فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🔺#هشـــدار_دلاری ِرائفـی پور به مــردم (البتـــه در زمان دولت روحانـــی)
🎤"آی مردم حواستون به جای دیگه پرت نشه، اگه گفتن خدا نداریم یا 6 تا خدا داریم توجه نکنید، #بگید_دلار_چند؟ گفتند علم الهدی این طور گفته، بگین باشه! من با علم الهدی کاری ندارم، #دلار_چند؟" /عصر ایران
کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol⭕️
✅سریال مسمومیت ها به بروجرد رسید
🔵مسمومیت 51 دانش آموز در یک دبیرستان
🔸فرماندار بروجرد: امروز حدود ۲۰ نفر از دانش آموزان در نوبت صبح دبیرستان دخترانه احمدیه بروجرد دچار مسمومیت شده و به مراکز درمانی منتقل شدند.
🔹روز گذشته نیز ۲۱ نفر از دانش آموزان این دبیرستان دچار مسمومیت شدند که پس از مداوا در مراکز درمانی ترخیص شدند./باشگاه خبرنگاران
▪️@tolovatavakol
🔹تجلیل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد از مهدی منتظران هنرمند توانخواه یزدی
▫️ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد از مهدی منتظران هنرمند توانخواه یزدی تجلیل کرد.
▫️ احسان عابدی با حضور در کارگاه نقاشی مهدی منتظران، ضمن دیدار با این هنرمند توانخواه یزدی از فعالیتهای هنرمندانه وی قدردانی کرد.
🔹@tolovatavakol
// @yazdonline | اخبار یزد آنلاین
🔴#آمــدن_ایـن و #رفتــن_آن
🔹مشكل اقتصاد ايران با آمدن اين و رفتن آن حل نخواهد شد.
✍️عباس عبدی:
حل مسایل ایران در سطح این دولت نیست.
🔘يك ماه پيش آقاي رييسي در مجلس با قاطعيت اعلام كرد كه روند قيمت ارز كاهشي خواهد شد، ولي در همين يك ماه نزديك به ۱۵ درصد بر قيمت آن افزوده شد كه رشد كمسابقهاي است، و اين شائبه را ايجاد ميكند كه گويي ادعاهای مسوولين محترم بيارتباط با واقعيت است و شعار محسوب ميشود و از اين پس نيز مورد توجه مخاطبان قرار نخواهد گرفت.
⭕️روشنتر از سخنان آقاي رييسي، مواضع و وعدههای رييس كل بانك مركزي است. تغيير رييس كل نشان داد كه مشكل اقتصاد ايران با آمدن اين و رفتن آن حل نخواهد شد. مشكل در جاهاي ديگر است. شايد به همين دليل است كه مسوولين اقتصادي در توجیه عملکرد خود اعلام ميكنند كه افزايش قيمت ارز واقعي نيست، بلكه رواني سیاسی است به تعبير ديگر آن را واجد علت اقتصادي نميدانند، بلكه معتقدند علت آن سياسي است.
✅ در حالي كه از نظر مردم هيچ اهميتي ندارد كه علت آن چيست. هر چه كه باشد، مسووليت آن متوجه دولت است. مشکلات سیاسی را هم دولت باید حل کند. بهعلاوه مگر نگفتند كه قطعا اين روند كاهشي خواهد شد، پس چرا برعكس شد و قطار قيمتها با سرعت زیاد به سوي قله در حركت است؟ قلهاي كه پايانش را نمیدانیم کجاست؟
اعتماد/سوم اسفند
کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol⭕️
May 11
🔻مجمع عمومی سازمان ملل با صدور قطعنامهای خواستار خروج روسیه از اوکراین شد
🔹مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب یک قطعنامه غیرالزامآور از روسیه خواسته به درگیریها در اوکراین پایان داده و نیروهایش را از این کشور خارج کند.
🔹این قطعنامه با ۱۴۱ رأی مثبت، ۷ رأی مخالف و ۳۲ رأی ممتنع به تصویب رسید.
🔹 ایران به این قطعنامه رأی ممتنع داد.
🔹فدراسیون روسیه، مالی، نیکاراگوئه، اریتره، بلاروس، سوریه و کره شمالی ۷ کشوری هستند که با این قطعنامه مخالفت کردند./ فارس
🔘 @tolovatavakol
⚛️واکنش همتی(رئیس اسبق بانک مرکزی)به «جلسه ارزی یک ساعته دولت و مجلس»
✅اگر با جلسه یک ساعته می شد برای ساماندهی ارز جمع بندی کرد تا به حال چه می کردید ؟
🔸@tolovatavakol
🔵فروش ۴۰۰ میلیاردی اموال برای تامین غذا و پوشاک زندانیان
♦️نمایندگان مردم مجوز فروش ۴۰۰ میلیاردی اموال منقول و غیرمنقول برای تامین غذا و پوشاک زندانیان را صادر کردند.
🎙به گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه ۷ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، با بند الحاقی ۳ تبصره ۶ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۲ موافقت کردند.
🔺براساس بند الحاقی ۴ تبصره ۶ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۲ ؛ درآمد ناشی از فروش اموال منقول و غیرمنقول در اختیار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به استثنای اموال در اختیار ولی فقیه مندرج در ردیف شماره ۲۱۰۲۰۰ جدول شماره(۵) این قانون به مبلغ چهار هزار و چهارصد میلیارد(۴.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال افزایش می یابد و درآمد حاصل را پس از گردش خزانه به ردیف ۱۰۸۲۰۰ جدول شماره (۷) بابت غذا و پوشاک زندانیان واریز کند.
🔹@tolovatavakol
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠پیشبینی دقیق عبدالناصر همتی از آینده وضعیت مملکت با هدایت رئیسی
🎥«عبدالناصر همتی» رئیس اسبق بانک مرکزی، درست ۱۸ ماه پیش در مناظرات انتخاباتی در پاسخ به وعده های مسؤلین فعلی اعلام کرد که کشور منابع لازم برای تحقق وعده های رنگارنگ آنها را ندارد...
🔺متوسط ورودی ارز به بانک مرکزی در 20 سال... و 2 سال ...
🔺کنترل قیمت ارز و ...
..ا................
🖍آیااگر دولت فعلی در 2سال قبل قدرت را در دست گرفته بود،2سال زودتر به قیمت فعلـــــی ارز می رسیدیـــم؟
🔹@tolovatavakol
May 11
🔴نماينده مجلس: «کفن پوشهایی که از قم به تهران می آمدند و تریبونهای انتصابی که علیه برجام میگفتند کو؟ »
🔺@tolovatavakol
اختصاصی هممیهن| جزییاتی از مسمومیت ۶۰ دانشآموز در دبستان دخترانه فرشتگان بروجرد/ بچهها میگویند شیئی را دیدهاند که از بیرون به داخل مدرسه پرتاب شده/ در مدرسه ۱۵ خرداد چیزی مثل بمب ترکیده و دودی با بوی نعنا خارج شده
◻️ الناز محمدی در هممیهن نوشت:
♦️چهارشنبه صبح، وقتی مسئولان دبیرستان دخترانه احمدیه بروجرد به دانش آموزان گفتند هرچه سریعتر کلاسها را خالی کنند و به حیاط بروند، هیچکس نرگس را ندید. پرستو، دوست صمیمیاش هرچه حیاط و محوطه بیرونی مدرسه را گشت، نرگس را پیدا نکرد. همین هم شد که به کلاس ۱۰۲ رفت تا ببیند نرگس آنجا هست یا نه و همانجا حالش بد شد. پرستو خودش را به زور به پله ها رساند اما دیگر پاهایش را حس نکرد و از پله ها پایین افتاد. حال بقیه همکلاسی های پرستو هم دست کمی از او نداشت؛ هرکدام با علائمی مشابه و متفاوت، روز چهارشنبهای که گذشت برای دومین بار مسموم شدند و به بیمارستان رفتند؛ یکی با سرگیجه و تپش قلب شدید، یکی با کمردرد شدید، یکی با سردرد و درد شدید قفسه سینه و یکی با افت شدید اکسیژن خون.
♦️پیگیریهای هممیهن هم حالا جزئیات بیشتری از این ماجرا را نشان می دهد؛ تعدادی از دانش آموزان دبیرستان احمدیه بروجرد میگویند قسمتهایی از بدنشان در مدرسه فلج شده است، یک پزشک در بیمارستان بروجردی میگوید که مسمومیت دانش آموزان از هرچه که بوده، از استشمام گاز مونوکسیدکربن نبوده، دو دانش آموز مدرسه ۱۵ خرداد بروجرد میگویند که شیئی شبیه یک بمب کوچک را دیدهاند که از بیرون مدرسه به حیاط پرتاب شده و ماده ای که از آن بیرون می آمده، آنها را مسموم کرده و فاطمه مقصودی، نماینده بروجرد هم میگوید این مسمومیتها قطعا عمدی است.
♦️خانم «ف» یکی از معلمان پیشین مدرسه ۱۵ خرداد است و در مدرسه احمدیه بروجرد هم تدریس می کند، با این حال از وضعیت مدرسه ۱۵ خرداد اطلاع دارد و یکی از نزدیکانش، دانشآموز آن مدرسه است. او به نقل از دانشآموزان مدرسه ۱۵ خرداد به هممیهن میگوید که روز گذشته، چیزی شبیه بمب در بخشی از مدرسه ترکید و از آن دودی با بوی نعنا خارج شد.
متن کامل این گزارش را در شماره ۸ اسفند هممیهن بخوانید.
https://b2n.ir/f57751
🔹@tolovatavakol
🔰روحانی در سال۹۸: بلد نیستم بدون ارتباطات بینالمللی مشکلات اقتصادی را حل کنم، اگر کسی بلد هست، بسم الله!
🔸سال ۱۳۹۸ حسن #روحانی در جلسه بانک مرکزی اعلام کرد: بلد نیستم بدون ارتباطات بینالمللی مشکلات اقتصادی را حل کنم، اگر کسی بلد هست، بسم الله!
🔸#بلافاصله ۲۴ اقتصاددان و فعال سیاسی اصولگرا نامه نوشته و به روحانی آموزش دادند چگونه بدون مذاکره مشکلات اقتصادی را حل کند.
🔸#خاندوزی، وزیر اقتصاد یکی از امضا کنندگان است. چند نفرشان نماینده مجلس و مابقی هم معاون وزیر و یا مدیرکل و دست اندرکار امور اقتصادی دولت.
🔸بندهای ۱۰ گانه این نامه در دولت رییسی اجرایی شده یا میشود. مولدسازی بیش از همه خودنمایی می کند.فعال کردن سفارتخانه ها در بخش اقتصادی، روابط دوجانبه پولی برای خنثی سازی سویفت، طرح مالیات بر عایدی سرمایه، ماموریت به بازار سرمایه برای جذب نقدینگی و هدایت به سمت تولید و مواردی از این دست پیشنهاد شده تا اقتصاد رونق بگیرد.
🔸در آخر نامه آمده است: خواهش می کنیم به دستگاه های اجرایی دستور فرمایید بدون فوت وقت این سیاستها را اجراکنند! // صبح ما
کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol
طلوع
⭕️ ارزونی زمان شاه و هویدا و خودکار بیک 🤔 ..ا...... 🔺🔺پ.ن: ارسالی یکی ازدوستـان در بارۀ زمان شاه و ه
💠#مقایســه_ج_ا_ایـران_با❓
✍️احمـــــد زیـدآبادی:
🔰قیاس درست و نادرست!
🖌پهلویها کارنامۀ خود در حکومتداری را با قاجارها مقایسه میکردند و جمهوری اسلامی با پهلویها مقایسه میکند.
👈اساساً برای داوری در بارۀ موفقیت یا شکست حکومتها در دستیابی به اهدافِ توسعۀ همهجانبه، مقایسۀ آنان با رژیم پیشین تا چه اندازه موجه و معنادار است؟
🖌به نظرم میتوان در مورد مسائلی مانند:
سطح آزادیهای سیاسی و مدنی، میزان رضایت عمومی، نرخ مشارکت مردم در ادارۀ جامعه، وضعیت شکاف طبقاتی، پرستیژ و موقعیت بینالمللی، سطح فساد مالی و اداری، سلامت و چابکی بوروکراسی، وحدت و انسجام ملی، میزان جرم و جنایت و ناهنجاریهای اجتماعی، تعداد زندانیان و محکومان، سرمایۀ اجتماعی، پایبندی عموم به اخلاقیات، شادابی و طراوات زندگی، میزان خلاقیتهای هنری و فرهنگی و مسائلی از این قبیل را که جنبۀ سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری دارند، کارنامۀ یک حکومت را با حکومت پیشین با تکیه بر رشد جمعیت، مقایسه کرد و به پیشرفت یا پسرفت آن رأی داد.
🖍در مقابل، در مورد مسائل اقتصادی داستان کمی پیچیده است. در این حوزه ابتدا باید مسائلِ اقتصادی مرتبط با سیاستِ اقتصادی را از مسائلِ اقتصادیِ متکی بر رشد تلنولوژی تفکیک کرد. در مورد اولی که موضوعاتی مانند میزانِ تورم و نرخ رشد و فقر و فلاکت و بخصوص برداشت از منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست را در برمیگیرد، مقایسه با شرایطِ رژیم پیشین موجه است، اما در مسائل اقتصادی وابسته و متکی به رشد تکنولوژی، نمیتوان حکومتها را با رژیم پیشین مقایسه کرد زیرا تکنولوژی امری جهانی و پیشرونده است و اصلِ به کارگیری آن در ادارۀ کشورها اجتنابناپذیر و خارج از حوزۀ لیاقت دولتهاست. بنابراین، در مسائلی مانند پیشرفت زیرساختهای اقتصادی از قبیل ساخت جاده، راه آهن، سد، توسعۀ شهرسازی و یا تولید و توزیع کالاهای مصرفی مثل تلویزیون، خودرو، تلفن، موبایل و غیره، .👈به جای مقایسۀ کارنامۀ حکومتها با رژیم پیشین باید کارنامۀ آنها را با همتایان و رقبایشان که در نقطۀ انتقال قدرت از رژیم قبل به رژیم بعد سطحِ توسعۀ کم و بیش یکسانی داشتهاند، مقایسه کرد و بر این مبنا نسبت به موفقیت یا عدم موفقیت آنها به قضاوت نشست.
👈از این حیث، قاعدتاً #ایران را باید با #کرۀجنوبی و یا حداقل با #مالزی و #ترکیه #مقایسه کرد.
🔰در باب #دو_رویی_ارزشی_ها!
توییت دوران روحانی و دوران رئیسی!
🔘کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol
May 11
💠#کســـی_باورشان_مــی_کنــد؟!
🔻روز روشــن را کتـمان کردنـد ،
سال هـا تحــریم را بـی اهمّیت شمــردنـد؛
جهـان تـرامپ را تقبیـح کــرد و
این جماعت او را تطهـیـر
حال از توطئــه می گوینـد
کســی باورشان مـی کنـد⁉️
🔘کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol
May 11
🔴#تفاوت_180درجــه_ای_منتقدیــن!!
🔸دل بستن به مجیزگویان عاقبت خوبی ندارد
✍️محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا:
🔰اگر دولت از خودش بپرسد که «در این شرایط با افکارعمومی و منتقدان و نخبگان چه باید کرد؟» گام بزرگی را برداشته، هرچند که تاکنون رفتاری درخور در این حوزه نداشته است.
یکی از شیوههایی که از سوی افراد و رسانههای وابسته به دولت به کار گرفته شده حمله به منتقدان از طریق ناسزاگویی و ایراد اتهامات خندهدار است. در این روش نخنما شده همه منتقدان به دروغگویی، همسویی با امریکا و دشمنان، روی برگرداندن از نظام، ندامت از گذشته و نظایر آن متهم میشوند. پشت بند این اتهامات هم درخواست از دستگاه قضایی برای بگیر و ببند و توقیف مطرح میشود.
🔺اگر دولت با نگاهی دقیق، سینهچاکان خود را آنالیز کند، به نتایج جذاب و شیرینی خواهد رسید. از جمله اینکه اکثر آنها فاقد وجاهت سیاسی و اجتماعی و حرفهایاند. دیگر اینکه اگر حربه ناسزاگویی از آنها گرفته شود، چیزی جز یک موجود لال بیمصرف از آنها باقی نمیماند. دیگر ویژگیشان اینکه از خود هویت مستقل ندارند و به همین دلیل اگر پول فاکتورشان پرداخت نشود، جذب جای دیگری میشوند و برای کارفرما و مغازهدار جدید کار میکنند.
🔺دولت اگر میخواهد با این لشکر به مصاف منتقدان برود مختار است، اما پس از مدتی که واقعیتها در جامعه منتشر شد، با دردسرهای تازهتری مواجه خواهد شد.
بسیاری از منتقدان کنونی برخلاف ذهنیتی که برای مقامات ارشد دولت ساختهاند اگر دلسوزیشان برای ایران و نظام بیش از دولتیها نباشد (که هست) قطعا کمتر نیست. اگر نقدی میکنند و سخنی میگویند تنها به اعتلای کشور میاندیشند. عداوتی با کسی ندارند و صدالبته که عقد اخوتی هم نبستهاند. هرچند به رییسجمهور فعلی رای نداده باشند، اما موفقیت او را موفقیت خود میدانند و از این جهت شاید با منتقدان دولت قبل (که حامیان دولت کنونیاند) تفاوت ۱۸۰ درجهای دارند.این منتقدان، عملا اجازه نمیدهند اپوزیسیون خارجنشین مجال زیادی پیدا کند. پس حذف منتقدان یعنی باز کردن راه برای اپوزیسیونی که نه نظام را قبول دارد، نه دولت را و نیز جز به براندازی نمیاندیشد.
🔺ادب و آداب نقد میگوید که برخلاف بزککنندگان رفتار مسوولان، واقعیت بیپیرایه را بازنمایی کنند تا مسوولان دچار توهم نشوند. دل بستن به مجیزگویان و متملقانی که در تاروپود بعضی دستگاهها حضور دارند، نه سکه و دلار را ارزان میکند، نه تورم را پایین میآورد، نه اشتغال ایجاد میکند، نه تحریمها را از بین میبرد، بلکه تنها کارکردش این است که حس خودشیفتگی را در مسوولان افزایش میدهد. بین متملقان کاسب و منتقدانی که حتی ممکن است گهگاه تند و بیانصاف باشند، انتخاب با دولت است! /روزنامۀاعتماد /ب.ن
🔘کانال تحلیلی_خبــری طلــوع: @tolovatavakol
🔺مسمومیت دانش آموزان دختر کرمانشاهی
🔹سریال مسمومیت دانش آموزان دختر این بار در یک مدرسه دخترانه در کرمانشاه اتفاق افتاد.
🔹تعدادی از دانش آموزان یک دبستان ابتدایی دخترانه در کرمانشاه به علت مسمومیت و استنشاق گاز اشک آور راهی بیمارستان شدند.
🔹براساس گفته برخی از والدین دانش آموزان مدرسه ابتدایی دخترانه «سپهر مصباح» طی تماس تلفنی از سوی مدرسه از اتفاق آگاه شده آمد.
🔹روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تایید خبر مسمومیت تعدادی از دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید « سپهر مصباح » ناحیه ۲ کرمانشاه ، گفت: این حادثه پیش از ظهر امروز چهارشنبه رخ داد.
🔹تعدادی از دانش آموزان مدرسه بر اثر استنشاق گاز مسموم شده بودند که پس از تماس مسئولان مدرسه با اورژانس ، بلافاصله نیروهای اورژانس همراه با تیم کامل مورد نیاز در محل حاضر شدند.
🔹تعدادی از دانش آموزان به بیمارستان امام خمینی ( ره) منتقل شدند.
🔹حال تعدادی از دانش آموزان خوب و مرخص شدند و چند نفر نیز هنوز تحت مراقبت و بستری قرار دارند.
🔹حال عمومی این چند دانش آموز نیز پایدار است. //تابناک
@tolovatavakol
📚چــــه زود دیــــر می شــــود، مطلب زیــــــر در مورخ 13مـــــــرداد 1400 نوشتـــــه شـــده
🔰#مقایسه_با_آینده؛
نیازمند سیاستمداریم
✍️✍️ عباس عبدی:
🔘آقای روحانی هم رفت. ارزیابی دقیق و منصفانه عملکرد دوره هشت ساله او اکنون ممکن نیست. بویژه اینکه ما منتظریم که ارزیابی عملکرد را با آیندهای که هنوز نیامده است مقایسه کنیم! در حقیقت باید گفت که در آینده همچون دفعات پیش، مردم حسرت گذشته را خواهند خورند. شاید فقط در دوره اصلاحات بود که چنین حسرتی مشاهده نشد. مردم منتظرند ببینند بعدیها چه خواهند کرد. تا در مورد روحانی و دوره او داوری نهایی خود را تجدید کنند.
🔘داوری نسبت به هر دورهای از جمله دوره روحانی یا سیاسی است و یا تاریخی. داوری سیاسی هم اکنون در حال انجام شدن است. این داوریها همراه با حب و بغض است. مثل داوری طرفداران تیمهای فوتبال است. داوری تاریخی یعنی زمانی که مثبت یا منفی بودن داوری برای ما اهمیت سیاسی نداشته باشد. برای این منظور چند دهه باید صبر کنیم تا بتوانیم داوری بیطرفانه و منصفانهای داشته باشیم. ولی پیش از آن یک داوری اجمالی در باره روحانی تقدیم میکنم.
🔘نکته مهمتر این که عملکرد او در ذیل ساختار سیاسی موجود باید انجام شود و نمیتوان آن را مستقل دانست.
اول؛ ظلمی است که به او شد. در تاریخ جدید ایران سراغ ندارم، یک نفر مسئول که از مردم هم رأی گرفته باشد، تا این حد تحت فشار و توهین و چوب گذاشتن لای چرخش باشد. البته در اجرای این مشکل خود او هم بیتقصیر نیست و به عنوان یک سیاستمدار باید رفتاری بهتری میداشت که در ادامه خواهم نوشت. با این حال روحانی تحت فشار و حتی توهین و کارشکنی شدید نهادهای دیگر بود. و این در جهان هم بیسابقه است.
🔘بزرگترین دستاورد دولت او برجام بود، و همان هم به پاشنه آشیل روحانی تبدیل شد. جمع کردن بساط فاجعهآمیز موسسات اعتباری نیز از سوی دولت و بانک مرکزی او مهم بود ولی هزینه بسیاری بابت آن پرداخت شد که تورم شدید و اعتراضات عمومی متأثر از اجرای این برنامه بود. زیرا دهها هزار میلیارد تومان را بناحق و غیرقانونی از جیب مردم برداشتند و صرف جمع کردن این موسسات کرد که نباید چنین میکرد. این رفتار را مقایسه کنید با رفتار دولت روحانی در بورس. آنان که در موسسات غیرقانونی مزبور بودند پول خود را از جیب مردم گرفتند و افراد بورسی دچار زیان شدید شدند.
🔘پیشرفتهای اقتصادی او در صنعت و زیرساختها و نیز اشتغال، با توجه به مقایسه دوره اصولگرایان و منابع او قابل قبول است. قابل قبول در چارچوب موجود و الا به این دوره هم نقدهای فراوانی هست. بهترین وزارتخانههای او پس از خارجه، نفت، ارتباطات، راه و نیرو بودند که عموماً به امور زیرساختی پرداختند. ارتباطات و اینترنت دستاورد مهم دولت او است.
🔘نتایج منفی او را نیز خلاصه مینویسم. مقابله با کرونا، کمتوجهی به مسأله فساد، کمتوجهی به سیاست ارتباطی با جامعه و رسانهها که از همان لحظه اول بر آن تأکید میشد، همچنین اشتباهات جدی در سیاست ارزی، حمایت از قیمت ارز و سپس کشیده شدن فنر قیمت آن، عدول از سیاست یکسانسازی قیمت ارز، تقدم دادن مسأله سیاست خارجی به اقتصاد و سیاست داخلی که موجب اختلال در همان سیاست خارجی نیز شد از جمله این موارد است.
🔘مشکلات مهمتر آقای روحانی در ویژگیهای شخصی او بود. عصبانی میشد، غرور زیادی داشت، مخالفانش را تحقیر میکرد، دافعه داشت و فاقد جاذبه بود، زیردستان و همکارانش را کمتر تحویل میگرفت. ادبیات تند و بعضاً ناروا در عرصه عمومی داشت، قادر به جلب حس همدلی و همراهی مردم نبود، در یک کلام فاقد محبوبیت لازم برای سیاستورزی بود.
🔘او یک سیاستمدار کلاسیک جمهوری اسلامی ایران بود که از دل مردم بالا نیامده بود، بلکه از درون ساخت قدرت اصولگرایی رشد کرده بود. علت رأیآوری او نیز شکاف میان سیاستورزان مردمی و حکومت بود که او را در میانه راه ترجیح دادند و برکشیدند. او به جای آنکه سعی کند این حامیان را حفظ کند. گمان کرد بدون آنان قادر به پیشبرد اهداف خود است.
🔘 روحانی نه رابطه خوبی با مردم و حامیانش داشت، نه رابطه خوبی با کارگزارانش، و نه رابطه خوبی با ساخت قدرت و مخالفانش. حتی در برخورد با خارج نیز بعضاً دچار اشتباهات جدی میشد. رفتارش با چین و یا گفتارش علیه ترامپ از این نمونه است.
🔘او تنها آمد. و از یک شکاف سیاسی بهرهمند شد و بالا آمد، و اکنون نیز تنها میرود و نتوانست جریان ماندگاری در سیاست ایجاد کند. البته خوششانس است که عملکرد دولت پس از این، به احتمال فراوان او را به نوستالژی مردم ایران تبدیل خواهد کرد. // اعتماد ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵واکنش رئیسی به سکه ۱۷ میلیون تومانی، وقتی رئیس قوه قضائیه بود:
✅اگر کسی محکوم شد ماهـــی ا سکــه بده، چـــه جوری بـده؟!..
☑️امروز و در حالی که وی رئیس جمهور است، قیمت سکه ۳۰ میلیون تومان را رد کرده است. /عصر ایران
.ا.....
خـــدا را شکـــر دیگــه از این دغدغـــه ها، خبری نیست.
🔸@tolovatavakol
May 11
💢 انفجار مهیب در مسکو
🔹برخی منابع خبری از وقوع انفجاری مهیب در منطقه کولومنا در مسکو پایتخت روسیه خبر میدهند.
🔹شدت این انفجار به حدی بود که صدای ناشی از آن در تمامی مناطق شهر شنیده شده است.
🔹هنوز از علت و خسارات احتمالی این انفجار گزارشی منتشر نشده است. / ایسنا
▪️@tolovatavakol