🔰 بايد توجّه داشته باشيد كه اگر بخواهيد «عضو مفيد و مؤثّرى براى #اسلام و جامعه باشيد»، «ملّتى را رهبرى كرده به اسلام متوجّه سازيد»، «از اساس اسلام دفاع كنيد»، لازم است پايه #فقاهت را تحكيم كرده صاحب نظر باشيد؛ «اگر خداى نخواسته #درس نخوانيد #حرام است در مدرسه بمانيد.»
📚جهاد اکبر/ صفحه ۲۰
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨پاسخ نامه سرگشاده موسوی خوئینی ها
🎥 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی:
بعضی ها بجای نامه سرگشاده نوشتن به استکبار و صهیونیست، نامه سرگشاده به ولی ایستاده در خط مقدم مینویسند!
🔻رهبر انقلاب:
کسانی که دیروز همه امکانات کشور در اختیار آنها بود و کسانی که امروز همه امکانات مدیریتی کشور را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه کشور سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند."
➖➖➖
📝جناب #موسوی_خوئینی_ها ؛ مسبّب همه مشکلات اقتصادی کشور همین تَکرار های همگروهی شما در انتخابات بود . همان امید واهی امثال شما به برجام توخالی بود . پس به جای طلبکار شون از رهبری نظام ، از ملت عذر خواهی کنید و برای #بهبود وضعیت اقتصادی که امثال شماها با تفکرات غربگرایانه باعث بانی آن بودید تلاش کنید.
📝محمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
#ویژه
📌سوالات استاد عبدالحسین خسروپناه در پاسخ به نامهی اخیر جناب #سید_محمد_موسوی_خوئینی به مقام معظم رهبری #امام_خامنهای
🔻 امیدوارم جناب خوئینی که سالهاست قدرت اقتصادی کشور در اختیار احزاب خویش و دوستانش بوده به این پرسشها پاسخ دهد.
ادامه مطلب 👇
@tollabolkarimeh 🌷
📌سوالات استاد عبدالحسین خسروپناه در پاسخ به نامهی اخیر جناب #سید_محمد_موسوی_خوئینی به مقام معظم رهبری #امام_خامنهای
🔰 بسم الله الرحمن الرحیم
نامهای جناب #سید_محمد_موسوی_خوئینی در روزهای اخیر خطاب به مقام معظم رهبری ناظر به آسیب مشروعیت و مقبولیت نظام نوشتند. بنده ناظر به این نگاشته چند نکته را عرض میکنم:
۱. نگارنده نامه انشاءالله با قصد خیر و صلاح به نوشتن این نامه پرداختند.
۲. ای کاش نگارنده نامه به علل و عوامل این حوادث ناگوار میپرداخت و اینکه چرا کشور به لحاظ معیشتی به اینجا رسید و مردم را با مشکلات اقتصادی مواجه کرد آیا صرف بیان معلول بدون بررسی علتهای اساسی دردی را دوا میکند؟
۳. جناب خوئینی باید این نامه را پیشتر خطاب به ریاست محترم جمهوری و هیات دولت مینوشت تا نه تنها تمام هم و غم خود را به سیاست خارجی و همه تلاشهای سیاست خارجی را به برجام منحصر نسازند بلکه در کنار برجام با کشورهای دیگر غیر اروپایی و آمریکا ارتباط برقرار کنند و از همه مهمتر به نیروهای داخلی اعتماد نمایند و مردم سالاری اقتصادی و اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشند که مطابق نظر کارشناسان این وضعیت اسفبار اقتصادی حاصل نیاید.
