#گلچین_نکته_های_ناب
💌 دل عاشق به پیغامی بسازد
خمارآلوده با جامی بسازد
مرا کیفیت چشم تو کافیست
ریاضتکش به بادامی بسازد...🪄
#گلچین_نکته_های_ناب
❣ای کاش دلم اسیر و بیمار نبود
در بند نگاه او گرفتار نبود
من عاشق و او ز عشق من بی خبر است
ای کاش دل و دلبر و دلدار نبود...
#گلچین_نکته_های_ناب
پرسیدند ؛
فرق کریم با جواد در چیست؟
فرمودند ؛ از شخص کــریـم همینکہ
درخواست کنید به شما عنایت میکند
ولے جواد خود به دنبال سائل
میگردد تا به او عطا کند ...
#شهادت_امام_جواد
#جواد_الائمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من به ایشون رأی میدم...🌴🕯🌴
بالاخره بهترین کاندیدای ریاست جمهوری اومد.
#رئیسی #شهید_جمهور
🌴🥀🌴مهدی فاطمه
باز هم دوست دارم با خیالم همراه شوم؛ خیالی که وقتی با دلم راه میآید، میشود مایۀ آرامش قلبم. خدا را شکر که خیال را به ما عطا کرد. اگر نبود، نداشتههایمان را چگونه میچشیدیم و تصویر آرزوهایمان رو چگونه میکشیدیم.
🌴🕯🌴دارم خیال میکنم روبهرو شدنم با تو را و خیال میکنم وقتی را که میخواهی مرا صدا بزنی. بارها و بارها از این خیال با تو سخن گفتهام؛ اما مگر سیر میشود دلم از این خیال!
🌴🥀🌴اولش خیال میکردم فقط لحن صدا زدنت برایم طربانگیز است و فرقی نمیکند با چه نامی مرا صدا بزنی؛ ولی حالا در خیالم تو را به تصویر میکشم که با لحنی مهربان و نوایی پر از محبّت نامم را بر زبان جاری میکنی. وقتی کنار نامم جان میگذاری، در همان آن جان میگیرم و بیوقفه جان میدهم از شوق.
🌴🕯🌴آقا! بگو روزی که مرا با نام صدا خواهی کرد، همین نزدیکیهاست و بگو که به من اجازه خواهی داد، تو را با نام صدا بزنم.
شبت بخیر مهدی فاطمه!
🌴💎🌴
#بهانه_بودن_امام_زمانم
#محسن_عباسی_ولدی 🌴🌹🌴
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب جهان بینی توحیدی از مجموعه مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی توسط استاد مرتضی مطهری نوشته شده است. این کتاب در صدد بحث پیرامون سؤال های زیر است:
پشتوانه ی فلسفه زندگی انسان چیست؟
انواع جهان بینی کدام است؟
خصوصیات یک جهان بینی درست چیست و کدامیک از جهان بینی ها دارای تمام این خصوصیات است؟
در این کتاب ابتدا پس از تعریف جهان بینی، انواع جهان بینی ها (علمی، فلسفی، مذهبی) معرفی شده و پس از بیان نقاط ضعف و قدرت هر کدام به ذکر خصوصیات یک جهان بینی درست پرداخته و سپس با استدلال جهان بینی توحیدی را به طور عام و جهان بینی اسلامی را به طور خاص، واجد تمام ویژگیهای یک جهان بینی خوب برشمرده است . در ادامه کتاب، مراتب و درجات توحید و شرک بیان شده و در خاتمه تاریخچه اصل عدل در فرهنگ اسلامی ذکر شده است.
📗#معرفی_کتاب📗
بی شک یکی از زیباترین کتاب های استاد مطهری کتاب "آزادی معنوی" یا همان (گفتارهای معنوی) است . استاد در این اثر به خوبی از توانمندی فلسفی خود برای تبیین مفاهیم دینی بهره گرفته است.
اگر ذهنتان درگیر مسائل زیر است حتما به این کتاب گوش دهید.
- آیا برای متدین شدن باید خود را کاملا از لذات و امکانات دنیوی محروم ساخت؟ اگر آری پس دلیل آفرینش نیروهایی مثل شهوت و... چیست؟ و اگر خیر چگونه؟
-طبعاً انسان دنبال لذت می رود. لذت ها را از کجا باید جست و جو کند؟
- توبه چیست؟چگونه می توان به خدا بازگشت نمود؟ شرایطش چیست؟
- مبنای آزادی چیست؟ آزادی معنوی و اجتماعی یعنی چه؟ هر یک چه نقشی در تکامل انسان دارند؟
📗#معرفی_کتاب📗
حکمتها و اندرزها مجموعهای مشتمل بر مقالات استاد مطهری است که به رشته تحریر درآمده است و بیشتر مطالب آن در خصوص راه و رسم زندگی و دستورهای اسلام در این باب است.
اگر دنبال پرسش هایی از این قبیل هستید حتما این کتاب رو گوش بدید:
ما که از زندگی چیزی نفهمیدیم! آیا زندگی بی معناست؟
چرا انسان به هر آرزویی برسد آرزویی بزرگتر جلو چشمانش نمایان می شود؟
احساس دائمی نگرانی و اضطراب از چیست و چه چیزی می تواند روح انسان را قانع کند؟
برخى از عناوین مباحث طرح شده در کتاب عبارتند از: بردگان و آزادگان، ارکان سعادت بشر، ایمان و عمل صالح، خوارى معصیت و عزت طاعت، حقیقت زهد، راه نیل به آسایش، اغتنام فرصتها، سیره رسول اکرم، عشق الهى، فریضه علم، کار در اسلام.
📗#معرفی_کتاب📗
حماسه حسینی مجموعه ای مشتمل بر همه سخنرانی ها و یادداشت های استاد شهید مرتضی مطهری درباره حادثه کربلا است.
این کتاب تفسیر استاد مطهری از نهضت و قیام حسینی است با رویکرد اجتماعی، شخصیتی و سیاسی امام حسین( ع ).
«حماسه حسینی» تاریخ نگاری نیست، بلکه تحلیل تاریخ است و در آن به جنبه درس آموزی و الگوگیری از قیام امام و لزوم پیراستن آن از تحریفات تکیه و تأکید شده است.. ماهیت و تحلیل قیام حسینی ، تحریفات در واقعه تاریخی کربلا، شعارهای عاشورا و جایگاه امر به معروف و نهی ازمنکر از موضوعات کتاب است.
📗#معرفی_کتاب📗
يكي از موثرترين و روان ترين و زيباترين اثرهاي استاد مطهری کتابی است تحت عنوان "داستان راستان "این کتاب شامل دو جلد است كه در جلد اول آن ۷۵ و در جلد دوم ۵۰ داستان گنجانده شده است.
استاد مطهری در این کتاب با استفاده از كتب احاديث، تواريخ و سيره با زباني ساده و مفيد داستانهای آموزنده ای را براي طبقه جوان بیان کرده است . استاد شهید در این کتاب بصورت کاملا هوشمندانه و با استفاده از داستان های بسیار ساده یک دور اصول دین را آموزش می دهد بدون اینکه خواننده را با کلمات و عبارات پیچیده سردرگم کند. کتاب داستان راستان مخصوص قشر نوجوان و جوان است ولی درعین حال بزرگسالان نیز می توانند با خواندن این اثر لذت کافی از بهرمند شدن از آگاهی و معارف را ببرند.
Part03_گزیده داستان راستان.mp3
5.32M
🔹قسمت ۳: غزالی و راهزنان / نصیحت زاهد / در بزم خلیفه
Part04_گزیده داستان راستان.mp3
5.11M
🔹قسمت ۴: نماز عید / در سرزمین منی / وزنه برداران
📗#معرفی_کتاب📗
"فطرت" عنوان بحثهایی است از استاد مطهری که در سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۵۶ در تهران در جمع معلمان و دبیران ایراد شده و ظاهرا به دلیل برخورد با نهضت اسلامی و افزایش مشاغل اجتماعی استاد شهید متوقف گردیده است.
در این کتاب مسئله فطرت که به تعبیر استاد مطهری ام المسائل معارف اسلامی است در چهار نوبت و از دیدگاههای مختلف مورد بحث قرار گرفته است. از اهم مباحث این کتاب میتوان این عناوین را نام برد : معنای فطرت ، فطریات انسان ، گرایش های مقدس ، تکامل اصالتهای انسانی ، منبع و منشا مذهب ، عشق و عبادت ، فطری بودن دین ، بررسی و نقد نظریه دورکهیم ، نظر قرآن درباره منشا دین.
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب نبرد حق و باطل (به ضمیمۀ تکامل اجتماعی انسان در تاریخ) اثر شهید مطهری شامل سه بخش نبرد حق و باطل ، تکامل اجتماعی انسان در تاریخ وآینده بشر از دیدگاه مختلف است .
در بخش اول ضمن طرح موضوع حق و باطل در دو قلمروی جهان هستی و جامعه و تاریخ، اصول ماتریالیسم تاریخی به نقد کشیده شده و نظریهی اسلام در این باره ارائه گردیده است. در بخش دوم و سوم ابتدا مفهوم تکامل و تفاوت آن با پیشرفت بیان شده، سپس آیندهی بشر از دیدگاه مکاتب مادی از جمله مارکسیسم و اگزیستانسیالیسم مورد بررسی قرار گرفته و نهایتا نظریهی اسلام در این خصوص شرح داده شده است.
اگر ذهنتان مشغول سوالات زیر است حتما این کتاب را مطالعه کنید:
آیا نظام عالم نظام حق است یا نظام باطل ؟
اگر پیروزی با حق است، چرا بعضی مواقع باطل، پیروز و موفق است؟
تکامل انسان یعنی چه؟ و تفاوت آن با پیشرفت چیست؟
آینده بشر چه میشود؟