نماز و روزه مردم باشند! پس احکام اجتماعی و اقتصادی اسلام که اتفاقا حجم وسیعتری از احکام فردی را به خود اختصاص داده چه میشوند؟ حرمت ربا، قاعده نفی سبیل، انفاق، خمس و زکات، الگوی مصرف و... اینها ناظر به اقتصاد نیستند؟ جالب است که خود ایشان در ابتدای مناظره صراحتا میگویند در قانون اساسی ما ردپایی از اصول اقتصادی اسلام نیست! یعنی میدانند که در اسلام ابواب متعدد و اصول بسیاری ناظر به ساماندهی وضعیت اقتصادی جامعه داریم. خب پس اگر کسی دینشناس باشد به این امور نیز واقف است و نظراتش درباره اقتصاد مسموع است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ما چقدر ما هستیم؟!
✅ هویت جمعی و روحیه کارگروهی موضوعی است که تا حد زیادی به محیط و آموزشهای دوران کودکی و نوجوانی بازمیگردد.
♦️ به عنوان نمونه این فعالیتهای جمعی در مدارس ژاپن به دانش آموزان چه میآموزد:
🔺 ایجاد روحیه جمعگرایی و تقویت کننده کار گروهی
🔺 در کنار هم و با کمک هم میتوانیم به اهداف بلند دست پیدا کنیم.
🔺 برای عبور از چالشها و مشکلات باید در کنار هم باشیم و دست به دست هم حرکت کنیم.
🔺 اگر همه با هم باشیم شکست نمیخوریم.
🔺شکست یک نفر باعث شکست همه میشود.
🔺 و دهها اثر تربیتی دیگر
♦️ اینکه مشاهده میکنیم در چالشهای کلان و ملی، برخی ملتها در کنار هم قرار میگیرند و همگرایی نشان میدهند و برخی ملل واگرایی نشان داده و هر کس به دنبال منفعت شخصی و کار خود است تا حد زیادی ریشه در این آموزشها دارد.
✅ یک تحول بنیادین در ساختار تعلیم و تربیت خود نیاز داریم.
#setad_org
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ببینید حاج آقای قرائتی چه میگویند: پسرها از ۱۷ سالگی زن میخواهند و دخترها از ۱۲ سالگیی شوهر. شهوت لیسانس (مدرک) نمیشناسد.
♦️ لیسانس را بت نکنید. مگر فرهنگ شما مدرک شماست؟
⛔️👈 اما در پاسخ باید گفت:
بله حاج آقای قرائتی! فرمایش شما درست است اما:
⛔️ در کشوری که نظام اقتصادیاش بسیاری از فرصتهای شغلی را منوط به داشتن مدرک کرده است!
⛔️ در کشوری که نظام آموزشیاش هیچ ارزشی برای ازدواج و خانواده قائل نیست و راه گرفتن مدرک را تا سالها بعد از بلوغ و حتی بعضا میانسالی طولانی کرده است!
⛔️ در کشوری که بعد از اخذ مدرک هم نیروهای مسلحش طبق قانون رضاخانی بهترین سالهای عمر فرزندان این سرزمین را نابود میکند!
⛔️ در کشوری که نظام فرهنگیاش ملاک دانایی و فرهنگ و فرهیختگی را مدرکهای بیخاصیت کنونی میداند!
⛔️ و در نهایت در کشوری که عمده ساختارهای علمی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و غیرهاش از سر تا پا غربی و ضد ازدواج و خانواده هستند این موعظهها دردی را دوا نمیکند.
⛔️ تا ساختارهای غربی در کشور ما حاکم هستند تمام بافتار فرهنگی ما و از جمله خانواده، روز به روز به اضمحلال نزدیکتر خواهند شد.
#setad_org
@tebeslami_ir
🔴اعلام برائت
ممنون از قضات فهیم و باسوادی که چنین احکامی صادر میکنن
حتما باید از این قاضی عزیز تجلیل بشه
🔴 #قوه_قضائیه_تشکر
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنها همیشه این رباتهای هوش مصنوعی و برنامههای کامپیوتری خودآموز را در بستههایی با ظاهری بیگناه، زیبا و ظاهراً بیضرر قرار میدهند تا شما به این واقعیت فکر نکنید که آنها عمداً در تلاش برای ساخت یک جهان جدید برای به بردگی کشیدن بشر به وسیله هوش مصنوعی و ربات ها هستند...