۴. جناب خوئینی بیش از هر شخص دیگری میداند که انحصارگرایی اقتصادی و قدرتهای مافیای وارداتچیها بیشترین آسیب را به اقتصاد کشور زدند؛ حال خودشان بفرمایند که این قدرتهای مافیای اقتصادی چه کسانی هستند و از چه احزابی هستند و رفقا و همراهان چه افرادی هستند؟ ای کاش جناب خوئینی در کنار این نامه به رهبری، چند نامه به رفیقان و هم سیاسیون و هم رازان و همراهان خویش مینوشت و از آنها میخواست مکیدن خون مردم بس است جنایت اقتصادی بس است تهاجم معیشتی بس است؛ سوال این است ایشان با چه عقلانیت و شرعیتی رهبری را مخاطب نامه خود قرار میدهد تا با دلالت التزامی ذهنیت مردم را مخدوش سازد؛ در حالی که منشا مشکلات افراد معلوم الهویه هستند؟
۵. مشکل دیگر ساختارهای معیوب و فسادساز اقتصادی و معیشتی است که مرتبط با مجلس شورای اسلامی است؛ حال سوال این است چرا تاکنون هیچ پرسش و درخواست و رهنمودی برای اصلاح ساختارهای اقتصادی و معیشتی و قوانین بانک و گمرک و واردات و صادرات و غیره به مجلس ندادند؟
🔻 امیدوارم جناب خوئینی که سالهاست قدرت اقتصادی کشور در اختیار احزاب خویش و دوستانش بوده به این پرسشها پاسخ دهد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
هفتم تیر ۱۳۹۹
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
194614.pdf
6.6M
دانلود کتاب بخش کودک مسابقه حدیث کرامت
#مسابقه_بزرگ_حدیث_کرامت
⚘حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را بیشتر بشناسید.
🔹دانلود اپلیکیشن🔹
👌با شرکت در مسابقه بزرگ حدیث کرامت که برای تمام اعضای خانواده ایرانی طراحی شده برنده صدها هدیه متبرک آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیها سلام شوید.
🗂بخش ها
۱. بچه های بهشت (کودکان)
📅زمان:
دهه کرامت (۲ تا ۱۲ تیرماه)
روش شرکت در مسابقه:
مسابقه آنلاین و بر خط حدیث کرامت.
https://keramat.amfm.ir/koodak-q/
مخاطبین عزیز کانال جهت شرکت در مسابقه حتما نام کانال و کد اختصاصی کانال مطالعات اسلامی را با کد ۷۸۷۴ وارد کنید.
🔷🔸💠🔸🔷
🌷 کانال طلاب الکریمه
🆔با کد اختصاصی شرکت در مسابقه ۷۸۷۴
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
کتاب-زندگی-حضرت-معصومه.pdf
11.42M
🗂مسابقه کتابخوانی حدیث کرامت ویژه نوجوانان
📥دانلود رایگان کتاب
#حدیث_کرامت
📥دانلود اپلیکیشن
https://cdn.amfm.ir/amfm-static/sites/14/app.apk
✏️جهت پاسخ به سوالات مسابقه به لینک زیر مراجعه کنید
Keramat.amfm.ir/nojavan
مخاطبین عزیز کانال جهت شرکت در مسابقه حتما نام کانال و کد اختصاصی کانال طلاب الکریمه را با کد اختصاصی ۷۸۷۴وارد کنید.
🔷🔸💠🔸🔷
🌷 کانال طلاب الکریمه
🆔با کد اختصاصی شرکت در مسابقه ۷۸۷۴
@tollabolkarimeh 🌷
طلاب الکریمه
🗂مسابقه کتابخوانی حدیث کرامت ویژه نوجوانان 📥دانلود رایگان کتاب #حدیث_کرامت 📥دانلود اپلیکیشن https://
عزیزان فرصت شرکت در این مسابقات را از دست ندهید
👆👆👆
🔸واکنش آیت الله فاضل لنکرانی به ادعای خلاف خانم ابتکار
🔹آیت الله فاضل لنکرانی در ابتدای درس خارج اصول گفت: یک مطلب غیر صحیحی توسط مسؤولی در رسانهها مطرح شود، هم باید این فرد پاسخگوی آن باشد، هم آن فردی که این شخص را به مسؤولیت گمارده است.
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در درس خارج دیروز خودشان طی سخنانی به موضوع مالکیت پدر بر فرزند پرداخت و اظهار نظرهای اشتباه و غلط و منافقانه معصومه ابتکار در این باره پاسخی کوبنده دادند که در ادامه می بینیم:
به دنبال قضیه قتل دختری که چندی پیش توسط پدرش اتفاق افتاد، اخیراً مطلبی پیرامون «حکم عدم قصاص پدر در صورت قتل فرزندش»، از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در رسانهها منتشر شده است که باید عرض کنیم؛
این مطلب کاملاً غیر صحیح است و تعجب این است که چرا یک مسئول رسمی در نظام جمهوری اسلامی نسبت غیر صحیح به فقه و فقها میدهد. البته نظایری هم از افراد دیگر از اول انقلاب تا حالا داشتهایم و متأسفانه این مشکل هنوز هم وجود دارد، مسئولیتهایی را به افراد میدهند و این افراد اظهارنظرهایی میکنند که صلاحیت آن را ندارند. تعبیری که از ایشان در رسانهها پخش شده خیلی ناراحتکننده بود.
این تعبیر که «برخی از فقها قائل به مالکیت پدر بر فرزند هستند، در نتیجه پدر میتواند هر کاری که بخواهد با فرزند انجام دهد، با مال فرزندش معامله کند و حتی اگر به قتلش هم برساند مانعی ندارد»، بعد هم میگوید «این یک برداشت فقهی است که برخی از فقها قائلاند اما ریشه قرآنی ندارد».
هر دو مطلب ایشان کاملاً ناصحیح است و غیر مطابق با میزان صحیح فقهی و اجتهادی است.
اولاً هیچ فقیهی نه از قدما و نه از متأخرین فتوا نداده که پدر مالک فرزندش است، در هیچ متن فقهی شما چنین مطلبی را پیدا نمیکنید که یک فقیهی بگوید پدر مالک فرزندش هست و میتواند با این فرزند مثل سایر اموال خود معامله و برخورد کند.
چطور میشود کسی بگوید فقه شیعه یا فقه اسلام اجازه میدهد که پدر فرزندش را بکشد، چون مالک اوست؟ این یک نسبت کاملاً غیر صحیح است.
لذا قسمت اول کلام این مسئول، کاملاً یک نسبت ناروا به فقه و فقهاست و من به ایشان توصیه میکنم اسلام را درست بفهمند. ما به جای اینکه اسلام را درست بفهمیم، میآئیم یک مطلب و یک اتهام غیر صحیح را به اسلام و فقه نسبت داده و دین و فقه را در أنظار دنیا خراب میکنیم. اینها مسئولیت أخروی دارد. اگر من از فقه درست خبر ندارم، حق اظهار نظر ندارم، همینطور میگوئید «برخی از فقها»؟! به ما بگوئید این «برخی از فقها» کدامند و در کدام کتاب است؟
اینکه یک مطلب غیر صحیحی توسط یک مسئول در تریبونها و رسانهها مطرح شود، بدون هیچ تردیدی؛ هم باید این فرد پاسخگوی آن باشد، هم آن مسئولی که این شخص را به مسئولیت گمارده است.
فقه ما بسیار فقه بالنده، قوی و پویایی است؛ منتها بعضی معنای فقه پویا را درست نمیفهمند و فکر میکنند پویا یعنی دائماً باید احکام را تغییر دهیم، حلال را حرام و حرام را حلال کنیم، در حالی که فقه پویا یعنی در هر زمانی فقه میتواند مطابق با خصوصیات آن زمان و بر طبق ضوابط فقهی نظر بدهد.
اما قسمت دوم؛ که آن هم حرفی است به یک معنا بدتر از قسمت اول و گفتهاند که این مطلب ریشه و مستند قرآنی ندارد.
اولاً شما از کجا میگوئید مستند قرآنی ندارد؟ چه مقدار آیات قرآن را بررسی کردید که بگوئید مستند قرآنی ندارد؟
ثانیاً مگر شما حدیث ثقلین را قبول ندارید؟ بر اساس حدیث ثقلین، قرآن و عترت برای بشر تا روز قیامت معیار است. تمام افتخار حوزههای علمیه هم به این است که محور مطالعاتشان؛ قرآن و عترت است.
اگر کسی هم امامت و وصیّ بودن ائمه اطهار(ع) را بعد از پیامبر(صلوات الله علیه) به دستور خدای تبارک و تعالی قبول نداشته باشد، این روایت «أنت ومالک لابیک» را که در کلام خود پیامبر(ص) آمده است، قبول دارد.
این چه نسبت ناروایی به فقه، اسلام، پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) است؟! بعد هم این مطلب دوم را بگوئیم که مستند قرآنی ندارد!
این فرد یک حرفی زده که حتی اهلسنت هم نمیزنند؛ ما فقیهی را در اسلام از شیعه و سنی سراغ نداریم که بگوید فقط و فقط قرآن مستند برای احکام است. بنابراین هر دو مطلب نادرست است و توصیه میکنم گوینده این سخن حرف خود را اصلاح کند و نگذارند چنین مطالبی از اینها بماند و موجب اشتباه هزاران نفر بشود و اشتباه آنها از نظر اخروی بر ذمه ایشان قرار گیرد. شما که به حوزه و فقها دسترسی دارید اول سؤال کنید، بعد که مطلب برایتان روشن شد آن را مطرح کنید.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ نقش خانواده در ختثی سازی حربه های فرقه ها
🔹از ديد كارشناسان آسيبهاي اجتماعي، جوانان در محدوده خانواده از #آسيبهای_روانی مصون و در امان هستند. هرچهقدر روابط خانوادگي و عاطفي محكمتر باشد میزان آسيب نیز کاهش می یابد. تلاش فرقهها اين است كه با كمرنگ كردن روابط وعواطف خانوادگي افراد را بهصورت ايزوله نگه دارند، هرچهقدر ارتباط آنها با خانواده و جمعيت كمتر باشد آنها بهتر مقاصد خود را پيش ميبرند.
🔻تناقض عبارت از خط و خطوطی است كه فرقه القا ميكند اما با منطق و تفكر فرد مغايرت دارد، تناقضات در درون فرد با بحث و استغنا حل نميشود بلكه با سركوب روانی حل میشود.فرقه ها با ايزوله كردن افراد جنبههای تناقض پيش آمده را بهتر توجيه می کنند.
◽️ جدا شدن از يك #فرقه كنترل کننده ذهن، كاری مشكل است اما اثرات مغزشويی فرار بوده و برقراری عواطف خانوادگی آثار مغزشويی را از بين میبرد و هويت ساختگی فرقه بعد از مدتی جای خود را به هويت فطری میدهد.
/فرق و ادیان
@tollabolkarimeh 🌷
✍️دکتر ابوالفضل ساجدی
🔷غفلت از واقعيات متمايز آموزش دينی
يكي از آسيبهايي كه ميتواند دامن آموزش ديني را آلوده سازد، كاستي در فهم چيستي آموزش ديني و يكسانانگاري آن با آموزش غير ديني است.
هر گاه از آموزش ديني سخن ميرود، ابتدا ممكن است چنين به نظر آيد كه آموزشهاي ديني و غير ديني از وضعيت به طور كامل مساوي و اصول واحد آموزشي برخوردارند.
آيا ميتوان بر همسانانگاري اين دو فتوا داد؟
پاسخ منفي است، چرا كه آموزشهاي ديني به دليل ويژگيهاي خاص محتواي آموزشي و وجوه تمايز آن از ساير دروس (رياضي، فيزيك، بيولوژي و ...) اقتضاءات ويژهاي دارد؛ در نتيجه افزون بر لزوم رعايت اصول علمي آموزشهاي غير ديني، رعايت اصول ديگري نيز ضروري است.
برخي از خصائص تعليم دين عبارتند از: اختلاط با اهداف تربيتي، اصطكاك با تعصبهاي قومي، عقايد خرافي و زيادهطلبيهاي مادي و دنيوي سلطه جويان، مقابله با موج گسترده دينگريزي دوران رنسانس و مدرنيسم غرب، و شنا در مقابل حركت موج.
توجه به اين ويژگيها رعايت اصول خاصي را براي آموزش موفق ديني ميطلبد.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ پدیده ای جدید و افتخار آفرین!! برای تاریخ بشریت: “سگ های انسانی”
🔹جدیدا یک سری افراد به شکل سگ لباس میپوشند و رفتار میکنند و همچنین شما میتوانید اون ها رو به قیمت های گزاف به عنوان حیوان خانگی خریداری کنید.
🔸مسیر تمدن غرب به سوی #حراج_انسانیت
@tollabolkarimeh
44.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپ های #خان_انگلیسی 10
🔰 بررسی دوران سیاه 20 ساله #رضاشاه از کودتا تا سقوط
📚 بر اساس کتاب " تاریخ بیست ساله ایران " نوشته "حسین مکی" ( یکی از معتبرترین کتب نوشته شده درباره #رضاشاه )
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر تاریخ
✳️ جلسه 10
🔰 کاری از کانون مهدویت قائمشهر و دفتر مطالعات سیاسی و تاریخی اندیشکده آفاق
👈 نشر این فایلها با هر اسم و نامی ، آزاد هست.
#استادعبادی
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 دریایی با عمق بند انگشت
♦️ این روزها که مردم شدیدا درگیر تکنولوژی های مدرن و به ویژه پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی شده اند توجه به کارکرد و نقش آنها اهمیت بیشتری پیدا می کند.
♦️ این ابزارها علاوه بر کارکرد سرگرمی که دارند، مبتنی بر تولید انبوه پیام و سطحی سازی آن هستند و اصولا هر پدیده ای که در فرایند تولید انبود قرار گیرد، دچار سادگی، سطحی سازی و عوام پسندی خواهد شد.
کافی است تاریخچه نقاشی، موسیقی، ادبیات، معماری یا پوشاک را در جهان و حتی پدیده های صد در صد بومی، نظیر هیئت های عزاداری در جامعه خودمان را بررسی کنید تا به عینه دریابید که تولید انبوه از طریق سطحی سازی، چگونه سرنوشت عوام پسندی را بر همه این عرصه ها رقم زده است.
♦️ کمترین پیامد تولید انبوه پیام و بمباران مخاطب با حجم عظیمی از داده های متفاوت، متنوع، متعارض و بعضا متضاد با یکدیگر، آن است که قدرت اندیشه و تحلیل از او سلب شده و در بهترین حالت، او را تبدیل به دریایی وسیع از اطلاعات با عمق یک بند انگشت، می کند.
📚 « #دشمنان_آنلاین_مسئولان_آفلاین »
#سواد_رسانه_ای
@tollabolkarimeh 🌷
❗️سواد رسانهای یعنی فهم همین تکنیکهای رسانهای برای شبههافکنی در ذهن مخاطب
اگرچه فریب افکار عمومی برای ایجاد تنشهای سیاسی و اجتماعی، امری غیراخلاقی است ولی انگار توسل به مغالطه و استفاده از تکنیک مقصرنمایی، تنها حربه اصلاحطلبانی شده است که برای دفاع از واقعیت، هیچ ندارند...
پینوشت:
انتخاب تیتری منفی و مربوط به خبر دیگر که پیشنهادی از سوی دولت بودهاست، بالای عکس رهبری نشان از این دارد که قرار است مثل همیشه مسئولیت تصمیمات نادرست دولتی، بر دوش رهبری نشانده شود.
همین قدر وقیح
@tollabolkarimeh 🌷
◾️پشتبامهای اجارهای و چند نکته
✍️معصومه نصیری ـ کارشناس و مدرس سواد رسانهای
🔸ما فقط چند عکس کلی با نمای دور دیدهایم؛ از جسد قاضی منصوری تا پشتبامهای اجارهای صحبت میکنم. عکسهایی که هیچ نشانهای مبنی بر صحتشان در دست نیست و هیچ مؤلفهای برای راستی آزمایی آنها وجود ندارد. حتی تنها آگهی منتشرشده روی سایت دیوار در زمینه اجاره پشتبام نیز همزمانی جالبی با اعلام خبر در رسانهها دارد! این نکات یعنی ابهام، بی سندی و البته جریان رسانهای که با کلیدواژه فقر و در سطح رسانههای خارجی با عنوان جنبش پابرهنگان و ...پیگیری میشود.
🔸 این مسائل تلنگری است که دقت کنیم علیرغم اینکه همه ما از وضعیت نامطلوب اقتصادی آگاه هستیم و این موضوع غیرقابل کتمان بوده و قطعاً نابسامانی اقتصادی فشارهای جدی را به اقشار کمدرآمد جامعه وارد کرده است، اما مصادیق مطروحه رسانهای به نظر دارای سوگیری هستند. یک عکس و آگهی دلایل کافی برای پذیرش یک موضوع نیستند.
🔸درعینحال باید حواسمان به کلان روایت و خرده روایتها باشد. رسانههای جناحهای مختلف از این خبر برای محکوم کردن گروههای رقیب بهره جستند اما همگی غافل بودیم که این خط رسانهای همان است که در راستای کلان روایت ناکارآمدی جمهوری اسلامی در حال فعالیت است. حواسمان باشد پرداخت رسانهای بدون توجه به زنجیره خبر و پیگیری چندوجهی موضوعات، یعنی ناخواسته وارد بازی رسانهای میشویم که هنوز برایش استراتژی تعیین نکردهایم.
🔸همه ما یادمان است چندی قبر «گورخوابی» مثل همین «پشتبامهای اجارهای» سعی در تعمیم امری غیرمبتلابه به عموم داشت. موضوعاتی که بهشدت احساسات مخاطب را درگیر میکند و هر جا مخاطب احساساتی شود احتمال ناامید شدن، باور موضوعات غیرمستند، واکنشهای دفعتی و... نیز در او بالا میرود.
🔹این موضوعات را از سه وجه میتوان موردتوجه قرار داد:
1️⃣مخاطبانی که نباید هیجانزده خبرها را باور کنند. دقیقه منظورم این است در عصر انبوه رسانه و محتوا، بیشتر شک کنید تا باور.
2️⃣رسانههایی که موظف به تهیه و اطلاعرسانی دقیق موضوعات اجتماعی اینچنینی که در نگاه نخست یک خبر به نظر میرسند اما در عمل ردی از ناامیدی را به جامعه القا میکند، هستند. رسانههایی که باید بهعنوان چشمان ناظر افکار عمومی موضوعات مهم اقتصادی، اجتماعی و... را بهموقع پیگیری کرده باشند؛ رسانههایی که باید مطالبه گر باشند نه راوی.
3️⃣مسئولانی که در بزنگاهها و البته با تأخیر و پس از غالب شدن روایتهای گوناگون در افکار عمومی تازه یادشان میافتد مسکن مهم است، ساماندهی حوزه اقتصاد مهم بوده و نباید در حد شعار رأی آور به آن اکتفا میکردند. مسئولانی که گویی از رخدادها هم دور هستند و هم دیر به موضوعات مطروحه در رسانهها و افکار عمومی برمیخوردند.
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️وقتتون رو هدر ندید!!!
وقتتان را بیهوده به هدر ندهید؛ خیلی از بچّههای جوان ما -دانشجو و غیر دانشجو- وقتهایشان را هدر میدهند، در این شبکههای اجتماعی و مانند اینها میگردند یا در بعضی از جلسات بیهودهی بحثوجدلهای اینجوری مینشینند. وقتتان را هدر ندهید، وقتتان را درست مصرف کنید، هم به #درس برسید، هم به کار #تشکیلاتی برسید؛ به هردوی اینها باید برسید.
۱۳۹۴/۰۴/۲۰
امام خامنهای
@tollabolkarimeh 🌷
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک دقیقه علم
♦️ آیا با خروج یمانی باید از او تبعیت کرد؟
🔸 کارشناس: حضرت آیت الله نجم الدین طبسی دام ظله
📌 مبحثی بسیار ضروری است و با اینکه علمی است، ایشان با زبانی بسیار ساده بیان کرده اند
@tollabolkarimeh 🌷
نظررهبر انقلاب در مورد یمانی دروغین احمد اسماعیل همبوشی
❌این احمدالحسن نیست
احمق الحسن است!
✅آیت الله راشد یزدی میگوید: نامه ای که احمد اسماعیل بصری برای رهبر انقلاب داده بود که در آن حکومت ایران را بعنوان امام معصوم درخواست کرده بود توسط یکی از طرفداران او به من رسید که به رهبر انقلاب دادم، ایشان فرمودند :
👈این احمد الحسن نیست ،احمق الحسن است.
❎پیروان احمدالحسن بدانند اقای راشد یزدی زنده و در دسترس و در حرم امام رضا علیه السلام پیشنماز هستند
به طایفه همبوش بصره نرفتید که از اجداد احمد اسماعیل و جد پنجم او که 👈داوود بن همبوش است👈 نه امام زمان ، سوال کنید اقلا به مشهد بروید و از نظر حضرت اقا فقط با یک واسطه مطمئن اشنا شوید.
@tollabolkarimeh 🌷
🔰 اجازه ندهید خبر شما را مصرف کند!
✍️ احسان محمدی
🔸میدانم گوش نمیدهید اما اگر بخواهم با بیانات گهربارم! شما را به فیض برسانم فقط این نکته را میگویم که «خبر، آدم را مصرف میکند». درست مثل کراک، هروئین و شیشه!
🔹فرد معتاد گمان میکند اوست که دارد مواد مصرف میکند در حالی که این کراک است که آدم را ذرهذره میجود و آخرش هم کرم میاندازد به وجودش. خبر هم اینطور آرامآرام روح آدم را میخورد و استرس را میاندازد به جانش.
🔸اگر کسبوکارتان خبر نیست، اینهمه اخبار را دنبال نکنید. اگر میتوانید دنیای پیرامونتان را به جای بهتری تبدیل بکنید، یا علی!
🔹اما این تصور که با دیدن اخبار فقر در آفریقا، ظلم در آمریکا، فساد در اروپا و .. دارید کار مفیدی میکنید اشتباه است. خیلی اوقات ما معمولیها در اتفاقات کشور خودمان هم اندازه تشتک نوشابه نقش نداریم. حرص عالم و آدم را نخورید، چون آنها هم حرص شما را نمیخورند.
🔸دنبال کردن تمام اخبار ما را به فرد بهتری تبدیل نمیکند اما به یک انسان افسردهتر، چرا! اطلاعات، دانش نیست. مثل کف روی آب فقط سرگرمکننده است. آگاهی عمیق میخواهید؟ کتاب بخوانید، فیلم و موسیقی خوب ببینید. سفر بروید. با آدمهایی که دوستشان دارید حرف بزنید.
👇👇👇
✔️ ادامه...
🔸شاید رکورد سرانه مصرف اخبار دنیا مربوط به ما ایرانیها باشد. یعنی اگر الان خبرنگاری به مادربزرگ من در غرب کشور زنگ بزند، او جوری آخرین تحولات دنیا را تحلیل میکند که آنتنهای صداوسیما از روی بامها بریزد. دلیل اینهمه #اعتیاد به اخبار را به قول مشهدیها «مدُنم ولی نموگُم»! حوصله خواندنش هم نیست.
🔹رسانهها مغازههایی هستند که بیشتر اوقات خوراکیهای گندیدهای به اسم خبر را به شما میفروشند. نخورید. مسموم میشوید. مثل چشیدن سم، هر روز و بی صدا در نهایت شما را میکُشد.
🔸شما یک زن خانهدار یا کارمند هستید، یک مادر یا پدر، دختر یا پسر معمولی، نه عضو خبرگزاری #آسوشیتدپرس. بسیاری از آنها هم اینقدر خبرها را دنبال نمیکنند. به همهچیز واکنش نشان نمیدهند.
دیدن ویدئوی جزغالهشدن کارگران بنگلادشی یا ضجه زدن مادر فرزند از دست داده آفریقایی چه فضیلتی دارد جز اینکه روح مادر من که نه دبیرکل سازمان ملل است و نه رئیسجمهوری در آن قاره را فرسودهتر کند؟
🔹زندگی کنید. زندگی لزوماً این نیست که ته اخبار را در بیاورید. ببینید و بگذرید. جرعهنوشی کنید نه اینکه دبه بیستلیتری را سر بکشید!
🔸یک مشت دیوانه هستند که کارشان این است، خدا زده پس کلهشان و از صبح تا شب لابهلای فساد اداری و قتل و کشتار و دروغ و دغل غوطه میخورند و شب هم خواب این چیزها را میبینند. شما از خودتان مراقبت کنید. اجازه ندهید خبرهای بد کرم بیندازد به روحتان.
💢تشویقتان نمیکنم به بیخبری از عالم یا غلتیدن به دامن هپروت، اما اگر مصرف میکنید، کممصرف کنید. هرچیزی را!
/تاملات
@tollabolkarimeh 🌷
🔻با پیشنهاد آیتالله اعرافی آغاز شد؛
❗️پویش اگر من جای مدیر حوزههای علمیه بودم...
◻️با اعتماد مجدد شورای عالی حوزه به آیتالله اعرافی برای مدیریت حوزههای علمیه، پویش «اگر من جای مدیر حوزههای علمیه بودم...» آغاز شد و همه طلاب عزیز میتوانید دیدگاههای خود درباره بخشهای مختلف حوزه را با آیت الله اعرافی در میان بگذارید.
💬 تمام دیدگاهها بدون کلمهای حذف یا سانسور، تقدیم آیت الله اعرافی خواهد شد.
✍️ برای درج ایدهها، طرحها و مطالبات خود درباره بخشهای مختلف حوزه، لطفاً دیدگاههای خود را ذیل همین خبر یا آیدی پیامگیر خبرگزاری حوزه ارسال بفرمایید.👇
hawzahnews.com/news/907417
@tollabolkarimeh 🌷
طلاب الکریمه
🔸واکنش آیت الله فاضل لنکرانی به ادعای خلاف خانم ابتکار 🔹آیت الله فاضل لنکرانی در ابتدای درس خارج اص
💢 نظر کاربران:
🍃 سلام علیکم
خدایا به عمر و جان علما شیعه برکت صدچندان عطا بفرما
خدایا ایشان را به تایید حضرت حجت تایید بفرما
🍃 اعتراض عالمانه و تحسین برانگیز آیت الله فاضل، درد عمیق سینه های داغدار مومنین از بابت انتشار اکاذیب و تهمت های ناروا به فقه شیعی را تسکین بخشید
😭 ولی فهم ما قاصر است از درک علت این همه تاخیر در واکنش و روشنگری از جانب بزرگان
🍃 با احترام ویژه به محضر آیت الله فاضل
@tollabolkarimeh 🌷
🔴اثبات حقانیت اسلام با مقایسهی رویکرد مسلمانان و جوامع غربی نسبت به بیماری کرونا (۱)
🔻یکی از راههای سنجش کارآمدی و یا ناکارآمدی دین در این نکته است که ببینیم دین در عرصهی اجتماعی و یا فردی چه نقشی میتواند ایفا کند. در جریان شیوع ویروس کرونا شاهد آن بودیم که در کشورهای مختلف و آن هم در کشورهای به اصطلاح پیشرفته و متمدن؛ همچون آمریکا چه بینظمی، هرج و مرج، غارت فروشگاهها و... رخ داد که مشکلات دیگری را علاوه بر شیوع بیماری برای مردم و دولتمردان به وجود آورد.
📮برخلاف تبلیغات گستردهای که از تمدن و فرهنگ مترقی غربی ارائه میشد، همهی این اتفاقات حکایتگر عدم وجود یک فرهنگ صحیح در این جوامع است. اما برخلاف جوامع غربی، در ایران اتفاقات خوشایندی رخ داد که اصلا شباهتی به جوامع غربی نداشت.
✂️برشی از یادداشت جواد قلیپور در نشریه فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
🔴اثبات حقانیت اسلام با مقایسهی رویکرد مسلمانان و جوامع غربی نسبت به بیماری کرونا (۲)
📕در ایران به جای غارت فروشگاهها و نزاع بر سر یک دستمال توالت، شاهد سیل خروشان بخشش و مهربانی، همکاری و همیاری بودیم، به جای هرج و مرج و بینظمی شاهد حفظ نظم و آرامش بودیم، به جای محروم کردن سال خوردگان و بیماران ذهنی از درمان کرونا، شاهد احترام به سال خوردگان، ایثار و از خودگذشتگی کادر درمانی، به جای اعتراض و ریختن به خیابان و خرید اسلحه در مقابل کم کاری دولت ها، شاهد تلاش های جهادی و اقدامات ارزنده ی مردم و نیروهای مسلح و به جای انباشتن مواد غذایی در خانه ها شاهد رزمایش مومنانه در کمک به یکدیگر و تامین نیاز نیازمندان و بیکاران بودیم.
📍همهی اینها و صحنههای زیبایی که مردم ایران در این مدت از خود به جهانیان نشان دادند، حکایت از آن دارد که آنها دارای یک فرهنگ و تربیت اصیل هستند و تردیدی وجود ندارد که منشأ این فرهنگ و تربیت، دین مبین اسلام است.
📌بنابراین همهی اینها نشان میدهد که هم اسلام به ویژه در عرصهی فردی و اجتماعی کارآمد بوده و هم متولیان دینی در تبیین و تبلیغ آن به درستی به وظایف خود عمل کردهاند و هزینههایی که برای دین و مراکز دینی صرف شده بیثمر نبوده و اگر اسلام چنین نقشی در آرامش مردم و کمک به درمان بیماری ایفا نمی کرد، شاید اوضاع کشور به مراتب از کشورهای به اصطلاح پیشرفته بدتر بود.
✂️برشی از یادداشت جواد قلیپور در نشریه فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