🔘 مکتب حاج قاسم
🔻بخشی از وصیتنامه #شهید_سردار_سلیمانی به علما
✳️ سخنی کوتاه از یک سرباز 40 ساله در میدان به علمای عظیمالشأن و مراجع گرانقدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکیها هستند، خصوصاً مراجع عظام تقلید.
✳️ سربازتان از یک برج دیدهبانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کردهاید و زحمت کشیدهاید، از بین میرود.
✳️ این دورهها با همه دورهها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقینمیماند. راه صحیح، حمایت بدون هرگونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و #ولی_فقیه است.
✳️ نباید در حوادث، دیگران، شما را که امید اسلام هستید به ملاحظه بیندازند. همه شما #امام را دوست داشتید و معتقد به راه او بودید. راه امام مبارزه با آمریکا و حمایت از جمهوری اسلامی و مسلمانان تحت ستم استکبار، تحت پرچم ولی فقیه است.
/رحا
@tollabolkarimeh 🌷
💢چگونه شستشوی مغزی می شویم؟
شستشوی مغزی به این معناست که تحت شرایط خاص، فرد ناخودآگاه وادار به تبعیت از اندیشه یا خواستههای افراد دیگر می شود و تغییرات عمدهای در باورها و در نتیجه در رفتارهای او به وجود می آید.
ادگار شاین «#ایزوله_شدن_از_دیگران» و «#دستبندهای_طلایی» را دو ایدهی اصلی شستشوی مغزی میداند. ايزوله شدن از دیگران یعنی اینکه ارتباطات وی را با دیگران کم یا قطع کنیم تا از منابع دیگر ورودی نداشته باشد و دستبندهای طلایی یعنی آن که به نوعی منافعش را گره بزنیم به خودمان که تداوم وضعیت فعلی برایش جذاب باشد.
نشانه های فرآیند #شستشوی_مغزی چیست؟ در واقع می توان 5 شاه کلید اصلی شستشوگران را به ترتیب زیر برشمرد:
❎تکرار خستگی ناپذیر: یک ایده اصلی یا جمله محوری مرتب تکرار می شود تا کاملا ملکه ذهن تان شود.
❎ترس آفرینی از دیگران: ایده ها و دیدگاه های متفاوت با ایده اصلی معمولا به توطئه، خطای فاحش، سو نیت، ساده دلی یا فریب کاری متهم می شوند.
❎ تعمیق بخشی هیجانی: برای محکم کاری و رفتن ذهن شما به مراحل عمیق تر از شستشوهای احساسی و شور انگیز استفاده می شود. به این ترتیب فکر منطقی و بکارگیری ادراک مشکل تر می شود.
❎ قدرت انتخاب توهمی: شستشودهنده، تعدادی انتخاب جلوی شما می گذارد اما در واقع تمام انتخاب ها به یکی ختم می شوند. شستشودهندگان عاشق دادن انتخاب های فراوانی هستند که به یک محصول/ایده یکسان ختم می شوند. ایده اصلی در لباس های متفاوت پیش روی شما گذاشته می شود.
❎ ایزوله سازی و قطع ارتباط: برای اطمینان از اینکه شما در معرض ایده های متفاوت از ایده اصلی قرار نگیرید سعی می شود به ترفندهای مختلف، ارتباط شما با دیگران و دیگر اندیشان قطع شود.
#امپراطوری_های_رسانه_ای معمولا از این شاه کلیدها به خوبی استفاده می کنند.
❌چه می توان کرد؟
راهبرد اصلی مبارزه با شستشوی مغزی سه گانه «تنوع، ارتباط و مقایسه» است.
1️⃣شما باید منابع مختلف داشته باشد. چند روزنامه، چند سایت، چند حزب، چند کانال با دیدگاه های متفاوت داشته باشند.
2️⃣در شبکه ارتباطی متنوع حضور داشته باشید. ارتباط محدود و در یک فضای بسته شما را به بن بست ذهنی و استبداد فکری می کشاند. گروه های فکری، اقوام متفاوت، تیم های کاری مختلف، پروژه های متنوع باعث می شود اتاق ذهن شما پنجره های متفاوتی داشته باشد. وگرنه اگر اتاق شما فقط یک پنجره در یک زاویه داشته باشد تصاویر شما تکراری خواهند شد.
3️⃣هر چیزی که به شدت تکرار می شود اما دلیلی برای آن ذکر نمی شود را بگذارید در لیست سیاه. و آن را با ایده های متضاد و متفاوتش مقایسه و بررسی کنید و آن را که بر اساس شواهد و دلایل، عقلانی تر و موجه تر بود تا اطلاع ثانوی بپذیرید.
/عصر هوشمندی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لطفا خوب تماشا کنید
اینجا ایرانه
.. و این فیلم داره نشون میده که حداقل سی تا ویلای شیک و آنچنانی حکم تخریب گرفتند و دارن خراب میشن
دقت کنید
پس: جمهوری اسلامی فقط دنبال خراب کردن خونه بی بضاعت ها نیست که فورا عده ای را جو بگیره و پست های آنچنانی بذارن!
لطفا #انصاف داشته باشید و اینا را هم پوشش بدید
.. اصل، رعایت قانونه
و میبینین که اغلب داره اجرا میشه
حتی بیخ گلوی پایتخت و داخل خود تهران
حرفمو ن با اونایی هست که میگن فقط قانون برای بیبضاعت ها اجرا میشه و هر کس صرفا پولدار باشه کاری به کارش ندارند.
✍️ حدادپور جهرمی
@tollabolkarimeh 🌷
راز یک جنجال و تناقضات آن
🔹ماموران شبکه شاتاژ رسانه ای، مدعی شده اند به خاطر عدم همکاری با FATF نتوانسته ایم واکسن کرونا بخریم(!) چند ملاحظه و سوال در اینجا وجود دارد:
🔻سند بیاورند که دقیقا از کدام شرکت خواسته اند بخرند و آن شرکت، این پاسخ را داده؟
🔻کدام شرکت، اکنون در حال فروش واکسنِ تایید شده و تضمین شده است که دیگران به شکل انبوه خریده باشند و ما جا مانده باشیم؟ حتی مدعیان ساخت واکسن می گویند، اول کشور خودمان.