هدف این است که این ربات ها همه مشاغل را به خود اختصاص دهند و سپس به عنوان یک نیروی پلیس رزمی مسلح عمل کنند تا شهروندان بی بضاعت و بیکار (به خاطر جایگزینی نیروی کار انسانی با ربات ها) را سرکوب کنند و آنها را از شورش باز دارند...
#انقلاب_صنعتی_چهارم
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥مضرات امواج الکترومغناطیسی
یک طرف درخت که بیشتر در معرض امواجه گل هاش کم شده با سیستم ایمنی بدن چیکار میکنه خدا داند😐
@tebeslami_ir
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴مناظره دکتر درخشان با دکتر غنی نژاد تک مضراب های فراوانی داشت.
⚠️قطعا ژورنالیست های لیبرال مانع شنیده شدن این تک مضراب ها خواهند شد.
🔺غنی نژاد بسیار لخت و عریان از لیبرالیسم دفاع کرد تا اتمام حجت شود که چه کسانی لیبرال هستند و لیبرالیسم چیست.
🔺لیبرالیسم ایرانی نه می داند که مخالف سرمایه داری است نه می داند که موافق آن است!
🔺لیبرالیسم ایرانی در عین حالی که مدافع لا ادری گری است، لیبرالیسم را در بندگی خدا می داند!
🔺لیبرالیسم ایرانی اقتصاد اسلامی را قبول ندارد و در عین حال که خود را صالح می داند که در مورد اقتصاد اسلامی نظر بدهد، امام و رهبری را صالح نمی داند که در این زمینه اظهار نظر کند.
🔺لیبرالیسم ایرانی در عین حال که هایک و میزس و میل و کانت را قبول دارد، خود را تابع آرای آنها نمی داند!
🔺لیبرالیسم ایرانی بانک دولتی را سرمایه داری رفاقتی می داند اما بانک خصوصی را سرمایه داری رقابتی میخواند!
🔺لیبرالیسم ایرانی هایک را قبول دارد اما معتقد به تأثیرپذیری هایک از پشتیبانانش نیست!
🔺لیبرالیسم ایرانی امام را مخالف کمونیسم و موافق لیبرالیسم می داند در عین حال معتقد است امام در اقتصاد قابل اعتنا نیست.
🔺لیبرالیسم ایرانی آمریکا را از این حیث که سرمایه داری مذهبی است امپریالیست می داند اما از این حیث که بازار آزاد! دارد می ستاید.
🔺لیبرالیسم ایرانی معتقد است که آمریکا امپریالیست است اما نباید با او مخالفت کرد.
🔺لیبرالیسم ایرانی مخالف انقلاب است.
🔺لیبرالیسم ایرانی دشمنی با آمریکا را شعاری و غلط می داند اما می گوید من با امام موافقم!
🔺سطح نقد لیبرالیسم ایرانی به هایک، در حد نقد به قبول نداشتن مطلوبیت خواهی و مطلوبیت جویی اجتماعی است. یعنی پناه بردن به خوی حیوانی نئولیبرالیستی
⚠️این ها تنها بعضی از تک مضراب های لیبرالیسم ایرانی بود.
🔸از این به بعد بدانیم که لیبرالیسم کاملا شناسنامه دار است. هم حرف هایش مشخص است و هم منادیانش.
🔸از این به بعد بدانیم کسی که میگوید که لیبرالیسم وجود ندارد و تنها یک برچسب است، یا بی سواد است یا مغرض.
🔸از این به بعد بدانیم که لیبرال انقلابی، یک واژه پارادوکسیکال است و افراد ناچارند تکلیفشان را با این واژه روشن کنند. نمی توانند هم خود را انقلابی بدانند و هم از منویات لیبرالیسم دفاع کنند.
⚠️مراقب باشیم جریان های رسانه ای با برجسته سازی برخی از بگو مگوهای کم اهمیت، این مناظره را کم اهمیت جلوه ندهند.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یک دقیقه و چهل و شش ثانیه نقطه عطف تاریخ علم و اقتصاد سیاسی در ایران است.
هم پرفسور درخشان ایدهی محوری خودشان را طرح کردند و هم دکتر غنینژاد مخالفت خودشان با این ایده را به صراحت بیان کردند.
و هر سه فرمودند: قضاوت با مردم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
3.65M
تحلیلی از مناظره دکتر درخشان و دکتر غنی نژاد
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi