5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ افشاگری از تخفیف بالای ۵۰ درصدی مدیریت مجلس سابق به نمایندگان برای خرید منازل بالای شهر!
🔸سخنان قابل تامل زهره لاجوردی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس
🔸آقایان خیلی بی صدا هر گندی بود زدن، برعکس اینروزها که دولت و مجلس انقلابی زیر ذره بین است
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 فرونشست در چین، جنجال در تهران
❌چندی پیش انتشار یک تصویر در فضای مجازی موجب تعجب کاربران مخصوصا ساکنان پایتخت شد ، تصویری که میبنید مربوط به فرونشست زمین در چین است اما...
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
قسمت ششم، جمع بندی فصل اول
🔴 حلقه کیان چه کسانی با چه مسیولیت هایی بود؟ چرا تشکیل شد؟چه مسیری رفت؟ آخر به کجا رسید؟اعضا آلان چه می کنه؟
🔻 پس از انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری در ایران در سال ۱۳۷۶ و پیروزی کاندیدای مورد حمایت جریانهای موسوم به جناح چپ در انتخابات مذکور، حزب مشارکت به مثابه یک حزب دولتی شکل گرفت که در واقع پایگاه حاکمان پیروز انتخابات و یا حزب حاکم تلقی میشدند. مشارکتیها پس از پیروزی خاتمی تلاش کردند تا با نظریه پردازی برای دوم خرداد و معرفی آن به عنوان انقلاب، جنبش یا شبه انقلاب جهت و گرایش خاصی به دوم خرداد بدهند. آنها مدتی مسئولیت هایی حساس داشتند. اکثر آنها زمینه اولیه تحصیلاتشان فنی و غیر علوم انسانی بود اما با دور ماندن از قدرت به سوی علوم انسانی گرایش یافته و به تحقیق و تحصیل در آن پرداختند. از مهمترین محافل حلقههای مطالعاتی که تحلیلگران و نویسندگان برآمدن گفتمان چرخش یافته چهرههای شاخص حزب مشارکت را ناشی از آن مراکز می دانند می توان به حلقه کیان اشاره نمود. #حلقه_کیان به عنوان معروفترین مرکز مطالعاتی تجدیدنظرطلبان در آغاز توصیه و علاقه شهید حسن شاهچراغی برای ایجاد کانونی فکری و دینی تشکیل شده بود و پیشینه آن به کانون فرهنگی نهضت اسلامی قبل از پیروزی انقلاب میرسد. پس از پیروزی انقلاب این افراد به دعوت شاهچراغی در موسسه کیهان دور هم جمع شدند و به انتشار کیهان فرهنگی تا سال ۱۳۶۹ پرداختند. افراد حلقه کیان در آغاز تماماً دارای یک گرایش خاص نبودند برخی از آنها همچون حجاریان، علوی تبار، گنجی و باقی در دورههای معینی مربوط و وابسته به نهادهای جمهوری اسلامی نبودند. از نظر فکری گرایش اصلی این افراد چپ گرایی می باشد و نقش آنها در تسخیر سفارت آمریکا بیشتر از دیگران بود. اعضای حلقه کیان که ترکیبی از لیبرالها و چپگرایان بودند هر هفته چهارشنبهها در منزل یکی از اعضا دور هم جمع شده و به بحثهای معرفت شناختی و فلسفی میپرداختند. این افراد با بازاندیشی افکار خود غرب پژوهی را استراتژی مطالعاتی خود قرار داده و به این نتیجه رسیدند که تلفیقی از تجربیات مثبت تمدن غالب بشری (غرب) و درونی کردن آنها با ارزشهای بومی و محلی بهترین راهکار است و در همین راستا به تلفیق سه شکاف ملی، اسلامی و غربی تأکید میورزیدند.
🔻 آنها به مرور زمان از مواضع اصولی و دینی نظام جمهوری اسلامی فاصله گرفته و با شعار توسعه سیاسی و پیوستن به نظام جهانی به سوی تمدن و تفکر غرب و لیبرالی حرکت کردند. دگرگونی پایه های اندیشههای کسانی چون حجاریان و برخی سازمان دهندگان اصلی جریان سیاسی دوم خرداد در این حلقه و تحت تأثیر آن شکل گرفت. همچنین تخصص عبدالکریم سروش به عنوان استاد و پدرخوانده محفل کیان در ترجمه و انتقال مفاهیم جدید غربی با رنگ و لعاب اشعار مولوی و تفکر غزالی بود. در اواسط دهه ۷۰ حلقه کیان گسترده تر شد و افراد دیگری از شهرهای مختلف، اعضای سابق جنبش دانشجویی، افرادی از نیروهای وزارت ارشاد، وزارت اطلاعات و افراد ملی ـ مذهبی به حلقه کیان پیوستند و تعداد آنها به بیش از هزار نفر رسید.