🔻غذا و دارو، حتی از تحریم های شورای امنیت هم استثناست. آمریکا و اروپا، در کنار این استثنای حقوقی حاکم بر شورای امنیت، یک تعهد دیگر هم در برجام داده اند که تحریم ها را بردارند؛ اما خلاف این دو تعهد عمل کرده اند
🔻اروپا از اردیبهشت 97، برای مسکوت گذاشتن تعهدات ضد تحریمی اش در برجام، مدعی راه اندازی کانال به SPV و اینستکس شد که موضوعش، فروش غذا و دارو بود؛ اما همان را هم عملی نکرد. آن زمان، اصلا نامی از کرونا نبود و ایران هم با FATF به مشکل بر نخورده بود.
🔻شانتاژ گران رسانه ای چرا هرگز به تحریم های دارویی که نقض همه تعهدات غرب است، اعتراض نکردند، بلکه اغلب آنها از حامیان تحریم های فلج کننده و حداکثری در دولت های اوباما و ترامپ بودند؟!
🔻وقتی تحریم ها با وجود برجام و قطعنامه 2231، برداشته نشد بلکه چند برابر شد، چه تضمینی هست که پس از انجام تمام خواسته های FATF، تحریم ها از جمله دارویی برداشته شود؟
🔹جنجال پوشالی در ربط دادن واکسن خیالی کرونا و FATF می تواند علل مختلفی داشته باشد. یک علت این است که کشور ما با وجود تحریم ها، در مهار شیوع کرونا به مراتب موفق تر از بسیاری از کشورهای غربی عمل کرده است. سند روشن، گرفتاری برخی کشور های اروپایی؛ و اوضاع به هم ریخته و تحقیر آمیز انگلیس.
🔹باز خوانی این واقعیات، و مقایسه موفقیت نسبی ایران (با وجود تحریم ها) با ناکامی برخی دولت های غربی که حتی کارشان به درگیری و محموله دزدی کشید، می تواند ضرورت تغییر ریل از "اعتماد و التماس غرب"، به "معطل دشمن نماندن" و "همت برای پیشرفت درون زا" برا اثبات کند. جنجال، برای کتمان این درس هاست.
✍ ایمان محمدی
@tollabolkarimeh 🌷
❌ پروژه #اختلاف_افکنی_هدایت_شده، میان طیفی از فعالان رسانهای انقلابی با مجموعه رسانهای دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی برملا شد!
🔹از مدتها قبل برخی نقدهای درون گفتمانی در بین طیف هایی از فعالان رسانهای انقلابی وجود داشت که اخیرا به جهت مراعات مصالح عالیه، این فضا کاملا به سمت همدلی پیش رفته است.
🔹در چنین شرایطی، یکی از عناصر رسانهای اصلاحطلب، علنا به فعال سازی گسل های اختلاف بر اساس #سناریوهای_توهمی دامن زده و خود را بعنوان مدافع سایت رهبری جا زده است!
🔹تجربه تاریخی جریان انقلابی نشان میدهد که #نفوذیها نان شان در #اختلاف_افکنی است؛ آنان با دست یک طیف از جریانها و نهادهای انقلابی بر صورت طیف دیگر سیلی میزنند و در خلال #تفرقه_افکنی و #سوتفاهمات_تصنعی، پروژه اصلی شان را پیش میبرند.
🔹فهم این فضا ک مقابله هوشمندانه و حکیمانه با آن، ورق را بر می گرداند و #تهدیدها را به #فرصت مبدل میسازد.
به لطف خداوند عزیز، امروز جریان انقلابی در اوج بلوغ فکری و سیاسی خود قرار دارد و بازطراحی توطئه های نخ نمای دهه شصتی جریان غرب اندیش داخلی، نه تنها ضرر و ضربه ای را متوجه جریان انقلابی نمیکند بلکه زمینه اتحاد و انسجام و همدلی حداکثری را فراهم خواهد کرد.
⭕️برای اطلاع از روند خزنده و خطرناک #پروژه_تفرقه_افکنی_در_نهادهای_انقلابی، خواندن یادداشت ذیل از یک خبرنگار اصلاحطلب نزدیک به #نشست_اساتید و برخی محافل حوزوی خاص(!!)، خالی از لطف نیست:👇
💥 از براندازانِ بانقاب رونمایی شد
▪️کانالهایی که علیه khamenei.ir مطلب نوشتند، پروژه تخریب مرا کلید زدهاند. دفاع از سایت رهبر انقلاب برعهده مدیران آن است اما من کار خودم را خواهم کرد. هرگونه توهین، اتهام، تخریب و فحاشی این کانالها علیه من مفید است و پشتپرده آنان بیشتر روشن میشود؛ براندازی بانقاب.
▪️این کانالهای خبری که به نام انقلابیگری سایت رهبری را هم متهم میکنند، وابسته به کجا هستند که هیچکس جرات ندارد برخورد کند؟!
اگر قدرت ندارید، بگویید پشتپرده را برملا کنیم تا مشخص شود، چه دستهایی در کار است. اگر در ۱۴۰۰ کاندیدا نداشته باشیم، فرصت خوبی است تا پلشتیها را بزداییم.
▪️اولین نکته این است که در ارگان تولیت آستان قدس [قدسآنلاین] چرا مقالهای منتشر میشود، علیه بخش رسانهای دفتر رهبری و نفوذ چه جریانی موجب شده تا چنین اتفاقی بیفتد. اگر قرار است کودتای نرم اتفاق بیفتد، بگویید تا سکوت کنیم.
▪️دومین نکته اینکه قاسم روانبخش، عضو جبهه پایداری را بخواهید و از او درباره پروژه خوارجگرایی بپرسید. گفته بودم حمله کنید، حمله میکنم؛ یک قدم هم عقبنشینی خبری نیست. بازی تا بینهایت ادامه دارد؛ حالا بروید عکسهای مرا ورق بزنید و هرچه دلتان میخواهد با فتوشاپ بسازید.
🔶حاشیه
متولیان رسانهای دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی و منتقدان آنان، گرچه ممکن است در درون جبهه انقلابی اختلاف نظرهایی با یکدیگر داشته باشند(که آن هم به لطف خدا در حال رفع و دفع است)، اما هر دو طیف، در یک امر #اشتراک_نظر دارند و آن شناخت دقیق و عمیق از پیشینه و شیوه عملیات روانی #عناصر_مشکوک_الحال یا #براندازان_نقابدار است که البته آنچه خود مستحق آن هستند را به انقلابیون نسبت میدهند!
ژانر #ما_اصولگراها که در #خبرآنلاین بعنوان یکی از بنگاه های مادر در تولید و هدایت عملیات روانی، توسط #محمد_مهاجری پیش میرود، امروز با معرفی #ماهیت_واقعی خبرآنلاین، به یک #مضحکه تبدیل شده است!
کسانی ژست اصولگرایی گرفته اند که نه تنها نسبتی با اصول و ارزشها ندارند بلکه تحریریه آنها به محل ترویج گفتمان های ضدارزشی(مانند کمپین های فمینیستی و یا حمایت از نفی حجاب و...) تبدیل شده است!
#نفوذیها بعد از افشای شدن، دیگر چندان خطری ندارند، همه هویت و سرمایه آنان در #دورویی و دوگانگی و حضور امن در پستوهای جریان های انقلابی و حوزوی است.
/روزنه فردا
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چرا برخی بهائیان معروف مثل هویدا و پرویز ثابتی، بهائی بودن خود را انکار میکردند؟
🔸مردم ایران در هر ادیانی هیچ گاه به #بهائیان اعتماد نداشتند چون همیشه به طور خاص برای رژیم صهیونیستی #جاسوسی می کردند.
↩️دوران پهلوی بستر بسیار مناسبی برای رشد و #نفوذ بهائیان در ایران بود. با حمایتهایی که #شاه از این گروه میکرد و پستهای اجرایی و مقامهایی دولتی که بهائیان به دست میآوردند باعث شد ایران سرزمین امن و پر از نعمت برای بهائیان شود. اما مردم و روحانیت همیشه دست این عوامل نفوذ را رو کرده است.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان قاطع #استاد_محمدی در مورد #رهبر عزیزمان نسبت به اظهارات آقای امجد
#بسیار_مهم #ولی_فقیه
/پرسمان اعتقادی #استادمحمدی
@tollabolkarimeh 🌷
همه یا اکثر دزدان و اختلاسگران این مملکت بی دین، کراواتی و بی حجاب و ضد حجاب بوده و هستند.
اما آنها می دانند که با کراوات و بی حجابی نمیشود به موقعیت های حساس راه یافت و نفوذ یافت و دزدی و اختلاس کرد، لذا از ریش و چادر و نماز و ظاهر متشرع استفاده می کنند.
این از اصول اولیه هر جاسوسی است که خود را پنهان می کند. در دزدی و تبهکاری هم پنهانکاری و فریب یک اصل است.
شاهد این مطلب این است به محضی اینکه این دزدان از مملکت خارج می شوند ریش و حجاب را کنار می گذارند، بی حجاب می شوند و کراوات می زنند. نمونه های بسیاری از این افراد را می توان نام برد و تصویرشان را نشان داد. چنانکه سیاسیون خیانتکاری که وقتی در داخل مملکت منصب و مقامی داشتند هنگامی که از مملکت خارج می شوند و به دشمن پناه می برند حجاب را کنار می زنند و کراوات می زنند. با تماشای شبکه های ماهواری دشمن می توانید هر شب این گونه حضرات آقایان و خانم ها را تماشا کیند، نه ریش و جای مهر بر پیشنایشان می بینید نه حجاب.
✍دکتر فنایی اشکوری
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🚨مهم / چرا همه جریانات سیاسی استاد رحیم پور ازغدی را سانسور کرده اند؟
⏪وقتی استاد رحیمپور ازغدی خطاب به روسای جمهور و قوه قضائیه و مجلس و همه مسئولین با صراحت لهجه میگوید:
یک روز یقهتان را خواهند گرفت که بخاطر رها کردن فضای مجازی شما مسئول انحراف میلیونها کودک و نوجوان و متلاشی شدن هزاران خانوادهاید...
@tollabolkarimeh 🌷
💢 چگونه اقدام سیاسی کنیم که به نظام آسیب نخورد؟
🌱به محض آنکه اهمیت و قداست نظام اسلامی را مطرح میکنیم به سرعت با این پرسش مواجه میشویم که خوب چگونه اقدام سیاسی کنیم و چگونه مطالبه گری کنیم که به نظام ضربه نزنیم؟
🌱میتوان کلیاتی را در این جهت بیان کرد. اما مشکل اصلی دادن یک تصویر جزیی و الهام بخش است. مثلا بگوییم مثل فلان کس. سبک و سیره رهبران انقلاب الهام بخش است. اما واقعا به جز آنها شاید سیره سردار هم راهگشا باشد.
🌱جالب است که او کسی است که رفتارهای سیاسی اش مورد اعتراض جدی جریان های سیاسی بود. آرمانجویان انقلابی او را متهم میکردند به هاشمی چی بودن، لاریجانی چی بودن، قالیباف چی بودن و ... بعد مرگ هاشمی درباره او گفت:«هاشمی همانطور که از اول بود تا آخر بود فقط تاکتیکهایش عوض شد. و الا او استکبار ستیز و صهیونیزم ستیز بود» ارتباط او با هاشمی صمیمانه بود و جلسات محرمانه و دوستانه داشت. در ماجرای تهدید روحانی به بستن تنگه هرمز نامه ای خطاب به او نوشت و گفت « این همان روحانی است که میشناختیم و هست و باید باشد.... دست شما را میبوسم»
این رفتارها باعث شد که برخی رفقای انقلابیم درباره اش میگفتند او بصیرت سیاسی ندارد ولو آدم خوبی است. اما رهبری بعد از شهادتش گفت:«در عرصه سیاست هم او شجاع بود و هم با تدبیر»
🌱کلید مساله در مقوله نظام اسلامی است که دارای دو رکن کلیدی امام و امت است و در تقابل با دشمن( کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبری در بحث ولایت را ببینید.) ، رفتار او هر چه بود همراه با تقویت این هر دو و درگیری با دشمن بود.
🌱آن سخنرانی که درش دختران بی حجاب را هم مانند دختران خود میداند دیده اید حتما. او میگوید با این مرز کشی های اجتماعی و سیاسی مردم را از خود جدا نکنیم. سخنان او در سیل خوزستان که میگفت « دفاع از کرامت انسانی دفاع از حرم است» و حضور میدانی اش، اینها همه توجه جدی او به مردم را نشان میداد. این تصادفی نیست که همه کس زیر تابوت او بودند حتی مهاجرانی حتی تاجزاده. ممکن است بگویید تاجزاده مجبور بود بیاید و رفتارش متناقض بود، بله موافقم اما این چه فشار افکار عمومی مخاطبین بود که او را هم میآورد کف خیابان.
🌱رفتارهای حاج ق.ا.س.م جنس گفتمان سازی دارد حضور پای فیلمبرداری و یا اکران فلان فیلم، حضور جدی و سخنرانیهای ارزشمند او در کنگره های شهدا و ترسیم خطوط گفتمانی صریح در مقابل جریانهای غربگرا و فتنه گر و منحرف و غیره و غیره بدون درگیری لزوما با اشخاص، معنایش این بود که او تخاطبش با مردم است و رویش به سوی آنها است.
🌱نکته دیگر در سبک موضع گیری او توجه به وحدت و انسجام مسوولین بود. هیچ کس نمیتوانست گفتمان و مواضع او را کنار هاشمی و روحانی و ظریف و احمدی نژاد و غیره قرار دهد. او خط گفتمانی اش شفاف بود و جدا. اما خیلی از انقلابیون دوست داشتند که سردار هم مثل فلانی برود داخل جلسه با آقای رییس جمهور مثلا دعوا راه بیندازد و در را به هم بکوبد خارج شود یا قهر کند. یا نیش و کنایه بزند. ولی او اینطور نبود. سخن از صمیمیتش با ظریف و هاشمی مرحوم و دیگری و دیگری روی مخ بسیاری از دوستان بود. انگار نمیشد موضع سیاسی داشت ولی اختلاف و دعوا راه نینداخت. این سبک رفتار بین مسوولین کمیاب بود و هست. بین من و شما هم.
🌱دیگر آنکه آنجا که پای ولایت فقیه به وسط میامد و توهین به او، موضع گیری اش جدی میشد. آنجا که احمدی نژاد به رهبری نامه سرگشاده نوشت تلویحا او را خطاب کرد که «برخی پز اپوزوسیون میگیرند». آنجا که هاشمی نامه سرگشاده به رهبری نوشت موضع گیری روشن خود را نشان داد که «همه ما نسبت به فتنه نباید رودربایستی کنیم» در دهه هفتاد رسما در نامه ای خاتمی را تهدید میکند که « کاسه صبرمان به لب رسیده»
🌱او آدم نظام بود. هیچ کس نمیتواند ادعا کند به اندازه او در مدد دادن به ایران به انقلاب و به نظام موفق بوده. اما این شخصیت خود را در قواره نظام تعریف میکرد. پس مردم را حداکثری نگاه میکرد. خط کشی اش نظام بود و درگیری اش با استکبار و در این چهارچوب تلاش میکرد مردم را حرکت دهد. مردم را رشد دهد. و گفتمان خود را فراگیر کند. کاری که با شهادتش هزاران برابر انجام داد و پیش برد.
🌱خلاصه کنم. انقلابیون و آرمانجویان به این نکته فکر کنند که چرا رهبری مدال بصیرت و شجاعت را در ساحت سیاست به سینه او زد، در حالیکه همه خوب میدانند که سبک اقدامات او با نحوه موضع گیری های ما تفاوت جدی داشت. من ریشه این تفاوت مهم را در مقوله فهم حقیقی او از نظام اسلامی میدانم.
✍ علی_مهدیان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰عالم ضد سلطه و دیکتاتوری
۴ دی ماه نود و سومین سالگرد شهادت آیت الله حاج آقا نورالله نجفی اصفهانی
✅مقام معظم رهبری :
اینکه حاج آقا نورالله از فهم سیاسی بالا برخوردار و از زمان خودش جلوتر بود علتش شناخت عمیق وی از ابعاد "استعمار خارجی" در ایران و راههای مقابله با آن بود ۰
۱۵ / ۵ / ۱۳۸۴
🔴«مرحوم حاج آقا نورالله اصفهانی مرد بسیار روشنبین، آگاه و متوجه به ابعاد سلطهی بیگانه است. مبارزات مرحوم حاج آقا نورالله در دو بخش تقسیم میشود؛ بخش مقابلهی با خارجی؛ و بخش مبارزهی با استبداد. لیکن با رضاخان هم که ایشان مبارزه میکند، گویی برایش کاملا روشن است که رضاخان پیشکردهی همان خارجی است.»
۱۳۸۴/۰۵/۱۵
🔵 «درس و عبرت»،بخش تاریخ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سالگرد درگذشت حاج آقا نورالله اصفهانی (رضواناللهتعالیعلیه)، براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب؛ لوح «عالم ضد سلطه و دیکتاتوری» را منتشر میکند.
🔶برای مطالعه مشروح بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید حاج آقا نورالله رجوع کنید به :
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3301
@tollabolkarimeh 🌷
💥انحصار دین در عزاداری و عبادات فردی «سکولاریسم» است!
🎤آیت الله #مصباح_یزدی:
🔹تحقق نهضت اسلامي مرهون تغيير نگرشي بود که حضرت امام درباره مسائل دين و اجتماع به وجود آورد، در گذشته، دين تنها منحصر در امور فردي مانند نماز و روزه و عزاداري بود، و مبارزه با ظلم و کفر و استعمار و نظاير آن، اصلاً امري ديني تلقي نميشد!
🔸يكي از بركتهاي حضرت امام (ره) احياي نيمي از معارف اهل بيت(ع) مربوط به مسائل سياسي و اجتماعي بود، در حاليكه قبل از آن اگر يك روحاني و متدين وارد مسائل سياسي ميشد، در جامعه براي او نوعي نقطه ضعف تلقي شده، او را انگليسی ميخواندند!
🔹در فرمايشات حضرت امام(ره) همواره اسلام محور است و همين اسلام است كه دشمنان را به هراس انداخته است. اما آيا اسلام فقط نماز و روزه و حج و عزاداری است؟ اين، همان شخصي بودن دين و پذيرش دين سكولار است.
🔸 حتي باب امر به معروف و نهي از منکر در فقه هم که يک مقوله ديني- اجتماعي است، کمتر مورد توجه علماي حوزه بود؛ حتي اگر هم مورد توجه معدود افرادي از حوزه قرار ميگرفت، توجيه ميشد که از جمله شرايط امر به معرف و نهي از منکر، نداشتن خطر جاني، مالي و آبرويي براي آمر به معروف است، و از آنجا که مبارزه با ظلم، استعمار و استکبار خطراتي در پي داشت، لذا در عمل، نهايتا دايره امر به معروف و نهي از منکر به عدم رعايت حجاب در زنان و تراشيدن محاسن در آقايان محدود ميشد.
🔹به ندرت افرادي پيدا ميشدند که پا را از اين فراتر ميگذاشتند، بعد از حرکت علما با محوريت #حاج_آقا_حسین_قمی و تحصن در حرم حضرت عبدالعظيم(عليهالسلام)، درس قرآن و تعليمات ديني دوباره در دروس مدارس گنجانده شد.
🔸در دوران محمدرضا نيز مقابله با دين و تمسخر و توهين به افراد متدين ادامه داشت، امام(ره) حرکتي را شروع کردند، و اين امر با سخنرانيها، اعلاميهها و نامهنگاري به مقامات مملکتي، سازمانهاي بينالمللي و علماي ديگر ادامه پيدا کرد، و برخي علما و مراجع نيز با اختلاف مراتب، به حمايت برخاستند تا اينکه نهايتا بعد از 15 سال، اين حرکت به ثمر نشست و انقلاب اسلامي پيروز شد و نظام اسلامي در ايران مسقر شد.
🔹بعد از گذشت بيش از 50 سال از شروع نهضت اسلامي، هنوز نتوانسته ايم ابعاد مختلف #ولايت_فقيه را تبيين کنيم، لذا اولين وظيفه، شناخت اسلام به عنوان يک کل هماهنگ جامع به همراه احکام اجتماعی آن است، و هر چه معرفت افراد در اين زمينه بيشتر شود، آسيب پذيري نظام کمتر ميشود.
🔸چگونه است که در باب صلوة و طهارت که کتابهاي متعددي در مورد آن نوشته شده و اتفاقا دشمني چنداني نيز نسبت به آن از سوي دشمنان اسلام وجود ندارد، اين مقدار اهتمام ورزيده ميشود، اما نسبت به امر به معروف و نهي از منکر و حکومت اسلامي که اتفاقا مورد تهاجم همه جانبه دشمنان از جمله شيطان بزرگ است، به بهانه اينکه يک کتابي در اين زمينه منتشر شده است، کار نميشود؟!
♨️مسائل سیاسی،اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی نیز به پژوهش های جمعی و ارگانیک نیاز دارد.
🔹باید قدر این حکومت و نظام و ولایت که حاصل خون شهدای زیادی بوده دانسته شود.اين انقلاب به برکت خون صدها هزار شهيد به دست آمده است؛ نوجوان هاي 13 –14 ساله فداکاري کردند تا نظام اسلامي به دست جانشين امام زمان (عج) تشکيل و حفظ شد، و امروز به دست ما رسيده است؛ لذا اولين و کمترين وظيفه ما اين است که دستاوردهاي اين انقلاب را حفظ کنيم؛ چه قدر بايد بي عرضه باشيم که نتيجه خون صدها هزار شهيد را به باد بدهيم!
@tollabolkarimeh 🌷
حوزه انقلابی و انفعال؟!
❇️ حضرات آیات، علمای عظام، مراجع معظم! آیا اطلاع دارید که #فضای_مجازی و خصوصاً اینستاگرام، تبدیل به قتلگاه نونهالان و نوجوانان جامعه شده است؟ لایوهای مبتذل سرتاسر #اینستاگرام را پر کرده است؟ قماربازی و شرطبندی بزرگترین تفریح جوانان ما شده است؟ سبک زندگی غربی و اشرافیگری الگوی خانوادههای جامعه شده است؟ آیا میدانید که پورنوگرافی و محصولات پورن در هیچ کشوری به این اندازه بدون محدودیت سنی و به راحتی و رایگان قابل دسترسی نیست؟
❇️ دشمن با همکاری #دولت_بی_تدبیر و #وزیر_منفعت_طلبش، جنگ شناختی خود را از طریق اینستاگرام به سرعت پیش میبرد و چه اذهانی که در این فضای آلوده، دچار تغییر باور شده و به سمت فساد و فحشا و... کشیده میشوند!!!
❇️حضرات آیات! از حوزه غیر انقلابی و سکولار که انتظاری نیست، چرا که پادوهای این حوزه غربگرا(#آقامیری، #زائری و #نصیری) با عرفیکردن دین و تساهل در آن در جامعه، جاده صاف کن این فضای خطرناک هستند.
❇️ اما وظیفه حوزه انقلابی چه می شود؟ علمای عظام، محافظهکاری و سکوت تا کی؟چرا مطالبهگری نمیکنید؟ چرا دولت را مجبور به اعمال مقررات صحیح در این زمینه نمیکنید؟ اگر حوزه انقلابی یکصدا و متحد با هم فریاد بزند چه کسی میتواند مانع این سیل خروشان شود؟ والله سکوت شما جایز نیست!
♨️ علمای اسلام به داد اسلام برسید!
✍ سید طاها محسنی
@tollabolkarimeh 🌷
۷ سال علیه فردا....
معتقدم تبدیل «اینستاگرام» به الگوی ارتباط مجازی چند ده میلیون ایرانی، یک برنامه از جنس امنیتی برای گذار فرهنگی بود که کارفرمایان میانی اش افراد امنیتی چون آذری جهرمی و ... بودند.
ابتدا #سلبریتی های پروژه بگیر این شبکه را تبدیل به #رسانه زندگی شخصی و رأی سیاسی خود کردند چیزی که در سطح کلان در برنامه هایی چون خندوانه و دورهمی اتفاق می افتاد و مرحله بعد پروژه #اینستاگرام نیز ظهور فاضلابهای مجازی، اینفلوئنسرها و سایتهای شرطبندی با درگاه بانکی داخلی بود.
ثمره تبدیل اینستاگرام به پلتفرم ارتباطی میلیونها ایرانی، ظهور نسلی از متولدین دهه های هفتاد و هشتاد است که تحت تأثیر #فرهنگ_مصرفی، ایده غیر اخلاقی و مذهبی و فاضلابهای شخص محور و سود طلب مجازی هستند و تا یک دهه آینده مانند یک مین بزرگترین چالش فرهنگی-امنیتی در مسیر حرکت کشور خواهند بود.
چیزی شبیه به نقش برگر #مکدونالد در #فروپاشی_شوروی یا نسل پپسی در شوروی که پس از برژنف تأثیر خود را بر شوروی گذاشت و شوروی را به سمت مذاکره با غرب و سپس فروپاشی سوق داد. کالای #پپسی بعنوان نماد فرهنگ مصرفی آنقدر ارزشمند شد که در سال 1989 که بدلیل تحریمهای غرب امکان تبادل مالی نبود، مسکو چند زیردریایی خود را با محموله پپسی معاوضه کرد.
حالا برای دفاع از #هویت و اصالتی که ریشه در خاک این سرزمین دارد مجبوریم هر روز ذبح داعش گونه هشتک هایمان را ببینیم و اگر جلوتر برویم صفحه هایی که توانسته مخاطبی را برای شنیدن حرفی نو مبتنی بر ذات انسان پیدا کند با گرای خود فروخته ها ببندند ...به راستی که نسل دهه هفتادی و هشتادی ها چه مظلومانه و معصومانه در این شبیخون از دست میروند و میرود که به جای نسلی با انگیزه و دغدغه های بزرگ برسیم به نهلیسم و وندالیسم در بهترین حالتش ...خدایا مددی
#سواد_رسانه
#ناتوی_فرهنگی
@tollabolkarimeh 🌷
🛑 پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه: اعتیاد اینترنتی موجب بی نیازی کاذب از مطالعه کتاب می شود
✅آل داوود بیان داشت: مخاطبی که به رسانه های جدید اعتیاد پیدا می کند هیج وقت به سمت کتاب نمی رود و یک احساس بی نیازی کاذب به مطالعه کتاب پیدا خواهد کرد و اولین آسیب آن کاهش سرانه مطالعه کتاب است.
⭕️برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با موضوع نقش رسانه در مطالعه و کتابخوانی با حضور سید علیرضا آل داوود پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه به روی آنتن رفت.
⭕️آل داوود در ابتدای این برنامه وضعیت فعلی کتابخوانی را در کشور نامطلوب خواند و اظهار کرد: غرب از دهه 60 میلادی موضوع بسیار مهم سواد رسانه ای را برای کاهش آسیب های رسانه مطرح کرد و نتیجه آن هم تأسیس دانشگاه های متعدد در این حوزه و پیشرفت های زیاد است.
⭕️وی در ادامه این مطلب افزود: طبق آخرین پژوهش های انجام شده در کشور، هر فرد ایرانی 5 تا 9 ساعت خود را در درون پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی با محتواهای کوچک و بدون منبع سپری می کند که این محتواهای بدون منبع به تدریج ذهن فرد را با بمباران اطلاعاتی مواجه کرده و بعد از مدتی توهّم همه چیز دانی پیدا خواهد کرد و همین موجب دور شدن از از کتاب می شود.
/مجازیها
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنمایش فیلم سینمایی «بانوی بهشت» (The Lady of Heaven 2020)
💠این فیلم انگلیسی به داستان زندگی #حضرت_زهرا (س) و ماجرای حمله به خانه ایشان و به آتش کشیدن خانه میپردازد.
💠این فیلم جنجالی به دست انگلیسی ها ساخته شده و لایههای مختلف و پنهانی آن محل تأمل و گفتوگو است. سازندگان آن به دنبال آنند که جریان #داعش و طرفداران آن را امتداد تاریخی مهاجمان به خانه وحی معرفی کنند. این فیلم کوشیده تا مهاجمان را همان اهل سنت معرفی کند.
@tollabolkarimeh 🌷
بانوی بهشت، فیلم زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها ساخته شرکت enlightened kingdom بریتانیا، به زبان انگلیسی 2021.
نکته جالب در پوستر فیلم این است که به این اشاره دارد که میخی که به پهلوی ایشان اصابت کرد در واقع بیعت روز غدیر را هدف داشت!
«فتنه جدید عمامه های انگلیسی
شیخ یاسر الحبیب از روحانیون معترض دینی و از عاملان مهم تفرقه افکنی میان مذاهب اسلامی برای مدتی از دید رسانه ها پنهان بود. سر انجام در سوم نوامبر سال 2020 م با قرار گرفتن کلیپی از وی در سایت یوتویوپ علت این عدم حضور وی افشا شد. شیخ الحبیب این بار در نقش نویسنده یک فیلم ظاهر شد.
وی در این کلیپ علت عدم حضور چند وقته خود را متمرکز شدن بر ساخت فیلمی به نام "THE LADY OF HEAVEN" معادل عربی (إمرأة من الجنة) و معادل فارسی (بانویی از بهشت) در آمریکا بیان نمود.
این فیلم که ظاهرا در 30 دسامبر 2020 م یعنی 10 دی ماه 1399 و همزمان با آغاز ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها توسط کمپانی "Enlightened Kingdom" اکران می گردد توجهات بسیاری را به سوی خود جلب نموده است.
داستان این فیلم راوی زندگی کودکی عراقی است که قدرت و اهمیت صبر کردن را پس از گذشت 1400 سال با تأسی به زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها در کشور جنگ زده عراق می آموزد. این کودک پس از این که مادرش را از دست می دهد، به خانه جدیدی میرود، جایی که مادربزرگ مهربانش داستان زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها را برای او تعریف می کند. آنچه در این فیلم حکایت می شود در تلاش است با به
صحنه کشیدن رنج های آن حضرت را با ماجرای دختری در قرن بیست و یکم تطبیق دهد.
کارگردان این فیلم، "Eli King" و به تهیه کنندگی «حسین أشمیری» می باشد. همچنین از بازیگران این فیلم می توان به "Ray Fearon"، "Mark Anthony Brighton"، "Denise Black"، "Oscar Garland" ، "Chris Jarman"، "Alex Hughes"، "Dimitri Andreas"، "Lucas Bond" و "Sami Karim" اشاره کرد.
هر چند در باره الی کینگ در سمت کارگردان، اطلاعات خاصی در دسترس نیست اما بر اساس برخی گمانه زنی ها وی همان الی کینگ بازیگر استرالیایی و خواننده مصری تبار، ساکن لس آنجلس است که در فیلم هایی مانند "Cedar Boys" ، "Heartbreak High" و "Where's My Money?" ایفای نقش کرده است.
ژانر این فیلم در سه سبک درام، اکشن و تاریخی می باشد.
حسین اشمیری، درباره اهمیت این فیلم گفته است که تا کنون 250 فیلم در مورد مسیح، 120 فیلم در مورد موسی، 80 فیلم در مورد پیامبران دیگر، 40 فیلم در مورد بودا و 9 فیلم در مورد مریم ساخته شده است، اما هیچ فیلمی در مورد زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها، دختر پیامبر اکرم ساخته نشده است.
یاسر الحبیب همچنین در ویدئویی که در تاریخ 17 دسامبر 2020م در سایت یوتویوپ منتشر ساخت از ابعاد دیگر این فیلم پرده برداری نمود. وی در بخشی از این کلیپ چنین گفته است: امروز حالم آنقدر خوب است که توانایی وصفش را ندارم. بنظرم کار بسیار مؤثری انجام شده است. برای این فیلم به قدری تلاش شده است که هر بیننده ای با دیدن آن واقعیت ماجرا را حس می کند. در این فیلم از جلوه های ویژه و موسیقی حرفه ای استفاده گردیده است. در این فیلم تلاش شده تا چهره حضرت بسیار به آنچه در کتب تاریخی درباره ایشان ذکر گردیده مطابقت داشته باشد. این از معجزات تکنولوژی است که امروز حرف اول را در دنیا می زند. در این فیلم تلاش شده تمام خصوصیات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نیز از قبیل شمایل جسمانی، خصوصیات رفتاری و سیره شخصی حیات ایشان همچون نحوه خوابیدن، غذا خوردن، نحوه نشست و برخاست، راه رفتن و... به صحنه کشیده شود. در به صحنه کشیدن این اوصاف به قدری دقت گردیده است که هر مدققی را متحیر می سازد. برای مثال یکی از اوصافی که برای پیامبر صلی الله علیه وآله ذکر گردیده این است ایشان 17 تار ریش سفید بر روی صورت شریف خویش داشتند. تمام این موارد در ساخت فیلم رعایت گردیده و این تفاوت میان فیلم ما و سایر فیلم های ساخته شده تا کنون است.
البته این نکته را نباید فراموش کرد که یاسر الحبیب تاکنون تجربه نویسندگی برای ساخت فیلم را نداشته و از این رو نمی توان نظرات فنی وی را کارشناسانه خواند. اما از طرفی صرف بودجه کلان برای ساخت این فیلم، احتمالا ساخت آن را دارای ظرایف فنی خواهد کرد.
سوال مهمی که یاسر الحبیب باید به آن پاسخ دهد آن است که این بودجه کلان از کجا آمده است؟!
صرف نظر از خصوصیات و شخصیات فیلم بانویی از بهشت، آنچه موجب نگرانی برخی عالمان مذاهب اسلامی گردیده است، سابقه و رویکرد ضد تقریبی (وحدت اسلامی) یاسر الحبیب می باشد. وی که در نقد خلفای صدر اسلام، اندیشمندان اهل سنت و حتی شیعه از توهین کردن به آنان ابا ندارد و با نگارش کتاب سراسر توهین «العائشة فی النار» بدون هیچ ملاحظه ای به نقد و توهین غیر اخلاقی همسر پیامبر (ص) پرداخته است
امام علی علیه السلام:
کانون بدی ها، لجاجت و مجادله زیاد است
جِماعُ الشَّرِّ اللَّجاجُ و كَثرَةُ المُماراةِ
میزان الحکمه، جلد10، ص509
@tollabolkarimeh 🌷
🔻پاسخ آیتالله بهجت(ره) به یک شبهه فراگیر
👈🏼 «چرا بعضیها آسودهتر از ما زندگی میکنند و کمتر رنج میکشند؟ چرا زندگیِ عدهای سختتر است؟!»
➖هر کسي کاسهاي از ابتلائات دارد که مطابق وجود و استعداد اوست و کاسههاي اشخاص از بلايا پر شده است، ولي خدا که همه را دوست دارد؛ آيا در برابر طوفانهاي حوادث، ما را در وسط کشتي رها کرده است؟! و يا همواره به فكر ماست؟!
➖درست است که بعضي از افراد در ماديات و ثروت از تو بالاتر هستند، اما آيا عمر او، صحت او، توسعۀ او از لحاظ اولاد و... از تو بيشتر است يا اينکه تو در اين امور و ديگر نعمتهاي ظاهري و باطني از او برتر هستی؟!
➖ فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که آنها هم از نعمتهای دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند.
ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاریهایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند. طاووس را میبینی، پایش را هم ببین!
➖خوبی و خوشیِ عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ راحتی درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست، بلکه چهبسا وسایل رفاه، اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند.
➖در کلمات امیرالمؤمنین(ع) آمده است: «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیةِ مَقْسُومَةٌ بَینَ الْبَرِیةِ» (الدعوات، ص۲۸۸) گرفتاریها بهصورت مساوی و یکسان میان مردم تقسیم شده است.
🔻در محضر بهجت، ج۲، ص۳۸۰، نکته۱۲۱۴
🔻در محضر بهجت، ج۱، ص۶۸، نکته۹۹
@tollabolkarimeh 🌷
🔘ما را چه به سیاست و حکومت!
💠 من اینجا خیلی نمیتوانم باز و آزاد صحبت کنم، ولی سر بسته عرض میکنم که در عمق #حوزه_علمیه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اگر با شخصیتهای اثرگذار ملاقاتهای مختلف داشته باشید، کسانی را میبینید و میشناسید که در ته ذهن خود این را دارند که ما را چه به سیاست و حکومت.
💠ما باید احکام شرعیه و دین خدا را برای مردم توضیح دهیم. حاکمیت هم هر کسی میخواهد باشد و در فقه ما آمده است که اگر #مجتهد_جامع_الشرایط نشد، عدول مومنین و اگر نشد، فساق مومنین و حتی اگر نشد، یک فاسق فاجری هم حاکم شد حکومت او را باید برای پیشگیری از هرج و مرج قبول کرد و در کلماتشان بیان میکنند که هرج و مرج باید برطرف شود ولو به دست فرد غیرعادل.
🎤 آیت الله محمد یزدی؛؛ ۱۳۹۹،۰۳،۱۱
رحا
@tollabolkarimeh 🌷
🔰امام خميني، «جامعيت اسلام» و «سکولاريسم حوزوي»
✍️احمدحسين شريفي
🔸#امام_خمينی(ره) در ابتداي کتاب ولايت فقيه مطالب مهمي دربارة #جامعيت_اسلام و فهم و عرضة ناقص اسلام توسط روحانيت و يا به تعبير ديگر رخنه و نفوذ فکر سکولاريستي در #حوزههای_علميه بيان ميکنند. ايشان ميفرمايد الان فهم نادرستي از حقيقت اسلام در ميان عامه مردم وجود دارد و شکل ناقصي از اسلام و آموزههاي اسلامي در حوزههاي علميه عرضه ميشود.
🔹بلکه، در اثر تبليغات سوء دشمنان دين و کمکارهاي عالمان راستين، متأسفانه شاهد آن هستيم که حتي برخي از طبقة تحصيلکرده، چه دانشگاهي و چه حوزوي، گمان ميکنند «اسلام دين جامعى نيست؛ دين زندگى نيست؛ براى جامعه نظامات و قوانين ندارد؛ طرز حكومت و قوانين حكومتى نياورده است. اسلام فقط احكام حيض و نفاس است. اخلاقياتى هم دارد؛ اما راجع به زندگى و اداره جامعه چيزى ندارد.»
🔸و کار به جايي رسيده است که «چنانچه كسى بخواهد اسلام را آن طور كه هست معرفى كند، مردم به اين زوديها باورشان نمىآيد؛ بلكه عمال استعمار در حوزهها هياهو و جنجال به پا مىكنند.»
🔹«براى اينكه كمى معلوم شود فرق ميان اسلام و آنچه به عنوان اسلام معرفى مىشود تا چه حد است، شما را توجه مىدهم به تفاوتى كه ميان «قرآن» و كتب حديث، با رساله هاى عمليه هست: قرآن و كتابهاى حديث، كه منابع احكام و دستورات اسلام است، با رساله هاى عمليه، كه توسط مجتهدين عصر و مراجع نوشته مىشود، از لحاظ جامعيت و اثرى كه در زندگانى اجتماعى مىتواند داشته باشد بكلى تفاوت دارد.
💢نسبت اجتماعيات قرآن با آيات عبادى آن، از نسبت صد به يك هم بيشتر است! از يك دوره كتاب حديث، كه حدود پنجاه كتاب [باب و بخش] است و همه احكام اسلام را در بردارد، سه- چهار كتاب مربوط به عبادات و وظايف انسان نسبت به پروردگار است؛ مقدارى از احكام هم مربوط به اخلاقيات است؛ بقيه همه مربوط به اجتماعيات، اقتصاديات، حقوق، و سياست و تدبير جامعه است.»
#سکولاريسم_حوزوی
@tollabolkarimeh 🌷