هدایت شده از طلبه انقلابی
✍️ امشب اولین شب ماه ذیالقعده است لذا با گرامیداشت این ماه شریف به معرفی این ماه می پردازیم؛
ماه ذیالقعده، از ماههای حرام قمری است! که طبق روایات، فضیلت فراوان دارد، چنانچه سید بن طاووس(ره) در فضیلت این ماه مینویسد: «ماه ذیالقعده، زمان خوبی برای دعا به هنگام شدّت و گرفتاری، و برای رفع ظلم و ستم است و دعا بر ضد ظالم در این ماه مؤثّر است!»
و همچنین تأکید میکند که: «این ماه «ماه اجابت دعاها» نامیده شده، لذا باید اوقاتش را غنیمت شمرد و در آن روزه حاجت گرفت!» [اقبال الاعمال، ص۳۰۷]
✅ اول ذیالقعده، میلاد بانوی کرامت:
آغاز ماه ذیالقعده برای اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، پیام آور شروع فصلی نو از وزیدن دوباره بوی خوش یاس رضوی در سرای کاظمی بود که پس از ۲۵ سال انتظار، چشم حضرت نجمه خاتون (س) بعد از میلاد امام رضا (ع) ، به حضرت معصومه (س) در سال ۱۷۳ قمری، روشن شد!
👈 روزه در این روز، ثواب روزه هشتاد ماه را دارد و خواندن نماز حضرت فاطمه(س) در آن سفارش شده است؛
همچنین در روایات آمده که هر کس از ظالمی میترسد، در این روز بگوید «حَسْبی حَسْبی حَسْبی مِنْ سُؤالی عِلْمُکَ بِحالی»، تا حق تعالی او را از شر آن ظالم، کفایت کند!
✅ یازدهم ذیالقعده، میلاد هشتمین خورشید امامت:
در یازدهمین روز این ماه، خداوند، بزرگترین هدیه را به امام موسی کاظم (ع) اهداء نمود و تاریخ نویسان این روز بزرگ را به عنوان روز طلوع هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت رضا (ع) ثبت کردند!
✅ شب نیمه ذیالقعده، شب طاعت خدا:
رسول خدا (ص) فرمودند: «در ذیالقعده شب مبارکی است که شب پانزدهم آن ماه میباشد، در آن شب، خدا به بندگان مؤمنش نظر رحمت دارد و به کسی که در آن شب، طاعت خدا کند، پاداش صد سائح (روزه دار ملازم مسجد) که لحظهای خدا را معصیت نکرده، داده میشود!»
همچنین در روایت دیگری آمده: «کسی در این شب، چیزی را از خدا نمیخواهد، مگر اینکه حقتعالی به او عطاء میفرماید!»
✅ ٢۵ ماه ذیالقعده، «روز دحوالارض»:
امام رضا (ع) فرمودند: «دحوالأرض، روزی است که نخستین خشکیها از زیر آب (که تمام روی زمین را فراگرفته بود) سربرآورد» و مطابق بعضی از روایات، نخستین جایی که از زیر آب بیرون آمد و خشک شد و سپس گسترش یافت، سرزمین «مکّه» و محلّ «خانه کعبه» بود؛ بنابراین مکّه «امّ القری» یعنی مادر همه آبادیها نام گرفته است!
👈 در روایت آمده که روزه در روز دحوالارض مثل روزهی هفتاد سال است و در روایت دیگر آمده که کفّارهی هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد، از برای او، عبادت صد سال نوشته شود و از برای روزه دار این روز هر چه در میان آسمان و زمین است استغفار مینماید!
همچنین زیارت حضرت امام رضا (ع) در این روز، از افضل اعمال مستحب و از آداب و سنّت های مؤکد است!
✅ آخرین روز ماه ذیالقعده، غروب نهمین خورشید امامت و ولایت:
آخرین روز این ماه سالروز شهادت امام جواد (ع) به زهر «معتصم عبّاسی» در سن ۲۵ سالگی در سال ۲۲۰ قمری است!
✅ شروع سفر حاجیان به بیت الله الحرام:
همچنین در این ماه پرفضیلت، زائران خانه خدا از اطراف و اکناف جهان به سوی مکه و مدینه حرکت میکنند و خود را برای انجام مناسک حج مهیا مینمایند!
✅ رفتن حضرت موسی(ع) به کوه طور در ماه ذیالقعده:
از مناسبتهای مهم دیگری که بر ارزش این ماه افزوده است، رفتن حضرت موسی (ع) به کوه طور برای دریافت الواح تورات است که از اوّل ماه ذیالقعده شروع شده و تا دهه اول ذیالحجه ادامه داشته است! و در قرآن کریم به آن اشاره شده: «وَ إِذْ وَاعَدْنَا مُوسَی أَرْبَعِینَ لَیْلَةً...» ﴿بقره/۵۱﴾
علماء و بزرگان این چهل روز را «اربعین کلیمیه» نامیدهاند و اهمیت ویژهای برای آن قائل بوده و هستند!
# آغاز دهه کرامت مبارک.
# کانون مرکزی خادمیاران رضوی شهرضا
هدایت شده از طلبه انقلابی
❗️پاسخ به شبهه دعوت رهبری از مردم برای سرمایه گذاری در بورس پرسش
🔶۲۸ آبان ماه سال ۹۸ رهبر انقلاب در دیداری با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی ضمن تاکید بر لزوم ثبات سیاستهای مالی و پولی و استفاده از کالاهای داخلی، به حضور در سرمایه گذاری های مولد همچون تعاونی ها ترویج فرهنگ کار جهادی و تعاون توصیه کردند و در قسمتی از آن سخنرانی در خصوص وظایف مردم در بخش حمایت از تولید فرمودند:
... در مورد عموم مردم، توصیهی من به مردم مکرّراً گفته شده. عرض من این است به مردم عزیزمان که از کالای ساخت داخل حتماً استفاده کنند و آن کسانی که می توانند، در سرمایهگذاریهای مولّد حتماً شرکت کنند، از جمله در همین تعاونیها یا یک جاهایی در بورس... .
🔺در همین خصوص چند نکته عرض کنم:
1⃣ این سخنرانی رهبر انقلاب در آذر 98 ایراد شد. جایی که شاخص بورس 260 هزار بود . و در آن زمان گرایش چندانی به بورس نبود. و اصلا مردم عادی خبری از بورس نداشتند. رشد اصلی شاخص بورس در ابتدای سال۹۹ شروع شد. در واقع هجوم مردم به بورس از زمان دعوت دولت و ابتدای سال۹۹ شکل گرفت.
2⃣ تاکید رهبری در این سخنرانی بر حمایت از کالای داخلی و نقش مردم در افزایش تولید است. در جهت همین موضوع، رهبری در جایی از سخنرانی شان به صورت ضمنی به وظیفه مردم و سرمایه گذاری آنان در امور مولد و پرهیز از سفته بازی اشاره می کنند و می فرمایند " یک جاهایی در بورس" .مفهوم کلی بیانات رهبری دعوت به سرمایه گذاری مولد است و در همین زمینه بورس را مثال می زنند آن هم به صورت موردی _دقت کنید_.
3⃣ نوع دعوت دولتی ها کاملا متفاوت از توصیه رهبری بود. جناب روحانی و وزرایش عینا به مردم اطمینان و اعتماد کامل دادند که در بورس سرمایه گذاری کنند. گفتند: "همه چیز را به بورس بسپارید". بدون آنکه خطرات و آسیب های آن را گوشزد نمایند و یا اینکه زمینه های فنی آن را فراهم کنند. آقای روحانی بعد ها نیت اصلی خود را( با فرض خوش بینانه، تامین کسری بودجه) فاش کرد و گفتند ما سهام را ۶برابر به مردم فروختیم. این در حالی بود سخن رهبری از جنس توصیه بود نه دعوت. توصیه ای که عمومیت هم نداشت. عبارت " کسانی که می توانند" ،در سخنرانی ایشان، تاکید بر این نکته مهم است که پیچیدگی های بازار سرمایه، امکان حضور مستقیم همه مردم را، آن هم بدون آموزش فراهم نمی کند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🌐 نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
💠 کابینه سیزدهم؛ تحلیل ها و ارزیابی ها...
🔹فهرست وزیران کابینه رئیسی به مجلس معرفی شد . اغلب چهرههای این فهرست ناشناخته،جدیدالورود و در واقع "چهره" نیستند!
🔻 تحلیل ها:
- عده ای به ناشناخته بودن چهره های دولت انتقاد کردند و اینکه افراد معرفی شده تجربه ی لازم برای برعهده گرفتن وزارت را ندارند..
- برخی به برآمدن این کابینه از دل دولت احمدی نژاد پرداختند و دولت رئیسی را تداوم دولت احمدی نژاد معرفی نمودند..
- کسانی هم عنوان کردند که کابینه سیزدهم از همه جناح ها بهره نبرده، پس فرا جناحی نیست...
🔻 ارزیابی ها:
در ارزیابی و نقد تحلیل های فوق به نکاتی اشاره می شود:
- ملاک شناخته بودن اعضای کابینه چیست؟ آیا معیار این است که فرد قبلا وزیر بوده که اگر این باشد معرفی وزرای گذشته همچنان باید در دوره های مختلف تکرار می شد و این در حالیست که علت بخشی از وضعیت نامطلوب موجود بخاطر حاکمیت نگاه غلط در دوره های گذشته و ناکارآمدی چهره های شناخته شده است و اینکه قحط الرجال است و اما معرفی افراد جدید با رویکرد تحولی رییس جمهور جدید امری معقول و بجا است...
- معرفی برخی از افراد از دولت احمدی نژاد که شروع انقلابی و کارآمدی داشت به معنای حاکمیت نگاه غلط اطرافیان معلوم الحال اطراف رییس جمهور اسبق نیست و بهره گیری از توان و تجربه ی وزرا و معاونان انقلابی است که اساسا نقطه ی قوت دولت احمد ی نژاد بوده و از امروزِ احمدی نژاد در آنها نشانی نیست...
- آیا فرا جناحی بودن به معنای از همه جناحها بودن است؟! که دقیقا اشتباه است؛ چرا که از همه جناح بودن همانا و دولت سهامی و چند سر و کابینه چندپاره و بی نظم و نسخی بوجود خواهدآمد به مانند دولت قبل که خروجی آن ناهماهنگی، عدم انسجام و در نهایت ناکارآمدی و بی عملی شدید می شود.اما فراجناحی بودن به معنای انتخاب افراد بدون نگاه به جنبه ی جناحی و سیاسی و بر اساس رویکرد حاکم بر دولت جدید(نگاه انقلابی و درونزا)، تخصص و همراهی در مسیر رسیدن به اهداف می باشد...
- نکته پایانی اینکه دولت در آغاز راه است و آنچه در کنار افرادِ کابینه نقش آفرین است؛ همانا اصول ، برنامه ، اهداف و نگاه انقلابی و جهادی حاکم بر دولت جدید است. لذا باید به انتظار ایستاد و در حین مسیر با ارایه نقد و نظر و تواصی به حق و همراهی و همکاری، تلاش کرد تا آینده ای مطلوب برای کشور رقم بخورد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
📣 آوای پیشواز از بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی با موضوع انتخابات
# حداقل کاری که میتوان برای افزایش مشارکت انجام داد.
# شما هم رسانه باشید و برای دوستان و آشنایان ارسال کنید
📱کد همراه اول:
🔸۸۷۱۱۶ رقابت سالم
🔹۸۷۰۴۹ بصیرت
🔸۸۷۰۴۷ آزمون بزرگ
🔹۸۷۰۳۸ اهمیت ریاست جمهوری
🔸۸۷۰۹۴ کمک به دشمن ممنوع
🔹۸۷۰۳۷ اهمیت انتخابات
🔸۸۷۸۱۶ بهترین گزینه
🔹۸۱۹۱۳ ثمرات حضور
🔸۳۲۸۱۸ ثمرات حضور
🔹۳۱۶۶۴ ثمرات حضور
📱کد ایرانسل:
🔸۴۴۱۵۱۲۵ رقابت سالم
🔹۴۴۱۶۹۷۷ بصیرت
🔸۴۴۱۶۹۸۱ آزمون بزرگ
🔹۴۴۱۶۹۹۳ اهمیت ریاست جمهوری
🔸۴۴۱۶۹۷۹ کمک به دشمن ممنوع
در🔹۴۴۱۶۹۷۶ اهمیت انتخابات
🔸۴۴۱۶۹۸۲ بهترین گزینه
🔹۴۴۱۶۹۹۲ ویژگیهای رئیس جمهور
🔸۴۴۱۶۹۹۴ ثمرات حضور
🔹۴۴۱۷۰۲۴ ثمرات حضور
✅ نحوه فعالسازی: ارسال کد مربوطه از طریق پیامک
🔹همراه اول به شماره ۸۹۸۹
🔸ایرانسل به شماره ۷۵۷۵
✅✅ با فعالسازی آهنگ پیشواز خود، در آگاه سازی مخاطبین و جامعه سهیم باشیم.
#انتخابات_احسن
#انتخاب_اصلح