محمد قوچانی یکی از روزنامه نگاران اصلاح طلب، افراد حلقه کیان را کسانی میداند که در ۲۷ تیر۷۴ در اعتراض به تهدید فرج دباغ (سروش)، نامههایی به هاشمی رفسنجانی نوشته بودند. حلقه کیان افکار و عقاید خود را در کیهان فرهنگی جریده مخصوص این حلقه به چاپ میرساندند.
🔻 در کیهان فرهنگی مقالات جنجالی سروش با عنوان قبض و بسط شریعت منتشر شد که بحث و جدل های متعددی برانگیخت. علاوه بر سروش افراد دیگری با گرایش های سکولار همچون مجید محمدی، مرتضی مردیها و حمید وحید با کیهان فرهنگی همکاری و ارتباط داشتند در حالی که با خط مشی دینی و فرهنگی انقلاب هماهنگی نداشتند.
🔻 در این مقطع بیشتر افراد حلقه کیان از اعضای سردبیری روزنامه کیهان بوده و در روزنامه هم به نویسندگی و فعالیت های دیگر میپرداختند و با محمدخاتمی که سرپرست این مؤسسه بود ارتباطی نه چندان جدی پیدا کرده بودند. بعد از بسته شدن کیهان فرهنگی و استعفای خاتمی از مؤسسه کیهان طرفداران سروش و منتقدان نظام جمهوری اسلامی هم دسته جمعی از کیهان استعفا داده و مجله کیان را از اواخر سال ۶۹ راهاندازی کردند. ماهنامه جدید با مدیر مسئولی رضا تهرانی و سردبیری شمس الواعظین شروع به کار کرده و اکبر گنجی در انتشارات صراط درس ها و سخنرانی های سروش و افراد همفکر خود را در محفل کیان به سرعت چاپ و توزیع میکرد. (تابناک،۱۰ بهمن ۱۳۸۹، به نقل از بولتن)
📌 قسمت پنجم:
https://eitaa.com/timoora/37027
🚨 این ویژهنامه را میتوانید با هشتک #فرقه_مزدوران در گروه رسانهای تیمورا دنبال کنید
#سرطان_اصلاحات
🆔 @timoora
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چادریهای فمنیست و طلبه ژیگولها در جشنواره عمار
🔻 صحبتهای قابل تأمل دکتر شاه حسینی درباره عدهای از افراد انقلابینما که بعد از گرفتن جایزه دچار بحرانهای متناقضنما میشوند را #ببینید
با نوع جدیدی از #اسلام_آمریکایی درون پارادایم جبههی انقلاب آشنا شوید‼️
#غیرت_دینی
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خونه با تخفیف بالای ۵۰ درصد برای نمایندگان دوره قبل!
🔸افشاگری زهره سادات لاجوردی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از تخفیفهای بالای ۵۰ درصد به نمایندگان #سابق مجلس برای خرید خانه در مناطق خوب تهران!
#سرطان_اصلاحات
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درخواست رسمی شبکه سعودی اینترنشنال از بایدن برای افزایش تحریم ها علیه مردم ایران؛ نباید پول های بلوکه شده ایران آزاد شود؛ باید تمام راه ها را بر ایرانیان ببندید و جلوی هرگونه صادرات ایران را بگیرید!!
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
⭕️ صدور کارت نان تکذیب شد
روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه:
🔻نه قراره کارت نان صادر شود نه نان کوپنی در دستور کار است. اگـــر طرح نهایی شود فقـــط مصرف کننده نهایی با همان کارتی که یارانه میگیرد، نان یارانهای هم میخرد، پرداخت یارانه به حلقه آخر(مردم) و حذف دلالان معلوم است به مذاق برخیها که نانشان آجر میشود خوش نیاید.
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
تأثیر فیلم و سریالهای نامناسب بر کودکان و نوجوانان
🔺تو سال ۲۰۰۹ یه پسر ۱۷ ساله به اسم "اندرو کانلی" توی ایالت ایندیانا برادر ۱۰ ساله خودش رو خفه کرد و به این صورت، اون رو به قتل رسوند.
حالا دلیل کار اون چی بود؟
🔸اندرو کانلی بعد از دیدن سریال "Dexter" حس میکرد که شباهت زیادی به "دکستر مورگان" داره و به همین دلیل تصمیم گرفت تا راه و روش این شخصیت خیالی رو پیش بگیره.
🔸اندرو توی دادگاه تنها جملهای که به زبون آورد، این بود:
«من شبیه به دکستر هستم و کار بدی انجام ندادم.»
همین!
#تمدن_نکبت
#خارج_بدون_روتوش
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora